0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ayu Balqishah 'Found 1294 Related Products
By
Rujukan UPSR Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

By SOPHILEA
ZAHRED HADRI yang membenci wanita dan ZULAIKHA NASREEN yang terdesak… Zahred ketawa sinis. “Tolak? Berapa? Seribu sebulan? Kemudian sehingga seratus bulan. Seratus bulan baru selesai? Berapa lama tu? Lapan tahun tiga bulan. Apa awak yakin selama itu awak akan terus bekerja di sini?” Sinis suara Zahred bertanya. Zulaikha yang masih berdiri sedikit menggeletar. Dia harus kuat. Dia kena cuba dapatkan. Ini saja jalan yang dia ada. “Saya janji tuan, atau tuan boleh poton Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
- Diterbitkan dengan izin Majlis Peperiksaan Malaysia - Analisis Soalan STPM Terkini - Merangkum Semua Topik dan Subtopik dalam Peperiksaan - Jawapan Lengkap Berserta Ulasan Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.61 (-10%)

By
Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) format baharu mulai tahun 2021 akan menggantikan format SPM sedia ada yang telah digunakan sebagai pentaksiran sejak beberapa tahun lalu. Sehubungan dengan hal itu, siri Gerak Gempur SPM ini diterbitkan khusus untuk membantu murid membuat persediaan awal dan sewajarnya bagi memahami format soalan, standard soalan, keperluan soalan SPM serta melakukan latih tubi sebelum meghadapi SPM yang sebenarnya. Setiap soalan dalam buku ini merujuk kepada Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
*Ditulis khas untuk murid-murid prasekolah yang telah mempelajari asas huruf bahasa Melayu *Buku ini memperkenalkan murid-murid tentang konsep dan penggunaan bunyi huruf secara sistematik dalam mengecam, mengeja, membaca dan menulis perkataan Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

By
*Disusun berdasarkan sukatan pelajaran KSSR Semakan yang terkini *Setiap set kertas ujian merangkumi aspek pemahaman, tatabahasa dan penulisan *Soalan berunsurkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK turut dimuatkan untuk menguji kefahaman murid-murid *Ujian Pertengahan Tahun dan Ujian Akhir Tahun turut disediakan berdasarkan format UPSR yang terkini *Buku ini juga membantu meningkatkan keberkesanan pembelajaran murid-murid Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Disusun khas untuk murid-murid sekolah rendah berdasarkan kurikulum sekolah *Buku-buku dalam siri ini dapat membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa dengan tepat Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.90 (-0%)

By
*Disusun khas untuk murid-murid sekolah rendah berdasarkan kurikulum sekolah *Buku-buku dalam siri ini dapat membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa dengan tepat Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.90 (-0%)

By
*Disusun khas untuk murid-murid sekolah rendah berdasarkan kurikulum sekolah *Buku-buku dalam siri ini dapat membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa dengan tepat Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.90 (-0%)

By
*Disusun khas untuk murid-murid sekolah rendah berdasarkan kurikulum sekolah *Buku-buku dalam siri ini dapat membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa dengan tepat Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.90 (-0%)

By
*Disusun khas untuk murid-murid sekolah rendah berdasarkan kurikulum sekolah *Buku-buku dalam siri ini dapat membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa dengan tepat Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.90 (-0%)

By
*Disusun khas untuk murid-murid sekolah rendah berdasarkan kurikulum sekolah *Buku-buku dalam siri ini dapat membantu murid-murid memahami dan menguasai penggunaan tatabahasa dengan tepat Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.90 (-0%)

USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By ABDULLAH SIDEK
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By LAYDEE AMARFI
Sejak belasan tahun, Akasyah sudah yakin Emelda adalah satu-satunya wanita yang dia mahu dalam hidupnya. Tapi dia tak pernah faham kenapa Emelda menolak cintanya. Takut kehilangan Emelda, Akasyah meminta dengan cara yang baik daripada keluarga gadis itu. Janjinya, dia akan menjadi suami terbaik buat Emelda. “You deserve better, Akasyah.” – Emelda “I don’t want better. I just want you.” – Akasyah Tinggal sebumbung, tetapi tidur berasingan. Itu yang Emelda tuntut Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By EZZA MYSARA
Hidup Asiah jadi huru-hara bila dia tiba-tiba dilamar oleh dua lelaki serentak. Dua-dua pun duda. Yang seorang, duda Asiah sendiri dan yang seorang lagi, duda a.k.a bos sendiri. “Marry me, again. Beri abang peluang kedua.” – Dayyan. “Kalau awak pilih saya, saya tak akan minta peluang kedua.” - Iskandar. Dayyan dan Iskandar saling merebut tempat di hati Asiah. Ada sahaja benda yang hendak digaduhkan. “Kau ni pun kalau nak teman As menangis, bawalah stok tisu.” - Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
*100%根据课程与评价(DSKP) *100%根据最新UPSR格式 *强调高层次思维技能(HOTS / KBAT) * 融入思维导图(i-THINK) Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By CIK TET
"Bayu Aweera. Lelaki yang terlalu setia dengan cintanya, penyayang serta bertanggungjawab. Namun, cintanya dinodai hingga menyebabkan dia berubah menjadi seorang yang kasar, ego serta pendendam. Cempaka Sari. Demi kasihnya kepada kakak kandung sendiri, dia terpaksa menyakiti hati insan yang paling dicintainya. Bertahun dia membawa diri bersama dengan cinta yang tak pernah terhakis dari hatinya. Tiga tahun berlalu, mereka ditemukan kembali. Namun tiada lagi yang indah di ant Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 1 hingga 4 KSSR Semakan SJKC, Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 5 dan 6 KSSR SJKC digubal khusus untuk pembelajaran di rumah. • Latihan mudah dikerjakan dan disemak. • Mengikut Silibus dan Buku Teks. • Panduan Ibu Bapa disedikan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 1 hingga 4 KSSR Semakan SJKC, Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 5 dan 6 KSSR SJKC digubal khusus untuk pembelajaran di rumah. • Latihan mudah dikerjakan dan disemak. • Mengikut Silibus dan Buku Teks. • Panduan Ibu Bapa disedikan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 1 hingga 4 KSSR Semakan SJKC, Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 5 dan 6 KSSR SJKC digubal khusus untuk pembelajaran di rumah. • Latihan mudah dikerjakan dan disemak. • Mengikut Silibus dan Buku Teks. • Panduan Ibu Bapa disedikan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 1 hingga 4 KSSR Semakan SJKC, Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 5 dan 6 KSSR SJKC digubal khusus untuk pembelajaran di rumah. • Latihan mudah dikerjakan dan disemak. • Mengikut Silibus dan Buku Teks. • Panduan Ibu Bapa disedikan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 1 hingga 4 KSSR Semakan SJKC, Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 5 dan 6 KSSR SJKC digubal khusus untuk pembelajaran di rumah. • Latihan mudah dikerjakan dan disemak. • Mengikut Silibus dan Buku Teks. • Panduan Ibu Bapa disedikan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 1 hingga 4 KSSR Semakan SJKC, Lembaran Kerja PKP Bahasa Melayu Tahun 5 dan 6 KSSR SJKC digubal khusus untuk pembelajaran di rumah. • Latihan mudah dikerjakan dan disemak. • Mengikut Silibus dan Buku Teks. • Panduan Ibu Bapa disedikan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Kashou Minaduki, a son of a long line of Japanese confection makers, moved out to open his own patisserie "La Soleil". When unpacking his stuff, Kashou found two of the catgirls(“neko”) that his family had been raising hiding in the boxes: Chocola and Vanilla. He tried to send them back initially, but they begged and pleaded until he gave in. Now they run La Soleil together. They spent some great time with the help of Shigure, sister of Kashou, and other catgirls in their Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.90 (-0%)

By
Buku ini ditulis bagi membantu murid melaksanakan latih tubi sebagai persediaan menghadapi Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) berdasarkan format dan keperluan terkini peperiksaan tersebut. Penekanan khusus diberikan terhadap integrasi KBAT, terutamanya dalam soalan Pemahaman: Bahagian B dan soalan Penulisan: Bahagian A, Bahagian B, dan Bahagian C. Nota sistem bahasa, tip menjawab soalan peperiksaan, dan soalan-soalan Klon UPSR disediakan. Selain itu, konsep KBAT dan i-T Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.50 (-0%)

By
Koleksi Kertas Percubaan SPM - SBP merupakan kerjasama penerbitan eksklusif antara Majlis Pengetua Sekolah Berasrama Penuh kebangsaan dengan Penerbit Mahir Sdn. Bhd. Kelebihan siri ini ialah: * Soalan yang menepati piawaian SPM. * Soalan berkualiti yang dibentuk oleh guru-guru pakar SBP. * Skema jawapan berstruktur untuk pengskoran A+. * Diguna pakai sepenuhnya di sekolah-sekolah yang menghasilkan keputusan cemerlang. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Makna Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Makna Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
6 Set Kertas Model, Soalan Mirip Soalan SPM Sebenar, Jadual Analisis Soalan SPM, Format Kertas Peperiksaan SPM, Jawapan Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.50 (-0%)

By
*Panduan mengarang disertakan bagi membimbing pelajar menghasilkan karangan yang lengkap dan mengikut format yang betul *Meliputi 25 jenis karangan *Rangka karangan yang disediakan dapat membantu pelajar mengingati isi-isi penting dengan cepat *Kosa kata terpilih turut dimuatkan untuk memantapkan perbendaharaan kata pelajar Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-0%)

By
*Berdasarkan sukatan mata pelajaran Bahasa Melayu KSSR Semakan *Siri ini memuatkan penilaian yang disusun kepada tiga bahagian, iaitu Pemahaman, Tatabahasa dan Penulisan *Setiap penilaian merangkumi latihan yang beraneka dan mencabar untuk membantu murid memahami aspek bahasa secara menyeluruh *Latihan-latihan ini dapat membimbing murid dalam memperkukuh pengetahuan dan meningkatkan keberkesanan pembelajaran Bahasa Melayu Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
*Berdasarkan format Kertas Penulisan UPSR Bahasa Melayu yang terkini *Disertakan Nota Penting dan Rubrik Penskoran Jawapan bagi setiap bahagian *Memuatkan Kata Kunci (dwibahasa), Rangka Ulasan dan Rangka Karangan *Panduan komprehensif untuk murid-murid tahun 4, 5 dan 6 yang merangkumi pelbagai topik menarik Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Makna Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Makna Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Siri ini merupakan siri latihan topikal yang diolah berdasarkan buku teks KSSM dan menepati format PT3 terbaharu. Siri ini terdiri daripada 6 judul. Judul Sains dan matematik ditulis dalam dwibahasa. Siri ini ditulis untuk membantu murid memperkukuhkan penguasaan dan memahirkan diri tentang format PT3 terbaharu. Jawapan yang lengkap disediakan bagi setiap judul. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By UMIE NADZIMAH
Hidup Cahaya Malaika yang bahagia dan ceria bertukar rentak selepas rahsia identitinya terbongkar. Dia bukan anak kandung Encik Firdaus yang penyayang itu. Lalu pertunangannya dengan Nik Safri diputuskan dan dia dihina sebagai anak tak sah taraf! Apakah dosanya? Kenapa dia yang harus menanggung akibat atas khilaf orang lain? Tiba-tiba ibu Dean Ilyas bereya-eya hendak jadikan Cahaya sebagai menantu. Nak cepat pula tu langsungnya. Malah majlis besar-besaran sudah dirancang Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By re:ON Comics
Lat talilat tali tamplom! Memang seronok bila main sorok-sorok. Tapi jangan leka bila waktu senja menjelang. Misteri kehilangan jati selama tiga hari menggusarkan ramai pihak terutama keluarganya. Namun penemuan jati dalam almari kat rumah sendiri oleh kakaknya mencetuskan tanda tanya. Apa dah jadi pada jati selama tiga hari tu? Kenapa tak ada seorang pun jumpa? Himpunan 6 karya seram hebat dari Indonesia dan diterjemah ke bahasa Mekayu ni pasti buat bulu roma korang me Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
*根据课本编写 *附上4份复习卷 *提供详尽的答案参考 Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
*Topik dan tema yang sesuai dengan kanak-kanak *Latihan yang sistematik dan beraneka *Latihan yang menarik dan interaktif *Jawapan lengkap Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

By
*Disusun khas untuk murid tahun 1, 2, dan 3 *Terbahagi kepada dua bahagian, Membina Ayat dan Menulis Karangan *Bahagian Membina Ayat membantu murid membina ayat berdasarkan ilustrasi *Bahagian Menulis Karangan membimbing murid menulis karangan berdasarkan tema dan rangka karangan *Panduan komprehensif untuk meningkatkan kemahiran murid membina ayat dan menulis karangan Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-0%)

By
Siri Praktis Hebat! PT3 KSSM merupakan siri latihan intensif mengikut topik. Siri ini direka untuk memahirkan murid dalam menaakul soalan berdasarkan format pentaksiran pusat PT3 terkini. Instrumen tambahan seperti soalan KBAT dan i-THINKdapat menjana prestasi murid ke arah kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri Praktis Hebat! PT3 KSSM merupakan siri latihan intensif mengikut topik. Siri ini direka untuk memahirkan murid dalam menaakul soalan berdasarkan format pentaksiran pusat PT3 terkini. Instrumen tambahan seperti soalan KBAT dan i-THINKdapat menjana prestasi murid ke arah kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
*Berdasarkan tema dalam buku teks KSSR Semakan terkini *Belajar bahasa secara santai dan didik hibur *Pembelajaran yang interaktif dan menarik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Berdasarkan tema dalam buku teks KSSR Semakan terkini *Belajar bahasa secara santai dan didik hibur *Pembelajaran yang interaktif dan menarik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Berdasarkan tema dalam buku teks KSSR Semakan terkini *Belajar bahasa secara santai dan didik hibur *Pembelajaran yang interaktif dan menarik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Terdiri daripada empat koponen utama, iaitu Pemahaman, Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Dilengkapi soalan-soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan tambahan yang efektif untuk mengukuhkan kemahiran dan pengetahuan murid-murid Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
topikal book exercise book Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
topikal book exercise book Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
topikal book exercise book Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
topikal book exercise book Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

1-1294 of 1294

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top