KERANAMU LAILA AZWA

Author Name: Dilla Ahmad
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)


Delivery To:

More info
In Stock.
Estimated day(s) of Delivery: 3
working days(Orders placed before 3pm ).

Product Info

  ISBN/Ean:9789672035268
Published Date: 2018/02/01



 

Description

BETUL ke kata orang, orang lelaki dan orang perempuan tak boleh jadi BEST FRIEND? Sebab, nanti salah seorang akan jatuh cinta! “Kau kawan baik aku, Azwa. Tak sanggup rasanya nak lukakan hati kau tu. Kau faham tak maksud aku?”- HADI “Pergi ajelah, Hadi. Tak payah fikir pasal aku. Selama ini pun kau dah banyak menyusahkan aku.”- AZWA: “Jadi Itu yang kau anggap aku selama ini? Menyusahkan kau?” – HADI “By the way, nama I Adrian.”- ADRIAN “I tak tanya.”- AZWA “I tahu you tak tanya. Tapi I suka nak perkenalkan diri I pada you.”- ADRIAN “Nama I Azwa.”- AZWA “Okeylah. I panggil you sayang!”- ADRIAN “Lama tak nampak Azwa. Makin cun abang tengok.”- ABANG ZALI Tiga lelaki-lelaki ini tiba-tiba saja muncul dalam hidup Azwa yang tenang selama ini. Tapi sekarang dia keliru dan celaru sebab tidak tahu yang mana satu harus dia pilih.

Back to Top