0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Alya Bahari 'Found 21 Related Products
By Tiey Anam
Tujahan kata-kata nista membuat Alya matang sebelum usia. Sikapnya yang manja perlahan-lahan berubah kasar demi melindungi ibu dari kecaman manusia yang penuh dengan kebencian. Fitnah yang menyelubungi membuat ketenangan dirinya bagai diragut oleh tangan manusia yang membenci keluarganya. Dugaan menimpa diri, membuat Alya rebah sehinggalah pertemuannya dengan Li JunJie. "Kadang-kadang, perkara yang kita anggap sebagai kelemahan diri itulah sebenarnya kekuatan. Awak tak pern Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-0%)

By Ustaz Ahmad Dusuki Abd. Rani
Bahagia dan gembira. Ia suatu yang subjektif. Wang ringgit, pangkat, kedudukan, harta benda dan cahaya mata bukanlah kayu pengukur sebuah kebahagiaan dan kegembiraan. Hanya jika kita perolehi ketenangan di dunia dan juga kelapangan di akhirat, itulah ukurannya. Dan ia menjadi dambaan kepada semua manusia. Carilah kegembiraan dengan bergaul bersama orang yang soleh. Mereka banyak mengingatkan kita kepada Allah SWT. Carilah kebahagiaan dengan membaca dan menghayati al Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syuhada Safian
“Ana nampak apa yang berlaku semalam...” Ana segera menuturkan kata-kata itu. “Jangan masuk campur urusan saya. Sebelum apa-apa yang berlaku pada awak, lebih baik awak menyerah kalah. Berikan kemenagan itu pada saya. Faham??? Alya bersuara dengan nada keras. Menjadi peserta dalam Act-Venture Games sememangnya detik yang sudah lama Ana nanti-nantikan. Tapi Ana tak sangka, sukan ekstrem ini sangat mencabar mental dan fizikal. Satu demi satu kejadian aneh berlaku. Yang Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Alyaa & Adam Show merupakan sketsa dua orang adik beradik yang bijaknya ibarat terlebih minum susu ibu. Walaupun seorang tu baru nak kenal mana satu botol garam dan gula, dan seorang lagi tu baru tahu yang garam itu masin, tapi followers mereka dah ramai tau! Papa dan mama pula sentiasa ada sebagai back up actor dalam show ini. Koko si kucing tu? Abaikan jelah. Koko banyak sangat tidur. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Diya Jamal
Kerana satu insiden, Zalya nekad untuk mendekati Nazif walau dengan apa cara sekalipun. Apabila Nazif menafikan, Zalya mula menghantar pesanan WhatsApp ala-ala stalker hampir setiap hari. ‘Bila awak nak sambut?’ – Zalya ‘Sambut apa?’ -Nazif ‘Sambut salam cinta kasih sayang daripada saya. Cia cia cia…’ – Zalya Tidak cukup dengan serangan WhatsApp, Zalya sanggup menghentam kereta lelaki itu demi mencipta kebetulan. Kemik kereta lelaki itu dikerjakannya. Namu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Alya Husna
“Jalankan tugas saya. Rawat hati awak.” – SYAH “Ra.. wat hati?” – MUJAHADAH Sejak bila rawat hati dah jadi skop kerja dia? Syah rasa nak tampar mulut sendiri bila dia dah berani jual ayat acah-acah lelaki nak mengayat. Ini semua Hantu Kina punya pasal. Dulu, satu calon pun dia tak berkenan. Bila hati dah mula sangkut, Hantu Kina tak kasi peluang langsung. “Saya ni bukan macam perempuan lain yang boleh awak gulakan sesuka hati.” MUJAHADAH “Bila masanya saya Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syafieqah Alya
Sanggup tidak anda jika kena buat begini: A. Pergi kerja naik motor, di samping dapat sampai ke tempat kerja lebih awal, anda juga boleh jimat minyak dan tol. B. Di tempat kerja, bawa bekal makan tengah hari lagi bagus, siap bawa buah potong dan air fresh oren buatan sendiri. Jimat banyak geng! Kawan pun boleh terliur tengok makanan kita. C. Tinggallah sementara waktu dengan keluarga jika dapat kerja berdekatan dengan rumah. Duit yang orang lain buat bayar sewa rumah, kita ga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Alya Bahari
“Aku ni tak pandai nak romantik-romantik. Senang cakap, aku macam ni ajelah, Nel. Aku tak super duper hot, aku tak yummylicious. Aku pun tak melting-melting tu.” Dia memang mengaku dia tak punya aura pemanis bicara. Dia tak punya cara seorang gentleman. Dia hanya ada sesuatu yang biasa ada pada lelaki biasa. Ahmad Rizza Ahmad Shah. Pemilik nama ini sudah jatuh cinta pada Nelinda Tan Sri Ismail. Bukan sekali, malah berkali-kali. Bukannya Nelinda tak tahu perasaan Riz pa Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ja'A
Alyaa ni budak normal je, macam Siti jiran sebelah rumah yang suka makan ayam bahagian kepak atau Tipah kawan sekolah yang selalu bawa bantal busuk ke sekolah. Tapi Alya ada stail tersendiri yang lain daripada yang lain. Macam mana stail Alyaa boleh jadi lain? Ada apa - apa rahsia tersembunyi ke? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Umie Liza
Berbulan lamanya dibiarkan oleh seorang suami tanpa nafkah dan perhatian,Alya Diyana masih mampu bertahan.Tetapi bila dia diceraikan oleh lelaki pertama yang mendapat tempat di hatinya itu,seluruh jiwanya serasa lumpuh tidak berdaya. Alya Diyana benar-benar tidak bermaya.Saat semua rahsia terbongkar,Syafiq datang merayu.Mengganggu dan memujuknya tanpa jemu agar mereka kembali bersatu.Alya Diyana mula Keliru kerana rasa cinta yang masih bersisa. Kehadiran Zarif sebagai penyel Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By 曾劍華
全書328頁,搜羅北部、中部、南部等旅遊名勝。特別收錄不可錯過人文風情的歷史遺跡、叫人瘋狂尖叫的主題樂園、必喝的越南咖啡、必掃的越南手信,還有14個旅遊專題,及列名越南文名和地址,一書玩盡越南。 越南話題景點 無論從北部、中部至南部,裏頭有許多必看的景點,包括下龍灣、巴亭廣場、峰牙己榜國家公園、西貢中央郵政局、統一宮、順化皇城 Learn More
USUAL: RM59.80

NOW: RM 59.80 (-0%)

MEMBER: RM 53.82 (-10%)

By Farisha Imani
Demi bersatu dengan kekasih hatinya Sara Alya, Shawn merangka rancangan gila untuk memerangkap gadis itu. Tapi sayangnya… yang menjadi mangsa bukannya Sara Alya tetapi Nurul Nabiha. Tiada istilah tanggungjawab andai wanita itu adalah Nabiha! . “Yang pak cik nak berdrama sangat ni kenapa. Tak faham ke apa yang pegawai agama tadi tu cakap. Saya tak perlu kahwin pun dengan anak saudara pak cik tu.” – SHAWN . Takdir yang mengikat mereka tidak ternoktah di situ. Pemergian Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ja'A
SKAM : SUPER ALYAA BATRISYIA 1 Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Anna Dean
Haris tidak mahu pisang berbuah dua kali. Rasa yang bersarang dalam jiwa cuba dipendam dan sering kali dia menidakkannya. Siapalah dia jika dibandingkan dengan Qistina. Baginya Alya adalah segala-galanya. Dia tidak rela membiarkan diri terusan ditohmah dan dihina lagi, asalkan Alya mendapat yang terbaik. Walaupun cintanya ditolak, demi cinta tulusnya, Qistina tetap menyokong Haris dari belakang. Dia selalu ada saat Haris berdepan dengan pelbagai kesukaran. Haris yang memang t Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Suzani Nadzir , Aida Adia , Helmi Effendy , Noorfadzillah
Ada 4 cerita seram yang bakal menganggu malam Jumaat anda. Terdapat kisah seram Bidan Sumiah, kerana harta sanggup mewarisi ilmu hitam yang salah, kisah seram Alya, Alya kembali menuntut dendam kepada mereka yang menyeksanya, kisah seram Kem Motivasi yang penuh tanda tanya dan menyeramkan dan kisah seram Hutan, memaparkan dendam lama sudah kembali. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Ummu Wafa
Kasdina Alya - Seorang gadis cun, cekal dan bersemangat waja. Bersendirian mengharungi suka-duka kehidupan di kota London. Anas Irfan - Jejaka handsome yang poyo giler. Buat part-time di tempat yang sama dengan tempat Kasdina bekerja. Walaupun munculnya cuma dua hari dalam seminggu, namun kewujudannya sudah cukup membuatkan Kasdina sesak nafas dan huru-hara. Suatu hari, Anas menyelamatkan Kasdina daripada dilanggar kereta. Pertolongan tersebut diwartanya sebagai hutan Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Qistina Alya
SAHIRUL HAKIMI- Dia sememangnya lelaki pemalu! Peristiwa lampau membuatkan dia malu berhadapan dengan perempuan. Nampak sahaja perempuan, dia akan tertunduk hingga merah pipinya. Namun, hatinya ada pada Farisha Alya. Kebahagiaan mula menyinar pada saat pinangannya diterima. “Kenapa awak terima saya, ya?” “Sebab awak pemalu!” FARISHA ALYA- Pinangan Irul diterima ikhlas. Dia nekad membina gerbang cinta bersama suami yang pemalu itu. Irul bukanlah seorang pak Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 菲利浦.科特勒 , 陳就學 , 伊萬‧塞提亞宛
行銷之父科特勒 網路、社群經濟時代最新力作! 巨變時代下,科特勒指出新方向 共創讓世界更美好的願景 才是消費者樂於緊緊擁抱的價值 建立企業真正不可取代的地位   不需4P、4C的行銷概念,顛覆「顧客至上」的行銷思維!   結合40個跨國企業成功行銷實例,看他們如何滿足消費者的人性需求!   行銷1.0時代,企業滿足消費者的物質需求; Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Dalya Zarief
Miko merupakan seorang budak lelaki yang berumur 7 tahun. Miko tinggal di bandar bersama ibu dan ayahnya. Di dalam siri ini digambarkan bagaimana perjalanan hidup Miko bersama keluarga, kawan-kawan, jiran dan orang-orang di sekelilingnya. Kisah Miko ini mewakili kisah hidup kanak-kanak Melayu di negara kita. Buku ini mengandungi 4 buah cerita yang bertajuk Miko dengan Doktor Mary, Hobi Baharu Miko, Tabung Duit Miko, dan Miko Menangkap Pencuri. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By James Lee
Turn off your lights, get ready for frights! When the clock strikes midnight and the moon's full and bright, it's time for dread and fear. For Mr Midnight is here with two stories, double the danger and twice the terror! STORY ONE: When their new classmate Vivian shows her fangs, Ranice and her friends are scared to death. You'll bite your nails all the way through MY CLASS VAMPIRE. STORY TWO: Fabian Tan and Kalya Kee enroll at THE MAD, MAD MUSIC SCHOOL, where the evil Miss T Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Kausalya Swarna
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

21 Item(s)

*

Back to Top