0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Artis Komik Kadokawa Gempak Starz 'Found 3091 Related Products
By Octo
目標是「聲音」的頂點!   不良少年高中生向前衝,   「No.1聲優故事」開幕!   高一生獅子吼燈士郎因為外貌與聲量而被周圍所懼怕。   他為了籌措妹妹的學費,   以獲得聲優獎「VOICE ARTIST PLATINUM」優勝為目標,   與朋友豐滿一起去參加聲優培訓所的入學考試---!? Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 18.90 (-10%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By 黄彩政
十个和校园有关的灵异故事,来自于真实撞鬼经历与传说。球场里经常传来的怪声、图书馆的木柜有住客、常在学校后山游荡的情侣魂、在楼梯间徘徊的少女……到底这些故事的背后,隐藏着什么秘密呢? Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 蔡诗中
大气层巨兽和南极人造人,谁才是最终赢家? 莫氏特的真正身份终于被揭晓!凯哲在战斗中遭到莫氏特伤害,导致雷的情绪失控,进而将最强怪物——大气层巨兽引了出来!雷为了营救队友,即使是生死战也毫不畏惧地往前冲!究竟X生物调查队最终会面临什么样的命运?大家又能否平安地活下来呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李幺傻
在逐渐繁华进步的城市里,总有一处黑暗隐秘的角落,生活着一群底层人士。她们在岁月中颠沛流离,为了生活绞尽脑汁。她们不偷不抢,靠着自己的劳动换取收入。可是,却被社会歧视看轻,唾弃厌恶。没有哪个人会愿意舍弃美好单纯,只是现实迫使人们妥协,而那是她们生存的选择。她们心怀希望,努力与这泥泞世界搏斗,然而得到的结局却截然不同。 重 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Neko
最近正男偷偷养了一只天竺鼠。为了照顾它,正男的生活变得一团糟。到底正男该如何收拾残局呢?无论身为家庭成员、学生或宠物主人,我们都必须清楚自己扮演的角色和责任。一起来看看正男、小宣和佳佳如何学习当个有责任感的好孩子吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 青蛙
天气炎热,瀑布是其中一个消暑的好去处。除了可以在那里野餐、聊天、玩闹等,最主要的是能够浸身于冰凉的瀑布中,将身上的燥热都驱散!不过有些潭是深不可测的,一不小心,就会溺水!而且潭中还有可能藏着你看不见的东西哦…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李国权
《大冒险时代系列》从零到所有细节的诞生、从未公开展示过的设计图与概念草稿图尽收录于此!内含全新的16页漫画,揭开亚卡·星空的昔日故事!并且首度曝光太阳兵团各团员对于本作的心情语录! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
末日危机降临大地,阿土率队全力迎敌!强大的暗黑兵团随时会再度来袭,阿土在天国人的指导下刻苦训练,全力备战。然而,暗黑兵团这次的侵略目标不是天国,而是大地!眼看大地面临末日浩劫,阿土能否联合大地上的各族,齐心协力地化解史上最大的危机?当实力深不可测的暗黑魔王降临大地时,阿土等人又该如何应对? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Pembelajaran Tatabahasa akan menjadi begitu mudah, menarik dan menghiburkan melalui pendekatan komik dalam buku Tatabahasa Mudah KSSR Tahun 1, 2 dan 3. Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Pembelajaran Tatabahasa akan menjadi begitu mudah, menarik dan menghiburkan melalui pendekatan komik dalam buku Tatabahasa Mudah KSSR Tahun 4,5 dan 6. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Rachel Friedman
One of Publishers Weekly's Best Books of 2019 A journey through the many ways to live an artistic life--from the flashy and famous to the quiet and steady--full of unexpected insights about creativity and contentment, from the author of The Good Girl's Guide to Getting Lost. Rachel Friedman was a serious violist as a kid. She quit music in college but never stopped fantasizing about what her life might be like if she had never put down her bow. Years later, a freelance writer Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Sisyoujae
#Complicated? #Kompleks? Betul ke kaum Adam dan Hawa COMPLICATED? Tak kisahlah perhubungan antara keluarga, persahabatan, rakan sekolah, colleagues atau kekasih hati... masing-masing tak nak kalah bila bercakap soal complicated. MUNGKIN... Perempuan perlulah lebih perhatian! Lelaki pula kurang peka! NO! Jangan judge terlalu awal, ya. Jangan anggap kerumitan tu suatu beban. Semua masalah ada penyelesaiannya dan isyah-Allah buku ni boleh tolong korang untuk #deal semua aspek! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Rino Mizuho
Ada manga ekstra 'Magis Manis Coklat ~Kakao Theobroma~' untuk korang. Ketahui kisah lampau Kakao dan rahsia kelahiran Blanche. Jom kenali semua watak! Bongkar sisi berbeza diorang. Senarai coklat di chocolat noir dari setiap volum merangkumi: Nama coklat + kuasa + 'bayaran' yang Shokora kenakan. Zoom in BILIK PRIVASI Ruang dalaman Chocolat Noir dan hutan misteri. Interviu Ekslusif + Info rare tentang Rino Mizuho. Ilustrasi berwarna pensel. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Leoz
After suffering a blow to his confidence, Jun Ming seeks refuge in an online chatroom. There, he meets and befriends someone called 'Dandelion'. Will his friendship with Dandelion give Jun Ming the courage to face the real world again? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
After Han Hua's daughter transfers to his old primary school, he keeps running into his former primary school classmates and even their teachers. And so, Han Hua and his old friends decide to organise a class reunion… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Hi Kawan-kawan semua! Geng Penggembaraan Bermula… Kini diterbitkan dalam edisi komik. Tentu kawan - kawan semua semua teruja kan? Ikuti komik penggembaraan yang mendebarkan lagi menyeronokkan ini dan dijadikan satu koleksi peribadi kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.90 (-0%)

By Keith
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Delaney  Jp  
The perfect life. The perfect love. The perfect lie. From the bestselling author of The Girl Before comes a gripping new psychological thriller. . . . "Dynamic, razor-sharp, and thought-provoking . . . a cutting-edge suspense novel unlike any you've read before."-Mary Kubica, New York Times bestselling author of The Good Girl NAMED ONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR BY THE NEW YORK PUBLIC LIBRARY Abbie awakens in a daze with no memory of who she is or how she landed in this Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Rino Mizuho
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Sango Harukawa
Atsushi dan Kyouka yang terpisah dari rakan lain jumpa bekas musuh diorang. Fitzgerald untuk guna Eyes of God dan cari Mushitarou, satu-satunya petunjuk diorang. Manakala Yosano dan dua orang lagi yang ada di bawah jagaan Port Mafia kebetulan berjumpa dengan Mori. Mori tipu tentang perjanjian dia dengan Fukuzawa dan asak Yosano untuk sertai Port Mafia. Antara ramalan Fitzgerald, Anjing Pemburu yang semakin menghampiri dan hubungan antara Yosano dan Mori... Volum 16 penuh d Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Kino/Leo/Steven
KUCHISAKE-ONNA VS BADUT SIAPAKAH LEBIH MENAKUTKAN? Ray dan ahli X-Sector lain menyiasat kes culik kanak-kanak. Semasa pencarian mereka menemui tiket dan taman hiburan dalam hutan tetapi ia hanyalah helah ilusi badut. Mereka perlu menang dalam pemainan untuk keluar dari situ. Namun yang peliknya kenapa Kuchisake-Onna berada di dunia badut? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Scho
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Aku Dengar Studio
Sebut je nak pergi ke kedai mainan, kanak-kanak mesti melompat kesukaan. Tempat ni memang mengujakan sebab ada macam-macam barangan menarik. Nampak meriah dan berwarna-warni tapi....korang jangan suka sangat. Pernah dengar tak suara patung bercakap dan kereta control bergerak sendiri? Ada makhluk ghaib merasuk barang mainan tu ke? Atau ianya hidup?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kim Young-Ha
Kim Byeongsu is losing his mind. Quite literally. He keeps forgetting the little things in life, like basic words, whether or not he has a dog, the last time he killed someone... In his prime, Byeongsu was one of the best murderers around, spending years obsessively trying to perfect his technique, only killing in the pursuit of artistry. And then he gave it all up to be a dedicated father to his adopted-daughter, Eunhui. Now though, suffering from the onset of dementia, he Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Jonathan Clements
A comprehensive, yet entertaining look at China's history through a modern lens. For millennia, China was the largest and richest nation on earth. Two centuries ago, however, its economy sank into a depression from which it had not fully recovered until now. China's modern resurgence as the world's largest nation in terms of population and its second-largest economy where 800 million people have been lifted out of poverty in the space of a few decades is the greatest untold s Learn More
USUAL: RM66.00

NOW: RM 66.00 (-0%)

MEMBER: RM 59.40 (-10%)

By 文煌 , 周文杰
宇宙帝王罗洛提现身了,它的阴谋正一步步地笼罩着地球。另一边,小宇终于回到了水坝基地,但只见到了小天,父母却失踪了。小天尝试追踪父亲的去向,并发现父母到了复活岛,而在那里迎接X探险特工队的正是幽暗术士的手下——幻觉改造人米罗波斯! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 饶国林
小翼虽然死了,但动物王国在进行着更恐怖的行动! 为了阻止动物王国,查尔斯,大飞和X探险特攻队相继来到非洲群岛。大勇等人发现当地居民正被一大群双髻鲨攻击,他们到底该继续寻找失去联络的大飞和查尔斯,还是帮助当地居民避难呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 林诗敏
群龙肆虐,大地即将被毁灭。小宇等人决定出发寻找羽蛇神魁扎尔科亚特尔来拯救地球,并设法取得三眼族的召唤术秘诀,以降服龙母——姆希龙尔特。与此同时,X寻龙基地突然遭受袭击……究竟,众人能否顺利地守护基地,以及成功解除地球被毁灭的危机? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 王修捷
宇新自幼丧父,一贫如洗的他刻苦买下人生第一台单眼相机,从此展现他过人的摄影天赋。随着他的才华越来越耀眼,他身边围绕的人越来越多,开始卷入一些麻烦事。 发现不良集团侵占原住民土地后,宇新与朋友们决定使用相机揭露对方丑陋一面。对方为了应付宇新而高薪聘请顶尖摄影师。宇新同时陷入对摄影的迷思:摄影究竟是一种虚构的艺术,还是写实 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Candy Factory
Eksklusif di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By 冯静仪
生长在三个姐姐一个妹妹的双薪家庭里,家中唯一男丁——柏璟轩背负所有家务的重担。在家见惯了姐妹们的各种恶习,璟轩自然变得讨厌女生,更讨厌那些沉溺在恋爱中的少年少女。 第一次与杞凌彩见面时她掉落在沟渠里,当时还以为她是女鬼。之后遇见她时,不是受困在校门横匾上、在走廊上跌倒,就是眼镜被踩坏等狼狈不堪的情况。不知道为什么,璟轩 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Cross
由于母亲工作繁忙,依琳独自照顾卧病在床的爷爷。爷爷对自己曾经经营茶室的那段日子念念不忘,经常提起与他一起工作的伙伴。眼见爷爷的精神每况愈下,依琳决定启程前往城市寻找爷爷的伙伴,并安排他们与爷爷相见。究竟,依琳是否能在偌大的城市内顺利地找到他们呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
前所未闻的号角声响彻大地,似乎预示着灾难快要降临。灵儿听出这是来自天国的号角声,赶紧带领阿土与小比前去解救天国人!另一方面,魔人族大王委派小儿子塔罗除掉阿土这个头号大敌!誓要替哥哥报仇的魔人族小王子塔罗,会成为阿土他们拯救天国的阻碍吗? 天国若是被敌军攻下,接下来沦陷的就是大地。阿土他们能成功保护天国吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak St
Hooray! Hooray! It's a holi-holiday! Koleksi GEMPAK™ X Utopia™ latest ni memang sesuai dibaca masa korang nak lie back, relaks dan dengar lagu Eurodisco. Sarat dengan komik best yang confirm takkan kecewakan korang. Eh, jangan biar je buku ni kat sini! Cepat rembat dan jadikan koleksi! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Rino Mizuho
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Air Team
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 伊卡
周家廉是个父母双亡、孤苦伶仃的初二生。 他羡慕着班上新来的转学生兄妹,羡慕他们像龙凤般深受大家的喜爱;可他,却像只蟑螂一般,被所有人讨厌着。 面对霸凌,他曾经反抗,但没想到会带来更激烈的报复。在一个无人后巷的墙角里,他被寻仇的学长们围堵,混乱之中,他被滚水烫、烈火烧,以致性命垂危。 就在他奄奄一息,眼看生命之火即将熄灭之际 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By 刘怡廷
最近越来越多人弃养宠物,爱心宠物之家收留的宠物也日渐增加,开销变得很大,经营变得很困难,晓生为此苦恼不已。正辉、正男、小宣和佳佳该如何帮助晓生?爱心宠物之家能不能度过这次的难关呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Annie excels in her studies, art, and playing the piano. But what is the painful secret behind her pursuit of perfection? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Wei Min has to stay with his grandparents in a small town while his parents live and work in the city to support them. Unhappy with his grandmother's nagging and his cranky invalid grandfather, Wei Min feels out of place among his classmates and longs to live with his parents in the big city. But then an unexpected disaster comes along... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Oga
MAMPUKAH MENENTANG KAWANAN LEBAH BERBISA? Dr. Da Vinci menerima kes pelik melibatkan kematian haiwan dan menghantar Pasukan X-VENTURE untuk menyiasat. Di sana mereka bertemu dengan ahli pemuliharaan Encik Shan dan anak-anaknya. Bertembung dengan sekumpulan lebah yang sangat agresif bukanlah berita baik. Bolehkah Pasukan X-VENTURE bertahan dengan serangga kecil tapi berbisa ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By
With lots of stunning-illustrations, paintings and story sketches created by the original Disney studio artists, enjoy the details of Frozen like you have never seen it before. Foreword created by Lisa Keene, co-production designer at Walt Disney Studios, dive into the Frozen world and enjoy every aspect of the adventurous story of love, sisterhood and fun! Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 29.90 (-14%)

MEMBER: RM 25.90 (-26%)

By 蔡诗中
奇美拉大战科学怪人,谁能战胜对方? 由于穆杜被莫氏特抓走了,凯哲、雷和贝儿在情急之下,跟着穿越到了一个实验室,并发现莫氏特困住许多UMA的真正目的!在寻找穆杜的过程中,科学怪人突然现身阻止了他们,并且告诉他们穆杜神秘的身份…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By If Moses
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By If Moses
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By If Moses
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Kemon Kawamoto
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SATOMI NAKAMURA
Hai, nama aku Alice. Tugas aku nampak je mudah. Aku cuma perlu tunjuk cara kat korang yang ada masalah cinta atau persahabatan. Segalanya akan selesai kalau korang akur dengan syaratnya. Tapi semua ni mungkin tak semudah yang korang fikir. Apa? Hendak cuba? Dah fikir masak-masak dan sanggup hilang nyawa untuk penuhi hasrat korang ni? Kalau berani, aku akan tunjuk caranya! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By ARTIS KOMIK RE:ON COMICS
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By BISCO HATORI
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By SOLAR TEAM
Alex dan rakan-rakan masuk ke dunia tidak diketahui selepas berlaku pertembungan dengan Raksasa Merah. Mereka secara tidak sengaja menyelamatkan wanita yang agak aneh. Mereka juga mendapat tahu tentang keturunan misteri dari legenda Pangu. Namun mereka perlu mencari kapak purba untuk memisahkan langit dan bumi bagi melepaskan diri. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By CANDY FACTORY
Ketika membantu di sebuah kempen derma darah, Joni, Mia dan Emilia mendapat banyak pengetahuan tentang darah, malah mereka juga tahu jenis darah masing-masing. Joni yang teruja kemudiannya membaca tentang empat jenis personaliti mengikut jenis darah daripada sebuah majalah. Bagi Joni trivia daripada majalah tersebut tepat walaupun kawan-kawannya ragu-ragu. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By KIN & ESTHERYU
Ada seorang murid perempuan bari di sekolah yang menimbulkan masalah kepada Barbara! Zach, Gary dan Nicky pula menyertai uji bakat untuk menjadi duta produk kepada pengeluar gula-gula. Siapakah bakal terpilih dan mempunyai senyuman paling menawan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 黄美锦
星树中学2B班的纪大虎因长相凶恶,被大家误认为是不良少年而避而远之。不知从什么时候开始,2A班温柔体贴的可欣把独来独往的大虎拉进了自己的朋友圈。乖乖女和凶恶少年的组合,究竟会擦出怎样的火花? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By 苏秀文
是否曾在使用高速公路时,隐隐约约看见隔壁车辆坐在一个面无表情脸色苍白的人?又或则在高速公路上,看见路旁有人站着一动也不动的看着来来往往的车辆?想知道为什么吗?跟随《听说高速公路有那个》探个究竟吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 伊卡
经过一次阴差阳错的配对,又受到闺蜜的怂恿,让自认“恋爱绝缘体”的张嘉榆,开始对校草秦威廉动了心。 原以为这是高中生涯结束前的天降奇缘,怎么知道,在被对方冷漠拒绝之后,她才察觉到这一切只是闺蜜排除对手的圈套而已。 万念俱灰之际,张嘉榆选择把自己的心再度封闭起来,以致她一直没有发现,有个默默守护着她的小天使,从始至终都陪在她 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 何盺宜
父亲生意失败,从小锦衣玉食的荫歌和谦歌姐弟被迫跟随家人,搬到条件恶劣的廉价出租屋。 她在这里认识了同龄女孩清璃和一个不会说话的漂亮小女孩。此后不久,清璃的母亲被发现身亡,新居开始接二连三地有租客离奇惨死。 通过一些蛛丝马迹,他们渐渐发现,这些凶案,似乎都和这神秘的小女孩有着千丝万缕的联系…… Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Harry Potter Theatrical Productions , Jody Revenson
"Harry Potter and the Cursed Child is one of the most celebrated stage productions of the past decade. Opening in London’s West End in 2016, on Broadway in 2018 and in Melbourne 2019 – and with more productions worldwide still to come (including San Francisco later this year) – the play has smashed records, collected countless rave reviews and awards, and captivated audiences night after night. Now readers are invited behind the scenes to experience the show’s journey Learn More
USUAL: RM179.90

NOW: RM 179.90 (-0%)

MEMBER: RM 161.91 (-10%)

By Xiao Jiangnan
Teknologi masa depan membawa pengaruh yang amat besar terhadap kehidupan dan pembangunan masyarakat manusia. Ia juga meninggalkan ruang imaginasi yang tidak terbatas kepada manusia. Kita sering kali berbincang tentang topik seperti bolehkah dinosaur hidup semula dengan bantuan teknologi masa depan? Bolehkah manusia hidup di Bulan pada masa depan? Bolehkah teknologi masa depan melambatkan penuaan? Buku komik ini memperkenalkan 36 pengetahuan tentang teknologi masa depan melal Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

1-3091 of 3091

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top