9th Birthday Sale
9th Birthday Sale
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' AKTA KERJA 1955 'Found 811 Related Products
By Jamie Costella
Millie has seven days to save Annie Driscoll from a terrible fate. Millie doesn't know how or why she has been brought into Annie's life. But she's sure of one thing: Annie has already been dead for 68 years. Struggling to come to terms with her uprooted life, Millie is living with her father and his new girlfriend in a building which used to house the most famous women's prison in the UK. The only remnants of that place is the old prison clock in the hall - a clock that has Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
Magi - The Labyrinth of Magic SEA 1 + 2 (JAP/CAN/ENG) SINBAD (JAP/ENG) +OVA(JAP) E / C / M In a fantastic middle-age world where slavery is very common, there are mysterious tall towers named "Dungeon" which mysteriously appeared out of nowhere fourteen years before the story line. Someone who conquers a Dungeon becomes very powerful and wealthy. Our hero Ali Baba is a teenager who works for merchants to support himself. He dreams for conquering a lot of Dungeons and bec Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By
Koi wa Ameagari no You ni 爱在雨过天晴时 JAP/ENG(TV) JAP(LIVE MOVIE) E / C / M Akira Tachibana is a soft-spoken high school student who used to be a part of the track and field club but, due to an injury, she is no longer able to run as fast as she once could. Working part-time at a family restaurant as a recourse, she finds herself inexplicably falling in love with her manager, a divorced 45-year-old man with a young son. Despite the age gap, Akira wholeheartedly embr Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Psycho-Pass 心理测量者 JAP/ENG (E / C / M) Justice, and the enforcement of it, has changed. In the 22nd century, Japan enforces the Sibyl System, an objective means of determining the threat level of each citizen by examining their mental state for signs of criminal intent, known as their Psycho-Pass. Inspectors uphold the law by subjugating, often with lethal force, anyone harboring the slightest ill-will; alongside them are Enforcers, jaded Inspectors that have beco Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Aqila Masri
Orang kata kita perlu live in the moment. Kalau risau sangat tentang masa depan, lagi susah nak tenang. Hidup saja dulu. Namun kenapa selalunya otak kita tak bagi kerjasama? Ada saja benda yang nak difikirkan dan dirisaukan. Tak kiralah kecil ke besar, semuanya bermain-main dalam kepala. "Kalau aku buat ni, agaknya apa diorang fikir pasal aku eh? Entah-entah orang rasa aku ni pelik.” Akhirnya, diri sendiri pun sudah putus asa dengan mainan fikiran dan perasaan yang ada. Mul Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Morgan Housel
Menguruskan wang dengan baik tidak semestinya tentang apa yang anda tahu. Ia mengenai tingkah laku anda. Dan tingkah laku sukar untuk diajar, walaupun kepada orang yang benar-benar pintar. Wang—pelaburan, kewangan peribadi dan keputusan perniagaan—kebiasaannya diajar sebagai bidang berasaskan matematik, iaitu data dan formula memberitahu kita dengan tepat perkara yang perlu dilakukan. Tetapi dalam dunia sebenar, orang tidak membuat keputusan kewangan berdasarkan hampara Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.00 (-20%)

By Satoshi Yagisawa
*Terdapat 2 jenis kaver buku (siang/malam), buku akan dihantar secara rawak* Tragedi putus cinta di sebuah restoran mewah di Shinjuku benar-benar mematahkan hati Takako hingga menolaknya jatuh ke lembah kemurungan. Tewas dalam pergelutan perasaan, sekelip mata dia hilang kerjaya lalu terperosok berkurung di rumah. Segalanya berubah tatkala Takako menerima satu panggilan telefon daripada Pak Cik Satoru, lantaran membawanya jejakkan kaki ke Jimbocho, sebuah wilayah di Tokyo y Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Embun Mawar
I have to kill myself in order to love you. Once a loser, always a loser. Sekali pengkhianat selamanya pengkhianat… Kegagalan hidup yang datang dari segenap sudut telah merubah seorang lelaki. Cinta dan kerjaya yang hancur dalam sekelip mata menjadikan dia mudah mengalah dengan takdir. Dalam dia merangka mencari cahaya, datang gadis itu menawar diri untuk memulihkan kembali semangat hidup yang terkubur. Sehebat mana pun Haziq cuba menolak keikhlasan hati Haura, semakin Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Moonlightlavh
Siapa yang pergi dulu antara kita adalah pemenangnya. Benarkah cinta sejati itu wujud? Hari saja Sang Pencipta hadirkan siang berganti malam. Jadi apa jaminan seorang manusia tidak boleh berubah hati dalam sekelip mata? Mencari pasangan hidup tidak pernah terlintas di benak fikiran seorang Izara Medina kerana dia tidak pernah percayakan lelaki. Bagi dia, lelaki akan terus mencari yang baru bila sang pemilik hati sudah tiada. Dari masa lalu, dia trauma apa yang berlaku. Sej Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Angel K20
Pantang maut sebelum ajal Bagaimanapun jalannya, seperti apa pun prosesnya, ketentuan yang tercipta adalah kuasa Yang Esa. Dalam genggaman takdir, dua jiwa disatukan dalam satu alur waktu, mengikat perkaitan yang tidak mungkin terpisahkan oleh apa jua yang menghalang. Rayyan Razien, ketua bodyguard di Campbell Corporation. Hidupnya berstrategi, pantas berfikir tangkas bertindak. Namun, ketenangannya tergugat apabila jantungnya memberi signal supaya melindungi seorang gadis Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Missliluna
Tamed that villain Ditikam belakang, dimanipulasi, diperdaya. Dunia ini sebuah lakonan. Tiada kebenaran, hanya penipuan. Permainan yang diciptakan demi kejatuhan telah menjerat mereka ke dalam perangkap satu sama lain. Mutiara Seroja, digelar Pearl. Dibesarkan oleh sebuah legasi gangster berkelas tinggi. Hidup bagaikan seekor anjing. Litar kehidupannya ini telah mematikan hati Pearl untuk mencintai dan dicintai setelah mengharungi pelbagai ancaman hidup. “I've warn you Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Marissa
Selamat datang cinta, pergilah duka. Berakhir sudah ikatan suci yang dijalin selama ini dengan penuh cinta dan sayang. Pedih hati Fatihah tidak dapat digambarkan saat Khairul terpaksa menceraikannya. Mereka harus berpisah. Jodoh antara mereka sudah habis. “Maafkan abang. Abang sudah mungkir janji untuk menjaga Tihah dengan baik. Abang tak mampu tunaikan janji-janji abang.” Dengan linangan air mata jantan itu, Khairul menghantarnya pergi. Tak Fatihah duga begini akhirny Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Pynat Mouri
Dia datang… Dia takluk! ANGKUH! Sentiasa mendongak ke langit tanpa pedulikan perasaan orang lain. Dengan penampilan serba hitam seperti burung gagak, bibir turut dioles dengan lipstik rona gelap, sekali pandang memang tak berkenan dek hati. Miss Gothik gelaran yang diberi oleh orang sekeliling. Namun siapa sangka di luar nampak keras tetapi hati di dalam sangat fragile. Kerana kurang kasih sayang sejak kecil, ditambah dengan peristiwa ditinggalkan sehari sebelum majlis per Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Siaw Jun Kit
Sekiranya anda memahami fakta terakhir, tahniah! Anda telah dilengkapi senjata untuk meneroka konsep artistik Analisis Teknikal pada tahap yang sangat mendalam. Alat ini akan dibenamkan dalam diri anda, membolehkan anda menavigasi dunia pelaburan, dan secara perlahan, anda akan menjadi seorang penguasa bebas – seorang Veteran. Sekiranya anda seorang trader baru dalam bidang pelaburan, anda mungkin mendapati bahawa karya ini serupa dengan buku pelaburan arus perdana di p Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Setiap jilid dalam ensiklopedia ini berfokus pada menyalurkan informasi yang berkaitan tentang sesuatu cabang ilmu pengetahuan. Setiap maklumat atau himpunan fakta disusun secara komprehensif dan disampaikan secara ringkas dan padat bagi memudahkan pemahaman kanak-kanak. Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

Out of stock

By
Setiap jilid dalam ensiklopedia ini berfokus pada menyalurkan informasi yang berkaitan tentang sesuatu cabang ilmu pengetahuan. Setiap maklumat atau himpunan fakta disusun secara komprehensif dan disampaikan secara ringkas dan padat bagi memudahkan pemahaman kanak-kanak. Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

Out of stock

By
Setiap jilid dalam ensiklopedia ini berfokus pada menyalurkan informasi yang berkaitan tentang sesuatu cabang ilmu pengetahuan. Setiap maklumat atau himpunan fakta disusun secara komprehensif dan disampaikan secara ringkas dan padat bagi memudahkan pemahaman kanak-kanak. Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

Out of stock

By Sakura
Elizabeth I Pemimpin England Menjadi Kuasa Besar Bukan Calang-calang Permaisuri Walaupun berketurunan diraja, Elizabeth I mempunyai zaman kanElizabeth I · Pemimpin England Menjadi Kuasa Besar · Pemerintah Terakhir Dinasti Tudor Bukan Calang-calang Permaisuri Walaupun berketurunan diraja, Elizabeth I mempunyai zaman kanak-kanak yang malang. Ibunya dihukum mati dan kakandanya mengurungnya di Menara London. Tanpa mengalah, Elizabeth memotivasikan diri dengan pembelajaran Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Axie Oh
Rentetan kisah romantis XOXO, ASAP membawakan watak kegemaran ramai, Sori, anak perempuan kaya pemilik syarikat hiburan dan Nathaniel, bekas teman lelaki bintang K-popnya. Adakah kisah cinta mereka layak diberikan peluang kedua? *** Sori bekerja keras sepanjang hidupnya untuk menjadi idol K-pop. Sehinggalah pada suatu hari, dia sedar dia tidak mahu kehidupannya terus menjadi perhatian umum. Namun keputusan untuk berhenti bukanlah di tangannya; dia terperangkap di antara Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Zoulfa Katouh
SELAGI POHON LEMON TUMBUH Hati Salama berbelah bahagi. Adakah dia patut kekal di Syria untuk membantu mangsa tercedera atau pergi untuk menyelamatkan kakak iparnya yang sedang sarat mengandung? Dia sudah kehilangan seluruh keluarganya dan terus-menerus dihantui Khawf - sebuah halusinasi yang muncul tatkala dia dihimpit kengerian. Setiap hari, traumanya menjadi bahan permainan Khawf. Dia dipaksa untuk segera meninggalkan Syria. Digelumangi kematian dan kekerasan, Salama kagum Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By Dr. Abdul Razak Muthalib
Himpunan sebahagian fakta penting tentang al-Quran yang patut diketahui oleh setiap Muslim. Walaupun topik-topiknya disaring daripada beberapa kitab??Ulum al-Quran, namun pengisisan, huraian dan gaya bahasanya telah dipermudahkan bagi menyantuni?semua peringkat pembaca. Hasilnya, kita dapat menambah ilmu, mengukuhkan keimanan dan menjadi benteng jika berhadapan dengan tohmahan mahupun keraguan terhadap kitab wahyu ini. Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.20 (-20%)

By Umi Danial
Kisah mengenai Bawang Merah yang tinggal bersama ibu dan adik tirinya, Mak Kundur dan Bawang Putih. Seringkali Bawang Merah berasa tidak adil kerana hanya dia saja yang membuat kerja rumah. Suatu hari, ketika di sungai, Bawang Merah bertemu dengan ikan Kaloi yang kemudian menjadi kawannya. Setiap pagi, Bawang Merah akan rasa gembira apabila ke sungai. Namun hari itu, Bawang Merah memanggil ikan Kaloi, tetapi ikan itu tidak muncul. Rupa-rupanya, ikan Kaloi telah hilang. Apakah Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Nur Khairiah
Kisah mengenai Puteri Santubong dan Puteri Sejinjang yang dihantar ke dua perkampungan untuk mendamaikan pertelingkahan yang berlaku. Puteri Santubong dihantar ke Kampung Pasir Kuning dan Puteri Sejinjang ke Kampung Pasir Putih. Namun, Raja berpesan agar mereka tidak bergaduh dan bermusuhan.Ketika di kampung masing-masing, mereka menggunakan kepandaian dan kepintaran untuk memimpin dan mendamaikan kedua-dua kampung itu. Hasil tenunan dan tanaman mereka mendapat pujian orang k Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Teme Abdullah
Berbaloikah hasrat yang dikejar, andai nyawa menjadi taruhan? “Do you really think you can run from us, Sofea?” * Sofea, seorang pekerja yang berdedikasi dan bijak, bercita-cita ingin berjaya di syarikat RICE dengan hasil usaha sendiri. Dia menyangka kehidupannya akan menjadi normal sepertimana orang lain. Namun, pertemuan dengan Danny — seorang atlet tinju tersohor — mengingatkan Sofea kepada sesuatu yang sudah lama dilupakan. Sebuah organisasi misteri yang telah me Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Osman Deen
“Macam mana aku nak hidup tanpa abah?” “Aku pun takut, Malik. Tetapi sementara ada masa, kita hargai dia boleh?” *** Malik terdesak — kerana dia tahu, waktu abah semakin singkat. Dia kasihan melihat ibu yang lelah bekerja dan menjaga abah. Walau sebanyak mana pun Malik cuba meringankan derita mereka, masih tidak cukup. Jarum masa tetap berdetik.   Tertekan dengan hidup, Malik mula meluahkan isi hatinya ke dalam surat yang dimulai dengan:  “Ke hadapan m Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Ikaz
BANKRAP MUFLIS PENTADBIRAN KEBANKRAPAN Selepas terbitnya buku BANKRAP BUKAN MUFLIS SIRI 1 - PENGENALAN DUNIA BANKRAP - kini kami terbitkan pula Siri 2- PENTADBIRAN KEBANKRAPAN. Sebuah buku yang merupakan kesinambungan dalam pengajian ilmu kebankrapan. Dalam Siri 2 ini, pembaca akan didedahkan dengan borang- borang berkaitan serta urusan pentadbiran sesuatu kes bankrap yang dilaksanakan oleh Jabatan Insolvensi Malaysia. Ia dapat mendedahkan kepada pembaca tentang sesuatu prose Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By A. Zafran
PANDUAN MUDAH MENIANA EKONOMI DARI RUMAH uku Panduan Mudah Menjana Ekonomi Dari Rumah dapat membimbing anda untuk memulakan pekerjaan dari rumah. Isi kandungan yang komprehensif seperti asas-asas pemasaran, cara menganalisis diri, pemasaran Internet, penggunaan kemudahan Internet dan contoh-contoh perniagaan dari rumah yang berjaya akan memberi anda lebih keyakinan dalam memulakan alam baharu ini. Diharapkan buku ini dapat membantu anda membuat persediaan yang diperlukan supa Learn More
USUAL: RM23.40

NOW: RM 23.40 (-0%)

MEMBER: RM 21.06 (-10%)

By Zint
GOG 02: SESAT DI HUTAN Hidup Key yang hambar kini berubah setelah menyertai pasukan GOG (Guardian of Green). Walaupun kini ditemani rakan baru, kedinginan Rimi, rakan sepasukan Key agak menyukarkan dia untuk bekerjasama. Pada masa sama, kehilangan kanak-kanak di hutan Sungai Damai menggemparkan seluruh pasukan. Adakah tragedi lama akibat unidentified species (US) bakal berulang lagi? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Loundraw
"Aku tak sangka ni kerja terakhir aku." Seorang gadis bertemu seorang lelaki yang mampu mengawal tubuhnya untuk membunuh diri. Tapi... lelaki tu ingin gembirakan dia dulu? Kisah sebuah musim panas penuh gembira dan kekejaman bermula… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Zabalang Studio
Wow! Ilmu baharu! Belajar Fakta Baharu & Menarik! Haiwan · Tumbuhan Anatomi · Geografi Budaya · Seni Kehidupan · Cuaca Dan Banyak Lagi Lebih 100 Trivia! Adakah Air Liur Meleleh Semasa Tidur? Apakah Kepentingan Hakim Dan Peguam Pakai Rambut Palsu? Apakah Fungsi Lubang Pada Akar Teratai? Betulkah Kupu-Kupu Mengepakkan Sayap Tanda Tornado? Adakah Daun Gugur Menimbun Di Dalam Hutan? Adakah Lukisan Sunflowers Van Gogh 'Layu'? Betulkah Lebih Baik Membeli Kasut Pad Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Xanseviera
Amira seorang pelajar jurusan Seni Halus dari universiti terkemuka di Seoul. Dia bekerja part-time kat kafe dan suka lukis benda-benda seram serta pelik. Hari-harinya mula jadi menarik bila kafe tu dikunjungi mamat goblin yang gila kopi. Goblin berwajah lesu dan berlitup hoodie tu sebenarnya Ryan, idola K-pop Flower yang tengah hangat di Korea. Personaliti ceria dan lukisan seram Amira menambat hati Ryan si introvert. Tapi... Ryan seorang je ke tertambat? Amira sedar tak Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Popono Workshop
Siri Profesion memaparkan tentang kegagalan dan kejayaan watak utama dalam melayari dunia pekerjaan mereka.Menampilkan nilai-nilai positif yang dapat memberikan pengajaran kepada pembaca! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Popono Workshop
Siri Profesion memaparkan tentang kegagalan dan kejayaan watak utama dalam melayari dunia pekerjaan mereka.Menampilkan nilai-nilai positif yang dapat memberikan pengajaran kepada pembaca! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Popono Workshop
Siri Profesion memaparkan tentang kegagalan dan kejayaan watak utama dalam melayari dunia pekerjaan mereka.Menampilkan nilai-nilai positif yang dapat memberikan pengajaran kepada pembaca! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Popono Workshop
Siri Profesion memaparkan tentang kegagalan dan kejayaan watak utama dalam melayari dunia pekerjaan mereka.Menampilkan nilai-nilai positif yang dapat memberikan pengajaran kepada pembaca! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Popono Workshop
Siri Profesion memaparkan tentang kegagalan dan kejayaan watak utama dalam melayari dunia pekerjaan mereka.Menampilkan nilai-nilai positif yang dapat memberikan pengajaran kepada pembaca! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
Akta 234 - Suatu Akta bagi membuat peruntukan selanjutnya yang lebih baik untuk mengawal pengimportan, pengeksportan, pengilangan, penjualan, dan penggunaan candu dan beberapa bahan dan dadah berbahaya tertentu yang lain, membuat peruntukan khas berhubung dengan bidangkuasa mahkamah terhadap kesalahan-kesalahan yang tertakluk di bawahnya dan perbicaraan mahkamah dan bagi maksud-maksud yang berkaitan dengannya. Akta 283 - Suatu Akta bagi membuat peruntukan mengenai rawa Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
Akta 333 – Suatu Akta bagi membuat peruntukan mengenai pengawalseliaan kenderaan-kenderaan motor dan lalu lintas di jalan-jalan dan perkara lain yang berkenaan dengan jalan-jalan dan kenderaan-kenderaan di atasnya; bagi membuat peruntukan mengenai perlindungan pihak ketiga terhadap risiko yang berbangkit daripada penggunaan kenderaan-kenderaan motor; bagi membuat peruntukan mengenai penyelarasan dan pengawalan cara-cara dan kemudahan bagi pengangkutan; bagi membuat peruntuk Learn More
USUAL: RM29.50

NOW: RM 29.50 (-0%)

MEMBER: RM 26.55 (-10%)

By Raisyas Azliey
Fahami debaran hatiku kau pasti jatuh cinta padaku... NURIN QISTINA - Kepulangan yang dinanti. Kepulangan yang sepatutnya dirai dengan sebuah kegembiraan. Malangnya kala kaki menjejak ke bumi Malaysia semula selepas 4 tahun di luar negara, dia disambut dengan berita di luar kewarasan akalnya. Satu tragedi yang menimpa kembarnya Nurin Qasdina hingga mengorbankan nyawa kakak kesayangannya itu memaksa dia menjalankan satu misi. Semuanya kerana tulisan terakhir Nurin Qasdina y Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By
Yakusoku no Neverland约定的梦幻岛 (JAP/ENG-TV) (JAP-LIVE MOVIE) E / C / M At Grace Field House, life couldn't be better for the orphans! Though they have no parents, together with the other kids and a kind "Mama" who cares for them, they form one big, happy family. No child is ever overlooked, especially since they are all adopted by the age of 12. Their daily lives involve rigorous tests, but afterwards, they are allowed to play outside. There is only one rule they Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By 戴夫.亞斯普雷
嚴格節食、努力健身,為何還是瘦不下來?——因為人體系統天生就懶惰! 生物駭客之父25年集大成之作,運用最尖端的神經科學、營養學、人工智慧, 有效減輕體重和壓力,提升肌力、心血管功能、腦功能、能量、新陳代謝,身心靈無痛升級!   你是否感到疲憊不堪?在減重方面有困難?在健身房裡沒有看到成果?這些並不是因為你軟弱,而是因為你的 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Dedy Koerniawan
Ada khabar angin di bangunan tempat aku bekerja. Ia berkenaan projek pembinaan bangunan ini yang dulunya selalu terhalang sebab perkara aneh berlaku melangkaui akal fikiran. Sehingga tiga bulan kemudian, projek pembinaan bangunan ini diteruskan dan siap dalam masa dua bulan je! Aku rasa pelik... kenapa pembinaan yang ambil masa sangat lama dan selalu terhalang, boleh jadi lancar dalam masa dua bulan je? Ada suatu saat apabila frekuensi antara dua dimensi menjadi s Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
NOTA GALUS KSSM TING. 1, 2 & 3 (2024) Nota Galus ialah kombinasi teks ringkas + grafik yang mudah difahami. Notanya terus kepada fakta tanpa huraian yang panjang. Persembahannya berwarna-warni dengan penekanan kata kunci yang berwarna dan bergaris. Ciri ini dapat membantu murid mengenal pasti dan mengingat poin penting yang ingin disampaikan. Ada pelbagai tetingkap yang berisi maklumat tentang topik dan peperiksaan mengikut keperluan subjek. Nota Galus wajar menjadi buku nota Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

1-811 of 811

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top