Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Amalina Nudin 'Found 10 Related Products
By Ebriza Amin Nudin
Roselinda sering melihat seorang wanita separuh usia mendampingi anak-anaknya di dalam rumah yang baru mereka pindah sedangkan mereka suami isteri tidak pernah mengupah sesiapa pun untuk mengasuh anak-anak mereka. "Kau siapa han suka-suka berdamping dengan anak anak aku?"- Roselinda Roselinda juga sering mendengar bunyi mantera yang cukup menyeramkan. Malah, setiap kali mantera itu berkumandang, pasti pengasuh misteri itu akan muncul di hadapan matanya. Pengasuh misteri itu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By SURAYA ZAINUDIN
Kita semua pernah berasa risau apabila memikirkan perihal duit — risau andai kita dapat bertahan hingga hujung bulan; risau andai simpanan kita cukup; risau memikirkan cara untuk menambah pendapatan. Lambakan nasihat daripada guru kewangan yang mempunyai pelbagai 'mazhab' cara fikir pula semakin mengelirukan. Yang mana satu perlu didahulukan? Melabur, menabung, atau mencari kerja yang bergaji lebih besar? Bergaji & Pokai tampil untuk merungkai segala kerisauan tersebut, di Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Arsya Aisya
Ryan Qalam Lee dan Zenia Reyhan Ryan Lee masih hidup dengan kenangan lama. Masih menyimpan luka. Tetapi hidup perlu diteruskan. Tiada istilah ‘mati’ hanya kerana cinta tidak kesampaian. Dia melangkah tanpa menoleh ke belakang sehingga dia bertemu dengan… Zenia Reyhan. Hati yang dingin mula hangat. Bibir yang beku mula melebar senyum. Lidah yang kelu mula petah berbicara. Itulah kesan kehadiran seorang Zenia dalam hidup Ryan. Dia melupakan luka sendiri demi menutup luka Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By AZIZAH AMI
TERSEDAK Rinie tatkala Alif membawa seseorang ke rumah untuk diperkenalkan padanya. Macamlah dia tak kenal dengan Abu tu. Setiap kali dia ke bengkel, mata lelaki itu galak memandang daripada atas ke bawah. Gatal bukan main! "Keluarlah berkenalan dengan dia." Alif memaksa. "Abang Long tak nampak ke Rinie tengah makan tengah hari ni? Abang Long pergilah layan dia. Suruh Rinie pula dah," rungut Rinie lalu meneguk air kosong dengan laju. Arin dah menggeleng geram. "Lepas makan, A Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By NURIL BAHANUDIN
Hari-hari bercekau macam harimau dan singa. Kalau di pejabat ini pendapat masing-masing jarang senada seia sekata tapi, tup-tup mereka mengumumkan hendak bertunang. Itulah kemuncak hubungan Lya Hanna dan Amal. "Hanna! Where is my Hanna? Hannaku?" Mulut Amal riuh memanggil Lya Hanna. "I'm here!" Tak nampak wajah, hanya suara dan tangan terangkat tinggi melambai. Badan dan wajah terlindung di sebalik PC yang bersaiz 16 inci. "Oh, there you are." Amal melangkah girang mendekat. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ebriza Aminnudin
Andai jiwamu lemah, maka itu makanan hati yang rapuh... Tiga belas orang novelis menghadiri Program Santai Bersama Peminat yang dianjurkan oleh pihak penerbit. Mereka semua ditempatkan di Pulau Chenta Aroma. Banglo resort menjadi tempat penginapan mereka yang dimiliki oleh sepasang suami isteri. Anehnya, sebarang alat komunikasi langsung tidak boleh mengakses internet dan laman sosial selain berhubung sesama sendiri di dalam pulau itu. Tanpa diduga, satu per satu makhluk cip Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sharina Elisa
TIK! TIK! TIK! Karina bergegas bangun menuju ke bilik. Yuna mengekori. Buntang mata mereka melihat laptop atas meja memaparkan video letupan. "Apa ni?" Degup jantung Yuna laju. Terketar-ketar dia menuding skrin. Tangannya menekup mulut apabila menyedari lokasi letupan adalah kediaman ayahnya. Karina terjelepok atas lantai. "A... ayah! Ayah! Ayah!!!" jerit Yunai bagai kerasukan. Prof. Anas dituduh gila bila dia mahu mencipta pil kekal abadi supaya golongan cerdik pandai t Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Foong Zin Yi
"Kalaulah aku tahu kau ni brutal sangat, tak ingin aku bawa kau balik. Lebih baik aku biar kau pengsan kat stesen bas." "Hei!" Elise menuding ke arah Karl dengan geram. "Betullah apa aku cakap." "Ah! Aku dah ingat. Kaulah 'puteri' masa persembahan pentas sempena ulang tahun sekolah tahun lepas. kan?!!" Ada sahaja yang tidak kena. Karl perli Elise. Elise pula perli Karl. Sampai bila 'perang perli' antara kak long karate dengan lelaki 'puteri' ini akan berakhir? Sedar Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Rafina Abdullah
Encik Pengacau itu geleran untuk Razlan, seorang pemuda kaya yang hidup dalam dunia gelapnya sendiri, suka bercakap kasar, dingin dan sukar diramal sikapnya. Yang memberi gelaran itu, Amalina, seorang gadis tomboy yang selamba dan lurus. Sejak kali pertama, memang jiwa Amalina jadi kacau sungguh! Layana Razlan yang sekejap okey kemudian tidak okey buat Amalina jadi tidak faham. Makin serabut bila Razlan bila Razlan beria-ia hendak jauhkan diri dari Tommy Edward. "Boleh tak da Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Amalina Nudin
Kita manusia, iman naik turun. Ketika kita iman turun, semua benda jahiliah kita nak pulun. Namun kita sentiasa ada harapan. Kita sentiasa ada pilihan. Terpulang kepada diri kita sama ada pilih untuk kekal jahiliah ataupun menuju jannah. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

10 Item(s)

*

Back to Top