Buku Laris:Fiksyen

Popular Choice

 

语言

ALL  B.MELAYU 
  1. DHEO'S
    By Anjell Publisher:PENERBITAN KARYASENI Publication Date:2018-04-01
    Siapa sangka di balik kepolosan wajahnya, Nurissa Rose pernah berperang dengan maut? Kemalangan teruk yang berlaku bukan sahaja menyebabkan dia koma setahun, malah sebaik sahaja dia membuka mata, tiada langsung memori silamnya. Tiga tahun berlalu, kehidupannya kembali normal meskipun tanpa ingatan. Hanya dikelilingi oleh orang-orang kesayangannya. Sehinggalah suatu hari, kematian ayahnya membawa kepada perkenalannya dengan lelaki bernama Dheo Han. Dheo Han. Punya aura penuh Learn More
    USUAL: RM28.00

    NOW: RM 22.40 (-20%)

    MEMBER: RM 22.40 (-20%)

    Add to Wishlist

  2. PANAHAN CINTA MR. AGORAPHOBIA
    By Suri Ryana Publisher:SUARA HATI PUBLICATION Publication Date:2018-04-01
    Pertemuan pertama di antara Thalia Aysara dan CEO Al-Hayyan Group, Tuan Faleeq Al-Hayyan telah mencetuskan salah faham hingga menyebabkan Tuan Faleeq mengelar Thalia pencuri manakala Thalia pula menggelar Tuan Faleeq sebagai penculik. Walaupun mereka saling bercakaran namun, Tuan Faleeq telah membantu membebaskan Thalia daripada cengkaman Abang Joe, lelaki hidung belang yang beristeri dua. Kebarakan di kilang Al-Hayyan Group telah menyebabkan Thalia secara tidak sengaj Learn More
    USUAL: RM28.00

    NOW: RM 22.40 (-20%)

    MEMBER: RM 22.40 (-20%)

    Add to Wishlist

  3. CAGARAN CINTA
    By Siti Khadijah Publisher:PENERBITAN KARYASENI Publication Date:2018-09-01
    “Aku tak peduli siapa pun dia. Aku nak berkenalan sangat dengan perempuan yang berjaya buat Am lupa pada Tuhan dia sendiri.” - HAIL HAIYAN. Kesengsaraan yang dialami oleh adiknya memaksa Hail Haiyan menjadi seorang pendendam. Melihat adik kesayangan terseksa bukan impiannya. Jadi, dia harus melakukan sesuatu. Sesuatu yang dapat membela nasib adiknya. Lantas, gadis bernama SUFI AWLIYA diheret untuk bertemu dengannya. Gadis yang dipercayai menjadi penyebab adiknya merana Learn More
    USUAL: RM28.00

    NOW: RM 28.00 (-0%)

    MEMBER: RM 25.20 (-10%)

    Add to Wishlist

  4. SUAMIKU DAJJAL 2
    By Aiman Banna Publisher:AQADA Publication Date:2018-06-01
    Sebuah novel yang mengisahkan tentang seorang perempuan Kelantan yang sangat cantik, Anis Safia, yang telah bahagia bersama dengan Encik Kopiah yang telah Safia minati selama ini. Walaupun Encik Kopiah itu telah dilontarkan kata-kata "KAU DAJJAL! KAU JANGAN HADIR DALAM HIDUP AKU LAGI!", Safia telah meminta maaf kepada Encik Kopiah kerana telah mempercayai fitnah busuk & kotor yang telah mempengaruhi dirinya. . Atas nama cinta, senyuman dan salam dihulurkan seikhlasnya da Learn More
    USUAL: RM30.00

    NOW: RM 24.00 (-20%)

    MEMBER: RM 24.00 (-20%)

    Add to Wishlist

  5. WISH LIST
    By Syamnuriezmil Publisher:Penulisan2u Publication Date:2018-05-01
    Safa Auliya mempunyai lima senarai impian yang masih belum direalisasikan. Bagi Safa Auliya, impian perlulah disimpan sebagai rahsia kerana kalau diberitahu pada orang lain, kelak tak akan menjadi kenyataan. Sebab itulah hubungan dia dengan Umair Wajdi hanyalah setakat kawan baik walaupun setelah sepuluh tahun mereka berkawan, kerana Safa Auliya tak mampu untuk beritahu impiannya kepada Umair Wajdi. Sehinggalah... “Kak Safa... Abang dah tak ada.” Umair Wajdi meninggal Learn More
    USUAL: RM28.00

    NOW: RM 22.40 (-20%)

    MEMBER: RM 22.40 (-20%)

    Add to Wishlist

  6. 7 Hari Mencintaiku 2
    By Siti Rosmizah Publisher:SR Publication Publication Date:2018-05-27
    Mia Adriana dan Khuzairi melayari hidup bahagia berumah tangga. Ditambah pula dengan kehadiran cahaya mata kedua. “Kebahagiaan abang bila sayang dan anak-anak ada di sisi.” Itulah kata-kata yang sering diucap Khuzairi pada isterinya. Di saat mereka diulit bahagia. Puan Hayati dan Dato’ Johari kembali dengan dendamnya. Hebat Puan Hayati mengatur rancangan. Mia Adriana termakan dengan kata-katanya. Syakila tak kurang hebatnya. “Dosa tu bukan datang dari mama! Dosa Learn More
    USUAL: RM39.90

    NOW: RM 31.92 (-20%)

    MEMBER: RM 31.92 (-20%)

    Add to Wishlist

  7. LELAKI KIRIMAN TUHAN
    By Umie Nadzimah Publisher:PENULISAN2U Publication Date:2017-06-01
    Naira, si gadis garang dan selalu berwajah masam. Dia tidak percaya pada lelaki yang cuba mendekatinya. Semua tak ikhlas dan suka ambil kesempatan. Lelaki yang mengaku mencintainya separuh mati pun akan pergi bila tahu dia banyak tanggung beban hutang keluarga. Nampak sangat tak bersungguh menyayangi dia, tak mahu susah bersama. Tiba-tiba muncul lelaki berperangai hantu ganggu hidup Naira. Iqbal Raid namanya. Raid seronok untuk tawan hati Naira yang muka macam jeruk, ego dan Learn More
    USUAL: RM22.00

    NOW: RM 22.00 (-0%)

    MEMBER: RM 19.80 (-10%)

    Add to Wishlist

  8. MENGINTAI AKU DI NERAKA
    By Hadi Fayyadh Publisher:IQES TIJARAH TRADING Publication Date:2018-01-01
    MENGINTAI AKU DI NERAKA, novel thriller TERBARU dari Hadi Fayyadh penulis novel best seller Semusim di Barzakh. Sebuah inspirasi picisan kisah benar sejak beberapa bulan lalu sebelum penulis berangkat ke Mekah, beliau dipertemukan dengan seseorang yang mahu dikenali sebagai aleeya. Kisah Aleeya Qistina, mengambil keputusan untuk bunuh diri dan terjun di atas tebing nan tinggi, sebagai protes terhadap cintanya yang kecundang. Namun, dia gagal kerana ada sesuatu yang menggangun Learn More
    USUAL: RM29.90

    NOW: RM 23.92 (-20%)

    MEMBER: RM 23.92 (-20%)

    Add to Wishlist

  9. CINDERBELLA
    By Miss Elle Publisher:KARNADYA PUBLISHING Publication Date:2018-08-01
    Hana Abella, merasakan kisah dirinya mirip seperti Cinderella apabila ibunya membuat keputusan untuk berkahwin dengan seorang duda yang mempunyai dua orang anak lelaki. Yalah, usai saja ibunya berkahwin, dia terus dapat dua orang abang tiri. “Sah. Memang sah awak dah gila...” - Bella “Apa kau kata?! Aku gila?!” – Shah Kehadiran Shah dalam hidup Hana Abella membuatkan hidupnya huru-hara. Pantang berjumpa, mesti akan berkelahi. Tambahan pula apabila mereka tinggal seb Learn More
    USUAL: RM27.00

    NOW: RM 27.00 (-0%)

    MEMBER: RM 24.30 (-10%)

    Add to Wishlist

  10. INFINITY WAR
    By Hadi Fayyadh Publisher:IQES TIJARAH TRADING Publication Date:2018-10-01
    Saat matahari terbit di ufuk barat. Detiknya menjadi perkiraan zaman yang kian tenat, pencemaran biologi dan kehakisan kemanusiaan. Konspirasi penguasaan dan penaklukan membanjiri pemikiran dan menjadi bayang kerakusan. Manusia kebanyakkan memakai topeng iblis. Syaitan menjadi pujaan, terliur dengan janji abadi dari bekas Malaikat yang bernama Azazil. Learn More
    USUAL: RM29.90

    NOW: RM 23.92 (-20%)

    MEMBER: RM 23.92 (-20%)

    Add to Wishlist

10 Item(s)

Back to Top