9th Birthday Sale
9th Birthday Sale
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Sarimah Abu Bakar 'Found 1564 Related Products
By
The world is filled with amazement. What’s unknown to some are known to others. This makes the world a stimulating and awe-inspiring place. This book holds an abyss of information about fabulous and down-to-earth natural wonders around the world. The illustrations in this masterpiece is a sure delight to readers as well to people to whom the same is shared with. Be ready to delve into the alluring graphics and informative texts that are guaranteed to leave you longi Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By
The world is filled with amazement. What’s unknown to some are known to others. This makes the world a stimulating and awe-inspiring place. This book holds an abyss of information about fabulous and down-to-earth natural wonders around the world. The illustrations in this masterpiece is a sure delight to readers as well to people to whom the same is shared with. Be ready to delve into the alluring graphics and informative texts that are guaranteed to leave you longi Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By
The world is filled with amazement. What’s unknown to some are known to others. This makes the world a stimulating and awe-inspiring place. This book holds an abyss of information about fabulous and down-to-earth natural wonders around the world. The illustrations in this masterpiece is a sure delight to readers as well to people to whom the same is shared with. Be ready to delve into the alluring graphics and informative texts that are guaranteed to leave you longi Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By
The world is filled with amazement. What’s unknown to some are known to others. This makes the world a stimulating and awe-inspiring place. This book holds an abyss of information about fabulous and down-to-earth natural wonders around the world. The illustrations in this masterpiece is a sure delight to readers as well to people to whom the same is shared with. Be ready to delve into the alluring graphics and informative texts that are guaranteed to leave you longi Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By Robin Sharma
This book is about a completely new philosophy and methodology of success and wealth that we are not schooled, trained or even encouraged to consider. But one that will bring us sustained happiness, personal freedom and lasting internal peace.' – Robin Sharma In a world fixated on the conventional notion of success – marked by relentless hustle, sacrificing wellbeing and missing out on cherished moments with loved ones in the pursuit of fame and material possessions Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 98.91 (-10%)

MEMBER: RM 87.92 (-20%)

By
Gekkan Mousou Kagaku 月刊妄想科学 JAP (E / C) Gekkan Mousou Kagaku is set in Most City in an unknown country in a small publishing house that prints a monthly magazine about the most outlandish of things. Everything changes when the staff of the magazine, editor-in-chief Tarou, his assistant Jirou and dog Saburou, meet with scientist Gorou Satou... 故事背景是发生在某个国家的一个叫蒙斯顿城镇。一栋旧楼的二楼,有一家小出版社,出版《 Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By DK
Accompanying the English for Everyone Practice Book Level 1 Beginner, this illustrated course book features many vocabulary and grammar tips and tricks for adults learning English as a foreign language. This course book has eye-catching illustrations and step-by-step explanations, keeping content straightforward for easy learning. Packed with listening, speaking, reading, and writing exercises presented in bite-sized modules, you can follow the book from start to finish or d Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 84.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.46 (-10%)

Out of stock

By DK
Accompanying the English for Everyone Practice Book Level 2 Beginner, this illustrated course book features many vocabulary and grammar tips and tricks for adults learning English as a foreign language. This course book has eye-catching illustrations and step-by-step explanations, keeping content straightforward for easy learning. Packed with listening, speaking, reading, and writing exercises presented in bite-sized modules, you can follow the book from start to finish or d Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 84.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.46 (-10%)

Out of stock

By DK
Accompanying the English for Everyone Course Book Level 1 Beginner, this illustrated workbook features abundant vocabulary and grammar exercises for adults learning English as a foreign language. When it comes to languages, practice really does make perfect! This workbook guides linguistic learners through exercises and activities to consolidate what they’ve learned and build confidence in their skills. Using a range of familiar and new exercise mechanisms, this practice b Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

Out of stock

By Khairi Ismail
Kehidupan dari hari ke hari, tanpa sedar membawa kita semakin hampir pada garis kematian. Namun, bila dan bagaimana kita akan menghembuskan nafas yang terakhir meninggalkan dunia yang fana' ini? Jika kita direntap nyawa sekarang, sudah bersediakah kita ke alam seterusnya? Adakah kita yakin akan tergolong dalam golongan yang mendapat nikmat di alam barzakh atau sebaliknya? Buku NEXT STATION: BARZAKH ini memaparkan perjalanan manusia setelah dicabut nyawa oleh malaikat dan situ Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Dr. Ashraf Rostam
Mencari haluan hidup yang tepat untuk diri sememangnya menyerabutkan jiwa. Ia tiada panduan. Ia menakutkan. Kita diharapkan terus berjaya, dan dipandang serong jika tersilap. Lama-kelamaan, kita seperti kehilangan diri yang dibayangkan dulu. Mana cita-cita dan semangat berkobar-kobar itu? Apalagi bila melihat orang lain mencapai apa yang kita mahukan. Perasaan ini pedih dan tidak selesa. “Perjalanan terhenti di sini. Laluan ini tidak sesuai untuk kamu.” Kecewa. Hilang kat Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Fathyakan
Dalam buku": The Secrets - Rahsia" penulis Fathyakan mencipta kata-kata yang memberi kesan mendalam untuk sembuh dan tumbuh dengan gabungan tiga bahasa yang berbeza iaitu Bahasa Arab, Bahasa Inggeris, dan Bahasa Melayu. Koleksi kata-kata di dalam buku ini menyelami hubungan antara (Derita) dan (Bahagia), menggalakkan pembaca untuk merenungi pengalaman sendiri dan mencari ketenangan dengan penuh hikmah. Setiap kata adalah cahaya bahagia yang menjadi panduan dalam gelap derita. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Morgan Housel
Menguruskan wang dengan baik tidak semestinya tentang apa yang anda tahu. Ia mengenai tingkah laku anda. Dan tingkah laku sukar untuk diajar, walaupun kepada orang yang benar-benar pintar. Wang—pelaburan, kewangan peribadi dan keputusan perniagaan—kebiasaannya diajar sebagai bidang berasaskan matematik, iaitu data dan formula memberitahu kita dengan tepat perkara yang perlu dilakukan. Tetapi dalam dunia sebenar, orang tidak membuat keputusan kewangan berdasarkan hampara Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.00 (-20%)

By Hudanajwa
Tengku Aadyan Ruiz, pewaris tunggal keluarga The Ruiz. Mata kelabu cerah miliknya sering memukau sesiapa yang memandang. Thea Radea, anak perempuan kesayangan Thariq Ridzuwan. Dua watak yang mempunyai keperibadian sama, dingin dan beku, kembali bertemu setelah sekian lama membawa haluan masing-masing. Suatu ketika dulu, Tengku Aadyan pernah melamar Thea tetapi dibiarkan tergantung tanpa jawapan. Tapi pertemuan semula antara mereka kali ini telah mengubah pendirian Thea. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

Out of stock

By Maria Kajiwa
DI tempat ini laungan azan tidak pernah kedengaran. “Wahai Ungkar… sesembahan kami. Tempat taat dan setia kami, telah pulang darah yang engkau hajatkan sekian lama.” 1942, tragedi yang sudah dilupus sejarah menjadi satu kesumat berdarah hingga tiada yang tersisa. Masa berlalu… Adeline mempunyai rasa ingin tahu yang tinggi. Tanpa dia sedar, keputusannya menjejak tempat itu telah menjerat nyawanya dan menghidupkan dendam yang sudah ditenggelam waktu. Setelah Adeli Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azwin Nlisa
"Selain pasangan hilang semasa kemalangan, persamaan kes kamu berdua ialah terdapat transaksi wang ke akaun keldai." – Inspektor Rahil Najma Adiba sangka hanya terlibat dalam kemalangan biasa bersama tunangnya. Namun apabila dimaklumkan tunangnya 'tiada' di tempat kejadian kemalangan, dia mula pelik. Aisy Fathi bangkit daripada koma dan menerima berita 'kehilangan' isterinya, Lily. Mereka ditimpa kecelakaan sehari selepas diijabkabulkan. Kenyataan dua orang saksi pula Learn More
USUAL: RM37.00

NOW: RM 37.00 (-0%)

MEMBER: RM 33.30 (-10%)

Out of stock

By Abu Usahamah
"Ketahuilah bahawa bab haid ialah di antara bab yang sukar untuk difahami, dan ia juga di antara perkara yang sering berlaku kesalahan padanya oleh ramai ulama besar kerana halus pembicaraannya." -Imam al-Nawawi, al-Majmu' Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

Out of stock

By Abu Usahamah
HAID, NIFAS DAN ISTIHADAH MENURUT MAZHAB SYAFI'I "Dalam buku ini, saya memulakan dengan ayat al-Quran, kemudian saya menyebut sebahagian faedah yang boleh diambil daripada ayat ini. Seterusnya saya datangkan 10 hadis yang berkait dengan darah wanita serta sedikit faedah yang dapat diambil daripada hadis-hadis ini. Kemudian saya membincangkan pula fiqh darah wanita yang merangkumi darah haid, nifas, istihadah dan lain-lain. Setiap perbincangan ini saya sertakan rujukan daripad Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Siaw Jun Kit
Sekiranya anda memahami fakta terakhir, tahniah! Anda telah dilengkapi senjata untuk meneroka konsep artistik Analisis Teknikal pada tahap yang sangat mendalam. Alat ini akan dibenamkan dalam diri anda, membolehkan anda menavigasi dunia pelaburan, dan secara perlahan, anda akan menjadi seorang penguasa bebas – seorang Veteran. Sekiranya anda seorang trader baru dalam bidang pelaburan, anda mungkin mendapati bahawa karya ini serupa dengan buku pelaburan arus perdana di p Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Natasha Mazya
Jangan teruskan atau bersedialah menerima akibatnya! Alex dan para putera terperangkap di dalam rumah agam milik Lester Rosenberg, seorang diplomat di Pulau Lorna. Awalnya Lester menjemput mereka untuk perjumpaan diplomatik namun dia tiba-tiba diculik! Kalau tuan keluar negeri, Kuini sebakul jadi bekalnya; Kalau tuan bijak bestari, Sisip yang betul, dapatlah kuncinya. Pada malam hujan lebat diringi petir sabung-menyabung, mereka dipaksa bermain permainan minda, m Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.90 (-19%)

MEMBER: RM 12.90 (-19%)

By Ashley Audrain
INSTANT #1 NATIONAL BESTSELLER “Expertly, subtly and powerfully rendered. . . . [The Whispers] delivers a sucker-punch ending you’ll have to read twice to believe.” —The New York Times Book Review “[An] electrifying . . . razor-sharp page-turner.” —Carley Fortune, #1 New York Times bestselling author of Every Summer After From the New York Times bestselling author of The Push, a propulsive page-turner about four families whose lives are changed when the unthi Learn More
USUAL: RM69.95

NOW: RM 69.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.96 (-10%)

Out of stock

By June Hur
A devastating and pulse-pounding tale that will feel all-too-relevant in today's world, based on a true story from Korean history. Hope is dangerous. Love is deadly. 1506, Joseon. The people suffer under the cruel reign of the tyrant King Yeonsan, powerless to stop him from commandeering their land for his recreational use, banning and burning books, and kidnapping and horrifically abusing women and girls as his personal playthings. Seventeen-year-old Iseul has lived a shelte Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

Out of stock

By
*Written according to the themes of the CEFR textbooks and Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) format *Provides a wide variety of Guided Writing and Notes Expansion sample models to improve pupils' writing abilities *Incorporates a Word Power section in each model to enrich pupils' vocabulary *Serves as a thorough guide for pupils to craft proficient essays Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Razisatul Asyifah Ismail
Ibu burung Pipit bercerita kepada anak-anaknya mengenai kisah moyang mereka.Seekor burung Pipit mengetahui bahawa Nabi Allah telah dibakar. Kemudian, burung Pipit berusaha bersungguh-sungguh untuk memadamkan api yang marak itu demi untuk membantu Nabi Allah. Haiwan lain hairan dan bertanya, apa yang menyebabkan burung Pipit berusaha begitu kerana fizikalnya yang kecil belum tentu dapat memadamkan api yang begitu marak. Kata burung Pipit, ia tidak mahu ditanya di hadapan Alla Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Razisatul Asyifah Ismail
Anak-anak burung Merpati meluahkan rasa sunyi, takut dan bimbang. Lalu, ibu Merpati bercerita kisah moyang mereka yang berbakti kepada Nabi. Kisah bermula apabila ada pakatan jahat puak Quraisy mahu membunuh Nabi. Kemudian, Nabi bersama sahabat baiknya, Abu Bakar menuju ke Gua Tsur. Mereka berlindung di dalam gua yang kecil dan sempit itu.Abu Bakar berasa sedih lalu menangis. Nabi menenangkan Abu Bakar dan menyatakan Allah akan membantu mereka. Sementara itu, orang Quraisy mu Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Auni Zainal
“Suara penyanyi ni macam itik tercekik, encik.” “Awak kata suara saya macam itik tercekik?” *** Yulia – kelam-kabut, tapi sibuk mahu menjadi hero untuk semua orang. Sanggup tinggalkan cita-cita dan memandu e-hailing demi menyara ibu dan adiknya — sebab dia saja boleh diharap. Adam – penyanyi popular kontroversi yang lebih suka menyendiri; takut mahu rapat dengan orang. Kan lebih senang mencintai dari jauh? Tiada siapa kecewa. Dunia mereka bertemb Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Hwang Bo-Reum
Kedai buku kecil itu satu perhentian yang sederhana, tersembunyi di dalam lorong kecil, tersudut di sebuah kejiranan di pinggir kota Seoul. Di sebalik pintunya, Yeongju dengan senyuman yang jarang pudar menguruskan segala-galanya dengan bantuan Minjun, barista yang mahir dalam seni kopi. Kedai Buku Hyunam-dong bukan sekadar tempat berteduh bagi tubuh, bahkan sebuah destinasi untuk berlabuh bagi jiwa-jiwa yang memiliki luka dan berasa kehilangan sebahagian daripada diri. Namu Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By David J. Lieberman , Ph.D.
Have you ever wished you could peer into someone’s mind to find out what he or she is really thinking? Now you can . . . really. This book is not a collection of recycled ideas about body language. It does not suggest that a woman’s hairstyle will give us unprecedented access into her soul, neither does it draw wildly ambiguous generalities about people based on our intuition or gut instinct, nor does it reach conclusions based on how she folds her hands or he ties his sh Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 49.50 (-10%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

By Fatinilam Sari Ahmad
Jika cinta begitu menyakitkan, lebih baik sekiranya ia tidak wujud. BAGI Jasmeen, lelaki dan cinta memang tak ada dalam kamus hidupnya. Entah kenapa dia begitu ‘anti’ dengan insan yang bergelar lelaki. Lagi-lagi lelaki spesies mulut manis dan playboy. Memang minta simpanglah lelaki jenis mulut terlebih gula muncul dalam hidupnya. Tapi… Tapi… Yang tak nak tulah yang berlaku dalam hidupnya. Namun laluan jalan cintanya tidak mudah. Dalam merenda cinta, pasti ada dugaan d Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Kotaro Isaka 
From the internationally bestselling author of BULLET TRAIN: A seemingly ordinary family man tries to juggle his home life with his job as a hitman. Picture a mantis raising up its blades. It looks fearsome, but it's still just a tiny insect. The mantis actually thinks it can win. Even though it's tiny, it's still ready to fight to the death. Kabuto is an ordinary guy; stressed with work, hassled by his wife and disrespected by his son. No wonder he visits his doctor so oft Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Ruth Reichl
NEW YORK TIMES BESTSELLER - A "mouthwatering" (The New York Times) adventure through the food, art, and fashion scenes of 1980s Paris--from the bestselling author of Save Me the Plums and Delicious! "An enchanting and irresistible feast . . . As with a perfect meal in the world's most magical city, I never wanted this sublime novel to end."--Cynthia D'Aprix Sweeney, author of Good Company Stella reached for an oyster, tipped her head, and tossed it back. It was cool and slip Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

Out of stock

By
*Written based on the latest CEFR-aligned curriculum and Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) format *This book is methodically organised into four main language components consisting of four assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are designed to guide pupils in a specific approach, helping them master each one effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce pupils' language skills Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.50 (-0%)

By
*Written based on the latest CEFR-aligned curriculum and Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) format *This book is methodically organised into four main language components consisting of four assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are designed to guide pupils in a specific approach, helping them master each one effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce pupils' language skills Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.50 (-0%)

By
*Written based on the latest CEFR-aligned curriculum and Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) format *This book is methodically organised into four main language components consisting of four assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are designed to guide pupils in a specific approach, helping them master each one effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce pupils' language skills Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.50 (-0%)

By
MASTERCLASS UASA KSSM TING. 1,2 & 3 (EDISI 2024) Terbit dengan wajah baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass UASA KSSM adalah buku rujukan terbaik untuk murid menengah rendah. Tersedia 8 judul yang dilengkapi dengan nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya dapat membantu anda membuat persiapan untuk menghadapi peperiksaan UASA. Anda WAJIB memilikinya hari Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
MASTERCLASS UASA KSSM TING. 1,2 & 3 (EDISI 2024) Terbit dengan wajah baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass UASA KSSM adalah buku rujukan terbaik untuk murid menengah rendah. Tersedia 8 judul yang dilengkapi dengan nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya dapat membantu anda membuat persiapan untuk menghadapi peperiksaan UASA. Anda WAJIB memilikinya hari Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By
MASTERCLASS UASA KSSM TING. 1,2 & 3 (EDISI 2024) Terbit dengan wajah baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass UASA KSSM adalah buku rujukan terbaik untuk murid menengah rendah. Tersedia 8 judul yang dilengkapi dengan nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya dapat membantu anda membuat persiapan untuk menghadapi peperiksaan UASA. Anda WAJIB memilikinya hari Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
MASTERCLASS UASA KSSM TING. 1,2 & 3 (EDISI 2024) Terbit dengan wajah baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass UASA KSSM adalah buku rujukan terbaik untuk murid menengah rendah. Tersedia 8 judul yang dilengkapi dengan nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya dapat membantu anda membuat persiapan untuk menghadapi peperiksaan UASA. Anda WAJIB memilikinya hari Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By
MASTERCLASS UASA KSSM TING. 1,2 & 3 (EDISI 2024) Terbit dengan wajah baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass UASA KSSM adalah buku rujukan terbaik untuk murid menengah rendah. Tersedia 8 judul yang dilengkapi dengan nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya dapat membantu anda membuat persiapan untuk menghadapi peperiksaan UASA. Anda WAJIB memilikinya hari Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By
MASTERCLASS UASA KSSM TING. 1,2 & 3 (EDISI 2024) Terbit dengan wajah baharu yang menampilkan 100% halaman berwarna, reka letak segar dan ilustrasi menarik; MasterClass UASA KSSM adalah buku rujukan terbaik untuk murid menengah rendah. Tersedia 8 judul yang dilengkapi dengan nota yang komprehensif serta praktis yang efektif. Buku rujukan terlaris terbitan Sasbadi ini pastinya dapat membantu anda membuat persiapan untuk menghadapi peperiksaan UASA. Anda WAJIB memilikinya hari Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By
*Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This book is methodically organised into four main language components consisting of five assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are designed to guide pupils in a specific approach, helping them master each one effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce pupils' language skills in a comprehensive manner Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.50 (-0%)

By
*Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This book is methodically organised into four main language components consisting of five assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are designed to guide pupils in a specific approach, helping them master each one effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce pupils' language skills in a comprehensive manner Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.50 (-0%)

By
*Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This book is methodically organised into four main language components consisting of five assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are designed to guide pupils in a specific approach, helping them master each one effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce pupils' language skills in a comprehensive manner Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.50 (-0%)

By Fakih Abul Faiq Al-Minangkabawi
Kajian menunjukkan solat tahajud dapat mengurangkan kortisol atau hormon steroid menjadi seimbang sehingga tekanan perasaan menurun. Apabila kita tidak mengalami tekanan perasaan, maka imunisasi tubuh menjadi bertambah baik untuk menangkis serangan pelbagai penyakit. Buku ini mengupas kaitan antara solat tahajud dengan kesihatan serta penjelasannya dari perspektif Islam. Selain itu, buku ini juga menerangkan tentang perbezaan antara solat tahajud dan qiyamullail. Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By
Pingfong Baby Shark First Words Activity Book 1 (Family, Numbers, Sea animals, Colours, Opposites & Shapes) - Trace the dotted lines, find and stick the correct stickers - Learn essential vocabulary, boost thinking skills - Do varied fun activities - Review the words concepts learnt Specification: Ages: 4 and above Pages: 30+ pp Colour: Full colour Cover: Softcover Learn More
USUAL: RM20.90

NOW: RM 20.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.90 (-0%)

By
Pingfong Baby Shark First Words Activity Book 2 (Feeling, Place, Job, Patterns, Celebrations, Musical Instruments) - Trace the dotted lines, find and stick the correct stickers - Learn essential vocabulary, boost thinking skills - Do varied fun activities - Review the words concepts learnt Specification: Ages: 4 and above Pages: 30+ pp Colour: Full colour Cover: Softcover Learn More
USUAL: RM20.90

NOW: RM 20.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.90 (-0%)

By
Pingfong Baby Shark First Words Activity Book 3 (My Body, My House, Toys, Times of the day, Things to wear, Actions) - Trace the dotted lines, find and stick the correct stickers - Learn essential vocabulary, boost thinking skills - Do varied fun activities - Review the words concepts learnt Specification: Ages: 4 and above Pages: 30+ pp Colour: Full colour Cover: Softcover Learn More
USUAL: RM20.90

NOW: RM 20.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.90 (-0%)

By
Pingfong Baby Shark First Words Activity Book 4 (Vehicles, Animals, Musical Instruments, Fruits, Job, Vegetables) - Trace the dotted lines, find and stick the correct stickers - Learn essential vocabulary, boost thinking skills - Do varied fun activities - Review the words concepts learnt Specification: Ages: 4 and above Pages: 30+ pp Colour: Full colour Cover: Softcover Learn More
USUAL: RM20.90

NOW: RM 20.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.90 (-0%)

By
Pingfong Baby Shark First Words Activity Book 5 (Weather, Colours, Seasons, Food, Nature) - Trace the dotted lines, find and stick the correct stickers - Learn essential vocabulary, boost thinking skills - Do varied fun activities - Review the words concepts learnt Specification: Ages: 4 and above Pages: 30+ pp Colour: Full colour Cover: Softcover Learn More
USUAL: RM20.90

NOW: RM 20.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.90 (-0%)

By
Pingfong Baby Shark First Words Activity Book 6 (Colours, Prepositions, Opposites, Numbers, Shapes) - Trace the dotted lines, find and stick the correct stickers - Learn essential vocabulary, boost thinking skills - Do varied fun activities - Review the words concepts learnt Specification: Ages: 4 and above Pages: 30+ pp Colour: Full colour Cover: Softcover Learn More
USUAL: RM20.90

NOW: RM 20.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.90 (-0%)

By Boy Candra
Kamu mungkin doaku yang tak dikabulkan, sedangkan aku adalah kata yang tak kamu ucapkan. Kamu mungkin ingatan yang gagal aku sematkan, sedang aku tak pernah ada dalam lintasan fikiranmu. Kamu adalah segala usaha yang gagal kuraih, meski aku tak pernah hadir dalam hidupmu yang perih. Aku memang tak pernah kamu anggap ada, tak pernah menjadi sebahagian dari rencana. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
World Search Puzzle is a great educational activity for Kids. •15 word search puzzles and 3 fun activities. •Designed for kids from kindergarten to first grade. •Reinforces concentration, spelling, and vocabulary skills. •Learn vocabulary in English and Chinese. Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
World Search Puzzle is a great educational activity for Kids. •15 word search puzzles and 3 fun activities. •Designed for kids from kindergarten to first grade. •Reinforces concentration, spelling, and vocabulary skills. •Learn vocabulary in English and Chinese. Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
World Search Puzzle is a great educational activity for Kids. •15 word search puzzles and 3 fun activities. •Designed for kids from kindergarten to first grade. •Reinforces concentration, spelling, and vocabulary skills. •Learn vocabulary in English and Chinese. Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
Specially written to help students write A-grade essays for Cambridge IGCSE Malay 0546 Paper 4 Writing . Covers a wide range of topic areas in the new syllabus requirements. Based on the latest examination format and marking scheme. With writing Structures , tips and techniques for each topic. Supported by ample practices with complete answer. Model Testpaper provided for self-assessments. Learn More
USUAL: RM49.00

NOW: RM 49.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.00 (-0%)

By
*Written according to the topics in the latest CEFR-aligned curriculum *Comprehensible use of sentences *Essays tailored for pupils in lower primary grades *Know Your Words vocabulary section designed to help pupils understand complex words in the essays Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.90 (-0%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.90 (-19%)

MEMBER: RM 20.90 (-19%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.90 (-19%)

MEMBER: RM 20.90 (-19%)

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Najla Adi
Naskhah Jiwa Ke Jiwa ini telah ditulis mewakili jiwa anak remaja masa kini. Buku ini bukan hanya untuk remaja itu sendiri, tetapi juga kepada ibu bapa agar dapat lebih memahami gelodak jiwa remaja sendiri. Perjalanan luahan rasa ini digarap dengan menggunakan gaya story telling. Gabungan bicara hati seorang aku terasa sangat dekat dijiwa. Banyak kisah-kisah yang berunsur nasihat agar remaja banyak menyedari hal-hal yang tidak patut dan patut dilaksanakan. Sebuah buku healing Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

1-1564 of 1564

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top