POPCLUB March 2021
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Kua Kia Soong '找到 1097 件相关商品
作者 Ewe Paik Leong
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 31.92 (-20%)

作者 Rino Mizuho
Siapa ada masalah, datanglah ke kedai aku. Sebab coklat buatan aku boleh tunaikan hajat dengan satu gigitan saja. Bayarannya? Macam biasa, aku akan ambil aset paling penting korang. Aku Aikawa Shokara, pakar coklat di Chocolat Noir. Coklat aku lain daripada lain sebab ia berkuasa untuk penuhi hajat pembelinya. Dan hari ni... ramai datang berhajatkan kuasa yang aku miliki. Kasih sayang, cinta dan benci. Dah masuk jilid ke-19! Komik fantasi gelap menyingkap drama manusia tamak 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

无库存

作者 KF
KF kembali mengganas!Tak kiralah kisah seram bisu mahupun berdialog pasti undang sesuatu & jadi igauan. Ayuh kita merasuk bersama KF dalan ‘KISIKAN DENDAM’. Pastikan kuat semangat tatkala berperang dengan perasaan. Hanya korang mampu tolong diri sendiri.He! He! He! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
In the modern age, Jang Bong-hwan (Choi Jin-hyuk) is a chef who works for the country's top politicians at the Blue House. He has a free spirit, but he one day finds himself in the body of Queen Cheorin (Shin Hye-sun) in the Joseon period. King Cheoljong (Kim Jung-hyun), the reigning monarch, is a gentle and easy-going person. However, he is only king in name. Queen Sunwon (Bae Jong-ok), the late King Sunjo’s wife, wields true power in the country and has relegated King Che 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 69.90 (-0%)

会员 RM 69.90 (-0%)

作者
Shiba Miyuki's classmate Kitayama Shizuku is on her way to study abroad. For magicians, this is normally impossible, since allowing the genes of someone who can use magic outside their home country's borders is tantamount to giving up national secrets. But it's allowed to happen in one case-exchange programs. And that's how Angelina Kudou Shields has arrived in Japan from the USNA to study at First High. Around the time Lina arrived in Japan magicians began getting attacked b 了解更多
原价 RM 23.90

现售 RM 23.90 (-0%)

会员 RM 23.90 (-0%)

作者
Running into your new stepsister in the bathroom is not the best way to make a good first impression, which Basara Toujou learns the hard way. When his father suddenly brings home two beautiful girls and introduces them as his new siblings, he has no choice but to accept into his family the Naruse sisters: busty redhead Mio and petite silver-haired Maria. But when these seemingly normal girls reveal themselves as demons—Mio the former Demon Lord's only daughter and Maria he 了解更多
原价 RM 43.90

现售 RM 43.90 (-0%)

会员 RM 43.90 (-0%)

作者
"When people shine, a miracle is born. That shine is the symbol of the warriors who can change the future! KIRAMAI GO! " A princess from a land of jewelry and Kiramai Stones comes to Earth in search of people with a “shining spirit” called Kiramental, a source of outstanding charm and talent. She seeks them out to make them into warriors to defend Earth from an evil army. Five are chosen by the Kiramai Stones, which transform into sentient vehicle companions known as Mas 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 59.90 (-0%)

作者 Michael Chuah
Reaper membuat penilaian setiap pemain Kelab Badminton Pine Hill dan mendapati mereka tidak menerima bimbingan dan latihan asas formal. Mereka perlu berlatih lagi sebelum pertandingan seterusnya. Pusingan ketiga Kejohanan Stellar Eight pula berlangsung. Siapakah bakal memiliki lencana Serigala Hitam? 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 赵又廷,邓伦,王子文,春夏,汪铎
Qing Ming, the Yin-Yang Master, took his master's last wish and went to the Captial Tiandu City to attend the heaven ceremony. Qing Ming started off with Boya, the young nobleman and a warrior, as foes of each other, but later they became the best friends . The two partnered as a team and solved the bizarre cases, uncovered a century-long secret, and saved the world from the dark power. 年輕的陰陽師晴明承遺師之命前往天都城参加祭天大典,與此同時, 了解更多
原价 RM 21.90

现售 RM 21.90 (-0%)

会员 RM 21.90 (-0%)

作者
Sougo Tokiwa, a high school student born in the year 2000, dreams of one day becoming a king when he meets a mysterious girl named Tsukuyomi from the year 2068 who gives him an ominous warning: "You will become Kamen Rider Zi-O, the King of Time; the demon destined to rule the world." While troubled by his possibly cursed fate, Sougo becomes Zi-O to save the time space continuum from the Time Jackers, a group seeking to alter the history of the Heisei Kamen Riders for their o 了解更多
原价 RM 79.90

现售 RM 79.90 (-0%)

会员 RM 79.90 (-0%)

作者
The protagonist, Baki Hanma, trains with an intense focus to become strong enough to surpass his father, Yujiro Hanma, the strongest fighter in the world. Five of the world's most violent and brutal death row inmates are gathering to face Baki. Their objective is to taste defeat -- their unmatched strength and skill have led them to grow bored of life itself, and they now seek out Baki in the hopes that he can overwhelm and utterly crush them. In this crisis, other undergroun 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Shafie Abdul Rahman
Peristiwa pembukaan semula Hagia Sophia, sebuah geraja Kristian-Orthodoks yang berusia kira-kira 1,500 tahun itu, adalah merupakan satu peristiwa besar bagi umat Islam di seluruh dunia. Pengislaman gereja itu merupakan simbol kemenangan umat Islam terhadap penganut Kristian di Eropah yang suatu ketika dahulu amat gah dengan Konstantinopel sebagai pusat kekuasaan Empayar Rom Timur. Walau bagaimanapun, akhirnya Konstantinopel berjaya ditawan oleh Sultan Muhammad Al-Fatih pada t 了解更多
原价 RM 37.90

现售 RM 37.90 (-0%)

会员 RM 30.32 (-20%)

作者 Rozan O'Hara & Laila Haq
Khianat adalah perlakuan yang belot atau tidak setia dalam sesuatu urusan berkait dengan hubungan. Belot boleh berlaku sama ada dalam kalangan individu mahupun kumpulan yang akhirnya menatijahkan kesan negatif. Banyak kata lain yang sinonim dengan khianat antaranya derhaka, curang, tipu daya, putar belit, tidak setia, aniaya, dengki, busuk hati dan macam-macam lagi. Banyak sejarah pengkhianatan berlaku ribuan tahun dalam tamadun manusia. Dalam pelbagai kitab sejarah dan catat 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 24.00 (-20%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 9.90 (-0%)

会员 RM 8.91 (-10%)

无库存

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 10.71 (-10%)

无库存

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 10.71 (-10%)

无库存

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 10.90

现售 RM 10.90 (-0%)

会员 RM 9.81 (-10%)

无库存

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 10.71 (-10%)

无库存

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 13.90

现售 RM 13.90 (-0%)

会员 RM 12.51 (-10%)

无库存

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 10.71 (-10%)

无库存

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者 赵炳圭 , 金世正 , 刘俊相 , 廉惠兰 , 安奭奂
A group of people are called "Counter." Their purpose is to hunt down evil spirits and they each have their own special abilities. The group disguises themselves as employees at noodle restaurant. So Mun (Joe Byeong-Gyu) is a high school student and he is the youngest member of "Counter." His special ability is his physical strength. As a child, he was involved in a suspicious car accident. His parents died in the accident and he was left with a limp in his left leg. Ga Mo-Ta 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 59.90 (-0%)

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 8.35

现售 RM 8.35 (-0%)

会员 RM 7.52 (-10%)

作者
932 Dead or Alive! Queen's Sumo Inferno! 非生即死 QUEEN的大相撲地獄 Mati atau Hidup! Neraka Sumo Queen! 933 Gyukimaru! Zoro Fights a Duel on Bandit's Bridge! 牛鬼丸 索隆劫路橋的決鬥 Gyukimaru! Zoro Bertarung di Jambatan Perompak! 934 A Big Turnover! The Three-Sword Style Overcomes Danger! 大逆轉 跨越生死關頭的三刀流 Pusing Ganti Besar! Gaya Tiga Pedang Mengatasi Bahaya! 935 Zoro, Stunned! The Shocking Identity of the Mysterious Woman! 索隆 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者
Grotesque, strong enemies called "Siren" have suddenly appeared from the sea. In order to fight against them, a navy group called Azure Lane has formed. They were successful in stopping the attack from Siren for a moment using warships. The different ideals from the people who formed it have shown. The story is about girls fighting the strong enemies that they've never faced before while dealing with the trouble in each camp. 致碧蓝航线以祝福—— “碧蓝航线” 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 29.90 (-0%)

作者
After 2,000 years of countless wars and strife, the demon king Anos Voldigoad made a deal with the human hero, Kanon, to sacrifice his own life to ensure peace could flourish. Reincarnating 2,000 years later, Anos finds that royal demons now harshly rule over lower class hybrid demons in a society that values Anos' pureblood descendants over the demons who interbred with other species, such as humans and spirits. Finding that magic as a whole has begun to decline and his desc 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者
有230万人口,其中八成人口为学生的“学园都市”,是比其他地区科技更为先进,并从事“超能力开发”的特殊地区。 而整座学园都市中仅有七人的等级5超能力者之一御坂美琴,由于她的能力与个性使然,因而被卷入了学园都市中所发生的种种事件…… In the futuristic Academy City, which is made up of 80% students, many of whom are espers possessing unique psychic powers, Mikoto Misaka is an 了解更多
原价 RM 79.90

现售 RM 79.90 (-0%)

会员 RM 79.90 (-0%)

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 8.35

现售 RM 8.35 (-0%)

会员 RM 7.52 (-10%)

作者 Pynat Mouri
Kalau ada jodoh go on, tapi kalau ditakdirkan tak ada jodoh, aku akan move on! Bagi AZREEN SHARMIN, orang yang paling dia benci semasa balik kampung pastilah terserempak dengan Azamuddin. Budak lelaki yang suka mengejek-ejek dan jadikan dirinya sebagai bahan lawak bodoh dia. Badak, gemuk, tembun, gajah… Semua lengkap dijadikan bahan sindiran. Dan selayaknya hanya jelingan saja yang dihadiahkan untuk lelaki yang dah serupa setan. “ Amboi, cenge sungguh. Alang-alang tok im 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 20.80 (-20%)

无库存

作者 Weeda Aizira
Andai cinta ini bersatu, sayangi aku setulus hatimu. Jasmin menyilang tangan. Naluri seorang penulis mula menghantui diri. Berselang-seli dia mengatur pandangan. Lain macam aura mereka bertiga. Spontan, darahnya berderau. Eh, kenapa scene ni macam dalam novel baru aku?! Dia tak pernah tahu, dia ada bakat jadi nujum rupanya. Fuh! Apa yang ditulis di dalam novel terbaharunya, sebijik terjadi depan mata! “Yang mana kau nampak macam ada gaya jadi hero novel aku akan data 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 24.00 (-20%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 10.95

现售 RM 10.95 (-0%)

会员 RM 9.86 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 10.65

现售 RM 10.65 (-0%)

会员 RM 9.59 (-10%)

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 7.95

现售 RM 7.95 (-0%)

会员 RM 7.16 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 9.65

现售 RM 9.65 (-0%)

会员 RM 8.69 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者 Veronica Chendang
Di sebalik perjalanan hidup seseorang ada cerita tersembunyi yang tiada siapa tahu rahsianya. Sedalam mana kita mencintai seseorang, sekuat itulah sakit yang akan kita tanggung setelah dia melangkah pergi. Aku Cuma sekadar pelabuhan untuk kau singgah melepas kerinduan dan kebosanan, kemudian kau berlalu pergi tanpa sepatah kata. 了解更多
原价 RM 18.00

现售 RM 18.00 (-0%)

会员 RM 16.20 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 12.95

现售 RM 12.95 (-0%)

会员 RM 11.66 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者 Mohd Khair Ngadiron
Manusia yang berusaha, jika dia bertawakal, dengan izin Tuhan dia akan berjaya. Paling utama ialah bersabar dan belajar menerima semua perkara seadanya. Sesungguhnya, rezeki datang dalam banyak cara, banyak bentuk dan banyak keadaan. Ada kala terlebih dan sesekali mungkin terkurang. Demikian juga saya, dan buku ini berkongsi sebahagian memoir turun naik kehidupan saya - ketika pernah selesa duduk di belakang sambil kenderaan dipandu orang lain, juga ketika orang lain selesa 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 35.00 (-0%)

会员 RM 28.00 (-20%)

作者 Zarini Mansor
Kemalangan bas pada lima tahun lalu menyebabkan Farid hilang tanpa jejak. Sekian lama masa berlalu, Emy masih tidak berputus asa mencari abangnya itu. Namun, lain yang dicari, lain pula yang dijumpai. Emy bertemu seorang lelaki dan dikurung di dalam sebuah gua. Lelaki misteri yang disangka gila itu sebenarnya bukanlah manusia biasa. Harimau jadian? Dan, lelaki itu tidak henti-henti menghalau Emy pergi dari situ. “Mungkin kau boleh bantu aku.” “Aku tidak dapa 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 19.20 (-20%)

作者 Ella Affandy
Mewangi Selamanya Phi Phi Island menjadi saksi pertemuan antara Niq Nashriq dan Nuraisha Iman. Kerana satu insiden, termeterai satu perjanjian. “One week husband, you have nothing to lose.”- Niq Bagi Aisha, itu hanyalah perjanjian. Namun bagi Niq, dia mengharapkan lebih daripada itu. “Cinta pun macam mee segera?”- Aisha “Nikah dulu baru pupuk cinta dan sayang.”- Niq Pada malam terakhir di pulau, mereka saling mengikat dengan harapan akan saling mencari bila pulang 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 23.40 (-10%)

会员 RM 20.80 (-20%)

作者 Aeyfa Nasri
Menggali rahsia dalam rahsia, tanpa sedar nyawa pertaruhan. Hidup adalah sebuah misteri. Kutip semua kunci dan cuba buka tanpa ada kesilapan. Jika tidak... GAME OVER - AQRAM Tanpa sedar, permainan nyawa itu telah meragut hampir seluruh ahli keluarga Imroatul Ain. Dia bagaikan lumpuh untuk meneruskan hidup. Siapa sebenarnya Aqram? Namun, kehadiran Dzul seolah-olah memberi harapan baru buat Imroatul Ain. Lelaki itulah yang menjadi sumber kekuatan untuk dia meneruskan semua ini 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 19.20 (-20%)

作者 Ana Mahnur
Menemukanmu adalah satu ketetapan. Memilihmu adalah satu kesempurnaan. Saling memberi dan menerima itulah yang menyempurnakan sesebuah ikatan. Penantian lima tahun Harith dan Noureen tidak mematahkan harapan meskipun tidak sempat bersama dengan kedua-dua anak syurga mereka. Selagi ada jalan tiada istilah putus asa. “Umi nak kita batalkan ambil anak angkat.” - HARITH DANIYAL “Habis, apa kita nak buat?” - NOUREEN Yang tidak masuk akal apabila ibunya menyuarakan hasrat 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 22.50 (-10%)

会员 RM 20.00 (-20%)

作者 Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 21.60 (-20%)

作者 Wan Nurnajihah
Menjadi cinta terakhir… jauh lebih sempurna. HAZRAIN & SHIMA – Sepuluh tahun bercinta, tiga bulan bahagia menjadi suami isteri… indah! Tapi, saat inai masih merah di jari... Shima menghembuskan nafas terakhir. Hazrain menderita! Seseorang dalam ahli keluarganya telah dipersalahkan sepenuhnya atas kematian isteri tercinta. “Gemuk badak air!” Itu kata-kata hinaan yang diterima oleh Jasmin dua belas tahun lepas. Anehnya, sehingga kini dia masih tidak lupa gerangan yan 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 21.60 (-20%)

作者 Crystal Anabella
Takdir antara kita tak sepatutnya bertindih. Enggan menjadi anak derhaka, Dewi Balqis setuju mengikuti kelas imej Leo. Leo jiran yang merangkap teman mesranya. “Berapa duit hantaran yang you expect daripada bakal suami you?”- LEO “At least 50k.”- DEWI “Anak dara pemalas macam you, 5k pun dah rugi tahu? ”- LEO Mulut Leo memang pedas berbisa. Tapi, dalam diam… jiwanya berlagu asmara. “You pakai apa pun, my heart will always beat for you.”- LEO “Kalau jant 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 20.80 (-20%)

作者 Wan Roslan Wan Salleh
KUASAI TABIAT ORANG KAYA 了解更多
原价 RM 45.90

现售 RM 45.90 (-0%)

会员 RM 41.31 (-10%)

作者 Abdul Latip Talib
PEMBUKAAN BAITULMULQADDIS Selepas Baitulmulqaddis jatuh ke tangan tentera Salib, umat Islam mula kehilangan taring. Kerajaan Salib Jerusalem pula terus kukuh mempertahankan Baitulmulqaddis. Namun apabila Kota Edessa jatuh ke tangan Sultan Imaduddin Zangi, Kerajaan Salib mula resah. Bantuan segera dipohon daripada kerajaan-kerajaan Eropah, lalu bilangan tentera yang besar dari Eropah datang membantu dengan membawa semangat Perang Salib Kedua, semangat yang lebih kuat bagi men 了解更多
原价 RM 24.90

现售 RM 24.90 (-0%)

会员 RM 24.90 (-0%)

作者 Abdul Latip Talib
TUMPASNYA RICHARD THE LIONHEART Selepas Baitulmuqaddis berjaya dibuka oleh Salahudin Al-Ayubi, negara-negara Kristian Eropah mula menggerakkan misi merampas kembali tanah suci itu. Raja-raja Eropah mengumpulkan kekuatan tentera yang mencapai ratusan ribu orang lalu berarak menuju ke Timur. Salah seorangnya adalah Richard I, Raja England yang lebih dikenali sebagai Richard The Lionheart. Kepintaran strategi dan kegagahan beliau di medan tempur menyebabkan tentera Islam mengal 了解更多
原价 RM 21.90

现售 RM 21.90 (-0%)

会员 RM 21.90 (-0%)

作者 Nurhayati Ishak
“Boon, you pergilah temankan Denis kat kereta sana. Kesian pulak dia memandu balik seorang-seorang.” Kerah Josen. Pantas Bunga rungkai tali pinggang keledar.“Tak payah!” jerkah Dee George. Bunga baru sahaja buka pintu kereta dan keluarkan kakinya letak atas tanah. Dee George tiba-tiba jerkah dengan kuat. Sampai terangkat terus kakinya masuk ke dalam kereta semula. Perlahan-lahan dia tutup pintu. Geram jugak dia. Terkejut macam nak mati! Dia lihat Josen sudah mengur 了解更多
原价 RM 27.90

现售 RM 27.90 (-0%)

会员 RM 22.32 (-20%)

作者 Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kekuatan besi kersani turut dicatatkan dalam bahan-bahan bertulis seperti Bustanus Salatin, Syair Hamzah Fansuri dan lagu nyanyian M. Nasir, Mentera Semerah Padi. Namun demikian, sukar diterangkan bentuk mahupun rupa sebenar besi kersani. Teori atau penjelasan tentang besi tersebut lazimnya bercanggah. Tidak kurang pula teori-teori yang sukar diterima akal. Dalam hal ini, bergantung kepada daerah dan pegangan sesebuah masyarakat, besi kersani turut dikenali sebagai kursani, q 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 23.92 (-20%)

作者 Hj Lokman Abdul Hamid
Siri buku Perubatan Al-Quran membuktikan betapa mujarabnya ayat-ayat Al Quran dalam merawat penyakit. Jika siri pertama berkisarkan penyakit kanser, siri kedua pula tampil dengan isu berkenaan 16 penyakit kronik yang sering dialami oleh rakyat Malaysia. Antaranya ialah penyakit kencing manis, darah tinggi, jantung koronari dan strok. Punca simptom dan langkah pencegahan dirungkai satu per satu dengan garapan gaya bahasa yang mudah difahami oleh golongan umum. Isu buku ini p 了解更多
原价 RM 60.00

现售 RM 60.00 (-0%)

会员 RM 54.00 (-10%)

作者 Russell Lee
A faimily down on their luck takes a holiday in Kuantan. An unexpected series of events turn their world upside down. THE SILAT PRINCESS, a benevolent being, intervenes to help. But the warrior goddes has epic battles of her own to fight. 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 17.91 (-10%)

作者
Unknown to the people of Earth, there is a branch of humanity called the "Gosei Angels" (護星天使, Gosei Tenshi) whose mission is to protect the Earth.[1] When the Earth is targeted by an evil alien invasion force called Warstar, they destroy the Heaven's Tower (天の塔, Ten no Tō), the bridge between the Earth and the Gosei World, home of the Gosei Angels, to keep them from interfering. However, five apprentice Gosei Angels are on Earth at the time and, while finding 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 53.91 (-10%)

作者
Lee Yeon (Lee Dong-Wook) was once the mountain spirit of Baekdudaegan. He sacrificed his life as a mountain god to resurrect the life of the woman he loved A Eum. Lee Yeon now lives his life as a nine tailed fox in human form. He has lived this way for hundreds of years. Meanwhile, Nam Ji-A (Jo Bo-Ah) works for TVC station as a PD of documentaries. She seeks out stories on the supernatural. Back in 1999, her parents were involved in a car accident in Yeou Gogae. She remember 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 53.91 (-10%)

作者
Top Class KSSM - Sumber bahan latihan berkualiti ke arah prestasiunggul dalam peperiksaan sekolah dan SPM. Termuat dengan ciri-ciri menarik serta pelbagai inisiatif digital ke arah pembelajaran abad ke-21. •|Berdasar format Pentaksiran Baharu SPM mulai Tahun 2021 •|Pakej PdPR disediakan •|Lengkap dengan Lembaran PBD untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah 了解更多
原价 RM 10.95

现售 RM 10.95 (-0%)

会员 RM 9.86 (-10%)

1-1097 of 1097

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top