Anniversary20
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Akta Pemberi Pinjaman Wang berlesen 'Found 697 Related Products
By Crystal Anabella
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn. “I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.” Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn. “Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Azura Rasiddin
Menggapai Fantasi, Dihampar Realiti Aurora. Gadis berusia dua puluh tahun yang mempunyai impian dan fantasi untuk menemui cinta sejati seperti papa dan mamanya. Namanya diberi sempena lambang cinta papa dan mamanya yang bertemu di bawah langit aurora. Eidlan. Anak jiran sebelah rumah. Kembar kepada kawan baik Aurora. Kali pertama bertemu sewaktu mereka berusia dua belas tahun, hati Aurora sudah terpaut. Namun segalanya berubah apabila dia kenal siapa Eid yang sebenarnya. I Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By
A sorcerer who was once the top student of the famous Tower of Fang, now spends his time chasing around his hopeless clients as a moneylender, at least until his client comes up with a plan to make money: marriage fraud. Unwillingly being dragged in to the plan, Orphen encounters a monster who has long been his goal since the day he left the Tower of Fang. Between those who seek to kill the monster and Orphen, giving everything to protect the monster, his lousy but peaceful d Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By ZAZA QRY
Dua tahun Abyana Ruzda melarikan diri daripada lintah darat. Dia ingatkan dia hanyalah penjamin kepada pinjaman wang Wazir, lelaki yang dia ingat akan menjadi khalifahnya hingga ke akhir hayatnya, rupanya dialah peminjam wang itu. Bertemu dengan Encik Lintah Darat yang kacak membuatkan hati Abyana Ruzda berdebar kencang. Tiba-tiba, Encik Lintah Darat buat perjanjian melupuskan hutangnya yang banyak itu. Hanya ada satu saja syaratnya. Kahwin dengan Encik Lintah Darat a.k.a Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka kemb Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By WAN ROSLAN WAN SALLEH
"Ramai orang begitu teruja menginginkan kehidupan yang luar biasa apabila melihat secara fizikal kekayaan dan kesenangan hidup yang dimiliki yang membuatkan hati berdetik dan berdebar-debar mencari formula yang memungkinkan kita pun boleh menjadi kaya seperti mereka. Malangnya, kerana kita tidak punya banyak ilmu maka kaya yang cuba kita capai adalah kaya yang cuba disegerakan, seperti terlibat dalam skim cepat kaya. " Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By SOPHILEA
ZAHRED HADRI yang membenci wanita dan ZULAIKHA NASREEN yang terdesak… Zahred ketawa sinis. “Tolak? Berapa? Seribu sebulan? Kemudian sehingga seratus bulan. Seratus bulan baru selesai? Berapa lama tu? Lapan tahun tiga bulan. Apa awak yakin selama itu awak akan terus bekerja di sini?” Sinis suara Zahred bertanya. Zulaikha yang masih berdiri sedikit menggeletar. Dia harus kuat. Dia kena cuba dapatkan. Ini saja jalan yang dia ada. “Saya janji tuan, atau tuan boleh poton Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Kaoru
Sedih dengan berita kebakaran di Australia, Alex dan putera mendermakan wang untuk membantu menyelamatkan haiwan di sana. Pada masa sama, Putera Jayvyn di Afrika Selatan sedang sibuk menyiasat kes penyeludupan haiwan liar. Siasatan tersebut membawa dia kepada Alex dan putera, lalu mereka bertelagah. Mampukah Alex dan putera menyelesaikan isu ini dan menyelamatkan haiwan dalam bahaya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By SYUHADA SAFIAN
Menjadi gadis backpackers di bumi gajah putih merupakan Impian buat Hana, Ekin, Syirah dan Kila. Namun, perjalanan leih 10 jan dengan Hatyai Express atas tiket persembahan teater yang disertai Syirah berubah menjadi sebuah mimpi ngeri bersiri. Tanpa mereka sedari, wang bernilai ratusan ribu ringgit terus menghantui tanpa henti. Makin jauh dibuang, makin banyak masalah yang datang! Bagaimana nasib mereka? Mampukah kebijaksanaan Hana, keberanian Kila, Kekalutan Ekin, termasukl Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By DUHA
Siapa kata jadi Presiden Geng Bawang Sekolah ni seronok? Disebabkan aku terpaksa menjadi wartawan nombor 1 sekolah, maka aku telah menjadi paling senior paling loser! Dan misi aku, mengejar gelaran senior paling cool abad ini! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By KENNY LEE
Ramai orang nak beli rumah tapi tak berjaya kerana pinjaman tak diluluskan. Adakah anda salah seorang dari mereka? Atau adakah anda tidak jelas berapa amaun pinjaman rumah yang anda layak? Buku ini membongkar segala strategi medalam yang anda wajib tahu sebelum membayar deposit membeli rumah. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Eza , Khairi (Pak Teh)
"Pelbagai contoh dan bimbingan oleh mereka yang berada di sebalik keyboard laman web kewangan dan pelaburan popular di Malaysia, MajalahLabur.com. Daripada beribu-ribu artikel yang telah kami terbitkan, ini adalah kompilasi wajib tahu! Inilah buku yang menggabungkan ilmu, rahsia dan tips mahal; dalam bahasa santai yang senang faham. Lepas habis baca, pilih dengan tenang pelaburan yang sesuai dengan jiwa " Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Suraya Zainuddin
Dua belas cerpen. Dua belas orang penulis. Satu tema: Duit. Dari fantasi ke sains fiksyen ke autobiografi, anda tidak pernah membaca kewangan seperti ini. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 26.32 (-20%)

MEMBER: RM 26.32 (-20%)

By Various Authors
Unik, pelik namun menarik! Bongkar 123 fakta tentang pelbagai haiwan dalam satu buku! Istimewa buat anda yang suka meneroka bersama ilustrasi hebat. Bersedia untuk kuasai alam dan spesies haiwan yang penuh misteri dah rahsia. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Pernah tak rasa degupan hati cinta? Acuh, tak pernah lagi? Kalau nak rasa di awangan, jom baca Koleksi GEMPAK™ x Utopia™ jilid ke-6 ni! Ada pelbagai kisah menusuk kalbu yang mencairkan hati korang. Tapi dalam ni bukan ada kisah romantik je, ada macam-macam genre yang gerenti 100% akan buat korang rasa berbaloi dan tak buang masa! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By AZIMAH LILY
Kepulangan Fatini dari Switzerland bersama anak kecil mengejutkan semua ahli keluarganya. Kehadiran anak kecil bernama Baiduri menjadi penghalang untuk ibu Fatini, Puan Rokiah melaksanakan rancangannya terhadap Fatini. “Kalau along masih anggap mama ni ibu along, Along hantar budak tu balik Switzerland.” - PUAN ROKIAH “Mama, Baiduri tak ada sesiapa pun di sana.” - FATINI Walaupun ditentang hebat oleh ibunya, Fatini tetap berkeras menjaga Baiduri. Amanah terakhir a Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By
《串字游戏——青春修炼手册》是第一本中文版的“Word Searching”!深受大家的喜爱,推出全新的《串字游戏——马来西亚Youtuber》。 注力、观察力、记忆力及推理能力是一个人智力的重要组成部分。 专注力是成功的重要前提,注意力不集中,是许多孩子成绩不好的主要原因。应该让孩子提早养成做事专注的好习惯。 大家都知道,孩子在玩游戏时是最专注的 Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

By
《这本书真好玩》收录了韩国人气综艺节目的玩意——答案之书。 当你面对疑惑时,可以用这本书帮你找出答案。比如:我今年要去国外旅行吗? 心中默念问题,随意翻开一页,会让你有意想不到的答案。 另外还有星座之最,比如哪个星座最笨?你的星座为何变穷?你的星座对美食有什么要求?一句话就能说准你的星座特性。 最后加料!!有许愿方法,比 Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

By Zhao Wang
"In December 2019, novel coronavirus pneumonia (NCP) was firstly reported in China, then spread globally. As of 16 April 2020, more than 1,990,000 cases globally have been reported to the World Health Organization (WHO), with more than 130,000 lives lost. Every day, COVID-19 seems to reach a new and tragic milestone. With the global fight against this pandemic, it is of utmost importance to help people understand COVID-19. This book is a compendium of COVID-19. It Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By 艾美·韋伯
  ☆ 廣達集團董事長林百里於「華人領袖遠見高峰會」引用本書   ☆ 《科技島鏈》作者黃欽勇、JC趨勢財經觀點版主Jenny Wang專文推薦   ☆ 《連線》、《Fast Company》、《華爾街日報》等媒體好評推薦   ☆ 本書入選2019年《金融時報》與麥肯錫最佳商業書   ☆ 作者艾美.韋伯入選2017年Thinkers50雷達名單,長期擔任財星五百大企業、政府機構顧問    Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Norlela Zubir
Kisah pengalaman saya ini ditujukan khas buat insan yang ingin memujuk hati. Dalam kehidupan ini, ada ketikanya kita ditimpa musibah, lalu terpaksa menanggung beban emosi. Bukan mudah untuk kekal berbaik sangka kepada Allah. Bagi saya sendiri, tidak pernah terduga akan ditimpa musibah di tanah suci. Saya ditarbiah Allah selama tiga bulan sebelum suami yang sakit, ditakdirkan kembali ke Rahmatullah. Kehilangan suami dicintai satu ujian berat buat seorang wanita. Apatah lagi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Sloow Studio
Dunia menjadi semakin aneh dengan fenomena tidak dapat dijelaskan, fakta terbatas dan fiksyen yang menyimpang dari norma! Apabila tiada siapa memparcayai... apa dan bagaimana untuk membawa kita ke landasan yang betul apabila diselubungi spekulasi? Berbekal bukti yang sedikit, keajaiban dunia tetap dibongkar! Lihatlah dengan pandangan lebih jelas dan minda terbuka. Jangan sesekali lupa kebenaran di luar sana... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI UPSR dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan prak Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Ameera Ameer
Mengisahkan tentang Cik Siti yang mempunyai dua orang sahabat baik iaitu Mawar dan Teratai. Siti bercinta dengan Awang, namun dalam diam rupa-rupanya Mawar juga mencintai Awang. Teratai yang mengetahui pekara tersebut menasihati Mawar agar tidak mengkhianati sahabat baik sendiri. Kemudian, wajah Cik Siti tiba-tiba diserang penyakit misteri apabila ditumbuhi jerawat batu. Keadaan mukanya sangat teruk sehingga orang kampung memanggilnya hantu dan dia sering dihina dan dikeji, m Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.00 (-0%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Sesungguhnya, sisi gelap dan cerah kehidupan ini sudah dijadikan Allah SWT bagi menunjukkan kekuasaan-Nya yang tiada tandingan. Kita hanya makhluk kerdil yang sentiasa berada dalam kehendak-Nya dan tidak mampu melakukan apapun tanpa kudrat pemberian-Nya. Syaitan, iblis, jin dan roh-roh jahat sentiasa berlegar-legar di sekililing kita. Cuma manusia tidak diberikan mata kasyaf untuk melihat kehidupan makhluk-makhluk ghaib ini. Andai dibuka hijab, tentu sekali kita akan dapat me Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Nama Enrique Malaka, Henry the Black, Enrique de Malacca atau Panglima Awang tidak pernah tercatat dalam sejarah sebagai manusia pertama yang mengelilingi bumi. Tetapi nama orang Eropah yang berjaya mengelilingi lingkaran bumi disebut sebagai Sebastian de Elcano. Sedangkan Sebastian de Elcano berjaya mengelilingi bumi 17 bulan selepas kejayaan yang dilakukan oleh Panglima Awang. Panglima Awang dilahirkan pada tahun 1494. Pada tahun 1503, beliau berlayar dari Ambon ke Palemba Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
TRAGEDI berdarah di New Zealand telah merubah hidup pegawai polis Australia bernama Jessica. Serangan ke atas umat Islam di dua buah masjid di bandar Chrischurch telah menyebabkan Jessica turut menerima bahana apabila diserang penjenayah sehari selepas insiden itu. Rakan setugasnya terbunuh dan Jessica terlantar di hospital. Setelah sembuh, Jessica diarahkan ke Swan Hill untuk melaksanakan tugasan undercover. Dia harus memburu Adam – penjenayah rakyat Malaysia yang diyak Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Hj. Abdul Rahman Salleh
Persediaan yang lengkap adalah amat penting bagi semua bakal Haji dan Umrah sebelum menyahut panggilan Baitullah. Bukan sahaja dari segi fizikal, kesihatan dan kewangan, malah persediaan dari segi psikologi dan ilmu amat dituntut. Khas bagi bakal tetamu Allah, buku ini memuatkan nota-nota Kursus Ibadah Haji dan Umrah bagi para jemaah memahami dan mengikuti kursus Haji dan Umrah. Semoga buku ini menjadi asbab para jemaah sekalian memperoleh Haji yang mabrur, Amin. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI UPSR dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan prak Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI UPSR dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan prak Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Lee Jing Jing
The heart-rending story of survival and endurance in Japanese-occupied Singapore Singapore, 1942. As Japanese troops sweep down Malaysia and into Singapore, a village is ransacked, leaving only three survivors, one of them a tiny child. In a neighbouring village, seventeen-year-old Wang Di is bundled into the back of a troop carrier and shipped off to a Japanese military brothel. After sixty years of silence, what she saw and experienced there still haunts her. And in the yea Learn More
USUAL: RM52.50

NOW: RM 52.50 (-0%)

MEMBER: RM 47.25 (-10%)

By Cho Nam Ju
The multi-million copy selling, international bestseller. Kim Jiyoung is a girl born to a mother whose in-laws wanted a boy. Kim Jiyoung is a sister made to share a room while her brother gets one of his own. Kim Jiyoung is a female preyed upon by male teachers at school. Kim Jiyoung is a daughter whose father blames her when she is harassed late at night. Kim Jiyoung is a good student who doesn't get put forward for internships. Kim Jiyoung is a model employee but gets o Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksa Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 13.52 (-15%)

MEMBER: RM 13.52 (-15%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis diren Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperi Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.12 (-15%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI UPSR dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan prak Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Cho Nam Ju
The multi-million copy selling, international bestseller. Kim Jiyoung is a girl born to a mother whose in-laws wanted a boy. Kim Jiyoung is a sister made to share a room while her brother gets one of his own. Kim Jiyoung is a female preyed upon by male teachers at school. Kim Jiyoung is a daughter whose father blames her when she is harassed late at night. Kim Jiyoung is a good student who doesn't get put forward for internships. Kim Jiyoung is a model employee bu Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis diren Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By
In May, 1980, German reporter Peter (Thomas Kretschmann) works on assignment in Tokyo, but the news is slow there. He hears from a colleague that something ominous is occurring in Gwangju, South Koea. The phone lines have been completely cut off to the city. Peter decides to go there. In Seoul, South Korea, Kim Man-Seob (Song Kang-Ho) struggles to make ends meet as a taxi driver, while also taking care of his daughter. He needs money to pay for his rent. At a restaurant, Kim Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis diren Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis d Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis diren Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
People from Saitama Prefecture are persecuted and, because of this, they hide the fact that they are from there. In Tokyo, Momomi Hakuhodo (Fumi Nikaido) is a male high school student and the son of the Tokyo governor. Physically, Momomi Hakuhodo looks like a girl. One day, he meets mysterious male transfer student Rei Asami (Gackt). They are attracted to each other, but Rei Asami is from Saitama Prefecture. 故事发生在东京屈指可数的名校白鹏堂学院,事情 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Hj. Abdul Rahman Salleh
"Persediaan yang lengkap adalah amat penting bagi para jemaah Umrah sebelum menyahut panggilan Baitullah. Bukan sahaja dari segi fizikal, kesihatan dan kewangan, malah persediaan dari segi psikologi dan ilmu amat dituntut. Khas buat bakal tetamu Allah, buku ini memuatkan nota-nota Kursus Ibadah Umrah bagi para jemaah memahami dan mengikuti kursus Umrah sebagai persiapan menunaikan ibadah Umrah. Semoga ibadah Umrah para jemaah sekalian diterima oleh Allah SWT, Amin. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By
As the grandmaster who founded the Demonic Sect, Wei WuXian roamed the world in his wanton ways, hated by millions for the chaos he created. In the end, he was backstabbed by his dearest shidi and killed by powerful clans that combined to overpower him. He incarnates into the body of a lunatic who was abandoned by his clan and is later, unwillingly, taken away by a famous cultivator among the clans—Lan WangJi, his archenemy. This marks the start of a thrilling yet hilarious Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 33.52 (-20%)

MEMBER: RM 33.52 (-20%)

By ILBS
USUAL: RM27.50

NOW: RM 27.50 (-0%)

MEMBER: RM 24.75 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis diren Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By 矢野香
说不到重点,意见常常被忽略? 说不清楚,一开口就滔滔不绝刹不住车? 气势汹汹地去跟人争论,最后却总是感觉没有发挥好? 想跟人进行深度沟通,却发现别人根本没有听你在说什么? 准备了很久的谈判,一开口就陷入被动? 做了很多页的方案,领导却看一眼就否定了? 遇到分歧时不知道如何说服别人,有误解不会处理,只能生闷气? …… 这是一本教你 Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

By 王晴天
  值此危急存亡之秋,全面動起來!搶救韓國瑜!   全力支持唯一能實現「台灣安全,人民有錢」的總統候選人!   昨夜西風凋碧樹。獨上高樓,望盡天涯路   ──他,經歷過人生的潮起潮落,對未來仍充滿無限希望與鬥志   衣帶漸寬終不悔,為伊消得人憔悴   ──他,雖因政治惡鬥而生活顛簸,卻無怨無悔   眾里尋他千百度,驀然回首, Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direnc Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Riduan Makhtar
kisah benar bagaimana seorang pemuda yang dulunya hidup miskin dan pernah bekerja sebagai pengutip sampah namun akhirnya berjaya menjadi jutawan serta hartawan. Mohamad Azlan Al-Amin yang lahir dari keluarga termiskin di Kg Tok Raja, Besut, Terengganu pada tahun 1987 juga pernah dibuang sekolah kerana masalah disiplin. Bekerja sebagai pengutip sampah serta bergelumang dengan bau busuk sisa buangan, pengalaman mahupun kesukaran yang dilalui akhirnya bertukar menjadi suntikan Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Nureen Ahmad
Cinta pandang pertama? Karut! Bagi Adam untuk jatuh cinta buat kali kedua itu sangat mustahil. Namun tak siapa menduga, Adam akan terpaut hati kepada babysitter anaknya sendiri. Babysitter tomboi pula tu. Limited edition! “Walaweh, ni rumah ke zoo?” - Adel. “What? Zoo? Amboi belum mula kerja dah nak membawang?” - Adam. Adel benci apabila sering dibuli oleh Adam. Hendak melawan lebih-lebih, bimbang dipecat pula. Penat sudah dia untuk bertukar ganti kerja. Akh Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Hanah Rishas
“Cinta pertama bagi setiap anak perempuan... Her daddy.” Nurul Ain tidak tahu, cinta pertamanya itu seharusnya Awang Kader, ayah kandungnya yang menjadi punca kelahirannya di dunia ini, bukan Abdul Halim, ayah angkatnya. Di mata Awang Kader, Nurul Ain ialah Dayang Nur Aishah, bukti cinta dia dengan wanita paling dikasihinya. Atas satu insiden yang memilukan, Aishah dibawa pergi jauh daripadanya berpuluh tahun. “Saya dah jatuh cinta. Hati dah jatuh bergolek. Tak bo Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ilbs
Hingga 1hb Oktober 2019 Learn More
USUAL: RM52.50

NOW: RM 52.50 (-0%)

MEMBER: RM 47.25 (-10%)

By
SUPER SKILLS ULANG KAJI SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis diren Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Siri TARGET SUPER UPSR ini benar-benar menjurus ke arah KSSR dan UPSR format terkini – menggabungjalinkan nota dan fakta komprehensif yang merangkum sukatan pelajaran terkini Tahun 4, 5 & 6, contoh dan soalan klon UPSR, praktis dan penilaian yang menepati format UPSR serta memenuhi keperluan KBAT. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa dan disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara e Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian Super KOMSAS Tingkatan 1 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji kehend Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian Super KOMSAS Tingkatan 2 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji kehend Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian Super KOMSAS Tingkatan 2 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji kehend Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

1-697 of 697

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top