Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Abd Latif Juffri @ Al-Jufri 'Found 494 Related Products
By Yusuf Bin Abdullah
Hari Kiamat sudah dekat, manusia semakin ramai dan bumi sudah semakin sempit. Ekonomi semakin meningkat dan pembangunan semakin pesat. Manusia berlumba-lumba mebuat bangunan mewah dan tinggi, hutan ditebang dan alam sudah tidak seimbang lagi. Di samping itu rasa kasih sayang sesama manusia semakin hilang. Sifat cemburu dan dengki semakin banyak bersarang di hati manusia, begitu juga sifat munafik dan ketidakjujuran. Itu semua merupakan tanda kiamat. Benarkah keadaan dunia sek Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.40 (-20%)

By
Baki Hanma:Son Of Ogre 范马刃牙 The mauling of a vicious, prehistoric-sized African elephant makes international headlines. Featured in reports of the aftermath, the sole survivor of one of the animal's rampages attributes its death to a lone, unarmed man—unknowingly describing Yuujirou Hanma, nicknamed the "Ogre" and often labeled as the "strongest creature on Earth." Elsewhere, Yuujirou's 18-year-old son Baki spars with an equally formidable beast: a praying mantis. C Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Nursuzahan
Satu janji yang mengikat kita untuk selamanya... Hidup seorang wanita bernama Jass indah dan cukup segala, bagaikan seorang puteri lindungan bulan. Cantik dan manja, itulah dirinya. Sentiasa disayangi insan-insan di sekelilingnya. Berbeza dengan hidup seorang lelaki bernama Jay, yang hanya ditemani nenek tercinta. Hidup di kampung yang serba sederhana, namun ia tetap indah buat dirinya. Takdir menemukan Jass dan Jay dalam satu kehidupan yang sangat berbeza. Jay sebagai se Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By 青(@163______________)
4大聯結愛情的章節X10個溫馨的關鍵詞X180篇療癒暖心的散文 藏著青與棉木先生彼此共度的100種生活態度 IG12.3萬粉絲追蹤的青(@163______________) 用真誠的文字寫下自己沉浸在戀愛裡的故事 溫暖每個渴望愛情又怕受傷害的人們 遇見你,世界變得如此可愛   ▌首刷附贈:   ~晚安~手寫字書籤組   ▌書籍規格   書封選用的沐光紙留有豐富手 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 46.00 (-21%)

By Slaium
The Beastmaster is up to no good once again? ! In the underground cockfights in Java, Indonesia, the Beastmaster attempts to abduct a black chicken with a deadly virus. Jason fought hard to stop him and was seriously injured. The X-Venturers rushed to support him after receiving the distress signal. Meanwhile, in order to understand the plea for help from an orangutan, Tazen takes the risk of imbibing Anna's potion... Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 丹陽
在生命垂危之際,你願意被改造成機器人,繼續活下去嗎? ★榮獲2023大邱年度圖書獎★ 韓國科幻小說界最受矚目的神祕新銳作家 2023文允成科幻文學獎&第三屆朴智禮文學獎得主──丹陽 寫下挑戰道德極限、人性界線的震撼未來 在全球氣候變遷的大背景下,作家丹陽以2057年的「韓國首爾」為背景,將「末日世界」中的人性與道德的抉擇展現得淋漓盡致。 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Daulah Ummaiyyah mencapai masa kejayaan pada zaman pemerintahan Khalifah Al-Walid I atau Al-Walid bin Abdul Malik, yang memerintah antara 705-715 Masehi. Pada masanya, pembangunan tidak hanya difokuskan pada perluasan wilayah, tetapi juga pembinaan jalan raya, kilang, bangunan, masjid dan panti asuhan untuk orang cacat. Selain itu, ilmu pengetahuan juga berkembang pesat dan umat Islam hidup dengan aman, makmur dan tenteram. Perkembangan ilmu pengetahuan pada masa Bani Ummaiyy Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 39.51 (-10%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By Aznur Aisyah Abdullah & Normalis Amzah
Pn. AZNUR AISYAH merupakan guru bahasa Jepun di Pusat Kajian Bahasa dan Linguistik, Fakulti Sains Soisal dan Kemanusiaan, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Beliau memiliki ijazah sarjana (Linguistik) dari UKM dan ijazah sarjana muda (Kejuruteraan) dari Universiti Gunma, Jepun. Beliau telah berkhidmat di UKM selama 11 tahun dan pernah dilantik sebagai pensyarah pelawat di Tokyo University of Foreign Studies (TUFS), Jepun. Bidang kajian beliau adalah pengajaran dan pembelaj Learn More
USUAL: RM65.00

NOW: RM 58.50 (-10%)

MEMBER: RM 52.00 (-20%)

By Lukmanul Hakim & Mahmud Al-Misri
Sejarah Ringkas Nabi Muhammad SAW & Biografi Khulafa Ar-Rasyidin , sebuah buku sejarah mengenai tokoh-tokoh islam seperjuangan Nabi Muhammad SAW dalam era memperkenalkan tauhid Allah yang maha Esa, melalui agama suci Islam sewaktu tahun-tahun awal Hijriyah. Karya asal oleh Mahmud Al-Misri dan terjemahan Bahasa Melayu oleh Abdul Rahman Saleh Siregar, buku ini merupakan himpunan latar belakang sahabat Nabi SAW yang utama iaitu Abu Bakar As-Siddiq, Umar Al-Khattab, Uthman Bin A Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 35.10 (-10%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By
Shin Kamen Rider The Movie 新•假面騎士真人剧场版 JAP (E / C / M) “Hongo Takeshi tersedar dan mendapati dia telah berubah menjadi cyborg hibrid belalang. Menjadi Kamen Rider, dia mesti melawan organisasi jahat misteri SHOCKER untuk melindungi semua manusia. “SHIN KAMEN RIDER” ialah pujian Anno Hideaki kepada francais Tokusatsu legenda, wira terbesar Jepun, dan ikon zaman kanak-kanak yang paling disayangi. Pergi! Pergi! Mari pergi!” 本鄉猛和綠川瑠璃 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Dato' Dr. Abdul Basit Hj. Abdul Rahman
Al-Quran sering menggunakan kalimah wa absyiru (khabar gembira) untuk menenteramkan hati orang mukmin, agar tetap berada di jalan lurus. Datangnya kalimah ini umpama angin sejuk di kala teriknya kehidupan yang penuh dengan rintangan dan cabaran. Dijanjikan syurga, nikmat buat yang sabar, diberi ganjaran pahala berganda dan ditanam kasih sayang dalam hati, merupakan antara khabar gembira daripada Allah SWT buat golongan beriman. Walaupun terpaksa berjalan di atas ‘duri’ du Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 30.60 (-10%)

MEMBER: RM 27.20 (-20%)

By Dato' Dr. Abdul Basit Abdul Rahman
Buku Islam adalah Cara Hidup ini diterbitkan sebagai wadah untuk membantu kita agar lebih mengetahui dan memahami konsep Islam dengan lebih menyeluruh dari segenap aspek. Buku ini meliputi syariat Islam, ibadat, fitrah beragama Islam, akhlak dan juga hubungan dengan Allah SWT. Semoga ia dapat memberikan manfaat kepada para pembaca dan seluruh umat Islam dalam memaknai ‘Islam sebagai Cara Hidup’ agar dapat kita rasai manisnya beragama Islam. Learn More
USUAL: RM59.00

NOW: RM 59.00 (-0%)

MEMBER: RM 53.10 (-10%)

By 阿司匹林
阿司匹林,新生代言情作者。 热爱可抵万物,偶然提笔,写风写月写朝阳,敬花敬你敬青春。 代表作《着迷》、《裙摆》、《橘子汽水》等。 微博:@阿司匹林不太甜 Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 39.00 (-13%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By Abdul Rahman Haji Mohd Adil
Buku ini memaparkan sejarah bermulanya kewajiban solat, dari malam kejadian Israk dan Mikraj dan rahsia di sebalik gerakan dan bacaan dalam solat, mengikut panduan al-Quran dan hadis. Disini juga dapat kita cungkil rahsia diperintahkan bersolat di awal waktu juga rahsia-rahsia gelombang alam pada setiap masuknya waktu solat. Diharapkan buku ini dapat memberikan petunjuk kepada umat Islam bagi mengenal selok-belok solat dan dapat memberi fokus dalam menunaikan solat seharian Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Syeikh Abdul Qadir Al-Jailani
Buku ini menghimpunkan beberapa pengajaran. fatwa, wasiat dan nasihat beliau berkenaan dengan sikap kerohanian, khususnya kepada murid-murid beliau dan umumnya kepada seluruh kaum muslimin. Walaupun fatwa dan nasihat ini telah beliau sampaikan lebih kurang 900 tahun yang lalu, namun pengisian don kandunganya tetap relevan dan sesuai dengan masa kita sekarang ini. Tidak ada istilah ketinggalan zaman atau tamat tempoh untuk pengisian yang penuh dan padat dengan ilmu serta nasi Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Imam Al-Ghazali
Setiap makhluk yang bernyawa pasti merasai mati. Itu adalah satu kepastian dan wajib kita percayai sebagai seorang hamba Allah yang beriman. Hanya saat kematian itu sahaja yang kita tidak pasti bila, bagaimana dan di mana. Sabda Rasulullah SAW, "Kematian adalah hadiah yang sangat berharga bagi orang yang beriman." Alangkah indahnya kerana bagi orang yang beriman kematian merupakan hadiah bagi mereka kerana mereka telah melengkapkan persiapan untuk menghadapi kematian menuju Learn More
USUAL: RM44.00

NOW: RM 44.00 (-0%)

MEMBER: RM 39.60 (-10%)

By Rosze Abdullah
Idham meninggalkan tanah air hampir 10 tahun kerana membawa hati yang lara. Ariana pula memendam rasa sakit hati kerana kisah pahit kakaknya. Mereka bertemu dalam keadaan yang tak disangka-sangka. “Maaf, boleh saya minta nombor telefon cik tak?” - Idham “Maaf, encik. Saya tak berminat.” - Ariana Idham tetap mengejar gadis idaman yang dianggap sangat istimewa. Tiada istilah putus asa dalam kamus hidup seorang Ahmad Idham Shah.Di saat cinta baru berputik, kisah pahit Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By 芙麗達·麥法登
  這家很有事!   找來陌生人共住,看似家務有幫手,   但,究竟是羊入狼群,或是引狼入室?   全球最大閱讀網站Goodreads 破30萬讀者熱評:   我每猜必錯,這種逆轉體驗太刺激!   警告!可能誘發久坐追讀強迫症,慎選舒適姿勢。   ★紐約時報、華爾街日報、今日美國、德國明鏡週刊、亞馬遜網路書店暢榜小說   ★2023年國際驚 Learn More
USUAL: RM70.85

NOW: RM 70.85 (-0%)

MEMBER: RM 63.77 (-10%)

By Bunda Ary
Rasulullah menyampaikan dakwah secara meluas ke negara-negara lain. Ada di antara mereka yang memeluk Islam seperti Najasyi, Jaifar bin Julunda dan Abdullah bin Julunda. Ada pula yang mengakui Muhammad sebagai nabi tetapi belum mahu memeluk Islam seperti Muqauqis dan Heraklius. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 9.00 (-10%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By 卡兒、Wow!編輯部
最新人氣吉卜力公園,附有買飛攻略 詳盡介紹位於名古屋長久手市的激新人氣吉卜力公園、必到打卡位、搶飛攻略等﹐各位宮崎駿粉絲定必要留意啊! 最新必到名所 久屋大通公園 這個新開幕的久屋大通公園(Hisaya odori Park)除了有名古屋電視塔外,也有約40家各式各樣的店舖:可品嚐各國美食的餐廳、環境舒適的café、日系小雜貨的店家、國際品牌的名店等…… Learn More
USUAL: RM83.20

NOW: RM 83.20 (-0%)

MEMBER: RM 74.88 (-10%)

By 朝日新聞出版
【疫後最新內容】 【踩點大熱日劇《First Love初戀》熱門場景】 北海道,體驗日本大自然四季風情首選! 日本暢銷突破50萬冊!! 吃-喝-玩-樂-賞-買,在北海道必做的108件事, 從經典地區到私房景點,從最新資訊到實用便利帳, 盡情享受旅遊北海道的多樣美好提案! 打造絕景美食經典好物精采表演絕不漏勾的北海道之旅! 旅遊情報最新最前線,資訊最完 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 老楊的貓頭鷹
《不要在該奮鬥時選擇安逸》百萬暢銷作家 @Yang’s OWL 老楊的貓頭鷹 解答25個早解決早快活的大人難題, 給你「被討厭的勇氣」和「做自己的底氣」!   他討厭你,那又怎樣?   你要奇怪得理直氣壯,快樂得坦坦蕩蕩。   生活很苦,那就自己加糖,   吃想吃的飯,做想做的事,愛想愛的人。   你會發現,人間實在可愛,值得下凡歷劫一趟 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Atiqah M & Irfan Foner
Apa yang dikatakan oleh Rasulullah s.a.w berkaitan mendidik anak tentang solat. Rasulullah s.a.w bersabda : ' Perintahkanlah anak - anak kamu untuk melaksanakan solat apabila sudah mencapai umur tujuh (7) tahun.' Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Illya Abdullah
Zaitun, wanita berhati iblis menghasilkan mannequin bernyawa untuk kepentingan diri dan juga sebagai koleksi peribadinya. Kisahnya menjadi tarikan sebuah syarikat produser yang ingin menghasilkan sebuah filem seram berdasarkan kisah benar. Melissa, teraju utama filem itu melakukan sedikit kajian pada watak yang dipegangnya itu. Seorang kru dirasuk. dan seorang kru mati dengan misteri. Melissa pula hilang tanpa jejak. Adam, saudara tiri Melissa pulang untuk menyiasat kehil Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Teme Abdullah
“Kalau aku jadi penulis, tak ke mana. Aku tak boleh sumbang apa-apa.” Akibat kekecewaan, Iskandar terus melupakan impiannya untuk menulis, hanya menumpukan perhatiannya terhadap pengajian dalam bidang seni bina. Setelah berjaya menjadi arkitek di luar negara, Iskandar mengambil keputusan besar untuk pulang ke negara kelahirannya demi kecintaan kepada tanah air. Namun, perjalanan baru Iskandar tidak semudah yang disangka. Dia harus bermula semula dari kosong. Tidak m Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 25.60 (-20%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Buku ini membahas tentang dosa dan cara membersihkan diri daripadanya. Diterangkan mengapa orang mudah berbuat dosa dan menyimpang dari ajaran Islam sebenar. Kemudian diterangkan pula kesan dan keburukan dosa. Dihuraikan hal-hal yang merangsang untuk bertaubat, jalan menuju hidayah dan cara mendekatkan diri kepada Allah SWT. Dan seterusnya diterangkan syarat-syarat bertaubat dan cara bertaubat yang betul. Oleh itu jangan berputus asa dan segeralah bertaubat sebelum terlambat. Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Bunda Ary
Pada hari Isnin, 12 Rabiulawal bersamaan 20 April 571M, lahirnya seorang bayi bernama Muhammad. Muhammad dilahirkan oleh seorang wanita yang mulia iaitu Aminah. Semua orang gembira ketika Muhammad dilahirkan, termasuklah datuknya, Abdul Mutalib. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Bunda Ary
Rasulullah bersabda, "Sesungguhnya telah diperlihatkan kepada saya tempat hijrah kalian. Ia memiliki kebun kurma yang terletak antara dua dataran yang subur." Tempat yang dimaksudkan baginda ialah Yasrib (Madinah). Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Abdullah Bukhari Abdul Rahim Al-Hafiz
Dalam menelusuri arus kehidupan, panduan yang benar amat didambakan. Lantaran itu, al-Quran diturunkan sebagai cahaya yang menerangi setiap langkah perjalanan manusia. Kitab agung ini bukan sahaja dipersembahkan dalam keindahan bahasa yang tiada taranya, malah sarat dengan keajaiban dalam setiap ayat yang terkandung di dalamnya. Dengan tafsiran yang bersendikan dalil al-Quran dan hadis, penulis memandu para pembaca untuk mendalami keajaiban al-Quran yang sememangnya membuktik Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 49.50 (-10%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

By Abd. Razak Muthalib
Petikan doa sahih daripada al-Quran dan hadis yang merangkumi himpunan doa berikut: DOA & ZIKIR AMALAN RASULULLAH (PAGI & PETANG) DOA & ZIKIR HARIAN DOA & ZIKIR BERKAITAN SOLAT DOA & BACAAN SOLAT-SOLAT KHUSUS DOA & BACAAN BERKAITAN PUASA DOA & BACAAN BERKAITAN ZAKAT DAN SEDEKAH DOA & ZIKIR BERKAITAN UMRAH DAN HAJI DOA & ZIKIR BERKAITAN PERKAHWINAN DAN RUMAH TANGGA DOA & ZIKIR BERKAITAN SAKIT DAN KEMATIAN DOA & ZIKIR BERKAITAN MUSAFIR DOA & ZIKIR SITUASI TERTENTU Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Hazwani Osman & Nafisah Hisam
“Aku nak tebus kesilapan aku. Tapi aku perlukan kau untuk percaya pada aku.” “Kenapa aku kena percaya pengkhianat macam kau?” “Kalau tak, Sultan akan mati!” *** Asil, perisik musuh (CUP) yang dihantar ke istana untuk mengintip Sultan Abdul Hamid II akhirnya membuka mata melihat kebenaran. Asil sudah memilih untuk berpihak dengan Sultan untuk menebus kesilapan, tetapi identitinya tergugat apabila muncul Gallipoli, gadis misteri istana. Jika identiti Asil terde Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 朝日新聞出版
【疫後最新內容修訂,封面全新設計】 吃-喝-玩-樂-賞-買,在首爾必做的101件事, 從經典地區到私房景點,從最新資訊到實用便利帳, 盡情享受旅遊首爾的多樣美好提案! 打造絕景美食經典好物精采表演絕不漏勾的首爾之旅! 旅遊情報最新最前線,資訊最完整全面, 一本在手,無需上網,首爾近/盡在眼前!   ◆101 must dos @ Seoul:必遊景點、必嘗美食 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By James Stewart 
a comic about dinosaurs supporting one another through life from the international bestselling team behind dinosaur therapy, @dinosandcomics including exclusive, never-before-seen bonus comics dinosaurs explore the meaning and significance of true friendship James Stewart's book 'Dinosaur Therapy' was a Sunday Times bestseller w/c 16-08-2021. Learn More
USUAL: RM69.95

NOW: RM 69.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.96 (-10%)

By MARIA KAJIWA
~Mereka masih mengawal tempat itu…~ Kehilangan adiknya, Bahiyah memaksa Azim bergegas ke sebuah kampung di tepi laut. Azim, Ijam dan Ainuha cuba menjejaki Bahiyah. Namun, pencarian itu membawa mereka bertiga ke sebuah kem tahanan perang dunia kedua di atas sebuah bukit. Di situ, mereka berhadapan dengan pelbagai rintangan dan halangan daripada puaka yang mengawal tempat itu. Apakah punca tempat itu berpuaka? Mampukah mereka berempat keluar dengan selamat? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By Veon , Vezill
When Family Fuels The Fire For Fighting Back, They Become Top Targets! When a devastating extra-terrestrial assault sends father and son duo Jake and Jason Diggs into hiding, and already grim outlook turns bleak for the Earth's mightiest kid heroes! Holding out for hope, they plight turns personal when Sherry's parents are abducted by their alien antagonists! With Rain, Sean, and Stone engaged, Team 2 reach out to Louis, only to find him MIA too! Determined to leave nobody b Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By WEEDA AIRIZA
Kupendam lama, dalam hati sebenarnya cinta. “Duduk betul-betul boleh tak? Kereta dah senget ke tepi, saya nak lalu jalan berselut ni. Nanti kereta tenggelam, habis kita!” - Jamil “Eh, kau berhenti sekarang! Kau nak suruh aku turun, sebab aku buat kereta kau berat, kan, kan?!” – Latifah Latifah geram. Laser betul Jamil, ada saja modal nak bagi dia sakit hati. Persahabatan mereka sejak kecil terus berantakan gara-gara salah faham. Lebih memeningkan, mereka terpaksa Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
USUAL: RM45.90

NOW: RM 41.31 (-10%)

MEMBER: RM 39.02 (-15%)

By Tiago Forte
A WALL STREET JOURNAL BESTSELLER A FINANCIAL TIMES BUSINESS BOOK OF THE MONTH A FAST COMPANY TOP SUMMER PICK 'Completely changed my life' - Ali Abdaal, YouTuber and Entrepreneur 'Reading this book feels like being let in on a secret. ... an absolute must read' - Ryder Carroll, author of The Bullet Journal Method Discover the full potential of your ideas and make powerful, meaningful improvements in your work and life by Building a Second Brain. For the first time in histor Learn More
USUAL: RM72.00

NOW: RM 72.00 (-0%)

MEMBER: RM 64.80 (-10%)

Out of stock

By ABDULLAH AL-QARI BIN HJ. SALLEH
Buku ini membicarakan tentang persoalan-persoalan yang berkaitan dengan marah seperti pengertian marah, sebab-sebabnya, adalah marah itu satu keperluan, waktu-waktu yang sesuai untuk marah, keburukan sikap marah dan sebagainya. Selain itu, buku ini juga memberitahu kita tentang bagaimana Rasulullah SAW menyatakan situasi-situasi tertentu. Oleh itu, kita sebagai umat Muhammad SAW perlu sedaya upaday mencontohi Rasulullah SAW dalam setiap perbuatan dan tingkah lakunya. Semoga k Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By HASRIZAL ABDUL JAMIL
Berbekalkan ikrar cinta yang tulus, dua jiwa yang bertaut dalam ikatan pernikahan kini melangkah ke gerbang pembinaan “negara” kecil, iaitu sebuah rumah tangga. Berkongsi hidup di dalam “negara” berasaskan cinta umpama syurga duniawi, kerana segala yang terbatas oleh agama kini dapat sama-sama dikecapi. Namun, cinta semata tanpa kebijaksanaan dan tanggungjawab akan menyebabkan “negara” yang ditadbir bersama menuju ke arah keretakan serta perbalahan. Dalam sambunga Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By HASRIZAL ABDUL JAMIL
Setelah bersatu dalam ikatan pernikahan, kini hidup bersama cahaya mata yang menyinari kehidupan - apakah seterusnya yang perlu kita kejarkan? Warna-warni kehidupan berkeluarga - itulah yang dicoretkan dalam naskhah ini. Pelbagai persoalan berkenaan didikan anak-anak, memelihara keharmonian rumah tangga dan semestinya, pedoman agar hubungan antara suami isteri tetap utuh dan indah. Penulis membawa kita mencontohi teladan agung, Nabi Muhammad SAW dalam mengurus cinta dalam kel Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By ABDUL LATIP TALIB
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By ABDUL LATIP TALIB
USUAL: RM27.90

NOW: RM 25.11 (-10%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

Out of stock

By ABDUL LATIP TALIB
USUAL: RM27.90

NOW: RM 25.11 (-10%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

By ABDUL LATIP TALIB
USUAL: RM27.90

NOW: RM 25.11 (-10%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

By ABDUL LATIP TALIB
USUAL: RM27.90

NOW: RM 25.11 (-10%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

By ABDUL LATIP TALIB
USUAL: RM27.90

NOW: RM 25.11 (-10%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

By ILYA ABDULLAH
"Pendosa yang menyedari akan kekhilafannya mencari jalan pulangnya semula." - Detektif Eshan "Yang jahat itu ada yang jelas di depan mata dan ada yang tersembunyi di sebalik topeng."-Father Joseph. "Salah satu sifat manusia, iaitu tidak mengenang budi. Kau lupa dengan siapa kau merayu dan bersujud memohon pertolongan."-Ifrit "Manusia lebih keji daripada aku. Sifat tamak haloba, nafsu kemahuan sukar dikekang. Saling berbunuhan. Saling mengkhianati. Layakkah manusia sebegini ta Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By FARHANI ABD AZIZ
Agensi Q merupakan satu ejen risikan persendirian yang sudah lama bertapak di Kota Indera. Pengasasnya Tuan Syafiq dan juga dibantu oleh rakan baiknya Mokhtar, menjadikan Agensi Q salah satu badan risikan yang digeruni yang menempatkan ramai ejen terlatih dan handal. Malangnya Mokhtar dan isterinya, Shahira terbunuh ketika menjalankan salah satu misi untuk menyelamatkan Kota Indera. Mereka meninggalkan seorang anak perempuan yang bernama Isabella atau Bella. Bella dilatih dan Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Fauziah Abdul Hamid
Travelog Eropah 2 membawa anda menikmati pemandangan alam yang menakjubkan. Rangkaian pergunungan Alps yang mendominasi negara Lienchtenstein, Austria dan Switzerland turut dikongsi sebahagiannya oleh negara jerman dan Itali. Keindahan yang mempesonakan menjadikan kita ralit dan hanya mampu berzikir. Hamparan permukaan kawasan pergunungan nan menghijau serta puncaknya yang bersalji amat mendamaikan. Taburan tasik, air terjun serta sungai yang bersih melengkapkan lagi kesempur Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Skor A Kertas Model Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) merupakan model pentaksiran PBD sumatif yang disediakan khas untuk membantu murid Tingkatan 1,2 dan 3 melatif diri bagi menghadapi Ujian Akhir Sesi Akademik. Mulai sesi akademik 2022/2023, penilaian pencapaian murid dalam Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilaporkan mengikut Pemarkasan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS). Dapatkan buku ini sekarang untuk menempa kecemerlangan dalan Ujian Akhir Sesi Akademik! - 6 Set Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

1-494 of 494

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top