Popular
Popular
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' pendidikan keselamatan jalan raya '找到 1360 件相关商品
作者 Jojo Moyes
Spanning forty years, two women's stories of love, loss and betrayal are intertwined in this award-winning novel by Jojo Moyes, internationally bestselling author of Me Before You, After You and the new bestseller The Giver of Stars. **SOON TO BE A MAJOR FILM** **** 'Beautifully written . . . an exquisite tale of love lost, love found and the power of letter writing.' - Sunday Express When journalist Ellie looks through her newspaper's archives for 了解更多
原价 RM 52.90

现售 RM 44.90 (-15%)

会员 RM 39.90 (-25%)

作者
Hanyo no Yashahime 半妖的夜叉姬 The daughters of Sesshoumaru and Inuyasha set out on a journey transcending time! In Feudal Japan, Half-Demon twins Towa and Setsuna are separated from each other during a forest fire. While desperately searching for her younger sister, Towa wanders into a mysterious tunnel that sends her into present-day Japan, where she is found and raised by Kagome Higurashi's brother, Souta, and his family. Ten years later, the tunnel that connects th 了解更多
原价 RM 43.90

现售 RM 43.90 (-0%)

会员 RM 43.90 (-0%)

作者
Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu Season 2 Re:從零開始的異世界生活 第二季Vol.1-25 End(DVD) A reunion that was supposed to spell the arrival of peaceful times is quickly shattered when Subaru Natsuki and Emilia return to Irlam village. Witnessing the devastation left behind by the calamities known as Sin Archbishops, Subaru sinks into the depths of despair as his ability to redo proves futile. As the group makes their way to the Sanctuary in search of answers 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者 Nicola Yoon
#1 New York Times bestselling author of Everything, Everything and The Sun is Also a Star Nicola Yoon is back with a new and utterly unique romance. 'An endearing, affecting portrayal of the journey of love. Everything Yoon touches turns to gold... this cinematic supernatural romance will be no exception' Booklist Evie is disillusioned about love ever since her dad left her mum for another woman - she's even throwing out her beloved romance novel collection. When she's giv 了解更多
原价 RM 51.95

现售 RM 51.95 (-0%)

会员 RM 46.76 (-10%)

作者
Kertas Model Peperiksaan 了解更多
原价 RM 6.90

现售 RM 6.90 (-0%)

会员 RM 6.21 (-10%)

作者 Chia Teshima
Semasa cuti sekolah baru-baru ni, Seth dan rakan-rakan mengikuti rombongan ke banda raya bersejarah Melaka. Di sana diorang menginap di sebuah hotel namun berlaku banyak insiden tak dijangka.Ada yang ganggu lena rakan sebilik, lembaga muncul dan macam-macam lagilah. Takkanlah dah lewat malam pun nak bergurau.Eh, tunggu kejap... kenapa lain macam je muka diorang? Ada yang dirasuk ke?  了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Veon / Vezill
Dengan nilai pengorbanan Cain, Remy berjaya melepaskan diri dari luar angkasa dan menuju ke Bumi untuk misi menyelamat. Sementara itu, Rorotti yang telah mendapat kekuatan penuh menjalankan rancangan kejamnya tanpa berlengah lagi! Adakah Remy akan berjaya dan kembali bersama keluarga tercinta? Saksikan kesudahannya dalam PERTARUNGAN MAHARAJA! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 孙俪 , 蔡少芬 , 陈建斌 , 刘雪华 , 李天柱 , 李东学
A young woman born of Eight Banners' family marries the Emperor. After surviving through many murderous scandals and betrayals, she prevails as the most powerful woman in the Emperor's harem, the Empress dowager. In the process, she transforms from a kind-hearted, clever girl to a power-hungry, manipulative woman. 雍正元年,结束了激烈的夺位之争,四阿哥胤禛(陈建斌 饰)继位,年号雍正,彼时国泰民安,政治清明,但在一片祥和的 了解更多
原价 RM 129.90

现售 RM 129.90 (-0%)

会员 RM 129.90 (-0%)

作者
Yuru Camp△ 摇曳露营△ Nadeshiko, a high school student who had moved from Shizuoka to Yamanashi, decides to see the famous, 1000 yen-bill-featured Mount Fuji. Even though she manages to bike all the way to Motosu, she's forced to turn back because of worsening weather. Unable to set her eyes on her goal, she faints partway to her destination. When she wakes up, it's night, in a place she's never been before, with no way of knowing how to get home. Nadeshiko is saved 了解更多
原价 RM 41.90

现售 RM 41.90 (-0%)

会员 RM 41.90 (-0%)

作者 Ibnu Ibrahim At-Tawari
Mahsuri membesar dan diasuh dengan penuh adat resam serta tatasusila oleh kedua orang tuanya, Sejak zaman kanak-kanak lagi, Mahsuri telah menunjukkan ciri-ciri luar biasa di mana dia tidak seperti kanak-kanak lain. Sehingga meningkat dewasa, ciri-ciri kewanitaannya lebih terserlah, dengan wajah yang cantik rupawan, serta hati budi yang sangat baik. Sehinggakan menjadi buah mulut penduduk LAngkawi dan akhirnya sampailah ke telinga Datuk Pekerma Jaya. Dia adalah wakil sultan, m 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 23.92 (-20%)

作者 East Diani
Akibat tersilap langkah mengatur jalan hidup, rosak masa depan Alisya. Kerana seorang lelaki harga diri yang dijaganya musnah. Hidupnya musnah dan masa depannya hancur. Saat dia rebah Haikal Mikail hadir bagaikan seorang penyelamat waklaupun hubungan mereka bagaikan anjing dan kucing yang selalu bercakaran. Abang teman baiknya itu ada sebab mengapa dia ingin membantu. Semuanya kerana maruah seorang wanita. "Hah, sebab sayang habis semua maruah diri digadaikan. Masa nak buat 了解更多
原价 RM 28.90

现售 RM 28.90 (-0%)

会员 RM 23.12 (-20%)

作者 Ustaz Muhadir Haji Joll
Kewujudan Nabi Muhammad SAW adalah rahmat yang besar untuk seluruh alam. Sepertimana bulan purnama memancarkan cahaya, Nabi Muhammad SAW adalah penunjuk jalan, pembimbing dan tokoh terulung yang wajar dimuliakan dan disanjung sepanjang zaman. Naskhah ini berbicara tentang keistimewaan dan kelebihan Nabi Muhammad SAW dan bagaimana para Sahabat dan generasi-generasi selepas mereka mencintai dan memuliakan Baginda dengan mengadakan sambutan Maulidur Rasul dan mengarang kitab ser 了解更多
原价 RM 20.00

现售 RM 20.00 (-0%)

会员 RM 16.00 (-20%)

作者 Kristin Harmel
Throughout the 1940s, forgers helped thousands of children escape Nazi France. In this instant New York Times bestseller, Kristin Harmel reimagines their story... Perfect for readers of The Tattooist of Auschwitz, The Librarian of Auschwitz and The Book Thief. In 1942, Eva is forced to flee Paris after the arrest of her father, a Polish Jew. Finding refuge in a small mountain town, she begins forging identity documents for Jewish children escaping to neutral Switzerland. But 了解更多
原价 RM 52.90

现售 RM 42.32 (-20%)

会员 RM 39.68 (-25%)

作者 Ciannon Smart
Trust no witch . . . Iraya Adair has spent her life in a cell. Heir of an overthrown and magically-gifted dynasty, she was exiled from her home on the island nation of Aiyca when she was just a child. But every day brings her closer to freedom - and vengeance. Jazmyne Cariot grew up dressed in gold, with stolen magic at her fingertips. Daughter of the self-crowned doyenne, her existence is a threat to her mother's rule. But unlike her sister, Jazmyne has no intention of 了解更多
原价 RM 46.90

现售 RM 46.90 (-0%)

会员 RM 37.52 (-20%)

作者 Harith Faisal
Orang sekarang pelik-pelik. Bila ditanya, "Kenapa kau tak beli rumah lagi?" Jawabnya, "Tak mampu bro. Mahal rumah sekarang ni." Tapi relaks dan selamba pakai kereta yang bayarannya RM1,000 sebulan. Sebenarnya, faktor utama sukar memiliki rumah pertama adalah kegagalan urus kewangan dengan baik, tidak meletakkan pemilikan rumah sebagai prioriti dan sikap tunggu dan lihat yang menebal. Ada golongan yang menanti harga rumah turun, barulah nak membeli. Tapi, tiada persediaan aw 了解更多
原价 RM 50.00

现售 RM 50.00 (-0%)

会员 RM 40.00 (-20%)

作者 Kaoru
Setiap minggu Alex menulis surat kepada ibunya, seorang ahli alamiah walaupun dia jarang membalas. Suatu hari salah satu surat Alex dikembalikan. Selain itu Alex juga menerima satu kiriman bungkusan mengandungi spesimen tumbuhan dan serangga milik ibunya! Adakah sesuatu telah terjadi pada ibu Alex? Mampukah Alex dan putera mencari jalan untuk menghubunginya? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

无库存

作者
Otona no Bouguya-san 大人的防具店 Kautz was looking for a job and suddenly he gets hired by an armor shop. But it's not your run of the mill armor shop, it's an adult armor shop. An ecchi comedy showing the shopkeeper side of selling sexy battle armor. 基于布料越少防御能力越强的神秘准则,制造出让女性冒险者可以轻装上阵又能发挥强大保护作用的防具,就是这家防具店的宗旨! Kautz tengah mencari kerja dan tiba-tiba diga 了解更多
原价 RM 23.90

现售 RM 23.90 (-0%)

会员 RM 23.90 (-0%)

作者
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT 了解更多
原价 RM 7.35

现售 RM 7.35 (-0%)

会员 RM 6.62 (-10%)

作者
Learn everything you wanted to know about Disney's epic new movie Raya and the Last Dragon! Get the lowdown on all things Raya and the Last Dragon and meet a host of cool new characters. Children will love to read about Disney's latest movie adventure in this perfect companion guide. Packed with bright, colourful artwork and film stills, DK's Disney Raya and the Last Dragon: Raya's World is ideal for children and Disney fans who want to learn all about this magical new animat 了解更多
原价 RM 40.95

现售 RM 40.95 (-0%)

会员 RM 36.86 (-10%)

作者
Discover the world of Disney’s new movie Raya and the Last Dragon in stickers! Dive straight into the action of the new Disney movie Raya and the Last Dragon and get sticking! Featuring more than 100 colorful stickers, children can explore and learn all about the exciting world of Disney’s new animated movie as they play. From cool new characters to amazing locations, DK’s bright, beautiful Disney Raya and the Last Dragon: Ultimate Sticker Book is packed with fun facts 了解更多
原价 RM 32.95

现售 RM 32.95 (-0%)

会员 RM 29.66 (-10%)

作者 Kron
HEI, BUAT APA TU @ TEPI JALAN?KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & JANTUNG BERDEGUP KENCANG. PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN. SIRI 'AKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG!"Hoi, bahayalah bergurau kat tepi jalan macam ni!"Teguran sebegini memang kena terima sebab ia demi keselamatan bersama. Tapi..."Ada orang kat belakang kita ke tadi?"BANGG!!!Kemalangan ngeri mungkin tinggalkan 'sesuatu' menyeramkan. Jadi, bila berseorangan kat tepi jalan tu, hati-hati... 'dia' bukan k 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Hyun Yunzz
Titisan darah yang ditembusi jarum bagaikan jurus dalam diam tanpa gerak, menembusi jiwa yang kealpaan. Kepercayaan, ketidakadilan sudah hilang sejak munculnya kenyataan yang menyakitkan. Ada naluri yang kosong, tiada jawapan mengenai setiap petualang. Ada ancaman yang marabahaya, tiada pengakhiran untuk menghentikan. Mereka terjebak dalam kancah rahsia demi mempertahankan maruah diri untuk kekal hidup, bukannya mati di tangan Silent Killer. ✔️ Silent Killer... pembunuh 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 23.40 (-10%)

会员 RM 20.80 (-20%)

作者 Asraf Shaari
Tatkala makhluk menyerupaimu, ingatlah Azazil sentisa menyesatkanmu. Sunyi sentiasa menemani jasadnya. Sepi sentiasa berdampingan dengan nadinya. Sejak kehadirannya, pelbagai kejadian aneh berlaku, sehingga kematian demi kematian menjadi santapan mata. Penghuni asrama sentiasa berjaga-jaga. Jika tidak, mereka ditimpa musibah. Gangguan tidak pernah berhenti. Dia dituduh membela saka sehingga memberi kesan kepada kawan-kawan yang rapat dengannya. “Aku rasa la kan, benda tu 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 19.20 (-20%)

作者 Hanina Abdullah
“Saya terima abang yang sekarang, abang yang baik di mata dan hati saya.” PROJEK pertama, ditolak. Projek kedua, tak berkenan. Projek ketiga, ehemmm… Si Alpha Male ni buatkan dirinya setiap malam teringat-ingat pulak! Bukan senang tau hati seorang Emmalyn yang pendiam boleh tergugat. Tapi… yang di sebelah sana terpikatkah? Maklumlah, stok lelaki ala-ala Zul Ariffin kut, takkanlah susah nak cari jodoh? Emmalyn tahu, dirinya dijadikan ‘gula’ untuk menarik Si Tareq. 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 21.60 (-20%)

无库存

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format baharu SPM dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 5.91 (-15%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format baharu SPM dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 5.91 (-15%)

作者
- Berdasarkan Buku Teks KSSM Terkini - Rangsang daya ingatan anda sebelum menghadapi "Exam"! - Rujukan efektik, bergrafik dan diagramatik - Bonus Info Ekstra - WOW! Kuiz - Pautan Pantas 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 10.12 (-15%)

作者
- Berdasarkan Buku Teks KSSM Terkini - Rangsang daya ingatan anda sebelum menghadapi "Exam"! - Rujukan efektik, bergrafik dan diagramatik - Bonus Info Ekstra - WOW! Kuiz - Pautan Pantas 了解更多
原价 RM 11.90

现售 RM 11.90 (-0%)

会员 RM 10.12 (-15%)

作者 Sufea Hareez
“You are just ‘wow’ me, Miss Ducati.”- Amir Luqman. Siapa yang tak kenal Tuan CEO muda yang tampan dan segak bergaya bernama Amir Luqman? Dan kelebihan yang dimilikinya telah digunakan untuk menakluki seorang Miss Ducati. Hanya di bilik persalinan, segalanya bermula dan berakhir dengan sejarah yang tak termampu dilupakan. Dua tahun berlalu, mereka ditemukan semula. Maka terjadilah adegan Tuan CEO mengejar Miss Ducati. “Tak boleh ke kalau awak terus ignore je saya? 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 24.30 (-10%)

会员 RM 21.60 (-20%)

作者 Zura Anwar
“Siapa kau?” “Aku roommate kau. Nama aku Laila.” Bella, seorang gadis yang skema, sering digelar loser dan dipulaukan oleh kebanyakan pelajar di Universiti Clareford East. Namun, segalanya berubah apabila Laila, rakan sebilik baru Bella muncul. Mereka berdua mula menjadi teman rapat. Seiring itu, berlaku satu demi satu kematian mengejutkan di fakulti mereka. “Aku rasa fishy tentang kes ni.” Detektif Linda mengesyaki bahawa kes kematian itu adalah kes pembunuh 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 19.20 (-20%)

无库存

作者 Nureen Ahmad
Bukan untuk sesaat, tapi untuk selamanya... “Sorry.” - Haziq Naufal “Weh, kau ni buta ke apa? Muka aku yang cantik ni ada macam permukaan meja ke, sengal?” - Ziqa Aryssa Bermula dengan kisah menyakitkan hati, Ziqa Aryssa mengenali dia. Dia, mamat mulut tak ada filter. Sudahlah kurang ajar, mulut puaka, sesuka hati pula dia hendak panggil Ziqa dengan gelaran yang bikin menyirap hati. “Perempuan macam tu elok jadi andartu je. Sesuai dengan muka.” - Haziq Naufal 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 19.20 (-20%)

无库存

作者 Ayu Nozaki
Pengembaraan penuh penipuan dan rahsia bermula sekarang!Eggnog adalah lokasi tanpa alamat yang menjadi kediaman raksasa.Dahlia, seorang gadis mumia pergi ke bandar manusia untuk mencari ayahnya yang dipercayai hilang di sana. Bersama-sama Malt, budak serigala dan Rosetta si puntianak, adakah pencarian mereka berhasil atau menemui jalan buntu? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT 了解更多
原价 RM 7.35

现售 RM 7.35 (-0%)

会员 RM 6.62 (-10%)

作者 Wilson Lew
Pembalakan Haram Tersembunyi Jauh Di Dalam Hutan! Jason dan Charles meredah hutan untuk membongkar sindiket pembalakan haram yang semakin berleluasa. Pertembungan mereka dengan harimau bintang bull shark menambahkan lagi risiko maut di hutan tebal. Mampukah Jason dan Charles mencari jalan demi kelangsungan hidup? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
Shiba Miyuki's classmate Kitayama Shizuku is on her way to study abroad. For magicians, this is normally impossible, since allowing the genes of someone who can use magic outside their home country's borders is tantamount to giving up national secrets. But it's allowed to happen in one case-exchange programs. And that's how Angelina Kudou Shields has arrived in Japan from the USNA to study at First High. Around the time Lina arrived in Japan magicians began getting attacked b 了解更多
原价 RM 23.90

现售 RM 23.90 (-0%)

会员 RM 23.90 (-0%)

作者
Mesti dimiliki untuk membiasakan diri dengan format terkini PT3dan menjawab soalan dengan yakin! 了解更多
原价 RM 6.35

现售 RM 6.35 (-0%)

会员 RM 5.40 (-15%)

作者 Kaoru
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dato' Dr Ismail Kamus
Isi buku Indahnya Hidup Bersyariat Jawi ini merupakan panduan untuk diri sendiri (fardu ain), seisi keluarga, masyarakat dan umat sejagat (fardu kifayah). Ia merangkumi syariat ketika kelahiran, fardu ain untuk kanak-kanak, penekanan pendidikan remaja, hukum-hakam muamalat , munakahat serta amalan zikir, doa dan adab. 了解更多
原价 RM 55.00

现售 RM 55.00 (-0%)

会员 RM 44.00 (-20%)

作者 Aniq Muhai
Menjadi penghafal Al-Quran merupakan impian hampir setiap dari kita, yang mana mampu menjadi peneman dalam alam kubur nanti. Ramai orang beranggapan Al-Quran itu membantu menenangkan jiwa, namun berapa ramai yang sedar untuk membaca mahupun membuka saat dibelenggu kesibukan dunia? Pelbagai persiapan perlu dilakukan sebelum memasuki dunia penghafal Al-Quran. Di dalam buku ini tersedia beberapa jalan untuk kita pilih, dan membantu menjelaskan lagi tujuan sebenar kita menghafal 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 20.00 (-20%)

无库存

作者
Ex-soldier Juuzou Inui has one question—who turned him into a cyborg and erased his memories? After the war, cyborg soldiers known as the Extended were discharged. Juzo Inui is one of them, a man whose body was transformed, his head replaced with a giant gun! With no memory of his previous life—or who replaced his head and why—Inui now scratches out a living in the dark streets of the city as a Resolver, taking on cases involving the Extended. When a fellow Extended sho 了解更多
原价 RM 43.90

现售 RM 43.90 (-0%)

会员 RM 43.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.02 (-15%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.02 (-15%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.02 (-15%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.02 (-15%)

作者 Soo Siew Boon
"Berlaku kemalangan tragis di KM44 Lebuh Raya XYZ itu telah mengorbankan nyawa dua mangsa...Penemuan mayat tanpa kaki di Lebuh Raya HHH telah..."Korang mesti pernah baca berita sebegini ni, kan?Macam mana insiden ni boleh berlaku?Adakah kerana kecuaian atau sememangnya wujud entiti seram mengganggu pengguna lebuh raya?Korang pernah alaminya? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 10.80 (-10%)

会员 RM 9.60 (-20%)

作者
Sougo Tokiwa, a high school student born in the year 2000, dreams of one day becoming a king when he meets a mysterious girl named Tsukuyomi from the year 2068 who gives him an ominous warning: "You will become Kamen Rider Zi-O, the King of Time; the demon destined to rule the world." While troubled by his possibly cursed fate, Sougo becomes Zi-O to save the time space continuum from the Time Jackers, a group seeking to alter the history of the Heisei Kamen Riders for their o 了解更多
原价 RM 79.90

现售 RM 79.90 (-0%)

会员 RM 79.90 (-0%)

作者 Abdullah Sidek
Kesedaran orang Melayu mengenai sejarah bangsanya semakin meningkat dalam dekad-dekad yang terakhir ini. Kadar celik huruf yang tinggi dan pendidikan yang tinggi telah merangsang orang Melayu untuk mengorek kembali sejarah bangsanya dan kerajaannya. Orang Melayu bukanlah orang buta sehingga tidak mengambil kisah mengenai peredaran dunia bahkan orang Melayu telah mempunyai tamadun antara yang terawal di dunia. Sebelum ini di dalam jilid 1, telah dimuatkan 16 buah kerajaan dan 了解更多
原价 RM 38.90

现售 RM 38.90 (-0%)

会员 RM 35.01 (-10%)

作者 Cik Tet
Yam cintakan Izz setengah mati. Namun, kerana hati busuk orang lain, Yam terpaksa melepaskan walaupun hatinya teruk terluka. "Yam minta maaf. Yam tak cintakan abang lagi. Bahagia Yam, bukan dengan abang. Jangan cari Yam lagi dan jangan muncul depan Yam lagi.”-Maryam Mulut melafazkan benci, tapi pada hakikatnya...setiap hari Yam tunggu Izz datang untuk membawanya pergi dari derita yang ditanggungnya. Namun harapannya hanya tinggal harapan. Si dia pergi bersama luka dan kec 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 21.60 (-10%)

会员 RM 19.20 (-20%)

作者 Fiy Suri
"...I'm sorry, but I'm afraid you can never do snowboarding again." Hud terduduk. Akibat kemalangan yang menimpa, minat dan kecintaannya pada meluncur salji - bahkan seluruh hidupnya, punah! Tak pernah dia sangka, atlet Olimpik sepertinya terpaksa bersara seawal usia 25 tahun. Sikap Hud terus berubah menjadi dingin, sehinggalah pertemuannya dengan keluarga Our Time memberikan cahaya yang baharu dalam hidupnya. Terutamanya kehadiran Inara, barista girang yang juga menghidap 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 27.00 (-10%)

会员 RM 24.00 (-20%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.11 (-10%)

作者
CEPAT • TEPAT • PADAT 了解更多
原价 RM 8.90

现售 RM 8.90 (-0%)

会员 RM 8.01 (-10%)

作者 池昌旭 , 金智媛 , 金玟锡 , 韩智恩 , 刘庆秀
The storyline of the series is in interview format -- six people talking about their dating life. Park Jae-won (Ji Chang-wook), 32 years old architect by profession has a passionate and honest personality. He is not able to forget the woman, whom he calls a "camera thief". She stole his heart and disappeared. Lee Eun-oh (Kim Ji-won), 29 years old marketer, lives an ordinary life but has an alter ego called Yoon Seon-a. She meets Park Jae-won under her fake identity in Yangyan 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者
Siri XPRESS KENDIRI PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS KENDIRI PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS KENDIRI PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada ca 了解更多
原价 RM 13.90

现售 RM 13.90 (-0%)

会员 RM 12.51 (-10%)

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc 了解更多
原价 RM 9.35

现售 RM 9.35 (-0%)

会员 RM 8.42 (-10%)

作者
FOCUS SPM KSSM Tingkatan 5 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh.Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! 了解更多
原价 RM 18.95

现售 RM 18.95 (-0%)

会员 RM 17.06 (-10%)

作者 赵炳圭 , 金世正 , 刘俊相 , 廉惠兰 , 安奭奂
A group of people are called "Counter." Their purpose is to hunt down evil spirits and they each have their own special abilities. The group disguises themselves as employees at noodle restaurant. So Mun (Joe Byeong-Gyu) is a high school student and he is the youngest member of "Counter." His special ability is his physical strength. As a child, he was involved in a suspicious car accident. His parents died in the accident and he was left with a limp in his left leg. Ga Mo-Ta 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 59.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan format Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) terkini yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 1, Tingkatan 2, dan Tingkatan 3. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi memahami f 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.02 (-15%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan format Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) terkini yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 1, Tingkatan 2, dan Tingkatan 3. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi memahami f 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.02 (-15%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan format Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) terkini yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 1, Tingkatan 2, dan Tingkatan 3. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR PT3 ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi memahami f 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.02 (-15%)

1-1360 of 1360

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top