Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Buku latihan primary school 'Found 5478 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Koleksi Cerita Teladan daripada Al - Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai cerita yang sarat dengan pengajaran. Kanak - kanak dapat mendalami cerita - cerita yang disulami dengan nilai - nilai murni yang mampu mendidik mereka ke arah yang lebih baik. Keistimewaan Buku ini adala perkatan - perkataanya dicetak dengan dua warna mengikut suka kata. Ia akan memudahkan bacaan anak - anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Mudah - mudahan buku ini dapat memberi ikhtibar kepa Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Robin Sharma
This book is about a completely new philosophy and methodology of success and wealth that we are not schooled, trained or even encouraged to consider. But one that will bring us sustained happiness, personal freedom and lasting internal peace.' – Robin Sharma In a world fixated on the conventional notion of success – marked by relentless hustle, sacrificing wellbeing and missing out on cherished moments with loved ones in the pursuit of fame and material possessions Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 98.91 (-10%)

By Kristy Boyce
When it comes to romance, sometimes it doesn’t hurt to play games. A fun YA romcom full of fake dating hijinks! Musical lover Riley has big aspirations to become a director on Broadway. Crucial to this plan is to bring back her high school’s spring musical, but when Riley takes her mom’s car without permission, she’s grounded and stuck with the worst punishment: spending her after-school hours working at her dad’s game shop. Riley can’t waste her time working wh Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

By King Kong
Infinite Challenge Series 01: Nightmare Forest: Survival Game Lesson 1: Strange Plants Conquer The Unknown With Wits And Courage! Zack, an ordinary secondary school student, endures relentless bullying from Simon and his gang due to his short stature. One day, a sudden earthquake shakes the school, and Zack and his schoolmates are inexplicably transported into a strange and mysterious land, they must confront menacing plants that fire deadly projectiles and other horror Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Lesley Kara 
THE TWISTY NEW THRILLER FROM THE SUNDAY TIMES BESTSELLING AUTHOR 'The Other Tenant has such an original premise and I was hooked from the very first line. Dark, atmospheric and so compulsive, I raced through this cleverly plotted thriller. The ending gave me chills. I loved it' Claire Douglas, bestselling author of THE GIRLS WHO DISAPPEARED ‘DON’T GET TOO COMFORTABLE’ Marlow has always lived in unusual places. But when she accepts a position as a live-in property gua Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

Out of stock

By Soichiro Yamamoto
‘The au~tumn skies~ are---’ Oh, hi, Nishikata here, practising the song for our music test. Oof... This song... We had to practise singing it in pairs, so today, I asked Takagi-san to meet at the back of the school... I know, I know—I didn’t realise it’d look like I was going to confess, okay?! I can’t believe I shot myself in the foot this time; usually, it’s Takagi-san who manoeuvres me into these awkward situations! Argh!! Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Makoto Ojiro
Unable to sleep at night, Ganta Nakami is cranky and unpopular with his classmates. He discovers that the school observatory, once used by the now-defunct astronomy club, may be the perfect place for a nap—but he’s not alone. Fellow insomniac Isaki Magari is willing to share the observatory with Nakami, and a friendship between the two begins as they bond over the most unlikely things. Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By
Slam Dunk The Movie : The First 灌篮高手剧场版 Shohoku's "speedster" and point guard, Ryouta Miyagi, always plays with brains and lightning speed, running circles around his opponents while feigning composure. Born and raised in Okinawa, Ryouta had a brother who was three years older. Following in the footsteps of his older brother, who was a famous local player from a young age, Ryouta also became addicted to basketball. In his second year of high school, Ryouta play Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
Kyuukyoku Shinka Shita Full Dive RPG ga Genjitsu Yori mo Kusoge Dattara 如果究极进化的完全沉浸RPG比现实还更像垃圾游戏的话 Ten years ago, at the peak of the VRMMO development industry, a game titled "Kiwame Quest" entered the scene with potential like no other. Boasting a colossal total of 10 sexdecillion branches of possible story scenarios, this game pursued ultimate realism, ranging from humanlike NPCs to the perfect replication of all senses and phy Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
High Score Girl 高分少女 JAP/ENG (E / C / M) The year is 1991 and 6th grader Yaguchi Haruo only has video games to live for. He's not popular in school and he's neither handsome, funny, nice nor even friendly. The only thing he has going for him is that he is good at video games. One day at the local arcade, he plays Oono Akira, a fellow classmate but who's popular, smart, pretty and a rich girl that absolutely destroys him at Street Fighter II. Not only does he lose Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
Parasyte-The Maxim Shinichi Izumi seorang murid sekolah tinggi biasa yang tangan kanan terjangkit oleh parasit makhluk asing bergelar "Migi" ("kanan"). Migl ialah parasit pertama untuk menghasilkan hubungan simbiotik dengan hosnya, semasa dia dan Shinichi menjalin hubungan persahabatan begitu berat. Migi bukan satu-satu sahaja Parasit di muka bumi, namun, dan tatkala kes pembunuhan Parasit manusia mula tercetus, manusia berusaha membunuh Parasit. Shinichi dan Migi mendapat Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Cynthia Ulrich Tobias ,  Mary Jo Dean
In Reclaiming Education, parents are equipped with practical and immediately useful tools to work in partnership with their children to identify and develop their learning styles and strengths. If you want to help learners build the kind of confidence that inspires lifelong learning, get them involved in the solutions for their own success. In this book, both parents and children can learn how to Identify learning style strengths Develop strategies for adapting to less than Learn More
USUAL: RM71.90

NOW: RM 71.90 (-0%)

MEMBER: RM 64.71 (-10%)

Out of stock

By
*Specially prepared for pupils in Year 1, 2 and 3 to help them write essays effectively *The essays are written bilingually to help pupils better understand the necessary writing techniques and further enhance their writing skills *The variety in the essay topics and formats make for an interesting reference to be used in schools or at home Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
*Written according to the topics in the latest CEFR-aligned curriculum *Comprehensible use of sentences *Essays tailored for pupils in lower primary grades *Know Your Words vocabulary section designed to help pupils understand complex words in the essays Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid tahun 1, 2 dan 3 agar lebih efektif dalam menulis karangan *Contoh karangan disusun dan ditulis secara dwibahasa untuk membantu murid lebih memahami dan seterusnya mudah menulis karangan *Rangkuman pelbagai tajuk karangan menjadikan buku ini menarik untuk dijadikan panduan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
*Mengandungi latihan yang pelbagai dan progresif *Merangsang kreativiti murid dalam membina ayat *Meningkatkan kemahiran murid dalam membina ayat *Membimbing murid membina ayat secara sistematik Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*Mengandungi latihan yang pelbagai dan progresif *Merangsang kreativiti murid dalam membina ayat *Meningkatkan kemahiran murid dalam membina ayat *Membimbing murid membina ayat secara sistematik Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*Mengandungi latihan yang pelbagai dan progresif *Merangsang kreativiti murid dalam membina ayat *Meningkatkan kemahiran murid dalam membina ayat *Membimbing murid membina ayat secara sistematik Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*Various types of writing exercises *Helps stimulate pupils' creativity *Helps pupils' learn sentence construction *Strengthens pupils' writing skills Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*Various types of writing exercises *Helps stimulate pupils' creativity *Helps pupils' learn sentence construction *Strengthens pupils' writing skills Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*Various types of writing exercises *Helps stimulate pupils' creativity *Helps pupils' learn sentence construction *Strengthens pupils' writing skills Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*习题多元化且循序渐进 *激发学生的创意能力 *帮助学生掌握造句的技巧 *提高学生的书写能力 Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*习题多元化且循序渐进 *激发学生的创意能力 *帮助学生掌握造句的技巧 *提高学生的书写能力 Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*习题多元化且循序渐进 *激发学生的创意能力 *帮助学生掌握造句的技巧 *提高学生的书写能力 Learn More
USUAL: RM5.50

NOW: RM 5.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.95 (-10%)

By
*Susunan karangan mengikut tema dalam buku teks *Penggunaan ayat yang mudah difahami oleh murid *Jumlah patah perkataan yang sesuai untuk murid tahap satu *Mempunyai sudut Mengenal Kata untuk membantu murid memahami maksud perkataan dalam karangan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Nazrin Nashir
Dalam satu hari, kita dihadapkan dengan seribu satu pilihan. Masa pula bergerak laju, bagaikan mendesak kita untuk membuat keputusan serta-merta. Semua ikhtiar kita lakukan — bertanya rakan dan pakar, juga merujuk artikel — agar tidak salah memilih. Namun, apabila usaha tidak berhasil, kita bingung. Apa yang silap? Mungkin, sewaktu kita mencari bantuan daripada orang lain, kita terlupa bahawa tiada pun yang lebih mengetahui apa yang terbaik selain Allah SWT. Menerusi buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Bonda Nor
Buku MALAM ni tentang apa? Tentang menyembuhkan luka. Tentang melepaskan rasa yang terkurung di jiwa dan menyesakkan dada. Tentang memulihkan semangat agar boleh terus beroleh kekuatan melalui ujian dan bersangka baik pada setiap ketentuan. Tentang melatih diri menjadi lebih matang dan lebih baik lagi! Menerusi MALAM, ada 15 bab yang selalu menjadi beban pada jiwa. Penulis mulakan setiap bab dengan 'POV AKU' untuk mewakili dan mengiakan setiap apa yang dirasai oleh pembaca. K Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Najla Adi
Naskhah Jiwa Ke Jiwa ini telah ditulis mewakili jiwa anak remaja masa kini. Buku ini bukan hanya untuk remaja itu sendiri, tetapi juga kepada ibu bapa agar dapat lebih memahami gelodak jiwa remaja sendiri. Perjalanan luahan rasa ini digarap dengan menggunakan gaya story telling. Gabungan bicara hati seorang aku terasa sangat dekat dijiwa. Banyak kisah-kisah yang berunsur nasihat agar remaja banyak menyedari hal-hal yang tidak patut dan patut dilaksanakan. Sebuah buku healing Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Faizah Ahmad
Naskhah buku FAHAMI AKU ini membawa pembaca untuk memahami jiwa penghidap depression dan juga untuk penghidap depression sendiri untuk memahami situasi dan kesakitan yang dialami. Penulis berkongsi kisah bagaimana perjuangan melawan penyakit ini bermula sehinggalah sembuh. Penulis berkongsi banyak tips penyembuhan untuk penghidap depresi. Bahkan banyak perkara dikongsi agar penghidap lebih memahami situasi yang dihadapi. Ini adalah penting kerana dapat menaikkan semangat dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Bushra Talib
Di Sebalik 114 Nama-Nama Surah merupakan sebuah buku yang merungkai kisah-kisah di sebalik nama-nama surah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini cukup ringkas dan padat dengan ilmu pengetahuan tentang kisah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini sesuai sebagai permulaan untuk pembaca yang ingin memahami Al-Quran, khususnya buat pembaca yang baru belajar untuk mendalami Al-Quran. Buku ini sesuai untuk dijadikan bahan belajar kerana kandungannya yang mudah untuk difa Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.00 (-20%)

By
USUAL: RM15.99

NOW: RM 15.99 (-0%)

MEMBER: RM 14.39 (-10%)

By Fhais Salim
Kadang-kadang enviromental factor yang buatkan parents stress. Bukan anak tu sendiri... and buku ni In Syaa Allah membantu mommy untuk menjadi ibu yang paling rapat dengan anak-anak. My Parenting Journey Book by Mohd Fhais Salim. Semalam sampai harini dah baca half dah. Now i know yang Aaira sekarang dalam fasa 'The Terrible Two'. Ingatkan parenting ni untuk anak-anak je, rupanya untuk parenting ni untuk kita (parents) juga. Worth to buy! . Banyak bahan bacaan tentang parenti Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.00 (-20%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Setelah berakhirnya di konflik di Planet Baraju, Boboiboy memulakan latihan bersama Tok Kasa di Plenat Quabaq bagi mempersiapkan dirinya untuk mengawal Kuasa Elemental Tahap Ketiga. Sementara itu, rakan - rakannya yang lain menerima jemputan untuk menghadiri persidangan Pertubuhan Planet - planet Bersatu yang berlangsung di Kota Terawangan, iaitu pusat pentadbiran Planet Gur'latan dan dihoskan oleh pemeritahnya iaitu Puteri Kira'na. Pada masa yang sama, Kaizo dan Fang menyesu Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
*This book comprises 200 grammar and vocabulary practices that are meticulously organised by grammar topics and vocabulary themes *Additionally, it features 25 grammar cloze practices, 25 vocabulary cloze practices, 10 comprehension-based visual text practices and 10 comprehension-based multiple-choice practices, ensuring comprehensive practice throughout the year *With consistent engagement, pupils can fortify their foundation and evolve into proficient users of the English Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
*本系列旨于灌输孩子正确的社会价值观、培养良好的生活习惯和提高安全意识 *通过多样化的练习和生动有趣的插图,引导孩子实践道德理念,成为一个有道德的孩子 Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
*本系列旨于灌输孩子正确的社会价值观、培养良好的生活习惯和提高安全意识 *通过多样化的练习和生动有趣的插图,引导孩子实践道德理念,成为一个有道德的孩子 Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
*本系列旨于灌输孩子正确的社会价值观、培养良好的生活习惯和提高安全意识 *通过多样化的练习和生动有趣的插图,引导孩子实践道德理念,成为一个有道德的孩子 Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
*本系列旨于灌输孩子正确的社会价值观、培养良好的生活习惯和提高安全意识 *通过多样化的练习和生动有趣的插图,引导孩子实践道德理念,成为一个有道德的孩子 Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By James Clear
Dalam buku ini, seorang penulis dan penceramah yang terkenal dalam topik pembentukan tabiat, James Clear bakal menjelaskan secara dasar tentang perubahan kecil yang sering kali dianggap remeh tetapi sebenarnya memberikan hasil yang luar biasa dalam kehidupan. Tabiat Atomik, sebuah buku yang akan membentuk semula cara anda berfikir tentang kemajuan dan kejayaan serta memberi anda alat dan strategi yang anda perlukan untuk mengubah tabiat anda sama ada anda pasukan yang ingin m Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Hector Garcia , Francesc Miralles
Menurut kepercayaan orang Jepun, setiap manusia mempunyai ikigai mereka sendiri - alasan untuk hidup. Dan menurut penduduk yang paling lama hidup di dunia dan tinggal di perkampungan Jepun, mereka mendapati bahawa ikigai ialah kunci kepada kehidupan yang lebih bahagia dan lebih lama. Melalui buku Ikigai ini, penulis Héctor García dan Francesc Miralles telah menemu bual penduduk sentenarian di sebuah perkampungan Jepun dengan peratusan tertinggi penduduk yang berusia lebih s Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Fakhri Fadzli
Kita sering merasakan apa yang kita miliki sekarang tidak cukup. Jika ditambah, ada sahaja perkara lain yang kita inginkan dan perlukan. Gajet baru, baju baru, gaji tinggi. Jika tidak dapat, kita sedih, kecewa dan murung. Jika dapat, kita gembira, namun kemudian … Kita akan mencari lagi dan lagi – yang lebih baru, yang lebih cantik, yang lebih hebat. Duit, masa dan tenaga yang dilaburkan semakin banyak, tetapi kita masih belum puas hati. Tanpa sedar, kita terperangkap dal Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Neelofa , Haris Ismail
Dunia ini sudah tua, dan ia pasti akan berakhir. Namun, bilakah dan bagaimanakah episod akhir dunia ini akan berlaku? Jika kita masih hidup, bagaimanakah kita akan menghadapinya? Adakah kita akan tergolong dalam golongan yang beriman atau sebaliknya? Buku ‘Timeline Akhir Zaman’ ini akan merungkaikan perjalanan dan cabaran setiap tanda-tanda besar menuju Hari Kiamat; bagaimana situasi genting dan mencabar untuk mempertahankan aqidah Islam dalam masa yang sama manusia berge Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Adnan Fadzil , Afiqah Yusri
Buku ini menghimpunkan mutiara hikmah daripada para ulama' tentang jiwa. Mereka terlebih dahulu mengamalkannya sebelum menasihati kita, sehingga Allah telah melimpahkan ke dalam jiwa mereka ilham untuk memahami ilmu, mengamalkan dan mengajarkannya. Buku ini mengandungi rahsia jiwa, racun dan penawar baginya, kebahagiaan bagi orang yang menjaga jiwanya, serta penderitaan bagi mereka yang mengabaikannya. Semoga titipan ini bisa membantu kamu menemukan kebahagiaan jiwa yang seda Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Farid Al-Din Attar
Para Wali Allah tidak terkenal dengan kegagahan pada fizikal atau tubuh badan seperti ahli-ahli tinju dunia misalnya Mike Tyson atau Muhammad Ali ketika di zaman kegemilangan mereka. Tetapi para Wali Allah terkenal dengan kegagahan atau ketahanan pada hati mereka. Hati Wali-Wali Allah gagah dan tahan menanggung segala pukulan ribut taufan kerana kukuh akar tunjangnya. Segala musibah yang menggoncangkan hati orang awam tidak menjejaskan hati Wali-Wali Allah apabila ditimpa ke Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Pejuang tidak hanya memikirkan tentang dirinya (yang kesakitan dan kepedihan diperlaku oleh pihak yang memusuhinya) tetapi dia mendahulukan masa depan Islam yang diperjuangkan agar diterima oleh semua termasuk mereka yang memusuhinya pada hari ini. Lebih menarik dan hebat, para pejuang Islam tidak pernah memandang mereka yang memusuhinya itu sebagai musuh, sebaliknya senantiasa berdoa agar mereka menerima Islam dan perjuangannya pada suatu masa kelak. Justeru inilah matlamat Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

Out of stock

1-5478 of 5478

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top