Stock Take
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Gempak Starz '找到 2255 件相关商品
作者 Oga
Rookie police officer Ed is assigned to a special provisional unit of the police force, headed by Sergeant Donn. There, Ed and his teammates, Parry and Susanna, are tasked with reviewing closed cases to ensure all loose ends have been tied up. Meanwhile, they are also required to assist with the work of other departments. What awaits our three rookies on their first patrol...? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Veon/Vezill
Finally arriving on Montrose, Rain, Cain, and Lakusa find unrelenting monsters and madness! What a lucky escape introduces them to a damsel in distress, what's a hero to do? Does she really know Sky and can she be frusted? On Earth, the Bureau is on red alert! With desperate times calling for desperate measures, what can Sean and the Terran Defenders do against the merciless Munarian on slaught? All hope hangs on the outcome of the sole planet orbiting THE STAR MALEFIC! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Rino Mizuho
Siapa ada masalah, datanglah ke kedai aku. Sebab coklat buatan aku boleh tunaikan hajat dengan satu gigitan saja. Bayarannya? Macam biasa, aku akan ambil aset paling penting korang. Aku Aikawa Shokara, pakar coklat di Chocolat Noir. Coklat aku lain daripada lain sebab ia berkuasa untuk penuhi hajat pembelinya. Dan hari ni... ramai datang berhajatkan kuasa yang aku miliki. Kasih sayang, cinta dan benci. Dah masuk jilid ke-19! Komik fantasi gelap menyingkap drama manusia tamak 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

无库存

作者 Neko
Ada banyak kes serangan mensasarkan perempuan berlaku di akademi! Adakah Joni, Emilia dan Mia mampu melindungi diri? Adakah penjenayah akan berjaya ditangkap? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

无库存

作者 Hitsuji Tsujinaga
Ciri lelaki macam mana buat kau jatuh cinta pandang pertama...?Lelaki bertelinga haiwan, ahli band muzik ataupun lelaki silap mata? Bila mata bertentang mata... jantung terus berdegup kencang! (> 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Kron
HEI, BUAT APA TU @ TEPI JALAN?KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & JANTUNG BERDEGUP KENCANG. PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN. SIRI 'AKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG!"Hoi, bahayalah bergurau kat tepi jalan macam ni!"Teguran sebegini memang kena terima sebab ia demi keselamatan bersama. Tapi..."Ada orang kat belakang kita ke tadi?"BANGG!!!Kemalangan ngeri mungkin tinggalkan 'sesuatu' menyeramkan. Jadi, bila berseorangan kat tepi jalan tu, hati-hati... 'dia' bukan k 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Max
3 trio ternakal; Axel, budak degil, suka cari fasal dan gila figura.Chad, kipas-susah-mati 'Kamen Rider' yang lurus bendul.Bobby, paling lembik dan penakut.Walaupun perangai masing-masing berbeza, tapi bila bergabung, bukan setakat budak lain naik darah, cikgu pun pening na 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Fuji
Hans Christian Andersen hanya benarkan kamera tangkap gambarnya dari sisi?Fakta menarik untuk dipelajari dengan mudah!Segala fakta menarik yang kamu belum ketahui tentang Ikon Budaya ada di dalam!Picasso bakar lukisan sendiri untuk hangatkan tubuh? 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Neko
There have been a number of assault cases targeting girls at the academy! Will Joni, Emilia, and Mia be able to protect themselves? Will the culprit be caught? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

无库存

作者 Ayu Nozaki
Pengembaraan penuh penipuan dan rahsia bermula sekarang!Eggnog adalah lokasi tanpa alamat yang menjadi kediaman raksasa.Dahlia, seorang gadis mumia pergi ke bandar manusia untuk mencari ayahnya yang dipercayai hilang di sana. Bersama-sama Malt, budak serigala dan Rosetta si puntianak, adakah pencarian mereka berhasil atau menemui jalan buntu? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Michael Chuah
Korang mesti terindu-rindu dengan lagak Lowkey dan kawan-kawan dia, kan? Kali ni Michael Chuah tampil dengan konsep komik strip; ringkas tapi padat dengan lawak terbaiknya. Woot woot!Tunggu apa lagi? Jom gelak sampai pengsan!!! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Redcode
Wabak virus yang mengancam telah menjerumuskan ke arah kekacauan!Sejauh mana Pasukan X-VENTURE mahu memastikan keadaan bandar yang terdesak untuk hidup tidak menuju ke arah kehancuran? Mereka perlu menyiasat saintis yang hilang dan vaksin yang dihasilkannya. Adakah rakan baharu mereka Luke dapat membantu untuk pulih dari epidemik ini? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 KF
KF kembali mengganas!Tak kiralah kisah seram bisu mahupun berdialog pasti undang sesuatu & jadi igauan. Ayuh kita merasuk bersama KF dalan ‘KISIKAN DENDAM’. Pastikan kuat semangat tatkala berperang dengan perasaan. Hanya korang mampu tolong diri sendiri.He! He! He! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Kaoru
Before hygiene monitor Andrew can take a student to the disciplinary teacher’s office for nail biting, a classmate of his takes her away.Later, he finds out the nail biting is due to psychological reasons.Can he help the student stop her unhygienic habit? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Redcode
In a city torn apart,what can be done to sane it from ruin?With only Emily to aid him, it's up to Rain to locate an elusive vaccine devised by a vanished scientist!Beset by obstacles every which way, what are the chances that our harried hero and his angst-ridden ally, Luke can be the saviours the world desperately needs?With shocking revelations rocking our tireless trio, what will they have to do to finally deliver us from this EPIDEMIC EMERGENCY?! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Yaeko Kashi
Niko, gadis yang suka tipu diri sendiri supaya serasi dengan orang sekeliling. Baginya sikap terlalu jujur cuma wujud dalam drama. Tiba-tiba muncul Sugi, jejaka yang fobia dengan ‘penjelasan tak jelas’.Malangnya sikap Sugi yang suka persoalkan macam-macam menganggu ketenteraman hidup Niko. Sikap diorang sangat kontra.Kisah cinta dan persahabatan melibatkan hero dalam dunia penuh kekaburan ni! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Wilson Lew
Pembalakan Haram Tersembunyi Jauh Di Dalam Hutan! Jason dan Charles meredah hutan untuk membongkar sindiket pembalakan haram yang semakin berleluasa. Pertembungan mereka dengan harimau bintang bull shark menambahkan lagi risiko maut di hutan tebal. Mampukah Jason dan Charles mencari jalan demi kelangsungan hidup? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Xanseviera
ZUPP! Sebatang anak panah melayang hampir mengenai muka Rain. Rupa-rupanya Zulaikha memanah dalam kelas. Bahaya betul! Nampaknya Kira dan Angela pun masuk pertandingan memanah. Eh, Rain pun berbakat memanah? Kisah Zulaikha musim kedua ini sarat aktiviti menarik seperti menanam pokok, kitar semula buku, sukaneka dalam kelas, buat sandwic dan belajar teknik mengambil gambar yang terbaik. Tapi yang paling penting, yakin diri! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Michael Chuah
Ray mendapati dirinya dalam dunia penuh kejutan semasa mencari makhluk kejam untuk menyelamatkan Moodoo yang diculik. Mereka telah mengetahui banyak perkara daripada yang sepatutnya.Mampukah Ray, Belle dan Kaze berhadapan makhluk kejam ini demi menyelamatkan rakannya? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Wilson Lew
Hot on the trail of an illegal logging ring, former classmates Leon and Jason head off heroically into the wilderness - only to find that the great outdoors isn't that great at making things easy! Up against bloodthirsty beasts, nefarious nasties, an exacting environment, and a scary surprise, how will our heroes cope? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Michael Chuah
Pursuing the nefarious Lord Monster to rescue Moodo, Ray finds himself in a world of horrific surprises! With revelations aplenty, our depleted team venture into the very heart of darkness! Entering their foe's warped mind, Ray, Belle, and Kaze must face Monster's most monstrous monsters!Will they be able to save Moo from such UNNATURAL ENEMIES? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 疾风社团
与武霆中学的对决让松泽一行人意识到彼此间的实力悬殊。为了在短时间内提高球员们的水准,鬼手教练安排了一系列有违常规的训练,势必让大家打入八星赛。在训练过程中,淀遇上了意料之外的瓶颈,而翔为了获得压倒性的力量,自愿走入鬼手教练的独门训练场——“魔窟”…… 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

无库存

作者 李国权
这回,小航势必要拦下——疯狂医生冥! 在拜顿的协助下,小航一行人找到了罗格和冥的藏身所。在这场大混战中,汉克竟然被控制住,并且得知了双亲死亡的真相!另一边厢,想要逃跑的冥被空无和伤悲截住了,同为血族,一个是强大且狡猾的冥,一个是生物改造天才空无,谁才是最后的胜利者? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
四个小故事, 四种不一样的真挚与感动…… 每个人的背后,或许有一段你不知道的故事…… 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 王修捷
被诅咒的学校陆续发生恐怖事件。雕刻流泪、书包自燃、火墙燃烧,皆指向了十年前的灵异事件。当幽灵琴声响起、百鬼夜行时,事情已到了不可收拾的地步。 失语症的少女手写“她回来了”,揭开十年前的真相。而幸存者迎来的,将会是全新的腥风血雨…… 了解更多
原价 RM 22.00

现售 RM 22.00 (-0%)

会员 RM 19.80 (-10%)

作者 Kaoru
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Zint
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Nooto
Pelajar sekolah menengah plus penghalau hantu bernama Chiho ditugaskan memburu raksasa yang 'hidup' dalam mimpi. Ketika misi bersama Koigoromo, entah macam mana dia ternampak pelajar sekolah tinggi Seiichirou.Yang peliknya, kenapa mamat tu berlegar-legar dalam mimpi orang lain? Takkanlah Chiho nak biarkan je? Dah tentu dia tolong apa yang patut. Chiho pula ada misi lain, iaitu mencari adiknya. Adakah pencarian Chiho bakal berakhir?Kisah fantasi dongeng sarat dengan aksi comel 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Veon/Vezill
Sebaik tiba di Bintang Manrosa, Remy, Cain dan Lakusa terus diserang raksasa pemusnah dan bertemu dengan makhluk asing wanita yang mengaku dirinya rakan Sky. Di Bumi pula, serangan Dark Warlocks ke atas Biro Siasatan Makhluk Asing dan Shah yang cuba menyelamatkan Tenaga Bintang semakin memuncak!Dapatkah Remy dan rakan-rakan terus melindungi Bumi daripada PENGANCAM BINTANG? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Oga
Dalam kebanyakan kes, penjenayah yang ditahan polis hanyalah orang suruhan kepada dalang sebenar. Demi menjejak dalang tersebut, Sarjan Donn menubuhkan Unit Khas Sementara dianggotai Ed, Parry dan Susanna untuk mengkaji semula kes yang telah selesai secara rahsia. Bagaimanapun sebagai syarat penubuhan, pasukan ni perlu membantu jabatan lain dan tugas pertama mereka ialah membantu pasukan peronda.Mampukah Ed dan rakan-rakan menyelesaikan tugas dengan sempurna? Ayuh betindak se 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 文煌 , 周文杰
无限异星战系列诞生与辉煌,尽收录其中! 全新短篇漫画,交代马修如何加入纳西斯的故事 完整收录无限异星战系列设定图 绝美的概念设计图收录其中 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 黄庆荣
铁一刚正式住进巫老师的家,并开始接受对方的特训。同一时间,他攻击曾霸的消息传到第一空手道社,使得他成为了组手交流的焦点人物。被破例选为第三空手道社初中组代表的铁一刚,面对高手如云的第一空手道社,他是否突围而出呢? 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 利志达
爱情饮水饱……你相信吗?世界上有形形色色的情侣,或许他们每日都过得像热恋期,又或者他们像是老夫老妻那般过着平淡的日常。而甜蜜、争执、包容都是爱情里的调味剂,它们或甜或苦,但只要两人的感情足够深刻,不论是哪种考验,依然能细水长流。那么,你们的爱情又是一个怎么样的故事呢?不一样的爱情图文集,不一样的体悟与感动。 了解更多
原价 RM 80.00

现售 RM 80.00 (-0%)

会员 RM 72.00 (-10%)

作者 Soo Siew Boon
"Berlaku kemalangan tragis di KM44 Lebuh Raya XYZ itu telah mengorbankan nyawa dua mangsa...Penemuan mayat tanpa kaki di Lebuh Raya HHH telah..."Korang mesti pernah baca berita sebegini ni, kan?Macam mana insiden ni boleh berlaku?Adakah kerana kecuaian atau sememangnya wujud entiti seram mengganggu pengguna lebuh raya?Korang pernah alaminya? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Michael Chuah
Reaper membuat penilaian setiap pemain Kelab Badminton Pine Hill dan mendapati mereka tidak menerima bimbingan dan latihan asas formal. Mereka perlu berlatih lagi sebelum pertandingan seterusnya. Pusingan ketiga Kejohanan Stellar Eight pula berlangsung. Siapakah bakal memiliki lencana Serigala Hitam? 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Kou Natsume
Sekolah vokasional di Sapporo menempatkan pelajar yang berimpian jadikan bidang pilihan sebagai karier profesional.Berbekalkan cita-cita tinggi menggunung, Kinari mendaftar kat sekolah tersebut. Entah macam mana dia terpikat dengan Ichinose; pelajar satu batch, tampan dan genius. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Michael Chuah
Coach Thomas is shocked to learn that Pine Hill Badminton Club lacks basic training!Time to really put them to the test!Meanwhile, it's 3rd round day in the Stellar 8, which team will secure the coveted Black Wolf Badge?! 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 热血同盟
贝尼特博士带着达尔文博士来到基地,准备实行下一步计划,却没料到大勇也尾随而来了!原来他们早已察觉到贝尼特博士的异样,打算来揭开他的阴谋!而且这次他们还要再次进入达尔文博士的体内,解除导致博士持续昏迷的装置! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 青蛙
夜晚是最多“好兄弟”出没的时间,而夜市正是夜晚才会有的市集。有人说,他在七月半期间曾在也是遇见了“好兄弟”,你相信吗?有的还说庞蒂娜女鬼也曾在夜市出没,你会好奇吗?想不想知道更多关于夜市的传言?请继续翻阅《听说夜市有那个》吧! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 蓝国清
肉眼看不见的鬼怪、诅咒……往往都让人恐惧。《疯魔剪刀人》收录了4篇惊悚漫画,借着“鬼怪”引发的事件,展现出人性之脆弱及黑暗。披着人皮的鬼怪,比鬼怪更邪恶的人,你更害怕哪个呢?无论是何者,你都要小心被盯上,以免变成“他们”的替死鬼…… 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 蓝国清
渝童和光进为了得到渝童的关注而常常作弄她,所以他们俩总是打打闹闹。某天,渝童不再理会光进,对他的作弄视若无睹,这令光进非常不满,联合三个同学一起恶作剧,想不到引起很大的风波,导致校方开记者会澄清,这到底怎么一回事? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 饶国林
有人阻止宇宙最强俱乐部关闭最后一座动物王国的无线电塔?! 被动物们推崇,号称“动物化身”的人类出现了!连宇宙最强俱乐部都不是他的对手?!苏门答腊森林不再和平,动物们都认为大森是叛徒而群起攻击。此外,X探险特工队还得面对熊狸、豹等动物的威胁。这趟的任务困难重重,难道真的是巧合? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 刘怡廷
小亚历习惯每个星期都写信给留在家乡的妈妈,尽管热衷于研究植物和昆虫的妈妈从来没有回信,小亚历也坚持写信。一天,小亚历寄出的信件竟然因无人签收收而被退回来了,他还收到妈妈寄来的植物样本的包裹,那是妈妈最珍贵的宝物。难道妈妈发生了什么意外吗?小亚历和王子们想尽办法联系她,到底他们能否成功呢? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 Nurin Insyirah
Badan Lisa diikat kemas di kerusi! Hingga tangan dan kakinya langsung tidak dapat bergerak.“Uncle buat apa ni? Apa uncle nak dari saya?!!” soal Lisa ketakutan.Takashi gelak mengekek mendengar soalan Lisa.“Jangan risau. Lepas keluarga kau bayar tebusan tiga juta, aku bebaskan kau."Bermula dengan percutian di Jepun. Keterujaan Lisa bertukar pilu. Siapa sangka mommy dan daddy-nya ada agenda lain dalam perlancongan mereka. Dan satu persatu rahsia terungkai tatkala Lisa bert 了解更多
原价 RM 18.00

现售 RM 18.00 (-0%)

会员 RM 16.20 (-10%)

作者 Dreamer
Mary, si gadis yang suka menatap kecantikan sendiri depan cermin.Tapi akhirnya dia digelar Mary Penghisap Darah? Eh, dia jadi hantu?Mendengar khabar angin tu, Ika dicabar Ezra dan Elfi untuk seru roh Mary.Walaupun diorang tak percaya, tapi legenda seram sebegini dibuat bahan gurauan pula.Sampaikan... roh tu hidup semula?!!Padah main-main dengan sumpahan roh dalam 'Black Rose'! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Jo & KIN
Pencarian misteri Pino-Seth bersama rakan-rakan kembali lagi! Seth tak mudah putus asa walaupun nyawa terancam. Korang mesti nak tahu kenapa entiti game dalam perpustakaan mengamuk, kan? Yang ni lagi pelik... ada momok hantar kad jemputan kat Seth sempena parti diorang? Apa yang terjadi sebenarnya? Mari kita terjah dunia ghaib ini sama-sama! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Kaoru
Pengetua Evan menceritakan kisah tentang Pulau Momos diselamatkan oleh seekor raksasa. Tiada seorang pun yang percaya, melainkan Putera Albert. Tetapi putera England itu bakal terperangkap dalam kisahnya sendiri apabila seorang lelaki misteri muncul dan mendakwa dialah lelaki bertopeng yang telah menyelamatkan Lilian. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Hasumi Fujita & Lain-lain
Bukan satu... bukan dua... tapi empat sentuhan mengasyikkan berkisar gadis model yang penuh dengan keajaiban dari barisan mangaka hebat! #MestiBaca 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Nao Maita dan lain-lain
Antologi seram kisah pembunuhan kejam dan pelik menyasarkan gadis sebagai mangsa.Agak-agak korang selamat? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Takasi
Haiwan tak reti bercakap ni bercita-cita nak takluk dunia? Pelik betullah. Jangan kelirukan kitorang, boleh tak?Lion, Rocky dan Elastein ada misi tersembunyi bila masuk dunia manusia. Hmm, kita tengok dulu apa diorang nak buat ni.Karya terkini Takasi pasti mengundang gelak tawa dengan perangai sewel tiga miau. Jom layan! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Kaoru
When Principal Evan tells a tale about how Momosu was saved from a beast, no one takes him seriously except for Prince Albert. But the Prince of England soon finds himself entangled in his own tales when a mysterious person claims to be the masked man who once saved Lilian. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 张瑞成
为了寻找长生不老药的材料,阿土与小比来到了天寒雪山,竟遇到原以为已灭绝的雪山猿人! 不过,雪山猿人们被兽王白狼迫害已久,日子过得苦不堪言。得知此事的阿土与小比,决定要替雪山猿人一族除害,并且得到长生不老药的第五种材料——兽王白狼之眼! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 Xeno
Tasked with clarifying the cause of the continued African animal animosity, Jake and Louis lead a foray into feral territory, only to find a city in the grip of mandrill mayhem! With survival taking priority, who will be our hero? Does conflicted Dr. Charles have what it takes to salvage the insanity that was once his greateest dream? Returninng to a world of primal powerhouses, how will humanity fare against nature, red in TOOTH AND CLAW? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 August King
DOES THE ELIXIR OF LIFE REALLY EXIST?Legend has it that it takes seven incredibly rare ingredients to concoct the elixir of life.To obtain essential elixir element no.1, Atu and Bhir enter the forested wetlands in search of the heart of... 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Konomi Wagata & Lain-lain
Kompilasi kisah seram berlatar kat sekolah. Mungkin ada insiden pelik menanti dan tak mustahil berlaku berdekatan tempat tinggal korang! Ada 6 karya termasuk 'Kehidupan Normal' oleh Konomi Wagata, 'Kayangan! Ketua Pelajar Diva' oleh Tonoko Nishimura dan lain-lain. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Nishiki
Sesiapa saja pasti kenal siapa Delaila, gadis berusia 14 tahun yang viral sebab sering muncul live membuat mufin, biskut dan brownies.Semuaya pasti 'menjadi' walaupun hakikatnya indah khabar dari rupa.Misi Dalaila... mencari 'hero' yang selamatkan dia dulu.Bila dia berpindah ke Sekolah Menengah Cahaya Bintang, pelajar di situ teruja dan bangga jadi kawan Delaila. Gadis terkenal kot!Malangnya rahsia yang selama ini kekal rahsia bakal dibongkar rakan sekelas. Rahsia apa tu? Ber 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Kaoru
Candy JEM telah dijemput untuk menyertai sebuah pertandingan nyanyian antara sekolah, dengan syarat empat ahli satu kumpulan. Mereka terkejut apabila mendapat tahu Cikgu Suzy telah memilih Sofia sebagai ahli keempat mereka.Mampukah Candy JEM bekerjasama dengan kawan sekelas yang keras kepala itu demi memenangi pertandingan? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 August King
Wujudkah eliksir kehidupan abadi? Menurut legenda, terdapat tujuh ramuan ajaib diperlukan untuk menghasilkan eliksir kehidupan abadi. Demi mendapatkan ramuan pertama, Atu dan Bhir terpaksa meredah hutan tanah lembap untuk memiliki jantung… 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Xeno
Pasukan X-VENTURE diserang sekumpulan mandil agresif dalam satu misi di Afrika. Sementara itu, Charles kecewa dan meninggalkan pasukan menuju ke menara radio berdekatan.Pertempuran TARING DAN CAKAR dalam Siri X-VENTURE Dunia Haiwan III terkini lebih mengujakan! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

1-2255 of 2255

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top