MY MR. BLIND DATE

Author Name: Julia Ayu
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)


Delivery To:

More info
Out Of Print/Sold Out

Product Info

  ISBN/Ean:9789675289736
Published Date: 2018/03/01



 

Description

AMMARA bertemu Rizki kerana mahu menemani kawan-kawan mereka yang berdating blind date. “Awak pernah pergi Paris?” “You tengok I ni nampak macam berduit sangat ke nak bercuti sampai ke Paris? I nak bercuti dalam Malaysia pun kena kumpul duit bertahun-tahun. You salah orang.” NAMUN, pertemuan itu melelahkan Ammara. Rizki, lelaki blind datenya itu tak sudah mengejarnya hingga sedikit demi sedikit rahsia hatinya terbongkar. Anak yang dianggap derhaka, Isteri yang dianggap curang… “Kalaulah kenangan tu I boleh padam sesenang I padam kesalahan pada kertas, I dah buat lama dah.” - Ammara “I tahu you baik. Penerang dalam setiap sudut. Penerang kepada hidup orang lain. Kalau telefon ada flashlight, I ada you. You’re my flashlight.” - Rizki SAAT cinta Ammara kembali berputik, saat lamaran diterima, saat perkahwinan baru terbina… “Sekarang I ragu dengan akad yang you lafazkan. Sahaja aku berkahwin kerana cina buta, am I right?” - Ammara SIAPAKAH sebenarnya Daniel Rizki yang memerangkap Ammara hingga ke alam perkahwinan?

Back to Top