0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' komi '找到 483 件相关商品
作者 Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. Luckily she meets Tadano, a timid wallflower who decides to step out of his comfort zone in order to help her achieve her goal of making 100 friends. Exam season has crash-landed on the students of Itan High, and when they’re not getting 了解更多
原价 RM 32.70

现售 RM 29.43 (-10%)

会员 RM 26.16 (-20%)

作者 Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-40 karya Keith kini kembali lagi!Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan.Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Artis Komik re: ON Comics
Wahai jin sekalian... muncullah dan lunaskanlah dendamku ini!Dia dihina kerana miskin dan tak setaraf dengan kekasihnya. Didorong perasaan marah dan dendam, Sanea dibawa bersama ke kubur oleh abangnya untuk puja entiti ghaib. Namun, apa yang diharapkan tak menjadi! Kenapa Sanea jadi galang ganti?6 karya seriau lagi merinding dari Indonesia dan diterjemah ke bahasa Melayu ni nak cabar korang hayati kisahnya sampai ke noktah terakhir. Berani ke...? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Rino Mizuho
Siapa ada masalah, datanglah ke kedai aku. Sebab coklat buatan aku boleh tunaikan hajat dengan satu gigitan saja. Bayarannya? Macam biasa, aku akan ambil aset paling penting korang. Aku Aikawa Shokara, pakar coklat di Chocolat Noir. Coklat aku lain daripada lain sebab ia berkuasa untuk penuhi hajat pembelinya. Dan hari ni... ramai datang berhajatkan kuasa yang aku miliki. Kasih sayang, cinta dan benci. Dah masuk jilid ke-19! Komik fantasi gelap menyingkap drama manusia tamak 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 9.00 (-10%)

会员 RM 8.00 (-20%)

作者 Kron
HEI, BUAT APA TU @ TEPI JALAN?KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & JANTUNG BERDEGUP KENCANG. PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN. SIRI 'AKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG!"Hoi, bahayalah bergurau kat tepi jalan macam ni!"Teguran sebegini memang kena terima sebab ia demi keselamatan bersama. Tapi..."Ada orang kat belakang kita ke tadi?"BANGG!!!Kemalangan ngeri mungkin tinggalkan 'sesuatu' menyeramkan. Jadi, bila berseorangan kat tepi jalan tu, hati-hati... 'dia' bukan k 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Michael Chuah
Korang mesti terindu-rindu dengan lagak Lowkey dan kawan-kawan dia, kan? Kali ni Michael Chuah tampil dengan konsep komik strip; ringkas tapi padat dengan lawak terbaiknya. Woot woot!Tunggu apa lagi? Jom gelak sampai pengsan!!! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
Fairy Tail 妖精的尾巴 Form an original storyline called "Eclipse Celestial Spirits", in which the twelve celestial spirits of the Zodiac rebel against their owners Lucy and Yukino after being transformed by the black magic gate Eclipse. The third arc is "Tartaros" which adapts material from the rest of the manga's 40th volume to the middle of the 49th volume. The arc depicts Fairy Tail's battle with a dark guild of Zeref's demons who aim to resurrect their master and Zer 了解更多
原价 RM 229.90

现售 RM 183.92 (-20%)

会员 RM 183.92 (-20%)

作者 Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Koleksi GempakTM X UtopiaTM kembali dengan jilid ke-7 berjudul ‘Amukan Halilintar'~ Kali ni lebih mencabar dan pantang dicabar! Eh? Bukan setakat kisah aksi je, komik cinta, seram… senang cerita semua genre pun ada. Wah~ Semuanya ada dalam satu koleksi. Woohoo! Haa, mana kipas-susah-mati ni? Rembat cepat sebelum terlambat! 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-39 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者
Under Nariyuki Yuiga's devoted tutelage, his classmates Rizu Ogata, Fumino Furuhashi, and Uruka Takemoto are finally pulling average test scores on their worst subjects. But time is ticking, and there is still a long way to go before the three geniuses of Ichinose Academy are ready for their upcoming university exams. Meanwhile, the girls still struggle to balance the pursuit of their dreams with their growing affections for their unsuspecting tutor. Joining them are Mafuyu K 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 31.92 (-20%)

会员 RM 31.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 7.92 (-20%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 7.92 (-20%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 7.92 (-20%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
"*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力" 了解更多
原价 RM 59.40

现售 RM 59.40 (-0%)

会员 RM 53.46 (-10%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 7.92 (-20%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 7.92 (-20%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 了解更多
原价 RM 9.90

现售 RM 7.92 (-20%)

会员 RM 7.92 (-20%)

作者 Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-38 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Kana Matsu
Ungkapan cinta teruna dan dara.Ada kisah cinta bertepuk sebelah tangan dan ada kisah suka sama suka. Tidak dinafikan ungkapan cinta yang bergema dalam hati pasti cetuskan aura kasih sayang.Diwarnai dengan firasat cinta oleh tokoh terkenal dunia seperti fashion designer Perancis; Gabrielle Bonheur 'Coco' Chanel, penulis dari Jerman; Johann Wolfgang von Goethe dan politikus Mahatma Gandhi.Hayati komik shoujo penuh emosi oleh mangaka popular yang mempunyai cita rasa menakjubkan. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 橫溝正史
見證日本三大名偵探之一 ——金田一耕助 不朽傳奇誕生的瞬間! 本格推理宗師‧橫溝正史經典代表作 獲第一屆日本偵探作家俱樂部獎 金田一耕助值得紀念的初次登場! ——尊嚴與愛情,何者才是生命中不可承受之重? 無法擺脫傳統的百年家族,大喜之夜發生詭異命案, 新婚夫婦血染暴雪封閉的密室,凶手卻人間蒸發! 縝密細膩的犯案手法、層層解套的詭 了解更多
原价 RM 61.45

现售 RM 61.45 (-0%)

会员 RM 55.31 (-10%)

作者 Gcrest
Mempersembahkan versi komik game RPG + puzzle 'Yume Okoku to Nemureru 100-nin no Ojisama'. Para peminat game jangan lepaskan peluang jadi Puteri Traumare dan telusuri kembara menyeronokkan! Semakin mengujakan bila 30 putera lima kerajaan berbeza muncul. Boleh lihat sisi cool diorang juga! Bukan tu je. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Siapa agaknya putera paling tangkas? Game 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Ana Muslim
Covid-19 Kita Semua Hero adalah naskhah edukomik yang menerangkan tentang pandemik Covid-19 melalui pendekatan yang mudah, ringkas serta santai, khusus untuk kanak-kanak. 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者 橫溝正史
「妳不可夜行」──以一封神祕信件為開端, 掀開了日本推理小說史上前所未見的邪惡殺人事件的序幕。 日本推理文壇泰斗橫溝正史, 以卓越詭計大膽挑戰推理小說的極限! 作者自選生涯代表作「金田一耕助系列」十大佳作之一。 【故事簡介】 層層封鎖在密室中的神祕妖刀,一夜染血,接連被砍下頭顱的被害者,身分難辨, 兇手究竟是犯罪的天才,抑或 了解更多
原价 RM 49.30

现售 RM 49.30 (-0%)

会员 RM 44.37 (-10%)

作者 IWAN REAZ
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 USTAZ IQBAL ZAIN
原价 RM 13.00

现售 RM 13.00 (-0%)

会员 RM 11.70 (-10%)

作者
* Disertakan dengan Peta Minda Visual, Permainan & Komik yang berwarna-warni. * Disertakan dengan praktis dan sumatif beserta dengan jawapan. * Sesuai untuk Pembelajaran Kendiri. 了解更多
原价 RM 5.60

现售 RM 5.60 (-0%)

会员 RM 5.04 (-10%)

作者 Xiao Jiangnan
Ketika Botani mengeksploitasi ais boleh bakar, mereka menemui dinosaur di laut dalam secara kebetulan. Dinosaur itu bergelembung di kepala dan hidup di sebuah pulau yang ditutupi gelembung. Pada masa yang sama, Ketua Baryonyx disembuhkan oleh Botani. Maka, Botani pun mendapat kepercayaan daripada Baryonyx. Namun, rahsia pulau gelembung terbongkar setelah Polong diculik. Rupa-rupanya kemunculan pulau gelembung dan dinosaur berkaitan dengan pokok yang boleh mengeluarkan gele 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者 Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Pernah tak rasa degupan hati cinta? Acuh, tak pernah lagi? Kalau nak rasa di awangan, jom baca Koleksi GEMPAK™ x Utopia™ jilid ke-6 ni! Ada pelbagai kisah menusuk kalbu yang mencairkan hati korang. Tapi dalam ni bukan ada kisah romantik je, ada macam-macam genre yang gerenti 100% akan buat korang rasa berbaloi dan tak buang masa! 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Keith
Lawak Kampus Kompilasi Mantap' datang lagi. Woohoo! Edisi ke - 4 ini merangkumi karya dan teks asal Jilid 16 - 20 + cerita ekstra spesel untuk tatapan kipas -susah -mati semua. Kompilasi ini dijamin takkan hampakan pembaca. Pernah ke ' Lawak Kampus ' kecewakan korang? Ops! Apa lagi? Jom bergelak ketawa bersama! 了解更多
原价 RM 36.90

现售 RM 36.90 (-0%)

会员 RM 36.90 (-0%)

作者 Redcode/ Albie
Kompilasi ini X – Venture rentasi zaman serangga gergasi apabila Pengkalan X – Central dilanda gemba bumi, Dr. Da Vinci, Kak Diana, Remy dan ahli lain secara tidak sengaja transmisi ke Zaman Kambria 541 juta tahun lalu. Mereka terperangkap dalam era Paleozoik. Keadaan menjadi semakin genting, mereka berdepan dengan cabaran di kejar dinosaur. Rasai keterujaan di luar jangkaan dalam kompilasi 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 29.90 (-0%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者
原价 RM 10.90

现售 RM 10.90 (-0%)

会员 RM 9.81 (-10%)

作者 Annisa Nisfihani
Penyakit super malas Alvan dah slow down sejak couple dengan Arin, gadis yang hobinya mengemas, juga anak pemilik rumah sewa Alvan. Tapi sejak kembali ke rumah mama dan papanya, sikap malas Alvan semakin menajdi-jadi! Diorang tekad nak hantar Alvan ke rumah sewa semula. Entah-entah ni strategi Alvan untuk selalu dekat dengan Arin…? Namun… kisah romantic ni ada roadblock bila Kiki, junior sekolah menaruh hati pada Arin dan dia plan nak rebut Arin daripada Alvan! OMG! Dap 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者 Amir
Komik ini menceritakan kisah Yana, seorang pelajar perubatan dan kawan pertamanya di universiti, Isabelle. Yana ialah seorang yang mempunyai masalah anxiety (cemas) apabila bercakap dengan orang lain terutamanya dalam kumpulan besar. Yana bertekad untuk mengatasi kelemahan dirinya, namun ianya tidak semudah yang disangka. Untuk membantu dirinya berubah, Yana sentiasa bersama dengan Isabelle yang merupakan antara pelajar tahun pertama yang terbaik di universiti itu. Yana dan 了解更多
原价 RM 13.00

现售 RM 13.00 (-0%)

会员 RM 11.70 (-10%)

作者 Kayymann , Altaufail
Kisah Haikal, seorang top seller MLM yang memiliki segala-galanya yang diimpikan oleh setiap manusia. Berbekalkan kebolehannya bercakap dan meyakinkan orang, Haikal berjaya mempengaruhi ramai orang untuk menyertai syarikat MLM tersebut termasuklah Nazri. Hidupnya berubah pada suatu pagi apabila dia mendapati segala makanan yang ingin dimakannya itu merupakan sampah, kotoran, najis, ulat dan segala benda yang menjijikkan. Pada setiap malam, dia mengalami mimpi-mimpi yang me 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Iz Zunairah , Cikgu Mahmud
Azmira, seorang pegawai konservasi, amat komited menjalankan tugas memelihara hidupan laut dari kepupusan. Namun, ketenangan hidup Azmira mula terganggu apabila kisah keturunan keluarganya yang berkembar dengan buaya tersiar di dalam akhbar tempatan. ******* “Alang, memang susah nak diterima akal. Terpulanglah mahu percaya atau tidak. Tapi, aku yakin, makhluk ini keturunan engkau. Sebagai orang tua, engkau terimalah nasihat aku. Ini semua kerja Allah. Qadak dan qadar Alla 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Mus Nasmian , Nik Hasmazi
Suatu malam rumah Wak Aji dikunjungi tetamu yang tidak diundang meminta pertolongan. Katanya, bayinya sakit dan diganggu oleh sesuatu. Ragu-ragu namun tidak tega untuk membiarkan tetamu itu begitu sahaja, Wak Aji cuba membantu. Tanpa disangka, niat baik itu memakan diri. Keluarganya pula dihantui puaka durjana yang nekad mahu membalas dendam. Mungkinkah makhluk berambut panjang dengan lidah terjelir yang terlihat bertenggek atas kenderaan di Lebuhraya Utara-Selatan arah 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Annisa Nisfihani
Arin, gadis super pembersih yang selalu tak senang duduk bila tengok keadaan sekeliling bersepah. Suatu hari muncul Alvan, seorang lelaki pemalas, mengada dan 'tak teratur' tinggal di bilik sewa milik keluarga Arin. Huru-haralah jadinya bila Arin dan Alvan belajar di sekolah sama. Alvan sangat popular dan Arin pula hanya gadis tak dikenali + tak ada apa yang special. Apa yang terjadi pada hubungan diorang bila masing-masing ada sikap yang agak kontra tu? Nikmatilah kisah ro 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 15.90

现售 RM 15.90 (-0%)

会员 RM 14.31 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni 了解更多
原价 RM 32.90

现售 RM 32.90 (-0%)

会员 RM 29.61 (-10%)

作者 Nao Hinachi
Kitorang rapat sejak sekolah menengah lagi, takkan tiba-tiba aku nak cakap aku sukakan dia?!!Akemiya sukakan Iwata yang dia kagumi. Tapi masuk je sekolah tinggi, Iwata jadi popular sebab berkawan dengan Fujiwara dan Shirotaki. Iwata jadi perasan!Bila dikelilingi gadis comel, Iwata mula jadi kaki perempuan. Akemiya jadi geram bila tengok muka perasan Iwata tu. Dia geram tapi suka...Bila dah geram, habis keluar kata-kata kesat. Akhirnya Akemiya tak dapat peluang pun nak kembang 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Pak Cik Bad , Xs Rizal
KOMIK GODAAN SYAITAN karya PAK CIK BAD mula dikenali sejak 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. Untuk edisi yang kedua ini, PAK CIK BAD berkolaborasi dengan XS RIZAL (Juara Doodict Fever Battle Challenge 2018 juga pelukis Komik Puris; YOLO: Syukur). Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Jom baca komik ini! Tak kenal, 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Ana Fannan
Komik ONLINE ini adalah adaptasi daripada buku Dia Bukan Malaikat, garapan oleh penulis Muhd Iqbal Samsudin terbitan Buku Puris. Ia merupakan kumpulan cerpen yang mengetengahkan perihal masyarakat pada hari ini. Tujuh buah cerpen dikomikan untuk memberi manfaat kepada semua golongan terutama para remaja. Menghasilkan cerpen yang berkualiti dan kemudian dikomikan adalah sesuatu yang mencabar kerana ia menuntut paduan daya imaginasi yang tinggi agar mesej yang wacananya mampu 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Pakcik Bad
Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Untuk komik ini, PAK CIK BAD (penulis dan pelukis Komik Godaan Sayaitan) berkolaborasi dengan NIX RIDZWAN (admin Instagram Diari.Iman.Official) dan RAUDAH (mantan peserta bengkel Komik Puris). Jom baca komik ini! Tak kenal, maka tak benci! 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 If Moses
"Aku hanya mahukan sebuah negara rasmi untuk bangsa aku - Yahudi, dan negara itu ialah Palestin." Semenjak Sultan Abdul Hamid II digulingkan, tanah Palestin telah hilang pelindungnya. Pihak British mula memainkan strategi licik bagi memenangi perang dunia pertama ketika itu - dengan menjanijikan tanah Palestin sebagai ganjaran. Apa yang lebih mengejutkan adalah, bukan sahaja Zionis yang mahu tanah Palestin, tetapi juga bangsa Arab yang selama ini menentang Empayar Uthmaniyah. 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Xiao Jiangnan
原价 RM 13.50

现售 RM 13.50 (-0%)

会员 RM 12.15 (-10%)

作者 Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. With the whole student body keeping its distance and Komi unable to utter a single word, friendship might be forever beyond her reach. 了解更多
原价 RM 32.70

现售 RM 29.43 (-10%)

会员 RM 26.16 (-20%)

作者 Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. With the whole student body keeping its distance and Komi unable to utter a single word, friendship might be forever beyond her reach. 了解更多
原价 RM 32.70

现售 RM 29.43 (-10%)

会员 RM 26.16 (-20%)

作者 Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. With the whole student body keeping its distance and Komi unable to utter a single word, friendship might be forever beyond her reach. 了解更多
原价 RM 32.70

现售 RM 29.43 (-10%)

会员 RM 26.16 (-20%)

作者 Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. With the whole student body keeping its distance and Komi unable to utter a single word, friendship might be forever beyond her reach. 了解更多
原价 RM 32.70

现售 RM 29.43 (-10%)

会员 RM 26.16 (-20%)

作者 Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. With the whole student body keeping its distance and Komi unable to utter a single word, friendship might be forever beyond her reach. 了解更多
原价 RM 32.70

现售 RM 29.43 (-10%)

会员 RM 26.16 (-20%)

作者 Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. With the whole student body keeping its distance and Komi unable to utter a single word, friendship might be forever beyond her reach. 了解更多
原价 RM 32.70

现售 RM 29.43 (-10%)

会员 RM 26.16 (-20%)

1-483 of 483

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top