0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' YUUKI YUU '找到 71 件相关商品
作者
Unknown to the people of Earth, there is a branch of humanity called the "Gosei Angels" (護星天使, Gosei Tenshi) whose mission is to protect the Earth.[1] When the Earth is targeted by an evil alien invasion force called Warstar, they destroy the Heaven's Tower (天の塔, Ten no Tō), the bridge between the Earth and the Gosei World, home of the Gosei Angels, to keep them from interfering. However, five apprentice Gosei Angels are on Earth at the time and, while finding 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 47.92 (-20%)

会员 RM 47.92 (-20%)

作者
Naruto closely follows the life of a boy who is feared and detested by the villagers of the hidden leaf village of Konoha. The distrust of the boy has little to do with the boy himself, but it’s what’s inside him that causes anxiety. Long before Naruto came to be, a Kyuubi (demon fox) with great fury and power waged war taking many lives. The battle ensued for a long time until a man known as the Fourth Hokage, Yondaime, the strongest ninja in Konoha, fiercely fought the 了解更多
原价 RM 129.90

现售 RM 103.92 (-20%)

会员 RM 103.92 (-20%)

作者
A stout, weak, yet highly passionate Sora Kurumatani enters Kuzuryuu High School with hopes that he'll fulfill his mother's wishes to dominate his first high school tournament. However, the basketball club—turned den for delinquents—does anything but play basketball! Its club members, Momoharu Hanazono, a skilled blocker who can do power jumps but is horrible at shooting, and his twin brother Chiaki, a talented point guard, has also lost interest in the sport. With just o 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 55.92 (-20%)

会员 RM 55.92 (-20%)

作者
Madoka Kaname and Sayaka Miki are regular middle school girls with regular lives, but all that changes when they encounter Kyuubey, a cat-like magical familiar, and Homura Akemi, the new transfer student. Kyuubey offers them a proposition: he will grant any one of their wishes and in exchange, they will each become a magical girl, gaining enough power to fulfill their dreams. However, Homura Akemi, a magical girl herself, urges them not to accept the offer, stating that ever 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Honobu Yonezawa
Eru enlists Houtarou to help with the "Living Hina Dolls Festival" at a shrine near her home. But the festival crew is shocked when Houtarou informs that them, the Choukyuu Bridge he passed on his way to the shrine is under construction and cannot be used. Amidst the confusion, Eru asks to speak with Houtarou...  了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
When a gate to another world suddenly opens on Earth, Mikado City is invaded by strange creatures known as "Neighbors," malicious beings impervious to traditional weaponry. In response to their arrival, an organization called the Border Defense Agency has been established to combat the Neighbor menace through special weapons called "Triggers." Even though several years have passed after the gate first opened, Neighbors are still a threat and members of Border remain on guard 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 69.90 (-0%)

会员 RM 62.91 (-10%)

作者
In Japan, there are seven superhuman highschoolers who are world-class geniuses in various fields ranging from governance to economics and beyond. On one fateful day, these seven wind up in a plane accident and wake up only to find themselves in another world. Finding themselves in a foreign place where magic and beast-people are real, they immediately proceed to panic-or at least that's what would've happened if they were some run of the mill students!! If anything, these 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者 YUUKI YUU
~沒有人能夠獨自活著!只要生活在這個世界,就一定要面對人際關係~ 透過漫畫+圖解,用簡明易懂的方式介紹心理學理論 了解各種人行為背後的原因,破解人際關係中的困擾!   .為什麼有些人總愛當奧客,對店員大小聲?   .有「通同的敵人」會讓大家感情變好?   .每個人都會「偏袒」自己人?   .罵人時千萬不能「盯著對方眼睛」 了解更多
原价 RM 53.90

现售 RM 49.00 (-9%)

会员 RM 44.00 (-18%)

作者 YUUKI YUU
~人真的不可貌相嗎?其實,「外貌」中隱藏的訊息超乎你的想像!~ 透過漫畫+圖解,用簡明易懂的方式介紹心理學理論 帶領你見微知著,從「外貌」解讀一個人的內心   .喜歡穿戴名牌服飾是沒有自信的表現?   .服裝會影響一個人的言行舉止?   .左半臉會洩漏真實心思?   .站著說話時不容易透露真心話?   .感情好的伴侶真的 了解更多
原价 RM 53.90

现售 RM 53.90 (-0%)

会员 RM 48.51 (-10%)

作者 Taskohna
Eru minta pertolongan Houtarou untuk perayaan Hinamatsuri yang akan berlangsung di kuil kawasan rumahnya. Bila Houtarou beritahu jambatan Choukyuu yang sepatutnya jadi laluan perarakan tu ditutup, penduduk terlibat dalan pesta tu semua terkejut. Dalam kekcohan tu tiba-tiba Eru minta Houtarou untuk berjumpa, tapi... 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者
Rumor has it that if a young girl strikes a bargain with a white fairy, it will grant any wish her heart desires. However, in exchange, she will become a magical girl and must put her life on the line to slay fearsome and ferocious witches. Iroha Tamaki, a kind-hearted middle schooler from Takarazaki City, is living proof that these rumors are true. Armed with a magical crossbow and the ability to heal injuries, Iroha seeks out the labyrinths where witches hide and defeats 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 17.90 (-10%)

会员 RM 17.90 (-10%)

作者
For as long as he can remember, Takashi Natsume has had the ability to see spirits, inheriting the power from his grandmother Reiko. Upon her death, Reiko bequeaths to her grandson her Book of Friends, a book containing the names of spirits Reiko had bullied into servitude. The Book of Friends is a highly prized item in the spirit world, and spirits haunt Takashi constantly. Whereas Reiko formed the contracts, however, Takashi spends his time dissolving the contracts and rele 了解更多
原价 RM 89.90

现售 RM 89.90 (-0%)

会员 RM 89.90 (-0%)

作者
Goddess Listarte, the savior of the super hard-mode world Gairbrunde, summons a hero to her aid. The hero, Seiya Ryuuguuin, holds the cheat-rank status, but he is ridiculously cautious. For instance, he would buy three sets of armor: one to wear, a spare, and a spare for the spare. Beyond keeping an absurd amount of item stock, he remains in his room for muscle training till he reaches the max level and fights slimes at full power just to stay on the safe side. 新人女神 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者 Sayaka Murata
Natsuki isn't like the other girls. Together with her cousin Yuu, she spends her summers in the wild Nagano mountains, hoping a spaceship will take her home. When a terrible sequence of events threatens to part the cousins for ever, they make a promise: survive, no matter what. Now, Natsuki is grown. She lives quietly in an asexual marriage, pretending to be normal, and hiding the horrors of her childhood from her family and friends. But dark shadows from Natsuki's past are 了解更多
原价 RM 65.90

现售 RM 65.90 (-0%)

会员 RM 59.31 (-10%)

作者
After a strange dream of a mysterious ancestor, high school student Yuuko Yoshida wakes to see that she has grown demonic horns and a tail. Dazed and confused, her mother reveals to her a dark family secret: her family is descended from a Dark Clan that was banished to live powerless and destitute by their mortal enemies, the magical girls of the Light Clan. The only way to lift their ancestry’s curse is for Yuuko to find a magical girl, murder her, and splatter her blood a 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者 晨星
  你真的夠了解自己嗎?   是不是常常覺得「只有自己格格不入」或總是往負面方向思考?   看到人潮就會跟著排隊?、莫名就想跟別人點相同菜色?   怎麼樣都無法忘掉分手的前任?......   人生為什麼這麼難!   其實很想改掉優柔寡斷的性格、其實很想改變弱小的自己......   讓心理學助你重新認識自己、喜歡自己   了解周圍的人 了解更多
原价 RM 49.30

现售 RM 49.30 (-0%)

会员 RM 44.37 (-10%)

作者 YUUKI YUU
  人為什麼會說謊呢?   又為什麼會被謊言欺騙呢?   面不改色說著謊的人在想什麼?   某些「好謊言」還能增進人際關係?      【讓心理學助你看穿他人謊言】   就算動作並不明顯,有時從眼神移動、聲調、臉色等小地方,便能循出謊言的蹤跡,   學習心理學,就能從這類微不足道的線索,解讀出對方的隱藏心理。   ▼原來人 了解更多
原价 RM 49.30

现售 RM 49.30 (-0%)

会员 RM 44.37 (-10%)

作者
The Four Cardinal Heroes are a group of ordinary men from modern-day Japan summoned to the kingdom of Melromarc to become its saviors. Melromarc is a country plagued by the Waves of Catastrophe that have repeatedly ravaged the land and brought disaster to its citizens for centuries. The four heroes are respectively bestowed a sword, spear, bow, and shield to vanquish these Waves. Naofumi Iwatani, an otaku, becomes cursed with the fate of being the “Shield Hero.” Armed wit 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 32.90 (-0%)

作者
Yukishiro Nanako is a cute, cheerful high school girl with one peculiar trait—instead of verbal communication, she writes senryuu (a type of haiku) poems to relay her thoughts. Together with ex-delinquent Busujima Eiji, they are budding freshmen of the school’s Literature Club. Even though Nanako doesn’t talk, with the power of senryuu, the adorable pair has no problem enjoying their fun school-life through the tune of 5-7-5 syllables. 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者
Yuu, a young healer with the power to heal the hearts of monsters, receives a mysterious bottle from his father as a gift. When Yuu touches the bottle, Merc, a girl made of liquid, appears from it. Merc has no memories from before she met Yuu and wants to learn more about who she is, so the two of them set out on a journey through various countries. Episode titles: 1. The Apathetic Boy and the Girl in a Bottle 2. The King of Dawn and the Imprisoned Bride 3. The Tomboy Fairy 了解更多
原价 RM 21.90

现售 RM 21.90 (-0%)

会员 RM 21.90 (-0%)

作者 YUUKI YUU
 心思不是猜不透,是你不懂沒摸透!   不斷遇到人前好姐妹,人後變鬼魅的心機同事、   對方總愛已讀不回,關係有去無回的渣男婊女,   或身陷人善被人欺,爛好人好委屈的無限輪迴?   46則心理學大補帖 X 76個實用心理技巧X 28個心理學概念分析   ──全方位適用,最完整的心理學情境漫畫──   小松川胡桃是個剛出社會的職場菜鳥 了解更多
原价 RM 53.90

现售 RM 43.12 (-20%)

会员 RM 43.12 (-20%)

作者 Wataru Watari
Kali ini, ada dua seiyuu yang beri kesan terhadap karier Shibasaki Kazuha. Ketahui mengapa Sono Momoka merasakan Chitose dan Kazuha adalah insan begitu istimewa. Dan apa sebabnya seiyuu baru Sakuragaoka Nanami mengagumi Chitose? Bersedialah merungkai edisi terakhir ini menerusi kaca mata individu yang melihat realiti karier Karasuma Chitose! 了解更多
原价 RM 18.00

现售 RM 18.00 (-0%)

会员 RM 16.20 (-10%)

作者 松本有美
  從麵粉、麵團到麵包,只要三十分鐘   風靡日本媽咪的免揉×免發酵×現烤麵包   ▲ 麵包製程大突破!!利用15秒微波發酵法,省時又方便!   ▲ 免揉好輕鬆!只要將麵團按壓攪勻,十分鐘搞定!   ▲ 現做現吃!甜甜圈、肉桂捲、吐司,都只要30分鐘就能完成!   ◎15秒微波發酵,顛覆一般製作法的神奇麵包   作者有美媽咪曾是麵包職人, 了解更多
原价 RM 49.30

现售 RM 49.30 (-0%)

会员 RM 44.37 (-10%)

作者 Kyuu Yoshikawa
"TAK KIRA APA PUN, SAYA KENA MENANG JUGA. SEBAB SAYA DAH JANJI DENGAN DIA, ORANG TERPENTING BUAT SAYA." Orang yang aku suka ialah seorang kawan sejak kecil dan dia peminat fanatik besbol. Aku tak tahu apa-apa fasal besbol dan Koshien, tapi aku masih ingat lagi janji kitorang berdua. Namun aku pasti, janji tu tak bermakna sangat pun pada dia... Kisah cinta anak muda tentang langit biru, bola putih dan cinta yang tidak berbalas. ♡ 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Wataru Watari
Chitose is a rookie seiyuu who's cute on the outside but cynical on the inside. The harsh reality and sheer weirdness of the voice acting industry is causing Chitose to lose her motivation to work. It's so bad that it's worrying her manager (who's also her big brother). Can Chitose stay on track to become a top seiyuu? 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者 Yuu , Shinn
这是Yuu和Shinn在长途旅行中完成的第一本文集。 2015年大学毕业,Yuu从杭州出发,带着自行车计划骑往曼彻斯特,Shinn留在杭州工作,偶在空档独自上路,或到Yuu的落脚处一起旅行。两年后,Shinn结束工作,飞到保加利亚和Yuu一同骑行。 全书以两人这三年间错开和交会的时间点串起,收录他们在新疆、日本、韩国、蒙古、吉尔吉斯斯坦、西藏、塔吉克斯坦、乌 了解更多
原价 RM 38.00

现售 RM 38.00 (-0%)

会员 RM 34.20 (-10%)

作者 Yuuki Doumoto
GI(A)RLISH NUMBER 02 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Ryu , Yuma
最俏皮的日文對話和例句,看過聽過就忘不掉! 最新的流行語用法,懂日文的你不一定知道! 一切都是因為「愛」!體現學好外語最強烈動機的表率! 留學日本的馬來西亞華僑Ryu,愛上可愛的日本女生Yuma,兩人透過YouTube頻道在百萬鐵粉的見證下,甜甜蜜蜜、恩恩愛愛~~~啊,畫錯重點了啦。 YouTube頻道「Ryuuu TV / 學日文看日本」播放兩年多來,引發 了解更多
原价 RM 57.00

现售 RM 57.00 (-0%)

会员 RM 51.30 (-10%)

作者 Zint
Disebabkan selalu dapat watak mob, Chitose mencabar diri menyertai uji bakat watak heroin. Tetapi pesaingnya adalah seiyuu paling popular dan rakannya dari syarikat sama! Inikah masanya untuk Chitose, si seiyuu comel yang pandang rendah terhadap dunia sekeliling 'menyeru' semangat dirinya?!! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Ren Hidou
Hoshitani Yuuta telah masuk ke Akademi Ayanagi, sekolah tinggi seni persembahan dan muzik berprestij tinggi demi mengikut jejak langkah 'pelajar yang dikaguminya', senior sekolah tinggi yang ditemui semasa dia masih di sekolah menengah rendah. Hoshitani berkenalan dengan empat orang pelajar yang masing-masing juga memiliki bakat terpendam dan masalah tersendiri, Nayuki Tooru, Tengenji Kakeru, Tsukigami Kaito dan Kuuga Shuu. Apabila mereka berlima bertemu, maka bermulalah ba 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Wataru Watari
Disebabkan selalu dapat watak mob, Chitose mencabar diri menyertai uji bakat watak heroin. Tetapi pesaingnya adalah seiyuu paling popular dan rakannya dari syarikat sama! Inikah masanya untuk Chitose, si seiyuu comel yang pandang rendah terhadap dunia sekeliling 'menyeru' semangat dirinya?!! 了解更多
原价 RM 18.00

现售 RM 18.00 (-0%)

会员 RM 16.20 (-10%)

作者 Yuuki Doumoto
Chitose, budak seiyuu baru yang sukakan fesyen comel dan tidak mengendahkan hal dunia. Realiti industri pelakon suara memang sudah parah dan banyak benda pelik berlaku. Motivasi kerja pun semakin kurang. Chitose sudah tidak bersemangat langsung sampai risau si pengurus aka abang kandungnya sendiri. Mampukah Chitose bertahan menjadi seiyuu? Atau dia akan 'terkubur' seperti seiyuu lain? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Osamu Souda
Pejabat Penyiasat Kelas 2-A diminta membantu menangkap Pencuri Misteri Mariott yang menyebabkan kekecohan di London. Yuuki, Shinnosuke dan Mitsugu terus bertolak ke London. Motif sebenar si pencuri adalah untuk mendapatkan berlian terbesar di dunia milik keluarga diraja British. Yuuki dan rakan-rakan menaiki kapal persiaran mewah bernama Queen Elizabeth di mana berlian itu diangkut tetapi apa yang berlaku selepas itu sangat mengejutkan...?! Kali ini, ahli Bokura bergab 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Tsubasa Haduki
After escaping the death game "Aincrad", Kirito (real name: Kirigaya Kazuto) was able to wake up in the real world. But the girl he loves, Asuna "The Flash" (real name: Yuuki Asuna), is still unconscious. Wondering what happened to her, Kazuto continues to visit her in the hospital. Meanwhile, Kazuto's sister Suguha watches over him sadly... This relatively peaceful time crashes to a halt when a man introducing himself as Asuna's fiance appears. And then, Agil shows Kazuto a 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者 Tsubasa Haduki
After Kirito defeats General Eugene of the Salamander tribe, the Sylph-Cait Sith alliance agreement is signed, and the leaders of both tribes are saved. Then, Kirito and Leafa finally arrive in Alne, a town near the World Tree. But their journey is halted by a server maintenance announcement, forcing them to log out. Still unaware of each other's online identities, Kirigaya Kazuto and Suguha head to the hospital to visit Yuuki Asuna, who remains unconscious after the Aincrad 了解更多
原价 RM 17.00

现售 RM 17.00 (-0%)

会员 RM 15.30 (-10%)

作者 Tsubasa Haduki
Kirito – Kirigaya Kazuto, pulang ke dunia realiti selepas berjaya keluar dari death game: 'Aincrad'. Namun gadis Kirito cintai, Asuna The Flash – Yuuki Asuna, masih belum sedar. Sambil berfikir apa sebenarnya terjadi kat Asuna, Kazuto berulang-alik ke hospital melawatnya. Adik Kazuto, Suguha yang melihat keadaan abangnya tu, rasa terasing... Hari-hari tenang tiba-tiba binasa bila lelaki yang mengaku tunang Asuna, Sugou Nobuyuki muncul. Agil pula tunjuk Kirito gambar ka 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Osamu Souda
Sebuah diari yang dikongsi antara pelajar lelaki dan perempuan ditinggalkan di restoran keluarga Mitsugu. Sebenarnya diari itu merupakan surat cabaran untuk Pejabat Penyiasat Kelas 2-A dan ia memberi amaran tentang kes pembunuhan yang bakal berlaku ketika majlis pembukaan semester pada 7 April. Jika mereka tidak dapat mencari penjenayah sebelum tarikh ditetapkan, pelajar bernama A akan dibunuh. Yuuki bersama Mitsugu, Shinnosuke, Eiji dan Aibara cuba menyiasat tetapi... rup 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Osamu Souda
Seorang remaja lelaki yang selalu dibuli muncul di sekolah memakai topeng. Disebabkan topeng itu, dia bertukar menjadi orang lain kerana sikapnya terus berubah... riang! Cerita tentangnya tersebar membuatkan topeng mula menjadi trend di sekolah serata Jepun. Namun ada satu kes pembunuhan telah berlaku... Yuuki dan Mitsugu menyelinap ke dalam kumpulan remaja bertopeng dan menyiasat konspirasi di sebalik kumpulan itu. Kali ini, Eiji dan Aibara dari siri 'Bokura' turut me 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者
PRODUCTS ORDERED ARE SUBJECTED TO SUPPLIERS STOCK AVAILABILITY. FULL REFUND WILL BE ISSUED SHOULD THE PRODUCTS ARE UNAVAILABLE. ESTIMATE DAY(S) OF DELIVERY: 26-30 WORKING DAYS   For as long as he can remember, Takashi Natsume has had the ability to see spirits, inheriting th 了解更多
原价 RM 75.35

现售 RM 75.35 (-0%)

会员 RM 75.35 (-0%)

作者 Osamu Souda
Hari demi hari, semakin banyak barang milik pelajar hilang. Masalahnya yang dituduh sebagai pencuri ialah Misako, pelajar biasa yang kurang aktif dalam sukan dan selalu dibuli. Pada mulanya Eiji, Yasunaga dan penyiasat Pejabat Penyiasat Kelas 2-A cuba selamatkan Misako tetapi tiba-tiba dia hilang. Kemudian, empat pelajar cemerlang dalam kelas dapat surat ancaman maut... nyawa Misako dalam bahaya ke?! Berbekalkan pengetahuan dan keberanian, Yuuki cuba selesaikan kes ini. Te 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Sango Harukawa
Lepas pertarungan sengit dengan Akutagawa berakhir, Nakajima Atsushi dibawa ke bilik rawatan agensi. Setelah sedar, dia nekad lari supaya tak bahayakan agensi lagi. Tapi mafia tanpa belas kasihan menghantar Hirotsu Ryuurou dari unit perang 'Black Lizard'. Agensi detektif juga diserang Kajii Motojirou: penggila bom, Izumi Kyouka: gadis kecil berkimono dan ramai lagi ahli mafia berkuasa luar biasa! Aksi pertarungan kuasa luar biasa kini masuk Volum 2! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Sango Harukawa
Selepas puas diperguna mafia, gadis kecil bernama Izumi Kyouka akhirnya cuba bunuh diri. Nakajima Atsushi selamatkannya sambil cuba korek rahsia mafia dengan belanja dia makan tauhu. Ketika leka dalam suasana aman tu, Atsushi tiba-tiba ditangkap mafia lepas diperdaya Akutagawa. Dazai yang dikurung pula dilawati manusia paling dia benci, bekas partner zaman mafia dulu, Nakahara Chuuya! Dazai Osamu Iwn. Nakahara Chuuya dan Akutagawa Ryuunosuke Iwn. Nakajima Atsushi! Ap 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 ゆうき ゆう
嬰兒從何時開始會認人?什麼是哺乳壓力? 只生一個,這樣的孩子會特別任性嗎? 為什麼孩子會一邊說不要不要,一邊乖乖坐好? 日本著名精神科醫師Yuuki Yuu將帶領父母, 解決孩子從出生→發育→學習期的疑難雜症。   請大家拿筆畫一個「父親」和「母親」的畫像。畫好了嗎?   就心理學探討,一般畫圖順序是,有九成男性會先畫爸爸,八成女性會先畫 了解更多
原价 RM 40.05

现售 RM 40.05 (-0%)

会员 RM 36.05 (-10%)

作者 Vega Nakashima
Ni kali ke-7 Hinoka pindah ke sekolah baru. Suatu hari, dia sertai Kelab Astronomi yang hampir dibubarkan. Asalnya, Hinoka fikir dia tak perlu rapat dengan sesiapa pun. Tapi cikgu penasihat dan semua ahli kelab tu memiliki personaliti yang menarik. Hati Hinoka mula terarik melihat Yuuki sebagai ketua kelab yang tekun memimpin mereka… 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者
Reeling from his crushing defeat at the Grand Prix Finale, Yuuri Katsuki, once Japan's most promising figure skater, returns to his family home to assess his options for the future. At age 23, Yuuri's window for success in skating is closing rapidly, and his love of pork cutlets and aptitude for gaining weight are not helping either. However, Yuuri finds himself in the spotlight when a video of him performing a routine previously executed by five-time world champion, Victor N 了解更多
原价 RM 20.65

现售 RM 20.65 (-0%)

会员 RM 20.65 (-0%)

作者
The film begins with several clips from past episodes of Ultraman X, ranging from the Ultra Flare to Xio's final battle with Greeza. Back at the present, Guruman narrated a story about the original Ultraman's fame in the galaxy and presented the Lab Team members a replica of the original Beta Capsule in hopes of calling the Ultra Warrior but instead, it triggered a chain reaction that set the whole lab in explosion. Xio members celebrated Daichi's return from his monster obse 了解更多
原价 RM 16.90

现售 RM 16.90 (-0%)

会员 RM 16.90 (-0%)

作者 Yuuki Fujimoto
Identiti sebenar pembantu kedai serbaneka, Ten rupa-rupanya adalah dewa! Sebab tak boleh nak kembali ke dunia asal salagi tak tunaikan impian, dia cuba belajar jadi dewa sebenar dari rakan sekerjanya, Koyuki, budak sekolah baik hati umpama dewi namun ada sesuatu yang menyedihkan pasal gadis ni...? ‘Pesta Bunga’, ‘ Apartmen Sei Pagi’, ‘Lagu Pelangi’ dan Epilog turut dimuatkan dalam manga ni. 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 朝野始
 ★《迷茫管家與膽怯的我》作者 朝野始 最新系列!   ★日本絕讚繪者 Yuugen 繪製!   ★全新風格 劇場型的戀愛喜劇 !   「我會變成這樣還不都是學長害的……哎呀♥」   最終決戰的舞臺──瀨海學園校慶終於開始了!   在首日舉辦的研討會上,千夏陣營、愛梨陣營雙方政見齊出,接下來的活動只剩下第三天的選美大賽以及第五天的學 了解更多
原价 RM 32.55

现售 RM 32.55 (-0%)

会员 RM 29.30 (-10%)

作者 朝野始
  ★《迷茫管家與膽怯的我》作者 朝野始 最新系列!   ★日本絕讚繪者 Yuugen 繪製!   ★全新風格 劇場型的戀愛喜劇 !   「你們充其量只是為了獲取關注,才假裝成情侶關係,名為劇場型戀愛。既然如此的話──那就讓我也來幫忙。」   運動會結束後,下一道迫近北斗等人眼前的課題,是學校裡最受關注的活動──校慶。   瀨海學園的校慶長 了解更多
原价 RM 31.50

现售 RM 31.50 (-0%)

会员 RM 28.35 (-10%)

作者 安達裕哉
為什麼偉大成功人士的工作經驗,對一般人來說未必有用? 與其立志學習某某大師的工作致勝術, 還不如參考那些資深小員工是如何在一波波惡景氣中, 創造不敗的工作力量與勇氣!   作者將從長達12年的「人事諮詢」案例,超過1000家公司、8000名商務人士身上所觀察到的,值得用今天、一週、一個月、一年、三年、一生去實踐的重要事物,大方的分享在此 了解更多
原价 RM 37.20

现售 RM 37.20 (-0%)

会员 RM 33.48 (-10%)

作者 Boye Lafayette De Mente
This book contains all the necessary words and phrases for speaking Mandarin Chinese in any setting. Perfect for students, tourists, or business people learning Mandarin or traveling to China or Taiwan, it also contains a beginner guide to the Mandarin language, allowing for a deeper understanding of Chinese than a typical Mandarin phrasebook or Chinese dictionary. The book is broken into four primary sections: Common Chinese Expressions and Key Words, Essential Chinese Commu 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 朝野始
  ★《迷茫管家與膽怯的我》作者 朝野始 最新系列!   ★日本絕讚繪者 Yuugen 繪製!   ★全新風格 劇場型的戀愛喜劇 !   北斗和愛梨在千鈞一髮之際,突破了學生會總選舉的第一輪投票,然而,阻擋在他們面前的,是另外一位學生會副會長──白玉露娜。   身為千夏的左右手,常年穿著布偶裝的露娜有著被稱為賤嬌的薄情寡義性格……   由 了解更多
原价 RM 31.50

现售 RM 31.50 (-0%)

会员 RM 28.35 (-10%)

作者
With the appearance of a mysterious virus that kills everyone above the age of 13, mankind becomes enslaved by previously hidden, power-hungry vampires who emerge in order to subjugate society with the promise of protecting the survivors, in exchange for donations of their blood. Among these survivors are Yuuichirou and Mikaela Hyakuya, two young boys who are taken captive from an orphanage, along with other children whom they consider family. Discontent with being treated li 了解更多
原价 RM 33.90

现售 RM 33.90 (-0%)

会员 RM 33.90 (-0%)

作者 三屋咲悠
 ★日本MF文庫J最強人氣作品!改編漫畫好評發售中!   「我先向你預告,天霧綾斗。總有一天,你會選擇與我聯手。」《大博士》希兒妲與綾斗接觸。以治療姊姊.天霧遙為條件,要求與綾斗聯手卻遭到拒絕,離去之際留下不祥的宣告。當中,星導館的成員們也開始針對《獅鷲星武祭》展開特訓。克勞蒂雅揭開《潘=朵拉》的秘密與自己的目的,綾斗等 了解更多
原价 RM 30.80

现售 RM 30.80 (-0%)

会员 RM 27.72 (-10%)

作者 朝野始
★《迷茫管家與膽怯的我》作者 朝野始 最新系列!   ★日本絕讚繪者 Yuugen 繪製!   ★全新風格 劇場型的戀愛喜劇 !   私立瀨海學園──學生數7000人的豪門名校。   葛原北斗──在這所學校裡被學生們稱為「人渣學長」且懼而遠之的問題學生。   就在某一天,學妹凜多愛梨來拜託北斗:「你可以假扮我的戀人嗎?」   原來愛梨是想借用不良 了解更多
原价 RM 31.50

现售 RM 31.50 (-0%)

会员 RM 28.35 (-10%)

作者 中村明日美子 , 榎田尤利
漫畫×小說 新感覺美食作品!!   實際存在的極品「宅配美食」19樣接連登場!收錄超人氣連載內容及超過30頁的全新內容!   異色天后漫畫家《同級生》作者--中村明日美子×風格多變小說家《交涉人系列》作者--榎田尤利    BL界重量級跨界合作登場!接力的呈現方式讓讀者一次享受小說與漫畫的閱讀樂趣 。   從日本通販網站強推點心,到兩 了解更多
原价 RM 35.75

现售 RM 35.75 (-0%)

会员 RM 35.75 (-0%)

作者 三屋咲悠
★日本MF文庫J最強人氣作品!改編漫畫好評發售中!   激戰到最後,綾斗與尤莉絲終於稱霸鳳凰星武祭。享受短暫日常生活之後,在尤莉絲的母國萊澤塔尼亞招待之下,兩人前往歐洲。路過紗夜雙親居住的慕尼黑,綾斗一行人入境萊澤塔尼亞。不過卻在尤莉絲的哥哥──也就是國王的算計之下,被捲入優勝凱旋遊行隊伍中。參加在王宮舉辦的夜宴等豪華活 了解更多
原价 RM 30.80

现售 RM 30.80 (-0%)

会员 RM 27.72 (-10%)

作者 YUU
你是否曾有過這些想法…「怎樣才能畫出可愛的插圖?」「怎樣畫得更好看?」「怎麼塗色才會更搶眼?」沒問題,就算是畫畫新手、不擅長畫畫也沒關係!本書就是專為想要畫畫&喜歡畫畫的朋友,精心設計的插圖教學練習書! 了解更多
原价 RM 35.75

现售 RM 35.75 (-0%)

会员 RM 32.18 (-10%)

作者 榊一郎
【內容簡介】血統純正的御宅族啊,用「萌」改革戰亂的異世界吧!獨家獻禮*首刷贈送榊一郎老師寫給臺灣讀者的複製簽名感謝卡 富士樹海的深處,竟然通往異世界?這巨龍在天空飛舞的情景,根本就是典型的奇幻世界! 單純只是個高中輟學生的慎一,有一天忽然被帶到如此脫離常軌的狀況中。雖然慎一擁有輕小說作家的父親與H-Game原畫師的母親,可說是血 了解更多
原价 RM 31.50

现售 RM 31.50 (-0%)

会员 RM 28.35 (-10%)

作者 Yuuki Doumoto
To escape being yet another background character, Chitose takes on an audition for a heroine role. Her brother/manager Gojo is all fired up, but Chitose herself is still as demotivated as ever. At this rate, how will Chitose perform in the audition...? 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

1-71 of 71

页:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top