Popular
Popular
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Dreamer '找到 79 件相关商品
Filtered By
author
作者 Dreamer
Pear dilamar syarikat penerbitan muzik terkemuka untuk menjadi penyanyi pelatih. Bakat yang ada pada dirinya memukau dan menggetarkan jiwa semua pada malam itu. Satu malam yang sangat indah, ditemani salju halus menenangkan suasana. Tapi kegembiraan itu cuma singgah sebentar, kerana kebenaran kisah silam Coco dan ibunya mula terungkap. Rahsia silam dan permainan emosi mula menjengah jilid ke-7!  了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者 追梦者
一场悲剧,让徐浩杰失去了父亲,也毁去了容颜。如同生活在地狱中,徐浩杰每天都过得痛苦万分。他将一颗心封闭起来,忽略了母亲和妹妹的关怀。原以为自己的一生就会在黑暗中度过,没想到却遇见了一个自称“小山神”的男孩…… 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 16.00 (-0%)

会员 RM 14.40 (-10%)

作者 追梦者
肉眼看不见的鬼怪、诅咒……往往都让人恐惧。 《洞穴守护灵》收录了4篇惊悚漫画,借着“鬼怪”引发的事件,展现出人性之脆弱及黑暗。 披着人皮的鬼怪,比鬼怪更邪恶的人,你更害怕哪个呢? 无论是何者,你都要小心被盯上,以免变成“他们”的替死鬼…… 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者 追梦者
肉眼看不见的鬼怪、诅咒……往往都让人恐惧。 《兔灵复仇记》收录了4篇惊悚漫画,借着“鬼怪”引发的事件,展现出人性之脆弱及黑暗。 披着人皮的鬼怪,比鬼怪更邪恶的人,你更害怕哪个呢? 无论是何者,你都要小心被盯上,以免变成“他们”的替死鬼…… 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者 Dreamer
Hari demi hari, jiwa dan perasaan Pear semakin pulih. Terima kasih kepada Mango yang menyediakan ‘pentas’ buat Pear, dia kini cukup dikenali. Kacak, bersuara merdu, pandai bermain gitar, ah... cukup berbakat! Keyakinannya makin meningkat dengan peluang serta sokongan Cherry dan Coco. Tapi… dari tiga gadis pujaan ni, siapa yang Pear akan pilih untuk menjadi suri di hati? Adakah jilid ke-6 bakal merungkai persoalan yang dinanti-nanti? ❤️ 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Kebenaran di sebalik peristiwa malang yang menimpa abang Pear terbongkar. Pear dirundung hiba dan sukar terima kenyataan menyakitkan tu. Tapi hidup perlu diteruskan. Pear kembali ke sekolah dan bertemu Coco yang seperti menyimpan satu rahsia. Mango yang tak sengaja tahu tentang rahsia tu diminta oleh Coco untuk berdiam diri. Cherry pula dah lama tak ke sekolah? Apa dah jadi ni? Permainan emosi menjengah sanubari dalam ‘Le.Gardenie: Love Note’ jilid ke-5 ini! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Rancangan asal Tara, Annie dan Natt hanyalah untuk pergi ke air terjun pelangi. Namun diorang sengaja masuk ke sebuah gua larangan bila dapat tahu kisah harta karun di dalamnya. Nampaknya diorang ni memang sengaja menempah maut! Graw!!! Kompilasi kisah misteri 'sang mawar' membuka tirai! Jembalang Gua Paku Bola Tak Bertuan Jerutan Beringin 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
SISI GELAP MANUSIA TERSEMBUNYI DI DALAM. JIKA ANDA PENAKUT DAN LEMAH SEMANGAT, TOLONG JANGAN BACA... Bila haiwan kesayangan hidup semula demi melunas dendam, apa yang korang akan lakukan? Moi, gadis yang dibelenggu pelbagai tekanan mula diganggu makhluk arnab berbadan manusia. Disangka ilusi, haiwan berbentuk pelik itu mula menganiaya keluarganya. Bisikan keji sang arnab datang bertalu-talu. Mampukah Moi hadapi semua ini? Kompilasi kisah seram pelik ‘sang mawar’ pasti 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Selepas menyelamatkan Coco dalam insiden tikaman di hospital, Pear kini menjadi hero di hati Coco, malah Cherry. Cherry mula melihat Pear dengan sisi berbeza apabila Pear sanggup bergadai nyawa demi adiknya. Namun... kemesraan yang terjalin di antara Pear dan Coco buat Cherry cemburu? Mungkin ke bibit-bibit cinta juga dirasai oleh si secret crush ni? 'Le.Gardenie: Love Note' jilid ke-4 menyelami cinta segi tiga mendebarkan dada! ❤️ 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Pernah tak terbayang topeng hiasan di dinding tiba-tiba senyum kat korang? Bukan setakat senyum, dia boleh datang jenguk malam-malam lagi! Senyuman topeng macam nilah buat Nina cabut lari bila nampak kat kedai. Ditambah lagi kawan baiknya Melly tiba-tiba ghaib, Nina jadi seram. Jangan kata Melly ghaib sebab topeng tu...?!! Kompilasi kisah ngeri berkisar 'sang mawar' pasti menghantui siri 'Black Rose'! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Diculik dan ditimpa kemalangan umpama satu siri episod duka buat Coco, Pear yang menyaksikan kejadian tu berusaha menjejaki si pelaku dengan bantuan Mango. Dalam masa sama, misi mendekati secret crush diteruskan! Pear sepatutnya gembira tetapi dihimpit rasa bersalah. Oh... mungkin ke hati Pear mula berubah arah? Jiwa makin terusik dan kisah lampau mula terurai dalam 'Le.Gardenie: Love Note' jilid ke-3 ni~❤️ 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Apa dah jadi dengan Encik William? Pemergian mengejut Mimi menambah sengsara. Kasih sayang direnggut sekelip mata. Tak sanggup meratap dan menangisi seorang diri. Lalu kuasa 'penunggu' pokok jadi pilihan, kononnya boleh bersama anak tersayang buat kali terakhir asalkan segala syarat dipenuhi. Walaupun tempoh diberi cuma tujuh hari... Ayuh kita rungkai misteri siri 'Black Rose' yang pasti menggugat emosi. Duit Perlindungan Penunggu Pokok Waris Lembaga Hitam 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Satu per satu masalah menimpa bagaikan batu menghempap kepala! Niat Pear cuma nak membantu, tapi lain pula jadinya. Dia kecewa hingga hampir putus asa. Dikala kesedihan meghimpit sanubari, hadir Cherry, Coco dan Mango sebagai pengubat luka di hati. Inikah yang dikatakan pelangi selepas hujan buat si jejaka yang tiada kelebihan apa-apa ni? Ops! Bunga-bunga cinta mula berputik dalam 'Le.Gardenie: Love Note' jilid ke-2~❤️ 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Leona adalah pengawas yang sangat tegas kat sekolah sampaikan semua orang tak sukakannya. Suatu hari, dia ternampak jelmaan hitam seorang gadis. Yang anehnya jelmaan tu seolah-olah sengaja nak kenakan dia. Sejak tu, berlaku beberapa insiden misteri hingga Leona dipersalahkan dan didenda cikgu. Kerana tidak tahan, Leona nekad mencari identiti gadis tu. Apakah tujuan 'dia' datang menjelma dalam hidup Leona? Rungkai misteri hitam dalam siri 'Black Rose'! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Ketika cinta datang menyapa... semua jadi serba tak kena! Tulah yang Pear rasa bertemu Cherry, puteri sekolah yang buat jiwa jejaka bergelora. Dalam mengejar cinta 'secret crush-nya', takdir menemukan Pear dengan pelajar baru yang cantik tapi... suka buat onar?!! Edisi terkini 'Le. Gardenie' membuka tirai! Let's fall in love~ 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Leona adalah pengawas yang sangat tegas kat sekolah sampaikan semua orang tak sukakannya. Suatu hari, dia ternampak jelmaan hitam seorang gadis. Yang anehnya jelmaan tu seolah-olah sengaja nak kenakan dia. Sejak tu, berlaku beberapa insiden misteri hingga Leona dipersalahkan dan didenda cikgu. Kerana tidak tahan, Leona nekad mencari identiti gadis tu. Apakah tujuan 'dia' datang menjelma dalam hidup Leona? Rungkai misteri hitam dalam siri 'Black Rose'! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Huda teruk dimarahi papanya akibat mencuri. Dia kemudian membawa diri ke hutan sambil diekori adiknya, Nia. Dalam perjalanan, diorang terjumpa sebuah kuil terbiar dan menemui banyak harta bernilai. Huda yang tamak nekad mencurinya! Keadaan jadi parah bila jelmaan penunggu muncul dan mengejar mereka. Lagi parah bila Huda meninggalkan Nia seorang diri. Namun, alangkah terkejutnya bila sampai di rumah, Nia ada sedang menunggunya. Betul ke tu memang Nia? Habis, tadi tu siapa? Ma 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer木目
捏什么都可爱 讲解了制作黏土手工制品的基础知识,以超轻黏土为主材料,搭配树脂黏土、瓷玉土、纸黏土等材料,结合丙烯颜料、色粉、珠光水彩颜料上色,手把手教领读者制作出可爱、甜美、梦幻的黏土作品。 全书共六章。第1章介绍了黏土手工制作需要准备的工具与材料;第2章讲解了“搓土”的四大基础手法,着重分享了“低饱和度温和式”的梦幻系调 了解更多
原价 RM 59.80

现售 RM 59.80 (-0%)

会员 RM 53.82 (-10%)

作者 Dreamer
Kedatangan Alana sebagai anak angkat disangka membawa lembaran baru bagi Leia. Tapi dia dapat menghidu keanehan Alana bila adik angkatnya tu selalu hilang pada tengah malam. Diam-diam Leia ekori Alana dan menyaksikan tragedi menyeramkan depan mata. Ada mulut jahat kat belakang kepala Alana? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Menurut atuk, ada legenda pokok pisang kaki merah yang luar biasa. Jika sesiapa makan buah tu, apa-apa penyakit pun boleh sembuh dan pasti panjang umur. Namun syaratnya kena petik sebiji je. Kalau tamak haloba, akan ditimpa malapetaka.Bila atuk tiba-tiba jatuh sakit, Rania cuba dapatkan pisang kaki misteri tu supaya atuk sembuh. Malangnya ketika di gunung, muncul hantu pemburu nak rampas pisang kaki dari Rania!Misteri buruan hantu dalam siri hitam ‘Black Rose’! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Mary, si gadis yang suka menatap kecantikan sendiri depan cermin.Tapi akhirnya dia digelar Mary Penghisap Darah? Eh, dia jadi hantu?Mendengar khabar angin tu, Ika dicabar Ezra dan Elfi untuk seru roh Mary.Walaupun diorang tak percaya, tapi legenda seram sebegini dibuat bahan gurauan pula.Sampaikan... roh tu hidup semula?!!Padah main-main dengan sumpahan roh dalam 'Black Rose'! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
“Wahai roh, bicaralah dengan kami...”Mila ikut Wina dan Vivy ke blok asrama lama. Rupanya diorang plan nak main Ouija. ‘Jangan tanya fasal punca kematian roh!’ Tulah peraturan Ouija tapi diorang dah langgar peraturan tu. Roh mengamuk dan merasuk! Dapat ke diorang terlepas dari amarah roh?Amukan roh berleluasa dalam kisah dunia mawar gelap ‘Black Rose’ ni! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Akibat dendam terhadap Hilda, Joanna terpedaya dengan buku misteri berjudul 'Hajat Jadi Realiti'. Betul ke buku ni boleh tunaikan hajat? Adakah Joanna akan terperangkap dalam 'perjanjian puaka'? Nampaknya ada 'pertukaran' harus dibuat bila ketiga-tiga hajatnya ditunaikan!!! Kompilasi kesumat melibatkan makhluk halus dan sifat keji manusia. Selami cerita seram pelbagai variasi yang pasti buat korang meremang. Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose' ! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamer
Ada roh jahat bersembunyi dalam patung. Bila Lydia jadikan patung untuk melepaskan amarah setiap hari, si patung jadi pendendam. Selamat ke Lydia bila dia dan si patung bertukar badan? Menganalogikan 'hantu' sebagai elemen gangguan dan sisi gelap sikap manusia. Hayati kisah ngeri yang pasti buat jantung korang berdegup kencang! Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose'! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Even as Mikael sets about earning money for a flight ticket back to Prague, Joni blows all her cash and is unable to buy a much needed reference book. Mia and Emilia then try to teach her how to manage money, but can she break free from her bad spending habits? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
The students of Momos Academy for Boys have been invited to a dance event organised by Poposi Academy for Girls. To Alex's surprise, Princess Han has requested that he be her dance partner for the first dance. The only problem is Alex doesn't know a thing about dancing. Can the Princes help the very nervous Alex acquire some dance moves? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
While helping to clean up the school science lab, Mia, Emilia and Joni encounter something bizzare that frightens all of them. Because of this, they become anxious about their upcoming overnight camp at the school. How will they overcome their fears so that they can enjoy the camp with their friends? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Candy JEM’s friend Corey has always been a talented athlete. He becomes even more popular after he is praised during a school assembly for his achievements. But now he faces a tough badminton match against a strong and powerful opponent! Also, it seems he is being watched...? How will Emilia and the others help him overcome these new challenges? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Alex’s family is poor, and cannot always afford to have three nutritious meals a day. Anthony brings her healthy foods every day to help her maintain a balanced diet. Then, Alex happens to meet a boy who is good at growing vegetables, and asks for his help. But this somehow leads to a misunderstanding with Anthony...! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
At school, Norman is the laidback monitor of Class 5A. At home, he has to cook, clean, and care for his younger siblings because his parents are busy with work. But when Norman"s family responsibilities cause him to neglect his duties at school, his classmates start losing patience with him. Can he find the balance between school and family before everything falls apart? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Sofia always says exactly what she thinks without considering the feeling of others, so she has very few friends as a result. Meanwhile, the charming Richard has many admirers- but she is secretly arrogant and always looks down on everyone else. How can Sofia change her behaviour so people will not dislike her and can Richard banish his own dark side before it becomes his downfall? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
正男、小萱和佳佳去医院探望玲玲和婷婷,意外发现美雪老师的脚受伤了。最令他们吃惊的是原来美雪老师和安东先生在交往中!之后还发现中二男的班上有一对小情侣,正男、小萱和佳佳都觉得求学时期谈恋爱不太妥当。到底小学生应该如何分辨自己的情感呢? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Joni, Mia and Emilia are not only Candy JEM, they are best friends who always do everything together. However, on a class trip the three girls find themselves spilt up and paired off with different classmates! Without each other, how will the three members of Candy JEM fare? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Class 5A is all abuzz over the upcoming Sacred Hearts Primary School bazaar! Concerned that the laid-back class monitor, Norman, is not taking their class booth preparations seriously enough, Emilia volunteers to assist him with managing the project. However, her strict perfectionism starts to threaten the teamwork of the class! Can Emilia and Norman resolve their different attitudes and cooperate to lead Class 5A to success? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
A crisis is brewing at Sacred Hearts Primary School! Some boys start bullying girls, claiming that girls are weak and inferior. Joni, Mia and Emilia stand up to them, and even Anthony steps up in defence of the girls, but the troublemakers refuse to change their ways. How will the conflict between the boys and girls be resolved? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Joni aspires to become a chef and make food that everyone will enjoy. But because of her inexperience and ignorance, her cooking is inedible! Is her ambition strong enough to keep her moving forward to achieve her dreams? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Seeing how well Mia behaves, her mother"s friend asks her for help to teach good manners to her six-year-old daughter. However, the little girl is a child star with an arrogant ego beyond her years! What is worse, she refuses to listen to her elders! How will Mia, Joni and Emilia convince this spoilt brat to change her ways? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Emilia"s dreams is to become the next Steve Jobs, while Mia wants to be a fashion designer. But Joni has yet to decide on her future career. Can Mikael and Steve put said their differences long enough to help Joni her ambition? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Mikael returns home for a rare visit to participate in Sacred Hearts Primary School"s celebration concert! Candy JEM will be performing too, but Joni has completely forgotten all her singing skills, so she must relearn everything from scratch. However, her poor time management causes her to neglect her schoolwork as well as her singing lessons! Can Joni learn how to manage her time more wisely to keep things from getting worse? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Kaoru , Dreamerz
Demi keamanan dunia, Akademi Lelaki Momos telah mengumpulkan pelajar elit dari seluruh pelosok dunia termasuklah putera dari England, Amerika, Perancis, Jepun, Afrika dan banyak lagi negara lain. Alexis, seorang budak dari keluarga biasa, terpilih untuk menjadi pelajar akademi tersebut. Dia yang hadir berpakaian biasa telah disalah anggap sebagai penceroboh! Bagaimanakah kehidupan Alexis bersama pemuda-pemuda berpengaruh dari seluruh dunia ini? Ikuti kisah yang penuh dengan k 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
When Sofia and Mia"s photos are printed in a fashion magazine, Sofia is upset to see that Mia"s photo is more prominent than hers, so she challenges Mia to see who the prettiest girl in school is. Later, Sofia meets the handsome Richard and starts coming to school in outrageous outfits to get his attention, making everyone feel uncomfortable. Will Sofia wake up from her delusions? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Fed up with her mother reading her diary, Emilia decides to trick her by writing a fake diary where she makes up negative stories about her friends. Unfortunately, Mia, Joni and Corey stumble on the fake diary and think that Emilia secretly dislikes them! What is worse, after Emilia"s mother finds her real diary, she wants Emilia to change schools! How is Emilia going to sort out this mess? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
At the school's health check, Mia learns that both her height and weight have increased! She becomes even more upset when she discovers that some of her clothes don"t fit her anymore. Then, her mother promises to organise a birthday party for her, and while Mia is deciding who she wants to invite, she gets her first pimple as well! How will Mia resolve her concerns about growing up? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
以世界和平为目标,莫莫西学院聚集了世界各地,包括英国、美国、法国、日本和非洲等的王子,以及全球名人的后商。心地善良的亚历克西斯是其中一个入学的学生,他对于贵族学校充满好奇,四处参观,却被人误会他是非法闯进学校?他该怎么办呢?一起跟亚历克西斯探索王子们缤纷多姿、笑中有泪的贵族学生生涯吧! 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
立志想成为一名厨师的正男,很努力地为大家准备爱心食物,但她却不知道自己的“杰作”可是连路边的乞丐也嫌弃。究竟正男什么时候才会发现大家的用心?她又是否能成功成为一名厨师呢? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Joni skips tuition with her big brother Julian to attend her favourite pop idol"s autograph session with Mia. This makes Julian furious, and he forbids Joni from chasing her idols. However, Mia and Emilia say that being a fan isn"t necessarily bad, as it can encourage people to strive harder in their studies. Also, despite being discouraged by Mia and Emilia, their classmate Jane dresses like Joni, and even copies her every move! This all makes the Candy JEM members very unco 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Miss Miyuki decides to rearrange the students in her class according to their class rankings. With their top marks, Mia and Emilia get to sit together, but Joni is seated among the students with the lowest marks in the class. Their classmate Jane grabs the chance to take Joni"s place in Candy JEM. Determined to sit with her friends again, Joni starts tuition lessons from her older brother Julian to improve her results. Will Joni succeed? Will Jane succeed in her sneaky plan t 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
小彬是个孤儿,他每天总会寄出一封信,然后风雨不改地站在信箱旁等待邮差叔叔的经过,等待远方父母的回信,然而小彬从邮差叔叔手中接回的只有一封封被退还的信。尽管如此小彬依旧每天重复着相同的事,这份坚持让邮差决定到信件上的地址一探究竟。当他发现那个地址根本不存在时,毅然决定代替小彬父母回信…… 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
希均在巴士上遇到色狼,但不敢出声,幸好健一及时出现,赶走了色狼。在学校,高大的男生君保歧视女生,说女生是弱小的生物,还跟希均、正男、小宣和佳佳起争执,健一再次出手相救,君保不服气离开了。之后君保挑战健一,两队以篮球比赛决胜负,输的人要脱光衣服跑圈。到底健一如何应付来势汹汹的君保?君保什么时候才肯罢休、不再歧视女生? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
小洁因为爸爸工作的关系,再次搬家了。开朗的她很快地跟新朋友打成一片。就在某天,她亲眼目睹一个弱小同学被欺负而大家选择漠视不理后,她有了小小目标——她要守护这个弟弟。然而这个被她视作弟弟的人,选择封闭自己,拒绝跟她太亲近…… 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Irwin goes on a research trip to Langkawi to study the animals there, and invite Joni, Mia, Emilia, Sofia, Corey, and Charles to accompany him. Because it"s Joni’s first plane ride, she gets airsick. Not only that, she forgot to pack basic necessities such as toothpaste and towels. Sofia also feels uncomfortable because she didn"t bring appropriate clothing. Then they are joined by Mikael, who has returned from Prague for a short holiday. But when everyone is having fun at 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
美雪老师讲解历史人物追求梦想的成功故事,同学们都显得兴致勃勃。佳佳的梦想是成为电子研发人员;而小宣则想成为服装设计师;至于正男还没有找到自己的梦想。宇哲和阿凯的学校还在放假中,他们连同佳佳和小宣帮助正男寻找她的梦想。不过宇哲和阿凯水火不容,二人相处得不太好。到底正男会不会成功寻获属于自己的梦想? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
Joni begins to secretly look after a guinea pig she found in the park as she has always wanted a pet. Meanwhile, she"s also responsible for taking care of some flowers for an observation project that she, Mia, Emilia, and Alex are conducting. In Joni’s already messy room, the guinea pig makes even more of a mess! What"s more, looking after the guinea pig causes Joni to neglect the flowers until they wilt and die! How will Joni clean up this mess? 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
难得宇哲回国,正男答应要去接机却严重迟到,害得小宣、佳佳和宇哲等了好久。宇哲为了参与惠心小学的校庆表演而特地回国,糖果喵组合也会参与校庆演出。正男完全忘光了宇哲之前教的唱歌技巧,必须重新开始学起,但她不懂得管理时间,功课没做完,又没时间练习唱歌,结果什么事情都做不好。到底正男如何纠正她的时间观念?糖果喵组合的表演会顺利 了解更多
原价 RM 12.00

现售 RM 12.00 (-0%)

会员 RM 10.80 (-10%)

作者 格子帮
刘俊洋误打误撞之下加入了被人嫌弃的舞狮团,并和死对头林岚成为拍档。在接触舞狮文化后,原本不能吃苦、委屈留下的俊洋,也开始明白这个民俗的意义和精神。然而,一次和林岚争斗中使教练受伤进院。在没有教练的指导和陪伴下,弱小的舞狮团要如何才能坚强和团结起来? 了解更多
原价 RM 9.50

现售 RM 9.50 (-0%)

会员 RM 8.55 (-10%)

作者 格子帮
原本美美在炫耀自己的照片被刊登在时尚杂志上,谁知道小宣的照片也被刊登出来,而且更大、更显眼,同学们纷纷赞美小宣。美美不甘心被抢风头,向小宣下挑战书,看看谁才是全校最漂亮的人。之后,美美遇上伟明学长,深深地被他的帅气吸引。为了引起伟明和大家的注意,并向小宣炫耀,美美经常穿着华丽的衣服来学校,小宣觉得非常困扰。到底美美什么 了解更多
原价 RM 9.50

现售 RM 9.50 (-0%)

会员 RM 8.55 (-10%)

作者 格子帮
适逢学校连假,正男、小宣和佳佳参加晓生哥哥举办的露营活动,正辉因为不放心正男也一起去。糖果喵组合还认识了野外露营的男生队小队长——阴沉、思想消极的蓝诚孝;以及女生队小队长——开朗、思想积极的桦拉拉,两人的性格相差甚大。开心露营之际,没想到正男、小宣、拉拉和诚孝在森林迷路了,他们该怎么办呢? 了解更多
原价 RM 9.50

现售 RM 9.50 (-0%)

会员 RM 8.55 (-10%)

作者 Dreamerz Kaoru
The school health teacher’s twin sons are a pair of notorious clean freaks. They are known for their strict disciplinary actions and surprise health inspections to ensure that the students always pay attention to their personal hygiene and grooming. The older brother, Anthony, is cold and strict; and the younger twin Andrew is a soft-spoken and gentle boy. One day, Anthony punishes Joni’s classmate Alex with a demerit. Finding this highly unfair, Joni begins plotting to t 了解更多
原价 RM 10.50

现售 RM 10.50 (-0%)

会员 RM 9.45 (-10%)

作者 格子帮
最近,糖果喵组合觉得在家里失去了个人隐私,小宣希望能保留个人空间;正辉没敲门就进入正男的房间;佳佳妈妈只在乎学业成绩,还偷看佳佳的日记,大家都非常懊恼。佳佳决定写两本日记,让妈妈看记录朋友坏话的假日记。没想到小宣、正男和裕太不小心看了假日记的内容,以为佳佳嫌弃他们!这时,看了真日记的妈妈竟然逼佳佳转校? 了解更多
原价 RM 9.50

现售 RM 9.50 (-0%)

会员 RM 8.55 (-10%)

1-79 of 79

页:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top