Anniversary20
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Komik '找到 443 件相关商品
作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 8.91 (-10%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 8.91 (-10%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 8.91 (-10%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
"*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力" 了解更多
原价 RM 59.40

现售 RM 45.00 (-24%)

会员 RM 45.00 (-24%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 8.91 (-10%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 8.91 (-10%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 8.91 (-10%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者 Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-38 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 8.00 (-20%)

会员 RM 8.00 (-20%)

作者 Gcrest
Mempersembahkan versi komik game RPG + puzzle 'Yume Okoku to Nemureru 100-nin no Ojisama'. Para peminat game jangan lepaskan peluang jadi Puteri Traumare dan telusuri kembara menyeronokkan! Semakin mengujakan bila 30 putera lima kerajaan berbeza muncul. Boleh lihat sisi cool diorang juga! Bukan tu je. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Siapa agaknya putera paling tangkas? Game 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Ana Muslim
Covid-19 Kita Semua Hero adalah naskhah edukomik yang menerangkan tentang pandemik Covid-19 melalui pendekatan yang mudah, ringkas serta santai, khusus untuk kanak-kanak. 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者 IWAN REAZ
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 USTAZ IQBAL ZAIN
原价 RM 13.00

现售 RM 13.00 (-0%)

会员 RM 11.70 (-10%)

作者
* Disertakan dengan Peta Minda Visual, Permainan & Komik yang berwarna-warni. * Disertakan dengan praktis dan sumatif beserta dengan jawapan. * Sesuai untuk Pembelajaran Kendiri. 了解更多
原价 RM 5.60

现售 RM 5.60 (-0%)

会员 RM 4.48 (-20%)

作者 Xiao Jiangnan
Ketika Botani mengeksploitasi ais boleh bakar, mereka menemui dinosaur di laut dalam secara kebetulan. Dinosaur itu bergelembung di kepala dan hidup di sebuah pulau yang ditutupi gelembung. Pada masa yang sama, Ketua Baryonyx disembuhkan oleh Botani. Maka, Botani pun mendapat kepercayaan daripada Baryonyx. Namun, rahsia pulau gelembung terbongkar setelah Polong diculik. Rupa-rupanya kemunculan pulau gelembung dan dinosaur berkaitan dengan pokok yang boleh mengeluarkan gele 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者 Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Pernah tak rasa degupan hati cinta? Acuh, tak pernah lagi? Kalau nak rasa di awangan, jom baca Koleksi GEMPAK™ x Utopia™ jilid ke-6 ni! Ada pelbagai kisah menusuk kalbu yang mencairkan hati korang. Tapi dalam ni bukan ada kisah romantik je, ada macam-macam genre yang gerenti 100% akan buat korang rasa berbaloi dan tak buang masa! 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Keith
Lawak Kampus Kompilasi Mantap' datang lagi. Woohoo! Edisi ke - 4 ini merangkumi karya dan teks asal Jilid 16 - 20 + cerita ekstra spesel untuk tatapan kipas -susah -mati semua. Kompilasi ini dijamin takkan hampakan pembaca. Pernah ke ' Lawak Kampus ' kecewakan korang? Ops! Apa lagi? Jom bergelak ketawa bersama! 了解更多
原价 RM 36.90

现售 RM 36.90 (-0%)

会员 RM 36.90 (-0%)

作者 Redcode/ Albie
Kompilasi ini X – Venture rentasi zaman serangga gergasi apabila Pengkalan X – Central dilanda gemba bumi, Dr. Da Vinci, Kak Diana, Remy dan ahli lain secara tidak sengaja transmisi ke Zaman Kambria 541 juta tahun lalu. Mereka terperangkap dalam era Paleozoik. Keadaan menjadi semakin genting, mereka berdepan dengan cabaran di kejar dinosaur. Rasai keterujaan di luar jangkaan dalam kompilasi 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 29.90 (-0%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者
原价 RM 10.90

现售 RM 10.90 (-0%)

会员 RM 9.81 (-10%)

作者 Annisa Nisfihani
Penyakit super malas Alvan dah slow down sejak couple dengan Arin, gadis yang hobinya mengemas, juga anak pemilik rumah sewa Alvan. Tapi sejak kembali ke rumah mama dan papanya, sikap malas Alvan semakin menajdi-jadi! Diorang tekad nak hantar Alvan ke rumah sewa semula. Entah-entah ni strategi Alvan untuk selalu dekat dengan Arin…? Namun… kisah romantic ni ada roadblock bila Kiki, junior sekolah menaruh hati pada Arin dan dia plan nak rebut Arin daripada Alvan! OMG! Dap 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者 Amir
Komik ini menceritakan kisah Yana, seorang pelajar perubatan dan kawan pertamanya di universiti, Isabelle. Yana ialah seorang yang mempunyai masalah anxiety (cemas) apabila bercakap dengan orang lain terutamanya dalam kumpulan besar. Yana bertekad untuk mengatasi kelemahan dirinya, namun ianya tidak semudah yang disangka. Untuk membantu dirinya berubah, Yana sentiasa bersama dengan Isabelle yang merupakan antara pelajar tahun pertama yang terbaik di universiti itu. Yana dan 了解更多
原价 RM 13.00

现售 RM 13.00 (-0%)

会员 RM 11.70 (-10%)

作者 Kayymann , Altaufail
Kisah Haikal, seorang top seller MLM yang memiliki segala-galanya yang diimpikan oleh setiap manusia. Berbekalkan kebolehannya bercakap dan meyakinkan orang, Haikal berjaya mempengaruhi ramai orang untuk menyertai syarikat MLM tersebut termasuklah Nazri. Hidupnya berubah pada suatu pagi apabila dia mendapati segala makanan yang ingin dimakannya itu merupakan sampah, kotoran, najis, ulat dan segala benda yang menjijikkan. Pada setiap malam, dia mengalami mimpi-mimpi yang me 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Iz Zunairah , Cikgu Mahmud
Azmira, seorang pegawai konservasi, amat komited menjalankan tugas memelihara hidupan laut dari kepupusan. Namun, ketenangan hidup Azmira mula terganggu apabila kisah keturunan keluarganya yang berkembar dengan buaya tersiar di dalam akhbar tempatan. ******* “Alang, memang susah nak diterima akal. Terpulanglah mahu percaya atau tidak. Tapi, aku yakin, makhluk ini keturunan engkau. Sebagai orang tua, engkau terimalah nasihat aku. Ini semua kerja Allah. Qadak dan qadar Alla 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Mus Nasmian , Nik Hasmazi
Suatu malam rumah Wak Aji dikunjungi tetamu yang tidak diundang meminta pertolongan. Katanya, bayinya sakit dan diganggu oleh sesuatu. Ragu-ragu namun tidak tega untuk membiarkan tetamu itu begitu sahaja, Wak Aji cuba membantu. Tanpa disangka, niat baik itu memakan diri. Keluarganya pula dihantui puaka durjana yang nekad mahu membalas dendam. Mungkinkah makhluk berambut panjang dengan lidah terjelir yang terlihat bertenggek atas kenderaan di Lebuhraya Utara-Selatan arah 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Annisa Nisfihani
Arin, gadis super pembersih yang selalu tak senang duduk bila tengok keadaan sekeliling bersepah. Suatu hari muncul Alvan, seorang lelaki pemalas, mengada dan 'tak teratur' tinggal di bilik sewa milik keluarga Arin. Huru-haralah jadinya bila Arin dan Alvan belajar di sekolah sama. Alvan sangat popular dan Arin pula hanya gadis tak dikenali + tak ada apa yang special. Apa yang terjadi pada hubungan diorang bila masing-masing ada sikap yang agak kontra tu? Nikmatilah kisah ro 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 12.72 (-20%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 12.72 (-20%)

作者
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 12.72 (-20%)

作者
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 12.72 (-20%)

作者 Pak Cik Bad , Xs Rizal
KOMIK GODAAN SYAITAN karya PAK CIK BAD mula dikenali sejak 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. Untuk edisi yang kedua ini, PAK CIK BAD berkolaborasi dengan XS RIZAL (Juara Doodict Fever Battle Challenge 2018 juga pelukis Komik Puris; YOLO: Syukur). Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Jom baca komik ini! Tak kenal, 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Ana Fannan
Komik ONLINE ini adalah adaptasi daripada buku Dia Bukan Malaikat, garapan oleh penulis Muhd Iqbal Samsudin terbitan Buku Puris. Ia merupakan kumpulan cerpen yang mengetengahkan perihal masyarakat pada hari ini. Tujuh buah cerpen dikomikan untuk memberi manfaat kepada semua golongan terutama para remaja. Menghasilkan cerpen yang berkualiti dan kemudian dikomikan adalah sesuatu yang mencabar kerana ia menuntut paduan daya imaginasi yang tinggi agar mesej yang wacananya mampu 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Pakcik Bad
Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Untuk komik ini, PAK CIK BAD (penulis dan pelukis Komik Godaan Sayaitan) berkolaborasi dengan NIX RIDZWAN (admin Instagram Diari.Iman.Official) dan RAUDAH (mantan peserta bengkel Komik Puris). Jom baca komik ini! Tak kenal, maka tak benci! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 If Moses
"Aku hanya mahukan sebuah negara rasmi untuk bangsa aku - Yahudi, dan negara itu ialah Palestin." Semenjak Sultan Abdul Hamid II digulingkan, tanah Palestin telah hilang pelindungnya. Pihak British mula memainkan strategi licik bagi memenangi perang dunia pertama ketika itu - dengan menjanijikan tanah Palestin sebagai ganjaran. Apa yang lebih mengejutkan adalah, bukan sahaja Zionis yang mahu tanah Palestin, tetapi juga bangsa Arab yang selama ini menentang Empayar Uthmaniyah. 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Xiao Jiangnan
原价 RM 13.50

现售 RM 13.50 (-0%)

会员 RM 12.15 (-10%)

作者
Pembelajaran Tatabahasa akan menjadi begitu mudah, menarik dan menghiburkan melalui pendekatan komik dalam buku Tatabahasa Mudah KSSR Tahun 1, 2 dan 3. 了解更多
原价 RM 8.50

现售 RM 8.50 (-0%)

会员 RM 7.65 (-10%)

作者
Pembelajaran Tatabahasa akan menjadi begitu mudah, menarik dan menghiburkan melalui pendekatan komik dalam buku Tatabahasa Mudah KSSR Tahun 4,5 dan 6. 了解更多
原价 RM 10.90

现售 RM 10.90 (-0%)

会员 RM 9.81 (-10%)

作者
Hi Kawan-kawan semua! Geng Penggembaraan Bermula… Kini diterbitkan dalam edisi komik. Tentu kawan - kawan semua semua teruja kan? Ikuti komik penggembaraan yang mendebarkan lagi menyeronokkan ini dan dijadikan satu koleksi peribadi kesayangan anda. 了解更多
原价 RM 22.90

现售 RM 22.90 (-0%)

会员 RM 22.90 (-0%)

作者
* Disertakan dengan soalan Pentaksiran Sumatif tingkatan 1,2&3 * Murid dapat fahami sejarah dengan mudah dan santai. * Ilustrasi menarik dan berwarna-warni mengikut kronologi peristiwa sejarah. 了解更多
原价 RM 35.95

现售 RM 35.95 (-0%)

会员 RM 35.95 (-0%)

作者 Artis Komik Kadokawa Gempak St
Hooray! Hooray! It's a holi-holiday! Koleksi GEMPAK™ X Utopia™ latest ni memang sesuai dibaca masa korang nak lie back, relaks dan dengar lagu Eurodisco. Sarat dengan komik best yang confirm takkan kecewakan korang. Eh, jangan biar je buku ni kat sini! Cepat rembat dan jadikan koleksi! 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 If Moses
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 If Moses
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 If Moses
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 ARTIS KOMIK RE:ON COMICS
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者 Xiao Jiangnan
Teknologi masa depan membawa pengaruh yang amat besar terhadap kehidupan dan pembangunan masyarakat manusia. Ia juga meninggalkan ruang imaginasi yang tidak terbatas kepada manusia. Kita sering kali berbincang tentang topik seperti bolehkah dinosaur hidup semula dengan bantuan teknologi masa depan? Bolehkah manusia hidup di Bulan pada masa depan? Bolehkah teknologi masa depan melambatkan penuaan? Buku komik ini memperkenalkan 36 pengetahuan tentang teknologi masa depan melal 了解更多
原价 RM 13.50

现售 RM 13.50 (-0%)

会员 RM 12.15 (-10%)

作者 Xiao Jiangnan
Setiap daripada kita mempunyai “peneman hidup” yang dinamakan kesihatan. Lazimnya, kita hanya mengambil berat tentang kepentingan menjaga kesihatan apabila mula jatuh sakit. Sepanjang pembacaan komik ini, pembaca akan bertemu dengan pelbagai ragam kanak-kanak. Ada yang tidak suka makan sayur, ada yang berjaga malam untuk membuat kerja rumah, ada yang rasa resah sebelum peperiksaan, ada pula enggan ke sekolah. Mungkin anda mulai perasan ia seperti cerminan kepada diri send 了解更多
原价 RM 13.50

现售 RM 13.50 (-0%)

会员 RM 12.15 (-10%)

作者 Xiao Jiangnan
Mengapakah telur ayam boleh timbul atas air? Bagaimanakah membuat kompas yang ringkas? Bagaimanakah belon menggelembung sendiri? Bagaimanakah menjadikan bunga segar berwarna-warni? Semua yang disebutkan adalah uji kaji mudah dan menarik. Pernahkah anda terfikir untuk melakukannya sebelum ini? Apakah teori yang boleh dipelajari di sebalik uji kaji tersebut? Dunia sains terhimpun dengan pelbagai misteri, bukan saja uji kaji yang dibuat sendiri dirasakan menarik, malah dapat mel 了解更多
原价 RM 13.50

现售 RM 13.50 (-0%)

会员 RM 12.15 (-10%)

作者 Xiao Jiangnan
Tauke Restoran Jurasik, Cili Berapi dilaporkan hilang secara misteri di perairan Segi Tiga Bermuda. Pada masa yang sama, Pekan Botani digemparkan dengan penemuan fosil dinosaur yang aneh di kuari pekan. Cikgu Tunggul Berapi merasakan adanya perkaitan antara kedua-dua kejadian tersebut. Tanpa membuang masa, Polong bertekad untuk pergi ke Bermuda bersama Geng Botani yang lain bagi menyiasat kejadian berkenaan. Seperti apa yang dijangka, Geng Botani menemui gerbang rentas mas 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者 J , Y
#thepotatocouple by J&Y Pastinya ramai yang ter tanya-tanya tentang maksud disebalik tahuk #thepotatocouple. Ada dua sebab utama untuk tajuk unimpressive buku ini : 1. Kentang mempunyai sedikit rasa manis. Super tu cinta ada kemanisannya (tapi tidak boleh terlalu manis kerana Itu akan menyebabkan diabetes ) 2. Kentang juga adalah dumber karbohidrat utama seperti cinta Yang memberi tenaga kepada setiap pasangan. Kerana cinta Itu bits, kita boleh melakukan apa Sahaja (haha) 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者
Merah dan Puteh ialah adik-beradik tiri dan mereka dijaga oleh Mak Kuntum iaitu ibu kepada Puteh. Mak Kuntum menyisihkan Merah kerana dia mengesyaki Merah ialah Indera. Mak Bidan ialah kawan kepada Mak Kuntum yang sentiasa menaruh syak wasangka terhadap Merah. Namun, Puteh sentiasa mahu bersama-sama dengan kakaknya, Merah. Dua beradik ini menjadi rapat sehinggalah sesuatu berlaku yang menybabkan Merah mengesyaki bahawa dia telah dikhianati oleh Puteh. Apakah yang akan terjadi 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Sisyoujae
Tanya diri korang, dalam sehari berapa kali korang salahkan diri sendiri? #ingatAllahSWT Hidup ni tak lari dari konflik dan masalah. Kadang-kadang, kita cuba jadi hero selesaikan masalah orang sampai lupa hal sendiri. Kadang-kadang kita buat perkara baik tapi jiwa sentiasa berkecamuk. Kadang-kadang kita terlalu nak jadi macam orang lain hinggakan banyak alasan dan halangan dalam diri. Buku ni (bukan komik atau novel!) tak nak suruh korang salahkan diri sendiri dan kelil 了解更多
原价 RM 20.00

现售 RM 20.00 (-0%)

会员 RM 18.00 (-10%)

作者 Artis Komik Kadokawa Gempak St
Walaweh...! Jilid keempat Koleksi GEMPAK™ X UTOPIA™ muncul gemparkan dunia komik. Menghidangkan kisah aksi padu, kelakar pecah perut, romantis mengasyikkan dan seram gelisah untuk korang. Khas untuk pembaca power je, okey. Jangan lepaskan koleksi ni, fuh!!! 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者
* Memudahkan murid memahami kemahiran B.Melayu secara efektif * Kaedah penyampaian menarik dan sistematik untuk memangkin memori murid * Ilustrasi menarik dan berwarna-warni. 了解更多
原价 RM 18.95

现售 RM 18.95 (-0%)

会员 RM 17.06 (-10%)

作者
* Memudahkan murid memahami kemahiran B.Melayu secara efektif * Kaedah penyampaian menarik dan sistematik untuk memangkin memori murid * Ilustrasi menarik dan berwarna-warni. 了解更多
原价 RM 19.95

现售 RM 19.95 (-0%)

会员 RM 17.96 (-10%)

作者 Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-35 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan.Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 8.00 (-20%)

作者 Ryo Takamisaki
Dengar kata, pertemuan pertama regu popular, Ash dan Pikachu dibongkar dalam komik ni. Betul ke?Macam mana diorang boleh jadi sahabat sedangkan Pikachu langsung tak ngam dengan manusia? Dan dalam perjalanan, diorang berjumpa dengan persaingan, kawan baru dan juga... Pokemon Legenda, Ho-Oh! Woah!Ni adalah versi manga untuk 'Pokemon The Movie: I Choose You!'Jadi, peminat Pokemon memang tak ada pilihan lain, wajib baca komik ni! Hehehe~ 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

1-443 of 443

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top