Popular
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Zint '找到 41 件相关商品
作者 Zint
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Zint
Kat sekolah Vax, Krez dan Mick ada pelajar baru yang buat Mick angau + tak keruan! Wow, cun sangat ke dia. Jeng Jeng!Krez pula tiba-tiba mood swing sebab kawan lama datang bersemuka. Huh? Krez ada rahsia tersembunyi?Oh no!Apa-apa pun, jaming tetap on. Barulah boleh join metal show!Wohoo!Jilid ke-3 lebih mantap, beb! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Zint
Ada pelajar cun + bijak kat sekolah Vax and the gang terdesak minta tolong? Pertolongan apa agaknya sampai Vax kena jadi... perempuan? Seriuslah?!! Tapi siapa sangka senakal-nakal diorang, dalam hati ada taman rupanya! Sanggup jugalah hulurkan bantuan. Fuh... Unbelievable! Tolong tu, tolong juga. Tapi jamming jangan lupa. Let's rock, guys~! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Zint
Surprise~ Zint kembali dengan karya terhebat + termantap + terbaik dari ladang untuk tatapan kipas-susah-mati semua. Yahooo! Jom berkenalan dengan Vax serta PERANGAI pelik dan gila-gila dia yang boleh bikin orang lain tumpang gila sama! Adududu~ Kepada yang fikir Zint dah tak nak melukis, hiburkanlah hati duka lara tu dengan siri meletup ‘Under 18 Attitude’ ni. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Zint
Peperiksaan SPM akhirnya tiba. Jime dan rakan-rakan berusaha jawab sebaik mungkin. Fox pula nak meniru, tapi berjaya 'ditumpaskan' pengawas peperiksaan. Hore! SPM dah habis! Merdeka! Tapi kejap! Ada sesuatu menghalang kegembiraan diorang yang boleh menyebabkan diorang... terbunuh! Apa dah jadi ni? Fox, kau kat mana?!! 'Under 18 Elite' kini sampai ke penghujung. Terima kasih atas sokongan padu korang. Lepas ni Zint dah tak nak melukis ke? Atau ada siri 'meletup' nak keluar? 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Akhirnya Eric jumpa juga atuk kesayangan. Malangnya atuk tak mampu bertahan.Cucu kehilangan atuk... kawan kehilangan kawan... apa lagi rintangan harus dihadapi? Ketahui kesudahan nasib Lianne, Eric, Carlos dan Ten yang berperangan dengan pembunuh. Masihkan ada survivor? Adakah penyudahnya menyakitkan dan sukar diterima. Baca laju-laju dan jadikan jilid penamat koleksi korang! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Fox and Jime bersimpati dengan nasib Cikgu Lis... apalagi anak kesayangan cikgu ganti tu hilang. Jenuh Cikgu Lis sendiri dalam bahaya. Tup... tup... boleh pula Fox jumpa Milo. Tak sangka biarpun brutal, Fox faham perasaan anak yatim yang cacat pendengaran dan rindukan kasih sayang ayah. Kenali sisi lain Fox, Jime dan geng!!! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Satu demi satu rahsia di sebalik kewujudan pembunuh kini terbongkar. Siapakah dalang sebenar? Nasib Ten dan Lianne pula masih belum diketahui. Adakah diorang akan bertemu semula atau terpisah buat selama-lamanya?  了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Ten dan Encik Roy yang cedera akibat letusan bom ditangkap sekumpulan survivor. Siapa diorang sebenarnya? Bagaimana pula dengan nasib Lianne? Selamatkah dia? 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Gara-gara ingin selesaikan misi sebuah media sosial misteri, kakak kepada kenalan Jime cuba bertindak di luar kawalan. Jime ambil keputusan menyertai laman sosial tersebut untuk dapatkan maklumat. Apa nasib Jime agaknya? 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Ten kembali bersemangat menentang pembunuh selepas sembuh daripada kencederaan. Lianne yang pada mulanya takutkan pembunuh kini beraini melindungi diri sendiri. Perjalanandiorang ke Kuala Lumpur demi mencari kakak Ten diteruskan. Adakah diorang akan berjaya akhirnya 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Jime dan Cody dijadikan tebusan oleh Sophia. Fox pula terpaksa sertai Geng Sedonio demi menyelamatkan kawan-kawannya. Siapa ketua Geng Sedonio sebenarnya? Apa yang akan berlaku? 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Disebabkan selalu dapat watak mob, Chitose mencabar diri menyertai uji bakat watak heroin. Tetapi pesaingnya adalah seiyuu paling popular dan rakannya dari syarikat sama! Inikah masanya untuk Chitose, si seiyuu comel yang pandang rendah terhadap dunia sekeliling 'menyeru' semangat dirinya?!! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Nampaknya geng White Pigeons semakin berani arahkan peserta main game berbahaya. Jime yang terpengaruh main game tersebut dan cederakan diri hingga... hilang nyawa?!! Apa dah jadi pada Jime? Selamatkan Jime, Fox! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Perjalanan Ten dan Lianne dalam menjejaki kakak Ten kali ini lebih mencabar. Diorang berdepan dengan pembunuh lebih bahaya malah sekumpulan manusia cuba membunuh diorang. Adakah diorang akan selamat? Dapatkan jilid kelima ni untuk menjawab segala persoalan! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Fox yang berpaling tadah telah memeranjatkan orang disekelilingnya termasuk ayahnya. Apakah penyebab Fox menyertai Geng Sedonio? Macam mana pula dengan Cikgu Sophia? Siapa dia sebenarnya? Terlalu banyak persoalan di dalam jilid kali ni yang pastinya sangat menarik! Dapatkannya segera! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Geng Sedonio tetap teruskan misi menjerat Fox untuk sertai diorang. Apa agaknya diorang nak buat kali ni...? Jime pula teruja dengan kedatangan seseorang dari sekolah lama dia... Nak tau siapa? Tunggu apa lagi? Dapatkan 'Under 18 Elite' jilid 9 sekarang! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Karya saspens ketiga zint kembali menghantui minda pembaca. Jom selami kisah seram Ten sepanjang perjalanan ke KL untuk mencari kakaknya. Ten dan Leanne berjaya selamatkan diri kali ni namun… di dalam pusat beli-belah yang dikunci rapat tu masih ada bahaya yang menanti… Dapatkan jilid ketiga ni untuk ketahui cerita selanjutnya! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Kesinambungan jilid 1, "Hope" kembali mendebarkan pembaca di luar sana. Ten kini dalam perjalanan ke KL untuk mencari satu-satu harapannya. Sepanjang perjalanan penuh halangan dan serangan "manusia" sekeliling. Ingin tahu nasib Ten dalam naskhah terbaru ini? Dapatkan karya terbaru Zint sekarang! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Apa pula cerita Fox dan geng kali ni? Dengar cerita diorang sertai pertandingan sukan antara sekolah... namun jurulatih diperlukan. Diorang main sukan apa? Berjaya tak jumpa jurulatih sesuai untuk pastikan diorang menang? Jangan lupa dapatkan "Under 18 Elite" jilid terbaru ni! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Jilid terakhir "Raiden" kini di pasaran. Apakah pengakhiran untuk King yang patah hati dalam percintaan? Adakah bahagia atau derita? Jakaf pula apa cerita? Mampukah dia menewaskan Raiden? Komik kelakar diselangi dengan aksi ini pasti menghiburkan pembaca! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
‘Hope’ adalah karya saspens pertama Zint pasti buat pembaca tak senang duduk. Mengisahkan pengembaraan Ten menuju ke Kuala Lumpur untuk mencari kakaknya selepas diserang ‘orang’ sekeliling. Apa sebenarnya dah terjadi kat semua kawan-kawan dan ahli keluarga Ten? Adakah harapan Ten untuk berjumpa kakaknya tercapai? Dapatkan ‘Hope’ sekarang! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Fox dan kawan-kawan kembali mengucar-ngacirkan suasana. Pertarungan sengit antara Taylor dan Fox mencetuskan perbalahan besar antara geng diorang. Lepas tu, Fox terjerumus dalam kes pembunuhan tak disengajakan. Elene pula macam biasa... Masih tergila-gilakan Fox. Nak tau kenapa dia obses sangat dengan Fox? Jom dapatkan jilid terbaru ni. 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 卢稳亢
温情三部曲漫画珍藏版收录了大马著名导演周青元三部卖座电影《大日子》、《天天好天》以及《一路有你》的漫画改编版。漫画内容特别穿插了电影里的片段及一些未曝光的细节和剧情,让读者们在漫画的世界里,得到有别于电影的另一番感动。 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 29.90 (-40%)

会员 RM 29.90 (-40%)

作者 Zint
Pengembaraan King sebagai Raiden kini kembali mengecohkan suasana. Apa pula barang perlu dihantar kali ni? Adakah Jakaf dan sekutunya berjaya menumpaskan Raiden? Jom dapatkan naskhah terbaru ni untuk tau jawapannya! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Dalam Lawak Kampus 18 jilid ada banyak cerita celaka yang membawa gembira kepada pembaca… 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
"Raiden Transnet" mengisahkan tentang King,seorang lelaki yang diambil bekerja sebagai penghantar barang... tapi tugasnya bukan sekadar penghantar biasa tau. Karya terbaru Zint ni memang menghiburkan. Penuh dengan jenaka, aksi dan dendam. Jom beli... tunggu apa lagi? 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Jime nekad untuk mengubah nasibnya agar tidak jadi mangsa buli lagi. Namun begitu, tidak semudah itu dia mengiyakan segala perilaku ahli dalam kumpulan barunya itu. Adakah itu sikap "gengster" sejati? Kumpulan samseng mana pula yang Jime ingin sertai selepas Foxcrew? "Under 18 Elite" terbaru ada jawapannya! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Berhibur bersama AX, Kaoi & Yosi dalam karya ke-6 "Lawak Under 18". Ada je karenah mencuit hati tiga sekawan ni. Dapatkan karya Zint ni, dijamin menghiburkan! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Zint
Lawak Under 18 jilid ke-4 kembali untuk buat korang ketawa terbahak-bahak. Karya terbaru Zint ni dijamin biki gamat. Kerenah nakal Ax, Yosi dan Kaoi tak pernah reda. Ada je diorang bertiga nak buat hal. Jom relaks santai dengan Jilid ke-4 ni!! 了解更多
原价 RM 8.50

现售 RM 8.50 (-0%)

会员 RM 7.65 (-10%)

作者 Zint
"Aku paling benci samseng dan gengster yang suka buli orang!" Molly, gadis comel beusia 13 tahun selalu dibubli sejak kecil. Pada suatu hari, dia diselamatkan oleh seorang lelaki misteri daripada dibuli, tetapi rupanya lelaki tersebut ahli keluarga gengster terkenal. Bagaimana Molly hendak hindari terbabit dalam pergaduhan gengster paling ditakuti? Kisah cinta + aksi + dunia persekolah, kehidupan remaja kini bermula~ 了解更多
原价 RM 6.50

现售 RM 6.50 (-0%)

会员 RM 5.85 (-10%)

作者 Zint
Jilid ke-3 "Lawak Under 18" karya Zint sudah mari! Geleng kepala tengok telatah AX, Yosi dan Kaoi. Cuma nak diingatkan jangan sesuka hati tiru kerja gila diorang tu. Legakan stres dengan kerenah selamba diorang. Gelak... itulah penawar terbaiknya! 了解更多
原价 RM 8.50

现售 RM 8.50 (-0%)

会员 RM 7.65 (-10%)

作者 Zint
Ax, Yosi dan Kaoi kembali lago dengan telatah Lawak Brutal diorang! Kerenah pelik dan Lawka Sempoi karya Zint knofem menggeletek pembaca! 了解更多
原价 RM 8.50

现售 RM 8.50 (-0%)

会员 RM 7.65 (-10%)

作者 王紹強
*放眼「西班牙設計」 Part1:魅力國度/Brave New Spain 奔放火辣、充滿活力動感的西班牙,有著豐富的拉丁文化的以及得天獨厚的地中海氣候,從充滿奇幻自然風格的高第建築、畢卡索的立體切割,到當代設計師們使用恐怖電影等特殊元素揉入各種美學主義,設計們無不展現著風格鮮明的設計。 Part2:視野/Vision 西班牙的街頭總是洋溢著一股濃烈而多元的藝術氣息 了解更多
原价 RM 40.00

现售 RM 13.50 (-66%)

会员 RM 13.50 (-66%)

作者 Zint
Rembat kara terkini Zint, "Bo"s Scout. Kisah lawak sempoi MR.Coke bersama protegenya, Kax yang menyelesaikanKes dan masalah orang sekeliling mereka. Bukan setakat manusia, malah hantu un mereka tolong! Tak logik? Takper... janji kelakar! 了解更多
原价 RM 7.50

现售 RM 7.50 (-0%)

会员 RM 6.75 (-10%)

作者 ZINT
Scarbot dan Monky muncul dengan telatah mencuit hati. Scarbot mencipta pelbagai mesin untuk kemudahan Monky dan kawan-kawan. Dr. Golo dan Kapten Red pula sibuk dengan pelan untuk tumpaskan Scarbot. Sikap suka membazir Puan Golo membuatkan Dr. Golo pening kepala! Pelbagai kerenah yang pasti membuat pembaca semua tak kering gusi! 了解更多
原价 RM 6.50

现售 RM 6.50 (-0%)

会员 RM 5.85 (-10%)

作者 Zint
Jime ni pelajar baru kat sekolah. Dia datang dengan niat berkobar-kobar untuk tunjukkan kebolehannya... Tetiba dia bertembung dengan sorang manusia pelik bernama Fox! Pastu bila dalam kelas, Jime mula dibuli rakan sekelas... Macam dewa maut, Fox datang buat keadaan jadi haru-biru! Siapa Fox ni sebenarnya? Apa kisah silam Jime sampaikan dia bersungguh sangat nak jadi kuat? 了解更多
原价 RM 6.50

现售 RM 5.85 (-10%)

会员 RM 5.85 (-10%)

作者 Zint
Peperangan siber mencapai kemuncak! Dapatkah Elan jejaki Mr. O demi merangut gelaran Raja Digital Gladiator? Dalam masa yang sama, gadis manis bernama Natasha mula mengusik naluri jiwa Elan. Ketika cuba selami jiwa masing-masing, mereka dikejutkan dengan berita tentang seseorang.. 了解更多
原价 RM 6.50

现售 RM 6.50 (-0%)

会员 RM 5.85 (-10%)

作者 Zint
SEDIH! Ron yang dikumpul hilang ketika bertarung dengan raksasa. Visi untuk melepas ujian level 1 sekali gus bergelar Ahli Sihir nampaknya bakal berkubur! "Kesudian" James menceritakan apa sebenarnya yang berlaku semuanya angkara Sekolah 2071 yang cuba mendajal musuh ketat diorang, Sekolah 0109. Berjayakah Sekolah 0109 melepasi ujian kelayakan? Adakah hujahan James boleh diterima pakai? Ikuti susur galur kehidupan pelajar Sekolah 0109 yang tidak pernah patah semangat untuk me 了解更多
原价 RM 6.50

现售 RM 6.50 (-0%)

会员 RM 5.85 (-10%)

作者 Zint
Masing-masing hendak buktikan kehebatan skil yang ada pada diri. Tidak kiralah pelajar ahli sihir Sekolah 0109 mahupun 2071! Apatah lagi dikehendaki menjalani ujian level 1 di EP-23. Tampak berani tapi sebenarnya masing-masing cuak dengan ujian yang bakal dihadapi. Ujian empat hari ini bakal mencetuskan cerita tersendiri! 了解更多
原价 RM 6.50

现售 RM 6.50 (-0%)

会员 RM 5.85 (-10%)

41件商品

*

Back to Top