Anniversary20
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Adam Khoo 'Found 479 Related Products
By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Adam Baratta
The Great Devaluation may be one of the most timely books ever written on the state of the global economy. Baratta sums it up simply enough with the following idea: "What seems crazy in normal times becomes necessary in a crisis." The Great Devaluation is the #1 bestselling book that explains why the real crisis facing the world today is not the Coronavirus. The real crisis facing the world is explosive government debt and deficits. Governments are now left with no choice b Learn More
USUAL: RM85.80

NOW: RM 68.64 (-20%)

MEMBER: RM 64.35 (-25%)

By Ciknorcinta
Seseorang telah memusnahkan seluruh jiwa raganya dan menghilang pergi tanpa bayangan. Tanpa berfikir baik buruknya, Alia mencari lelaki yang mampu menjadi galang gantinya. Dia bertemu dahan untuknya berpaut, tetapi bukan itu yang dia mahu. Seluruh jiwanya memberontak mahukan pembelaan, namun tekanan demi tekanan membuatkan dia semakin penasaran. “Apa hal awak nak peluk-peluk cium saya ni? Saya tak suka tahu tak? Berapa kali nak cakap? Tak faham bahasa ke apa? Jangan kerana Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 32.40 (-10%)

MEMBER: RM 28.80 (-20%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Adam, Nabi Idris, Nabi Nuh, Nabi Hud & Nabi Salleh. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By 查爾斯·蓋斯特
  人性罪惡如何成為決定國家興衰的命脈?   2000多年前,「收取利息」是趁人之危、以鄰為壑,是不道德的;今時今日,在金融界眼中,衍生性金融商品卻是高報酬的快速獲利工具,而高風險及發生金融危機,只是不可預期的意外「黑天鵝事件」……這一切,是怎樣不斷改頭換面而來?眼前,故事還在繼續改寫篇章?   從古羅馬到現代,「借錢」是 Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By Adam Silvera
A special Deluxe Edition of Adam Silvera's groundbreaking debut featuring an introduction by Angie Thomas, New York Times bestselling author of The Hate U Give; a new final chapter, "More Happy Ending"; and an afterword about where it all began. In his twisty, heartbreaking, profoundly moving New York Times bestselling debut, Adam Silvera brings to life a charged, dangerous near-future summer in the Bronx. In the months following his father's suicide, sixteen-year-old Aaron Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 52.90 (-0%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By AZIZAH AMI
TERSEDAK Rinie tatkala Alif membawa seseorang ke rumah untuk diperkenalkan padanya. Macamlah dia tak kenal dengan Abu tu. Setiap kali dia ke bengkel, mata lelaki itu galak memandang daripada atas ke bawah. Gatal bukan main! "Keluarlah berkenalan dengan dia." Alif memaksa. "Abang Long tak nampak ke Rinie tengah makan tengah hari ni? Abang Long pergilah layan dia. Suruh Rinie pula dah," rungut Rinie lalu meneguk air kosong dengan laju. Arin dah menggeleng geram. "Lepas makan, A Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By EYLA HIME
Orangnya tenang tak banyak cakap. Senyumnya juga sesuatu yang jarang sekali dilihat, ala-ala tujuh keajaiban dunia. Namun, dia mampu buat warga Muse meremang bulu roma. Bila perlu berdepan dengan wanita 34 tahun itu, usus masing-masing rasa macam kena pulas. Sebab itulah ketua editor Muse itu digelar Cik Medusa. Tak perlu buka mulut. Hanya dengan renungannya yang tajam bak mata pedang itu saja, Lisa boleh buat sesiapa saja bertukar keras macam batu tak bernyawa. Impresi per Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka kemb Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Kevin Kwan
The iconic author of the bestselling phenomenon Crazy Rich Asians returns with a glittering tale of love and longing as a young woman finds herself torn between two worlds--the WASP establishment of her father's family and George Zao, a man she is desperately trying to avoid falling in love with. On her very first morning on the jewel-like island of Capri, Lucie Churchill sets eyes on George Zao and she instantly can't stand him. She can't stand it when he gallantly offers to Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 67.92 (-15%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By 喬治·艾克羅夫 , 羅伯·席勒
  兩位諾貝爾經濟學獎得主耗時5年最新力作   這是影響你我生活最重要的經濟學新觀點!   本書作者艾克羅夫與席勒,分別為2001年與2013年諾貝爾經濟學獎得主,兩人耗時5年挖掘出真實世界影響所有人甚巨的各行各業釣愚實例,提醒自由市場的所有人們小心別上鉤!   經濟學鼻祖亞當.斯密(Adam Smith)在1776年提出,市場「猶如被一隻看不見的手操 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By
At Peppa's preschool, Madame Gazelle asks the class to dress up as what they want to be when they're older. They are all VERY excited! Edmond Elephant wants to be an astronaut AND an anthropologist. Danny Dog wants to be a skateoarder. Rebecca Rabbit wants to be... a carrot. But Peppa has no idea what she wants to be when she grows up. Luckily Mummy Pig, Daddy Pig and the world's busiest person, Miss Rabbit, let Peppa follow them for a day to give her some ideas! What wil Learn More
USUAL: RM40.95

NOW: RM 40.95 (-0%)

MEMBER: RM 36.86 (-10%)

By Chris Colfer
This #1 New York Times bestseller is the first book in a new series set in Chris Colfer's Land of Stories universe, perfect for both new and longtime fans! When Brystal Evergreen stumbles across a secret section of the library, she discovers a book that introduces her to a world beyond her imagination and learns the impossible: She is a fairy capable of magic! But in the oppressive Southern Kingdom, women are forbidden from reading and magic is outlawed, so Brystal is swif Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Sougo Tokiwa and his friends end up in 16th century Japan during the legendary battle between Oda Nobunaga and Takeda Katsuyori after being approached by Go Shijima and Krim Steinbelt to prevent the latter's ancestor from being killed by a group of time traveling observers known as the "Quartzers", who seek to erase Kamen Rider Drive from history. As Woz reveals himself to be a member of the Quartzers, the truth behind Oma Zi-O is finally revealed. 终于,那个时刻到 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Dr Evelyn Rose
Cinta. Pada Orkid, cinta itu perasaan yang suci.Menginginkan yang terbaik pada si dia yang dicintai walaupun hatinya sendiri terluka. Dalam diam dia menyukai sahabatnya Adam yang jelas menyukai sahabat mereka, Dr Eve. Kata Orkid, biarlah kalau satu masa apabila Adam dan Eve bersatu hatinya akan terluka, dia rela dan dia masih mahu berharap. Menumpang kasih seorang Adam selagi Adam tak dimiliki walaupun dia sedar, dia seperti pipit yang menginginkan enggang. ' Kalaupun hati Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Richard Osman
A little beacon of pleasure' KATE ATKINSON 'So smart and funny. Deplorably good' IAN RANKIN PRE-ORDER NOW: THE FIRST BOOK IN THE GRIPPING THURSDAY MURDER CLUB SERIES BY TV PRESENTER RICHARD OSMANIn a peaceful retirement village, four unlikely friends meet up once a week to investigate unsolved murders. But when a brutal killing takes place on their very doorstep, the Thursday Murder Club find themselves in the middle of their first live case. Elizabeth, Joyce, Ibrahim and R Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By
Changes is the fifth studio album by Canadian singer Justin Bieber. It was released on February 14, 2020, by Def Jam Recordings and RBMG serving as the follow-up to Purpose (2015).The album contains features from Quavo, Post Malone, Clever, Lil Dicky, Travis Scott, Kehlani, and Summer Walker, with production including Adam Messinger, The Audibles, Boi-1da, Harv, Nasri, Poo Bear, Sasha Sirota, Tainy, and Vinylz, as well as Los Angeles Lakers center and 2x NBA Champion JaVale M Learn More
USUAL: RM52.75

NOW: RM 52.75 (-0%)

MEMBER: RM 47.48 (-10%)

By 華倫·伯格
  AMAZON網路書店4.5顆星評價   《圖書館雜誌》、《Inc.》雜誌、出版者周刊、科克斯書評盛讚   格蘭特Adam Grant × 品克Daniel H. Pink 共同推薦   精煉「決策、創造力、人際關係、領導力」四大領域難題   克服「恐懼、知識、偏見、傲慢、時間」五種提問阻力   近200則提問、涵蓋約30種情境、隨附多項實用tips   以全新角度看待老問題,在高速生 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Damya Hanna
Tiada siapa menyangka di sebalik kelincahan dan keceriaan sikapnya, rupa-rupanya Ainul Tihani pernah melalui tragedi pahit pada masa lalu. Namun, memori memilukan itu telah terpadam dari kotak ingatannya gara-gara trauma yang dihidapi. Lantaran itu, Tihani merasakan hidupnya kekosongan. Tidur malamnya asyik diganggu igauan dan mimpi yang menimbulkan persoalan. Jihad Amjad, lelaki berperwatakan dingin yang hidup dalam kebencian ibunya sejak di alam remaja. Akibat tragedi 12 t Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Buku ini merupakan kompilasi risalah atau tips nasihat berkenaan dengan isu perkahwinan untuk pengantin baru yang sesuai untuk dihadam dalam bentuk bacaan santai. Antara nasihat yang terkandung di dalam buku ini ialah - Dalam perkahwinan bukan semuanya manis dan indah, tetapi hakikat kehidupan penuh dengan ranjau dan duri. Justeru itu, sebarang bentuk ombak, onak dan duri perlu deselesaikan dengan penuh hikmah dan bijaksana. - Buangkanlah sifat “awak salah” dan “saya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By SYU ARIANI
URSULA. Itu nama si antagonis di dalam dongeng The Little Mermaid. Tak pernah hatta sekali Hadi terfikir bahawa suatu hari nanti, dia akan bertemu dengan Ursula di alam nyata. “Kahwin dengan aku atau nyawa dia melayang, di depan mata kau.” - ASYFA HANNANI Tak dapat Hadi melawan kerana wanita yang menerima jolokan Ursula itu mampu tunaikan kata-katanya! Demi keselamatan Batrisya, Hadi akur dengan permintaan Asyfa. Namun lama-lama, dia sedar satu hakikat. Hatinya mendamba Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Jara Kern
Mastering grammar is now easier than ever with this fully illustrated guide that covers the most important rules in grammar and punctuation--making even the most confusing rules easy to understand. This illustrated guide to English grammar gives you everything you need for a better understanding of how to write and punctuate correctly. From proper comma usage to the correct form of there, their, or they're--understanding grammar has never been easier. Learn More
USUAL: RM77.90

NOW: RM 77.90 (-0%)

MEMBER: RM 70.11 (-10%)

By 傑夫·海登
勝利是種心態;成功是場心理戰, 掌握心理戰的運作策略,你將無所不能。 ──完成目標、破除惡習的高度實踐指南──   「成功跟尋找動機沒有太大關係,而在於勇於摸索挑戰,並在完成任務後受到激勵。對此,這本論述清晰、引人入勝的書,提供了大量的實踐指引。」──亞當.格蘭特(Adam Grant),華頓商學院教授   明知成功需要恆毅力,但你卻 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Adam Fraser
Is happiness really the key to a meaningful and fulfilling life? We are all obsessed with happiness. There are thousands of books, presenters, and courses trying to teach us how to be happy. But are we more happy? We are the most depressed, anxious and medicated group of people in history. The happiness movement has failed us. Strive turns our ideas of happiness upside down and reveals why challenge, struggle and setbacks are the keys to living a profoundly satisfying life Learn More
USUAL: RM100.80

NOW: RM 100.80 (-0%)

MEMBER: RM 90.72 (-10%)

By Sophilea
“Nak jadi tentera sangat kan, takkan berdiri lama ini pun dah tak boleh tahan? Tu belum lagi nak berperang.” Suara kuat Petty Officer Adam Muqrie bergema. Semua kadet berdiri tegak. Dayana menjeling. Eleh...bolehlah cakap, duduk bawah khemah tahu nak beri arahan saja, desis hatinya. “Dua pusingan padang kawad sebelum boleh rest.” Wisel ditiup. Dayana ketap gigi. Kakinya yang keletihan dan tubuh yang kepenatan dipaksa berlari untuk habiskan dua pusingan padang kawad. R Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Maria Kajiwa
Rumah takkan lengkap tanpa tiang seri. Tiang seri takkan lengkap tanpa semangatnya. – KAPTEN BROCK Ceritanya bermula pada tahun 1947 - enam tahun selepas kematian Kapten Brock Bramfield. Selepas Perang Dunia Kedua berakhir, ibu bapa Kapten Brock, Tuan Rupert dan Puan Emmeline tiba di Cameron Highland untuk menghidupkan semula rumah rehat yang dibangunkan oleh anaknya yang diberi nama ‘Bramfield House’ yang terletak di atas sebuah bukit. Kedatangan mereka diurus Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Angah Sunan
Buku Terbaru: Andai Kau Kenal Tuhanmu.“Susahnya hidup ini, besarnya ujian ini, aku tak mampu, aku lemah, aku penat...”.Selama kita berada di dunia ini, jangan hairan dan terkejut akan terjadinya sesuatu yang menyulitkan kerana itu sudah sifatnya dunia. Dunia hanyalah sebuah filem berskripkan dugaan...”.Buku ini banyak mengajar tentang dunia dan mentauhidkan Allah. Sebuah karya yang sesuai buat yang sedang belajar untuk mengenali-Nya. Juga karya khas buat kita pendosa.. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Harlan Coben
Adam Price has a lot to lose: a beautiful family, a big house, a good job - a perfect life. But then he meets a stranger in a bar and learns a devastating secret about his wife. With the mirage of perfection shattered, Adam finds himself caught up in something far darker than his wife's deception. And if he doesn't make the right moves, the conspiracy he's stumbled into will not only ruin lives - it will end them. Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
TRAGEDI berdarah di New Zealand telah merubah hidup pegawai polis Australia bernama Jessica. Serangan ke atas umat Islam di dua buah masjid di bandar Chrischurch telah menyebabkan Jessica turut menerima bahana apabila diserang penjenayah sehari selepas insiden itu. Rakan setugasnya terbunuh dan Jessica terlantar di hospital. Setelah sembuh, Jessica diarahkan ke Swan Hill untuk melaksanakan tugasan undercover. Dia harus memburu Adam – penjenayah rakyat Malaysia yang diyak Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Rex Adams
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ian Mcewan
From Ian McEwan, Booker Prize winner and international bestselling author of Atonement and The Children Act “Moving. . . . Masterly . . . provocative.” —The New York Times Book Review “A feat of literary sorcery.” —O, The Oprah Magazine “[A] carefully constructed comedy of terrors. . . . [McEwan is] one of the most elegant writers alive.” —The Washington Post “Witty and humane . . . a cautionary fable about artificial intelligence, consent, and justic Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By David Nott
Brave, compassionate and inspiring - it left me in floods of tears' Adam Kay, author of This Is Going to Hurt For more than twenty-five years, David Nott has taken unpaid leave from his job as a general and vascular surgeon with the NHS to volunteer in some of the world's most dangerous war zones. From Sarajevo under siege in 1993, to clandestine hospitals in rebel-held eastern Aleppo, he has carried out life-saving operations and field surgery in the most challenging condit Learn More
USUAL: RM58.90

NOW: RM 58.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.01 (-10%)

By Geronimo Stilton
When you're with Geronimo Stilton, it's always a fabumouse adventure! Geronimo and Trap decide to start making organic honey with the help of some beekeepers. When the honey is ready, they face up against the evil Madam No. Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By Amy Wong
There is a Cantonese saying that exerts that a meal without soup is incomplete. However, boiling soup is not as simple as just putting all the ingredients into a pot to cook. In fact, pairing ingredients and their quantities, the cooking time, heat control, etc. are the keys to boiling a pot of delicious soup. The Cantonese are experienced and skilled in boiling soups. Local seasoned culinar Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Adnin Roslan
Sahabatku… Aku tahu, bukan mudah nak melupakan kisah silam. Aku tahu, bukan mudah nak meninggalkan maksiat yang sering menghantuimu siang dan malam. Sehingga, pernah terdetik di dalam hatimu: “Aku dah tiada harapan lagi untuk ke syurga… .” “Allah murka kepadaku… . ” “Aku ini pasti diazab di dalam neraka!” Htimu merintih. Terasa sebak, sehingga air matamu mengalir nberkali-kali. Setiap hari, setiap malam. Tangisanmu, hanya kau dan Dia sahaja yan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Sisyoujae
#Complicated? #Kompleks? Betul ke kaum Adam dan Hawa COMPLICATED? Tak kisahlah perhubungan antara keluarga, persahabatan, rakan sekolah, colleagues atau kekasih hati... masing-masing tak nak kalah bila bercakap soal complicated. MUNGKIN... Perempuan perlulah lebih perhatian! Lelaki pula kurang peka! NO! Jangan judge terlalu awal, ya. Jangan anggap kerumitan tu suatu beban. Semua masalah ada penyelesaiannya dan isyah-Allah buku ni boleh tolong korang untuk #deal semua a Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Emy Roberto
Perkahwinan mereka yang bahagia selama ini tiba-tiba berubah apabila Syazan disahkan mengandung. Baru mereka sedar rupanya keinginan masing-masing berbeza. Syazan tak mahukan anak tapi, Raimie sangat mahukannya. Tindakan Syazan menyebabkan mereka hampir kehilangan anak yang dikandung. Dan apabila dia mula sedar, waktunya sudah terlewat. Dia kehilangan semuanya. Bahagia mereka musnah sekelip mata. Raimie pergi membawa anak mereka. Lima tahun berlalu.. Pertemuan semula anta Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Illa Shanahila
Fatiya Adam, gadis manja yang menetap bersama bapa saudaranya di UK setelah kematian ibu dan bapanya. Apabila Hany, sepupunya ditipu lelaki dari Malaysia, Hany nekad meminta bantuan Fatiya. “Kau nak aku buat apa sebenarnya ni? Kenapa aku pula yang kena jumpa mamat tu?” - FATIYA “Aku nak kau pikat dia, hancurkan hati dia!” - HANY Gila. Sungguh kerja gila! Nak bercakap dengan orang asing pun dia tak berapa suka, inikan pula nak pikat hati dan buat-buat jatuh ci Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Nia Qurratun’Aini
Lain yang dirancang, lain pula yang jadi. Tiba-tiba hati Qhayrul sudah kena curi. Tanpa diduga, Yusra Dahliyaa telah menyelamatkan nyawa Qhayrul saat pertama kali mereka bertemu. Jantung Qhayrul terus berdegup laju. Ada perasaan luar biasa datang bertamu. Idrus Wira. Pemergian pemilik Restoran Warisan Wira itu meninggalkan pelbagai tanda tanya. Isyraf Wira dan Irdina Wira menyangka hanya mereka berdua waris Idrus Wira. Akan tetapi, sewaktu pembacaan wasiat berlangsung, nama Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nureen Ahmad
Cinta pandang pertama? Karut! Bagi Adam untuk jatuh cinta buat kali kedua itu sangat mustahil. Namun tak siapa menduga, Adam akan terpaut hati kepada babysitter anaknya sendiri. Babysitter tomboi pula tu. Limited edition! “Walaweh, ni rumah ke zoo?” - Adel. “What? Zoo? Amboi belum mula kerja dah nak membawang?” - Adam. Adel benci apabila sering dibuli oleh Adam. Hendak melawan lebih-lebih, bimbang dipecat pula. Penat sudah dia untuk bertukar ganti kerja. Akh Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Bettina Chua Abdullah
Telltale Food features an astonishing variety of writings that are a delicious revelation: sensory, nourishing narratives exploring themes of hunger, discovery, growth, delight and sorrow, wrapped in the world of food, cooking and eating. In their mostly Asian-inspired stories, the writers of the Fay Khoo Award transport us from the kitchens they have inherited to the ones they have adopted, down buzzy streets and in swish restaurants. There is the taste of joyful celebration Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Jung Chang
The best-known modern Chinese fairy tale is the story of three sisters from Shanghai, who for most of the twentieth century were at the centre of power in China. It was sometimes said that 'One loved money, one loved power and one loved her country', but there was far more to the Soong sisters than these caricatures. As China battled through a hundred years of wars, revolutions and seismic transformations, each sister played an important, sometimes critical role, and left an Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By 林冠宇
  刺激性感,從「舉起」開始!   ★1週2次,2支啞鈴就能改造全身的22招居家訓練密技!   ★鯊魚肌、人魚線、愛之把……男神裝備練成,在家一次解決!   ★十萬粉絲熱切期盼,藝人、網紅一致推崇,「巨胸男神」林冠宇Adam首部健身指南!   ★特別收錄攝影師「晏人物」傾力操刀,全肌極限解放寫真特輯!   ▌什麼是「隱性肌」?   Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Adam Khan
Buku ini mengisahkan perjalanan hidup insan OKU bernama Adam Khan yang kehilangan kakinya sejak kecil akibat demam panas. Adam membesar dalam persekitaran yang sukar di Sarawak dengan pandangan serong dan persepsi negatif orang ramai terhadap ketidak upayaannya. Peluang melanjutkan pelajaran di UIA membuka peluang untuk meneroka dunia yang lebih luas. Dari pendakian pertama mendaki Bukit Broga, minatnya mula bercambah dalam aktiviti pendakian. Beberapa puncak gunung dan bu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adam Kay
The perfect surgical stocking-filler' (The Times) from the author of record-breaking million copy bestseller This Is Going To Hurt Christmas is coming, the goose is getting fat . . . but 1.4 million NHS staff are heading off to work. In this perfect present for anyone who has ever set foot in a hospital, Adam Kay delves back into his diaries for a hilarious, horrifying and sometimes heartbreaking peek behind the blue curtain at Christmastime. Twas the Nightshift Before Chri Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Aaron Adams
Want to cash in on real estate investing? A millionaire tells you how. Tips, Tricks, Foreclosures, & Flips of a Millionaire Real Estate Investor features ideas and techniques from millionaire real estate investor, Aaron Adams. Inside, he details the strategies he's repeatedly used to make money--and shows you how to do the same. Incorporating advice from Adams's mentors and experienced investors who taught him the pros and cons of investing, he details how he learned to pic Learn More
USUAL: RM85.80

NOW: RM 85.80 (-0%)

MEMBER: RM 77.22 (-10%)

By 大衛·亞當
當智商變成產品在網路上架,你肯花多少錢買? 世界強權美、英、法、中國 正暗自研究卻不明說的秘密! 歷經工業革命、數位革命、生物演化論之後, 顛覆人類未來的「智力革命」悄然逼近……   史無前例的天才冒險!紐時暢銷作家親身上陣,   改造自己智商超越百萬人,擠進「門薩高智商」俱樂部   電刺激「腦前顳葉」,能改善學生成績?    Learn More
USUAL: RM57.00

NOW: RM 57.00 (-0%)

MEMBER: RM 51.30 (-10%)

By Syakirin Yuslan , Nabihah Ab Razak
Menyandang gelaran pasangan muda, harus bersedia dengan tiga cabaran utama. Masalah wang, masalah risau apa kata orang, dan masalah mengawal emosi yang belum cukup matang. Benar, ini sememangnya cabaran besar, namun sebenarnya, ia tidaklah terlalu sukar jika ego tidak terjunjung di atas kepala. Maksudnya, pasangan muda harus bersedia untuk terus belajar selok-belok rumah tangga dan berlapang dada menerima apa-apa pun takdir yang direzekikan Allah pada masa-masa tertentu. Pe Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 亞當·普萊斯
  兒子到了國、高中,脾氣變得又硬又怪,   愛甩門、愛發脾氣,聽人講話不耐煩?   問他任何事   他只會說「不知道」、「隨便」,   要他做什麼都叫不動,變成一條只會打GAME的大懶蟲……..   真的好怕:   兒子就這樣廢掉,成為人生失敗組……?!   親愛的爸媽:你知道嗎?其實,兒子頹廢懶惰的表面之下,暗藏著深層的恐懼。   Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Riley Fizan
Kalau tak dapat menjadi Sirius, kau perlu mampu menjadi Polaris.” ************************* “Awak masih hidup, Hakimi. Awak cuma hilang dan sekarang saya cuma perlu cari awak!” – ADRIYANA . Selepas enam tahun berlalu, bersama tekad itu Adriyana merancang untuk memulakan semula misi mencari Hakimi Adam Song, lelaki yang bersinar umpama bintang di matanya. Si bintang POLARIS. Mustahil manusia hilang begitu sahaja di dunia ini. Bersembunyi mahupun tersembunyi, p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Madame X, Madonna's highly-anticipated 14th studio album will be released on June 14th. Influenced creatively by living in Lisbon, Portugal over the past several years, Madame X is a collection of songs that celebrate Madonna's career-long affair with Latin music and culture as well as other global influences. Singing in Portuguese, Spanish and English, highlights on the album include "Medell¡n," which was co-produced by Mirwais and captures the spirit of Maluma's hometown. Learn More
USUAL: RM52.75

NOW: RM 52.75 (-0%)

MEMBER: RM 47.48 (-10%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Robert Skidelsky
In this remarkable work, Robert Skidelsky unites his experience, knowledge and talents in a sweeping account of money and power' James K. Galbraith The dominant view in economics is that money and government should play only a minor role in economic life. Money, it is claimed, is nothing more than a medium of exchange; and economic outcomes are best left to the 'invisible hand' of the market. The view taken in this important new book is that the omnipresence of uncertainty m Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Jaja Ahmad
"Yen selalu balik sini sebab Ann. Yen suka Ann." - Khazrin Selama 3 tahun dia hanya memandang dari kejauhan dan mencintai dalam diam. Sekali dia luahkan, terduduk emaknya dan tidak terkata ayahnya. "Selain daripada sebab suka dan cinta, ada sebab lain kenapa saya nak kahwin dengan awak." - Khazrin "Sebab apa?" - Ann "Sebab pak ngah dah dinodai oleh mata awak bila awak tengok pak ngah tanpa baju hari tu." - Khazrin Berkahwin dengan jiran sendiri langsung tiada dalam kamus hid Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Aesya Azahar
Disebabkan tidak percaya dengan plot cerita novel dan drama yang cliché bagi mereka, telah mencetuskan idea gila antara dua sahabat. “Since kau kata tadi kau tak percaya lelaki boleh berubah hanya semata-mata sebab perempuan, aku cadang kita buat something yang boleh cabar hipotesis kau tu!” – Farah Zhafri Adam, seorang lelaki yang kaki perempuan dan pemabuk telah menjadi calon eksperimen itu. Maka bermulalah Ops Goda+Ubah=Success (Tinggalkan). Dengan menggunakan tig Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Lyna Masud
Dia Aminah. Seorang niqabis yang berpaling dari ijtihadnya kerana fitnah manusia. Kerana seorang Adam, maruahnya sebagai niqabis dipijak-pijak lalu dia tekad untuk keluar mencari jalan hidup sendiri. Di situlah bermula episod kehidupannya bersama rakan-rakan yang berbeza pegangan hingga dia hampir terjerumus ke lubang noda yang dia gali sendiri. DIa mencipta dirinya sebagai 'Miya' manakalah 'Aminah' ditinggalkan semakin jauh. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nurul Atiqh Ghuzir
“Saya tak tahu cara untuk mendekati dia. Dia sangat istimewa. Awak satu-satunya harapan saya.” – ADAM DAVIAN Hadirnya tanpa diminta. Kiera mula jatuh hati dan berharap Adam juga merasakan benda yang sama. Namun, punah harapannya apabila Adam mencintai kawan baiknya, Jo. “Saya tidak mampu membuat awak jatuh hati kepada saya. Saya tidak mampu untuk memenangi hati awak…” – SHAKIRA AMIRUDDIN Kiera hanya mampu meluahkan perasaan melalui pementasan teater bersa Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By
Baca, Tulis dan Padam. Learn More
USUAL: RM19.50

NOW: RM 19.50 (-0%)

MEMBER: RM 17.55 (-10%)

By
Baca, Tulis dan Padam. Learn More
USUAL: RM19.50

NOW: RM 19.50 (-0%)

MEMBER: RM 17.55 (-10%)

1-479 of 479

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top