Best of 2021
Best of 2021
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' ASM 452. '找到 143 件相关商品
作者
ONE PIECE 海贼王 BOX32 VOL.980-1003 (DVD) JAP (E / C / M) 980 A Tearful Promise! The Kidnapped Momonosuke! 淚水的誓約 被擄走的桃之助 Perjanjian Yang Memilukan! Momonosuke Yang Diculik! 981 A New Member! 'First Son of the Sea' Jimbei! 新伙伴 海俠吉貝爾 Ahli Baru! “Anak Laut Pertama” Jimbei! 982 Kaido's Trump Card! The Tobi Roppo Appear! 海道的王牌 飛六胞登場 Kad Handal Kaido! Tobi Roppo Tampil! 983 The Samurai Warriors' Earnestness! The St 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Dhiyamir.Hasmadi
Pada hari ini, aku bersumpah untuk menjadi milikmu selamanya Mereka sepasang jiwa yang mengejar bayangan, tanpa disedari ada pengorbanan dan pengkhianatan satu hari nanti. Lucas Colosimo, cukup satu kata mengambarkan tentang lelaki itu. Misteri, namun ada kesunyian menetap di matanya. Ariyana Marcus, mengenalinya dengan lebih dekat adalah alasan untuk terus tersenyum. Ahli sihir yang menawan, namun punya senjata yang mematikan. Pertemuan mereka penuh dengan drama dan sand 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 20.00 (-20%)

作者 傑克·霍爾
✶ 一顆令人目眩神迷的炸彈! ✶ 炸開眼界,炸爛偏見 「只要社會完好無缺,變裝就會存在,抱持異見。」 ———— ◐ 了解變裝簡史必備的知識類圖文書 ◐ ———— 敢曝,敢言,敢做,敢當。美麗而挑釁。 「假髮從未看起來如此高,眼影也從未如此過分。」 「唯有像這樣美麗而廣博的書,才能向變裝歷史致敬。」 〖裸背精裝〗・〖全書螢光粉特別色印 了解更多
原价 RM 154.00

现售 RM 154.00 (-0%)

会员 RM 138.60 (-10%)

作者 Hindenori Kusaka
Two years have passed since Team Plasma was defeated and Trainer Black was sucked into the Light Stone along with Legendary Pokémon Reshiram... Now Team Plasma is back to its wicked ways, and a new young hero and Looker of the International Police are on their trail... Castelia City has been frozen over by Kyurem and is now locked in ice. White is still searching for the whereabouts of Black, who has been missing since the battle against Ghetsis. And Fennel has come up with 了解更多
原价 RM 29.70

现售 RM 29.70 (-0%)

会员 RM 26.73 (-10%)

作者
Seijo no Maryoku wa Bannou desu 圣女魔力无所不能 稍微有点工作狂的20几岁的职员•圣,在加班回家的一个夜里突然被光芒包围,被召唤到了异世界成了"圣女”.而且同时被召唤的还是两个人.王子却只搭理另一位女高中生,对圣完全无视."既然如此那我也就随心所欲了哦?”于是圣跑出王宫,活用对植物的热爱,在药用植物研究所中作为普通人工作了起来.在所长约翰、导师裘 了解更多
原价 RM 21.90

现售 RM 21.90 (-0%)

会员 RM 21.90 (-0%)

作者 Hannaz
Betul kata orang, cinta tak semestinya memiliki. Gadis yang sering berkaca mata itu tidak pernah membayangkan hidupnya akan berubah dalam sekelip mata. Itulah yang terjadi tatkala dia dalam buruan seorang lelaki yang mendendaminya berpuluh tahun lamanya. Yasmin jadi paranoid sehinggakan dia lebih gemar berada dalam dunianya sendiri tanpa mengetahui punca dia didendami Syed Amran. Namun, kehadiran Nash Dzulkarnain merubah segala-galanya. Ada saja lelaki itu di depan mata be 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 Michio Kaku
From the international bestselling author of Physics of the Impossible and Physics of the Future This is the story of a quest: to find a Theory of Everything. Einstein dedicated his life to seeking this elusive Holy Grail, a single, revolutionary 'god equation' which would tie all the forces in the universe together, yet never found it. Some of the greatest minds in physics took up the search, from Stephen Hawking to Brian Greene. None have yet succeeded. In The God Equatio 了解更多
原价 RM 98.95

现售 RM 79.16 (-20%)

会员 RM 79.16 (-20%)

作者 Adam Wallace
It’stimeforthe schoolplay,andJacksonPaynewantstobe the star!He alsowantstoimpressTeeganWentworth,thebestacting, coolest,prettiestgirlin school…ifyou likethatsortofthing. Unfortunately,Jackson’sauditionisa disaster,andheis relegated to playing a tree,backstage,thenis banned fromtheplayand theatrealtogether!Luckily,hehadbeentryingsuper hardandhasmemorisedthe entireplay,sowhenthe narratorfallsill,Jacksonstepsin and savestheday…inhis ownway,ofcourse! 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 26.91 (-10%)

作者 Eoin Colfer
Artemis's little brothers Myles and Beckett borrow the Fowl jet without permission, and it ends up as a fireball over Florida. The twins plus their fairy minder, the pixie-elf hybrid Lazuli Heitz, are lucky to escape with their lives. The Fowl parents and fairy police force decide that enough is enough and the twins are placed under house arrest. But Myles has questions, like: who was tracking the Fowl jet? Why would someone want to blow them out of the sky? These questions 了解更多
原价 RM 46.50

现售 RM 46.50 (-0%)

会员 RM 41.85 (-10%)

作者
Attack On Titan 進撃の巨人 : The Final Season Vol.1-16 End (DVD) Gabi Braun and Falco Grice have been training their entire lives to inherit one of the seven titans under Marley's control and aid their nation in eradicating the Eldians on Paradis. However, just as all seems well for the two cadets, their peace is suddenly shaken by the arrival of Eren Yeager and the remaining members of the Survey Corps. Having finally reached the Yeager family basement and learned 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者 Gege Akutami
To gain the power he needs to save his friend from a cursed spirit, Yuji Itadori swallows a piece of a demon, only to find himself caught in the midst of a horrific war of the supernatural! In a world where cursed spirits feed on unsuspecting humans, fragments of the legendary and feared demon Ryomen Sukuna were lost and scattered about. Should any demon consume Sukuna’s body parts, the power they gain could destroy the world as we know it. Fo 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 44.91 (-10%)

作者 Bella H.
Andai cinta itu kita lepaskan, adakah sakit itu jua akan bercempera pergi? Hidup ada pelbagai cara untuk menguji manusia. Sama ada dalam keadaan tidak mempunyai apa-apa ataupun dalam keadaan mempunyai segala-galanya. Jika Jasmin patah hati kerana keluarga, hati Aafan hancur dengan pemergian pemilik jiwa. Program Lenus Home Tutor menjadi titik pertemuan dua insan. Aafan menepis rasa. Jasmin menjaga raga. Bagi Aafan, ada bayang Fina dalam diri Jasmin. Jelas mereka dua wanita ya 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 池昌旭 , 金智媛 , 金玟锡 , 韩智恩 , 刘庆秀
The storyline of the series is in interview format -- six people talking about their dating life. Park Jae-won (Ji Chang-wook), 32 years old architect by profession has a passionate and honest personality. He is not able to forget the woman, whom he calls a "camera thief". She stole his heart and disappeared. Lee Eun-oh (Kim Ji-won), 29 years old marketer, lives an ordinary life but has an alter ego called Yoon Seon-a. She meets Park Jae-won under her fake identity in Yangyan 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Weeda Aizira
Andai cinta ini bersatu, sayangi aku setulus hatimu. Jasmin menyilang tangan. Naluri seorang penulis mula menghantui diri. Berselang-seli dia mengatur pandangan. Lain macam aura mereka bertiga. Spontan, darahnya berderau. Eh, kenapa scene ni macam dalam novel baru aku?! Dia tak pernah tahu, dia ada bakat jadi nujum rupanya. Fuh! Apa yang ditulis di dalam novel terbaharunya, sebijik terjadi depan mata! “Yang mana kau nampak macam ada gaya jadi hero novel aku akan data 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 24.00 (-20%)

会员 RM 24.00 (-20%)

作者
* Berdasarkan buku teks KSSR SEMAKAN * Merupakan buku latihan dan aktiviti supplemen kepada buku teks * Sesuai digunakan sebagai penilaian PBD (Pentaksiran Bilik Darjah) * Mengaplikasi KBAT / HOTS dan konsep i-think 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.21 (-10%)

作者
* Berdasarkan buku teks KSSR SEMAKAN * Merupakan buku latihan dan aktiviti supplemen kepada buku teks * Sesuai digunakan sebagai penilaian PBD (Pentaksiran Bilik Darjah) * Mengaplikasi KBAT / HOTS dan konsep i-think 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.21 (-10%)

作者
* Berdasarkan buku teks KSSR SEMAKAN * Merupakan buku latihan dan aktiviti supplemen kepada buku teks * Sesuai digunakan sebagai penilaian PBD (Pentaksiran Bilik Darjah) * Mengaplikasi KBAT / HOTS dan konsep i-think 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.21 (-10%)

作者
* Berdasarkan buku teks KSSR SEMAKAN * Merupakan buku latihan dan aktiviti supplemen kepada buku teks * Sesuai digunakan sebagai penilaian PBD (Pentaksiran Bilik Darjah) * Mengaplikasi KBAT / HOTS dan konsep i-think 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.21 (-10%)

作者
* Berdasarkan buku teks KSSR SEMAKAN * Merupakan buku latihan dan aktiviti supplemen kepada buku teks * Sesuai digunakan sebagai penilaian PBD (Pentaksiran Bilik Darjah) * Mengaplikasi KBAT / HOTS dan konsep i-think 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.21 (-10%)

无库存

作者 Sara Shepard
Get ready to delve into the world of teen influencers like you've never done before--from the #1 New York Times bestselling author of PRETTY LITTLE LIARS Sara Shepard and sixteen-year-old actress and social media personality Lilia Buckingham comes a twisty mystery that takes place in the fiercely competitive world of Internet stars. After a video she makes goes viral, everyone knows Delilah Rollins. And now that she's in LA, Delilah's standing on the edge of something incred 了解更多
原价 RM 45.90

现售 RM 45.90 (-0%)

会员 RM 41.31 (-10%)

作者
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
原价 RM 7.00

现售 RM 7.00 (-0%)

会员 RM 7.00 (-0%)

无库存

作者 Wan Nurnajihah
Menjadi cinta terakhir… jauh lebih sempurna. HAZRAIN & SHIMA – Sepuluh tahun bercinta, tiga bulan bahagia menjadi suami isteri… indah! Tapi, saat inai masih merah di jari... Shima menghembuskan nafas terakhir. Hazrain menderita! Seseorang dalam ahli keluarganya telah dipersalahkan sepenuhnya atas kematian isteri tercinta. “Gemuk badak air!” Itu kata-kata hinaan yang diterima oleh Jasmin dua belas tahun lepas. Anehnya, sehingga kini dia masih tidak lupa gerangan yan 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 Crystal Anabella
Takdir antara kita tak sepatutnya bertindih. Enggan menjadi anak derhaka, Dewi Balqis setuju mengikuti kelas imej Leo. Leo jiran yang merangkap teman mesranya. “Berapa duit hantaran yang you expect daripada bakal suami you?”- LEO “At least 50k.”- DEWI “Anak dara pemalas macam you, 5k pun dah rugi tahu? ”- LEO Mulut Leo memang pedas berbisa. Tapi, dalam diam… jiwanya berlagu asmara. “You pakai apa pun, my heart will always beat for you.”- LEO “Kalau jant 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Shaa Wasmund
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. 了解更多
原价 RM 109.90

现售 RM 18.00 (-84%)

会员 RM 18.00 (-84%)

作者 Asma Nordin
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 雅思敏·伯蘭
美國Amazon占星榜No.1、塔羅榜No.3,超過6000位讀者★★★★★滿分評價 全球占卜師、療癒師、神諭卡迷必備超人氣牌卡 利用美麗又睿智的月亮力量,實現夢想,讓人生變得更順利   運用牌卡接通古老神祕的月亮能量   月亮是天空中神祕魔幻的發光體,是宇宙的指引者,已為我們提供忠告上千年。隨著時間周期性的變化,有時候她肉眼能見,有時候隱而 了解更多
原价 RM 89.30

现售 RM 89.30 (-0%)

会员 RM 80.37 (-10%)

作者 Azieana
Rindu itu ada bila kau sudah tiada. Adam menikahi Arissa setelah mereka ditangkap khalwat di sebuah hotel. Malah, Adam turut menuduh Arissa sengaja memerangkapnya. “You muncul depan bilik I ni kenapa? Saja nak tengok tubuh I?” “You... you jangan salah faham. I datang ni sebab nak ajak you makan malam. Bukan suka-suka nak tengok ketul-ketul roti ban kat tubuh you tu.” “Kalau suka-suka nak tengok pun tak apa. I halalkan sebab you pun halal untuk I, kan?” Arissa 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 24.00 (-0%)

会员 RM 21.60 (-10%)

作者 Mudin Ezairi
Cinta itu umpama membina kerajaan. Kita bersama mentadbir zahir dan batin. Kahwin suka sama suka setelah sekian lama terpisah! Namun ada hati yang berbolak-balik. Yang seorang sudah bersedia sehingga sanggup mencari kekasih hatinya itu. Yang seorang lagi pula waswas. Takut tatkala menempuh first night nanti. Hesy, peninglah budak berdua ni! “Aku nak kau percaya pada aku. Setidak-tidaknya, kalau aku terpaksa tinggalkan kau esok lusa lepas kita bernikah, aku tenang. Aku tahu, 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Eoin Colfer
The second book in the blockbusting new series from the bestselling author of Artemis Fowl. The second Fowl Twins adventure starts with a bang - literally. Artemis's little brothers Myles and Beckett borrow the Fowl jet without permission, and it ends up as a fireball over Florida. The twins plus their fairy minder, the pixie-elf hybrid Lazuli Heitz, are lucky to escape with their lives. The Fowl parents and fairy police force decide that enough is enough and 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 69.90 (-0%)

会员 RM 62.91 (-10%)

作者
- Pelbagai bentuk soalan mengikut format SPM. - Menepati Dokumen Standard Kurikulum & Pentaksiran (DSKP). - Dilengkapi Dengan Soalan KBAT. - Percuma Peta Minda Visual yang berwarna-warni. - Harga murah dan berbaloi. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者
- Pelbagai bentuk soalan mengikut format SPM. - Menepati Dokumen Standard Kurikulum & Pentaksiran (DSKP). - Dilengkapi Dengan Soalan KBAT. - Percuma Peta Minda Visual yang berwarna-warni. - Harga murah dan berbaloi. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者 Fizziany
Takut dengan kenyataan yang mendadak di depan mata, Ali enggan pulang meskipun puas dipujuk. Tetapi, sekeping gambar telah melunturkan pendiriannya. Dia pulang juga akhirnya. Di saat majlis meraikan kepulangannya diatur, Ali menukar fikiran. Dia menghilangkan diri. Ali mengubah rupa dan menyamar sebagai tukang kebun lalu menyusup masuk ke dalam rumah keluarga kandungnya. Di situ, dia mula mengenali beberapa nama. Tuan Haji Mahmud: Pengurus keluarga diraja yang terlalu 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 35.00 (-0%)

会员 RM 31.50 (-10%)

作者 Mia Azwari
Mikayla Delaila, nama yang indah tetapi tidak seindah peribadinya. Degil, tamak dan sombong, itulah sikap sebenar Kayla. Dalam diam, dia mencintai anak sahabat ibu bapanya sejak kecil. Hanya Syed Aryan Harraz lelaki yang memahaminya dan dia inginkan lelaki itu menjadi suaminya. Namun dia hanya bertepuk sebelah tangan. Kayla tekad ingin merampas Aryan daripada Husna. Bagi Kayla, hanya dia yang layak bergelar isteri Aryan. ‘Kayla akan buat supaya abang sendiri yang nak teru 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 拉斯穆斯·賀林 , 科林·謝爾
超越數位轉型,利用人工智慧與大數據,打造無縫接軌的顧客體驗   在大數據與人工智慧興起的時代,   只是數位轉型已經不夠,   每個企業都該採用以顧客為中心的全通路轉型!   拉斯穆斯.賀林與科林.謝爾分別是全通路行銷與人工智慧領域的先驅,多年來幫助企業以可靠的方式進行數位轉型。他們總結多年實務經驗並結合最新科技的發展,提 了解更多
原价 RM 64.70

现售 RM 51.76 (-20%)

会员 RM 51.76 (-20%)

作者
- Pelbagai bentuk soalan mengikut format SPM. - Menepati Dokumen Standard Kurikulum & Pentaksiran (DSKP). - Dilengkapi Dengan Soalan KBAT. - Percuma Peta Minda Visual yang berwarna-warni. - Harga murah dan berbaloi. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者
Dive into the world of the Disney Princesses in this exciting wallet, which includes a storybook, an activity book, stickers, a poster and figurines of Belle and Jasmine 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 53.91 (-10%)

作者
TAHUN 4 BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI DAN PENDIDIKAN KESIHATAN SJK 了解更多
原价 RM 7.30

现售 RM 7.30 (-0%)

会员 RM 7.30 (-0%)

作者
TINGKATAN 4 BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI DAN PENDIDIKAN KESIHATAN 了解更多
原价 RM 7.40

现售 RM 7.40 (-0%)

会员 RM 7.40 (-0%)

作者 Dyadila
Kisah cinta mereka bukanlah sehebat Romeo and Juliet. Bukan seromantis kisah Cinderella apatah lagi seagung cinta Rasullullah dan Saidatina Khadijah. Namun, kisah cinta yang biasa- biasa ini menjadi luar biasa bila ada ikatan rasa terhubung sebelum cinta. Menjadi isteri belum waktunya kepada lelaki yang dia sendiri tak kenal. Walhal semuanya hanya drama semata-mata. Inara Mikayla menerima cinta pada waktu dia terpaksa memilih di antara cinta dan keluarga. Silapnya dia memilih 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 22.40 (-20%)

会员 RM 22.40 (-20%)

作者 Cik Tet
Ainan Sofea. Gadis polos yang terperangkap dalam permainan ibu dan anak. Hanya kerana satu kesilapan yang tidak disengajakan, dia terpaksa bersetuju untuk bergelar isteri kepada pemuda yang tak pernah dia kenal sebelum ini. “Kenapa awak nak hancurkan masa depan awak hanya kerana nak ikut rancangan mengarut mak awak?” - Ainan Ghibran Maleq. Lelaki yang penuh dengan rahsia dan bakal bertunang dengan kekasih hati. Namun boleh pula dengan begitu mudah dia bersetuju bila dip 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 28.00 (-20%)

会员 RM 28.00 (-20%)

作者
At the renowned Shuchiin Academy, Miyuki Shirogane and Kaguya Shinomiya are the student body's top representatives. Ranked the top student in the nation and respected by peers and mentors alike, Miyuki serves as the student council president. Alongside him, the vice president Kaguya—eldest daughter of the wealthy Shinomiya family—excels in every field imaginable. They are the envy of the entire student body, regarded as the perfect couple. However, despite both having alr 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 AUNIE AYUNIE
Pantang dicuit, dia akan menerkam bak singa lapar. Kenji Osama, bertahun lamanya dia hidup dalam dendam yang melahar. Bagi Ken, papanya adalah pengkhianat. Ketegangan bertambah bila orang tua itu pandai-pandai aturkan jodohnya. Dia melenting seolah-olah papanya sudah melakukan dosa yang besar. Namun, nafas bagaikan terhenti saat berdepan dengan bakal pemilik jiwanya… Jasmine Aurora. Gadis itu adalah dambaan kalbunya sejak dulu. Pertama kali dia merasakan takdir mahu dia b 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 28.00 (-0%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 AZURA HASHIM
Proses mengenal diri mengambil masa yang panjang dalam fasa hidup kita. Ada kajian menyatakan ianya mengambil masa lebih kurang 10 ribu jam untuk meneroka dan mencari siapa diri. Insan bernama manusia adalah ciptaan unik Tuhan yang tersimpan jutaan rahsia yang tidak diketahui. Buku ini mengupas rahsia ilmu tulisan tangan membantu memahami diri dan sekeliling dengan cara yang mudah. pantas clan menyeronokkan.Teknik ini telah dikaji dan disahkan secara ilmiah di bawah konsep 了解更多
原价 RM 35.90

现售 RM 35.90 (-0%)

会员 RM 32.31 (-10%)

作者 LANEX
LTC-N06 2.1A Fast Charge Type-C Data Cable *Strong & Durable, Crush Resistant *Faster Charging & Data Trasmission *High Purity Copper Wire *Fireproof & PVC Material *Overcurrent Protection *2m Length *Colour: White 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 10.00 (-0%)

作者 LANEX
LTC-N06 2.1A Fast Charge Micro USB Data Cable Strong & Durable, Crush Resistant Faster Charging & Data Trasmission High Purity Copper Wire Fireproof & PVC Material Overcurrent Protection 2m Length Colour: White 了解更多
原价 RM 9.00

现售 RM 9.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-0%)

作者 LOGITECH
▪ The brilliant Green laser pointer is powerful and easy to see, even on LCD and Plasma displays and in brightly lit rooms. ▪ The LCD display with timer lets you manage your time with silent, vibrating alerts and controls that are easy to set and adjust–-you'll focus on your presentation, not the clock. ▪ With a range of up to 100 feet (30 meters), you can enjoy the freedom to move around the room and mingle with your audience for greater impact. A reception-level ind 了解更多
原价 RM 359.00

现售 RM 359.00 (-0%)

会员 RM 359.00 (-0%)

作者
There are people who can get into people's minds and control their memories. This power is used to eradicate mysteries and cases or worse, to assassinate. The potential of said power is strong enough that it is able to destroy people's minds; however, it can backfire and eat up one’s own heart. To counter it, chains are used to lock and protect each other's weak and dangerous hearts. From one's growing fear and disdain, they're consequently called as a "Pet." 有一群人 了解更多
原价 RM 21.90

现售 RM 21.90 (-0%)

会员 RM 21.90 (-0%)

作者 Alice , Popono Workshop
Charlie is an industrial engineer. He is creative and his enthusiasm for all sorts of machinery is unparalleled. He has a good relationship with Joyce, a medical mechanical engineer and Dicky, a military engineer. However, Dicky has a change of heart. He not only has evil thoughts, but has also joined forces with terrorists to launch an attack on the Ministry of Defence. Why on earth does he do this? What is his purpose of attacking the ministry? 了解更多
原价 RM 13.50

现售 RM 13.50 (-0%)

会员 RM 12.15 (-10%)

作者 Leoz
Jasmine's life changes drastically after her parents divorce. After starting a new life in a new home, her home comes crashing down when her mother is diagnosed with cancer... How will Jasmine find the strength to deal with her new normal? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 9.60 (-20%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 Mus Nasmian
Rudi merupakan watak utama, seorang pelajar tingkatan 1 di sebuah sekolah berasrama penuh. Rudi mewarisi kelebihan yang sama seperti bapanya, Encik Razali yang boleh memasuki dimensi lain menerusi mimpinya sendiri mahupun orang lain. Kelebihan itu membolehkan Encik Razali membaca sejarah hidup seseorang dan membantu mereka. Encik Razali juga boleh mengesan makhluk halus yang mengganggu manusia dan menewaskannya. Malangnya Rudi masih mentah dan belum menguasai sepenuhny 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 鄭淳予
  睡好!   才能提升免疫功能,對抗流感、肺炎病毒和各種感染。   睡眠障礙,將讓你更接近心臟病和中風,失智症或死亡的風險也會增加!   腦科學博士首本結合睡眠知識與ASMR的好眠書!   「聽一聽,就好睡」企劃:ASMR療癒故事音頻200分鐘+生活環境音20分鐘 QR Code   •是否經常身體疲憊不堪卻無法入睡?   •你有睡眠拖延症嗎?小心可 了解更多
原价 RM 55.45

现售 RM 55.45 (-0%)

会员 RM 49.91 (-10%)

作者 Susan Wilson
Justine Meade lost her mother, her home, even her son. The bright spot in her life, the partner she could always count on, was her gray and black Shetland sheepdog, Mack--that is, until she is summoned back to her hometown after years away. On her journey, an agonizing error separates Justine from Mack. As the stretch of highway between them grows longer, her chances of ever finding him seem to diminish. Ed and Alice Parmalee are mourning a loss of their own. Seven years aft 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 35.91 (-10%)

作者 Mus Nasmian , Nik Hasmazi
Suatu malam rumah Wak Aji dikunjungi tetamu yang tidak diundang meminta pertolongan. Katanya, bayinya sakit dan diganggu oleh sesuatu. Ragu-ragu namun tidak tega untuk membiarkan tetamu itu begitu sahaja, Wak Aji cuba membantu. Tanpa disangka, niat baik itu memakan diri. Keluarganya pula dihantui puaka durjana yang nekad mahu membalas dendam. Mungkinkah makhluk berambut panjang dengan lidah terjelir yang terlihat bertenggek atas kenderaan di Lebuhraya Utara-Selatan arah 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Nur Anis & Ds Studio
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Rasya Haikal
Membesar di rumah Dato' Haikal sebagai anak pembantu rumah, Nur merasakan seperti hidup dalam neraka. Gara-gara naif dalam berhias dan berdandan, Nur sering diperlekehkan oleh penghuni banglo itu. Kemunculan Daniel, anak saudara Dato' Haikal disangka akan memberi sinar harapan dalam hidupnya, namun ternyata tidak. Malahan, Nur dihantar pulang semula ke kampung kerana fitnah Amira, anak kandung Dato' Haikal sendiri. DANIEL - "Kau adalah manusia paling keji sekali yang aku pe 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 28.00 (-0%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 Lyssa Kay Adams
Amazon Book Review's No. 1 Best Romance of 2019 and one of Bustle's '21 New Rom-Coms Out In Fall 2019 To Give You Warm And Fuzzy Feelings All Season Long'! If you love Jasmine Guillory, Sally Thorne and Helen Hoang, you'll LOVE Lyssa Kay Adams! Readers can't stop raving about The Bromance Book Club! 'Romantic comedy at its finest' 'Completely lived up to the hype' 'The perfect blend of funny, wacky moments and also sexy and angsty moments' 'I didn't expect t 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 47.92 (-20%)

会员 RM 47.92 (-20%)

作者
# Percuma Peta Minda Visual yang berwarna-warni. # Pelbagai bentuk soalan Peta Minda Visual, Objektif, Struktur Dan Esei # Jawapan Disertakan. # Menepati Dokumen Standard Kurikulum & Pentaksiran (DSKP). Untuk Kurikulim Standard Sekolah Menengah (KBSM) 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者 If Moses
"Aku hanya mahukan sebuah negara rasmi untuk bangsa aku - Yahudi, dan negara itu ialah Palestin." Semenjak Sultan Abdul Hamid II digulingkan, tanah Palestin telah hilang pelindungnya. Pihak British mula memainkan strategi licik bagi memenangi perang dunia pertama ketika itu - dengan menjanijikan tanah Palestin sebagai ganjaran. Apa yang lebih mengejutkan adalah, bukan sahaja Zionis yang mahu tanah Palestin, tetapi juga bangsa Arab yang selama ini menentang Empayar Uthmaniyah. 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 A. L. Rogers
Go deep with God. . . by understanding His Word! Kids have a natural enthusiasm and passion to learn, so give them the tools they need to go deep with God. A companion to Barbour’s Dive In! Kids’ Study Bible, this devotional collection addresses 101 topics vital to Christian living, with entries such as -Dive In! to Faith -Dive In! to Prayer -Dive In! to Walk with God -Dive In! to Enjoy Creation -Di 了解更多
原价 RM 36.90

现售 RM 36.90 (-0%)

会员 RM 33.21 (-10%)

1-143 of 143

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top