0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' ANA MUSLIM 'Found 7415 Related Products
By Liza Nur
Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya 'emak'. Cinta adalah sesuatu yang alien baginya. Pertemuan dengan semula dengan Johana membuatkan Amirul yakin terhadap perasaannya. Hidup Johana pula sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amiru Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ken Blake , Jason Reineke
Teaches the basic, yet all-important, data skills required by today's media professionals The authors of Data Skills for Media Professionals have assembled a book that teaches key aspects of data analysis, interactive data visualization and online map-making through an introduction to Google Drive, Google Sheets, and Google My Maps, all free, highly intuitive, platform-agnostic tools available to any reader with a computer and a web connection. Delegating the math and design Learn More
USUAL: RM141.65

NOW: RM 141.65 (-0%)

MEMBER: RM 127.49 (-10%)

By Ellis
The playbook for building a great culture Culture is the key to success for every organisation, but what do great cultures do and what makes them successful? In Culture Fix, author Colin D Ellis shows you how to change the way you do things and create a winning culture that will keep your organisation relevant today and into the future. No matter your business, industry or country, your culture's success depends on the emotional intelligence and engagement of people withi Learn More
USUAL: RM90.30

NOW: RM 90.30 (-0%)

MEMBER: RM 81.27 (-10%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Gudwood telah dicuri dan naga mula mengganas di pergunungan Alp. Naga-naga itu telah menyerang semangat pokok, jadi Lambo dan Adou mencari pemburu naga untuk menyelamatkan mereka. Ketika wira-wira pemburu telur naga melarikan diri dari Empayar Nightfold, mereka mencari jalan untuk meredakan keadaan di perkampungan semangat pokok. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SLOOW STUDIO
PERBUATAN SIHIR ATAU JANGKITAN PUNCA PEKERJA SEPERTI ZOMBI? Sekumpulan pelajar berada di tanah perkuburan dan terkejut apabila terserempak dengan si mati. Namun salah seorang masih meracau dan tidak dapat melupakan insiden menakutkan itu. Pasukan X-SENTRIK dipanggil untuk menyelesaikan kes itu. Siasatan mereka membawa ke sebuah lombong di pergunungan. Semakin dalam lombong itu semakin misteri... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Abdullah Abdul Hamid
Kenapa buku ini dihasilkan? Siapakah yang perlu membacanya? Apakah mesej yang terkandung di dalamnya? Buku Apabila Wartawan dan Artis Menangis adalah catatan daripada perjalanan dan pengalaman penulis di beberapa buah negara terutamanya ketika menjalankan tugasan Wartawan dan misi kemanusiaan, antaranya Tebing Barat dan Semenanjung Gaza di Palestin, Syria dan Bangladesh. Buku ini dihasilkan untuk menyampaikan pelbagai kisah yang disaksikan dan dirasai sendiri oleh penulisnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Imam Musbikin
Keterangan Buku Bagi kebanyakan kanak-kanak bersekolah adalah suatu yang menyeronokkan. Di sini dunia sosial, persahabatan dan pembelajaran secara formal dijalankan. Faktor sekeliling seperti kawan-kawan, guru-guru dan persekitaran adalah paling banyak mempengaruhi emosi dan minat kanak-kanak untuk ke sekolah. Namun ada juga kita mendengarkan keluhan ibu bapa yang anak mereka tidak suka ke sekolah. Kenapa? Ada juga anak-anak yang suka bersekolah tetapi malas belajar. Kenapa? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Richard Davies
In search of a fresh perspective on the modern economy, Extreme Economies takes the reader off the beaten path, introducing people living at the world’s margins. From disaster zones and displaced societies to failed states and hidden rainforest communities, the lives of people who inhabit these little-known places tend to be ignored by economists and policy makers. Richard Davies argues that this is a mistake, and explains why the world’s overlooked extremes offer a glimp Learn More
USUAL: RM86.95

NOW: RM 86.95 (-0%)

MEMBER: RM 69.56 (-20%)

By Robert Skidelsky
In this remarkable work, Robert Skidelsky unites his experience, knowledge and talents in a sweeping account of money and power' James K. Galbraith The dominant view in economics is that money and government should play only a minor role in economic life. Money, it is claimed, is nothing more than a medium of exchange; and economic outcomes are best left to the 'invisible hand' of the market. The view taken in this important new book is that the omnipresence of uncertainty m Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Mr Children Studio
Biasalah…pusat sukan sentiasa meriah dengan aktiviti. Tapi siapa tahu, di sebalik kebingitan ada benda ganjil lagi menyeramkan. Mungkin ada yang tak kena kat situ. Adanya peminat misteri,atlet"luar biasa", penonton bersorak dahagakan darah dan suasana sunyi antaran perkara korang kena hati-hati terutama bila berseorangan. "Dia mungkin tak ganggu tapi kalau korang lemah semangat,siapa nak tolong? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kino , Leo , Steven
Ray dan kawan-kawannya tidak sengaja masuk ke kapal selam yang disalah sangka sebagai makmal. Kini mereka bersama Dr.Michio menyisat naga laut di laut dalam. Secara kebetulan kesahihan kisah silam yang dicari Niler selama ini juga terungkai apabila bertembung dengan "mata merah". Bagaimana mereka berdepan makhluk legenda dalam keadaan gelap dan jauh di bawah air? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
Nak tahu apa kuasa luar biasa Cosplay Boy? Mak cik pula dah naik pening dengan penyewa yang liat nak bayar sewa. Mana taknya…. Jared penuh muslihat, Moonlight bermacam alasan. Oh, apa cerita agaknya matlamat guru besar nak majukan murid-murid? "Roger!Roger!" Volum 9 pasti buat korang gelak guling-gulig! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Chiaki Karasawa
Berkahwin dengan Shinya, pemuda bandar berjawatan besar membuatkan hidup Asami disimbahi kasih sayang. Ketika berada di puncak kebahagiaan... Shinya nak jadi pekebun sepenuh masa sekali gus meranapkan impian Asami yang nak tinggal kat bandar. Apa akan jadi dengan kehidupan rumah tangga diorang yang penuh percanggahan ni? Oh ooo... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Richard Reeves
The fully revised new edition of the international bestseller THE 80 MINUTE MBA is your short-cut to business brilliance. A traditional MBA is for either the time-rich, very wealthy or lucky few with a generous corporate sponsor. So what happens if you want to get a hit of high-quality business inspiration without spending two years back at school? THE 80 MINUTE MBA is the gateway to fresh thinking, in less time than it takes a standard meeting to get past coffee and donuts Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By
The 2020 Match Attax Annual is a must have for Match Attax fans and football fanatics alike! Featuring Premiership, League One and Two Teams as well as all the facts and results from the 2019 season you'll be sure to impress your mates with your football knowledge! Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Isandra
Satu peristiwa membuatkan Hazril Mifzal menjauhkan dirinya dari keluarga lantas bekerja sebagai pelayan di sebuah warung. Dia juga nekad mahu menjauhkan diri dari semuanya. Namun, pertemuannya dengan Mia Adlina mula mengubah sedikit sebanyak prinsip yang dipegang. Setelah kecewa dengan kecurangan kekasihnya yang bernama Aqil Thaqif... Mia Adlina mengambil keputusan untuk meminta bantuan Hazril Mifzal bagi membalas segala perbuatan Aqil kerana telah curang dengannya. “Apa?! Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Umie Nadzimah
“You tetap isteri yang I sayang…” – Aidan Ya. Dhiya isteri yang disayangi, bukan yang dicintai. Empat tahun rumah tangga mereka sangat bahagia sehinggalah muncul Humaira, bekas tunang alias cinta pertama Aidan. Keluarga Aidan pula meletakkan kesalahan di atas bahu Dhiya kerana masih tak mampu lahirkan zuriat untuk suami. Tak mahu terus didera mentalnya, Dhiya mohon untuk undur diri. Namun tidak mudah untuk Dhiya melalui hari-hari tanpa Aidan. Dia hilang arah, kecewa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Orked V.
Perpisahannya dengan Rozlyn memberikan impak yang besar kepada Nizar sehingga menyebabkan dia dipindahkan tempat kerjanya dari HQ ke cawangan Tanjong Karang sebagai pengurus. Dia akur kerana itu silapnya. Mungkin sudah tiba masanya untuk dia move on! Namun, di sana dia bertemu pula dengan Sufi yang sering buat kepalanya pusing. “Sakit ke, Encik Nizar?” “Awak rasa kalau kena pukul dengan batang mop dekat kepala tu sakit ke tak?” “Tapi tak keluar darah, kan?” Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
The 2020 Match Attax Annual is a must have for Match Attax fans and football fanatics alike! Featuring Premiership, League One and Two Teams as well as all the facts and results from the 2019 season you'll be sure to impress your mates with your football knowledge! Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Aesya Azahar
Disebabkan tidak percaya dengan plot cerita novel dan drama yang cliché bagi mereka, telah mencetuskan idea gila antara dua sahabat. “Since kau kata tadi kau tak percaya lelaki boleh berubah hanya semata-mata sebab perempuan, aku cadang kita buat something yang boleh cabar hipotesis kau tu!” – Farah Zhafri Adam, seorang lelaki yang kaki perempuan dan pemabuk telah menjadi calon eksperimen itu. Maka bermulalah Ops Goda+Ubah=Success (Tinggalkan). Dengan menggunakan tig Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Cik Tet
Terjatuh hati dengan bos sendiri, itu yang sedang dialami oleh Anggun Cempaka. Bukan salah dia. Semua itu Encik Ikhlas punya pasal. Layanan dan bicara manis pemuda itu buat dirinya sentiasa di awangan. “Kalau saya nak dessert, saya tak nak makan benda lain. Saya nak awak aje.” – Encik Ikhlas “Jangan nak mengarutlah, encik. Pergilah sana.” - Anggun Namun dia sedar dengan kedudukan diri sendiri. Lebih-lebih lagi bila ada bunga lain yang sudah lama menanti. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Azieana
Perkahwinan Intan dan Faris bukanlah sesuatu yang manis untuk dikenang. Tapi ia bukanlah satu penyebab untuk tidak meneruskan ikatan itu. Namun, campur tangan orang ketiga dan kepercayaan yang dikhianati telah meleraikan ikatan hati yang baru terbina. “Selangkah you keluar dari rumah ni, I haramkan kaki you pijak ke sini lagi. Ingat tu!” – Faris “Awak boleh ceraikan saya tapi saya mahukan pampasan sebagai balasan.” – Intan Pertemuan selepas 5 tahun be Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Lyna Masud
Dia Aminah. Seorang niqabis yang berpaling dari ijtihadnya kerana fitnah manusia. Kerana seorang Adam, maruahnya sebagai niqabis dipijak-pijak lalu dia tekad untuk keluar mencari jalan hidup sendiri. Di situlah bermula episod kehidupannya bersama rakan-rakan yang berbeza pegangan hingga dia hampir terjerumus ke lubang noda yang dia gali sendiri. DIa mencipta dirinya sebagai 'Miya' manakalah 'Aminah' ditinggalkan semakin jauh. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Shaze Alma
Dr. Hayra dan Dr. Zeyl... mereka berdua diiktiraf genius kerana memegang gelaran pakar psikiatri dalam usia yang masih muda. Tapi, mereka sebenarnya tak ikhlas langsung dengan kerjaya itu. Seorang teringin nak jadi pramugari, seorang lagi berangan nak jadi karyawan seagung Shakespeare. Masing-masing sekadar ikut kehendak orang tua yang mahu menjaga reputasi keluarga yang berstatus elit itu. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Diya Nordin
Kata orang hati lelaki itu kebal. Kalis tangis dan hiba. Tapi, mereka lupa, lelaki juga manusia. Sebagai manusia, lelaki bukannya makhluk Tuhan yang sempurna. Tanpa Naura, jiwa Zaid mati. Dia tidak kuat untuk menerima hakikat hidup dalam buangan. Tanpa Hydir, separuh jiwa Iman pergi. Kematian cinta hatinya menyimpan luka yang terdalam. Saat derita, takdir menemukan Zaid dan Iman. Insiden demi insiden akhirnya membuka satu lembaran dalam kehidupan mereka. Zaid cuba menawan Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By 藤枝まつえ
  材料簡單,過程清晰,   只要把紙剪一剪、貼一貼、捲一捲、壓一壓,   就能做出擬真的花朵!   用簡單材料拼湊出來的紙花,   經過細心的剪裁、上色之後,就能轉變成惹人憐愛的花朵。   宛如具有生命力一般綻放,卻又不會隨著時間枯萎。   正因為不會枯萎,所以最適合拿來裝飾房間、餐桌,或是送給對自己而言有重要意義的人。   Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Koyomi Minamori
Di sebuah desa sekeiling sawah padi, tiba-tiba muncul seorang pemuda bernama Daichi dan Yoneko. Pemuda dikenalinya sejak kecil ni memang baik tapi sayang tak ada rumah dan kerja. Adakah Daichi bakal suami Yoneko? Macam mana agaknya rancangan Yoneko nak selamatkan ladang keluarganya?Benarkah Yoneko nak kahwin dengan Daichi?Berjaya ke hubungan diorang setelah diasak cabaran demi cabaran tak diduga? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kerri Maniscalco
A New York Times Bestseller! Audrey Rose and Thomas Cresswell find themselves aboard a luxurious ocean liner that becomes a floating prison of horror when passengers are murdered one by one...with nowhere to run from the killer. The #1 bestselling series that started with Stalking Jack the Ripper and Hunting Prince Dracula continues its streak in this third bloody installment.... Embarking on a week-long voyage across the Atlantic on the opulent RMS Etruria, Audrey Rose Wads Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 37.43 (-25%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By Dj Fuzz
Ramai yang telah mencuba nasib untuk mendapatkan perhatian dari syarikat - syarikat rakaman dan ramai juga yang tak berjaya. Ketahui rahsia untuk Menjadi Artis Rakaman dengan lebih pantas dan efektif. Anda memerlukan buku ini: Jika anda nak jadi artis rakaman Jika anda mahu memiliki lagu - lagu hit dicorong radio Jika anda ingin tahu bagaimana industri muzik ini berfungsi Jika anda gemarkan muzik dan ingin menjana kewangan daripadanya Jika anda mempunyai bakat yang besa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Daryl Yeap
"The Straits British Chinese - a community which emerged in the colonial Straits Settlements (Penang, Melaka and Singapore) - constituted a truly unique blend of Chinese, Southeast Asian and European cultural identities, manifesting the tradition of hybridity which has long marked coastal populations along the Straits of Melaka. The subjects of this volume, Yeap Chor Ee and his family members, were key figures in this cultural milieu from the first half of the 20th century, a Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 44.00 (-20%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

By Martin Khor
This book provides an analysis of the structures of the Malayan and the Malaysian economies using the perspective of dependence. It analyses the structures of dependence in colonial Malaya established by the British during the colonial era, in foreign ownership of key sectors, in trade, finance, the public sector and technology. Estimates are provided on the amounts of surpluses transferred out of colonised Malaya under British rule. The book then examines the post-colonial Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 54.00 (-10%)

By K.J. Ratnam
Identity, loyalty and nation building are key global challenges today. In the first part of this book, Emeritus Professor K.J. Ratnam, a leading Malaysian social scientist, discusses multiple identities in complex societies, political loyalty, and the challenges that ethnic and religious differences pose for social cohesion. In the second section of the book, done in conversational style, he talks to researcher-writer Patrick Pillai about the importance of regaining the midd Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Gill Hasson
Every day, you have the opportunity to interact with people in different areas of your life; in public, at work and at home, with colleagues and clients, with friends and family. Your ability to exchange ideas and opinions with other people, understand their thoughts and feelings, their point of view and solve problems between you depends on how effectively you’re able to communicate. But being understood, and understanding others is not always easy! Communication is a Learn More
USUAL: RM73.80

NOW: RM 73.80 (-0%)

MEMBER: RM 66.42 (-10%)

By 尤迦南達
二十世紀百大靈性經典,全球長銷逾70年,狂賣數百萬冊   賈伯斯最後的禮物   蘋果電腦創辦人史蒂夫・賈伯斯不止推出種種劃時代的創新,也籌劃了自己告別式的所有環節。2011年,在史丹福大學舉行他的告別式上,每位來賓都收到一個褐色的盒子,裡面裝的是他送給至親好友最後的禮物——《一個瑜伽行者的自傳》。這本書陪伴他多年,給他靈性上支撐 Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By Bob Homes
Born in poverty, one of 10 children, Bill Shankly went to work in a coal mine at 14. “I had no education so I had to use my brains,” he’d say. But first he used his feet. A no-nonsense wing-half, he won 6 Scotland caps. As a manager and a socialist, he emphasised teamwork and forged a unique bond between players and fans. He called it the Liverpool Way and with it, the Reds would rule Europe. After initially building on his success, Liverpool, wounded by tragedies and Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By 蕾娜·歐迪許
  蕾娜.歐迪許醫師懷孕七個月,因劇烈腹痛被家人送去急診,   沒想到就此踏上一條瀕死之路──身上的血幾乎流光、   肚子裡的寶寶沒能存活、   先後歷經三種休克:失血性休克、敗血性休克、過敏性休克。   她在鬼門關前轉了幾圈,奮力求生,終於走向康復之路。   她從醫師變成病人之後,才發現醫護人員往往用冷漠的眼神、疏離的態度 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Oh Teik Bin , Steven Lee
It is our observation that today many students and even adults lack the ability to think logically and divergently, to imagine and visualize creatively and to apply high thinking skills like analysis, synthesis, evaluation, logical reasoning, judgment and critical thinking in solving problems and issues. The Thing is to Think has the following objectives: To promote HOTS (Higher Order Thinking Skills) like logical, creative and divergent thinking To provide a vast diversifi Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Lita Epstein , John A. Tracy
Manage the art of bookkeeping Do you need to get up and running on bookkeeping basics and the latest tools and technology used in the field? You've come to the right place! Bookkeeping All-In-One For Dummies is your go-to guide for all things bookkeeping. Bringing you accessible information on the new technologies and programs, it cuts through confusing jargon and gives you friendly instruction you can use right away. Inside, you'll learn how to keep track of transactions, Learn More
USUAL: RM128.80

NOW: RM 128.80 (-0%)

MEMBER: RM 115.92 (-10%)

By Anup Maheshwari
Building Intelligent Enterprises by leveraging the emerging and next-generation technologies to accelerate the adoption of digital transformation The speed of innovation and emerging IT technologies are changing at a very fast pace and enterprises are eager to join the digital revolution so they can stand above the competition and succeed as the enterprise of tomorrow. This book is an attempt to make the enterprise intelligent by providing the path to digital transformation Learn More
USUAL: RM171.80

NOW: RM 171.80 (-0%)

MEMBER: RM 154.62 (-10%)

By Syeikh Khalid Bin Abdul Rahman Al-Ik
Mendidik anak merupakan amanah besar yang wajib dipikulkan oleh setiap ibu bapa dan para penjaga. Tanpa pendidikan dan latihan kehidupan yang benar pasti akan mencacatkan pembangunan sebuah tamadun agama dan bangsa. Bukan itu sahaja, is juga akan melemahkan sebuah institusi negara yang berdaulat. Lebih-lebih lagi di zaman yang semakin mencabar ini dengan kemajuan dan kecanggihan teknologi dan sistem maklumat. Semua maklumat boleh dipetik dengan hujung jari tanpa sempadan. Sam Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Hanan Al-Shaykh
Yvonne and Huda have come a long way. Attractive, successful and glamorous, their brilliant ascent has flung them far from Lebanon, and each other. Now it's only on their rarely snatched holidays that the friends can catch up. As they swim, drink and talk by the glittering Italian Riviera, Huda and Yvone ponder just how complicated it is to be free - and the eternal mysteries of love, sex, and getting a guy to call you back. Then, amid the glitz and chatter of London's Mayf Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Norshiemah Md Yasan
Hariz dan Hakeem, dua beradik yang berbeza prinsip hidup. Hariz, si teruna tampan yang sejuk beku tetapi penuh dengan kasih sayang dan cinta hanya untuk keluarga. Hakeem, si Romeo kampung yang kacak dan bermulut manis tetapi tidak serius dalam semua perkara. Tak cukup dua orang kekasih, ada hati nak tambah lagi. Tiba-tiba Pak Talib merancang nak jodohkan Raisya untuk Hariz. Macam cacing kepanasan si adik apabila buah hati nak kena pinang dengan abang sendiri. Puas H Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Sheila O'Flanagan
A holiday in paradise they'll never forget... Sheila O'Flanagan's THE SEASON OF CHANGE transports her readers to the Caribbean island resort of White Sands, where visitors arrive hoping their dreams will come true - and they sometimes do. Not to be missed by readers of Veronica Henry and Freya North. The Season of Change was previously published as Connections. Where do you go to solve all your problems? Where would you go if you were a singer fed up with the fame you ne Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Vivianur Azura
Susah memikat lelaki? Bagi Puteri Irdiana Nafisya, perkara itu di hujung jarinya. Tidak perlu bergadai body, berderet lelaki jatuh cinta dengannya. Senyum serta gelak tawa juga lentok manjanya, cumalah plastik semata-mata. Dia tidak pernah kecundang dalam cinta kerana dia tidak pernah jatuh cinta. Hidupnya cuma punyai satu maksud, memburu si kasanova, menjerat dengan cinta plastik lalu meninggalkan mereka! Yang penting, dia berasa puas. Irdiana Nafisya membekukan hati dari se Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Hannah Orenstein
Love at First Like is the perfect rom-com for anyone who's ever looked for love online!'Such a perfect book for this digital age' 5* reader review'The perfect vacation read!' 5* reader review'I inhaled this book' 5* reader reviewIf you love Jo Watson, Zara Stoneley and Sophie Ranald, you'll LOVE Hannah Orenstein!WHAT DOES IT TAKE TO FAKE THE PERFECT LOVE LIFE?Eliza Roth and her sister Sophie co-own a jewelry shop in Brooklyn. One night, after learning of an ex's engagement, Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Dhiyana
“Nama Uncle, Ryan. Ali boleh panggil Uncle Ryan.” – ULTHAF DARYAN Perkenalan singkat itu membuatkan Ryan dan Ali semakin rapat dan mesra. Dan melalui Ali juga lah Ryan bertemu semula dengan Aileen, selepas enam belas tahun berpisah. Rasa yang sekian lama terpendam di dalam hati terasa kembali segar dan menggebu. Demi untuk Ali, Ryan sanggup bertukar menjadi Mr. Nanny. Menemani dan melayani Ali setiap hari tanpa jemu. Tumpahnya kasih dia pada Ali melimpah ruah. Aileen y Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By Mizi Wahid
The original version of this book was titled Prayers For Success, and it was first published in 2011. Now in 2019, Ustaz Mizi Wahid has collaborated IMAN Publication to revise the contents and produce an updated version of this book with the title renamed to Call Upon Him : 21 Steps To Strengthen Our Trust In Allah This book is not merely a compilation of supplications taken from the Quran and the Sunnah. It is a book written with the sole intention to inspire Muslims to ha Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 44.00 (-20%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

1-7415 of 7415

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top