0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Bad blood 'Found 2454 Related Products
By Lonely Planet
If you believe that all you need to fight an evil bloodthirsty fiend is garlic or holy water, think again. What you need is to keep a cool head and reach for your copy of Atlas of Monsters and Ghosts! Have you heard of the headless man roaming Edinburgh Castle? Or the mysterious girl who asks for a ride to the cemetery and then disappears into the night? What about orcs, trolls, gremlins, krakens, bunyips and the Yara-Ma-Yha-Who? Join famous monster hunter Van Helsing on a Learn More
USUAL: RM81.90

NOW: RM 65.52 (-20%)

MEMBER: RM 65.52 (-20%)

By
Hi Kawan-kawan semua! Geng Penggembaraan Bermula… Kini diterbitkan dalam edisi komik. Tentu kawan - kawan semua semua teruja kan? Ikuti komik penggembaraan yang mendebarkan lagi menyeronokkan ini dan dijadikan satu koleksi peribadi kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.90 (-0%)

By Rachel Renée Russell
"Nikki Maxwell’s summer is packed with drama in this fourteenth installment of the #1 New York Times bestselling Dork Diaries series! Nikki and her bandmates are looking forward to an AWESOME summer on tour as the opening act for the world famous Bad Boyz! Nikki is a little worried when her frenemy, MacKenzie Hollister, weasels her way into a social media intern position with the tour. But she has a total MELTDOWN when she learns that MacKenzie is her new roommate! Will Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 35.50 (-24%)

MEMBER: RM 35.50 (-24%)

By Dav pilkey
This special set consists of; (i) Dog Man #5 - Lord of the Fleas (ii) Dog Man #6 - Brawl of the Wild (iii) Make your own Petey DIY Activity Sheet Dog Man #5 - Lord of the Fleas Howl with laughter with Dog Man, the internationally bestselling series from Dav Pilkey, the creator of Captain Underpants! When a new bunch of baddies bust up the town, Dog Man is called into action -- and this time he isn't alone. With a cute kitten and a remarkable robot by his side, our he Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 39.90 (-37%)

MEMBER: RM 39.90 (-37%)

By John C. Maxwell
Every day millions of people with high potential are frustrated and held back by incompetent leaders. New York Times bestselling leadership author John C. Maxwell knows this because the number one question he gets asked is about how to lead when the boss isn't a good leader. You don't have to be trapped in your work situation. In this book, adapted from the million-selling The 360-Degree Leader, now distilled down for busy professionals, Maxwell unveils the keys to successfu Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Tom Wright , Bradley Hope
In 2009, a chubby, mild-mannered graduate of the University of Pennsylvania’s Wharton School of Business named Jho Low set in motion a fraud of unprecedented gall and magnitude ― one that would come to symbolise the next great threat to the global financial system. Over a decade, Low, with the aid of Goldman Sachs and others, siphoned billions of dollars from an investment fund ― right under the nose of global financial industry watchdogs. Low used the money to finance Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 41.90 (-25%)

MEMBER: RM 41.90 (-25%)

By Amyliey Haizani
Senafas rindu, seindah kasih untukmu,kulakarkan menjadi sebuah cinta. Atiey Dalila menaruh hati kepada Zamil Ariff, teman sepermainannya. Belum sempat dia meluahkan perasaan, lelaki itu sudah mempunyai kekasih. Pertemuan Atiey Dalila dengan Arjuna Syah di restoran tempat dia bekerja membuatkan hidupnya tidak tenang. Sikap majikannya, Zana Lara juga membuatkan jiwanya tertekan. Atiey Dalila cuba melupakan Zamil Ariff, namun sikap cemburu Fiza membuatkan Atiey Dalila dihina Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Ali Wong
NEW YORK TIMES BESTSELLER - Ali Wong's heartfelt and hilarious letters to her daughters (the two she put to work while they were still in utero) cover everything they need to know in life, like the unpleasant details of dating, how to be a working mom in a male-dominated profession, and how she trapped their dad. "Fierce, feminist, and packed with funny anecdotes."--Entertainment Weekly NAMED ONE OF FALL'S MOST ANTICIPATED BOOKS BY Time - Vox - USA Today - HuffPost - Bustle - Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Syeikh Sufi Maulana Hakim Nizhami merupakan penulis sufi terkemuka pada abad pertengahan kerana dua roman cinta yang menyayat hati, iaitu Laila dan Majnun serta Syirin dan KHusrau. Kisah sedih Laila dan Majnun, di mana Majnun yang bermakna ‘tergila-gila akan cinta’. Kerana cintanya yang tidak sampai pada Laila, akhirnya membuatnya jadi gila. Kisah cinta ini dibaca selama berabad, tatusan tahun jauh sebelum “Romeo and Juliet” karangan Wiliam Shakespeare sehingga ki Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

By T. S. Eliot
Cats! Some are sane and some are mad and some are good and some are bad. Meet magical Mr Mistoffelees, sleepy Old Deuteronomy and curious Rum Tum Tugger. But you'll be lucky to meet Macavity because Macavity's not there! In 1925 T. S. Eliot became co-director of Faber & Faber, who remain his publishers to this day. Throughout the 1930s he composed the now famous poems about Macavity, Old Deuteronomy, Mr Mistoffelees and many other cats, under the name of 'Old Possum'. In 19 Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Zaza Qry
Sarrafia terkejut selepas kali pertama diperkenalkan dengan lelaki yang bernama Adriz itu. Lelaki yang buat tak tahu meskipun sudah melihat wajahnya. Pelik. Lantaklah, kalau tak kenal, lagi bagus. Lebih mudah. Dia pun bukan lagi perempuan terhegeh-hegeh serupa dulu. “Saya tak pernah jumpa awak. Ini kali pertama saya jumpa awak. Tapi pelik sebab awak nampak tak sukakan saya.” - Adriz Sarrafia naik menyampah apabila Adriz kerap mengekorinya. Kalau tak kenal sudahlah, yan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Al-Quran al-Karim ini sistematik mengikut tema, daripada sumber yang sahih merujuk metode penafsira para ulama' yang mempunyai jalan riwayat kepada Rasulullah SAW dan para sahabat (bil ma'sur). Diharapkan menjadi solusi terbaik memahami tata cara ibadah, muamalat, akidah, sirah nabawi, kisah Nabi & Rasul, Asmaul Husna mahupun terapi Qurani. Lebih istimewa, mushaf ini dilengkapi panduan ilmu tajwid berwarna penuh. Mushaf Resam Uthmani terjemahan bahasa Melayu secara sistematik Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By Sya Jamuri
Kerana terdesak dalam mencari pekerjaan, Suri Isabella terpaksa memegang jawatan sebagai pembantu peribadi kepada seorang lelaki yang berlagak dan miang seperti Adrian. Ini membuatkan hari-hari Bella di pejabat itu semakin tidak tenteram dibuatnya. Setiap hari, bagaikan ada saja wanita seksi yang datang bertandang ke pejabat itu. Bella juga ditugaskan untuk mengingati setiap nama skandalnya lengkap dengan biodata sekali. Memang kerja gila namanya! “Encik Adrian, in case y Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
Schoolboy Aoyama is bright, inquisitive and a bit headstrong. He has a lot of brainwork to get busy with – after all, he'll be an adult in just a few thousand days. For the moment, though, he'll have to live life as a fourth-grader. Not that it's a bad life. Summer has arrived and school's nearly out. He has a crush on an intriguing older woman he's met at his dentist's office, who's coaching him in his chess game. And a colony of penguins has materialized in the middle of Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By
For the first time in the Detective Conan movie history, the story will be set overseas in Singapore. Conan will meet his rival Kaito Kid as they hunt after Blue Sapphire, the largest gem stone of the world, which is said to have sunk to the bottom of the ocean in the late 19th century. Both of them also get entangled in a murder case at Marina Bay Sands and a giant Singaporean conspiracy. Haido High karate club captain Makoto Kyogoku will also make an appearance in this movi Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By
After a strange dream of a mysterious ancestor, high school student Yuuko Yoshida wakes to see that she has grown demonic horns and a tail. Dazed and confused, her mother reveals to her a dark family secret: her family is descended from a Dark Clan that was banished to live powerless and destitute by their mortal enemies, the magical girls of the Light Clan. The only way to lift their ancestry’s curse is for Yuuko to find a magical girl, murder her, and splatter her blood a Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By Pakcik Bad , Diq Danial
Diari Geng Syaitan merupakan kisah godaan syaitan iaitu Syaitan Kurus dan Syaitan Gemuk dalam kehidupan seharian manusia di dunia ini. Ada-ada saja taktik dan strategi mereka dalam menggoda manusia. Ya kita! Matlamat mereka tak lain dan tak bukan adalah untuk menyesatkan manusia. Sering kali sahaja hasutan, jerat dan bisikan mereka didengari oleh kita semua. Namun, kini tidak lagi jika segala strategi mereka telah kita ketahui dan dapat melawannya dengan menguatkan iman, dan Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 10.40 (-20%)

MEMBER: RM 10.40 (-20%)

By Aira Eddy
Demi keadilan seorang bapa pada 3 orang anak lelaki yang berlainan ibu, Tan Sri Armanshah mencipta satu misi pada anak-anaknya. “Papa dah putuskan, Ceo Shah Holdings akan di warisi kepada mana-mana anak papa yang berjaya memberikan Papa cucu dalam masa setahun ni. Anak siapa yang lahir dulu, so dia yang akan jadi Ceo Shah Holdings tu. Itu keputusan muktamad Papa.” – TAN SRI ARMANSHAH Berdesing telinga Arrianshah selaku putera sulung dalam keluarga itu bila mendengar Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Dr. Abdul Rahman Hj Abdullah
Dalam jilid 3 ini menumpukan perhatian kepada zaman moden Turki, ia bermula dengan ancaman penjajahan Barat yang memperkenalkan sistem secular di wilayah Mesih dan seterusnya di Turki sendiri. Pada peringkat awalnya, proses pembaratan berlaku melalui program Nizam-I Jedid oleh Sultan Selim 111, dan diikuti oleh program Tanzimat pada zaman Sultan Abdul Mejid. Sedangkan di kalangan tokoh-tokoh politik, proses pembaratan dijalankan oleh gerakan Uthmani Muda dan gerakan Turki Mud Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Najmi Farisham
Tiba- tiba mata aku tertumpu pada satu susuk badan seorang tua yang agak bongkok. Dia berjalan perlahan dengan bantuan sebatang tongkat. Jubah yang dipakainya kemas dan janggutnya agak panjang namun tersikat rapi. Mataku masih lagi mengekori dia. Aku berasa sedikt kagum apabila melihat dia. Dia berjalan ke arah dua orang pelajar universiti dari arah belakang dan mencuit bahu mereka. Aku ingatkan dia nak mintak pelajar tadi beralih ke tepi sikit bagi memberi sedikit ruang unt Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Prof. Dr. Engku Ahmad Zaki
Memang mudah untuk kita menjawab soalan- soalan tersebut. Tetapi cuba kita tanya pula "Bila maulidur Rasul ?", "Bila nisfu Syaaban?"ataupun "Bila Nuzul Al-Quran?" Nescaya tidak semudah itu kita boleh menjawabnya. Penekanan terhadap kalendar masihi dan pengaruh budaya barat dalam kehidupan seharian kita kadangkala menyebabkan kita lupa tentang kepentingan tarikah-tarikh penting atau hari-hari kebesaran dalam sejarah Islam. . Itulah yang ingin ditonjolkan dalam buku in Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Aaron Blabey
The Bad Guys are back for the 9th installment of the New York Times bestselling series! When Mr. Wolf is blown up to Godzilla proportions, the Bad Guys find themselves in monster-sized trouble. They must figure out how to stop an alien invasion and get Wolfie back to his old self before the world is totally destroyed. Good thing they have the International League of Heroes on their side, and some newly honed superpowers ready to put to the test... In this latest installment Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 16.43 (-25%)

MEMBER: RM 16.43 (-25%)

By Joey Yap
The Tong Shu or Chinese Almanac has been the definitive tool and guide that people have used to select the best dates for the significant events in their lives for centuries. If it is not being consulted when someone is trying to determine an auspicious day to carry out an important activity, it is at the very least checked so that they can ensure that the random day chosen is not a bad one. This is because Date Selection plays a crucial part in helping to guarantee the succe Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Dr. Shuhadak Mahmud
Antara ciri yang perlu ada pada seseorang pendidik ialah kesempurnaan pada akal, tutur kata, pergerakan, penampilan, perwatakan dan tindakan. Semua perkara ini telah jelas terhimpun pada diri Junjungan Mulia kita, Nabi Muhammad SAW. Baginda tiada bandingan pada zamannya, zaman sebelumnya dan pada zaman selepasnya. Kesempurnaan peribadi Baginda dalam setiap aspek diperjelaskan dahulu agar pembaca menjadi yakin dan jelas mengapa teknik-teknik yang Baginda gunakan dalam mendidik Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Syeikh Ahmad Fahmi Zamzam
Hidayatus Salikin Fi Suluki Maslakil Muttaqin adalah kitab turats susunan asal Syeikh Abdus Shamad al-Falimbani rahimahullah Taala, ulama yang tersohor dengan ketinggian ilmu agamanya sehingga tersebar ke seluruh pelosok Nusantara. Kitab ini dikemas kini semula oleh Tuan Guru Syeikh Ahmad Fahmi Zamzam agar bertepatan dengan kehendak semasa pembaca. Terjemahan dan tambahan kepada kitab “Bidayatul Hidayah” yang memuatkan perbahasan tentang amalan-amalan khusus ilmu fardu A Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Candy Factory
Joni, Emilia dan Mia sedih kerana ahli keluarga mereka sering mengganggu privasi mereka. Sofia pula tidak faham tentang kepentingan melindungi privasi, jadi dia berkongsi banyak maklumat peribadi di media sosial. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Sarah Harvey
This beautiful, simple book suggests tiny changes we can make to improve all areas of life, from friendships to a cluttered flat.' Marianne Power, author of Help Me! A gorgeously illustrated introduction to the Japanese method of Kaizen - meaning 'change' 'good' - showing you how to make small, step-by-step changes to transform your life. From Marie Kondo to Hygge to Ikigai, in recent years, philosophies to help people live better lives have taken the world by storm. Kaizen w Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 47.18 (-25%)

MEMBER: RM 47.18 (-25%)

By
Calling all night-time heroes! This activity folder will keep PJ Masks fans engaged for hours! Includes a story, profiles on all the goodies and baddies, colouring and activities plus stickers, a press-out sheet and a cut-out placemat that doubles as a board game! Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 33.68 (-25%)

MEMBER: RM 33.68 (-25%)

By Amanda Joy
Seventeen-year-old Eva is a princess, born with the magick of blood and bone--a dark and terrible magic that hasn't been seen in so long, the knowledge on how to wield its power has been lost to history. She wants nothing to do with the magick or with the Ivory Throne and heavy responsibility of leading her fractured country. But she has little choice. If she can't learn to harness the magick inside her by her nameday, she'll die at the hands of the Rival Heir. Her older sist Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By Coggan Helena
Twenty years ago, the humans came for their gods. In the bloody revolution, gods were all but wiped out. Ever since, the children they left behind have been imprisoned in an orphanage, watched day and night by the ruthless Guard. Any who show signs of divine power vanish from their beds in the night, all knowledge of their existence denied. No one has ever escaped the orphanage. Until now. Seventeen-year-old Hero is finally free - but at a terrible price. Her sister has b Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Peevyhouse Parker
Parker Peevyhouse's The Echo Room is a smart, claustrophobic, speculative young adult thriller with an immersive psychological mystery. The only thing worse than being locked in is facing what you locked out. Rett Ward knows how to hide. He's had six years of practice at Walling Home, the state-run boarding school where he learned how to keep his head down to survive. But when Rett wakes up locked in a small depot with no memory of how he got there, he can't hide. Not from Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Shukery Azizan , Aiman Afeef
Meninggalkan maksiat, tidaklah semudah yang disangka. Lebih-lebih lagi kalau ianya ditahap ketagihan. Ya, amat susah nak tinggalkan! Disudut hati orang yang bermaksiat, dia hakikatnya nak berubah. Dia menangis berkali-kali, bertaubat, namun taubatnya itu tak mampu menghilangkan ketagihannya. Dosa itu menghantui. Jatuh bangun, jatuh dan bangun, taubat dan taubat, tangisan demi tangisan. Seolah TIADA JALAN KELUAR untuk meninggalkan maksiat. Buku ini sesuai untuk ; 1. O Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Aifa Batrisya
Kepulangan Veenea lebih awal sengaja dirahsiakan daripada bonda kerana misinya. Kasih yang lama terputus dengan ibu kandungnya mahu disambung kembali. Selangkah dia masuk ke teratak bonda kelak, belum tentu lagi dia dapat peluang yang sama. Anas Hafiy Hamazaki… Sikapnya persis arwah ayahnya dari segi tutur kata, gerak badan dan lenggok bahasa. Cumanya versi lain. Versi orang Jepun! Bertahun Veenea menuntut ilmu di negara matahari terbit itu, tidak ada pula yang berkenan d Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Lonely Planet
Welcome to the amazing world of flags! Did you know that each flag is actually a picture that sends a message to everyone who sees it? In The Flag Book, Lonely Planet Kids introduces you to the flags of every country in the world, from Afghanistan to Zimbabwe, and tells you what their design, colours, and images represent, along with lots of other incredible facts. What's the only country that doesn't have a rectangular flag? Why does Hawaii's state flag feature the UK's Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 63.92 (-20%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By Meredith Costain
An ice-cream-eating dinosaur, a big, bad smell, a lifesaving dog, zombies playing soccer, a ghost in the garden, pets who get lost and found again, trouble with losing a tooth, seven helpful robots, a knight-slaying dragon, and much, much more in this collection of six-minute stories. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 19.43 (-25%)

MEMBER: RM 19.43 (-25%)

By
Thirteen-year-old Hana Nono, a girl who aspires to be seen as mature, is beginning middle school in Hagukumi City when she encountered a strange baby named Hugtan and a hamster-like fairy named Harryham Harry who had appeared out of the sky. But amidst the encounter, Hana learned from them that they were pursued by the Crias Corporation, an evil conglomeration from the future who wants Hugtan's Mirai Crystal (ミライクリスタル Mirai Kuristaru) and to alter the present Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 50.92 (-15%)

MEMBER: RM 50.92 (-15%)

By Roberts Nora
The gripping sequel to New York Times number one bestseller Year One - an epic story of love, war, family and magic. Thirteen years ago, a catastrophic pandemic known as The Doom killed billions. For those left behind, it is a chance to build a new world. But The Doom was no ordinary virus. In some survivors, it awoke strange powers - to heal, to harm, even to predict the future. Fallon Swift has no memories of the old world - but she is destined to shape this new one. Gro Learn More
USUAL: RM47.90

NOW: RM 35.93 (-25%)

MEMBER: RM 35.93 (-25%)

By Abdullah Abdul Hamid
Kenapa buku ini dihasilkan? Siapakah yang perlu membacanya? Apakah mesej yang terkandung di dalamnya? Buku Apabila Wartawan dan Artis Menangis adalah catatan daripada perjalanan dan pengalaman penulis di beberapa buah negara terutamanya ketika menjalankan tugasan Wartawan dan misi kemanusiaan, antaranya Tebing Barat dan Semenanjung Gaza di Palestin, Syria dan Bangladesh. Buku ini dihasilkan untuk menyampaikan pelbagai kisah yang disaksikan dan dirasai sendiri oleh penulisnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cassandra Clare
All Magnus Bane wanted was a vacationa lavish trip across Europe with Alec Lightwood, the Shadowhunter who against all odds is finally his boyfriend. But as soon as the pair settles in Paris, an old friend arrives with news about a demon-worshipping cult called the Crimson Hand that is bent on causing chaos around the world. A cult that was apparently founded by Magnus himself. Years ago. As a joke. Now Magnus and Alec must race across Europe to track down the Crimson Hand Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By London Alex
In this first young-adult fantasy novel in a trilogy, Alex London launches a soaring saga about the memories that haunt us, the histories that hunt us, and the bonds of blood between us. The people of Uztar have long looked to the sky with hope and wonder. Nothing in their world is more revered than the birds of prey and no one more honored than the falconers who call them to their fists. Brysen strives to be a great falconer-while his twin sister, Kylee, rejects her ancien Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Sara Holland
The New York Times bestselling series!Jules Ember confronts the girl who is both her oldest friend and greatest enemy in the highly anticipated sequel to Everless, praised by New York Times bestelling author Stephanie Garber as "an intoxicating blend of blood, secrets, and haunting mythology."Jules Ember was raised hearing legends of the ancient magic of the wicked Alchemist and the good Sorceress. But she has just learned the truth: She is the Alchemist, and Caro-a woman who Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Natasha Carthew
Fifteen year old Kel Crow lives in the swamp slums, selling drugs for a family with whom she shares nothing but blood. Kel has only one thing on her mind and that's survival; to survive the heart-defect she has had since birth. So when the opportunity to escape comes her way she takes it- setting off on a journey to kidnap a girl for a ransom that might pay for the heart operation to save her life. But soon she is in deep water as the world storms around her and things take a Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Eyla Hime
“Aku tahu kau tertekan dengan masalah hidup kau. Tapi, bunuh diri bukan caranya!”- AAFIYA Kali pertama pertembungan, salah faham berlaku. Wafeeq tak kisah sangat tentang perkara itu. Sebab dia fikir, itu adalah kali pertama dan terakhir dia akan jumpa Aafiya. Tapi... Sejak nama Aafiya, pelakon wanita terkenal tanah air muncul dalam kamus hidupnya, Wafeeq rasa keamanannya selama ini seakan-akan terganggu. Lebih-lebih lagi, bila Aafiya mula jadi jirannya dan rapat Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Shamsul Bahriel
Buku ini menceritakan sejarah yang berlaku di wilayah Asia Tengah yang disebut-sebut oleh sesetengah sejarawan sebagai Terra Incognita (wilayah yang tidak dikenali) atau Terra Pericolosa (wilayah yang berbahaya). Sejarahnya bermula dari penguasaan bangsa Parsi/Aria sehinggalah terbentuknya nasionalisme hasil penjajahan Kesatuan Soviet pada abad ke-20. Buku ini menceritakan juga abagaiamana bangsa Parsi, Turki, Arab, Cina, Mongol, Yunani, Rusia mahupun Rom berhubung serta bera Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 28.72 (-20%)

By
月球探测器拍到神秘白色影子的热门新闻,令大雄忽发奇想:“月球上真的有兔子!”虽然大雄遭大家嘲笑,不过哆啦A梦使用了神奇道具“传说俱乐部会员襟章”,真的在月球背面建造了兔仔王国!后来,大雄一行人和神秘的转校生月野露卡来到兔仔王国,更与露卡的姐姐露娜,以及其他拥有不可思议力量、被称为“超能力者”的孩子成为朋友。然而一艘来历 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By Kerri Maniscalco
A New York Times Bestseller! Audrey Rose and Thomas Cresswell find themselves aboard a luxurious ocean liner that becomes a floating prison of horror when passengers are murdered one by one...with nowhere to run from the killer. The #1 bestselling series that started with Stalking Jack the Ripper and Hunting Prince Dracula continues its streak in this third bloody installment.... Embarking on a week-long voyage across the Atlantic on the opulent RMS Etruria, Audrey Rose Wads Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Bland
A practical guide to effective business model testing 7 out of 10 new products fail to deliver on expectations. Testing Business Ideas aims to reverse that statistic. In the tradition of Alex Osterwalder's global bestseller Business Model Generation, this practical guide contains a library of hands-on techniques for rapidly testing new business ideas. Testing Business Ideas explains how systematically testing business ideas dramatically reduces the risk and increases the li Learn More
USUAL: RM150.30

NOW: RM 150.30 (-0%)

MEMBER: RM 135.27 (-10%)

By Clare Cassandra
Dark secrets and forbidden love threaten the very survival of the Shadowhunters in Cassandra Clare's Queen of Air and Darkness, the final novel in the New York Times and USA TODAY bestselling The Dark Artifices trilogy. Queen of Air and Darkness is a Shadowhunters novel. What if damnation is the price of true love? Innocent blood has been spilled on the steps of the Council Hall, the sacred stronghold of the Shadowhunters. Their society now teeters on the brink of civil war. Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 35.18 (-25%)

MEMBER: RM 35.18 (-25%)

By Dr. Shamsul Mohd Nor
Buku ini menerangkan dengan jelas dan terperinci berkaitan jiwa, nafsu, dan hati yang merupakan perbahasan utama dalam ilmu Tasawuf. Sepertimana kita sentiasa membersih dan menghias tubuh badan, maka kita juga perlu berusaha untuk membersihkan dalaman kita daripada segala yang buruk dan menghiasnya dengan sifat-sifat yang baik. Hati yang baik dan jernih adalah padanan dengan amalan yang baik dan diterima. Mana mungkin amalan dan pekerjaan yang dilakukan dengan hati yang tidak Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Enid Blyton
A brand new full-colour short story from Blyton's magical Wishing-Chair series - the perfect companion to the successful Magic Faraway Tree Adventure series and perfect for readers aged 5+ Molly and Peter are ever so lucky. They have a magical wishing-chair that will fly them to fairy-tale lands and grant them any wish they please! But on a mission to find their missing toys, the children are captured and made to attend the very strict school for bad brownies! However Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Pj Masks
By day, they are Connor, Greg and Amaya, but by night they are Catboy, Gekko and Owlette, the PJ Masks. Discover a year of PJ Masks fun with the official annual. Jam-packed with super puzzles, games and activities, the annual has everything you need to know about the PJ Masks. Can you help the PJ Masks to defeat the baddies? It's time to be a hero! A must-have gift for PJ Masks fans of any age. Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 32.18 (-25%)

MEMBER: RM 32.18 (-25%)

By Andy Cope
ZEST' equates to zing, enthusiasm, energy, gusto, eagerness, zeal and fervour. It also connotes a tang, a sharpness. It's the opposite of bland. And Zest: How to Squeeze the Max out of Life is exactly that.It's more than just a book on personal development. There are an awful lot of those. Zest is a catalyst, a spark that ignites your remembering of what makes you, in a word, you. It drives you to rethink, rejuvenate and reinvent. It also contains a touch of the revolutions Learn More
USUAL: RM77.40

NOW: RM 77.40 (-0%)

MEMBER: RM 69.66 (-10%)

By Areej Airin
"Hana, kenalkan ini Syaz. Bodyguard merangkap pemandu Hana dan Syaz, ini Hana." Dek ancaman Dato' Zaki, Hana terpaksa menerima kehadiran pengawal peribadi merangkap pemandu demi menjaga keselamatannya. Kecurigaan memenuhi ruang hati Hana tatkala mengetahui kemunculan Syaz bersebab. Dia cuba merungkaikan rahsia itu. "Kenapa you selamatkan I, Syaz? Kenapa you tak biarkan dia orang ambil I je? Kenapa nak risikokan nyawa you?" "Saya dah cakap tugas saya menjaga keselamatan Cik Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Moira Fowley-Doyle
The stunning new novel about silenced female voices, family secrets and dangerous truths from the author of The Accident Season. 'Exquisite . . . This is a book to hold tightly to your chest' Irish Times 'Lyrical . . . Compelling' Guardian 'Astonishingly potent' Booklist 'Uncompromising, raw, devastating' Publishers Weekly 'I am in absolute awe of it' Melinda Salisbury On Deena's seventeenth birthday, the day she finally comes out to her family, her wild and mysterious Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Tatsuya Kiuchi
Sayaka, anak pengurus tokong pendam perasaan kat kawan sepermainannya Nobuhiko. Suatu hari, badan Nobuhiko dirasuk Oda Nobunaga, komander tentera Zaman Sengoku dulu. Nobunaga terpaksa jalani kehidupan pelajar sekolah berumur 16 tahun. Tapi sebab banyak benda yang dia tak pernah jumpa, hari-harinya jadi sangat mengujakan.Kehidupan Sayaka pula berubah apabila dikejar pemburu Nobunaga dari alam ghaib. Semakin serabut bila munculnya budak suruhan Nobunaga, Ranmaru dan Toyotom Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Gareth Ward
This fantastic follow-up to the Storylines Tessa Duder Award-winning The Traitor and the Thief is just as exciting and action-packed as the first instalment. Sin is dying, poisoned by his blue blood. His troubles deepen when the traitor who poisoned him escapes from the custody of the Covert Operations Group and sets out for revenge. COG tasks Sin, his friend Zonda Chubb and their frenemy Velvet Von Darque with recapturing the traitor, whatever the cost. Taking to the air i Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Liane Moriarty
"If three characters were good in Big Little Lies, nine are even better in Nine Perfect Strangers." --Lisa Scottoline, The New York Times Book Review From the #1 New York Times bestselling author of Big Little Lies Could ten days at a health resort really change you forever? In Liane Moriarty's latest page-turner, nine perfect strangers are about to find out... Nine people gather at a remote health resort. Some are here to lose weight, some are here to get a reboot on life Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Rafina Abdullah
Berkahwin dengan seorang lelaki yang sering menyimpan curiga, bukanlah satu keadaan yang menyenangkan bagi Ariana. Setiap hari yang dilalui, dia perlu berhati-hati dalam setiap langkah. ARIANA "Sebagai pembantu peribadi mak su, Rin tak boleh elak dari berjumpa Haji Fahmi kalau ada apa-apa urusan berkaitan." Izudin... kegagalan rumah tangganya bersama wanita yang dikasihi, menjadikan dia seorang yang over protective selepas berkahwin dengan Ariana. Pantang telinganya mende Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Jamal Sifufbads , Munir Razak
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Shafie Abdul Rahman
Sesungguhnya, jika hadiah Nobel telah mula diperkenalkan sejak abad ke-9 lagi, tidak syak lagi bahawa penerima anugerah tersebut bermula daripada abada ke-9 hinggalah abad ke-15, semuanya akan dibolot oleh cerdik pandai Islam! Pelbagai ikon menjadi pujaan dan sebutan dalam kalangan generasi muda serta anak-anak remaja kini. Ada antara mereka termasuklah para artis dan selebriti baik di peringkat antarabangsa mahupun di peringkat tempatan. Namun kurang sekali antara kita khus Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 36.72 (-20%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

1-2454 of 2454

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top