0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Aspura 'Found 4 Related Products
By Ahmad Rusydi
Tiba-tiba mata Zainuddin dibuka luas. Dia berpaling merenung wajah Doktor Roslan. Seakan- akan ternampak sesuatu yang menakutkan. “Ke…kenapa awak ni?” Tanya Doktor Roslan risau.“Kasut, doktor! Kasut!” Teriak Zainuddin tersenyum sambil menggegar-gegarkan tubuh Doktor Roslan yang sedang memandu. Doktor Roslan menepis tangan Zainuddin lalu perlahan-lahan memberhentikan keretanya ke tepi jalan. Dia memandang marah kepada Zainuddin. *** “Rumah ni ada tujuh pintu bili Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Qaf
PENUNGGU MENCARI TUAN Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Azwar Kamaruzaman
MANUSIA... Walau sebaik-baik makhluk yang dicipta, namun tidak sesempurna yang mencipta. Setiap manusia pasti ada kisah hitam kelam yang mungkin mahu dilupakan. Namun, tanpa kisah itu, kita mungkin tidak akan tahu betapa indahnya pelangi. Kerana kasih sayang seorang anak terhadap ayah, dia sanggup memperjudikan nasibnya kepada SYAITAN DURJANA. Seorang anak tidak selayaknya mewarisi DOSA seorang bapa! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Ibnu Roslan
Hidup kat asrama bukan susah sangat pun, kan... Janji tau bawak diri dan tak sombong, cukup. Kalau sombong, tak ada siapa nak kawan. Bila tak ada kawan, sakit pening terpaksalah tanggung sendiri. Paling best dok asrama, tak payah susah-susah kena kerja. Belajar, makan, tidur... Petangnya bersukan. Tu je. Kalau ada yang rasa tak syok dok asrama, Emmm... Entahlah. Ana dok asrama lebih lima tahun, macam-macam gelagat manusia yang ana jumpa dan kat situ jugalah ana temukan erti s Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

4 Item(s)

*

Back to Top