Popular
Popular
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Sejarah pt3 '找到 684 件相关商品
作者 Chia Teshima
Semasa cuti sekolah baru-baru ni, Seth dan rakan-rakan mengikuti rombongan ke banda raya bersejarah Melaka. Di sana diorang menginap di sebuah hotel namun berlaku banyak insiden tak dijangka.Ada yang ganggu lena rakan sebilik, lembaga muncul dan macam-macam lagilah. Takkanlah dah lewat malam pun nak bergurau.Eh, tunggu kejap... kenapa lain macam je muka diorang? Ada yang dirasuk ke?  了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 12.00 (-0%)

作者
Kertas Model Peperiksaan 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
Attack On Titan 進撃の巨人 : The Final Season Vol.1-16 End (DVD) Gabi Braun and Falco Grice have been training their entire lives to inherit one of the seven titans under Marley's control and aid their nation in eradicating the Eldians on Paradis. However, just as all seems well for the two cadets, their peace is suddenly shaken by the arrival of Eren Yeager and the remaining members of the Survey Corps. Having finally reached the Yeager family basement and learned 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者 Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Borobudur adalah istana Ratu Saba' atau Ratu Balqis. Negeri Saba' yang hilang pada zaman Nabi Sulaiman dan digambarkan sebagai sebahagian dari syurga yang ada di bumi, ternyata berada di Indonesia. Fakta mengejutkan itu disampaikan oleh ahli Matematik Islam, KH Fahmi Basya Hamdi melalui kajian selama lebih 33 tahun, beliau bukan hanya memaparkan tentang peninggalan Nabi Sulaiman yang agung tetapi mengubah sejarah Nusantara. Menurut beliau, ciri-ciri negara Saba' yang pernah d 了解更多
原价 RM 37.90

现售 RM 37.90 (-0%)

会员 RM 37.90 (-0%)

无库存

作者
- Berdasarkan Buku Teks KSSM Terkini - Rangsang daya ingatan anda sebelum menghadapi "Exam"! - Rujukan efektik, bergrafik dan diagramatik - Bonus Info Ekstra - WOW! Kuiz - Pautan Pantas 了解更多
原价 RM 14.90

现售 RM 14.90 (-0%)

会员 RM 14.90 (-0%)

无库存

作者 Fuji
Ada tiga Revolusi Perindustrian?Bilakah COLUMBUS tiba di Dunia Baharu?Saksikan Peristiwa Sejarah!Lihat dengan lebih dekat Titik Perubahan Sejarah. 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 15.00 (-0%)

作者 Mia Azwari
Hanya dia… imamku sampai ke jannah “Perampas”... Perkataan yang paling dibenci dalam hidup Adiba Riana. Disebabkan kisah silam keluarganya, dia sering dikaitkan dengan perkataan itu. Bukan mudah dibesarkan oleh keluarga yang pernah mempunyai sejarah hitam atas perbuatan arwah ibunya. Dalam diam, Adiba menaruh perasaan terhadap abang tirinya, Naim Aswad. Puas dia cuba mengambil hati, tetapi lelaki itu semakin membencinya. “Suatu hari nanti Abang Im akan jadi husband D 了解更多
原价 RM 32.00

现售 RM 32.00 (-0%)

会员 RM 32.00 (-0%)

无库存

作者
Berdasarkan format pentaksiran SPM mulai tahun 2021 yang dikeluarkan oleh Lembaga Peperiksaan. - Setiap set kertas model memenuhi piawai dan standard SPM terkini daripada Lembaga Peperiksaan - Setiap set dapat dileraikan - Rupa bentuk, format, dan piawai soalan berdasarkan keperuan SPM terkini 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.90 (-0%)

无库存

作者
Berdasarkan format pentaksiran SPM mulai tahun 2021 yang dikeluarkan oleh Lembaga Peperiksaan. - Setiap set kertas model memenuhi piawai dan standard SPM terkini daripada Lembaga Peperiksaan - Setiap set dapat dileraikan - Rupa bentuk, format, dan piawai soalan berdasarkan keperuan SPM terkini 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.90 (-0%)

无库存

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format baharu SPM dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 7.65

现售 RM 7.65 (-0%)

会员 RM 7.65 (-0%)

作者
5 Set Kertas Model * Soalan Mirip Soalan SPM Sebenar * Format Instrumen Peperiksaan SPM * Jawapan 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.90 (-0%)

无库存

作者
Kertas Model Top Score SPM disediakan berdasarkan format pentaksiran SPM baharu Kertas soalan ini disediakan untuk: ● membiasakan pelajar dengan soalan dan format SPM sebenar ● meningkatkan kemahiran pelajar menjawab soalan SPM ● membolehkan pelajar menjawab soalan dengan lebih yakin 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.90 (-0%)

作者
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT 了解更多
原价 RM 7.35

现售 RM 7.35 (-0%)

会员 RM 7.35 (-0%)

作者 Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Kegemilangan Islam bermula tahun 622 apabila wahyu pertama diturunkan kepada Rasulullah SAW di Gua Hira', Arab Saudi. Sejarah telah mencatatkan bahawa Islam muncul di Semenanjung Arab pada kurun ke-7 Masihi. Sewaktu zaman kegemilangan Islam, para ahli falsafah dan ahli sains serta jurutera-jurutera dunia Islam banyak menyumbang kepada teknologi. Pencapaian saintifik dan dan intelektual mekar pada zaman keemasan itu. Kerajaan Islam mewarisi pengetahuan dan kemahiran Timur Teng 了解更多
原价 RM 38.90

现售 RM 38.90 (-0%)

会员 RM 38.90 (-0%)

作者 Abdullah Sidek
Kemanusiaan merupakan nilai kenabian yang dipandang enteng oleh manusia. Demi mengejar sesuap kekuasaan dan secubit kemegahan, manusia sanggup memperlakukan manusia lain dengan sewenangnya. Tiada lagi sifat kemanusiaan di dalam diri sehingga mereka sanggup menganggap nyawa orang lain sebagai murah dan tidak berharga. Betapa dahsyatnya apabila manusia sebegini menjadi penguasa. Buku ini hanya membongkar sebilangan kecil pembantaian yang pernah berlaku di setiap penjuru dunia. 了解更多
原价 RM 37.90

现售 RM 37.90 (-0%)

会员 RM 37.90 (-0%)

作者 Sufea Hareez
“You are just ‘wow’ me, Miss Ducati.”- Amir Luqman. Siapa yang tak kenal Tuan CEO muda yang tampan dan segak bergaya bernama Amir Luqman? Dan kelebihan yang dimilikinya telah digunakan untuk menakluki seorang Miss Ducati. Hanya di bilik persalinan, segalanya bermula dan berakhir dengan sejarah yang tak termampu dilupakan. Dua tahun berlalu, mereka ditemukan semula. Maka terjadilah adegan Tuan CEO mengejar Miss Ducati. “Tak boleh ke kalau awak terus ignore je saya? 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-0%)

作者
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT 了解更多
原价 RM 7.35

现售 RM 7.35 (-0%)

会员 RM 7.35 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.90 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.90 (-0%)

作者
A must-have for studnents to famililarise with the PT3 format and ace the examination with confidence! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 6.35 (-0%)

作者 Ustaz Muhadir Haji Joll
Buku ini menjelaskan ibadah puasa yang menjadi kewajipan umat Islam dalam infografik yang berwarna dan mudah untuk diingati. Bermula dengan pengertian, sejarah asal puasa, hukum-hakam, syarat-syarat, rukun-rukun, perkara-perkara sunat dan perkara-perkara yang membatalkan puasa. Turut dijelaskan golongan-golongan yang dibenarkan untuk berbuka atau tidak berpuasa dan denda serta fidyah yang perlu dibayar jika meninggalkan puasa. Semoga ibadah puasa yang dilaksanakan saban 了解更多
原价 RM 19.00

现售 RM 19.00 (-0%)

会员 RM 19.00 (-0%)

作者
Located on the outskirts of Tokyo, Hachimitsu Private Academy is a prestigious all-girls boarding school, famous for its high-quality education and disciplined students. However, this is all about to change due to the revision of the school's most iconic policy, as boys are now able to enroll as well. At the start of the first semester under this new decree, a mere five boys have been accepted, effectively splitting the student body into a ratio of two hundred girls to one bo 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者
- Berdasarkan Buku Teks KSSM Terkini - Rangsang daya ingatan anda sebelum menghadapi ""Exam""! - Rujukan efektik, bergrafik dan diagramatik - Bonus Info Ekstra - WOW! Kuiz - Pautan Pantas 了解更多
原价 RM 12.90

现售 RM 12.90 (-0%)

会员 RM 12.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.90 (-0%)

作者
Sougo Tokiwa, a high school student born in the year 2000, dreams of one day becoming a king when he meets a mysterious girl named Tsukuyomi from the year 2068 who gives him an ominous warning: "You will become Kamen Rider Zi-O, the King of Time; the demon destined to rule the world." While troubled by his possibly cursed fate, Sougo becomes Zi-O to save the time space continuum from the Time Jackers, a group seeking to alter the history of the Heisei Kamen Riders for their o 了解更多
原价 RM 79.90

现售 RM 79.90 (-0%)

会员 RM 79.90 (-0%)

作者 Abdullah Sidek
Kesedaran orang Melayu mengenai sejarah bangsanya semakin meningkat dalam dekad-dekad yang terakhir ini. Kadar celik huruf yang tinggi dan pendidikan yang tinggi telah merangsang orang Melayu untuk mengorek kembali sejarah bangsanya dan kerajaannya. Orang Melayu bukanlah orang buta sehingga tidak mengambil kisah mengenai peredaran dunia bahkan orang Melayu telah mempunyai tamadun antara yang terawal di dunia. Sebelum ini di dalam jilid 1, telah dimuatkan 16 buah kerajaan dan 了解更多
原价 RM 38.90

现售 RM 38.90 (-0%)

会员 RM 38.90 (-0%)

作者 Rozan O'Hara & Laila Haq
Khianat adalah perlakuan yang belot atau tidak setia dalam sesuatu urusan berkait dengan hubungan. Belot boleh berlaku sama ada dalam kalangan individu mahupun kumpulan yang akhirnya menatijahkan kesan negatif. Banyak kata lain yang sinonim dengan khianat antaranya derhaka, curang, tipu daya, putar belit, tidak setia, aniaya, dengki, busuk hati dan macam-macam lagi. Banyak sejarah pengkhianatan berlaku ribuan tahun dalam tamadun manusia. Dalam pelbagai kitab sejarah dan catat 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 30.00 (-0%)

作者
FOCUS SPM KSSM Tingkatan 5 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh.Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! 了解更多
原价 RM 17.95

现售 RM 17.95 (-0%)

会员 RM 17.95 (-0%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.90 (-0%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3(PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 32.90 (-0%)

作者
MASTERCLASS PT3 uses student-friendly layout and full colour design to make learning an exciting and stimulating experience for students. Not only do the notes, practices and assessment tool provided in this book conform to the latest KSSM syllabus and requirements of the PT3, they are also tailored to suit the needs of students preparing for the examination. The notes and practices in this series are written by a panel of writers who have attended various PT3 courses. The 了解更多
原价 RM 36.90

现售 RM 36.90 (-0%)

会员 RM 36.90 (-0%)

作者
MASTERCLASS PT3 uses student-friendly layout and full colour design to make learning an exciting and stimulating experience for students. Not only do the notes, practices and assessment tool provided in this book conform to the latest KSSM syllabus and requirements of the PT3, they are also tailored to suit the needs of students preparing for the examination. The notes and practices in this series are written by a panel of writers who have attended various PT3 courses. The 了解更多
原价 RM 37.90

现售 RM 37.90 (-0%)

会员 RM 37.90 (-0%)

作者
MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan 了解更多
原价 RM 37.90

现售 RM 37.90 (-0%)

会员 RM 37.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 9.90 (-0%)

会员 RM 9.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 11.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 11.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 10.90

现售 RM 10.90 (-0%)

会员 RM 10.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 11.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 13.90

现售 RM 13.90 (-0%)

会员 RM 13.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 11.90 (-0%)

作者
- Berdasarkan Buku Teks KSSM Terkini - Rangsang daya ingatan anda sebelum menghadapi "Exam"! - Rujukan efektik, bergrafik dan diagramatik - Bonus Info Ekstra - WOW! Kuiz - Pautan Pantas 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.90 (-0%)

作者
- Based on the latest KSSM Textbook - Boost your memory before your exam - Effective Reference, Graphical & Diagrammatic 了解更多
原价 RM 12.90

现售 RM 12.90 (-0%)

会员 RM 12.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan format Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) terkini yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 1, Tingkatan 2, dan Tingkatan 3. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi memahami f 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.90 (-0%)

1-684 of 684

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top