Spring 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Bella 'Found 63 Related Products
By TREEIN ART
● Available in 2 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
● Available in 4 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By
● Available in 4 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
● Available in 4 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
● Available in 4 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By
● Available in 9 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Crystal Anabella
Takdir antara kita tak sepatutnya bertindih. Enggan menjadi anak derhaka, Dewi Balqis setuju mengikuti kelas imej Leo. Leo jiran yang merangkap teman mesranya. “Berapa duit hantaran yang you expect daripada bakal suami you?”- LEO “At least 50k.”- DEWI “Anak dara pemalas macam you, 5k pun dah rugi tahu? ”- LEO Mulut Leo memang pedas berbisa. Tapi, dalam diam… jiwanya berlagu asmara. “You pakai apa pun, my heart will always beat for you.”- LEO “Kalau jant Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

Out of stock

By Bella H.
Dunia yang malang, hati yang kecil, jasad tidak indah, sudikah kau menyambut? Kalau mahu mengenal cinta, harus berkenalan dengan sakit hati… Ya, aku sakit hati, tapi aku sanggup buat apa saja asalkan dia sedar kewujudan aku. Panggillah aku perempuan tak tahu malu, terdesak dan tak sedar diri, aku tidak akan berganjak dan mengalah – AISYA Berjuta misi Aisya lancarkan untuk memikat Zill De Leon • Tampal lolipop pada lokar • Bagi pick up line yang diinspirasikan oleh S Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Crystal Anabella
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn. “I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.” Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn. “Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Stephenie Meyer
"When Edward Cullen and Bella Swan met in Twilight, an iconic love story was born. But until now, fans have heard only Bella’s side of the story. At last, readers can experience Edward’s version in the long-awaited companion novel, Midnight Sun. This unforgettable tale as told through Edward’s eyes takes on a new and decidedly dark twist. Meeting beautiful, mysterious Bella is both the most intriguing and unnerving event he has experienced in his long life as a vampi Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 80.91 (-10%)

MEMBER: RM 71.92 (-20%)

By Chelsea Pitcher
From the author of bestselling THIS LIE WILL KILL YOU comes another unputdownable thriller about a group of friends who will do anything to protect each other - even murder . . . Perfect for fans of RIVERDALE, ONE OF US IS LYING and A GOOD GIRL'S GUIDE TO MURDER. The recipe for the perfect murder... Poppy, Lily, and Belladonna would do anything to protect their best friend, Raven. So when they discovered he was suffering abuse at the hands of his stepmother, they cam Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 42.42 (-15%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By
Isabella, the daughter of the noble York family, is enrolled in an all-girls academy to be groomed into a dame worthy of nobility. However, she has given up on her future, seeing the prestigious school as nothing more than a prison from the outside world. Her family notices her struggling in her lessons and decides to hire Violet Evergarden to personally tutor her under the guise of a handmaiden. At first, Isabella treats Violet coldly. Violet seems to be able to do everythi Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Puteri Aqish
Sekali Malique Iskandar tersenyum, melekat Dian Amanda di pintu cermin butik! Semuanya gara-gara sikap ‘alerginya’ pada lelaki yang punyai lesung pipit. Walaupun situasi itu memalukan, tapi Dian Amanda yang dikenali bukan seorang yang serik untuk redah apa saja situasi yang mendatang. Pertemuan demi pertemuan membawa hubungan mereka ke fasa yang halal tanpa diduga. Namun belum sempat mengulit bahagia, Bella yang sedari awal impikan susuk seorang Malique untuk mendampin Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Sya Jamuri
Kerana terdesak dalam mencari pekerjaan, Suri Isabella terpaksa memegang jawatan sebagai pembantu peribadi kepada seorang lelaki yang berlagak dan miang seperti Adrian. Ini membuatkan hari-hari Bella di pejabat itu semakin tidak tenteram dibuatnya. Setiap hari, bagaikan ada saja wanita seksi yang datang bertandang ke pejabat itu. Bella juga ditugaskan untuk mengingati setiap nama skandalnya lengkap dengan biodata sekali. Memang kerja gila namanya! “Encik Adrian, in case y Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sheila O'Flanagan
A holiday in paradise they'll never forget... Sheila O'Flanagan's THE SEASON OF CHANGE transports her readers to the Caribbean island resort of White Sands, where visitors arrive hoping their dreams will come true - and they sometimes do. Not to be missed by readers of Veronica Henry and Freya North. The Season of Change was previously published as Connections. Where do you go to solve all your problems? Where would you go if you were a singer fed up with the fame you ne Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By PUBLIC ENEMY
PRODUCTS ORDERED ARE SUBJECTED TO SUPPLIERS STOCK AVAILABILITY. FULL REFUND WILL BE ISSUED SHOULD THE PRODUCTS ARE UNAVAILABLE. ESTIMATE DAY(S) OF DELIVERY: 26-30 WORKING DAYS It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back is the second studio album by American hip hop group Public Enemy, released on June 28, 1988. The group set out to make the hip hop equivalent to Marvin Gaye's What's Going On, an album noted for its strong social commentary. Recording sessions Learn More
USUAL: RM52.75

NOW: RM 52.75 (-0%)

MEMBER: RM 47.48 (-10%)

By Azimah Lily
HELENA ISABELLA gadis kacukan Melayu Sepanyol yang membesar di luar negara. Selepas tamat pelajaran, Helena mengambil keputusan bekerja di Malaysia. Atas faktor kerja, Helena menyewa di rumah sewa Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah sehingga projek syarikatnya di utara semenanjung tamat. Mulanya Helena kekok tetapi Helena belajar sesuaikan diri dengan suasana kampung yang begitu asing baginya. Kehadiran tetamu di rumah Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah tidak disenangi oleh Helena. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Hasrudi Jawawi
Risa dipandang aneh oleh pelajar-pelajar lain termasuklah rakan sekelasnya sejak berpindah ke sekolah berasrama penuh, Jasmine School. Di sekolah ini dia mahu memulakan kehidupan baru selepas doktor mengesahkan trauma yang dialami akibat tragedi hitam enam bulan lalu semakin stabil. Sejak berada di sekolah ini, Risa sering didatangi seorang gadis Inggeris di dalam mimpi-mimpinya. Dia merasakan sesuatu telah berlaku dan pihak sekolah seperti merahsiakan hal itu daripada penge Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Bella , Sarah
Pernah punya mimpi yang ‘terlalu mahal’ dan kemudian melupakannya? Tapi, bagaimana jika kemudian mimpi itu terwujud? Pernah stress dikejar deadline menulis tugas akhir dan dimarahi dosen pembimbing karena otak kita pas-pasan? Tapi, bagaimana jika dosen pembimbing tersebut berasal dari negara lain sehingga kultur kita yang berbeda menyebabkan kesalah pahaman? Pernah patah hati dan kemudian kembali bersemangat karena dihibur teman-teman dekat? Tapi, bagaimana jika teman-te Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Anabella
Penumbuk, penendang dan muka beku. Itu ‘hadiah’ biasa Ice Queen a.k.a Erin Malaika untuk kawan baiknya. Senyum meleret, kenyit mata dan flying kiss. Itu simptom Mr. Sexy a.k.a Noah Aiden ketika berhadapan kesayangannya. Balas dendam - matlamat hidup Erin. Memiliki Erin - impian hidup Noah. Ketika dua insan berbeza personaliti itu menjalin hubungan bertahun-tahun lamanya, pelbagai masalah timbul. “Kalau rambut saya panjang macam Rapunzel, leher awak dulu saya jerut. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Bella
  布料醞釀出溫度,   裁刀、布剪、捲尺、手縫線……,被雙手賦予了生命。   布料嚴選x剪裁獨特x獨家包款,   29款設計師好感手作布包,創造獨家日雜系風格。   讓每一式都是好設計。   【500張清晰的步驟圖解,享受從基礎到進階,進步的快樂。】   工具介紹、基礎技法、入門製作到進階包款。不怕初學者看不懂,也不怕進階者想 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Cik Fara Haniey
Tia Zahara… kegagalan perkahwinannya membuatkan dia membawa diri. 5 tahun berlalu dan dia selesa dengan kehidupan baharunya. Namun segalanya musnah apabila muncul seorang lelaki yang telah membuatkan hidupnya huru-hara. Erfan Rayyan… dia muncul dengan status duda kematian isteri. Kacak dan penuh pesona. Tapi sayang, kedinginan yang ditonjolkannya menyebabkan dirinya kesepian. Namun segalanya berubah setelah dia dipertemukan dengan Tia. Terdesak untuk kepentingan diri, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Kendare Blake
The sequel to the New York Times bestselling YA fantasy novel Three Dark Crown The battle for the crown has begun, and the unforgettable events of the Quickening have left a mark on each of the three sisters. Katharine, once the weak and feeble queen, is curiously stronger than ever before. Arsinoe has discovered a secret about her gift which could be her salvation or her undoing. And powerful Mirabella, believing that Arsinoe has betrayed her, is finally ready to fight. As Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Anna Milia
Panas! Meletep Kebabom! Itu yang dirasakan oleh Hazran setiap kali bertemu Athea. Ketika pertemuan pertama, gadis yang disangka janda anak dua itu berebut pek Panadol dengannya. Berlakulah siri pertemuan seterusnya. "Awak lagi?" - Hazran "Apa salah anak-anak saya kali ni?" - Athea Cermin tingkap rumahnya dipecahkan dan kucing kesayangannya dicuri. Semuanya angkara Athea dan anak-anak. Malah, Athea punca dia putus tunang dengan Bella. Namun, siapa sangka jiran yang dipandan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Miss Elle
Hana Abella, merasakan kisah dirinya mirip seperti Cinderella apabila ibunya membuat keputusan untuk berkahwin dengan seorang duda yang mempunyai dua orang anak lelaki. Yalah, usai saja ibunya berkahwin, dia terus dapat dua orang abang tiri. “Sah. Memang sah awak dah gila...” - Bella “Apa kau kata?! Aku gila?!” – Shah Kehadiran Shah dalam hidup Hana Abella membuatkan hidupnya huru-hara. Pantang berjumpa, mesti akan berkelahi. Tambahan pula apabila mereka tinggal seb Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Kendare Blake
New York Times Bestseller * New York Public Library Best Book of 2016 * Chicago Public Library Best Book of 2016 * Kirkus Best Book of the Year Fans of acclaimed author Kendare Blake's Anna Dressed in Blood will devour Three Dark Crowns, the first book in a dark and inventive fantasy series about three sisters who must fight to the death to become queen. In every generation on the island of Fennbirn, a set of triplets is born: three queens, all equal heirs to the crown and Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Crystal Anabella
Pertemuan pertama, pipi Luth calar kena tampar. Pertemuan kedua, jantung Elena hampir tercabut. Pertemuan ketiga, Luth Zafrel mengisytiharkan perang buat Ammara Elena. Perang menyakat dan buat gadis itu malu bertingkat-tingkat. “Bagi saya bos tak ada gaya lelaki yang dilamun cinta. Gaya lain ada.”- Elena “Gaya apa?” - Luth “Gaya playboy.” - Elena “Playboy paling hot, paling handsome dan paling seksi yang pernah awak lihat, kan?”- Luth Luth Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By 约翰·格雷
在这个无比复杂又高速发展的时代,如何修炼亲密关系,是我们一直要探究的难题:我们不再满足于生活伴侣的关系,都渴盼遇到真正的精神伴侣;男女间角色分工带来了新的冲突,情感需求的变化也让双方矛盾升级;伴随工作压力的激增、生活节奏的加速,亲密关系带来的挑战也日益增多。 约翰·格雷发现,我们虽然越来越有智慧,但两性关系却越来越难修 Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Christopher de Bellaigue
SHORTLISTED FOR THE BAILLIE GIFFORD PRIZE 2017 'An eye-opening, well-written and very timely book' Yuval Noah Harari 'The best sort of book for our disordered days: timely, urgent and illuminating' Pankaj Mishra 'It strikes a blow...for common humanity' Sunday Times The Muslim world has often been accused of a failure to modernise and adapt. Yet in this sweeping narrative and provocative retelling of modern history, Christopher de Bellaigue charts the forgotten st Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Rass Lestari
“Farah, help me. I nak mati kebosanan dah ni,” rengek Luvreen dengan suara yang tersekat-sekat. Apalah nasib. Buat rambut, mekap cantik-cantik tapi sampai sekarang belum berpeluang nak tunjuk kat Kazrai. Ini semua salah mata ni ha! Kenapalah boleh terbabas tidur sampai terlepas dia nak tunggu Kazrai di depan pintu lif. “Cik Luvreen, kalau bosan tidurlah dulu. Nanti saya kejutkan.” Luvreen geleng. “Kalau I tidur maskara dan bulu mata I rosak nanti.” Pulak? Far Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By W. Bruce Cameron
SOON TO BE A MAJOR FILMFrom W. Bruce Cameron, the author of A Dog's Purpose, the number one New York Times bestseller and major film comes a completely unforgettable adventure as one devoted dog makes her way home.When Lucas Ray rescued his puppy Bella he knew his life would change forever.Smuggling her into his building isn't easy, particularly with his prying neighbours, and Lucas decides to risk taking her to Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Casey Watson
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. `I'm so sorry, Casey,' my link worker John said, sounding weary. `I know this is probably the worst time I could ring you, but we desperately need someone to take a child tonight.' It's the night before Christmas when Casey an Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.51 (-10%)

By Illya Abdullah
Zaitun, wanita berhati iblis menghasilkan mannequin bernyawa untuk kepentingan diri dan juga sebagai koleksi peribadinya. Kisahnya menjadi tarikan sebuah syarikat produser yang ingin menghasilkan sebuah filem seram berdasarkan kisah benar. Melissa, teraju utama filem itu melakukan sedikit kajian pada watak yang dipegangnya itu. Seorang kru dirasuk. dan seorang kru mati dengan misteri. Melissa pula hilang tanpa jejak. Adam, saudara tiri Melissa pulang untuk menyiasat kehila Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 史蒂芬妮‧梅爾
★《暮光之城》史蒂芬妮.梅爾首部時事、諜報、犯罪、推理小說   她是個善用化學物質將人逼到極限的天才,   更清楚自己正在玩生存遊戲,而賭注只有她的一條命。   原本懷著理想加入美國政府祕密反恐部門,卻因為知道太多機密而成為部門幕後黑手的眼中釘。天才化學家茱莉安娜使用化名躲避來自華府的追殺,為了活命,她幾乎不待在同一 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 22.00 (-62%)

MEMBER: RM 22.00 (-62%)

By Bella Fauzi
USUAL: RM34.90

NOW: RM 31.41 (-10%)

MEMBER: RM 27.92 (-20%)

By 阿菈貝拉·卡特─強森
  ★美國Amazon 5顆星好評   ★艾莉絲的驚人創作,讓她在歐洲、亞洲及美國受到高度讚賞。──英國獨立報   ★乍看艾莉絲的畫作,宛如印象派大師莫內或雷諾瓦的作品。──CNN   ★好萊塢女星安潔莉娜‧裘莉也是艾莉絲的粉絲。──時代雜誌   備受矚目的天才小畫家,三歲即受到全球媒體的瘋狂報導,   五歲時畫作即在拍賣會上以近2,000英鎊 Learn More
USUAL: RM64.35

NOW: RM 64.35 (-0%)

MEMBER: RM 57.92 (-10%)

By Syaida Ilmuna Ismail
PERTEMUAN pertama Bella Amira dan Kaylina sudah cukup membuatkan hatinya diasak seribu macam rasa. Saat tangan mereka bertaut, imbasan hitam putih mula menerjah ke minda Bella. Senyuman seorang wanita berbibir nipis hadir dan kelihatan sebilah pisau tajam bergerigi di tangannya. Pisau itu berlumuran darah! “Bella Amira!” Rizqi cuba membawanya ke alam nyata. Semenjak itu, kehidupan Bella tidak lagi serupa. Isteri baru bekas suaminya itu menyimpan seribu satu macam Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

#1 best-selling guide to Thailand* Lonely Planet Thailand is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Wander through wild orchids in Mae Hong Son, charter a longtail boat on the Andaman Coast or look for tigers and monkeys in national parks; all with your trusted travel companion. Get to the heart of Thailand and begin your journey now! Inside Learn More
USUAL: RM165.00

NOW: RM 165.00 (-0%)

MEMBER: RM 148.50 (-10%)

By 唐季祿 , 姚明 , 周文堅 , 黃聖懿 , 李啟誠 , 侯信安 , 林建廷 , 吳尚儒 , 張喬芳
  台灣第一本,   由台灣大學台成幹細胞治療中心主任唐季祿總策劃,   台大醫院8位血癌治療權威醫師詳實說明,揭開血癌沈默的面紗!      本書用圖解的方式,說明淋巴癌、白血病、多發性骨髓瘤等癌症是如何發生?   提供警訊症狀,最新診斷,治療準則以及幹細胞移植療法、免疫治療突破性進展等治療流程,   也包含移植照護病房護理長 Learn More
USUAL: RM50.05

NOW: RM 50.05 (-0%)

MEMBER: RM 45.05 (-10%)

By Stephenie Meyer
For the first time in a stand-alone paperback comes Stephenie Meyer's Life and Death, a compelling reimagining of the iconic love story that will surprise and enthrall readers. There are two sides to every story.... You know Bella and Edward, now get to know Beau and Edythe. When Beaufort Swan moves to the gloomy town of Forks and meets the mysterious, alluring Edythe Cullen, his life takes a thrilling and terrifying turn. With her porcelain skin, golden eyes, mesmerizing v Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By 茱莉亞‧梅拉貝拉
★ 本書超強食譜的美味祕訣: 1. 超詳細解說玻璃罐料裡擺放順序和技巧,一看就懂,馬上學會。 2. 以玻璃罐來計算分量,從一人份到多人派對料理,就算新手也會成功。 3. 玻璃罐不只是裝沙拉,還有順口的果昔、飽足的義大利麵、香氣四溢的燉飯和各種經典醬料。 4. 搭配醬料簡單,單一醬料就可以做出一週的玻璃罐午餐,忙碌的上班族或者媽媽們也可以無痛 Learn More
USUAL: RM50.05

NOW: RM 50.05 (-0%)

MEMBER: RM 45.05 (-10%)

By Heather Alexander
The circus is going to Hollywood! This series is part of Scholastic's early chapter book line called Branches, which is aimed at newly independent readers. With easy-to-read text, high-interest content, fast-paced plots, and illustrations on every page, these books will boost reading confidence and stamina. Branches books help readers grow! The Stardust Girls -- Marlo, Bella, Carly, and Allie -- are all abuzz! A film crew from Hollywood is doing a piece on the circus. Allie l Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 15.22 (-15%)

MEMBER: RM 13.43 (-25%)

By Heather Alexander
This glittery early chapter book series is all about friendship! This series is part of Scholastic's early chapter book line called Branches, which is aimed at newly independent readers. With easy-to-read text, high-interest content, fast-paced plots, and illustrations on every page, these books will boost reading confidence and stamina. Branches books help readers grow! Meet the amazing Stardust Girls -- Marlo, Bella, Carly, and Allie! They all live and work at the Stardust Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 15.22 (-15%)

MEMBER: RM 13.43 (-25%)

By Reeani Annur
Seorang hantu kucing. Seorang lagi pembuli kucing. Apabila kedua-duanya bertembung, huru-haralah jadinya. Aik, pasal kucing pun nak bergaduh ke? “Eh, yang encik duk tengok saja kucing tu kesakitan, kenapa? Tolonglah dia.” “Kucing tu dah tak lama dah tu. Biar ajelah dia mati kat situ. Rim kereta aku ni, kau tak nak tanya pulak teruk ke tidak tercalar kena divider.” “Encik dah langgar kucing tu, lepas tu encik tak mahu bertanggungjawab pulak?” “Dah dia m Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Bella
【隨書附贈:獨家設計包款版型】 布料醞釀出溫度, 裁刀、布剪、捲尺、手縫線……,被雙手賦予了生命。 布料嚴選x剪裁獨特x獨家包款, 29款設計師好感手作布包,創造獨家日雜系風格。 讓每一式都是好設計。 【500張清晰的步驟圖解,享受從基礎到進階,進步的快樂。】  工具介紹、基礎技法、入門製作到進階包款。不怕初學者看不懂,也不怕進階者想挑 Learn More
USUAL: RM47.20

NOW: RM 47.20 (-0%)

MEMBER: RM 42.48 (-10%)

By 梅格‧盧肯斯‧努南
<內容簡介> 在快速時尚當道的世界,有沒有手工縫製五萬美元大衣的容身之處? 令人嘆為觀止的一件五萬美元手工大衣的產銷履歷 媲美《一件T恤的全球經濟之旅》低調奢華版 一件令世上所有大衣都相形失色的五萬美元手工大衣,憑的是什麼?隱藏在大衣背後的生產履歷,又如何牽動著尋常人未察覺的全球經濟變革,以及省思低調奢華與快速時尚服飾,全 Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

By Raymond Fong
最暢銷的自助旅行達人天書!   獨家送在地入場卷、購物、紀念品優惠卷,節省更多自然買更多﹗   - 率先披露當地情侶x親子玩樂秘地:海濱兒童花園、Amazonia、兒童雨林樂園、新山Legoland、河川生態園......晴天雨天玩個瘋!   - 最潮最新的30,000呎美食市集,邊擦海鮮,邊買特色家品。   - 首推最新血拚地,兼遊綠色天台花園。   - 集美食、購 Learn More
USUAL: RM57.85

NOW: RM 57.85 (-0%)

MEMBER: RM 52.07 (-10%)

By
精采內容簡介 盛夏假期‧晴空萬里的手作時節 炙熱的太陽熱情的散發光芒,照耀著每個角落,樹蔭底下透著閃閃微光。海面上波光粼粼,在海邊嬉戲的人們,紅通通的臉頰洋溢著燦爛幸福的笑容。在這美好的假期中也可以選擇和志同道合的朋友們,一起待在室內手作喜愛的事物,悠閒舒適的度過盛夏時節。 【刊頭特集】 夏威夷度假風情包 因應夏日季節推 Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-0%)

By Syamnuriezmil
Anda mempunyai masalah dalam perhubungan? Anda perlu seseorang untuk menyelesaikan masalah anda? Anda perlu seseorang memutuskan hubungan anda dengan si dia? Atau... Anda perlu seseorang untuk menyamar menyelamatkan hubungan anda dengan si dia? Saya ada penyelesaiannya... Orang untuk disewa! Sila telefon saya, Nur Adreiana, 012-3459876. Anytime, Anywhere... I’ll be there. Dia bukan seorang perempuan yang menjual maruahnya tapi dia ialah Nur Adreiana, minah merah Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Crystal Anabella
Mayurie Rosella, nama yang pelik, namun pemilik nama itu adalah gadis yang biasa-biasa saja. Yuri seorang gadis lepasan SPM, bekerja di Pizza Star dan berasal daripada keluarga serba kekurangan. Kelebihannya hanya satu, dia memiliki suara yang merdu bak buluh perindu. Kehadiran seorang pelanggan serba kacak yang lancang bersuara mengubah hidup Yuri. “Tolong sangkutkan jaket tu dekat tempat yang sepatutnya. Saya takut jaket saya kotor.” “Maaflah, encik, Pizza Star bu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Bella Andre
Gabe Sullivan risks his life every day as a firefighter, but he knows better than to risk his heart. But he can't stop thinking about a woman he saved from a deadly fire...Megan Harris owes everything to the hero who rescued her and her daughter. But after losing her pilot husband, she has vowed never again to suffer through loving - and losing - a man with a dangerous job. But how can he possibly ignore her courage, determination and beauty? And how can she deny his strong b Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Miquel Abellan
Discover the very latest trends and innovations in the international field of signage design. Our surroundings have a direct influence on our lives, hence the importance of the design and graphics within that environment - without clear and simple signage, orientating ourselves to our surroundings can become difficult and distracting. "Which Way To Go?" is a superbly illustrated and fully up-to-date compilation of the most innovative international projects of place-making, wa Learn More
USUAL: RM125.90

NOW: RM 36.00 (-71%)

MEMBER: RM 36.00 (-71%)

By Miquel Abellan , Ana J
USUAL: RM201.30

NOW: RM 30.90 (-85%)

MEMBER: RM 30.90 (-85%)

By Teresa Giudice , Heather MacLean
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. With two New York Times best sellers and continued star-status on The Real Housewives of New Jersey , Teresa Giudice has lots more to share with her fans. In this latest book, Teresa provides a detailed program for how she keeps her voluptuo Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 16.00 (-80%)

MEMBER: RM 16.00 (-80%)

By Bella Andre
Maya Jackson doesn't sleep with strangers. Until the night grief sent her to the nearest bar and into the arms of the most explosive lover she's ever had. Six months later, the dedicated arson investigator is coming face to face with him again. Gorgeous, sexy Logan Cain. Her biggest mistake. Now her number-one suspect in a string of deadly wildfires. As leader of an elite fire-fighting crew in Tahoe, Logan won't back down from a blaze - or a woman. Maya Jackson may have Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Claire Letemendia , V. C. Letemendia
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. If the reading of the stars is correct, His Majesty has only a short time to live. And he will die through violence' 1642: Laurence Beaumont has just returned to England after six long years in the European Wars. Fleeing home to escape the resp Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 17.00 (-61%)

MEMBER: RM 17.00 (-61%)

By Stephenie Meyer
Readers captivated by Twilight and New Moon will eagerly devour the paperback edition Eclipse, the third book in Stephenie Meyer's riveting vampire love saga. As Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge, Bella once again finds herself surrounded by danger. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob --- knowing that her Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Stephenie Meyer
Legions of readers entranced by Twilight are hungry for more and they won't be disappointed. In New Moon, Stephenie Meyer delivers another irresistible combination of romance and suspense with a supernatural twist. The "star-crossed" lovers theme continues as Bella and Edward find themselves facing new obstacles, including a devastating separation, the mysterious appearance of dangerous wolves roaming the forest in Forks, a terrifying threat of revenge from Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Stephenie Meyer
Isabella Swan's move to Forks, a perpetually rainy town in Washington, could have been the most boring move she ever made. When she meets the mysterious, alluring Edward Cullen - a vampire - her life takes a thrilling and terrifying romantic turn. Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By John Bellairs , Edward Gorey
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

1-63 of 63

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top