9.9 Promotion
9.9 Promotion
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Setelah terlafaznya akad '找到 489 件相关商品
作者
Yūji Kazami transfers to Mihama Academy, a school with only five female students and prison-like features. Every student in the school has their own "circumstances" for being there, but Yūji is not required to do anything about their situation as he asked for a normal student life. According to the decisions he makes while at Mihama Academy, however, he will eventually choose to become involved of his own accord. 故事的舞台是個名叫三嶋崎的濱海城鎮。在20 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 59.90 (-0%)

作者 Kaoru
Akademi Momos meraikan Hari Bahagia Sedunia dengan mengadakan satu acara mengumpul dana. Pelajar yang menderma akan mendapat bantuan daripada putera pilihan mereka. Semuanya berjalan lancar sehinggalah putera dianiayai oleh seorang pelajar baru yang 'membeli' bantuan mereka dengan sejumlah wang yang banyak.Apakah respons Alex dan putera dalam hal ini? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
Magical Girl Lyrical Nanoha 高町奈叶是个平凡的小学三年级女生,与好友在如同日常作息的前往补习途中,发现了从异世界米德其路达(Mid-Childan,又译米德芝尔达)来的雪貂尤诺•斯克莱亚.他利用心灵感应告诉奈叶,他来到这个世界的理由是为了回收他所挖掘到的太古遗产(平行次元中的高度文明的遗产)"宝石种子”.奈叶为了保护可能因为宝石种子暴走被破坏的城镇,决 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 55.92 (-20%)

会员 RM 55.92 (-20%)

作者 Blast Team
Akhirnya Kelab Badminton Pine Hill menyertai pertandingan badminton buat julung kalinya. Mereka berdepan Sekolah Menengah Nan Zhong untuk merebut lencana Raven. Setelah melalui latihan keras, dapatkah mereka buktikan keupayaan? Mampukah Zack berdepan cabaran lawan yang jauh lebih hebat untuk merebut lencana pertama di Kejohanan Stellar Eight? 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 13.50 (-10%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者
Boku No Hero Academia 我的英雄学院 Midoriya Izuku ialah seorang pelajar sekolah menengah rendah dalam suatu dunia di mana orang yang mempunyai kuasa peribadi yang luar biasa (個性 kosei, "keperibadian", Bahasa Inggeris: Quirk). Namun, dia didapati kelainan kerana kekurangan kuasa tersebut sehingga dibuli orang sebayanya terutamanya dari Katsuki. Walau bagaimanapun, dia tetap mengimpikan mahu menjadi Adiwira (ヒーロー Hiro) dengan All Might, wira terkuat di dunia, 了解更多
原价 RM 109.90

现售 RM 87.92 (-20%)

会员 RM 87.92 (-20%)

作者 August King
Setelah memiliki jantung raksasa paya, Atu dan Bhir meneruskan kembara ke Padang Pasir Matahari Merah untuk mencari ramuan ajaib seterusnya iaitu permata……KALA JENGKING MERAH! Khabar angin mengatakan makhluk ini sangat buas dan menakutkan. Sudah pastinya, misi kali ini boleh mengancam nyawa Atu dan Bhir! Adakah mereka akan berjaya memiliki ramuan kedua ini? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
Kishiryu Sentai Ryusoulger 骑士龙战队龙装者 65 million years ago, the knights of the Ryusoul Tribe were selected to participate in a war campaign against the dictating Druidon Tribe who sought to rule Earth. But the Druidon's war campaign was halted by the meteor that brought the age of the dinosaurs to an end, forcing them to flee into space. Meanwhile, the Kishiryu were placed in a deep sleep as a failsafe should the Druidon return. The chosen knights choose to live 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 55.92 (-20%)

会员 RM 55.92 (-20%)

作者 李帝勳 , 李絮 , 金义圣 , 表艺珍
Kim Do-Ki (Lee Je-Hoon) graduated from the Naval Academy and became an UDT (underwater demolition team) Official. His mother was murdered by a serial killer and his life changed afterwards. Kim Do-Ki is now a deluxe taxi driver and works for Rainbow Taxi Company. The company is not just an ordinary taxi company. The company offers a special "revenge-call" service. If clients ask them to take revenge, Kim Do-Ki and his co-workers will perform the service. “Right is right onl 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 49.90 (-17%)

会员 RM 49.90 (-17%)

作者
Uma Musume: Pretty Derby赛马娘Pretty Derby This is a tale of a world where "horse girls" with glorious names and incredible running abilities live alongside humanity. Horse girl Special Week has moved from the country to the city to attend Tracen Academy. There, she and her classmates compete to win the Twinkle Series and earn the title of "The County’s #1 Horse Girl". 這是從異世界傳承下光輝的姓名與競跑能力的“馬娘”,自久以來與人類 了解更多
原价 RM 41.90

现售 RM 33.52 (-20%)

会员 RM 33.52 (-20%)

作者 Tim Man Jadda Wajada 7
Bagaimana seorang pelajar dari Malaysia yang bernama Huda boleh dikebumikan di Jabal Muqottam, Mesir? Jabal Muqottam merupakan suatu tempat di mana ramai ulama dan aulia Allah SWT dimakamkan di tanah perkuburan tersebut. Istimewa sangatkah dirinya? Apa kebaikan yang telah dia lakukan hingga dia pergi dalam keadaan sebaik-baik pengakhiran sebegitu? Pemergiannya di hari yang mulia, hari Jumaat. Setelah pemergiannya, seorang demi seorang kenalannya mula membuka mulut dan berceri 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 24.30 (-10%)

会员 RM 21.60 (-20%)

无库存

作者 Ibnu Ibrahim At-Tawari
Mahsuri membesar dan diasuh dengan penuh adat resam serta tatasusila oleh kedua orang tuanya, Sejak zaman kanak-kanak lagi, Mahsuri telah menunjukkan ciri-ciri luar biasa di mana dia tidak seperti kanak-kanak lain. Sehingga meningkat dewasa, ciri-ciri kewanitaannya lebih terserlah, dengan wajah yang cantik rupawan, serta hati budi yang sangat baik. Sehinggakan menjadi buah mulut penduduk LAngkawi dan akhirnya sampailah ke telinga Datuk Pekerma Jaya. Dia adalah wakil sultan, m 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 26.91 (-10%)

会员 RM 23.92 (-20%)

作者 Faizah Mohd Noh
Yang mati hanyalah cintaku. Tidak mimpiku. Melangkaui dua latar zaman. Melayari keping-keping rindu menjadi satu potret suram. Ini fasa-fasa duka dalam hidupnya… Fida, gadis yang dicurangi setelah segalanya dikorbankan. Jay, memperlakukannya seperti hamba. Sedikit pun tiada terdetik rasa kasihan di jiwa lelaki itu untuknya. Derita yang ditanggung, membuatkan Fida dilanda kemurungan. “Ini yang kau balas kat aku, Jay? Tak apa. Tuhan ada. DIA takkan sesekali menganiayai 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 25.20 (-10%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 Al-Wahyu
Bahagia sebenar, bukan terletak pada harta dan kuasa. Rindu, pasrah… menyerah. Perlahan-lahan bercantum menjadi sekeping hati yang remuk setelah mengetahui khabar si pujaan yang dikasihinya sudah berkahwin dengan wanita lain. “Mudahnya kau lupakan aku. Kau angkat aku sebagai ratu. Kau taburi aku dengan janji-janji manismu. Ni kalau aku buat gila lagi, nak saja sekejap lagi aku nyanyi lagu Janji Manismu.” – ZARA MARISSA Dengan perasaan yang sudah kosong, dia nekad b 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 22.50 (-10%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Penulis Tim Man Jadda Wajada Legasi 6
Bagaimana seorang pelajar dari Malaysia yang bernama Huda boleh dikebumikan di Jabal Muqottam, Mesir? Jabal Muqottam merupakan suatu tempat di mana ramai ulama dan aulia Allah SWT dimakamkan di tanah perkuburan tersebut. Istimewa sangatkah dirinya? Apa kebaikan yang telah dia lakukan hingga dia pergi dalam keadaan sebaik-baik pengakhiran sebegitu? Pemergiannya di hari yang mulia, hari Jumaat. Setelah pemergiannya, seorang demi seorang kenalannya mula membuka mulut dan berceri 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 27.00 (-10%)

会员 RM 24.00 (-20%)

作者
Owari no Seraph 终结的炽天使 With the appearance of a mysterious virus that kills everyone above the age of 13, mankind becomes enslaved by previously hidden, power-hungry vampires who emerge in order to subjugate society with the promise of protecting the survivors, in exchange for donations of their blood. Among these survivors are Yuuichirou and Mikaela Hyakuya, two young boys who are taken captive from an orphanage, along with other children whom they consider famil 了解更多
原价 RM 43.90

现售 RM 43.90 (-0%)

会员 RM 43.90 (-0%)

作者 Neko
Ada banyak kes serangan mensasarkan perempuan berlaku di akademi! Adakah Joni, Emilia dan Mia mampu melindungi diri? Adakah penjenayah akan berjaya ditangkap? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Daneen Nizar
Janna meneruskan untuk menerima tawaran pekerjaan daripada keluarga Puan Ophelia walaupun dia tahu bahawa tugasnya tidak masuk dek akal. Menjaga sebuah patung dummy bernama Ghul demi gaji yang lumayan. Akhirnya, Janna menyesali keputusannya apabila dirinya diganggu berterusan di rumah keluarga Ophelia setelah mengabaikan pekerjaan dan tanggungjawabnya terhadap Ghul. “Ghul hidup seperti kami.” - Rizki Ada misteri di sebalik kejadian aneh yang berlaku. Segalanya berkait 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 21.60 (-10%)

作者 Hyun Yunzz
Titisan darah yang ditembusi jarum bagaikan jurus dalam diam tanpa gerak, menembusi jiwa yang kealpaan. Kepercayaan, ketidakadilan sudah hilang sejak munculnya kenyataan yang menyakitkan. Ada naluri yang kosong, tiada jawapan mengenai setiap petualang. Ada ancaman yang marabahaya, tiada pengakhiran untuk menghentikan. Mereka terjebak dalam kancah rahsia demi mempertahankan maruah diri untuk kekal hidup, bukannya mati di tangan Silent Killer. ✔️ Silent Killer... pembunuh 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 23.40 (-10%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Rina Farizq
HUN ISKANDAR tak pernah terfikir seorang Instafamous muda akan muncul dan mahukannya. Apa lagi sampai memanggil, Love pula! “Hello, Love.” “Why do you want me, Lea Andrea?” “Sebab you handsome.” “Beritahu saja apa sebenarnya yang you nak.” “You bukan saja bertubuh tegap tapi berpenampilan menarik. Good looking. You tak macam kebanyakan lelaki yang sama umur dengan you. Tak stail pak cik-pak cik. You tak nampak tua. Muka dan gaya you tak macam orang yang beru 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 25.20 (-10%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 Nureen Ahmad
Bukan untuk sesaat, tapi untuk selamanya... “Sorry.” - Haziq Naufal “Weh, kau ni buta ke apa? Muka aku yang cantik ni ada macam permukaan meja ke, sengal?” - Ziqa Aryssa Bermula dengan kisah menyakitkan hati, Ziqa Aryssa mengenali dia. Dia, mamat mulut tak ada filter. Sudahlah kurang ajar, mulut puaka, sesuka hati pula dia hendak panggil Ziqa dengan gelaran yang bikin menyirap hati. “Perempuan macam tu elok jadi andartu je. Sesuai dengan muka.” - Haziq Naufal 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 21.60 (-10%)

作者
Located on the outskirts of Tokyo, Hachimitsu Private Academy is a prestigious all-girls boarding school, famous for its high-quality education and disciplined students. However, this is all about to change due to the revision of the school's most iconic policy, as boys are now able to enroll as well. At the start of the first semester under this new decree, a mere five boys have been accepted, effectively splitting the student body into a ratio of two hundred girls to one bo 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Cahaya Faliya
“Kau ni buta ke apa? Mata letak mana?” – Zarith Akibat pelanggaran itu, mereka kerap berjumpa. Adakah itu jodoh? Namun di sebalik pertemuan itu, mereka sering bergaduh. Hari demi hari, benci bertukar sayang, sayang bertukar cinta. Namun, mampukah cinta itu bertahan andai dugaan datang bertimpa-timpa? “Dahlah, tuan. Saya rasa tak ada apa-apa yang perlu kita bincangkan lagi. Pernikahan ini memang tak boleh diteruskan.” – Yana Pengenalan Fendi dan Yana 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 25.20 (-10%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 Shera Zulghafar
"Yang duka itu cinta. Yang lara itu rindu. Dan, aku masih memilih kamu Indah dan bahagia, dua kata itu cukup menggambarkan betapa sempurnanya hidup Airis Qaisya. Namun, satu kejadian yang menimpa telah meragut segala-galanya. Dalam sekelip mata, indah itu lenyap…. bahagia itu ranap. Kakak kembarnya, Alayna Naira, melarikan diri sebelum perkahwinannya bersama Azhar Iskandar. Ayah dan ibunya pula terlibat dalam satu kemalangan yang meragut nyawa. Belum sempat dia menyap 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 23.40 (-10%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者
After 2,000 years of countless wars and strife, the demon king Anos Voldigoad made a deal with the human hero, Kanon, to sacrifice his own life to ensure peace could flourish. Reincarnating 2,000 years later, Anos finds that royal demons now harshly rule over lower class hybrid demons in a society that values Anos' pureblood descendants over the demons who interbred with other species, such as humans and spirits. Finding that magic as a whole has begun to decline and his desc 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者
有230万人口,其中八成人口为学生的“学园都市”,是比其他地区科技更为先进,并从事“超能力开发”的特殊地区。 而整座学园都市中仅有七人的等级5超能力者之一御坂美琴,由于她的能力与个性使然,因而被卷入了学园都市中所发生的种种事件…… In the futuristic Academy City, which is made up of 80% students, many of whom are espers possessing unique psychic powers, Mikoto Misaka is an 了解更多
原价 RM 79.90

现售 RM 79.90 (-0%)

会员 RM 79.90 (-0%)

作者
Mikoto Misaka and her friends prepare for the Daihasei Festival, a seven-day athletic competition between esper schools. Academy City opens to the public for the event, but with the whole town abuzz, no one notices when trouble stirs behind the scenes. 总人口230万人,蔓延东京西部的巨大都市。因为学生约占其中人口的八成而称为“学园都市”的这座城市,正在进行着透过扭曲世界法则来引发超常现象的力量——超能力 了解更多
原价 RM 43.90

现售 RM 43.90 (-0%)

会员 RM 43.90 (-0%)

作者 Veronica Chendang
Di sebalik perjalanan hidup seseorang ada cerita tersembunyi yang tiada siapa tahu rahsianya. Sedalam mana kita mencintai seseorang, sekuat itulah sakit yang akan kita tanggung setelah dia melangkah pergi. Aku Cuma sekadar pelabuhan untuk kau singgah melepas kerinduan dan kebosanan, kemudian kau berlalu pergi tanpa sepatah kata. 了解更多
原价 RM 18.00

现售 RM 16.20 (-10%)

会员 RM 16.20 (-10%)

作者 Zaifu Zaman Ahmad
Nahar, seorang wartawan telah menerima sekeping nota dan sekeping cakera padat daripada seorang anak muda yang tidak pernah dikenali. Nota itu menyatakan, seorang anak muda bernama Adrian didapati mati akibat terjun dari pangsapurinya. Namun, terdapat kemusykilan tentang kematian tersebut. Nahar diminta menonton sejumlah rakaman untuk mengetahui akan teori si penulis. Setelah menonton rakaman demi rakaman, Nahar berminat untuk meyelidik sebab kematian Adrian. Jelas semuanya 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 23.40 (-10%)

会员 RM 20.80 (-20%)

作者 Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 24.30 (-10%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 JUNAIDI SHUKRI
Buku ini ditulis dengan niat untuk membantu masyarakat mengalami masalah susah untuk menurunkan berat badan dengan cara mengamalkan teknik dan tip pemakanan yang betul. Tercetusnya idea menulis buku ini setelah dunia dilanda pandemik Covid-19 pada awal tahun 2020. Ramai orang kelihatan risau dan takut keluar rumah kerana dibimbangi dengan jangkitan virus berkenaan ketika berada diluar rumah sehingga kita lupa pada penyakit yang sedang menunggu di luar rumah iaitu obesiti dise 了解更多
原价 RM 49.00

现售 RM 44.10 (-10%)

会员 RM 44.10 (-10%)

作者 Jamal Ma'mur
Dalam bidang pendidikan, semua warganegara adalah berhak mendapat pendidik. Paling minima, pendidikan wajib yang mesti dilalui oleh setiap warganegara sehingga kini adalah selama 11 tahun daripada Tahun 1 hingga Tingkatan 5. Malah seseorang itu tidak dihalang untuk mendapatkan pendidikan setinggi mungkin, selagi tuan punya dirinya berkemampuan sama ada dari segi fizikal, mental dan material. Hal ini termaktub di dalam perlembagaan negara. Walaupun kepesatan bidang pendidikan 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 14.40 (-10%)

会员 RM 14.40 (-10%)

作者
With dreams of becoming a composer and someday writing a song for her favorite idol, Haruka Nanami enters the Saotome Academy, a prestigious performing arts school made up of students who are either vying to become an idol or a music producer. Haruka becomes acquainted with six of her classmates, who are all competing to become idols. For her project, she must team up with another student as an idol-producer team, and if they are successful, they will join Shining Agency afte 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 69.90 (-0%)

会员 RM 69.90 (-0%)

作者
Nariyuki Yuiga is in his last and most painful year of high school. In order to gain the “special VIP recommendation” which would grant him a full scholarship to college, he must now tutor his classmates as they struggle to prepare for entrance exams. Among his pupils are “the sleeping beauty of the literary forest,” Fumino Furuhashi, and "the Thumbelina supercomputer," Rizu Ogata–two of the most beautiful super-geniuses at the school! While these two were thought t 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Sayhazs Zailie
“Usahlah kau bersedih, Di hadapanmu aku hadir, Memadam resah dah curiga dari hatimu…” ARYAN ALFIANSYAH WONG. 10 tahun kejar impian, akhirnya lelaki itu putuskan untuk pulang setelah puas menjelajah semesta alam. Tak sabar rasa nak bersua. Dah rindu sangat pada keluarga. Tapi baru beberapa minit touch down, belum pun sempat sampai rumah, Aryan diculik geng Crazier... The most wanted criminal gang in Malaysia! Sebab? Dia anak Aryawan Wong, hartawan terkenal Indonesia. Da 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 31.50 (-10%)

会员 RM 31.50 (-10%)

作者 Azieana
Rindu itu ada bila kau sudah tiada. Adam menikahi Arissa setelah mereka ditangkap khalwat di sebuah hotel. Malah, Adam turut menuduh Arissa sengaja memerangkapnya. “You muncul depan bilik I ni kenapa? Saja nak tengok tubuh I?” “You... you jangan salah faham. I datang ni sebab nak ajak you makan malam. Bukan suka-suka nak tengok ketul-ketul roti ban kat tubuh you tu.” “Kalau suka-suka nak tengok pun tak apa. I halalkan sebab you pun halal untuk I, kan?” Arissa 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 21.60 (-10%)

作者 Nour Huda Badarsila
Sebuah rasa yang tidak mampu dizahirkan namun ianya sentiasa ada Merawat hati yang luka bukanlah mudah dan setiap orang ada pelbagai cara untuk menghadapinya. Lantaran itu Kabir memilih untuk bersikap dingin dengan semua kaum Hawa yang bertandang. Tapi tidak bagi Nuha… selagi detaknya masih membisikkan nama Kabir, selagi itu dia mahu mencuba. “Selipar pun orang pakai sepasang jadi takkan manusia yang baik macam Kabir ni nak hidup seorang diri saja.” - NUHA ZAMILAH 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 22.50 (-10%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Mudin Ezairi
Cinta itu umpama membina kerajaan. Kita bersama mentadbir zahir dan batin. Kahwin suka sama suka setelah sekian lama terpisah! Namun ada hati yang berbolak-balik. Yang seorang sudah bersedia sehingga sanggup mencari kekasih hatinya itu. Yang seorang lagi pula waswas. Takut tatkala menempuh first night nanti. Hesy, peninglah budak berdua ni! “Aku nak kau percaya pada aku. Setidak-tidaknya, kalau aku terpaksa tinggalkan kau esok lusa lepas kita bernikah, aku tenang. Aku tahu, 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 22.50 (-10%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Zaza Qry
Yang aku selalu tahu, kau adalah untukku. Ziyara yang tidak pernah mencintai lelaki, terjatuh cinta dengan majikannya sendiri. Lelaki yang punya aura, walaupun sudah berusia. Selama ini dia tidak terfikir akan terlibat dalam cinta skandal seperti ini. Namun, dirinya dikhianati lelaki itu. Disebabkan insiden yang tidak pernah Ziyara terfikirkan itu, dia terpaksa tinggal dengan lelaki yang nampak macam bencikan dia sebagai perempuan iaitu Hanz. “Dengan aku, masih boleh 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 21.60 (-10%)

作者 Kaoru
Sekarang ada dua presiden MPP di Akademi Momos – Alex dan Putera Gion! Untuk menentukan siapa lebih layak memegang jawatan tersebut, Pengetua Evan mengarahkan mereka untuk melayani tetamu penting, Encik Hatt Powell. Siapakah bakal menjalankan tugas dengan lebih baik dan berjaya mengekalkan takhta? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Jules
Sekon Juliet rusuk Romeo, laksana terhenti... Abadi cinta hati Evian vs grape sparkling juice menemukan kembali Railynn dan Marc di MyAngel’s Café, sejak pertemuan pertama mereka 14 tahun lalu. Kini, gadis yang digelarnya My Angel benar-benar ada di hadapannya. Marc tekad menawan Railynn. Bermacam cara dilakukan bagi mengukuhkan janji, sumpah dan akad yang dimeterai termasuklah mengekori Railynn hingga Marc mendapat jolokan male-escort. “I sudah bersumpah… berjanji… 了解更多
原价 RM 29.00

现售 RM 26.10 (-10%)

会员 RM 26.10 (-10%)

作者 Woorie Hue
Pandang dengan mata hati. HIDUP Zinnirah berubah 180 darjah setelah ibu bapanya meninggal dunia disyaki akibat membunuh diri. Demi melangsaikan hutang yang ditinggalkan bapanya, Zinnirah mengikat kontrak dengan Tango sebagai profiler tanpa menyedari bahawa percaturannya itu adalah jerat yang mampu memakan diri. “You that resemble her makes me lose my mind. What should I do to you?”- QAREEB Bagi Qareeb, wajah Zinnirah sangat mirip dengan bekas isterinya yang tidak dapat di 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 23.40 (-10%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Bella H.
Dunia yang malang, hati yang kecil, jasad tidak indah, sudikah kau menyambut? Kalau mahu mengenal cinta, harus berkenalan dengan sakit hati… Ya, aku sakit hati, tapi aku sanggup buat apa saja asalkan dia sedar kewujudan aku. Panggillah aku perempuan tak tahu malu, terdesak dan tak sedar diri, aku tidak akan berganjak dan mengalah – AISYA Berjuta misi Aisya lancarkan untuk memikat Zill De Leon • Tampal lolipop pada lokar • Bagi pick up line yang diinspirasikan oleh S 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 24.30 (-10%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 Anis Shikali
Janji tetap perlu dikotakan. Biarlah orang kata dia gila. Zerlindah Jawhara tak kira. Sebagai pengapit, dihadiri juga majlis perkahwinan bekas kekasihnya , Zafeeq. Untungnya dia, terjumpa pula dengan Shawn Adam. Rupanya sebiji macam Liam Hermsworth. “You know what? I’ll have to make you mine! You’re not my type, but I just… have to.”- Adam “Try me!” – Zerlindah Dalam pada Adam kata Zerlindah bukanlah jenis perempuan yang dia suka, dia juga yang macam orang sas 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 22.50 (-10%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Elvroseth
Puteri Ajla Zulaikha. Seindah-indah kisah di antara kisah. Di matanya, ada seorang lelaki, bermata biru, senyuman manis bagai madu. Di matanya, lelaki itu harus dia kejar, harus ada di dalam genggaman tangannya, harus ada di dalam hatinya. Dia akan dapatkan lelaki itu walaupun maruahnya diragut dan egonya tiada. Dia bersumpah, dia akan kejar Yousuf sampai mati! Muhammad Yousuf Bin Abdullah. Seindah-indah mata biru yang memandang. Di matanya, Zulaikha gadis yang bijak, berani, 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 31.50 (-10%)

会员 RM 31.50 (-10%)

作者 Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 25.20 (-10%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 Ieya Sya
Dianggap sebagai ‘pesalah’ selama bertahun-tahun menjadikan Sara seorang yang paranoid, menyendiri dan menutup diri sendiri dari dunia luar. Apatah lagi yang menjatuhkan hukuman itu adalah Kifli, darah dagingnya sendiri. Hadirnya Faz, seorang lelaki halimunan di alam mimpi membuka ruang untuk dia melarikan diri dari realiti. Disangka cuma teman ilusi mimpi, rupa-rupanya Faz wujud di alam realiti. Mereka berjanji untuk bertemu setelah wujud rasa indah antara mereka. “C 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 27.00 (-10%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Wazura Ramly
Dunia yang berbeza bagai langit dan bumi, bukankah ada udara yang berada di antaranya dan menyatukan kedua-duanya? Mereka dari dunia yang berbeza, ibarat langit dan bumi! Si jejaka dari dunia bergemerlapan, popular, glamor dan digilai ramai. Si gadis pula dari dunia pendidikan, cendekiawan, glamor dalam kelompok tersendiri. Tidak diduga dan tidak dirancang, pertemuan ini telah mengikat kedua-duanya. Felix Iskandar... kariernya berada di kemuncak, segala-galanya tersusun rapi. 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 24.30 (-10%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 Mia Azwari
Mikayla Delaila, nama yang indah tetapi tidak seindah peribadinya. Degil, tamak dan sombong, itulah sikap sebenar Kayla. Dalam diam, dia mencintai anak sahabat ibu bapanya sejak kecil. Hanya Syed Aryan Harraz lelaki yang memahaminya dan dia inginkan lelaki itu menjadi suaminya. Namun dia hanya bertepuk sebelah tangan. Kayla tekad ingin merampas Aryan daripada Husna. Bagi Kayla, hanya dia yang layak bergelar isteri Aryan. ‘Kayla akan buat supaya abang sendiri yang nak teru 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 27.00 (-10%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Kaoru
Ketua editor sebuah majalah terkenal dunia akan datang melawat Akademi Momos dan Pengetua Evan menugaskan ahli Majlis Perwakilan Pelajar untuk menguruskan lawatan tersebut. Tetapi sebelum tetamu penting mereka tiba, flu tiba-tiba merebak di sekolah! Mampukah Alex dan putera menangani situasi ini? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Jamaliah Juni
Buku ini mengisahkan tentang tiga sahabat baik bernama Suhaibah, Raqib dan Taufid yang hidup sederhana bersama keluarga masing - masing. Suatu hari ketiga - tiga sahabat sebaya itu berehat - rehat di bawah sebatang pokok yang rendang. Mereka berbual - bual tentang keseronokan hidup dalam kemewahan. Kehidupan mereka berubah setelah mereka menjumpai banyak harta karun di sebuah bukit tinggi. Namun sifat tamak telah meracuni fikiran ketiga - tiga sahabat baik itu. Apakah yang ak 了解更多
原价 RM 14.90

现售 RM 13.41 (-10%)

会员 RM 13.41 (-10%)

作者 Nia Qurratun’Aini
Ada satu rahsia yang kupinta daripada Tuhan. Lalu, Dia berikan kau sebagai jawapan. Hadi Muqri dan Suria Aqilah, berkawan baik sejak kecil lagi. Tapi, takkan kawan saja? Salah sorang langsung tak ada rasa cinta? Mestilah ada. Perasaan cinta itu, Hadi yang rasakan. Bila dia luahkan, Suria letak Hadi dalam friend zone. Bila dah kena friend zone, Hadi ambil keputusan untuk move on. Setelah tujuh tahun berlalu, Hadi dan Suria bertemu semula. “Kenapa kau tak kahwin lagi?” 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 22.50 (-10%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Nia Afeerah
Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula perhubungan suami dan isteri. Bahtera perkahwinan yang terbina atas dasar cinta juga tidak terlepas daripada dilanda gelora, ada pasang dan surutnya. Walaupun sudah 5 tahun Hazriq Iskandar mendirikan rumah tangga bersama Aiza Reena, mereka masih belum dikurniakan zuriat. Namun, perkara itu langsung tidak menjejaskan rasa cinta Hazriq kepada Aiza. Campur tangan Harlina iaitu kakak Hazriq menjadi titik permulaan kepada segala-galanya. 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 25.20 (-10%)

会员 RM 22.40 (-20%)

作者 Crystal Anabella
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn. “I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.” Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn. “Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 25.20 (-10%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kutelusuri jejak-jejak sejarah mencari Keris Taming Sari, bermula dari kerajaan Majapahit sehingga ke kerajaan Melaka. Kutelusuri Sulatatus Salatin, Sejarah Melayu dan tak lupa Hikayat Hang Tuah sendiri kerana keris ini milik Laksamana Hang Tuah. Kutemui juga Sang Kertaksa, Patih Gajah Mada, Seri Betara Majapahit, Aria Putera di Bukit Pancalusa, Sang Persanta Nala di Gunung Wirana Pura, Syeikh Mansur di Hulu Melaka, Suraprabhawa Raja Majapahit, Patih Kerma Wijaya, baginda Sul 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 26.91 (-10%)

会员 RM 26.91 (-10%)

作者
"Hanako-san, Hanako-san...are you there?" At Kamome Academy, rumors abound about the school's Seven Mysteries, one of which is Hanako-san. Said to occupy the third stall of the third floor girls' bathroom in the old school building, Hanako-san grants any wish when summoned. Yashiro Nene, an occult-loving high school girl who dreams of romance, ventures into this haunted bathroom...but the Hanako-san she meets there is nothing like she imagined! Kamome Academy's Hanako-san...i 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者
Although traumatized by witnessing the murder of his parents by one of the Choushuu, Ichimura Tetsunosuke's thirst for revenge leads him to desire strength. At the age of 15, Tetsunosuke approached the Shinsengumi, wanting to become one of its members. However, Tetsunosuke lacked the skill, mind, and will to emotionlessly cut down whoever threatened peace and the Shinsengumi. Even with the support of his brother Tatsunosuke and his newfound friends of the Shinsengumi, little 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者
At the renowned Shuchiin Academy, Miyuki Shirogane and Kaguya Shinomiya are the student body's top representatives. Ranked the top student in the nation and respected by peers and mentors alike, Miyuki serves as the student council president. Alongside him, the vice president Kaguya—eldest daughter of the wealthy Shinomiya family—excels in every field imaginable. They are the envy of the entire student body, regarded as the perfect couple. However, despite both having alr 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 31.50 (-10%)

会员 RM 28.00 (-20%)

作者 SHUKRIAH RODZI
Permainan bunuh-membunuh yang bersifat seperti teka-teki sebegitu benar-benar memberi adrenalin yang menggetarkan jantungnya. “Kau berani terima tak job ni? Dia ofer banyak bagus maaa! Memang upah lumayan kau boleh dapat. Kalau tolak, rugi la.” Zappp! Terus terbenam. Tanpa kekok, mata pisau skalpel yang tajam bersinar terus ditujah untuk membelah bahagian lapisan kulit perut yang telah kaku itu dalam satu garisan yang selari dan simetri. “Alahhh... Apa yang peliknya k 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 21.60 (-10%)

作者 Illa Shanahila
Nura hampir nak hantuk kepala ke meja bila dia ‘terpaksa rela’ menjadi pembantu kepada Aryan yang digelar si Putera dari Antartika. Dah la sinis semedang dan beku memanjang, super pembuli tak payah cakap. “I nak you iklankan cari secretary baru untuk gantikan you. Ciri-cirinya, berperwatakan menarik, bujang, umur 27 tahun ke bawah dan sedap mata memandang.” - Aryan. Bulat mata Nura memandang encik bos di depannya. Hari pertama masuk pejabat, sudah mahu mencari pengga 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 24.30 (-10%)

会员 RM 24.30 (-10%)

1-489 of 489

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top