Stock Take
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Adam Khoo 'Found 408 Related Products
By Matt Farr
Optimize your health with these 175+ quick, actionable ways to boost your immune system and beat the common cold every season. From taking a day off of work to stay in bed to having to run out to the store for last minute medicine that you were sure you had, no one enjoys being sick. But what if there were quick and easy ways to boost your immune system so you could feel your best all year long? In Immune S Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 67.41 (-10%)

MEMBER: RM 59.92 (-20%)

「我就是不會!我的數學就是爛!」 一遇到問題,腦袋就僵化、衝動又焦慮, 怎樣的心理因素造成認知上的困難?   改進年輕時就養成的無效思考模式,   給從小就堅信自己學不好數學的人。   解題是日常生活的一部分。我們一整天解題無數,從在聚餐時分攤帳單、開車時找出最佳路徑、訂購派對食物、安排家具動線等等都是。對許多人來說,應付 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Ahmat Adam
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

Out of stock

By Adam Grant
“THIS. This is the right book for right now. Yes, learning requires focus. But, unlearning and relearning requires much more—it requires choosing courage over comfort. In Think Again, Adam Grant weaves together research and storytelling to help us build the intellectual and emotional muscle we need to stay curious enough about the world to actually change it. I’ve never felt so hopeful about what I don’t know.” —Brené Brown, Ph.D., #1 New York Times bestselling Learn More
USUAL: RM82.90

NOW: RM 82.90 (-0%)

MEMBER: RM 74.61 (-10%)

By Pynat Mouri
Kalau ada jodoh go on, tapi kalau ditakdirkan tak ada jodoh, aku akan move on! Bagi AZREEN SHARMIN, orang yang paling dia benci semasa balik kampung pastilah terserempak dengan Azamuddin. Budak lelaki yang suka mengejek-ejek dan jadikan dirinya sebagai bahan lawak bodoh dia. Badak, gemuk, tembun, gajah… Semua lengkap dijadikan bahan sindiran. Dan selayaknya hanya jelingan saja yang dihadiahkan untuk lelaki yang dah serupa setan. “ Amboi, cenge sungguh. Alang-alang tok im Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

Out of stock

By Nass Alina Noah
Terkadang Tuhan hanya menyatukan cinta, bukan untuk memiliki selamanya. BLURB Kisah mereka bukan biasa, lebih dari luar biasa. Mereka bertemu dalam komplot pembunuhan dan penculikan yang terancang sehingga terkandas lama di pulau terpencil. Dari benci menjadi sayang, akhirnya mereka jatuh cinta dan curang dengan pasangan masing-masing. Xander tidak sedar langsung penakluk hati lelakinya ini bukanlah malaikat yang melindungi. Cinta Xander menjadi senjata untuk Angel memusnah Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

Out of stock

By 亞當·巴拉塔
上市榮登《華爾街日報》商業暢銷書榜首、 亞馬遜書店、《今日美國報》 商業暢銷書!   全球真正面臨的危機不是COVID-19,而是政府不斷膨脹的債務和赤字,入不敷出的各國政府別無選擇,只能繼續花錢如流水,積欠更多還不起的債務,再用貨幣貶值掩飾一切。   前好萊塢電影工作者亞當‧巴拉塔,繼全美暢銷巨作《華爾街不讓你知道的投資金律》 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Amanda Shapin Michelson
Make your pregnancy feel easier than ever with these 350 simple hacks to keep you comfortable and happy for nine months straight! Congratulations-you're pregnant! There's no doubt you're thrilled to meet your little bundle of joy...but you also might be feeling some stress and discomfort as you navigate your rapidly changing body. But why not make things a little easier for yourself with these simple hacks to get you through every step of the n Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By 亞當·坎貝爾
男人,絕對沒有你練不到的肌肉! 全方位健身指南再升級! ★連年長踞亞馬遜排行榜,4.7星破千則讀者超高評價★ ★大幅新增20%內容!增修上百種快速燃脂動作&超過40種燃脂重訓組合★ ★中文版累銷5萬本,全台健身教練好評如潮,入門指南首選★ 雕塑肌力,本書帶你打造全新的身體   重訓新手該如何入門?   該搭配怎麼樣的飲食方法才能更有效 Learn More
USUAL: RM92.25

NOW: RM 92.25 (-0%)

MEMBER: RM 83.03 (-10%)

By
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By 彼得·戴德蒙 , 凱薩琳·惠妮
你的蜜糖,可能是他的毒藥! 全球狂銷700萬冊,授權65種語言 【10日啟動計畫 增訂版】   血型不只決定人格,   更決定吃什麼才能更健康!   4 種血型 X 4 種飲食 X 4 種運動方案 X 4 種生活計畫   打造專屬你的完全健康手冊!   為什麼某些減肥法對我沒有效?   為什麼這種人容易罹患這類疾病?   為什麼有些人就是不會老?   關鍵就藏在 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 55.44 (-20%)

MEMBER: RM 55.44 (-20%)

By Nurul Shuhada
Nur Afwan Insyirah, di sebalik sebaris nama itu ada harapan yang ditanam untuknya. Dia sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan ha knya sebagai seorang anak. Sekaligus menunaikan janji yang telah dilafazkan kepada arwah abah. “Afwan... janji dengan abah. Janji yang Afwan akan cari keluarga Afwan. Cari mereka dan dapatkan balik hak Afwan sebagai anak.” - Pak Malik Bermulalah rancangannya mahu mendekati keluarga kandung dengan m Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Courtney E. Ackerman
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Craig Richard
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Amy Neumann
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Andrea Owen
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By Paul Coleman
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By Sherianna Boyle
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By Caroline Adams Miller
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By David Adam
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Adam Lashinsky
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

By Adam Bryant
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By Adam Alter
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 98.91 (-10%)

By Jasinda Wilder
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Azieana
Rindu itu ada bila kau sudah tiada. Adam menikahi Arissa setelah mereka ditangkap khalwat di sebuah hotel. Malah, Adam turut menuduh Arissa sengaja memerangkapnya. “You muncul depan bilik I ni kenapa? Saja nak tengok tubuh I?” “You... you jangan salah faham. I datang ni sebab nak ajak you makan malam. Bukan suka-suka nak tengok ketul-ketul roti ban kat tubuh you tu.” “Kalau suka-suka nak tengok pun tak apa. I halalkan sebab you pun halal untuk I, kan?” Arissa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Sayhazs Zailie
“Usahlah kau bersedih, Di hadapanmu aku hadir, Memadam resah dah curiga dari hatimu…” ARYAN ALFIANSYAH WONG. 10 tahun kejar impian, akhirnya lelaki itu putuskan untuk pulang setelah puas menjelajah semesta alam. Tak sabar rasa nak bersua. Dah rindu sangat pada keluarga. Tapi baru beberapa minit touch down, belum pun sempat sampai rumah, Aryan diculik geng Crazier... The most wanted criminal gang in Malaysia! Sebab? Dia anak Aryawan Wong, hartawan terkenal Indonesia. Da Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Emma Theriault
Happily ever after is only the beginning as Belle takes on the responsibility of becoming queen and learns to balance duty, love, and sacrifice, all while navigating dark political intrigue-and a touch of magic. It's 1789 and France is on the brink of revolution. Belle has finally broken the Enchantress's curse, restoring the Beast to his human form as Prince Adam, and bringing life back to their castle in the province of Aveyon. But in Paris, the fires of change are burning Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

Out of stock

By 亞當·庫查斯基
最符合現今時局需求的著作, 讀者異口同聲:「好看到讓你想『傳』給別人」!   一種致命病毒蟄伏多年,於人群中突然其來地爆發。一場政治運動迅雷不急掩耳地展開,隨後快速銷聲匿跡。金融體系網絡中藏著「超級傳播者」,致使乍見小小的危機擴及為全球市場崩盤。一個想法如野火燎原般傳播開來,自此改變世界的樣貌……   說到「傳染力」, Learn More
USUAL: RM70.85

NOW: RM 70.85 (-0%)

MEMBER: RM 63.77 (-10%)

By Azian Zahra
Kasihku padamu tak akan pernah padam walau seribu kali kau masih melukai hatiku. Seandainya aku pergi dulu, izinkan aku bawa bersama hatimu. Peristiwa di Tower Bridge menemukan Hakimi dan gadis Jepun, Keiko. Bagi Keiko, sungguh dia terasa terhutang budi apabila niatnya untuk membunuh diri dihalang oleh lelaki budiman itu. Melalui Hakimi, dia mula terpesona dengan keindahan Islam, agama yang dianuti lelaki itu. “Insya-Allah.” “Apa?” “Oh, itu bahasa Arab. Maksudnya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Amyra Aimi
Kisahnya ibarat cerita dongeng Cinderella versi lelaki. Makan apa yang ada. Tidur beralaskan tikar. Tinggal merempat pula. Puas dimaki, puas dicerca. Dibelasah lelaki yang merupakan ketua samseng di kampung. Itu semua sudah menjadi ‘makanan’ yang dia kena hadam. Fareez Iskandar sudah lali hidup susah. Sehinggalah, pertemuan dengan seorang lelaki yang berpangkat Dato’. Dia ditawarkan pula pekerjaan sebagai pemandu peribadi kepada anak tiri orang kenamaan tersebut. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Anis Shikali
Janji tetap perlu dikotakan. Biarlah orang kata dia gila. Zerlindah Jawhara tak kira. Sebagai pengapit, dihadiri juga majlis perkahwinan bekas kekasihnya , Zafeeq. Untungnya dia, terjumpa pula dengan Shawn Adam. Rupanya sebiji macam Liam Hermsworth. “You know what? I’ll have to make you mine! You’re not my type, but I just… have to.”- Adam “Try me!” – Zerlindah Dalam pada Adam kata Zerlindah bukanlah jenis perempuan yang dia suka, dia juga yang macam orang sas Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Ieya Sya
Dianggap sebagai ‘pesalah’ selama bertahun-tahun menjadikan Sara seorang yang paranoid, menyendiri dan menutup diri sendiri dari dunia luar. Apatah lagi yang menjatuhkan hukuman itu adalah Kifli, darah dagingnya sendiri. Hadirnya Faz, seorang lelaki halimunan di alam mimpi membuka ruang untuk dia melarikan diri dari realiti. Disangka cuma teman ilusi mimpi, rupa-rupanya Faz wujud di alam realiti. Mereka berjanji untuk bertemu setelah wujud rasa indah antara mereka. “C Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Adam Baratta
The Great Devaluation may be one of the most timely books ever written on the state of the global economy. Baratta sums it up simply enough with the following idea: "What seems crazy in normal times becomes necessary in a crisis." The Great Devaluation is the #1 bestselling book that explains why the real crisis facing the world today is not the Coronavirus. The real crisis facing the world is explosive government debt and deficits. Governments are now left with no choice b Learn More
USUAL: RM85.80

NOW: RM 85.80 (-0%)

MEMBER: RM 77.22 (-10%)

By Kaoru
Disebabkan personalitinya yang pendiam, Ji-won risau Candy JEM, Adam dan Daniel akan memutuskan persahabatan kerana dirinya membosankan. Di bawah tekanan untuk menjadi lebih menarik, dia mula menjadi nakal. Adakah kawan sejati dapat selamatkan Ji-won sebelum terlambat? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Ciknorcinta
Seseorang telah memusnahkan seluruh jiwa raganya dan menghilang pergi tanpa bayangan. Tanpa berfikir baik buruknya, Alia mencari lelaki yang mampu menjadi galang gantinya. Dia bertemu dahan untuknya berpaut, tetapi bukan itu yang dia mahu. Seluruh jiwanya memberontak mahukan pembelaan, namun tekanan demi tekanan membuatkan dia semakin penasaran. “Apa hal awak nak peluk-peluk cium saya ni? Saya tak suka tahu tak? Berapa kali nak cakap? Tak faham bahasa ke apa? Jangan kerana Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 32.40 (-10%)

MEMBER: RM 28.80 (-20%)

By Ana Maria , Syarmila Muntazar
Kisah 25 Rasul ialah himpunan kisah riwayat dan sejarah 25 Rasul yang wajib diketahui. Sejarah hidup dan perjuangan mereka perlu diketahui bagi memastikan para pembaca tidak ketinggalan untuk mengenali dan menghayati sejarah pengorbanan pada Nabi yang merupakan utudan dan kekasih Allah sekaligus dapat menambah ilmu pengetahuan mereka. Siri pertama ini mengetengahkan siri - siri daripada Nabi Adam, Nabi Idris, Nabi Nuh, Nabi Hud & Nabi Salleh. Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.32 (-20%)

By 查爾斯·蓋斯特
  人性罪惡如何成為決定國家興衰的命脈?   2000多年前,「收取利息」是趁人之危、以鄰為壑,是不道德的;今時今日,在金融界眼中,衍生性金融商品卻是高報酬的快速獲利工具,而高風險及發生金融危機,只是不可預期的意外「黑天鵝事件」……這一切,是怎樣不斷改頭換面而來?眼前,故事還在繼續改寫篇章?   從古羅馬到現代,「借錢」是 Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By Adam Silvera
A special Deluxe Edition of Adam Silvera's groundbreaking debut featuring an introduction by Angie Thomas, New York Times bestselling author of The Hate U Give; a new final chapter, "More Happy Ending"; and an afterword about where it all began. In his twisty, heartbreaking, profoundly moving New York Times bestselling debut, Adam Silvera brings to life a charged, dangerous near-future summer in the Bronx. In the months following his father's suicide, sixteen-year-old Aaron Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By AZIZAH AMI
TERSEDAK Rinie tatkala Alif membawa seseorang ke rumah untuk diperkenalkan padanya. Macamlah dia tak kenal dengan Abu tu. Setiap kali dia ke bengkel, mata lelaki itu galak memandang daripada atas ke bawah. Gatal bukan main! "Keluarlah berkenalan dengan dia." Alif memaksa. "Abang Long tak nampak ke Rinie tengah makan tengah hari ni? Abang Long pergilah layan dia. Suruh Rinie pula dah," rungut Rinie lalu meneguk air kosong dengan laju. Arin dah menggeleng geram. "Lepas makan, A Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By EYLA HIME
Orangnya tenang tak banyak cakap. Senyumnya juga sesuatu yang jarang sekali dilihat, ala-ala tujuh keajaiban dunia. Namun, dia mampu buat warga Muse meremang bulu roma. Bila perlu berdepan dengan wanita 34 tahun itu, usus masing-masing rasa macam kena pulas. Sebab itulah ketua editor Muse itu digelar Cik Medusa. Tak perlu buka mulut. Hanya dengan renungannya yang tajam bak mata pedang itu saja, Lisa boleh buat sesiapa saja bertukar keras macam batu tak bernyawa. Impresi per Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka kemb Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Kevin Kwan
The iconic author of the bestselling phenomenon Crazy Rich Asians returns with a glittering tale of love and longing as a young woman finds herself torn between two worlds--the WASP establishment of her father's family and George Zao, a man she is desperately trying to avoid falling in love with. On her very first morning on the jewel-like island of Capri, Lucie Churchill sets eyes on George Zao and she instantly can't stand him. She can't stand it when he gallantly offers to Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By 喬治·艾克羅夫 , 羅伯·席勒
  兩位諾貝爾經濟學獎得主耗時5年最新力作   這是影響你我生活最重要的經濟學新觀點!   本書作者艾克羅夫與席勒,分別為2001年與2013年諾貝爾經濟學獎得主,兩人耗時5年挖掘出真實世界影響所有人甚巨的各行各業釣愚實例,提醒自由市場的所有人們小心別上鉤!   經濟學鼻祖亞當.斯密(Adam Smith)在1776年提出,市場「猶如被一隻看不見的手操 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By
At Peppa's preschool, Madame Gazelle asks the class to dress up as what they want to be when they're older. They are all VERY excited! Edmond Elephant wants to be an astronaut AND an anthropologist. Danny Dog wants to be a skateoarder. Rebecca Rabbit wants to be... a carrot. But Peppa has no idea what she wants to be when she grows up. Luckily Mummy Pig, Daddy Pig and the world's busiest person, Miss Rabbit, let Peppa follow them for a day to give her some ideas! What wil Learn More
USUAL: RM40.95

NOW: RM 40.95 (-0%)

MEMBER: RM 36.86 (-10%)

By Chris Colfer
This #1 New York Times bestseller is the first book in a new series set in Chris Colfer's Land of Stories universe, perfect for both new and longtime fans! When Brystal Evergreen stumbles across a secret section of the library, she discovers a book that introduces her to a world beyond her imagination and learns the impossible: She is a fairy capable of magic! But in the oppressive Southern Kingdom, women are forbidden from reading and magic is outlawed, so Brystal is swif Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Sougo Tokiwa and his friends end up in 16th century Japan during the legendary battle between Oda Nobunaga and Takeda Katsuyori after being approached by Go Shijima and Krim Steinbelt to prevent the latter's ancestor from being killed by a group of time traveling observers known as the "Quartzers", who seek to erase Kamen Rider Drive from history. As Woz reveals himself to be a member of the Quartzers, the truth behind Oma Zi-O is finally revealed. 终于,那个时刻到 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By 大衛·華勒斯-威爾斯
世界更熱、更窮、更多瘟疫, 一點溫差就能帶來全新病毒、千年一遇的災難,癱瘓整個經濟。 未來會成長或大倒退?關鍵就在如何成功轉化氣候危機。 「至今為止讓人最全面看懂氣候變遷的一本書。」   ★一出版即登上《紐約時報》暢銷書排行榜TOP 1   ★《時代》雜誌評選年度100大必讀好書   ★《經濟學人》《紐約客》各大媒體年度推薦選書   「 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Dr Evelyn Rose
Cinta. Pada Orkid, cinta itu perasaan yang suci.Menginginkan yang terbaik pada si dia yang dicintai walaupun hatinya sendiri terluka. Dalam diam dia menyukai sahabatnya Adam yang jelas menyukai sahabat mereka, Dr Eve. Kata Orkid, biarlah kalau satu masa apabila Adam dan Eve bersatu hatinya akan terluka, dia rela dan dia masih mahu berharap. Menumpang kasih seorang Adam selagi Adam tak dimiliki walaupun dia sedar, dia seperti pipit yang menginginkan enggang. ' Kalaupun hati Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Richard Osman
A little beacon of pleasure' KATE ATKINSON 'So smart and funny. Deplorably good' IAN RANKIN PRE-ORDER NOW: THE FIRST BOOK IN THE GRIPPING THURSDAY MURDER CLUB SERIES BY TV PRESENTER RICHARD OSMANIn a peaceful retirement village, four unlikely friends meet up once a week to investigate unsolved murders. But when a brutal killing takes place on their very doorstep, the Thursday Murder Club find themselves in the middle of their first live case. Elizabeth, Joyce, Ibrahim and R Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By
Changes is the fifth studio album by Canadian singer Justin Bieber. It was released on February 14, 2020, by Def Jam Recordings and RBMG serving as the follow-up to Purpose (2015).The album contains features from Quavo, Post Malone, Clever, Lil Dicky, Travis Scott, Kehlani, and Summer Walker, with production including Adam Messinger, The Audibles, Boi-1da, Harv, Nasri, Poo Bear, Sasha Sirota, Tainy, and Vinylz, as well as Los Angeles Lakers center and 2x NBA Champion JaVale M Learn More
USUAL: RM52.75

NOW: RM 52.75 (-0%)

MEMBER: RM 47.48 (-10%)

By 華倫·伯格
  AMAZON網路書店4.5顆星評價   《圖書館雜誌》、《Inc.》雜誌、出版者周刊、科克斯書評盛讚   格蘭特Adam Grant × 品克Daniel H. Pink 共同推薦   精煉「決策、創造力、人際關係、領導力」四大領域難題   克服「恐懼、知識、偏見、傲慢、時間」五種提問阻力   近200則提問、涵蓋約30種情境、隨附多項實用tips   以全新角度看待老問題,在高速生 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Damya Hanna
Tiada siapa menyangka di sebalik kelincahan dan keceriaan sikapnya, rupa-rupanya Ainul Tihani pernah melalui tragedi pahit pada masa lalu. Namun, memori memilukan itu telah terpadam dari kotak ingatannya gara-gara trauma yang dihidapi. Lantaran itu, Tihani merasakan hidupnya kekosongan. Tidur malamnya asyik diganggu igauan dan mimpi yang menimbulkan persoalan. Jihad Amjad, lelaki berperwatakan dingin yang hidup dalam kebencian ibunya sejak di alam remaja. Akibat tragedi 12 t Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Buku ini merupakan kompilasi risalah atau tips nasihat berkenaan dengan isu perkahwinan untuk pengantin baru yang sesuai untuk dihadam dalam bentuk bacaan santai. Antara nasihat yang terkandung di dalam buku ini ialah - Dalam perkahwinan bukan semuanya manis dan indah, tetapi hakikat kehidupan penuh dengan ranjau dan duri. Justeru itu, sebarang bentuk ombak, onak dan duri perlu deselesaikan dengan penuh hikmah dan bijaksana. - Buangkanlah sifat “awak salah” dan “saya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By SYU ARIANI
URSULA. Itu nama si antagonis di dalam dongeng The Little Mermaid. Tak pernah hatta sekali Hadi terfikir bahawa suatu hari nanti, dia akan bertemu dengan Ursula di alam nyata. “Kahwin dengan aku atau nyawa dia melayang, di depan mata kau.” - ASYFA HANNANI Tak dapat Hadi melawan kerana wanita yang menerima jolokan Ursula itu mampu tunaikan kata-katanya! Demi keselamatan Batrisya, Hadi akur dengan permintaan Asyfa. Namun lama-lama, dia sedar satu hakikat. Hatinya mendamba Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Jara Kern
Mastering grammar is now easier than ever with this fully illustrated guide that covers the most important rules in grammar and punctuation--making even the most confusing rules easy to understand. This illustrated guide to English grammar gives you everything you need for a better understanding of how to write and punctuate correctly. From proper comma usage to the correct form of there, their, or they're--understanding grammar has never been easier. Learn More
USUAL: RM77.90

NOW: RM 77.90 (-0%)

MEMBER: RM 70.11 (-10%)

By 傑夫·海登
勝利是種心態;成功是場心理戰, 掌握心理戰的運作策略,你將無所不能。 ──完成目標、破除惡習的高度實踐指南──   「成功跟尋找動機沒有太大關係,而在於勇於摸索挑戰,並在完成任務後受到激勵。對此,這本論述清晰、引人入勝的書,提供了大量的實踐指引。」──亞當.格蘭特(Adam Grant),華頓商學院教授   明知成功需要恆毅力,但你卻 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Adam Fraser
Is happiness really the key to a meaningful and fulfilling life? We are all obsessed with happiness. There are thousands of books, presenters, and courses trying to teach us how to be happy. But are we more happy? We are the most depressed, anxious and medicated group of people in history. The happiness movement has failed us. Strive turns our ideas of happiness upside down and reveals why challenge, struggle and setbacks are the keys to living a profoundly satisfying life Learn More
USUAL: RM100.80

NOW: RM 100.80 (-0%)

MEMBER: RM 90.72 (-10%)

By Sophilea
“Nak jadi tentera sangat kan, takkan berdiri lama ini pun dah tak boleh tahan? Tu belum lagi nak berperang.” Suara kuat Petty Officer Adam Muqrie bergema. Semua kadet berdiri tegak. Dayana menjeling. Eleh...bolehlah cakap, duduk bawah khemah tahu nak beri arahan saja, desis hatinya. “Dua pusingan padang kawad sebelum boleh rest.” Wisel ditiup. Dayana ketap gigi. Kakinya yang keletihan dan tubuh yang kepenatan dipaksa berlari untuk habiskan dua pusingan padang kawad. R Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

1-408 of 408

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top