0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Aja '找到 75 件相关商品
Filtered By
author
作者 Raja Norhaliza binti Raja Ismail et al.
This is a series of workbooks for the vocational college market. 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Raja Norhaliza binti Raja Ismail et al.
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 阿姜布拉姆
  「對呼吸欣喜若狂」是禪修道路的精華   當愉悅伴隨美麗的呼吸生起時,請像對待珍寶般珍惜它、保護它。   此刻的愉悅,會將正念固定在呼吸上。   當你欣喜若狂,完全正念、安定,穩如磐石,就是心解脫的跡象。   這將成為你這一生最深刻的體驗。   禪修是「放下」之道   禪修的目標是心的美好寂靜、安定與清明。在禪修的過程中, 了解更多
原价 RM 58.50

现售 RM 58.50 (-0%)

会员 RM 52.65 (-10%)

作者 Jaja Ahmad
Gula Melaka… Panggilan manis Arief kepada kekasih hatinya, Nessa. Semanis pertemuan dan kisah cinta mereka di bumi London. Arief telah merancang namun perancangan Yang Maha Esa melebihi segalanya. Kemanisan itu hanya sementara apabila Nessa terpaksa pulang ke Malaysia meninggalkan Arief sendirian di Kota London. “Kenapa awak tak nak balik Malaysia?” – Nessa “Bukan saya tak nak, tapi saya tak boleh, Nessa.” – Arief “Tapi kenapa?” – Nessa 5 t 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Izz Jaja
Tidak mudah melukis pelangi di langit yang tertinggi. Begitulah hidup seorang Izzah Ferhad. Ramai orang menyangka senyumannya menggambarkan kebahagiaan. Namun, hidupnya tidak semudah nama yang dimiliki. Ada duka yang terpahat di hati. Terkadang dia hanya ingin bersendiri, berbisik segala cerita pada angin, lalu mengalirkan air mata. “I masih sayang. Dari dulu dalam hati I cuma ada you.”- Zainal “Sudahlah tu Nal. Pergi pada dia. Dia yang selalu setia pada you.” 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 28.00 (-0%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 費德雷·帕雅克
  2014年梅迪西散文獎、2015瑞士文學獎得主,透過精緻、深刻、動人的圖像與文字,記錄下班雅明的生平、安德烈‧布勒東、伊茲拉‧龐德、薩繆爾‧貝克特等人在那個動盪不安的時代!   德國思想家、哲學家華特‧班雅明,曾被譽為歐洲真正的知識分子、二十世紀最後的精神貴族與最偉大的文學心靈。   1933年,希特勒掌權後,班雅明離開德國柏林, 了解更多
原价 RM 44.65

现售 RM 35.72 (-20%)

会员 RM 35.72 (-20%)

作者 費德雷·帕雅克
  2014年梅迪西散文獎、2015瑞士文學獎得主,透過精緻、深刻、動人的圖像與文字,記錄下班雅明的生平、安德烈‧布勒東、伊茲拉‧龐德、薩繆爾‧貝克特等人在那個動盪不安的時代!   德國思想家、哲學家華特‧班雅明,曾被譽為歐洲真正的知識分子、二十世紀最後的精神貴族與最偉大的文學心靈。   1933年,希特勒掌權後,班雅明離開德國柏林, 了解更多
原价 RM 50.80

现售 RM 40.64 (-20%)

会员 RM 40.64 (-20%)

作者 費德雷·帕雅克
  2014年梅迪西散文獎、2015瑞士文學獎得主,透過精緻、深刻、動人的圖像與文字,記錄下班雅明的生平、安德烈‧布勒東、伊茲拉‧龐德、薩繆爾‧貝克特等人在那個動盪不安的時代!   德國思想家、哲學家華特‧班雅明,曾被譽為歐洲真正的知識分子、二十世紀最後的精神貴族與最偉大的文學心靈。   1933年,希特勒掌權後,班雅明離開德國柏林, 了解更多
原价 RM 50.80

现售 RM 40.64 (-20%)

会员 RM 40.64 (-20%)

作者 Oxford Fajar
The English File fourth edition Workbook reinforces what is learned in each English File lesson, and can be used as extra practice during class, or set as homework. 了解更多
原价 RM 31.90

现售 RM 31.90 (-0%)

会员 RM 28.71 (-10%)

作者 卡娅·努尔英恩
我们为什么会有不同的人格? 学习和记忆的方式有何不同? 男人和女人的方向感为何不同? 喜怒哀乐与大脑有什么关系? 听莫扎特的音乐就能变聪明吗? 你的大脑让你成为你自己。是大脑让你得以与其他人沟通,从简单的寒暄交流,到理解别人说的是“反话”或“话里有话”,都靠它。大脑也赋予你不同的感受和个性。大脑会记得童年发生的事,会学习,会 了解更多
原价 RM 48.00

现售 RM 48.00 (-0%)

会员 RM 43.20 (-10%)

作者 Hajar Ahmad
Pada zahirnya, hubungan Alia dan Adam sama seperti pasangan suami isteri yang lain. Saling menyayangi dan saling melengkapi. Namun, apa yang tersimpan di hati mereka hanya mereka sendiri yang tahu. “Kita berdua menderita. Alia tak sedar ke? Kita tak pernah bahagia. We should stop this. Sampai bila kita nak bohong?”- Adam “Jadi? Abang nak cerai?”- Alia Kemunculan Q, menyebabkan Alia menjadi keliru. Bukan keliru untuk memilih cinta, tapi dia lebih keliru dengan 了解更多
原价 RM 24.00

现售 RM 24.00 (-0%)

会员 RM 21.60 (-10%)

人工智能正在以不可阻挡的态势席卷全球。无论是iPhone的神经网络引擎、AlphaGo的围棋算法,还是无人驾驶、深度学习……毫无疑问,人工智能正在改写行业形态。如同此前个人电脑、互联网、大数据的风行一般,技术创新又一次极大地改变了我们的工作与生活。 那么,究竟应该如何看待人工智能?在《AI极简经济学》一书中,三位深耕人工智能和决策领域的经 了解更多
原价 RM 58.00

现售 RM 58.00 (-0%)

会员 RM 52.20 (-10%)

作者 Siti Hajar Aladin
"Rindu ke Tanah Suci tetapi bajet masih tidak mencukupi? Ingin melihat tempat penggambaran Lord Of The Ring di New Zealand? Bermain dengan kangaroo di Perth, Australia? Impikan percutian bajet bertaraf 5 bintang? Bagaimanakah cara pengurusan nya? Visa? Transport? Hotel? Perjalanan pengembaraan seperti pakej travel 5 STARS tetapi ianya DIY! Segala nya di dalam KEMBARA DIY BERSAMA SI KECIL! Anda akan jimat beribu ringgit!!!!! Percayalah!!" 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 22.40 (-20%)

会员 RM 22.40 (-20%)

作者 阿杰·艾格拉瓦 , 約書亞·格恩斯 , 阿維·高德法布
  第一本專為經理人與策略專家寫的AI評估指南   到底該如何應用AI、找出創造新價值的機會?   了解人工智慧最強大的力量,就在預測,   用經濟學的分析架構,設計出最佳的策略選擇!   「AI 對你的企業有什麼意義?看這本書就知道。」   --Google首席經濟學家哈爾.韋瑞安   自動駕駛、物體辨識、語言翻譯、詐騙偵測……   AI的應用正 了解更多
原价 RM 64.70

现售 RM 64.70 (-0%)

会员 RM 58.23 (-10%)

作者 Aja
Wujudkah kebahagiaan untuk seorang yang pada azalinya tidak diingini? Emma Hanann, seorang anak banduan. Seorang anak pelayan warung. Seorang anak luar nikah. Dia langsung tak faham kenapa ada anak kerabat, lebih-lebih lagi tunangan orang, boleh suka pada dia. Mabuk air sejuk ke? “Saya anak banduan. Takkan awak nak jadi menantu banduan? Takkan keluarga awak nak berbesan dengan banduan? Awak ditakdirkan untuk orang lain. Orang akan tanya. Kenalan keluarga awak akan tanya 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 35.91 (-10%)

作者 Jaja Ahmad
UMAR HATTA 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Zaharoh Fajar Nina
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Jaja Ahmad
“We’re connected not physically, but emotionally.” – Izzat Hanya kerana bait ayat itu, IZZAT tegar melamar HANIM untuk dijadikan isterinya. Namun bukan semudah itu untuk seorang Hanim menerima lelaki yang baru dikenali. “Beri saya peluang Hanim.” – Izzat “Peluang apa?” – Hanim “Peluang untuk jaga awak.” – Izzat “Macam mana saya nak beri awak peluang sedangkan peluang itu tidak pernah wujud pun?” – Hanim “Hanim…” – Izza 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Aphinya Thanopajai
泰國連續三年「銷售第一」的「親子英文」學習工具書!   《我們的第一堂親子英文課》   首創親子「互動學習」,邊玩邊學英文!   無壓力、零基礎,   與孩子一同快樂成長、學習,   「父母」就是孩子「最好的英文老師」!   《我們的第一堂親子英文課》   用「說故事」的方式學英文,   孩子可以自行閱讀,   也完全適用親子 了解更多
原价 RM 58.35

现售 RM 58.35 (-0%)

会员 RM 52.52 (-10%)

作者 Kompilasi Majalah Karangkraf
300 MENU RAMADHAN SYAWAL 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Ain Maisarah , Aja Fazla
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Sha
Apakah maksud kekayaan yang sebenar? Berapa banyak wang yang kita perlukan untuk bahagia? Kenapa kita sentiasa merasa tidak cukup? Kebiasaannya, berapa banyak pun wang yang kita miliki, pasti kita masih belum puas dengan apa yang kita ada. Itu yang menyebabkan selalu terjadi, setiap kali gaji kita hanya dapat memegangnya sekejap. Duit gaji akan diagihkan untuk membayar hutang dan pada hujung bulan kita kembali menghitung hari untuk menerima gaji semula. Jangan biarkan rutin 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 Izz Jaja
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 阿鲁·萨丹拉彻
分享经济的爆发带来了一场前所未有的商业革命——闲置的房产、汽车、技能,甚至时间、知识,突然变成巨大的财富,源源不断地创造利润。这些事在5年前还会被认为是不可思议和愚蠢的,但如今,已经再平常不过了;未来,这场商业革命必将渗透到人类社会的各个角落。 全球分享经济泰斗阿鲁·萨丹拉彻在其著作《分享经济的爆发》中,通过扎实的理论分 了解更多
原价 RM 59.00

现售 RM 59.00 (-0%)

会员 RM 53.10 (-10%)

作者 Jaja Ahmad
原价 RM 28.00

现售 RM 28.00 (-0%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 Hannu Rajaniemi
Mindblowingly inventive and beautifully written short stories from the most exciting new name in SFHannu Rajaniemi exploded onto the SF scene in 2010 with the publication of his first novel The Quantum Thief. Acclaimed by fellow authors such as Charles Stross, Adam Roberts and Alastair Reynolds and brilliantly reviewed everywhere from Interzone to the Times and the Guardian he swiftly established a reputation as an author who could combine extraordinary cutti 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 44.91 (-10%)

作者 Segar Raja Manickam and Abu Seman bin Muhammad
Written for both practicing mechanical engineers and students, FUNDAMENTALS OF ELECTRONIC ENGINEERING is packed with comprehensive, practical and instant references to terms, formulae, graphs and tables. This book explains complex technologies through vivid, practical illustrations, informative features and in-depth discussions on current topics and developments in the field of engineering today. 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Haja Syed Oli.N
CARI KATA GEMPAK (BUMPER) 了解更多
原价 RM 20.90

现售 RM 20.90 (-0%)

会员 RM 18.81 (-10%)

作者 Tengku Azmanira Raja Husin
MANUAL KEHAMILAN : PANDUAN PENJAGAAN IBU DAN BAYI 了解更多
原价 RM 75.00

现售 RM 75.00 (-0%)

会员 RM 67.50 (-10%)

作者 Philip Kotler , Hermawan Kartajaya , Iwan Setiawan
Marketing has changed forever this is what comes next Marketing 4.0: Moving from Traditional to Digital is the much-needed handbook for next-generation marketing. Written by the world's leading marketing authorities, this book helps you navigate the increasingly connected world and changing consumer landscape to reach more customers, more effectively. Today's customers have less time and attention to devote to your brand and they are surrounded by alternatives every step of t 了解更多
原价 RM 83.80

现售 RM 83.80 (-0%)

会员 RM 75.42 (-10%)

作者 Jaja Ahmad
Cinta pandang pertama. Ramai yang percayakan cinta pandang pertama tetapi tidak ramai yang mampu memilikinya. Nadia Aliff, seorang gadis yang kuat dan cekal tetapi hidup di dalam bayangan cinta pandang pertama yang tidak pernah kunjung tiba. Farhan Shah Umar. Saat terpandangkan wajah gadis yang kalut itu, jantungnya mula berdetak laju. Pertemuan demi pertemuan tetapi tidak juga mencambahkan sebarang ikatan. Dua tahun berlalu, masing-masing masih mencari dalam bisu. P 了解更多
原价 RM 28.00

现售 RM 28.00 (-0%)

会员 RM 25.20 (-10%)

作者 山迪亞哥·帕哈雷斯
他的作品在全球狂銷9千萬冊, 被譽為21世紀的《魔戒》, 但沒有人知道他是誰 ——連他的編輯也不知道。   托馬斯‧曼德是可汗出版社最重要的暢銷作家,所創作的科幻小說《螺旋之謎》系列成為傳奇,紅遍全球,是繼《魔戒》之後最成功的作品。但他從未公開露面,謝絕所有訪問,也不曾出面領取獲頒的各類獎項。   而一切都要從瀕臨倒閉的純文學 了解更多
原价 RM 55.45

现售 RM 55.45 (-0%)

会员 RM 49.91 (-10%)

作者 Izz Jaja
Jauh kau pergi, sedang hatiku tak jemu merindu... NURUL ANA LIYANA - Menjadi seorang gadis yang dibenci keluarga bukan sesuatu yang mudah buatnya. Malah, dia tidak pernah diberi ruang untuk mengungkap kata sayang. Pedih dan sakit dalam hati hanya dia yang mengerti. Dia terkapai-kapai mencari harga diri. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk mengecap bahagia. Sekali pun tidak. Sesaat pun perasaan itu tidak pernah wujud dalam kamar hatinya. “Segala-galanya terla 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 Jaja Ahmad
“Mana boleh lupa minah sewel macam cik kak ni.” – Fayed Nazmi “Saya pun takkan pernah lupa muka asam keping yang suka meroyan tak tentu pasal macam encik ni.” – Ivy Raihana Memilih untuk tinggal di kampung bersama Nek Munah akhirnya menemukan Ivy Raihana dengan lelaki yang digelarkan sebagai Aping. Pertemuan demi pertemuan sentiasa menimbulkan pergaduhan dan kekecohan antara mereka berdua. “Otak tu tak payah nak biul sangat. Ingat saya hadap sangat k 了解更多
原价 RM 27.00

现售 RM 27.00 (-0%)

会员 RM 24.30 (-10%)

作者 艾玛·简·弗罗斯特
   “快西餐”(Quick Cook)系列中的每套食材都有三种不同用时的烹饪方式,10分钟、20分钟、30分钟,稍作加减法,烹饪时间随你掌控。《自在家常味》是系列第三弹,专门为繁忙了一天,只想省时省力做出一顿美味正餐的读者准备!    《自在家常味》一书,从头盘、晚餐、简餐、小吃到西点,分类介绍西式家常菜的食谱,搭配清新明亮的成品图,简洁精 了解更多
原价 RM 46.80

现售 RM 46.80 (-0%)

会员 RM 42.12 (-10%)

作者 Raja Kamil
Jika anda seorang yang: - Baru merapat-rapatkan dengan bisnes internet - Tidak tahu, apa itu bisnes marketing - Tidak tahu memasarkan produk yang dijual - Merasa letih membuat perniagaan offline Buku ini adalah asset terbesar buat anda. Kaedah bisnes internet 100% telah Berjaya dibuktikan oleh pakar online marketer. 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 35.00 (-0%)

会员 RM 31.50 (-10%)

作者 Arleen Amidjaja
原价 RM 14.90

现售 RM 14.90 (-0%)

会员 RM 13.41 (-10%)

作者 Sidang Editor Majalah Sains
Sains-lah! merupakan himpunan coretan pengalaman unik 24 saintis muda tempatan. Setiap saintis mempunyai cerita tersendiri tentang pahit getir dan saat-saat indah sepanjang menempa kerjaya sebagai saintis di Malaysia. Ditulis oleh saintis-saintis tempatan, Sains-lah! menyingkap laluan yang telah dilalui oleh penulis dalam bidang penyelidikan yang ditekuni mereka dan sumber inspirasi dalam membina kerjaya. Penulis turut mencoretkan harapan mereka pada masa akan datang dalam m 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 22.50 (-10%)

作者 菲利普·科特勒 , 陳就學 , 許丁宦
東協為臺灣第二大出口市場+2015.12.31東協共同體正式成立…… 現在就是進軍東協的最佳時機! 行銷學教父菲利普‧科特勒 教你掌握趨勢、布局東協、行銷未來!   海外市場的機會,永遠為準備充分的人而存在!   東協日益擴展,現代化商業活躍,促使各大企業持續精進其行銷策略。然而,要建立永續經營的強大企業和品牌,並非一次性的流程,而 了解更多
原价 RM 51.50

现售 RM 51.50 (-0%)

会员 RM 46.35 (-10%)

作者 Haja Syed Oli.N
原价 RM 20.90

现售 RM 20.90 (-0%)

会员 RM 18.81 (-10%)

作者 Izz Jaja
Bahagia di dalam dada ini hanya Tuhan yang tahu ertinya. Kasih ini untukmu, namun aku terkedu tatkala manisnya cinta yang aku berikan, kau balas dengan segala keperitan. “…dulu saya anggap cinta itu manis dan mendamaikan, tetapi sekarang cinta itu hanya sesuatu yang melukakan bagi saya.” – Amalina Bashira NIZAM…Aku tidak pernah mengerti di mana silapku, sehingga begitu tegar kau melafazkan kata perpisahan. Tidak cukupkah cinta yang kita bina bertahun lama? Tap 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Aja
*Kesinambungan dari Novel yang pertama, Semanis Cinta Red Velvet. Ira Maiziera merupakan seorang pensyarah muda yang baru sahaja memulakan kerjayanya setelah menamatkan pengajian pada peringkat master. Berumur 27 tahun, sudah tentu ‘berkahwin' akan menjadi keutamaan dalam hidupnya. Tambahan pula apabila rakan baiknya, Olfayanis tiba-tiba membuat keputusan untuk menamatkan zaman bujang. Tersepit dengan dilema perasaan sendiri di antara dua lelaki, Izzul dan Ejam. Ira 了解更多
原价 RM 29.00

现售 RM 29.00 (-0%)

会员 RM 26.10 (-10%)

Tidak dapat dinafikan terdapat pelbagai cabaran di all girls school yang menjadi kenangan pahit manis bagi sesiapa sahaja yang pernah melalui zaman itu. Buku ini memberikan gambaran kisah benar di beberapa all girls school yang terkemuka di negara. Semoga ini menjadi sumber inspirasi dan motivasi kepada para remaja yang sedang berada di all girls school. Ia juga boleh dibuat sebagai panduan kepada ibu bapa yang menghantar anak-anak mereka ke all girls school. 了解更多
原价 RM 20.00

现售 RM 20.00 (-0%)

会员 RM 18.00 (-10%)

作者 Kompilasi Majalah Rasa
原价 RM 24.00

现售 RM 24.00 (-0%)

会员 RM 21.60 (-10%)

作者 Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Shahir
Ubahlah cara anda melihat wang dan cara mengurusnya! Keadaan ekonomi akan lebih mencabar. Wang atau pendapatan yang kita bakal raih mungkin akan naik atau turun. Namun, ia tidak begitu penting berbanding CARA PENGURUSAN KEWANGAN kita. Jika cara kita menguruskannya tidak berubah, hasilnya sama sahaja. Muhasabahlah cara pengurusan kewangan kita dengan setelus-telusnya. Janjilah pada diri dan keluarga untuk berubah ke arah yang lebih bernilai, berhemah dan bertanggungjaw 了解更多
原价 RM 20.00

现售 RM 20.00 (-0%)

会员 RM 18.00 (-10%)

作者 Aja
Kenali Ainzul Asrizal Tan Sri Hamdan Yahaya.Dia mempunyai ramai perempuan yang sanggup buat apa saja untuk mendapatkan perhatian darinya. Dia bergaya, berkerjaya, berkuasa, berkarisma serta merupakan jutawan di usia yang muda hasil kerja kerasnya sendiri. Ada lagi tambahan, dia merupakan pewaris terbesar empayar perkapalan orang tuanya. Tapi…Dia kaki parti, kaki perempuan dan juga segala kaki-kaki yang bukan menjadi impian yang sering dirindui satu-satunya gadis yang telah 了解更多
原价 RM 30.00

现售 RM 30.00 (-0%)

会员 RM 27.00 (-10%)

作者 Aja
Tak sangka si pembunuh kucing yang berhati kering rupa-rupanya berjiwa lembut juga. Kalau tak, takkanlah rumput di belakang taman rumah mereka habis punah digali si dia. Oh… dah buat kubur untuk si ‘jenazah’ rupa-rupanya ya?Terima kasih kepada ‘arwah’ yang pergi meninggalkan dunia, perjanjian yang terbina di antara mereka telah pun dilanggar secara tidak rela. Kenalnya dia akan sisi ‘positif’ isteri bagaikan satu behaviour shock yang terlampau mengejutkan.“Aku 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Shahir
Dalam mengharungi keperluan kehidupan sehari-hari, adakah di antara kita pernah merasai perasaan ‘kecukupan' wang? Jika ‘cukup' pun amat sukar rasanya untuk kita menikmati keadaan wang yang melimpah ruah sekiranya keadaan kita tidak berubah. ‘Cukup' merupakan istilah yang relatif buat seseorang individu dengan individu yang lain. Dalam bahasa mudah, cukup buat Individu A tidak semestinya cukup buat Individu B. Usahlah takut dilabelkan sebagai ‘kedekut' oleh masyara 了解更多
原价 RM 20.00

现售 RM 20.00 (-0%)

会员 RM 18.00 (-10%)

作者 菲利浦.科特勒 , 陳就學 , 伊萬‧塞提亞宛
行銷之父科特勒 網路、社群經濟時代最新力作! 巨變時代下,科特勒指出新方向 共創讓世界更美好的願景 才是消費者樂於緊緊擁抱的價值 建立企業真正不可取代的地位   不需4P、4C的行銷概念,顛覆「顧客至上」的行銷思維!   結合40個跨國企業成功行銷實例,看他們如何滿足消費者的人性需求!   行銷1.0時代,企業滿足消費者的物質需求; 了解更多
原价 RM 53.90

现售 RM 53.90 (-0%)

会员 RM 48.51 (-10%)

作者 Datin Wira Dr. Hajah Siti Hawa Mohd
Mengapa Bayar Lebih? Belilah Dengan Harga Borong! Berjimat cermat adalah menjadi amalan kebanyakan usahawan yang berjaya. Secara logiknya, Tuan Mydin boleh mendapatkan pekerjaan dengan mudah iaitu dengan bekerja dengan bapanya. Tetapi ini bermakna kebolehan Tuan Mydin tidak akan diuji dan diketahui. Oleh yang demikian, Tuan Gulam (ayahanda Tuan Mydin) telah mengaturkan supaya anaknya Tuan Mydin bekerja di kedai kawannya. Tidak lama selepas itu, Tuan Mydin bekerja pula d 了解更多
原价 RM 14.90

现售 RM 14.90 (-0%)

会员 RM 13.41 (-10%)

作者 維傑‧高文達拉簡 , 克里斯‧特林伯 
從「點子」變「事業」的新經典商業寓言! 一個陷入生存困境的農場,面臨事業不振的威脅、 以及可能被無情的「人類」競爭對手買下的可怕前景, 農場的動物們急欲自救,牠們能怎麼做?   了解更多
原价 RM 40.00

现售 RM 40.00 (-0%)

会员 RM 36.00 (-10%)

作者 Dr Najah Ahmad Az-Zhihar
Badai yang mendatang dalam rumahtangga kadangkala begitu meruntun jiwa. Walau telah mencurah sepenuh tenaga dan keringat namun rumahtangga aman damai serta mawaddah yang didambakan masih juga belum kunjung tiba. Di mana salah silapnya? Sedarlah wahai wanita sekalian. Inilah masanya anda menilai diri anda. Cukup sempurnakah anda sebagai isteri? Atau jujurnya anda mencintai suami setengah hati? Setengah hati lagi masih dipenuhi tuntutan dunia yang mahukan anda menjadi srika 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Raja Munirah Raja Sulaiman
Dalam masyarakat kita, terdapat pelbagai pemahaman dalam meraih dan memberi makna tentang rezeki. Walaupun zaman kini moden, masih wujud mindset dan prinsip dalam meraih rezeki yang berpandukan tradisi lama. Misalnya, masih ada yang memakai kemenyan atau jampi dengan ritual khusus. Malah, masih terdapat sejumlah orang yang menjadi korban bomoh yang mempraktik ritual palsu demi menggandakan wang. 了解更多
原价 RM 25.90

现售 RM 25.90 (-0%)

会员 RM 23.31 (-10%)

作者 Arleen Amidjaja
原价 RM 17.90

现售 RM 17.90 (-0%)

会员 RM 16.11 (-10%)

作者 Najamuddin Muhammad
Makanan bukan sahaja untuk mengeyangkan dan minuman pula hanya untuk menghilang dahaga. Islam itu begitu indah sekali, Rasulullah s.a.w. mendidik umatnya untuk mementingkan penjagaan kesihatan tubuh badan yang bermula daripada apa yang dimakan dan air apa yang diminum. Selain daripada memberikan kenyang dan menghilangkan haus, amalan diet Rasulullah juga amat mementingkan tentang khasiat makanan dan minuman yang diambil.Bukan sahaja khasiat dari faktor zat luaran yang penuh k 了解更多
原价 RM 10.00

现售 RM 10.00 (-0%)

会员 RM 9.00 (-10%)

作者 Dr.Najah Ahmad Az-Zhihar
Lelaki dan wanita, suami dan isteri, ayah dan ibu, sama-sama mempunyai peranan lebih untuk tergapainya keindahan dan syurga dari sebuah pernikahan atau keluarga. Semua mesti menunaikan kewajiban, semua mesti memperhatikan, semua juga mesti saling menjaga. Begitulah keluarga, ia jalan menuju surga, jika semua berdiri pada posisinya. Jangan ada yang menzalimi atau terzalimi, baik isteri maupun suami. Bangun syurga pernikahan bersama, melangkahlah bersama. Hidupkan suasana cinta 了解更多
原价 RM 15.00

现售 RM 15.00 (-0%)

会员 RM 13.50 (-10%)

作者 Dr. Najah Bt Ahmad Zihar & Muhammad Yusuf
Buku ini penuh dengan nasihat, teguran dan kesilapan yang sering berlaku dalam rumahtangga. 了解更多
原价 RM 26.00

现售 RM 26.00 (-0%)

会员 RM 23.40 (-10%)

作者 Arleen Amidjaja
原价 RM 19.90

现售 RM 14.93 (-25%)

会员 RM 14.93 (-25%)

作者 Elisabeth Siahaja
原价 RM 9.90

现售 RM 9.90 (-0%)

会员 RM 8.91 (-10%)

作者 Mukta Mahajani
原价 RM 59.90

现售 RM 25.00 (-58%)

会员 RM 25.00 (-58%)

1-75 of 75

页:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top