Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Adam Wallace 'Found 325 Related Products
By Dacher Keltner 
"Read this book to connect with your highest self." --Susan Cain, #1 New York Times bestselling author of Bittersweet and Quiet "We need more awe in our lives, and Dacher Keltner has written the definitive book on where to find it." --Adam Grant, #1 New York Times bestselling author of Think Again "Awe is awesome in both senses: a superb analysis of an emotion that is strongly felt but poorly understood, with a showcase of examples that remind us of what is worthy of our aw Learn More
USUAL: RM72.00

NOW: RM 72.00 (-0%)

MEMBER: RM 57.60 (-20%)

By Zul Aimran Omar
The Empire – Perang-perang Rasulullah mengetengahkan siri peperangan Nabi Muhammad SAW dalam usaha mempertahankan Islam apabila digugat oleh pihak musuh. Setiap peperangan yang dihadapi oleh Baginda dirancang dengan teratur. Bagindalah sebenarnya yang terlebih dahulu menggunakan strategi-strategi terbaru dan terkini, sebelum ia ditiru oleh musuh-musuh Islam dengan menggunakan nama yang berbeza. Secara langsung, ia menjadi satu bukti bahawa umat Islam mampu menggegarkan duni Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 亞當.賈林斯基 , 莫里斯.史威瑟
★暢銷全球.商管心理學必讀經典★ 了解人性,才能創造雙贏, 重點是──讓自己多贏一些! 競爭與合作,並不是二選一。 掌握敵友關係的正確平衡, 在面試、會議、談判等場合,為自己創造有利環境!   哥倫比亞大學╳華頓商學院聯手,   引用科學實證研究,   揭開合作與競爭的成功祕訣!   .為什麼我們應該在面試時最後一個上場,買賣 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By
Adik - adik sayang nabi kan? Jom kita kenali nabi pilihan Allah dengan membaca buku ini. Adik - adik boleh mencontohi akhlak mulia nabi Allah ini. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Haswida Abu Bakar
"Syarat Kak Farah... dia meminta aku supaya keluar dulu dengan kau sebanyak tiga kali. Tiga janji temu. Berkenal-kenal dan baharulah buat keputusan. Sekiranya aku masih tidak dapat menerima kau juga, Kak Farah akur dengan keputusan aku. Kalau kau marah, aku faham."-JOE ADAM Demi menjaga hati Kak Farah, Joe Adam penuhi syarat menggunung tinggi kakak sepupunya ini agar hati yang baru terluka berbuka hati pada Ain Nurlisa staf di syarikat Kak Farah dan part-time model yang baru Learn More
USUAL: RM31.90

NOW: RM 31.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.52 (-20%)

By Zharulnizam Z.A
Kepulangan Hambali ke Batu Pahat bersama sebuah harapan. Ada hajat yang ingin ditunaikan. Namun, takdir ALLAH telah tertulis. Hadirnya bukan untuk menyulam kasih, tapi untuk melihat Seri Bakawali terus hidup. Permainan mistik ini harus ditamatkan walau apa pun yang terjadi. Kiai Shamsudin mesti dibantu! Biarlah lara perkasihan ini terus berlalu dibawa bayu. “Seri Bakawali, maafkan aku! Aku terpaksa memadam namamu dari kamus hidupku." - Hambali - Sepeninggalan Hambali, Lo Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 奧利弗.強森
擅長演算紙上的數學習題,不等於具備數學素養!   面對現代資訊金融社會各式各樣的數字轟炸,   能夠運用數學思維和資訊統計工具,以簡馭繁,   排除雜訊、擺脫偏見,從數據中獲得洞見,   這才是各行各業的社會菁英、以及未來的社會菁英,   都應當具備的數學素養。   英國資訊理論暨統計科學專家奧利弗.強森,   不使用任何複雜 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Scott Adams
"In Reframe Your Brain, Scott Adams, the contrarian genius behind Dilbert and author of the most influential personal success book of all time—How to Fail at Almost Everything and Still Win Big—gives you the complete operating system for lasting happiness. Are you familiar with this old saying? “All publicity is good publicity.” That’s a classic reframe. The quote shifts your thinking from the shame of whatever you did wrong to your probable benefit. You ca Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Adam Grant 
This brilliant book will shatter your assumptions about what it takes to improve and succeed. I wish I could go back in time and gift it to my younger self. It would've helped me find a more joyful path to progress. —Serena Williams, 23-time Grand Slam singles tennis champion The #1 New York Times bestselling author of Think Again illuminates how we can elevate ourselves and others to unexpected heights. We live in a world that's obsessed with talent. We celebrate gi Learn More
USUAL: RM94.00

NOW: RM 84.60 (-10%)

MEMBER: RM 75.20 (-20%)

By Tarah DeWitt
A swoony story about friendship, love, and looking for the laugh in life, from the popular TikTok author, perfect for fans of B.K. Borison and Sarah Adams. 'Fake dating perfection . . . It's everything I look for in a romance, deftly blending heart, humour, and the perfect amount of angst' AMY LEA 'Pure romance catnip and a master class in yearning. Tarah DeWitt's writing simply wraps you up in joy. Cozy, tender, sexy, hilarious - I adored every word' RACHEL LYNN SOLOMON ' Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 59.31 (-10%)

MEMBER: RM 52.72 (-20%)

By
Buku 25 Rasul Utusan Allah ini merupakan pilihan terbaik bagi mereka yang mahu mempelajari kisah - kisah menarik tentang 25 Nabi Pesuruh Allah s.w.t. Kisah dalam buku memuatkan perihal nabi - nabi bermula Nabi Adam a.s sehinggalah Nabi Muhammad s.a.w. Setiap kisah mempunyai rujukan yang sahih si samping pengajaran berharga yang dapat dijadikan ikhtibar Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Usako Princessz
Di denai sungai yang menjadi saksi… Kerana dendam dan cemburu yang menguasai. Kesetiaan yang teguh bagai dimeteri dengan tembaga yang tak mudah dicairkan! Takdir Tuhan, resipi turun-temurun itu sekali lagi melakar memori, merekat dua hati. Dua anak muda berdarah pendekar itu akhirnya bertemu kembali setelah bertahun-tahun terpisah dek parut lama yang merantai keluarga. Di kala dua hati sudah berjanji untuk sehidup semati, taufan kuat tiba-tiba membadai lagi hubungan merek Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sisyoujae
Seringkali kita diingatkan dan digalakkan untuk menjadi diri sendiri, berbuat baik dengan diri sendiri dan orang lain, tak kurang juga menjadi jujur dengan sesiapa saja. Pesanan yang mudah dihadam namun sukar untuk dipraktikkan. Lihat di sekeliling kita. Mungkin famili terdekat, si dia yang tersayang, kawan yang katanya karib, tapi sebenarnya fake? Lebih sadis, mungkin kita sendiri yang palsu. Kitalah fake people tu?! Siri 30 Wadah kali ini bakal membawa pembaca mengenali Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Nurshiemah Md Yasan
Tiga orang sahabat yang tinggal serumah mempunyai karakter yang berbeza. Masing-masing ada cerita tersendiri apabila memperkatakan tentang jodoh. NADIM, ada hati dengan anak tuan rumah. Malangnya sifat pemalu terlampau Nadim membuatkan dia mudah menggelabah. “Hei, Nadim. Kau ada kacau anak aku ke?” - Puan Asmidar “Mak ni garang sangatlah. Jangan asyik nak marah aje.” - Indah “Tak... puan. Err... saya nak pergi kerjalah ni.” - Nadim ARJUNA, dingin dengan Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Laura Taylor Namey
In this highly anticipated companion to the New York Times bestseller and Reese Witherspoon x Hello Sunshine Book Club YA Pick A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow, Flora Maxwell heads to Miami to find a path for her future . . . and finds her heart along the way. Winchester has always been home for Flora, but when her mother dies, Flora feels untethered. Her family expects her to apply to university and take a larger role in their tea-shop business, but Flora isn’t Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

Out of stock

By 亞當·斯密
  指數型基金之父──約翰.柏格專文導讀   股神──巴菲特、諾貝爾經濟學獎得主──保羅.薩繆爾森 重磅推薦   長銷50年,巴菲特最推崇的商業作家,深刻描述金融世界眾生相。   一本反思金融界道德,與希望導正投資人價值觀的傳道書!   史上第一本描寫巴菲特投資心法與優雅身影的傳世經典!   與價值投資之父班傑明.葛拉漢及股神 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 珍妮佛·麥克亞當 , 道格拉斯·湯普森
  ★本書由米高梅電影公司拿下版權翻拍★   ★凱特溫絲蕾主演★   由受害者親身揭秘、來自第一手資訊,   揭密沒有區塊鏈的加密貨幣,如何用最傳統的直銷方式騙到40億美金?   ★本事件製作成BBC Podcast節目   ★橫跨175國、超過350萬人上鉤的最大金融詐騙案   ★經過受害者努力,加密女王茹雅被列為FBI十大通緝要犯   作者是這起「維 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By  Jennifer McAdam
*A NEXT BIG IDEA CLUB MUST-READ BOOK FOR AUGUST 2023* "[An] exhilarating mix of memoir and true crime. . ." — Publishers Weekly (starred review) The astonishing true story of the coal miner’s daughter who took on the creators of the world’s biggest financial fraud and helped the FBI to convict them The OneCoin global cryptocurrency fraud stole tens of billions of dollars from ordinary people around the world. Unlike Madoff or Enron, who relieved the world’s wealthi Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

By Adam Kay
THIS IS GOING TO HURT was the bestselling non-fiction book of the century – a frank, funny and furious look at the brutal realities of life in the NHS. But it was only part of Adam Kay’s story. With his stethoscope now hung up, Adam shares more suture-splitting anecdotes from both on and off the wards. From the hilarious to the profoundly moving, from the first days of medical school to life after the NHS, UNDOCTORED is an astonishing portrait of an extraordinary life, Learn More
USUAL: RM66.90

NOW: RM 66.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.52 (-20%)

By 華樂士·史泰納
  普立茲獎、美國國家圖書獎、歐亨利獎、《洛杉磯時報》「終身成就獎」得主,   史丹佛大學創意寫作課創始人   曾教授《斷背山》編劇賴瑞.麥克墨特瑞、備受村上春樹推崇的瑞蒙.卡佛、《飛越杜鵑窩》作者肯.凱西、《最後的獨角獸》作者彼得.畢格──   創意寫作之父華樂士.史泰納   40多年寫作與教學經驗精華首次公開!   ★專 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Aileen Clark
175 quick and easy recipes for all the satisfying, feel-good foods you crave right in your favorite appliance—the Air Fryer! The foods you love made quick and easy in the air fryer! In The “I Love My Air Fryer” Comfort Food Recipe Book, you’ll discover 175 recipes and photos for delicious and satisfying dishes sure to bring a smile to your face. You’ll find savory snacks like cheesy bacon fries and crunch homemade potato chips, sweet treats like chewy chocolate ch Learn More
USUAL: RM95.90

NOW: RM 95.90 (-0%)

MEMBER: RM 86.31 (-10%)

By Syaz Sufiy
Slapped by the truth or kissed by the lies? Orang lain tidak akan tahu sesakit apa yang sedang menghentam dada kita kerana di luarannya kita nampak hidup dengan sangat baik di dalam kesempurnaan yang indah. Itulah apa yang sedang dilalui oleh Luf Gabriel dan Aura Iman Thania. Aura nekad mahu mencari tahu kisah sebenar di sebalik gahnya nama keluarganya. Dari Rusia ke Malaysia, Aura cuba menguatkan hatinya yang seringkali rapuh itu untuk membela nasib si ibu. Setiap pertemu Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Neko
Joni ingin mendermakan duit baki kepada badan amal dan simpan rambut supaya boleh menyumbang kepada pesakit kanser. Mia pula ingin beri duit poket dan bekalnya kepada orang susah. Pada waktu lapang, Daniel, Emilia, Joni, Mia dan Adam melakukan aktiviti sukarela di rumah anak yatim. Walaupun masih kanak-kanak, mereka masih boleh membantu dalam banyak cara. Ketahui cara menunjukkan kebaikan kepada orang lain. Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Lila Vee
Lima tahun. Satu tempoh yang agak lama untuk seseorang ‘move on’ daripada kisah cinta yang pernah bertanda dalam hati. Tapi entah kenapa, sejauh mana Anne Dahlia cuba lari, sekuat mana dia cuba menafikan, cinta itu tetap gagal dipadamkan daripada memori. “You nampak benteng pasir kat tengah tu? Macam mana kuat pun ombak, macam mana deras arus sungai... dua-dua tak boleh bercantum. Sama macam kita!” - Anne II Kata orang, cinta tak semestinya memiliki. Tapi, kata Idl Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Adam Grant
#1 New York Times Bestseller “THIS. This is the right book for right now. Yes, learning requires focus. But, unlearning and relearning requires much more—it requires choosing courage over comfort. In Think Again, Adam Grant weaves together research and storytelling to help us build the intellectual and emotional muscle we need to stay curious enough about the world to actually change it. I’ve never felt so hopeful about what I don’t know.” —Brené Brown, Ph.D., Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

By Hasrudi Jawawi
Dia datang bila cahaya menghilang... Tragedi pembunuhan enam orang remaja di sebuah banglo terbengkalai itu 15 tahun lalu menyebabkan banglo itu digelar banglo angker. Ada yang mengatakan roh enam orang remaja yang mati dibunuh di banglo itu masih bergentayangan dan tidak aman sehingga sekarang. Hal itu membuatkan Fazlie, Amir dan Farina yang telah menubuhkan kumpulan penerjah aktiviti paranormal dengan nama Ghost To Ghost bersama tiga lagi ahli jemputan khas mereka tel Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Illya Abdullah
Zaitun, wanita berhati iblis menghasilkan mannequin bernyawa untuk kepentingan diri dan juga sebagai koleksi peribadinya. Kisahnya menjadi tarikan sebuah syarikat produser yang ingin menghasilkan sebuah filem seram berdasarkan kisah benar. Melissa, teraju utama filem itu melakukan sedikit kajian pada watak yang dipegangnya itu. Seorang kru dirasuk. dan seorang kru mati dengan misteri. Melissa pula hilang tanpa jejak. Adam, saudara tiri Melissa pulang untuk menyiasat kehil Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By KATHLEEN GLASGOW , LIZ LAWSON
How do you solve a murder? Follow the lessons of the master—Agatha Christie! Iris and Alice find themselves in the middle of another Castle Cove mystery in the sequel to New York Times bestseller The Agathas, by powerhouse authors Kathleen Glasgow and Liz Lawson. Alice Ogilvie and Iris Adams became the talk of Castle Cove when they cracked the biggest case of the fall: the death of Brooke Donovan. Together, the Agathas put Brooke's killer away for good, and since then thin Learn More
USUAL: RM56.95

NOW: RM 56.95 (-0%)

MEMBER: RM 51.26 (-10%)

By Nurhayati Ishak
Ishq – pertemuan kita bukan kebetulan. Walau aku di dunia lain, namun jiwaku sudah menyatu di dalam darahmu. Cintaku untukmu sudah menyatu, Ellina. Aku adalah bahagiamu. Kau adalah bahagiaku. Ellina - Ishq, kedatanganmu bagaikan misteri. Kehilanganmu juga suatu misteri. Aku begitu terluka saat kau pergi meninggalkan aku sendiri. Kau umpama merentap separuh dari jiwaku pergi. Iskandar - sampai mati kaulah nyawaku, Ellina. Pernikahan kita ialah buktinya. Aku tahu kau ci Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Cik Nor Cinta
Firdaus dan Melur sudah mengecapi momen-momen indah di dalam rumah tangga mereka,namun ujian yang melanda datang tanpa diduga. Hadirnya Mak Long Sally telah membawa cerita berbeza. “Dia baik tu bersebab kau tau tak? Sebab dia banyak kekurangan! Dia sakit. Tak kerja. Tak boleh mengandung. Itu pun kau tak nampak ke?” - Mak Long Sally Huh! Namun bukan Melur orangnya untuk mengalah dan dikalahkan. “Ingat ni drama Melayu ke? Kena buli pun diam dan mengalah? Konon baik san Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By SITI NURHALIZA
USUAL: RM221.90

NOW: RM 221.90 (-0%)

MEMBER: RM 199.71 (-10%)

By Jake Humphrey , Damian Hughes
This book uncovers the eight essential habits of the world's leading sportspeople, coaches and entrepreneurs. From taking responsibility for your situation to finding your 'Trademark Behaviours', it reveals how the world's highest-achieving people unlocked their potential - and how you can too. Anyone can learn the secrets of high performance. 'Full of valuable principles with real-world relevance to people's everyday lives' Toto Wolff 'So many different lessons from so ma Learn More
USUAL: RM72.90

NOW: RM 72.90 (-0%)

MEMBER: RM 65.61 (-10%)

By Wallace D. Wattles
The step-by-step scientific approach to attracting financial and spiritual wealth • This is the 100-year-old book that inspired Rhonda Byrne's bestselling The Secret • Explains the precise series of practical steps that, if followed, guarantee prosperity • Reveals the secrets that underlie today’s success and prosperity movements In his bestselling book, Wallace D. Wattles explains that “universal mind” underlies and permeates all creation. Through the process Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By RIZAL RAMLI
~Berambuslah kau, jangan ganggu keluarga aku!~ Haji Ismail membawa keluarganya berpindah ke Kelantan kerana kerja. Anak sulungnya, Adam, yang akan menduduki peperiksaan SPM pada tahun depan langsung tidak bersetuju walaupun terpaksa akur dengan aturan baru hidup mereka. Remaja itu tidak mahu meninggalkan kehidupan di bandar dan kawan-kawan di sekolah lamanya. Namun, semuanya berubah apabila dia bertemu dengan rakan baru. Isteri Haji Ismail, Puan Salmah dan anak bongsu Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By ACIK LANA
Mewarisi penyakit keturunan dari arwah bapanya, dua puluh enam tahun Sara Aina menjalani hidup yang berbeza. Dikawal ketat, disekat kebebasan, malah dia langsung tidak dibenarkan bermalam di tempat lain selain dari kediaman sendiri. Jika ingkar, kecelakaan mungkin menimpa dirinya. Malang sungguh! Suatu hari, nasib Sara Aina berubah dengan pelawaan daripada Puan Faezah. Akhirnya dia mengorak langkah, keluar juga dari kepompong demi meneroka dunia yang lebih luas. Namun luasny Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Rose Harissa
Sedangkan dua negara bisa berdamai, inikan pula dua hati… Merasa ‘dilempar’ ortu ke Pulau Besar, Malaysia, Ervan Prima Sakti, Indonesia’s Most Eligible Bachelor protes berat. Bertemu pula dengan Surihani, cewek muka imut tapi jutek alias ngeselin banget! Salah faham bahasa, sering bikin dia dan Suri adu mulut. “Kamu hobinya nyerocos ... padahal aku belum habis ngomong, aku butuh bantuan kamu!” – Ervan “Tapi di sini, perkataan butuh maksudnya lucah, mencarut. Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Sherliza Tajul Arippin
Kisah mengenai Wooli yang tidak boleh tidur pada malam hari kerana cahaya bintang terlalu terang. Wooli memarahi Bintang dan menyuruh Bintang memadamkan cahaya mereka. Bintang berasa sedih dan berkecil hati, lalu Bintang memadamkan cahaya. Suasana menjadi gelap. Wooli berasa takut. Owa, seekor burung hantu menyuruh Wooli meminta maaf. Akhirnya Bintang kembali bercahaya apabila Wooli menyedari kesilapannya dan meminta maaf. Learn More
USUAL: RM8.00

NOW: RM 8.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.20 (-10%)

By Nirrosette
Kata Adam Khalis: Hidup ini tak boleh berdasarkan ‘saya-suka-awak’ dan ‘awak-suka-saya’… and we live happily ever after – aman bahagia untuk selamanya. Tak semudah itu, Kaseh. Hidup ini ada duri dan ranjau. Kata Kaseh: Bagaimana kita berbeza macam langit dengan bumi; Kaseh tak kisah. Kaseh sanggup buang apa sahaja demi Adam; termasuklah tidak mewarisi harta benda daddy. Kaseh sanggup hidup macam orang biasa. Percayalah, Kaseh bersedia memberi semuanya, kerana s Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka ke Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By ZAYRA JASMINE
Saat kat-katanya menjadi bicara beracun, hatinya sudah lama hancur. Pernah dengar perkahwinan itu kadang datang pada waktu tidak disangka-sangka? Itulah apa yang dialami oleh Haura Mardhia dalam sekelip mata. Niatnya hanya ingin membantu Eliyana, teman jatuh longkang bersama-sama merangkap matchmaker paling berjaya abad ini. Ingatkan dia popular kerana menjadi seorang penulis sahaja, tidak sangkalah pula boleh popular disebabkan kerabat gila client Eliyana. “Awak kena k Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By SHERA ZULGHAFAR
All is fair in love… and law. Agaknya apa yang terjadi apabila dua orang peguam kepala batu bertemu? Takdir menemukan Nur Nadhrah dan Ahmad Raffi sebagai rakan sepejabat di firma guaman yang sama. Sikap Nadhrah yang sambil lewa dan Raffi yang perfectionist membuatkan mereka sering tidak sekepala. “Memang semua graduan luar negara ni tak adab ke?” – NUR NADHRAH “Well, that depends on how we are treated.” – AHMAD RAFFI Orang tua pernah berpesan, jangan terla Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Adam Tooze
FINALIST FOR THE ORWELL PRIZE FOR POLITICAL WRITING 2022 THE TIMES BOOKS OF THE YEAR 2021 'A complex story, which Tooze tells with clarity and verve... The world is unlikely to be treated to a better account of the economics of the pandemic' The Times From the author of Crashed comes a gripping short history of how Covid-19 ravaged the global economy, and where it leaves us now When the news first began to trickle out of China about a new virus in December 2019, r Learn More
USUAL: RM82.00

NOW: RM 73.80 (-10%)

MEMBER: RM 65.60 (-20%)

By B.K. Borison
‘The Lovelight series is my happy place’ - SARAH ADAMS, author of The Cheat Sheet Mixed Signals is a sweet and steamy small-town romance from TikTok favourite author B. K. Borison. The story features a bashful man who can rock a Hawaiian shirt, a hopeful and dreamy bakery owner, enough sweets to give you a cavity, and your favourite Inglewild residents. Layla Dupree has given up on love. She’s waded through all of the fish in the sea, each one more disappointing than Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By AMRAN JAZEE , FITRI HUSSIN , EB REEZA
DENDAM KESUMAT - AMRAN JAZEE Kerana satu kesilapan kecil yang dilakukan telah mengubah haluan hidupnya. Dia lelaki yang tidak punya apa-apa, tidak mempunyai masa depan. Insiden dengan anak majikannya telah menyebabkan dia hilang kerja. Bukan sahaja kehilangan kerja malahan dia dipukul dengan teruk, maruah dirinya dihina dan dia hampir mati. Dendam pada majikannya semakin membarah. Demi sebuah dendam dia sanggup melakukan apa sahaja. Jalan hitam menjadi pilihan, dia meminta ba Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

Out of stock

By ILYA ABDULLAH
"Pendosa yang menyedari akan kekhilafannya mencari jalan pulangnya semula." - Detektif Eshan "Yang jahat itu ada yang jelas di depan mata dan ada yang tersembunyi di sebalik topeng."-Father Joseph. "Salah satu sifat manusia, iaitu tidak mengenang budi. Kau lupa dengan siapa kau merayu dan bersujud memohon pertolongan."-Ifrit "Manusia lebih keji daripada aku. Sifat tamak haloba, nafsu kemahuan sukar dikekang. Saling berbunuhan. Saling mengkhianati. Layakkah manusia sebegini ta Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By John Sweeney
The perfect romcom: a stunning mix of hilarious tropes, swoony romance and lovable, relatable characters. A must read for every romance lover!' Ali Hazelwood Opposites become allies to fool their matchmaking friends in this swoony reimagining of Shakespeare's beloved comedy, Much Ado About Nothing. Jamie Westenberg and Bea Wilmot have nothing in common except a meet-disaster and the mutual understanding that they couldn't be more wrong for each other. But when the people cl Learn More
USUAL: RM57.50

NOW: RM 57.50 (-0%)

MEMBER: RM 51.75 (-10%)

By Sarah Adams
When the owner of the local flower shop in Rome, Kentucky, makes a questionable agreement with a tattooed bad boy, a delightful friends-to-lovers romance begins to bloom - from the author of When in Rome and TikTok sensation, The Cheat Sheet. Praise for Sarah's Adams' charming rom-coms: 'A delectable romance, sweet and satisfying as a slice of warm apple pie' CHLOE LIESE 'Sarah Adams' books are woven with pure sunshine and rainbows . . . It's everything you could want in a Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By TJ Klune
Witty, haunting and kind, Under the Whispering Door is a gift for troubled times. TJ Klune brings us a warm hug of a story about a man who spent his life at the office - and his afterlife building a home. From the author of joyous New York Times bestseller The House in the Cerulean Sea. Welcome to Charon's Crossing. The tea is hot, the scones are fresh and the dead are just passing through. When a reaper comes to collect Wallace from his own sparsely-attended funeral, Wall Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By NURSHAZA
Teruslah menjadi penawar hatiku Dia percaya kesetiaan membawa maksud ketulusan untuk menyimpan satu hati dan berjanji untuk tidak mengkhianati. “Abang sayangkan Haura. Abang tak tipu.…” – ZAWWAR FAKHRI Ternyata kesetiaannya bagaikan bertepuk sebelah tangan. Pengakuan Fakhri sama sekali tidak dapat menembus akal fikirannya. Haura tekad untuk keluar dari kepompong kesetiaaannya. Setiap kali dirinya terperangkap dalam sarang kesedihan, hadirnya si mawar putih bersama Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By FUFULIEYA MAT
RIndu menghapuskan benci dan dendam yang menggugat jiwa. Andai dendam itu tiada, sudah tentu bahagia yang mereka kecapi saat ini. Tetapi, api kebencian masih lagi membara dan harus dibalas walaupun gadis itu tidak tahu apa-apa. "Kenapa awak mesti layan saya macam ni?! Saya cuma cintakan awak! Kenapa awak hukum saya pada salah yang saya tak buat?!" - AMMARA HALIQA "Kau pentingkan diri kau sama macam keluarga kau yang tak guna tu! Senang-senang datang hancurkan hidup aku, sen Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Leoz
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Yokai Ganggu Lena Yokai dah datang! Tak perlu disangkal lagi, masyarakat Jepun percaya tentang kewujudan yokai ni. Entiti dan roh ghaib mitos rakyat Jepun menyerupai 'sesuatu' ini sering berlegar-legar. Malah banyak cerita dan mitos tersebar. Antaranya jika 100 batang lilin dinyalakan pada tengah malam dan dipadamkan selepas berc Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Cassandra Clare
James and Cordelia must save London—and their marriage—in this thrilling and highly anticipated conclusion to the Last Hours series from the #1 New York Times and USA TODAY bestselling author Cassandra Clare. Chain of Thorns is a Shadowhunters novel. Cordelia Carstairs has lost everything that matters to her. In only a few short weeks, she has seen her father murdered, her plans to become parabatai with her best friend, Lucie, destroyed, and her marriage to James Heronda Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By Amy Lea
Unapologetically romantic, wonderfully sexy, always brilliant' Ali Hazelwood 'The perfect book to lift your spirits' Beth O'Leary ------ Tara Chen has had her heart broken ten times, by ten different men. Nevertheless, she is still determined to find her perfect match. The only problem? Tara is a romance novel obsessive, and her standards are sky high. Modern dating apps have killed the meet-cute, so Tara decides to revisit her exes - all ten of them - in the hope of findi Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

Out of stock

By Cassandra Clare
James and Cordelia must save London — and their marriage — in this thrilling and highly anticipated conclusion to The Last Hours series from the #1 New York Times and USA TODAY bestselling author Cassandra Clare. Chain of Thorns is a Shadowhunters novel. Cordelia Carstairs has lost everything that matters to her. In only a few short weeks, she has seen her father murdered, her plans to become parabatai with her best friend, Lucie, destroyed, and her marriage to James He Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Sequoia Nagamatsu
The perfect romcom: a stunning mix of hilarious tropes, swoony romance and lovable, relatable characters. A must read for every romance lover!' Ali Hazelwood Opposites become allies to fool their matchmaking friends in this swoony reimagining of Shakespeare's beloved comedy, Much Ado About Nothing. Jamie Westenberg and Bea Wilmot have nothing in common except a meet-disaster and the mutual understanding that they couldn't be more wrong for each other. But when the people cl Learn More
USUAL: RM58.95

NOW: RM 58.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.06 (-10%)

By Mari Mancusi
What if Arthur wasn't meant to be king? Having pulled the sword from the stone, scrawny Arthur has gone from washing dishes to sitting on the throne at Camelot Castle. What he doesn't know is that the scheming witch, Madam Mim, used her magic to help Arthur free the sword, believing the boy would be easy to control once he was made king. When Arthur proves more capable than she imagined, Mim sends her foster daughter, Guinevere, to put Arthur back in his right place washing Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By John Grisham
***THE NUMBER ONE SUNDAY TIMES BESTSELLER*** 'Three sparkling Grisham stories for the price of one . . . Appealing entertainment' IRISH INDEPENDENT 'These three novellas in a single volume show Grisham at his masterful best, exquisite evocations of the law though far from complimentary about lawyers . . . A minor masterpiece' DAILY MAIL Three thrilling stories of the law from the master of the legal thriller. Homecoming takes us back to Ford County, the fictional setting o Learn More
USUAL: RM42.50

NOW: RM 42.50 (-0%)

MEMBER: RM 38.25 (-10%)

By Eliot Brown 
An amazing portrait of how grifters came to be called visionaries and high finance lost its mind.' Charles Duhigg, bestselling author of The Power of Habit The definitive inside story of WeWork, its audacious founder, and the company's epic unravelling from the journalists who first broke the story wide open. In 2001, Adam Neumann arrived in New York after five years as a conscript in the Israeli navy. Just over fifteen years later, he had transformed himself into the Learn More
USUAL: RM65.00

NOW: RM 65.00 (-0%)

MEMBER: RM 58.50 (-10%)

By Edzati Kamaluddin
Farhan sibuk membina istana olok - olok untuk Farah menggunakan barang mainanya. Apabila Farah terjatuh kerana terpijak mainan Farhan yang bertaburan, Farhan hanya diam tidak peduli. Sehinggalah, istana itu roboh lalu mengoyakkan baju kembang Farah… alamak. Apakah yang perlu Farhan lakukan? Mari, kita ikuti kisah Farhan belajar meminta maaf daripada kisah Nabi Adam a.s. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

1-325 of 325

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top