Stock Take
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' takdir yang tertulis '找到 5772 件相关商品
作者 Leoz
Gali kubur dan mayat dikeluarkan. Kuku dan rambut mayat dipotong lalu dibungkus dalam kain putih sebelum diikat macam bebola. Jadilah patung cuaca. Kemudian darah dititis atas patung tu untuk seru roh!Entahlah ritual tu mitos atau betul-betul berlaku. Tapi disebabkan hujan tak henti-henti, Jun guna cara tu untuk ubah cuaca. Asalnya niat nak main-main je, tapi apa yang jadi lepas tu... Jun pasti menyesal tak sudah!Aura jahat dalam siri ‘Black Rose’ kembali! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

无库存

作者 Clay
Apabila Shira terjumpa orang asing yang cedera, dia tidak menyangka tindakannya akan mengakibatkan ancaman mengerikan. Kedatangan pemburu naga memberikan harapan ketika keadaan kacau-bilau. Siapakah Morbis dan mengapa mencari darah naga? Wira-wira tertekan dengan misteri mempesonakan tetapi membawa bencana! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

无库存

作者 Rino Mizuho
Siapa ada masalah, datanglah ke kedai aku. Sebab coklat buatan aku boleh tunaikan hajat dengan satu gigitan saja. Bayarannya? Macam biasa, aku akan ambil aset paling penting korang. Aku Aikawa Shokara, pakar coklat di Chocolat Noir. Coklat aku lain daripada lain sebab ia berkuasa untuk penuhi hajat pembelinya. Dan hari ni... ramai datang berhajatkan kuasa yang aku miliki. Kasih sayang, cinta dan benci. Dah masuk jilid ke-19! Komik fantasi gelap menyingkap drama manusia tamak 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

无库存

作者 Max
3 trio ternakal; Axel, budak degil, suka cari fasal dan gila figura.Chad, kipas-susah-mati 'Kamen Rider' yang lurus bendul.Bobby, paling lembik dan penakut.Walaupun perangai masing-masing berbeza, tapi bila bergabung, bukan setakat budak lain naik darah, cikgu pun pening na 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Fuji
Hans Christian Andersen hanya benarkan kamera tangkap gambarnya dari sisi?Fakta menarik untuk dipelajari dengan mudah!Segala fakta menarik yang kamu belum ketahui tentang Ikon Budaya ada di dalam!Picasso bakar lukisan sendiri untuk hangatkan tubuh? 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Ayu Nozaki
Pengembaraan penuh penipuan dan rahsia bermula sekarang!Eggnog adalah lokasi tanpa alamat yang menjadi kediaman raksasa.Dahlia, seorang gadis mumia pergi ke bandar manusia untuk mencari ayahnya yang dipercayai hilang di sana. Bersama-sama Malt, budak serigala dan Rosetta si puntianak, adakah pencarian mereka berhasil atau menemui jalan buntu? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Redcode
Wabak virus yang mengancam telah menjerumuskan ke arah kekacauan!Sejauh mana Pasukan X-VENTURE mahu memastikan keadaan bandar yang terdesak untuk hidup tidak menuju ke arah kehancuran? Mereka perlu menyiasat saintis yang hilang dan vaksin yang dihasilkannya. Adakah rakan baharu mereka Luke dapat membantu untuk pulih dari epidemik ini? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Yaeko Kashi
Niko, gadis yang suka tipu diri sendiri supaya serasi dengan orang sekeliling. Baginya sikap terlalu jujur cuma wujud dalam drama. Tiba-tiba muncul Sugi, jejaka yang fobia dengan ‘penjelasan tak jelas’.Malangnya sikap Sugi yang suka persoalkan macam-macam menganggu ketenteraman hidup Niko. Sikap diorang sangat kontra.Kisah cinta dan persahabatan melibatkan hero dalam dunia penuh kekaburan ni! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Wilson Lew
Pembalakan Haram Tersembunyi Jauh Di Dalam Hutan! Jason dan Charles meredah hutan untuk membongkar sindiket pembalakan haram yang semakin berleluasa. Pertembungan mereka dengan harimau bintang bull shark menambahkan lagi risiko maut di hutan tebal. Mampukah Jason dan Charles mencari jalan demi kelangsungan hidup? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Xanseviera
ZUPP! Sebatang anak panah melayang hampir mengenai muka Rain. Rupa-rupanya Zulaikha memanah dalam kelas. Bahaya betul! Nampaknya Kira dan Angela pun masuk pertandingan memanah. Eh, Rain pun berbakat memanah? Kisah Zulaikha musim kedua ini sarat aktiviti menarik seperti menanam pokok, kitar semula buku, sukaneka dalam kelas, buat sandwic dan belajar teknik mengambil gambar yang terbaik. Tapi yang paling penting, yakin diri! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Michael Chuah
Ray mendapati dirinya dalam dunia penuh kejutan semasa mencari makhluk kejam untuk menyelamatkan Moodoo yang diculik. Mereka telah mengetahui banyak perkara daripada yang sepatutnya.Mampukah Ray, Belle dan Kaze berhadapan makhluk kejam ini demi menyelamatkan rakannya? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
Tae-Ho (Song Joong-Ki) is a pilot of Spaceship Victory, which is led by a captain (Kim Tae-Ri). Tae-Ho will do anything to make money, but he is always broke. Tiger Park (Jin Sun-Kyu) and a robot (Yu Hae-Jin) are crew members of the spaceship. 《胜利号》是韩国首部外太空探险电影,是一部以宇宙为舞台,讲述了发生在2092年的科幻故事,往返于星球之间一艘太空垃圾清理船的乘员们偶然发现一个人形机器人后卷入危 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者
In the modern age, Jang Bong-hwan (Choi Jin-hyuk) is a chef who works for the country's top politicians at the Blue House. He has a free spirit, but he one day finds himself in the body of Queen Cheorin (Shin Hye-sun) in the Joseon period. King Cheoljong (Kim Jung-hyun), the reigning monarch, is a gentle and easy-going person. However, he is only king in name. Queen Sunwon (Bae Jong-ok), the late King Sunjo’s wife, wields true power in the country and has relegated King Che 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 69.90 (-0%)

会员 RM 69.90 (-0%)

作者
Shiba Miyuki's classmate Kitayama Shizuku is on her way to study abroad. For magicians, this is normally impossible, since allowing the genes of someone who can use magic outside their home country's borders is tantamount to giving up national secrets. But it's allowed to happen in one case-exchange programs. And that's how Angelina Kudou Shields has arrived in Japan from the USNA to study at First High. Around the time Lina arrived in Japan magicians began getting attacked b 了解更多
原价 RM 23.90

现售 RM 23.90 (-0%)

会员 RM 23.90 (-0%)

作者
THE WORLD'S GREATEST FIRST LOVE THE MOVIE 2IN1: YOKOZAWA TAKAFUMI NO BAAI + PROPOSE-HEN When Ritsu Onodera changes jobs, looking for a fresh start, he's not exactly thrilled when his new boss turns out to be his old flame. Ritsu's determined to leave all that in the past—but how can he when his boss is just as determined that they have a future? Tired of accusations that family connections got him his current position, Ritsu Onodera quits his job as an editor at his father' 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者 Ustaz Muhadir Haji Joll
Keistimewaan dan kelebihan bulan Ramadhan sering disebut sebagai suatu galakan kepada umat Islam supaya bersungguh-sungguh melaksanakan ibadah. Buku ini menghimpunkan 66 hadis yang menceritakan pelbagai kelebihan atau fadhilat bulan Ramadhan yang menjadikannya sebagai Penghulu segala bulan. Mudah-mudahan apabila hadis-hadis ini difahami dan dihayati, kita akan lebih bersemangat untuk membanyakkan ibadah khususnya pada bulan Ramadhan dengan hati yang ikhlas dan penuh rasa cint 了解更多
原价 RM 19.00

现售 RM 19.00 (-0%)

会员 RM 17.10 (-10%)

作者 Ustaz Muhadir Haji Joll
Buku ini menjelaskan ibadah puasa yang menjadi kewajipan umat Islam dalam infografik yang berwarna dan mudah untuk diingati. Bermula dengan pengertian, sejarah asal puasa, hukum-hakam, syarat-syarat, rukun-rukun, perkara-perkara sunat dan perkara-perkara yang membatalkan puasa. Turut dijelaskan golongan-golongan yang dibenarkan untuk berbuka atau tidak berpuasa dan denda serta fidyah yang perlu dibayar jika meninggalkan puasa. Semoga ibadah puasa yang dilaksanakan saban 了解更多
原价 RM 19.00

现售 RM 19.00 (-0%)

会员 RM 17.10 (-10%)

作者
Yuta Hibiki awakens with amnesia and the ability see things that others cannot. He first encounters a Gridman in the reflection of his friend Rikka Takarada's computer and it tells him to "Remember his calling," but Yuta doesn't understand what this means. Later, in the distance, he sees an extremely large monster but it doesn't move. It's only when Yuta gets to school that the two sightings make sense: a monster attacks and the hero Yuta saw in the computer screen pulls him 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 29.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者 Dr Wan Ali Akhbar & Dr Nursafra
Ramadan ialah bulan ibadah. Pada bulan Ramadanlah, masjid dan surau akan dibanjiri umat Islam. Seolah-olahnya jika ingin dikira berapakah bilangan sebenar umat Islam di sesuatu tempat, maka kiralah di surau dan masjid ketika bulan Ramadhan. Pastinya bilangan yang lebih tepat dapat diperoleh pada ketika itu. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Aniq Muhai
Menjadi penghafal Al-Quran merupakan impian hampir setiap dari kita, yang mana mampu menjadi peneman dalam alam kubur nanti. Ramai orang beranggapan Al-Quran itu membantu menenangkan jiwa, namun berapa ramai yang sedar untuk membaca mahupun membuka saat dibelenggu kesibukan dunia? Pelbagai persiapan perlu dilakukan sebelum memasuki dunia penghafal Al-Quran. Di dalam buku ini tersedia beberapa jalan untuk kita pilih, dan membantu menjelaskan lagi tujuan sebenar kita menghafal 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 22.50 (-10%)

无库存

作者
Ex-soldier Juuzou Inui has one question—who turned him into a cyborg and erased his memories? After the war, cyborg soldiers known as the Extended were discharged. Juzo Inui is one of them, a man whose body was transformed, his head replaced with a giant gun! With no memory of his previous life—or who replaced his head and why—Inui now scratches out a living in the dark streets of the city as a Resolver, taking on cases involving the Extended. When a fellow Extended sho 了解更多
原价 RM 43.90

现售 RM 43.90 (-0%)

会员 RM 43.90 (-0%)

作者
Nijigasaki High School is located in Odaiba, Tokyo. The school is popular due to its free school style and diverse majors. The story centers on the members of school idol club in Nijigasaki, and their attempt to prevent the club from being abolished. 位于东京台场,拥有自由校风和多项专科的人气高中“虹咲学园”。对学园偶像的魅力感到心动的普通科2年级高咲侑,和儿时玩伴上原步梦一起敲响了“学园偶像同好会”的 了解更多
原价 RM 21.90

现售 RM 21.90 (-0%)

会员 RM 21.90 (-0%)

作者
Located on the outskirts of Tokyo, Hachimitsu Private Academy is a prestigious all-girls boarding school, famous for its high-quality education and disciplined students. However, this is all about to change due to the revision of the school's most iconic policy, as boys are now able to enroll as well. At the start of the first semester under this new decree, a mere five boys have been accepted, effectively splitting the student body into a ratio of two hundred girls to one bo 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 49.90 (-0%)

作者
Running into your new stepsister in the bathroom is not the best way to make a good first impression, which Basara Toujou learns the hard way. When his father suddenly brings home two beautiful girls and introduces them as his new siblings, he has no choice but to accept into his family the Naruse sisters: busty redhead Mio and petite silver-haired Maria. But when these seemingly normal girls reveal themselves as demons—Mio the former Demon Lord's only daughter and Maria he 了解更多
原价 RM 43.90

现售 RM 43.90 (-0%)

会员 RM 43.90 (-0%)

作者
While searching through his grandfather's attic, Hikaru Shindou stumbles upon an old go board. Touching it, he is greeted by a mysterious voice, and soon after falls unconscious. When he regains his senses, he discovers that the voice is still present and belongs to Sai Fujiwara no, the spirit of an ancient go expert. A go instructor for the Japanese Emperor in the Heian Era, Sai's passion for the game transcends time and space, allowing him to continue playing his beloved ga 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 69.90 (-0%)

会员 RM 69.90 (-0%)

作者
Cocoa’s second summer in the woodwork town is about to come to an end, and an event-filled autumn is nigh. At school, and at the Rabbit House too, there’s lots of fun to be had every day! Cocoa, Chino, and the rest are all so excited about their future! 心爱在木造房屋小镇度过的第二个夏天即将结束,季节即将变成各种盛大活动满载的秋季。不论是在学校还是在Rabbit House,都有很多开心的事情!心爱、智乃以及大家都 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者
Shōyō Hinata began playing volleyball after seeing the "small giants" who played the sport when he was in elementary school. He suffers a crushing defeat in his first and last tournament in middle school at the hands of his rival Tobio Kageyama. So, Hinata joins Kurasuno High School's volleyball team, vowing revenge against Kageyama. However, Kageyama is also on Kurasuno's team. The former rivals form a legendary combo with Hinata's mobility and Kageyama's precision ball-ha 了解更多
原价 RM 159.90

现售 RM 159.90 (-0%)

会员 RM 159.90 (-0%)

作者
The players of a virtual reality MMORPG, Aincrad Online, are trapped and fighting for their very lives. After it is announced that the only way to leave the game is by beating it, Kirito—a very powerful swordsman—and his friends take on a quest to free all the minds trapped in Aincrad. 主角桐谷和人是使用NERvGear遊玩VRMMORPG「Sword Art Online」的玩家。很幸運的參與過封閉測試,並買下正式版的和人,與正式營運就馬上「完全潛行 了解更多
原价 RM 149.90

现售 RM 149.90 (-0%)

会员 RM 149.90 (-0%)

作者 Nooto
Pelajar sekolah menengah plus penghalau hantu bernama Chiho ditugaskan memburu raksasa yang 'hidup' dalam mimpi. Ketika misi bersama Koigoromo, entah macam mana dia ternampak pelajar sekolah tinggi Seiichirou.Yang peliknya, kenapa mamat tu berlegar-legar dalam mimpi orang lain? Takkanlah Chiho nak biarkan je? Dah tentu dia tolong apa yang patut. Chiho pula ada misi lain, iaitu mencari adiknya. Adakah pencarian Chiho bakal berakhir?Kisah fantasi dongeng sarat dengan aksi comel 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Veon/Vezill
Sebaik tiba di Bintang Manrosa, Remy, Cain dan Lakusa terus diserang raksasa pemusnah dan bertemu dengan makhluk asing wanita yang mengaku dirinya rakan Sky. Di Bumi pula, serangan Dark Warlocks ke atas Biro Siasatan Makhluk Asing dan Shah yang cuba menyelamatkan Tenaga Bintang semakin memuncak!Dapatkah Remy dan rakan-rakan terus melindungi Bumi daripada PENGANCAM BINTANG? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Oga
Dalam kebanyakan kes, penjenayah yang ditahan polis hanyalah orang suruhan kepada dalang sebenar. Demi menjejak dalang tersebut, Sarjan Donn menubuhkan Unit Khas Sementara dianggotai Ed, Parry dan Susanna untuk mengkaji semula kes yang telah selesai secara rahsia. Bagaimanapun sebagai syarat penubuhan, pasukan ni perlu membantu jabatan lain dan tugas pertama mereka ialah membantu pasukan peronda.Mampukah Ed dan rakan-rakan menyelesaikan tugas dengan sempurna? Ayuh betindak se 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者
"Puberty syndrome – Abnormal experiences rumored on the internet to be caused by sensitivity and instability during adolescence. This year, Sakuta Azusagawa, a second-year student at a high school near Enoshima, meets several girls that are experiencing this “puberty syndrome.” For instance, he meets a wild bunny girl in the library. She turns out to be an actress on hiatus, Mai Sakurajima, who is also his senior at the school. For some reason, no one else can see this 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 39.90 (-0%)

作者
"When people shine, a miracle is born. That shine is the symbol of the warriors who can change the future! KIRAMAI GO! " A princess from a land of jewelry and Kiramai Stones comes to Earth in search of people with a “shining spirit” called Kiramental, a source of outstanding charm and talent. She seeks them out to make them into warriors to defend Earth from an evil army. Five are chosen by the Kiramai Stones, which transform into sentient vehicle companions known as Mas 了解更多
原价 RM 59.90

现售 RM 59.90 (-0%)

会员 RM 59.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. 了解更多
原价 RM 6.95

现售 RM 6.95 (-0%)

会员 RM 6.26 (-10%)

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者
Siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek peperiksaan berdasarkan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai tahun 2021 yang menggantikan format pentaksiran yang diguna pakai sebelum ini. Format baharu ini merangkum Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dalam Tingkatan 4 dan Tingkatan 5. Sehubungan dengan itu, siri Gerak Gempur PdPR SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi me 了解更多
原价 RM 5.90

现售 RM 5.90 (-0%)

会员 RM 5.31 (-10%)

无库存

作者 Kou Natsume
Sekolah vokasional di Sapporo menempatkan pelajar yang berimpian jadikan bidang pilihan sebagai karier profesional.Berbekalkan cita-cita tinggi menggunung, Kinari mendaftar kat sekolah tersebut. Entah macam mana dia terpikat dengan Ichinose; pelajar satu batch, tampan dan genius. 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Maria Kajiwa
Utusan maut dari zaman silam. “Dhaw yang kamu hasilkan memang bagus dan bermutu tinggi tetapi sayang dhaw itu memiliki semangat yang jahat. Semangat yang tidak terdidik oleh ketenangan tetapi hanya dilentur oleh sifat api. Ia membunuh tanpa memilih. Apa sahaja yang melintas akan mati apabila tersentuh.” – SAMI TUA Sebuah artifak berharga dari zaman Kerajaan LannaThai menjadi rebutan pelbagai pihak. Justru itu sebagai langkah berjaga-jaga, Khalid diminta sahabat lamany 了解更多
原价 RM 23.00

现售 RM 23.00 (-0%)

会员 RM 20.70 (-10%)

作者 Qis Nur Harraz
Every rose has its thorn. Begitu juga dengan kasih sayang, pudarnya ia tak pernah terduga. “Anak angkat tetap anak angkat. Walau kita usaha untuk jadikan dia ahli keluarga dan mahram kita, status dia tetap tak pernah berubah! Dia bukan darah daging kita! Dia bukan ahli keluarga ni!” – Tuan Azri Menjadi anak yang taat dan tidak pernah ingkar, Harriz Murray lelaki berdarah kacukan Melayu-Inggeris terus disingkir jauh daripada keluarga Tuan Azri. Semuanya kerana dia ti 了解更多
原价 RM 29.00

现售 RM 29.00 (-0%)

会员 RM 26.10 (-10%)

无库存

作者 Norshiemah Md Yasan
“Setia di sisi bersama cinta yang tidak akan dilepaskan pergi.” Berkahwin dengan bapa ayam? Lintah darat? Memang kerja gila! Qaisara tidak menyangka, Pak Borhan sanggup mahu menjodohkannya dengan lelaki seperti itu demi mahu melunaskan hutang judinya. Jadi, untuk mengelak perkara itu daripada berlaku, Qaisara berfikir ada baiknya kalau dia cepat-cepat berkahwin dengan lelaki lain. Tapi, masalahnya dia mana ada pakwe. Dan mana pula mahu dia mencari lelaki yang boleh dijad 了解更多
原价 RM 33.00

现售 RM 33.00 (-0%)

会员 RM 29.70 (-10%)

无库存

作者 刘亚仁,刘在明
Tae-In (Yoo Ah-In) and Chang-Bok (Yoo Jae-Myung) work for crime organizations. Their job is to clean up messes left by the crime groups. They carryout their jobs diligently and professionally. One day, they are hired for a job by their client Yong-Seok. This leads Tae-In and Chang-Bok to discover 11-year-old Cho-Hee, who was kidnapped. The next day, they want to take Cho-Hee to Yong-Seok, but Yong-Seok is found dead. Tae-In and Chang-Bok find themselves in an unexpected situa 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

1-5772 of 5772

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top