0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' 詹姆士.勒凡∣James A. Levine 'Found 6433 Related Products
By BTS
Album comes with: a. 1 Random Photobook (36pgs) b. 1 Random Lyric Book (52pgs) c. 1 CD d. 1 Random Mini Book (20pgs) e. 1 Random Photo Card f. 1 Postcard g. 1 Sticker h. 1 Random Coloring Paper Pre-order benefit: i. 1 Random Poster (Pre-order Customer Only) *All images used are for illustrative purposes only *Not actual cover Learn More
USUAL: RM146.00

NOW: RM 124.10 (-15%)

MEMBER: RM 124.10 (-15%)

By BTS
Album comes with: a. 1 Random Photobook (36pgs) b. 1 Random Lyric Book (52pgs) c. 1 CD d. 1 Random Mini Book (20pgs) e. 1 Random Photo Card f. 1 Postcard g. 1 Sticker h. 1 Random Coloring Paper Pre-order benefit: i. 1 Random Poster (Pre-order Customer Only) *All images used are for illustrative purposes only *Not actual cover Learn More
USUAL: RM146.00

NOW: RM 124.10 (-15%)

MEMBER: RM 124.10 (-15%)

By BTS
Album comes with: a. 1 Random Photobook (36pgs) b. 1 Random Lyric Book (52pgs) c. 1 CD d. 1 Random Mini Book (20pgs) e. 1 Random Photo Card f. 1 Postcard g. 1 Sticker h. 1 Random Coloring Paper Pre-order benefit: i. 1 Random Poster (Pre-order Customer Only) *All images used are for illustrative purposes only *Not actual cover Learn More
USUAL: RM146.00

NOW: RM 124.10 (-15%)

MEMBER: RM 124.10 (-15%)

By BTS
Album comes with: a. 1 Random Photobook (36pgs) b. 1 Random Lyric Book (52pgs) c. 1 CD d. 1 Random Mini Book (20pgs) e. 1 Random Photo Card f. 1 Postcard g. 1 Sticker h. 1 Random Coloring Paper Pre-order benefit: i. 1 Random Poster (Pre-order Customer Only) *All images used are for illustrative purposes only *Not actual cover Learn More
USUAL: RM146.00

NOW: RM 124.10 (-15%)

MEMBER: RM 124.10 (-15%)

By BTS
The package comes with: a. Photobook (204pgs) b. Making DVD c. Photocase + Accordion Photocard d. Photoset e. Photo stand f. Bookmark g. Mini Photobook (20pgs) *All images used are for illustrative purposes only Learn More
USUAL: RM339.90

NOW: RM 288.92 (-15%)

MEMBER: RM 288.92 (-15%)

By Khairul Ahmad , Syasya De Luna
Judul 1: SAMITHA Penulis: Khairul Ahmad (Zaifuzaman Ahmad) Sebuah makam lama telah ditemui secara tidak sengaja. Lalu ahli arkeologi telah ditugaskan untuk menyelidiki satu mumia yang berada di dalam makam tersebut. Anehnya makam tersebut terpaksa melalui sebuah perigi buta sebagai pintu masuk. Tidak ditanam seperti adat kebiasaan makam lama. Secara tidak sengaja Albert telah membaca satu mantera lama bagi menghidupkan mumia yang berada didalam makam tersebut sewaktu dia men Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Eb Reeza , Maria Kajiwa , Rhea
Judul 1: HOMESTAY PUTIH NIAN Penulis: Maria Kajiwa Cerita ini mengisahkan usaha dua orang sahabat iaitu Razak dan Amran; untuk menukar sebuah rumah lama di tepi laut menjadi sebuah homestay. Melihatkan potensi rumah dan kawasan tersebut untuk dijadikan homestay, Razak telah membeli tanah itu daripada kawannya yang bernama Fuad tanpa menyedari akan kisah silam rumah tersebut. Amran ditugaskan untuk melakukan semua kerja yang diperlukan namun orang yang diupah membersihkan ruma Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini disediakan khusus kepada murid sebagai rujukan apabila mempelajari teks KOMSAS dalam mata pelajaran Bahasa Melayu. Buku ini dihasilkan dalam bentuk yang mesra murid untuk memudahkan kefahaman dan memupuk minat murid terhadap genre sastera. Buku ini memuatkan nota-nota ringkas yang padat untuk murid memahami semua genre yang terdapat dalam buku ini. Nota yang disediakan mencakupi keseluruhan keperluan dalam peperiksaan dan menepati kehendak Huraian Sukatan Pelajaran t Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
Buku ini disediakan khusus kepada murid sebagai rujukan apabila mempelajari teks KOMSAS dalam mata pelajaran Bahasa Melayu. Buku ini dihasilkan dalam bentuk yang mesra murid untuk memudahkan kefahaman dan memupuk minat murid terhadap genre sastera. Buku ini memuatkan nota-nota ringkas yang padat untuk murid memahami semua genre yang terdapat dalam buku ini. Nota yang disediakan mencakupi keseluruhan keperluan dalam peperiksaan dan menepati kehendak Huraian Sukatan Pelajaran t Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
Buku ini disediakan khusus kepada murid sebagai rujukan apabila mempelajari teks KOMSAS dalam mata pelajaran Bahasa Melayu. Buku ini dihasilkan dalam bentuk yang mesra murid untuk memudahkan kefahaman dan memupuk minat murid terhadap genre sastera. Buku ini memuatkan nota-nota ringkas yang padat untuk murid memahami semua genre yang terdapat dalam buku ini. Nota yang disediakan mencakupi keseluruhan keperluan dalam peperiksaan dan menepati kehendak Huraian Sukatan Pelajaran t Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
Siri Bank Soalan KBAT UPSR bermatlamat untuk membantu murid mempertajam minda dalam Kemahiran Berfikir Aras Tinggi yang diperkenalkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Bank Soalan KBAT UPSR Bahasa Melayu ditulis berdasarkan kemahiran dalam peperiksaan sebenar UPSR. Murid dibekalkan dengan soalan-soalan KBAT untuk melatih mereka menjawab soalan-soalan berbentuk KBAT dalam peperiksaan UPSR yang sebenar. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
The Bank Soalan KBAT UPSR series is written as a supplement for pupils to tackle Higher Order Thinking Skills (HOTS) questions introduced by the Kementerian Pendidikan Malaysia. The Bank Soalan KBAT UPSR Bahasa Inggeris is structured based on selected topics from the Year 4, Year 5 and Year 6 textbooks and selected sections in the UPSR examination. Pupils will be exposed to HOTS questions that test their critical and creative thinking skills. The variety of HOTS practices in Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Siri Bank Soalan KBAT UPSR bermatlamat untuk membantu murid mempertajam minda dalam Kemahiran Berfikir Aras Tinggi yang diperkenalkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Bank Soalan KBAT UPSR Matematik (Dwibahasa) ditulis berdasarkan kemahiran dalam peperiksaan sebenar UPSR. Murid dibekalkan dengan soalan-soalan KBAT untuk melatih mereka menjawab soalan-soalan berbentuk KBAT dalam peperiksaan UPSR yang sebenar. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Siri Bank Soalan KBAT UPSR bermatlamat untuk membantu murid mempertajam minda dalam Kemahiran Berfikir Aras Tinggi yang diperkenalkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Bank Soalan KBAT UPSR Sains (Dwibahasa) ditulis berdasarkan kemahiran dalam peperiksaan sebenar UPSR. Murid dibekalkan dengan soalan-soalan KBAT untuk melatih mereka menjawab soalan-soalan berbentuk KBAT dalam peperiksaan UPSR yang sebenar. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By 張念萱
  機場評比常獲世界第一的樟宜機場,好逛、好玩又好吃,可成旅程中難忘的一站,   在地美食海南雞飯、肉骨茶、辣椒螃蟹、楊枝甘露的鮮甜美味讓人入口難忘,   還有入住高雅華美的聖淘沙名勝世界、濱海灣金沙酒店、萊佛士酒店,   以及賞玩趣味滿點的環球影城、濱海灣花園、新加坡動物園,都好relax~   擁有多元文化與相近生活背景的新 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 羅素·巴克立
  國際知名過動症專家羅素‧巴克立(Russell Barkley)博士最新力作   本書累積巴克立博士對兒童及成人注意力缺失過動症(ADHD)   臨床工作、研究、諮商和教學的一生經驗   在你所愛的人當中,有以下這些狀況嗎?   無法注意到自己在想什麼、說什麼、感覺什麼和做什麼。(自我覺察)   應該停止卻無法停止好玩的事情,不肯停下來去做更重 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Izzuddin Al Jitrawiy
Setelah selesai mengadap baginda sultan, aku berjalan daripada dek khusus baginda sultan dan menarik nafas lega. Apa yang penting, baginda sultan sudah diselamatkan dan keturunan-keturunannya terpelihara. Pandanganku, Kota Melaka itu memang sudah runtuh dan roboh. Tetapi Empayar kesultanan Melayu mMelaka sehingga kini tiada siapa yang mampu mengucap umum bahawa ia sudah tewas. Aku menyambung kembali melihat setiap inci bahtera ini adalah mendam berahi. Sebuah bahtera yang ter Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By BTS
Package come with : a. Desk Calendar b. 6 ring diary c. Making DVD d. ID photo set e. Mini Poster set f. Photo lenticular (1 random) g. Greeting message card set h. Selfie sticker set *All images used are for illustrative purposes only Learn More
USUAL: RM369.90

NOW: RM 369.90 (-0%)

MEMBER: RM 332.91 (-10%)

By Arman Jazee
LEGASI PEJUANG TERAKHIR Petualangan Muaz sebagai pejuang akhirnya sampai ke penghujung. Kematian mentor dan gurunya, Sheikh Mahadi itu seorang pemimpin Yahudi yang menjadi musuh ketat ayahnya selama ini. Pertempuran dengan mentornya itu menyebabkan Muaz kehilangan tangan kiri. Akibat kecacatan dan kekecewaan itu, dia mengambil keputusan untuk mengundur diri dari medan perjuangan. Dia fikir setelah meninggalkan dunia perjuangan, hidupnya akan tenang. Rupa-rupanya dendam puak Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Faizul Rahim , Sufi Abqari , Jul
Sejak kawan baiknya Roslee meninggal dunia, sikap dan perilaku Azmi berubah 180 darjah. Daripada suami dan ayah yang penyayang, Azmi berubah menjadi perengus. Keadaan semakin bertambah parah apabila seorang lagi rakannya meninggal dunia. Sejak itu, dia sering dibayangi ketakutan yang tidak diketahui daripada mana puncanya. Rakan-rakannya satu per satu bangkit menuntut pembelaan daripada Azmi. Azmi terpana, dia tidak tahu bagaimana untuk bertindak. Dia bimbang, andai giliranny Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ilya Abdullah
Baim seorang jurugambar bebas yang mempunyai keistimewaan melihat dan mengambil gambar makhluk yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar. Dia digelar jurugambar hantu. Keistimewaan yang dimilkinya itu dianggap satu petaka. Dia kehilangan seluruh ahli keluarganya dalam satu malam, angkara manusia yang menjadi hamba iblis. Inspektor Zaim menerima kes-kes misteri yang meibatkan ilmu mistik. Dia dibantu oleh Detektif Azhnita untuk mengendalikan kes-kes itu. Kesukaran menyelesaik Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Aida Asmida
Biarpun pelbagai dugaan dan cabaran yang terpaksa ditempuhi, akhirnya mahligai bahagia terbina jua. Eyda Amanda mengharapkan agar kebahagiaan di sisi Dani Zairie akan kekal abadi selagi hayatnya. Namun sayang, cinta sucinya dikhianati. Badai melanda lantaran kehadiran orang ketiga. Dani Zairie tidak pernah berubah. Jejaka macho dengan trademark playboy ini mudah hanyut dalam pujuk rayu perempuan-perempuan yang menggilainya. Sehingga akhirnya, Eyda Amanda terpaksa mempertaru Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Liza Nur
Dia Mikayla, gadis anggun yang bukan tipikal untuk kau jumpa hari-hari. Aneh! Biarpun kepalanya dilempar batu, telinganya dihentam kata cacian dan tubuhnya disiat luka, dia masih mampu tersenyum buat dunia. Kelahirannya dicaci dan kewujudannya dinafi. Namun, Mikayla tidak ampuh membenci mereka yang membencinya. "Tak kira apa kau buat, kau masih hodoh kat mata aku. Kulit putih kau. Rambut merah kau. Mata biru kau. Semuanya jelik!" - Kadir Pertemuan Mikayla dengan Idriz dalam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Hi Kawan-kawan semua! Geng Penggembaraan Bermula… Kini diterbitkan dalam edisi komik. Tentu kawan - kawan semua semua teruja kan? Ikuti komik penggembaraan yang mendebarkan lagi menyeronokkan ini dan dijadikan satu koleksi peribadi kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.90 (-0%)

By
Siri puteri menceritakan lima orang puteri yang hidup di sebuah kerajaan Limau. Manis mempunyai suara yang merdu, Kasturi mempunyai hati seorang pahlawan, Purut seorang yang sangat pemalu, Bali seorang yang penyayang dan Nipis yang nakal bersama kucing kesayanganya bernama Jebat. Masing - masing 5 beradik mempunyai kemampuan yang luar biasa yang apabila digabungkan, mampu menjaga keamanan dan keharmonian dalam kerajaan Limau dan rakyatnya. Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.90 (-0%)

By Ustaz Ahmad Dusuki Abd. Rani
Pintu syurga yang seluas 40 tahun perjalanan itu dibuka. Mendengar bunyi pintu syurga dibuka sahaja sudah mengasyikkan. Melihat pintu syurga dibuka untuk kita, perasaannya tidak mampu digambarkan. Segala nikmat syurga yang dahulunya pernah diceritakan kini terbentang di hadapan. Sungguh segalanya lebih indah, lebih hebat dan lebih mengagumkan daripada apa-apa yang pernah digambarkan. Syurga, Ganjaran Terindah menceritakan nikmat-nikmat dan keindahan syurga yang disebutkan dal Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By A'Je Fazlina
Kata-kata penghinaan Alis Zahira lima tahun lalu membuatkan hati Inspektor Mohd Amsyar diulit rasa dendam, marah dan kecewa. Namun mereka dipertemukan semula dengan satu tujuan. Berkahwin atas aturan keluarga. “Kau ingat bila kau goda aku, kau boleh dapat balik hati aku yang dulu macam tu aje? Jangan harap!” – Amsyar. “Saya akan goda awak sampai awak tunduk dengan saya. Ini janji saya, Amsyar.” – Alis. Amsyar dengan misi membalas dendam, mahu membuat si isteri Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Taylor Jenkins Raid
Daisy is a girl coming of age in L.A. in the late sixties, sneaking into clubs on the Sunset Strip, sleeping with rock stars, and dreaming of singing at the Whisky a Go-Go. The sex and drugs are thrilling, but it's the rock and roll she loves most. By the time she's twenty, her voice is getting noticed, and she has the kind of heedless beauty that makes people do crazy things. Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 54.50 (-0%)

MEMBER: RM 43.60 (-20%)

By Sango Harukawa
Atsushi dan Kyouka yang terpisah dari rakan lain jumpa bekas musuh diorang. Fitzgerald untuk guna Eyes of God dan cari Mushitarou, satu-satunya petunjuk diorang. Manakala Yosano dan dua orang lagi yang ada di bawah jagaan Port Mafia kebetulan berjumpa dengan Mori. Mori tipu tentang perjanjian dia dengan Fukuzawa dan asak Yosano untuk sertai Port Mafia. Antara ramalan Fitzgerald, Anjing Pemburu yang semakin menghampiri dan hubungan antara Yosano dan Mori... Volum 16 penuh d Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
In May, 1980, German reporter Peter (Thomas Kretschmann) works on assignment in Tokyo, but the news is slow there. He hears from a colleague that something ominous is occurring in Gwangju, South Koea. The phone lines have been completely cut off to the city. Peter decides to go there. In Seoul, South Korea, Kim Man-Seob (Song Kang-Ho) struggles to make ends meet as a taxi driver, while also taking care of his daughter. He needs money to pay for his rent. At a restaurant, Kim Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By 理查·費曼 , 麥可·高利伯 , 拉夫·雷頓
  最偉大的物理教師費曼博士,   這回要教你前所未見的學習訣竅和求學態度:   怎麼面對進來一流學校之後,不再名列前茅的事實?   要學好物理,必須先學會哪些數學知識和工具?   如何抓物理學講義的重點,如何解物理習題?   本書末尾還收錄了精選的基礎觀念習題與力學題庫。   你可以從這裡建立學習自信,學到解題訣竅,   再 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Najmi Nawawi
UNTUK SIAPAKAH BUKU INI? 1. Untuk mereka yang belum lagi berkahwin, namun sudah mula berbunga hati untuk berkahwin. Ilmu perlu disediakan terlebih dahulu. 2. Untuk orang yang mahu bagi hadiah perkahwinan buat kenalan mereka. Apa salahnya kali ini bagi buku pula. Ilmu itu suatu hadiah yang sangat bernilai. 3. Untuk yang baru mendirikan rumah tangga dan mempunyai impian untuk memiliki cahaya mata atau yang sedang menunggu kelahiran si comel. 4. Untuk yang sudah memiliki ramai Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By
Yong-nam (Jo Jung-suk) one of the best rock climbers in college but hasn't had much luck elsewhere after graduation. He has failed to get a job for many years and has to rely on his parents just to get by. For his mother's 70th birthday, he insisted on having the party at Dream Garden because his old crush, Eui-ju (Im Yoon-a) works there. When a disaster strikes, covering an entire district in Seoul with mysterious white gas, he has to use all of his rock-climbing skills with Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
People from Saitama Prefecture are persecuted and, because of this, they hide the fact that they are from there. In Tokyo, Momomi Hakuhodo (Fumi Nikaido) is a male high school student and the son of the Tokyo governor. Physically, Momomi Hakuhodo looks like a girl. One day, he meets mysterious male transfer student Rei Asami (Gackt). They are attracted to each other, but Rei Asami is from Saitama Prefecture. 故事发生在东京屈指可数的名校白鹏堂学院,事情 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Hasan Ayyub
Islam menggambarkan perkahwinan sebagai sumber kebahagiaan, ketenteraman, ketenangan dan keserasian. Jika kehidupan pasangan suami isteri itu wujud dengan didasari perasaan cinta, saling sepadan dan memahami, maka kehidupan akan bahagia, aman, mantap dan penuh kasih sayang. ‘Mahar Cinta’ merupakan panduan lengkap perkahwinan yang merangkumi syarat dan hukum perkahwinan. Dengan memahami hukum yang Allah SWT tetapkan ke atas kita, Insha Allah akan mampu menjamin kebahagiaa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hessa Widad
“Doktor Para ni maksudnya doktor yang terlatih dengan kemahiran skil penerjunan dan ketenteraan sama macam anggota elit yang lain. Sama-sama turun operasi.” - KAPTEN DOKTOR HAZIM Masing-masing mempunyai ‘rasa’ antara satu sama lain. Namun, rasa itu tak terluah dan terbiar sepi dimamah masa. Pertemuan di majlis perkahwinan abang Oshin, Sharimin, meyakinkan Hazim untuk membuat keputusan. Pinangan Hazim dirasakan sebagai ancaman besar yang mengganggu-gugat usahanya men Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Phidot
"Wh...wh...who are you..?" - ZAHRA "What do you want?" - NOH Kali pertama bertentang mata tajam Noh, Zahra sudah dapat menjangka kehidupannya bakal berubah 360 darjah. Mukanya tampan sampai tahap boleh terlanggar tiang lampu, tetapi sekali dia buka mulut, Zahra makan hati berhari-hari dengan setiap kata-kata berbisanya. "I bagi you masa 20 minit untuk belikan I americano." - Noh "Kalau I balik ke sini sebelum 20 minit tamat, what will I get from you?" - Zahra Noh, kalau Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Tey Marzuki
Afifah dan Purnama Nilam, dua insan berlainan zaman, dahulunya telah dipertemukan oleh takdir dan kemudiannya terpisah jua oleh takdir. Meski berjurang beribu zaman, namun kasih tetap mekar merangkul perasaan. "Meski musim sudah berganti, dunia memudar dan masa berputar, namun kasih hamba padanya akan sentiasa subur di hati..." Purnama Nilam "Saya berasa bersalah pada Purnama... meninggalkan dia sendirian, di kala dia memerlukan." - Afifah Sayang, pertemuan yang sepatutnya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Norra Hassan
Dek hendak sangat mendapat tugasan yang lain daripada lain, Shou si penyiasat persendirian, menerima kerja untuk mendekati Juli Lorelei Mediha. Baru hendak memikat si cantik itu, Juli kemalangan, langsung amnesia. Dalam ingatan baru Juli yang palsu itu, Shou adalah kekasihnya yang satu. Hendak dinafikan, Tok Ayah Ali pula mendesak Shou supaya terus berlakon menjadi kekasih Juli. Dalam terpaksa, Shou rela. "Berikan setia you kepada I seorang." Tujuh hari berada di sisi si ca Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Aifa Batrisya
Mengenang semula kejadian tadi, Anggun mendengus kasar. Sekali lagi dia menoleh ke sisi sambil memandang tak puas hati pada Akid. Sukalah tu agaknya dia saja yang Husna beria sangat ajak bergambar. Lelaki lain beria merayu. Yang tak dapat peluang terpaksa ambil gambar secara curi-curi dari jauh. “ Dah macam kuda liar dah bunyinya. Huhhhh sini…huhhh sana. Lahir tahun kuda ye?” soal Akid tiba-tiba. “ Tak. Tahun Gajah.” balas Anggun spontan. Kuda liar dikatanya kita? Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

By Weeda Airiza
“Sorry, aku hanya tolong bestfriend aku yang suka dekat kau tu, faham?!” – Wafa Hanim. “Tak elok perempuan sweet macam you ni terpekik-pekik dekat sini.” – Nazhan Marzuqi. Angkara surat cinta, porak-peranda jadinya hidup Wafa Hanim. Apatah lagi bila bertemu berbelas tahun kemudian sebagai jiran. Lelaki itu masih belum berubah. Kasih sayangnya begitu over sehingga membuatkan gadis itu meremang bulu romanya! “Tak payah buat kerja gila couple dengan ramai orang Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By
Captain Tsubasa is the passionate story of an elementary school student whose thoughts and dreams revolve almost entirely around the love of soccer. 11-year-old Tsubasa Oozora started playing soccer at a very young age, and while it was mostly just a recreational sport for his friends, for him, it developed into something of an obsession. In order to pursue his dream to the best of his elementary school abilities, Tsubasa moves with his mother to Nankatsu city, which is well Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
With graduation 10 days away, homeroom teacher Hiiragi gathered all 29 students of class 3-A and proclaims them his hostages. His last lesson regards the death of a student that passed away a few months before. Nobody will be able to graduate until the truth is known. 离毕业还有10天,学生们的高中生活本应平静地落幕。但是,教师柊一飒却突然将班上的29名学生召集起来,宣布:“从现在开始,大家都是我的人质。”从这一 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
Buku cerita ini merupakan himpunan karya-karya kreatif yang amat sesuai dibaca oleh semua lapisan masyarakat. Setiap cerita dipersembahkan menerusi grafik yang cantik dan berwarna-warni untuk membantu pemahaman jalan cerita di samping mewujudkan pengalaman pembacaan yang menyeronokkan. Semoga penerbitan buku cerita ini mampu melahirkan generasi yang baik dan berakhlak mulia menerusi penerapan nilai murni dan pengajaran yang terkandung dalam setiap cerita. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Nojie
"Saya kata ceraikan." "Saya ceraikan awak dengan talak satu! Puas hati?" sendiri yang meminta untuk diceraikan. Tapi, kenapa hatinya sakit bila Hud dengan mudah melafazkan talak? Dalam enam bulan, hubungan mereka berakhir. Ternyata, cinta Hud Mikael bukan lagi untuk Nurul Nadya. Percaturan Tuhan, tiada siapa yang tahu. Mereka bertemu kembali selepas sepuluh tahun terpisah. Benih-benih cinta yang disangka sudah mati, kembali subur memekar. Hud jadi tak keruan. Nadya pula gel Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syima Syawal
Ketika rasa cinta dan sayang mengalahkan rasa benci dan dendam. Ketika itulah, perasaan bahagia menjadi alasan untuk terus menyakiti. Bagi Muna Muneera, Dhani adalah cinta pertamanya. Setiap kali melihat Dhani, nalurinya terusik. Kadang-kadang dia mahu Dhani selalu memandang ke arahnya. Tapi, bila tersedar… Rupanya hanya dia yang bertepuk sebelah tangan. Sakit menjadi tunangan Dhani yang tidak pernah punya hati pada dirinya, namun demi kasih dan sayang terhadap umi, Muna M Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Reeani Annur
Kepakaran Dian tulis novel seram. Tapi suatu hari, editornya tiba-tiba suruh tulis novel cinta. Apa lagi, garu kepalalah sebab tak reti tulis pasal cinta. Dian pergi ke gimnasium untuk stalk lelaki badan tough. Manalah tahu lepas cuci mata dapat idea mencurah-curah. Malangnya, bukan idea yang dia dapat. Tapi, bermulalah segala masalah… “Hei, saya tak takutlah. Saya rasa menyampah. Menyampah dengan personal trainer annoying macam awak ni tau.” – DIAN “Fatty, do Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Nurfaza Alisya
Pernahkah terfikir untuk tidak pernah bertemu dan saling jatuh cinta? “Kun fayakun. Di dalam al-Quran ayat ini disebut sebanyak lapan kali. Yang bermaksud… Jadilah engkau! Lalu menjadilah ia. Sejauh mana saya lari pun, Allah dah tetapkan jodoh saya dengan awak.” – INDAH NAURA “Saya rasa awak dah tersalah pilih orang untuk dijadikan suami.” - KHAIR Naura sudah menduga Khair mesti punya alasan untuk menolak dirinya. Cantik sangat ke dia hingga Khair segan nak ber Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 鳥谷朝代
  在人生中,「說話的方式」是最重要的技巧。   學生時代用成績高低分優劣,   而出社會後,別人是靠「你懂不懂得說話」來判斷你是否有能力做事。   想要在眾人面前說話,手或聲音卻會顫抖,腦袋一片空白,什麼話都說不出口,便是所謂的「怯場」。根據調查,有82%以上的人會對當眾開口感到緊張。   就算有再怎麼聰明的腦袋、再怎麼好 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Ain Al’ Adiyat
“Allah SWT sayang kau, Ammar. Sebab tu Allah SWT jentik rasa rindu kepada Dia dalam diri kau dan itu sebenarnya yang kau tengah rasa sekarang. Hati kau risau bukan sebab kau bakal kehilangan dunia. Tapi ia sebenarnya isyarat untuk remind kau betapa hati kau sebenarnya sangat rindu kepada Allah SWT.” Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Syira Lokman
Dunia ini tidak adil, Ada sahaja duka yang menjenguk, Ada sahaja sakit yang dirasa, Ada sahaja dugaan yang menimpa, Mengapa aku sahaja yang kena? Mengapa hidup mereka sungguh sempurna? Bersangka baik dengan Tuhan tidak mudah, tetapi mencuba bersangka baik juga tidaklah susah. Di setiap ujian yang kita bencikan, dalam setiap sabar yang kita wujudkan, ada kebaikan yang Allah SWT mahu kurniakan. Ada jalan yang Allah SWT mahu tunjukkan. Di setiap kegelapan yang kita rasa akan h Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Bonda Nor
Dakwah bukan sekadar berlaku apabila kita berada di pentas popular yang ramai audiensnya. Komunikasi dakwah juga ada daripada khalayak kumpulan kecil sahaja. Dalam lingkungan keluarga, di sekolah, bersama kawan rapat, bahkan juga saat berdiri tegak tanpa komunikasi di tengah-tengah masyarakat. Menerusi kisah-kisah kejayaan, kita ambil inspirasi dan teladan. Menerusi kisah-kisah kegagalan, kita bina sempadan! Lain waktu, lain cabarannya. Lain orang, lain sukatan besar kecil Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Bonda Nor
Ujian datang dan pergi. Setiap hari kita perlu hadap ujian-ujian kecil. Kadang selesema, kadang anak membentak, kadang pemandu kereta lain memotong cara berbahaya, kadang selipar hilang di masjid. Ya, semua itu ujian berbentuk musibah yang buat jiwa kita gundah dan resah gelisah. Ujian kecil-kecilan sahaja, tetapi setiap hari ada-ada saja halnya! Kemudian, sesekali Allah hantarkan pula ujian besar. Ada yang rumahnya terbakar, ada yang kemalangan jalan raya hingga meragut nya Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Bonda Nor
CHECK IT OUT! adalah himpunan kisah-kisah benar 25 orang penulis berkaitan tabayyun. Cakupan penceritaannya pelbagai. Ada kisah-kisah mangsa fitnah. Ada kisah dari perspektif orang yang mendengar fitnah. Bahkan ada juga kisah pengakuan penulis yang tersalah langkah hingga memfitnah. Kesemuanya menjurus kepada satu perkara, betapa bahayanya jika maklumat tidak diuruskan dengan baik! Cakap, salah. Tak cakap, pun salah. Memang, kadang kita jadi serba salah. Pesan Rasulullah, ka Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Tragedi yang berlaku ke atas MH370 & MH17 milik Malaysia telah mengundang pelbagai teori dan sebab musabab kejadiannya. Antara teori yang heboh diperkatakan ialah tragedi ini angkara konspirasi Dajjal Illuminati. Menurut satu kajian, teori konspirasi ada fungsinya iaitu sebagai satu mekanisme untuk orang ramai menghadapi atau memahami sesuatu peristiwa yang buntu. Dalam kes tragedi kehilangan pesawat MH370, adalah sukar untuk memahami bagaimana pesawat boleh hilang. Teori kon Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.32 (-20%)

By Hannan Dhia
Check-list nak masuk madrasah: 1)Segala jenis alat komunikasi adalah dilarang 2)Pelajar perlu berpantang selama 40 hari. Ibu bapa tidak dibenarkan melawat anak-anak, segala keperluan dalam tempoh tersebut perlu melalu pihak pengurusan dan warden asrama sahaja kecuali hal-hal kecemasan yang tidak dapat dielakkan. 3)Pelajar perlu mematuhi semua peraturan yang telah ditetapkan oeh pihak madrasah dan ibu bapa perlu menandatangani surat kebenaran merotan pelajar sekiranya anak me Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Cik Tet
Demi menyelamatnya nyawa insan yang paling disayanginya, Anggerik bersetuju untuk dinikahkan dengan Dato’ Firdee Arhan. Seorang pemuda yang ego dengan cintanya. “Awak boleh jadi isteri saya, tapi awak takkan dapat cinta saya.” ~ FIRDEE “Mahal sangat ke cinta Dato’ tu? Tak layak untuk perempuan miskin macam saya ni?” ~ ANGGERIK Sikap dingin beku pemuda itu memaksa Anggerik untuk menjadi seorang penggoda yang nakal demi untuk memikat hati si suami yang mula berta Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hana ( H.E )
Dinzly Fariqal… Kalau dilihat cara dia melayan Darwisya, memang menyakitkan hati. Memang kadang-kadang rasa geram sangat. Tapi, tahu tak tugas Dinzly tu berat? Paling buat Dinzly geram, tekad Darwisya telah mengheretnya ke dalam sebuah perkahwinan. Disebabkan dia seorang anak yang taat, terpaksalah dia terima Darwisya sebagai isterinya. Terpaksa jadi ‘pak sanggup’ untuk wanita yang dibuntingkan oleh kawan serumahnya, Aiman Najdi. Lelaki mana yang senang nak terima, kan? Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Dhila Asyfa
"Sebelum sambung tugasan awak. Kena ingat, yang awak hanya pelajar latihan industri di sini. Dan saya, supervisor awak. Jangan berangan lebih-lebih. Hubungan kita hanya majikan dan pekerja. Ingat tu." - Haedar Amaran itu menjadi sempadan antara dirinya dan lelaki berkenaan. Anggaran Norul Najeeha, dia akan menjalani tempoh praktikalnya dengan tenang dan aman. Entah kenapa lelaki yang bernama Haedar Akil seperti membenci kehadirannya. "Jodoh ini semua bukan terletak di tanga Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Oga
MAMPUKAH MENENTANG KAWANAN LEBAH BERBISA? Dr. Da Vinci menerima kes pelik melibatkan kematian haiwan dan menghantar Pasukan X-VENTURE untuk menyiasat. Di sana mereka bertemu dengan ahli pemuliharaan Encik Shan dan anak-anaknya. Bertembung dengan sekumpulan lebah yang sangat agresif bukanlah berita baik. Bolehkah Pasukan X-VENTURE bertahan dengan serangga kecil tapi berbisa ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-6433 of 6433

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top