9th Birthday Sale
9th Birthday Sale
0

购物车中共有 0个商品。 ×

您的购物车中暂时没有商品。

' Mia Sheridan '找到 349 件相关商品
作者 Lyssa Mia Smith
On the island of Charmant, magic flows like bootlegged champagne, and fantasies can be bought for the price of a gemstone. Luxe Revelle knows the splendor is just an illusion. With Prohibition threatening their livelihood, her family struggles to make a living, watering down champagne and patching holes in their sequined costumes. So when the son of Charmant’s wealthiest family makes her an offer—everything the Revelles need to stay in business, in exchange for posing as 了解更多
原价 RM 65.95

现售 RM 65.95 (-0%)

会员 RM 59.36 (-10%)

无库存

作者 Neko
Money Management When Joni spends the money she saved up for revision books on something else, Emilia and Mia try their best to get their friend to manage her money properly and correct her poor spending habits. Can Joni make full use of her friends' aid and learn to save money? 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 16.00 (-0%)

会员 RM 14.40 (-10%)

作者
Jaku-Chara Tomozaki-kun 弱角友崎同学 JAP/ENG (E / C) 友崎文也在日本是首屈一指的游戏玩家,但现实中却是个孤僻的高中生。 断言“人生就是垃圾游戏”的他,遇到了完美的学园女主角•日南葵。 “你要认真地面对‘人生’这一游戏!”人生究竟是垃圾游戏还是神作? 在日南的指导下,弱势角色高中生的人生攻略就此开幕! Fumiya Tomozaki is Japan's best player in the online g 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 44.91 (-10%)

作者 Baek Sehee (Author) , Anton Hur (Translator)
The sequel to the Sunday Times and international-bestselling South Korean therapy memoir, translated by International Booker Prize–shortlisted Anton Hur When Baek Sehee started recording her sessions with her psychiatrist, her hope was to create a reference for herself. She never imagined she would reach so many people, especially young people, with her reflections. I Want to Die but I Want to Eat Tteokbokki became a runaway bestseller in South Korea, Indonesia, and the 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 62.90 (-10%)

会员 RM 55.90 (-20%)

作者 Neko
Pengurusan Wang Joni menggunakan duit simpanan buku rujukan untuk membeli benda lain. Disebabkan hal ini Emilia dan Mia cuba membantu Joni menguruskan kewangannya dan berbelanja dengan lebih baik. Mampukah Joni berubah dengan bantuan kawan-kawannya dan berjaya menyimpan duit? 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 16.00 (-0%)

会员 RM 14.40 (-10%)

作者 Lollysnow
SHE ✰ Tentang jiwa yang abadi dalam bait aksara, tentang tempat yang menjadi kenangan dan tentang bahagia yang harus menelan luka. Bahagia? Bahagia dengan rasa yang tidak layak itu sebenarnya menyakitkan kerana bahagia itu soal rasa, bukan semata-mata bersama. Niat tulus ingin memberi bantuan malah disalah erti menyebabkan seorang gelandangan perempuan yang tiada identiti dikahwinkan dengan seorang jejaka yang sempurna hidupnya. Qaled Zavian, dalam marah dan 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 31.50 (-10%)

会员 RM 31.50 (-10%)

作者 Irenicmia
The cursed heires Hitam dan putih, itulah kehidupan seorang gadis yang melewati titik kehancuran sendirian. Dia seakan-akan disumpah sepanjang kehidupannya. Apa yang dia lakukan, semuanya bersebab dan sebab itu hanyalah satu iaitu untuk membanggakan ibunya, Madelaine. Dari mata kasar dia nampak sempurna, namun nuraninya kosong. Hidupnya yang langsung tidak berwarna berubah selepas kemunculan Seth King di dalam keluarga Hernandez. Ivy Grace, si gadis polos merasakan sesuatu 了解更多
原价 RM 35.00

现售 RM 35.00 (-0%)

会员 RM 31.50 (-10%)

作者
Kertas Model Akses SPM merupakan koleksi kertas soalan yang dihasilkan berdasarkan format pentaksiran SPM terkini. Koleksi ini disediakan untuk: • membiasakan murid dengan soalan dan format SPM sebenar • meningkatkan kemahiran murid menjawab soalan SPM • membolehkan murid menjawab soalan dengan lebih yakin Soalan dan jawapan setiap set dalam dwibahasa. 了解更多
原价 RM 8.50

现售 RM 6.38 (-25%)

会员 RM 6.38 (-25%)

作者 Tatsuya Endo
Twilight perlu menyusup masuk ke Akademi Eden yang berprestij untuk mendekati sasarannya, Donovan Desmond. Tetapi adakah dia telah merosakkan peluang anak perempuannya, Anya akibat kelakuannya ketika temu duga kemasukan? Mungkin misi yang benar-benar mustahil kali ni adalah memastikan Anya menjadi pelajar yang cemerlang dan berkawan dengan anak lelaki Donovan yang sombong, Damian! 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 14.90 (-7%)

会员 RM 14.90 (-7%)

作者 Sharina Elisa
Suarakan hatimu... kawan~ Kehadiran Fifi di dalam kelas terasa amat janggal. Joni, Emilia dan Mia berusaha memahami karakter sebenar gadis itu. Fifi sering membawa diri, menyukarkan mereka untuk mengenalinya dengan lebih mendalam. Joni mula curiga apabila ternampak kesan lebam pada pergelangan tangan Fifi dan mula merencana untuk membongkarkan perkara sebenar. “Saya tak tipu! Joni, Mia, Emilia, Kim Ji-won dan Adam yang buli saya! Mereka cederakan saya!” - Fifi Ta 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 12.90 (-19%)

会员 RM 12.90 (-19%)

作者 Joan He
The dazzling and epic conclusion to the Kingdom of Three duology from New York Times and Indie bestselling author Joan He, Sound the Gong is a powerful, inventive, and sweeping fantasy perfect for fans of Rebecca Ross and Chloe Gong. All her life, Zephyr has tried to rise above her humble origins as a no-name orphan. Now she is a god in a warrior’s body, and never has she felt more powerless. The warlordess Xin Ren holds the Westlands, but her position is tenuous. In the 了解更多
原价 RM 72.50

现售 RM 72.50 (-0%)

会员 RM 65.25 (-10%)

无库存

作者 Nishiki
Ting! Ting! Yeah! Order dah sampai. Apa lagi? Jom kita! Berhujan berpanas dan diganggu haiwan lain masa hantar makanan tak jadi masalah pun bagi 4 deliverymen macam Encik Panda, Encik Tikus, Encik Miau dan Encik Buaya. Tak pelik pun, Apa saja sanggup diredahi asalkan order korang sampai tepat masanya. Janji reviu kena padu! 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者 Kaoru
Ji-won joins his brother C-Daigon's commercial shoot as a guest model but becomes the target of a paint-throwing hater. C-Daigon comes to his rescue, but the nightmare seems far from over as Mia notices a suspicious vehicle dogging Ji-won's steps. Could it be driven by haters looking to harm him? How will Joni, Mia, Emilia, and Ji-won respond? 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 14.40 (-10%)

会员 RM 12.80 (-20%)

作者
The Quick Revision SPM series is equipped with brief and compact notes help students to revise and prepare for the SPM exam effectively. The practices provided in each chapter encourage students to apply the skills and knowlwdge they have learnt in each topic and achieve excellence in the SPM exam. 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 15.00 (-25%)

会员 RM 15.00 (-25%)

作者 Makmal Makhluk Misteri
Dunia ini sarat dengan fenomena misteri dan luas biasa. Siri Fenomena Misteri mengajak anda untuk mengikuti pengembaraan misteri ini. Cerita ini penuh dengan saspens, rasailah debarannya! 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 14.00 (-0%)

作者 Rohamiah Muda
Setiap orang ada masalahnya yang tersendiri. Lain orang lain masalahnya. Ada yang kuat menghadapinya, namun ada kecundang di tengah jalan. Masalah demi masalah yang ditanggung kadang-kala menyebabkan manusia tersilap membuat keputusan, hingga ke tahap inginsanggup membunuh diri, terlibat dengan jenayah dan sebagainya. Penulis sendiri banyak melalui pengalaman yang menyedihkan seperti pelajar membuat cubaan membunuh diri, tidak mahu solat kerana menganggap ia tidak dapat men 了解更多
原价 RM 25.00

现售 RM 25.00 (-0%)

会员 RM 20.00 (-20%)

作者 Kaoru
Ji-won dipelawa menyertai penggambaran iklan sebagai model jemputan bersama abangnya, C-Daigon. Tanpa disangka dia menjadi sasaran pembenci yang berani membaling cat. C-Daigon datang menyelamatkan Ji-won, tetapi mimpi ngeri itu belum berakhir apabila Mia menyedari sebuah kenderaan mencurigakan mengekori Ji-won. Apakah motif orang itu dan apakah yang perlu mereka buat dalam situasi ini? 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者
Seijo no Maryoku wa Bannou desu 圣女魔力无所不能 Season 1 + 2 JAP/ENG (E / C) 稍微有点工作狂的20几岁的职员•圣,在加班回家的一个夜里突然被光芒包围,被召唤到了异世界成了“圣女”。而且同时被召唤的还是两个人。王子却只搭理另一位女高中生,对圣完全无视。“既然如此那我也就随心所欲了哦?”于是圣跑出王宫,活用对植物的热爱,在药用植物研究所中作为 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 44.91 (-10%)

作者
KEY FEATURES: • Consists of topical questions befitting SPM-style questions • Focuses on level-based questions ranging from easy to hard to efficiently track learning progress • Assisted by examples to refresh and guide students towards the pursued answer 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者
KEY FEATURES: • Consists of topical questions befitting SPM-style questions • Focuses on level-based questions ranging from easy to hard to efficiently track learning progress • Assisted by examples to refresh and guide students towards the pursued answer 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 19.90 (-0%)

作者
Activity book for primary school 了解更多
原价 RM 4.30

现售 RM 4.30 (-0%)

会员 RM 3.87 (-10%)

作者
Siri Gerak Gempur SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek pentaksiran berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia. Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya sebelum menghadapi peperiksaan SPM yang sebenarnya. Dilengkapi dengan elemen berikut: -Penerapan KBAT -Pelbagai bentuk solan SPM Terkini -Latih Tubi Topikal -Jawapan Disediakan Pastinya, Gerak Gempur 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.90 (-0%)

作者
Siri Gerak Gempur SPM ini diterbitkan mengikut topik dan aspek pentaksiran berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Format Pentaksiran Sijil Pelajaran Malaysia. Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya sebelum menghadapi peperiksaan SPM yang sebenarnya. Dilengkapi dengan elemen berikut: -Penerapan KBAT -Pelbagai bentuk solan SPM Terkini -Latih Tubi Topikal -Jawapan Disediakan Pastinya, Gerak Gempur 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.90 (-0%)

作者 Izzuddin Al Jitrawiy
Penulisan kali ini lebih menumpukan kisah, sejarah dan poin-poin penting berkenaan bangsa dan alam Melayu itu sendiri. Tidak terlalu ilmiah dan berat untuk dibaca kerana objektif karya kali ini adalah untuk memberikan pengetahuan di luar jangka para pembaca sekalian. Tidak banyak kisah, sejarah dan fakta menarik dihidangkan kepada kita semua sebagai orang Melayu. Banyak sisi negatif dan meragukan sahaja dihidangkan kepada kita semua sebagai orang Melayu. Banyak sisi negatif d 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 35.91 (-10%)

作者 Takasi
Eh, macam-macam idea dah dicurahkan tapi misi masih statik dan tak ke mana. Sampai bila nak tunggu? Beralah dan mengalah? Tu bukan cara tiga ekor Raja Miau ni kononnya. Berani berjuang sampai titisan peluh yang terakhir. Masalahnya... berani dan berjaya ke? Hahaha! 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 12.60 (-10%)

作者
Siri ini bertujuan untuk menghasilkan pembelajaran berimpak dalam kalangan murid. Penerangan fakta melaui pendekatan infografik dan diagramatik dapat memberikan kesan visual yang bukan sahaja merangsang minat tetapi juga ingatan pembaca. Ciri-ciri istimewa buku ini: 1) Kandungan Disediakan berdasarkan subtopik 2) Nota infografik dan diagramtik Disediakan berdasarkan DSKP mengikut tajuk dan subtajuk dalam buku teks. Nota dipersembahkan dalam bentuk poin berangka dan diagra 了解更多
原价 RM 34.95

现售 RM 34.95 (-0%)

会员 RM 31.46 (-10%)

作者
Siri Ranger SPM memudahkan murid membuat ulang kaji ekspres sebelum peperiksaan SPM. Kandungan buku ini berdasarkan DSKP Tingkatan 4 dan Tingkatan 5, buku teks, serta Format Pentaksiran SPM terkini. Bahan digital menarik disediakan untuk memperkukuh penguasaan subjek.​ Ciri- ciri Istimewa: 1) Kandungan Bab Menyenaraikan Standard Kandungan bagi setiap bab​. 2) Refleksi Bab Murid boleh mendengar rumusan pantas tentang bab secara audio 3) Peta Konsep Menunjukkan alira 了解更多
原价 RM 19.95

现售 RM 19.95 (-0%)

会员 RM 17.96 (-10%)

作者
The Ranger SPM series allows students to do express revision before the SPM examination. The contents of this book is aligned with the Standard Curriculum for Secondary School (DSKP) for Form 4 and Form 5, textbooks, and the latest SPM assessment format. It also includes engaging digital resources to enhance understanding of the subject. Ciri- ciri Istimewa: 1) Kandungan Bab Menyenaraikan Standard Kandungan bagi setiap bab​. 2) Refleksi Bab Murid boleh mendengar rumus 了解更多
原价 RM 19.95

现售 RM 19.95 (-0%)

会员 RM 17.96 (-10%)

作者
Praktis Topikal SPM KSSM Tingkatan 4 dan 5 diterbitkan khusus untuk membantu murid yang bakal menduduki peperiksaan SPM. Buku ini diolah 100 peratus berdasarkan format terkini peperiksaan SPM. Buku ini juga ditulis oleh guru-guru pakar terlibat di peringkat SPM. Susunan topik dalam buku ini adalah berdasarkan buku teks dan praktis merangkumi Kertas 1 dan Kertas 2. Murid-murid yang membuat latih tubi menggunakan buku ini diyakini akan cemerlang dalam peperiksaan kerana soalan- 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.90 (-0%)

作者
Praktis Topikal SPM KSSM Tingkatan 4 dan 5 diterbitkan khusus untuk membantu murid yang bakal menduduki peperiksaan SPM. Buku ini diolah 100 peratus berdasarkan format terkini peperiksaan SPM. Buku ini juga ditulis oleh guru-guru pakar terlibat di peringkat SPM. Susunan topik dalam buku ini adalah berdasarkan buku teks dan praktis merangkumi Kertas 1 dan Kertas 2. Murid-murid yang membuat latih tubi menggunakan buku ini diyakini akan cemerlang dalam peperiksaan kerana soalan- 了解更多
原价 RM 7.90

现售 RM 7.90 (-0%)

会员 RM 7.90 (-0%)

作者 Neko
The blood that flows through our bodies holds many secrets. Joni, who is obsessed with the blood type personality theory, uses it to judge others, and she even attributes her weakness to her blood type. Let's see what Joni, Mia, and Emilia think about their blood types and the blood types of cats – Yes, did you know cats have blood types too? 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 14.40 (-10%)

会员 RM 12.80 (-20%)

作者
Boku No Hero Academia 我的英雄学院 JAP/ENG JAP(MOVIE WORLD HERO MISSION) E / C / M Midoriya Izuku ialah seorang pelajar sekolah menengah rendah dalam suatu dunia di mana orang yang mempunyai kuasa peribadi yang luar biasa (個性 kosei, "keperibadian", Bahasa Inggeris: Quirk). Namun, dia didapati kelainan kerana kekurangan kuasa tersebut sehingga dibuli orang sebayanya terutamanya dari Katsuki. Walau bagaimanapun, dia tetap mengimpikan mahu menjadi Adiwira (ヒーロ 了解更多
原价 RM 139.90

现售 RM 125.91 (-10%)

会员 RM 111.92 (-20%)

作者 Neko
Darah yang mengalir dalam tubuh kita menyimpan banyak rahsia. Joni yang obsesi dengan teori personaliti berdasarkan jenis darah menggunakannya untuk mengadili orang lain. Dia juga menyalahkan kelemahan diri pada jenis darahnya. Mari kita lihat apa pendapat Joni, Mia dan Emilia tentang jenis darah manusia dan kucing. Ya! Tahukah kamu kucing juga ada jenis darah berbeza? 了解更多
原价 RM 14.00

现售 RM 14.00 (-0%)

会员 RM 14.00 (-0%)

作者 P. C. Cast & Kristin Cast
Wren Nightingale isn't supposed to have any powers. But in a heartbeat, her life is turned upside down, and she's suddenly leaving her home for a secret magickal school on a hidden island off the Seattle coast. Lee Young has always known about his future at the Academia. He has one goal: pass the trials, impress the Moon Council, and uphold his family's reputation. But he wasn't expecting to be attending alongside the girl he's been secretly in love with for as long as he 了解更多
原价 RM 72.50

现售 RM 72.50 (-0%)

会员 RM 65.25 (-10%)

无库存

作者
MASTERCLASS SPM (EDISI 2024) Terbit dengan konsep baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass SPM adalah buku rujukan terbaik untuk calon SPM. Selain itu, hampir kesemua judul menyediakan audio nota. Pengalaman ulang kaji kini lebih pelbagai dan bukan terhad dengan cara konvensional. Tersedia 19 judul yang dilengkapi nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya da 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 35.91 (-10%)

作者
MASTERCLASS SPM (EDISI 2024) Terbit dengan konsep baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass SPM adalah buku rujukan terbaik untuk calon SPM. Selain itu, hampir kesemua judul menyediakan audio nota. Pengalaman ulang kaji kini lebih pelbagai dan bukan terhad dengan cara konvensional. Tersedia 19 judul yang dilengkapi nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya da 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 35.91 (-10%)

作者
Includes past exam content that has been updated and aligned with the latest matriculation syllabus. Provides topical-based exam questions from the curriculum to help evaluate strengths and weaknesses. Allows familiarization with the styles of questions that may be found in the exam. Provides solutions and answers to help pinpoint areas for improvement. 了解更多
原价 RM 24.90

现售 RM 24.90 (-0%)

会员 RM 22.41 (-10%)

作者 Sir Arthur Conan Doyle
The collection encompasses a diverse range of mysteries, featuring crimes such as murder, theft, blackmail, and deception. From the enigma of “A Scandal in Bohemia,” where Holmes matches wits with the elusive Irene Adler, to “The Adventure of the Speckled Band,” where he investigates a deadly family curse, Doyle’s storytelling skills captivate readers with intricate plot twists and suspenseful narratives. 了解更多
原价 RM 16.90

现售 RM 16.90 (-0%)

会员 RM 16.90 (-0%)

作者
TEARMOON TEIKOKU MONOGATARI: DANTOUDAI KARA HAJIMARU, HIME NO TENSEI GYAKUTEN STORY 堤亞穆帝國物語~從斷頭台開始,公主重生後的逆轉人生~ VOL.1-12 END JAP (E / C) Surrounded by the hate-filled gazes of her people, the selfish princess of the fallen Tearmoon Empire, Mia, takes one last look at the bleeding sun before the guillotine blade falls... Only to wake back up as a twelve-year-old! With time rewound and a second chance at life dropped into her 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 35.91 (-10%)

作者
SPY×FAMILY 間諜家家酒 (SEASON 2) JAP / ENG (E / C) With her ability to read minds, Anya Forger is the only one who knows the true identities of her unconventional family. Her pretend father Loid operates as an elite spy code-named Twilight; her mother Yor kills on demand as the assassin Thorn Princess; and their dog, Bond, possesses the gift of precognition. Although they hide the truth from each other, this pretense of a perfectly ordinary family provides Anya with the 了解更多
原价 RM 39.90

现售 RM 39.90 (-0%)

会员 RM 35.91 (-10%)

作者
Real Exam Matriculation Biology is a comprehensive exam guide of cloned past year matriculation examination questions with solutions written for students studying Biology in matriculation courses. Based on the latest syllabus specified in the Matriculation Programme by the Matriculation Division, Ministry of Education. Cloned past year matriculation examination questions for students to assess themselves under simulated examination conditions. Fully worked solution for eac 了解更多
原价 RM 29.90

现售 RM 29.90 (-0%)

会员 RM 26.91 (-10%)

作者
Praktis Topikal Hebat! SPM KSSM – siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini yang bertujuan untuk membiasakan murid dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Siri ini turut menerapkan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT). Dengan itu, murid akan dapat menempuh peperiksaan dengan lebih yakin. Ciri-ciri Buku: - Revisi Ekspres nota bergambar yang memfokuskan topik utama bab - Pr 了解更多
原价 RM 7.95

现售 RM 7.95 (-0%)

会员 RM 7.95 (-0%)

作者
Praktis Topikal Hebat! SPM KSSM – siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini yang bertujuan untuk membiasakan murid dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Siri ini turut menerapkan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT). Dengan itu, murid akan dapat menempuh peperiksaan dengan lebih yakin. Ciri-ciri Buku: - Revisi Ekspres nota bergambar yang memfokuskan topik utama bab - Pr 了解更多
原价 RM 7.95

现售 RM 7.95 (-0%)

会员 RM 7.95 (-0%)

作者
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota Pintas disediakan pada setiap bab. 了解更多
原价 RM 14.90

现售 RM 14.90 (-0%)

会员 RM 13.41 (-10%)

作者
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota Pintas disediakan pada setiap bab. 了解更多
原价 RM 14.90

现售 RM 14.90 (-0%)

会员 RM 13.41 (-10%)

作者 Mia Sheridan
From New York Times bestselling author Mia Sheridan comes the emotional follow-up to ARCHER'S VOICE, following Archer's troubled brother Travis. .................... Perhaps Travis Hale's past is riddled with regrets, but his future looks limitless. He's the police chief in idyllic Pelion, Maine, women are regularly falling at his feet, and his family has mostly forgiven his mistakes. But when the new guy in town crosses him, things start to look shaky - especially when he m 了解更多
原价 RM 65.90

现售 RM 65.90 (-0%)

会员 RM 59.31 (-10%)

作者 Megan Whalen Turner
Revenge, but at what price? When Eugenides, the Thief of Eddis, stole Hamiathes's Gift, the Queen of Attolia lost more than a mythical relic. She lost face. So when Eugenides taunts her by brazenly breaking into her stronghold one more time, she is willing to do anything - even risk her country - to execute the perfect revenge . . . 了解更多
原价 RM 52.90

现售 RM 52.90 (-0%)

会员 RM 47.61 (-10%)

无库存

作者 Kaoru
Mr. Silas has given the class a tricky assignment: submit an insect observation journal. While Joni has no problems dealing with insects, Mia is terribly afraid of them. Things get worse when Joni and Mia end up getting into a huge fight because Joni can't understand Mia's fear of bugs. Will the two girls be able to complete their assignment? And will they be able to mend their friendship? 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 14.40 (-10%)

会员 RM 12.80 (-20%)

作者
• Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) • Meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan peperiksaan 了解更多
原价 RM 8.50

现售 RM 7.23 (-15%)

会员 RM 7.23 (-15%)

作者
• Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) • Meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan peperiksaan 了解更多
原价 RM 8.50

现售 RM 7.23 (-15%)

会员 RM 7.23 (-15%)

作者 Kaoru
Cikgu Silas beri satu tugasan sukar, hantar satu jurnal pemerhatian serangga. Tugas ini mudah sahaja bagi Joni, tetapi Mia sangat takut dengan serangga. Keadaan semakin tegang apabila Joni dan Mia bergaduh besar kerana Joni tidak faham kenapa Mia takut serangga. Dapatkan mereka siapkan tugasan ini? Adakah mereka akan kembali akrab seperti selalu? 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 16.00 (-0%)

会员 RM 14.40 (-10%)

作者
Niehime to Kemono no Ou 献祭公主与兽王 JAP/ENG (E / C) One hundred years ago, there was a great war between humanity and beastkind. Once the war ended, an annual tradition was proposed where a female sacrifice would be taken from the humans to be eaten by the King of Beasts. This tradition continues on as the 99th sacrifice, 15-year-old Sariphi, is taken from her village to the kingdom of Ozmargo, a miasma-filled realm where beasts live and human entry is forbidden. 了解更多
原价 RM 49.90

现售 RM 49.90 (-0%)

会员 RM 44.91 (-10%)

作者
Modul & Aktiviti Superb 2.0 SBP Kimia (Dwibahasa) Tingkatan 5 了解更多
原价 RM 14.90

现售 RM 14.90 (-0%)

会员 RM 13.41 (-10%)

作者 Olivie Blake 
From the internationally bestselling author of The Atlas Six, Alone With You in the Ether by Olivie Blake is a glimpse into the nature of love, what it means to be unwell, and how to face the fractures of yourself and still love as if you're not broken. Chicago, sometime. Two people meet in the armory of the Art Institute by chance. Prior to their encounter, he is a doctoral student who manages his destructive thoughts with compulsive calculations about time travel; she is a 了解更多
原价 RM 69.90

现售 RM 69.90 (-0%)

会员 RM 62.91 (-10%)

作者
Modul & Aktiviti Superb 2.0 SBP Kimia (Dwibahasa) Tingkatan 4 了解更多
原价 RM 14.90

现售 RM 14.90 (-0%)

会员 RM 13.41 (-10%)

作者 深崎暮人 , 丸戶史明
為所有喜歡「不起眼」的人們致上最深謝意──收錄原作第二部、動畫第二期、劇場版與其他發表的插畫。更有深崎暮人特別繪製插畫,以及完結訪談!「不起眼」書迷昂首期盼的至高畫集!©2020 EXNOA LLC Developed by gumi©M,M,KF/PSF©Kurehito Misaki, Fumiaki Maruto 2022KADOKAWA CORPORATION 了解更多
原价 RM 150.00

现售 RM 150.00 (-0%)

会员 RM 150.00 (-0%)

无库存

作者
Skor A+ dengan Full Marks SPM! Siri wajib dimiliki oleh semua calon SPM untuk membantu anda mempersiapkan diri bagi menghadapi peperiksaan penting dalam hidup anda. Dapatkan siri ini yang dilengkapi dengan set soalan peperiksaan berpiawai SPM serta ulasan jawapan daripada guru pakar! Penerangan yang jelas soalan demi soalan, lengkap dengan info tambahan. Selain itu, skema pemarkahanan mirip SPM juga memberikan gambaran cara markah diberikan bagi setiap soalan. Diterbitkan den 了解更多
原价 RM 19.90

现售 RM 19.90 (-0%)

会员 RM 17.91 (-10%)

作者
Boku no Hero Academia 我的英雄學院 Season 6 JAP/ENG (E / C / M) With Tomura Shigaraki at its helm, the former Liberation Army is now known as the Paranormal Liberation Front. This organized criminal group poses an immense threat to the Hero Association, not only because of its sheer size and strength, but also the overpowering quirks of Jin "Twice" Bubaigawara and Gigantomachia. As new intel from the covert hero Keigo "Hawks" Takami confirms that Shigaraki is nowhere 了解更多
原价 RM 45.90

现售 RM 45.90 (-0%)

会员 RM 41.31 (-10%)

作者
Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu 冰剑的魔术师将要统一世界 JAP/ENG (E / C) As the first commoner to attend the prestigious Arnold Academy of Sorcery, Ray White is immediately met with contempt from some of the students hailing from nobility. Unbeknownst to them, Ray's real identity is that of the famous Iceblade Sorcerer—a hero who led the country to victory in a past war and is one of the seven strongest sorcerers alive. Despite his legendary status, R 了解更多
原价 RM 25.90

现售 RM 25.90 (-0%)

会员 RM 23.31 (-10%)

作者 Neko
Pari-pari Pelindung Bagaimana rasanya menjaga Joni, Emilia dan Mia sepanjang masa? Bagaimana rupa Kerajaan Candy? Mari sama-sama melihat tempat tinggal Candy Meow dan kehidupan sehariannya! 了解更多
原价 RM 16.00

现售 RM 16.00 (-0%)

会员 RM 14.40 (-10%)

1-349 of 349

页:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top