0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Bad blood 'Found 2373 Related Products
By Rachel Renée Russell
"Nikki Maxwell’s summer is packed with drama in this fourteenth installment of the #1 New York Times bestselling Dork Diaries series! Nikki and her bandmates are looking forward to an AWESOME summer on tour as the opening act for the world famous Bad Boyz! Nikki is a little worried when her frenemy, MacKenzie Hollister, weasels her way into a social media intern position with the tour. But she has a total MELTDOWN when she learns that MacKenzie is her new roommate! Will Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 35.50 (-24%)

MEMBER: RM 35.50 (-24%)

By Abdullah Abdul Hamid
Kenapa buku ini dihasilkan? Siapakah yang perlu membacanya? Apakah mesej yang terkandung di dalamnya? Buku Apabila Wartawan dan Artis Menangis adalah catatan daripada perjalanan dan pengalaman penulis di beberapa buah negara terutamanya ketika menjalankan tugasan Wartawan dan misi kemanusiaan, antaranya Tebing Barat dan Semenanjung Gaza di Palestin, Syria dan Bangladesh. Buku ini dihasilkan untuk menyampaikan pelbagai kisah yang disaksikan dan dirasai sendiri oleh penulisnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cassandra Clare
All Magnus Bane wanted was a vacationa lavish trip across Europe with Alec Lightwood, the Shadowhunter who against all odds is finally his boyfriend. But as soon as the pair settles in Paris, an old friend arrives with news about a demon-worshipping cult called the Crimson Hand that is bent on causing chaos around the world. A cult that was apparently founded by Magnus himself. Years ago. As a joke. Now Magnus and Alec must race across Europe to track down the Crimson Hand Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 46.43 (-25%)

MEMBER: RM 46.43 (-25%)

By Sara Holland
The New York Times bestselling series!Jules Ember confronts the girl who is both her oldest friend and greatest enemy in the highly anticipated sequel to Everless, praised by New York Times bestelling author Stephanie Garber as "an intoxicating blend of blood, secrets, and haunting mythology."Jules Ember was raised hearing legends of the ancient magic of the wicked Alchemist and the good Sorceress. But she has just learned the truth: She is the Alchemist, and Caro-a woman who Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Enid Blyton
A brand new full-colour short story from Blyton's magical Wishing-Chair series - the perfect companion to the successful Magic Faraway Tree Adventure series and perfect for readers aged 5+ Molly and Peter are ever so lucky. They have a magical wishing-chair that will fly them to fairy-tale lands and grant them any wish they please! But on a mission to find their missing toys, the children are captured and made to attend the very strict school for bad brownies! However wil Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Andy Cope
ZEST' equates to zing, enthusiasm, energy, gusto, eagerness, zeal and fervour. It also connotes a tang, a sharpness. It's the opposite of bland. And Zest: How to Squeeze the Max out of Life is exactly that.It's more than just a book on personal development. There are an awful lot of those. Zest is a catalyst, a spark that ignites your remembering of what makes you, in a word, you. It drives you to rethink, rejuvenate and reinvent. It also contains a touch of the revolutions Learn More
USUAL: RM77.40

NOW: RM 77.40 (-0%)

MEMBER: RM 69.66 (-10%)

By Moira Fowley-Doyle
The stunning new novel about silenced female voices, family secrets and dangerous truths from the author of The Accident Season. 'Exquisite . . . This is a book to hold tightly to your chest' Irish Times 'Lyrical . . . Compelling' Guardian 'Astonishingly potent' Booklist 'Uncompromising, raw, devastating' Publishers Weekly 'I am in absolute awe of it' Melinda Salisbury On Deena's seventeenth birthday, the day she finally comes out to her family, her wild and mysterious Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Liane Moriarty
"If three characters were good in Big Little Lies, nine are even better in Nine Perfect Strangers." --Lisa Scottoline, The New York Times Book Review From the #1 New York Times bestselling author of Big Little Lies Could ten days at a health resort really change you forever? In Liane Moriarty's latest page-turner, nine perfect strangers are about to find out... Nine people gather at a remote health resort. Some are here to lose weight, some are here to get a reboot on life Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Rafina Abdullah
Berkahwin dengan seorang lelaki yang sering menyimpan curiga, bukanlah satu keadaan yang menyenangkan bagi Ariana. Setiap hari yang dilalui, dia perlu berhati-hati dalam setiap langkah. ARIANA "Sebagai pembantu peribadi mak su, Rin tak boleh elak dari berjumpa Haji Fahmi kalau ada apa-apa urusan berkaitan." Izudin... kegagalan rumah tangganya bersama wanita yang dikasihi, menjadikan dia seorang yang over protective selepas berkahwin dengan Ariana. Pantang telinganya mende Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Shafie Abdul Rahman
Sesungguhnya, jika hadiah Nobel telah mula diperkenalkan sejak abad ke-9 lagi, tidak syak lagi bahawa penerima anugerah tersebut bermula daripada abada ke-9 hinggalah abad ke-15, semuanya akan dibolot oleh cerdik pandai Islam! Pelbagai ikon menjadi pujaan dan sebutan dalam kalangan generasi muda serta anak-anak remaja kini. Ada antara mereka termasuklah para artis dan selebriti baik di peringkat antarabangsa mahupun di peringkat tempatan. Namun kurang sekali antara kita khus Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Salla Simukka
The Girl with the Dragon Tattoo meets Six of Crows—this international bestseller is an edge-of-your-seat thriller that chills to the bone, and not just because of the icy winter setting. Lumikki Andersson has made it a rule to stay out of things that do not involve her. She knows all too well that trouble comes to those who stick their nose where it doesn’t belong. But Lumikki’s rule is put to the test when she uncovers thousands of washed Euro notes hung to dry in he Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Elizabeth Lim
Project Runway meets Mulan in this sweeping YA fantasy about a young girl who poses as a boy to compete for the role of imperial tailor and embarks on an impossible journey to sew three magic dresses, from the sun, the moon, and the stars. Maia Tamarin dreams of becoming the greatest tailor in the land, but as a girl, the best she can hope for is to marry well. When a royal messenger summons her ailing father, once a tailor of renown, to court, Maia poses as a boy and takes Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 41.56 (-20%)

By Tadatada
AIMING FOR THE TOP! STOPPING THE FEROCIOUS FOUR! The Ferocious Four flee to the isolated North Sentinel Island with Lulu and other Adventures hot on their heels! As the Ferocious Four engage the Adventurers in a losing battle, the Void pulls off a surprising move – he injects himself with the blood of the Sky Demon causing Alex to resonate with him... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Lealterego
#MORIB Pukul 1.00 pagi tu ada orang ketuk pintu bilik hotel. Housekeeping katanya. Kawan aku nak pergi buka. Tapi dia stop. Apa hal pukul 1.00 pagi ada housekeeping? #KETAPANG Bayangkan... melalui tingkap dalam rumah, kau nampak pocong bergolek tepi jalan. Dua malam berturut-turut benda tu tunjuk diri. #SETANGGI Rupanya dah lama makhluk tu menetap kat rumah ni. Satu keluarga. Jin Hindu. Tapi yang paling kuat ganggu kitorang sekeluarga, jin betina. #CINCIN Ada benda mencang Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Ruqayyah Muhd
Risau berat badan naik? Bawa pinggan makanan anda kepada para dietitian ini! Dietitian paling takut apabila orang lain tengok pinggan atau apa yang kami suap ke dalam mulut. Ya lah, kami beriya beri nasihat jangan makan begitu begini, tiba-tiba kami pula makan banyak? Kadangkala orang lain yang bawa lari pinggan apabila kami datang. Takut kami pula yang kira kalori mereka. Segan dan risau kami kata, "Hmmm... makan macam ni, bila nak kurus?" Walaupun ada saja yang tak hairan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adnil Zaff
Sindrom Stockholm! Sesuatu yang tidak pernah diangankan oleh Amalina. Dia telah diculik oleh seorang mafia bernama Tajul Gazi. Bukanlah wang tebusan yang dihendakkan oleh lelaki itu. Sebaliknya, Tajul mahukan anak. Eh! Ada ke wanita yang mahu melahirkan anak kepada penjahat seperti Tajul? Amalina pada mulanya takut akan lelaki itu. Riak wajahnya bengis dan lelaki itu memang kaku. Tetapi setelah beberapa minggu ditawan Tajul, Amalina sendiri yang sudi dinikahi lelaki itu. Kepu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Haji Abu Mazaya Al-Hafiz
SEBELUM IBADAH HAJI, UMRAH JUGA MERUPAKAN SALAH SATU IBADAH SUNAT. DISAMPING MENDAPAT PAHALA, KITA DAPAT MENZIARAHI TEMPAT-TEMPAT BERSEJARAH YANG PENUH DENGAN PENGAJARAN. OLEH ITU , BUKU INI DISUSUN DENGAN SISTEMATIK DAN MENGIKUT TERTIB DALAM MENUNAIKAN IBADAH HAJI,UMRAH DAN ZIARAH. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 14.40 (-20%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By 李曼·法蘭克·包姆
★百年經典奇幻冒險故事、原著插畫 ★中英文典藏版 ★質感裝禎、收藏傳承品質   《綠野仙蹤》於1900年出版,迄今已逾百年,當年甫出版即獲得廣大的回響。1902年被改編成百老匯音樂劇,演出轟動,1939年經由米高梅電影公司搬上了大螢幕,成了影響美國流行文化深遠的代表作品。原著在1956年進入公版領域前便已熱銷了三百多萬冊,超過120多國語言版本。 Learn More
USUAL: RM40.05

NOW: RM 40.05 (-0%)

MEMBER: RM 36.05 (-10%)

By Black Ink Team
WHO WINS? WHO KNOWS, WHEN A MURDER OF CROWS HUNT OUR HEROES! Concerned by chiropteran calamity, Dr. Darwin has Jake, Louis, and the rest of the team winging their way over to Honduras to put an end to some baffling bat bloodbaths! Shining a light onto a darkening plot, little do our heroes realise the Animal Kingdom's sinister scheme! Intent on keeping Dr. Charles captive, murder most fowl is the fatal solution! What hope have our heroes of emerging unscathed as they look up Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sophilea
Cinta itu satu anugerah memiliki atau tidak itu adalah takdir. Pertemuan itu Cuma seketika di tengah bandar asing, hati Engku Fadhli jatuh cinta pada seraut wajah manis milik Nadia Arisya. Betullah kata orang cinta itu tak perlu ada sebab untuk memiliki dan di miliki kerana cinta itu unik ia hadir tanpa pernah kita sedari. Tanpa perlu memandang siapa dia atau siapa aku. “Rom tak di bina dalam masa satu hari, Engku Fadhli.” Nadia mengerling. Salji memutih di tengah banda Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Lucy Vine
Made me scream laughing. I enjoyed it SO much' Marian Keyes 'Have you ever messed up so badly you had to leave the country? This feelgood journey contains one of the best vagina jokes ever. We didn't want it to end' Heat Magazine Alice is turning thirty and is stuck in a rut. Her friends are all coupling up and settling down, while she's still working as a temp, trying (and failing) not to shag her terrible ex, getting thrown out of clubs, and accidentally sexting her boss Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Arifful Baqi
Amri dipenjarakan kerana kesalahan membunuh. Dia terlibat dengan aktiviti pembunuhan antarabangsa demi menjaga kestabilan dunia. Tanpa sedar, dia sebenarnya telah menjadi ‘kambing hitam’ atas tujuan peribadi seseorang. Sehinggalah muncul satu program, Program Pengampunan Banduan. Amri dan beberapa banduan yang lain telah terpilih untuk mengikuti program ini. Mereka dibawa ke sebuah pulau yang belum pernah diterokai oleh manusia. Tanpa sangka, Pulau Larus itu ada ketua ya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Kamsiah Abu
Nur Azira dibesarkan dalam suasana penuh didikan agama. Sebab itu dia amat menjaga akhlak dan keperibadiannya sebagai seorang gadis remaja. Tidak kira di mana atau dengan siapa dia berinteraksi. Keperibadian yang mulia itu telah berjaya membuatkan Richard Ong, pengurus tempat Nur Azira bekerja telah jatuh hati padanya sehingga Richard Ong dengan rela hati mahu mendalami agama Islam. Namun dalam masa yang sama Doktor Hafizi, seorang kariah masjid yang tinggal berhampiran deng Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Luqman Makhtar
Apa yang ada dalam buku ini? Buku ini terdiri daripada 4 bab mustahak dengan lebih 100 babak romantik Nabi dengan ummul mukminin : Bab 1 - Romantik menampilkan sekitar 40 babak yang bakal menginspirasi kan rumah tangga kita. Antara babaknya; - Asam Garam 1 : Nabi dan isteri berkongsi makanan - Asam Garam 8 : Nabi dan isteri berkongsi berus gigi - Asam Garam 14 : Isteri sikatkan rambut Bab 2 - Nikah pula menghidangkan lebih 50 babak pernikahan Nabi dengan 11 orang isteri t Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Pat Barker
Shorlisted for the Women's Prize for Fiction and the Costa Novel Award Booker-winning novelist Pat Barker imagines the untold story of the women at the heart of history's greatest epic 'Magnificent... You are in the hands of a writer at the height of her powers' Evening Standard 'Chilling, powerful, audacious... A searing twist on The Iliad. Amid the recent slew of rewritings of the great Greek myths and classics, Barker's stands out for its forcefulness of purpose and e Learn More
USUAL: RM54.95

NOW: RM 54.95 (-0%)

MEMBER: RM 49.46 (-10%)

By Simon James Green
A novel that will have you laughing out loud one minute, and swooning the next! "Simon James Green is one of the most hilarious, heart-flippingly romantic, charmingly observant writers in the game right now." Becky Albertalli, author of Love, Simon In the town of Newsands, painfully shy Alex is abandoned by his two best friends for the summer. But he unexpectedly lands a part-time job at Wonderland, a run-down amusement arcade on the seafront, where hegets to know the other Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By
Peter Parker is on a school trip to Europe! How does Spider-man stay one step ahead of the bad guys while on the road AND while keeping his identity a secret? Find out how he does it – and a whole lot more – in this epic journal! With the help of MJ, Peter and Ned have jotted down all the exciting things they saw while travelling through Europe: favourite foods, photo ops, Spidey-secrets and more. The Ultimate travel journal has it all. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 14.93 (-25%)

MEMBER: RM 14.93 (-25%)

By Nurul Badriyah
Alisya berkata dengan teruja, “Insya-Allah, kami berdua mesti menang hari ni. Kita akan sampai dulu di garisan penamat. Betul kan, kakak?” Alisya dan Airiz memasuki per tandingan merentas desa di sekolah. Pada hari pertandingan, Alisya kerap minum air sehingga habis air di dalam botol yang dibawa oleh Alisya dan Airiz. Semakin lama, semakin terasa sukar bagi Alisya dan Airiz untuk tiba ke garisan penamat. Pada saat-saat akhir, Airiz pula jatuh dan tercedera. Keadaan m Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Afifatur Rohman
“Kak Ana, Man takut. Air dah semakin tinggi, kak...” Man semakin panik. “ Biar Kak Ana dukung Man, ya...” Banjir besar yang melanda kampung Ana telah memisahkan Ana dan adik-adiknya serta ibu mereka. Apabila Ana menemui Man, Ana berusaha untuk membawa Man ke tempat yang selamat. Namun, air naik dengan pantas. Tenaga Ana pula semakin lemah. Tapi, Ana tahu, dialah satu-satunya harapan untuk menyatukan keluarganya semula. Mampukah Ana meneruskan langkahnya dan menghar Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Tadatada
SASARAN PENGEMBARA NO.1! MELEPASKAN DIRI DARI GENGGAMAN KEJAM! Alex diculik Ferocious Four! Dia dikurung dalam pembetung yang penuh dengan bangkai haiwan dan balang spesimen misteri. Ini tentu kerja Blood Clan. mampukah Alex melepaskan diri? Pada masa sama pengembara ranking ke-7, The Oracle mendapati ramalannya tidak lengkap sepenuhnya. Identiti Star Guardian yang sebenar... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Prof. Dr. Abdul Basith Muhammad As-Sayyid
MAKAN IBADAH SIHAT: CARA MAKAN RASULULLAH S.A.W Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By
USUAL: RM32.50

NOW: RM 32.50 (-0%)

MEMBER: RM 29.25 (-10%)

By Jessica Brody
“I fell hard for this story of love, loss, friendship, and bad airport food. I loved it!” —Morgan Matson, New York Times bestselling author of The Unexpected Everything Over the course of one chaotic night stranded at the Denver airport, Ryn confronts her shattered past thanks to the charm of romance, the uniqueness of strangers, and the magic of ordinary places in this “laugh-out-loud funny, deeply stirring” (Julie Buxbaum, New York Times bestselling author of Tel Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 46.43 (-25%)

MEMBER: RM 46.43 (-25%)

By
Siri XPRESS PINTAR PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS PINTAR PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing. Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS PINTAR PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada cal Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.42 (-15%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
Siri XPRESS PINTAR PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS PINTAR PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing. Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS PINTAR PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada cal Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.12 (-15%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Siri XPRESS PINTAR PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS PINTAR PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing. Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS PINTAR PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada cal Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.12 (-15%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Siri XPRESS PINTAR PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS PINTAR PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing. Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS PINTAR PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada cal Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.27 (-15%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Siri XPRESS PINTAR PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS PINTAR PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing. Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS PINTAR PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada cal Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.12 (-15%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
Siri XPRESS PINTAR PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS PINTAR PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing. Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS PINTAR PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada cal Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 11.82 (-15%)

MEMBER: RM 11.82 (-15%)

By
Siri XPRESS PINTAR PT3 ini diterbitkan bagi memenuhi keperluan format PT3 terkini dan keperluan semasa yang digariskan dalam sukatan pelajaran. Setiap judul dalam siri XPRESS PINTAR PT3 ini dirancang dan diolah dengan bersumberkan buku teks, format PT3 terkini, buku ulang kaji, contoh pentaksiran, maklumat semasa, dan kepakaran penulis yang cukup berpengalaman dalam subjek masing-masing. Walaupun bersaiz kecil, siri XPRESS PINTAR PT3 mampu membawa kejayaan besar kepada cal Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.12 (-15%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, textbooks, assessment formats, and the objectives of the Pelan Pem Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.42 (-15%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, textbooks, assessment formats, and the objectives of the Pelan Pem Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.42 (-15%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, textbooks, assessment formats, and the objectives of the Pelan Pem Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.42 (-15%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21) as well as prepare them for Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.97 (-15%)

MEMBER: RM 10.97 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21) as well as prepare them for Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.97 (-15%)

MEMBER: RM 10.97 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, textbooks, assessment formats, and the objectives of the Pelan Pem Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.42 (-15%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, textbooks, assessment formats, and the objectives of the Pelan Pem Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.42 (-15%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, textbooks, assessment formats, and the objectives of the Pelan Pem Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.42 (-15%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21) as well as prepare them for Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.97 (-15%)

MEMBER: RM 10.97 (-15%)

By
The SUPER SKILLS PINTAR (Third Edition) series is published to help pupils fulfil the requirements of the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, Higher Order Thinking Skills (HOTS), and Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21) as well as prepare them for Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR). All these elements are integrated into the practices for ease of understanding. The titles in the series are designed to be in line with the requirements of the syllabus, Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.97 (-15%)

MEMBER: RM 10.97 (-15%)

By Annie Duke
Even the best decision doesn't yield the best outcome every time. There's always an element of luck that you can't control, and there's always information hidden from view. So the key to long-term success (and avoiding worrying yourself to death) is to think in bets: How sure am I? What are the possible ways things could turn out? What decision has the highest odds of success? Did I land in the unlucky 10% on the strategy that works 90% of the time? Or is my success attributa Learn More
USUAL: RM65.95

NOW: RM 65.95 (-0%)

MEMBER: RM 59.36 (-10%)

By
S.O.S Hebat SPM diterbitkan khusus sebagai teks revisi saat akhir. Dalam tempoh lima minit, anda dapat mengingati kembali fakta di samping membiasakan diri dengan soalan dan jawapan yang memenuhi keperluan SPM termasuk yang berunsurkan KBAT. Dengan nota yang berbentuk poin berserta kata kunci yang ditandai dan diwarnai, anda akan sentiasa tertarik untuk membuat revisi. Segalanya dijilid rapi dalam buku bersaiz mini ini. Siri S.O.S Hebat SPM diyakini dapat membantu anda! Jad Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 5.87 (-15%)

MEMBER: RM 5.87 (-15%)

By
- Memenuhi keperluan Dokumen Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). - Dilengkapi dengan rujukan buku teks, Aktiviti Penglibatan Ibu Bapa (PIB), i-Think, Praktis DSKP dan Nota. - Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) secara holistik Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.17 (-15%)

MEMBER: RM 4.17 (-15%)

By
- Memenuhi keperluan Dokumen Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). - Dilengkapi dengan rujukan buku teks, Aktiviti Penglibatan Ibu Bapa (PIB), i-Think, Praktis DSKP dan Nota. - Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) secara holistik Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.17 (-15%)

MEMBER: RM 4.17 (-15%)

By
- Memenuhi keperluan Dokumen Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). - Dilengkapi dengan rujukan buku teks, Aktiviti Penglibatan Ibu Bapa (PIB), i-Think, Praktis DSKP dan Nota. - Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) secara holistik Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 3.83 (-15%)

MEMBER: RM 3.83 (-15%)

By
- Memenuhi keperluan Dokumen Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). - Dilengkapi dengan rujukan buku teks, Aktiviti Penglibatan Ibu Bapa (PIB), i-Think, Praktis DSKP dan Nota. - Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) secara holistik Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 3.83 (-15%)

MEMBER: RM 3.83 (-15%)

By
- Memenuhi keperluan Dokumen Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). - Dilengkapi dengan rujukan buku teks, Aktiviti Penglibatan Ibu Bapa (PIB), i-Think, Praktis DSKP dan Nota. - Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) secara holistik Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 3.83 (-15%)

MEMBER: RM 3.83 (-15%)

By
- Memenuhi keperluan Dokumen Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). - Dilengkapi dengan rujukan buku teks, Aktiviti Penglibatan Ibu Bapa (PIB), i-Think, Praktis DSKP dan Nota. - Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) secara holistik Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 3.83 (-15%)

MEMBER: RM 3.83 (-15%)

By Sebastien De Castell
The fifth book in the page-turning SPELLSLINGER fantasy series. Kellen and Reichis have just finished fighting a duel in the desert when Kellen inadvertently smears blood on the Daroman flag - an act of treason for which the Marshals have no choice but to arrest him. Just before he's put before the Queen to be executed, Kellen is given a strange piece of advice from one of his fellow prisoners: kill the Queen and he'll be given clemency by those who take power. But when Kel Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.31 (-10%)

By Mejar Muhammad , Qayyum A.Bada
The role of secretary of a management committee can be key to the efficient functioning of the committee, particularly in organisation with few or no paid staff members. The work of the secretary is absolutely essentiam and it takes a special person to do it correctly and do it well - not because the work is difficult, but because it's so important. Dependability, organization, and the ability to refrain from editorializing are the key attributes of a succesful secretary. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

1-2373 of 2373

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top