Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' AZURA ZAMRI 'Found 20 Related Products
By Zamri Mohamad
"Adakah aku benar-benar dapat menulis?" Menulis kerap dikaitkan dengan keistimewaan milik seseorang bersandarkan bakat. Disebabkan kepercayaan itu, sesuatu yang mahal dipanggil pengalaman dan pengetahuan yang ada pada diri kita mula dikambus. Kedua-duanya dibiarkan sunyi dan ditekan agar ia tidak timbul ke permukaan kehidupan. Kita cuba menafikan dengan melalui kehidupan bekerja dan mengurus keluarga seperti biasa. Sebaliknya, ada sesuatu yang berlaku. Apa yang cuba dilupa Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 19.80 (-10%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Shazura Hashim
Masjid Al-Aqsa, kiblat pertama umat Islam. Terletak di Bumi Palestin yang kini berada di bawah cengkaman Israel. Memang satu peluang yang tak dapat digambarkan bila dapat solat di dalam Masjid Al-Aqsa ni kan. Tapi, bukan ke pasport Malaysia tak boleh digunakan untuk masuk Israel? Macamana boleh masuk pula? Senang ke nak melepasi Imigresen Israel ni? Soalan-soalan inilah yang akan dijawab dalam kisah pengembaran ni. Sebagai ketua kumpulan trip ke sana, Rezwan mempunyai bany Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Aein Dhiyauddin
“Memanglah saya bukan orang gaji biasa... sebab saya ni bibik high class. Bibik luar biasa. Bibik yang cantik menawan dan pandai buat kerja. Tak ada kerja yang bibik high class tak boleh buat.” – Katrina Atas cabaran seseorang, Katrina Azura binti Tan Sri Osman menerima cabaran untuk menjadi orang gaji di rumah milik Tengku Harraz Sulaiman. Katrina hanya perlu buat lelaki sedingin air batu itu untuk jatuh cinta. Dia sangka semuanya mudah sahaja. Bukan susah untuk menun Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By AZURA ZAMRI
Orang yang kelakuannya dan percakapannya beracun wujud di mana-mana, bahkan terus tumbuh macam cendawan. Makanan yang sudah berkulat setelah luput dari tarikh, kita pasti akan buang. Begitulah persamaannya dengan hubungan yang membawa mudarat. Kita delete, kita buang bukan tujuan bermusuh tapi orang zaman sekarang makin hilang anugerah hati untuk rasa bersalah. Tidak melupakan apa yang orang sudah hancurkan, bukan kerana hidup kita mereput dalam kesedihan. Tapi pengalaman yan Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By RICHIE RACHMAN
Ketika cinta mendakap atma, timbul duka membenam jiwa. Cahaya yang diharapkan menerangi, kenapa kegelapan membunuh sang jiwa? Lavender merasakan hidupnya sudah dicorak tanpa pelangi, hanya ada hitam dan kelam. Dia gadis yang dahagakan kasih sayang daripada kedua orang tuanya. Bersama duka dia berusaha menimba ilmu di Australia untuk melupakan kisah silam. Selepas 15 tahun, Lavender kembali ke Malaysia untuk mencapai impian menjadi seorang arkitek. Berpeluang membuat prakt Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Rose Harissa
EDDY EZLI berkahwin ketika mereka masih bergelar pelajar di Boston, USA. Malangnya usia perkahwinan mereka hanya bertahan selama setahun empat bulan. Tak sanggup hidup susah, Khairina meninggalkan Ezli dan anak mereka yang masih kecil. Mereka bercerai. Trauma dengan kegagalan rumah tangga, Ezlli menutup pintu hatinya. Sekembalinya ke Malaysia, Ezli bergantung penuh pada emaknya, Puan Faridah untuk menjaga dia dan Afi. Bagaimanapun Puan Faridah nekad merancang sesuatu demi mas Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Haitun Kamarazaman
Disebabkan suatu rahsia tentang dirinya terbongkar, Zamri terdesak untuk meraih keampunan daripada Hajah Raudah. “Kalau nak umi ampunkan kamu, ada syaratnya.” – HAJAH RAUDAH Zamri akhirnya terpaksa akur untuk bernikah dengan seorang wanita bernama Zara, walau hatinya tidak pernah terbuka untuk insan bernama wanita. Setelah bernikah, Zara tak pernah disentuh. Justeru itu, dia dapat merasakan keanehan pada sikap Zamri yang bagaikan tidak pernah memandangnya sebagaima Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Azura Zamri
Tiada yang lebih bermakna sayangnya pada kita melainkan Allah. Tiada yang paling mengerti sedalam mana kita hancur dan terluka melainkan Allah. Tiada yang selalu mengetahui keadaan diri kita dalam ketakutan, kebimbangan dan kegundahan melainkan Allah. Ingatlah, seteruk-teruk ujian itu pada pandangan kita, jangan menilai sisi terburuk pada balutan hikmah. Kecewa kerana ketelanjuran sikap dan perbuatan daripada manusia, jangan membalas dengan perilaku seumpama mereka. Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Razlina Azura
Kecewa selepas mengetahui mereka tiada pertalian darah, si abang telah meninggalkan si adik tanpa pesanan. Tanpa sengaja, mereka kembali bertemu selepas berjaya mencapai cita-cita masing-masing sebagai guru dan juruterbang. Namun ia tidak disenangi si ‘adik’. “Sofeya tak nak jumpa dengan abang lagi! Tak faham ke?” - Sofeya “Tapi abang akan tetap tunggu di sini. Sampai Sofeya sudi nak berjumpa dengan abang.” - Adam Namun pertemuan kali ini telah mewujudkan perasaan Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Airisz
Nama aku Fauziah Hanim. Panggil Jee saja. Aku anak sulung. Bawah aku ada enam lagi adik. Selepas tiga hari emak melahirkan Ammar Hakim, ayah meninggal dunia dengan tiba-tiba saja. Petang tu ayah rebah di ruang tamu. Tanpa pesan, tanpa kata-kata, ayah pergi begitu saja meninggalkan kami buat selamanya. Emak tak mampu terima kenyataan yang ayah sudah tiada. Dua hari mak kemurungan dan selepas itu mak terus hilang daya ingatan. Orang kampung sebut mak gila meroyan. Sejenis pe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Wazura Ramly
Dunia yang berbeza bagai langit dan bumi, bukankah ada udara yang berada di antaranya dan menyatukan kedua-duanya? Mereka dari dunia yang berbeza, ibarat langit dan bumi! Si jejaka dari dunia bergemerlapan, popular, glamor dan digilai ramai. Si gadis pula dari dunia pendidikan, cendekiawan, glamor dalam kelompok tersendiri. Tidak diduga dan tidak dirancang, pertemuan ini telah mengikat kedua-duanya. Felix Iskandar... kariernya berada di kemuncak, segala-galanya tersusun rapi. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Azura Rasiddin
Menggapai Fantasi, Dihampar Realiti Aurora. Gadis berusia dua puluh tahun yang mempunyai impian dan fantasi untuk menemui cinta sejati seperti papa dan mamanya. Namanya diberi sempena lambang cinta papa dan mamanya yang bertemu di bawah langit aurora. Eidlan. Anak jiran sebelah rumah. Kembar kepada kawan baik Aurora. Kali pertama bertemu sewaktu mereka berusia dua belas tahun, hati Aurora sudah terpaut. Namun segalanya berubah apabila dia kenal siapa Eid yang sebenarnya. I Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By AZURA HASHIM
Proses mengenal diri mengambil masa yang panjang dalam fasa hidup kita. Ada kajian menyatakan ianya mengambil masa lebih kurang 10 ribu jam untuk meneroka dan mencari siapa diri. Insan bernama manusia adalah ciptaan unik Tuhan yang tersimpan jutaan rahsia yang tidak diketahui. Buku ini mengupas rahsia ilmu tulisan tangan membantu memahami diri dan sekeliling dengan cara yang mudah. pantas clan menyeronokkan.Teknik ini telah dikaji dan disahkan secara ilmiah di bawah konsep Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By AZURA HASHIM
Setiap yang mengikat hubungan pernikahan pasti mahukan kebahagiaan. Tetepi tiada rumahtangga yang bebas dari ujian. Setiap ujian yang menyinggah pasti ada penyelasaiannya. Hidup berpasangan ini lebih mencabar ujiannya. Kita perlu memikirkan orang lain berbanding jika kita hidup bersendirian. Walau cinta seluas lautan pun percayalah mana mungkin kita memahami dan mengenali pasangan kita sepenuhnya. Usah anggap jika kita sudah cinta berbelas tahun sekalipun, bererti kita sudah Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By The Bingkisan Hati , Azura Zam
Buku BANGKITLAH JIWA mempersembahkan nukilan istimewa daripada dua minda penulis, hasil kolaborasi pertama antara TheBingkisan Hati bersama Azura Zamri. Dengan kata sepakat, mereka menurunkan cebisan makna penulisan setelah pasti akan diskusi antara mereka bahawa bentuk penyampaian yang puitis serta gaya bahasa yang mudah, sesuai buat semua lapisan masyarakat. Nukilan mereka ini berkaitan dengan jiwa yang sentiasa dahagakan kasih sayang Pencipta-Nya. Ia adalah himpunan ka Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Chef Zamri Amari
1. Buku ini menghimpunkan 50 lebih kek dalam balang yang pelbagai warna dan rasa. 2. Turut disertakan adalah langkah demi langkah membuat asas kek dan menghiasnya. 3. Selain itu, buku kek ini dijadikan panduan untuk menjana pendapatan untuk majlis-majlis keraian seperti majlis perkahwinan, pertunangan, hari lahir dan sebagainya. 4. Kek dalam balang bercirikan kemalaysiaan yang berwarna-warni 5. Memaparkan teknik-teknik membuat kek sama ada bakar, kukus dan disejuk Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Mohd Zamri Husaini
Cikgu Bukan Ultraman Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

MAAF. Di dalam buku ini tidak ada aksi panjat gunung tanpa tali. Atau ejen-ejen sulit memakai cermin mata hitam waktu malam sambil berguling tembak-menembak tanpa tercicir cermin mata atau kotor baju. Juga tiada gajet-gajet canggih untuk membuat topeng menukar wajah atau pen yang boleh meletup. Ya, ini impossible yang lebih hakiki. Kita temui saban hari. Dalam buku ini anda akan bertemu 'ejen-ejen' dengan mission yang lebih mencabar. Misi dan mission merawat dan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Azura Zamri
Dunia ini bukan tempat kita sebab manusia diciptakan untuk akhirat, kawan pulanglah ke pangkuan Tuhan. Jadi hamba Tuhan bukan bersekufu dengan syaitan. Cukuplah kisah lalu dah buatkan syaitan banyak kali bertepuk tangan. Mulai hari ini, jangan… Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syaza Nazura
Have you ever asked yourself this question? Am I really being true to who I am? Our time in this world is short. But yet, we spend so long trying to live a life that is not truly ours. We think too much about pleasing other people, we worry about what our friends would say about us, and we shy away from opportunities because we are afraid to try something new. Sounds familiar? If you’re feeling stuck and need help to figure out what and where to go with your life, let u Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

20 Item(s)

*

Back to Top