Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Buku resepi kek 'Found 2894 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Koleksi Cerita Teladan daripada Al - Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai cerita yang sarat dengan pengajaran. Kanak - kanak dapat mendalami cerita - cerita yang disulami dengan nilai - nilai murni yang mampu mendidik mereka ke arah yang lebih baik. Keistimewaan Buku ini adala perkatan - perkataanya dicetak dengan dua warna mengikut suka kata. Ia akan memudahkan bacaan anak - anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Mudah - mudahan buku ini dapat memberi ikhtibar kepa Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid tahun 1, 2 dan 3 agar lebih efektif dalam menulis karangan *Contoh karangan disusun dan ditulis secara dwibahasa untuk membantu murid lebih memahami dan seterusnya mudah menulis karangan *Rangkuman pelbagai tajuk karangan menjadikan buku ini menarik untuk dijadikan panduan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
*Susunan karangan mengikut tema dalam buku teks *Penggunaan ayat yang mudah difahami oleh murid *Jumlah patah perkataan yang sesuai untuk murid tahap satu *Mempunyai sudut Mengenal Kata untuk membantu murid memahami maksud perkataan dalam karangan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By Nazrin Nashir
Dalam satu hari, kita dihadapkan dengan seribu satu pilihan. Masa pula bergerak laju, bagaikan mendesak kita untuk membuat keputusan serta-merta. Semua ikhtiar kita lakukan — bertanya rakan dan pakar, juga merujuk artikel — agar tidak salah memilih. Namun, apabila usaha tidak berhasil, kita bingung. Apa yang silap? Mungkin, sewaktu kita mencari bantuan daripada orang lain, kita terlupa bahawa tiada pun yang lebih mengetahui apa yang terbaik selain Allah SWT. Menerusi buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Bonda Nor
Buku MALAM ni tentang apa? Tentang menyembuhkan luka. Tentang melepaskan rasa yang terkurung di jiwa dan menyesakkan dada. Tentang memulihkan semangat agar boleh terus beroleh kekuatan melalui ujian dan bersangka baik pada setiap ketentuan. Tentang melatih diri menjadi lebih matang dan lebih baik lagi! Menerusi MALAM, ada 15 bab yang selalu menjadi beban pada jiwa. Penulis mulakan setiap bab dengan 'POV AKU' untuk mewakili dan mengiakan setiap apa yang dirasai oleh pembaca. K Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Najla Adi
Naskhah Jiwa Ke Jiwa ini telah ditulis mewakili jiwa anak remaja masa kini. Buku ini bukan hanya untuk remaja itu sendiri, tetapi juga kepada ibu bapa agar dapat lebih memahami gelodak jiwa remaja sendiri. Perjalanan luahan rasa ini digarap dengan menggunakan gaya story telling. Gabungan bicara hati seorang aku terasa sangat dekat dijiwa. Banyak kisah-kisah yang berunsur nasihat agar remaja banyak menyedari hal-hal yang tidak patut dan patut dilaksanakan. Sebuah buku healing Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Faizah Ahmad
Naskhah buku FAHAMI AKU ini membawa pembaca untuk memahami jiwa penghidap depression dan juga untuk penghidap depression sendiri untuk memahami situasi dan kesakitan yang dialami. Penulis berkongsi kisah bagaimana perjuangan melawan penyakit ini bermula sehinggalah sembuh. Penulis berkongsi banyak tips penyembuhan untuk penghidap depresi. Bahkan banyak perkara dikongsi agar penghidap lebih memahami situasi yang dihadapi. Ini adalah penting kerana dapat menaikkan semangat dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Bushra Talib
Di Sebalik 114 Nama-Nama Surah merupakan sebuah buku yang merungkai kisah-kisah di sebalik nama-nama surah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini cukup ringkas dan padat dengan ilmu pengetahuan tentang kisah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini sesuai sebagai permulaan untuk pembaca yang ingin memahami Al-Quran, khususnya buat pembaca yang baru belajar untuk mendalami Al-Quran. Buku ini sesuai untuk dijadikan bahan belajar kerana kandungannya yang mudah untuk difa Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.00 (-20%)

By Zul Aimran Omar
The Warriors - Perang-perang 4 khalifah mengetangahkan siri peperangan selepas kewafatan Rasulullah SAW yang berlaku pada zaman 4 khulafa ar-Rasyidin iaitu Sayidina Abu Bakar RA, Sayidina Umar RA, Sayidina Uthman RA dan Sayidina Ali RA. Meskipun pasukan tentera Islam mengalami serba kekurangan dari aspek bilangan tentera dan kelengkapan perang dalam kebanyakan perang yang disertai, namun ia bukan satu alasan untuk mereka mudah menyerah kalah. Ikuti babak strategi tentera Isla Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By
USUAL: RM15.99

NOW: RM 15.99 (-0%)

MEMBER: RM 14.39 (-10%)

By Fhais Salim
Kadang-kadang enviromental factor yang buatkan parents stress. Bukan anak tu sendiri... and buku ni In Syaa Allah membantu mommy untuk menjadi ibu yang paling rapat dengan anak-anak. My Parenting Journey Book by Mohd Fhais Salim. Semalam sampai harini dah baca half dah. Now i know yang Aaira sekarang dalam fasa 'The Terrible Two'. Ingatkan parenting ni untuk anak-anak je, rupanya untuk parenting ni untuk kita (parents) juga. Worth to buy! . Banyak bahan bacaan tentang parenti Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.00 (-20%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Setelah berakhirnya di konflik di Planet Baraju, Boboiboy memulakan latihan bersama Tok Kasa di Plenat Quabaq bagi mempersiapkan dirinya untuk mengawal Kuasa Elemental Tahap Ketiga. Sementara itu, rakan - rakannya yang lain menerima jemputan untuk menghadiri persidangan Pertubuhan Planet - planet Bersatu yang berlangsung di Kota Terawangan, iaitu pusat pentadbiran Planet Gur'latan dan dihoskan oleh pemeritahnya iaitu Puteri Kira'na. Pada masa yang sama, Kaizo dan Fang menyesu Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By
The classic puzzle, publish by Highlights for more than 70 years, are both educational and fun. Children will increase visual perception and build vocabulary while delighting in the adventures of whimsical animal characters and kids just like them. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.90 (-0%)

Out of stock

By James Clear
Dalam buku ini, seorang penulis dan penceramah yang terkenal dalam topik pembentukan tabiat, James Clear bakal menjelaskan secara dasar tentang perubahan kecil yang sering kali dianggap remeh tetapi sebenarnya memberikan hasil yang luar biasa dalam kehidupan. Tabiat Atomik, sebuah buku yang akan membentuk semula cara anda berfikir tentang kemajuan dan kejayaan serta memberi anda alat dan strategi yang anda perlukan untuk mengubah tabiat anda sama ada anda pasukan yang ingin m Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Hector Garcia , Francesc Miralles
Menurut kepercayaan orang Jepun, setiap manusia mempunyai ikigai mereka sendiri - alasan untuk hidup. Dan menurut penduduk yang paling lama hidup di dunia dan tinggal di perkampungan Jepun, mereka mendapati bahawa ikigai ialah kunci kepada kehidupan yang lebih bahagia dan lebih lama. Melalui buku Ikigai ini, penulis Héctor García dan Francesc Miralles telah menemu bual penduduk sentenarian di sebuah perkampungan Jepun dengan peratusan tertinggi penduduk yang berusia lebih s Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Fakhri Fadzli
Kita sering merasakan apa yang kita miliki sekarang tidak cukup. Jika ditambah, ada sahaja perkara lain yang kita inginkan dan perlukan. Gajet baru, baju baru, gaji tinggi. Jika tidak dapat, kita sedih, kecewa dan murung. Jika dapat, kita gembira, namun kemudian … Kita akan mencari lagi dan lagi – yang lebih baru, yang lebih cantik, yang lebih hebat. Duit, masa dan tenaga yang dilaburkan semakin banyak, tetapi kita masih belum puas hati. Tanpa sedar, kita terperangkap dal Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Neelofa , Haris Ismail
Dunia ini sudah tua, dan ia pasti akan berakhir. Namun, bilakah dan bagaimanakah episod akhir dunia ini akan berlaku? Jika kita masih hidup, bagaimanakah kita akan menghadapinya? Adakah kita akan tergolong dalam golongan yang beriman atau sebaliknya? Buku ‘Timeline Akhir Zaman’ ini akan merungkaikan perjalanan dan cabaran setiap tanda-tanda besar menuju Hari Kiamat; bagaimana situasi genting dan mencabar untuk mempertahankan aqidah Islam dalam masa yang sama manusia berge Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Adnan Fadzil , Afiqah Yusri
Buku ini menghimpunkan mutiara hikmah daripada para ulama' tentang jiwa. Mereka terlebih dahulu mengamalkannya sebelum menasihati kita, sehingga Allah telah melimpahkan ke dalam jiwa mereka ilham untuk memahami ilmu, mengamalkan dan mengajarkannya. Buku ini mengandungi rahsia jiwa, racun dan penawar baginya, kebahagiaan bagi orang yang menjaga jiwanya, serta penderitaan bagi mereka yang mengabaikannya. Semoga titipan ini bisa membantu kamu menemukan kebahagiaan jiwa yang seda Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Farid Al-Din Attar
Para Wali Allah tidak terkenal dengan kegagahan pada fizikal atau tubuh badan seperti ahli-ahli tinju dunia misalnya Mike Tyson atau Muhammad Ali ketika di zaman kegemilangan mereka. Tetapi para Wali Allah terkenal dengan kegagahan atau ketahanan pada hati mereka. Hati Wali-Wali Allah gagah dan tahan menanggung segala pukulan ribut taufan kerana kukuh akar tunjangnya. Segala musibah yang menggoncangkan hati orang awam tidak menjejaskan hati Wali-Wali Allah apabila ditimpa ke Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Affindi
Dalam jalinan kata-kata yang mengalir lembut, terpalit coretan cinta dan bangga seorang anak terhadap ibunya. la laksana rintik hujan yang mendinginkan jiwa yang gusar akan bayang-bayang kekhuatiran terhadap kehilangan. Perasaan cinta dan kecewa bersilih ganti. Setiap halaman adalah panggilan jiwa untuk memahami kerumitan perasaan manusia, daripada seindah kasih sayang sehingga segelap ketakutan. Kelak Kuingin Memeluk Hari Ini ialah suara kehidupan yang berkobar di balik Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Pejuang tidak hanya memikirkan tentang dirinya (yang kesakitan dan kepedihan diperlaku oleh pihak yang memusuhinya) tetapi dia mendahulukan masa depan Islam yang diperjuangkan agar diterima oleh semua termasuk mereka yang memusuhinya pada hari ini. Lebih menarik dan hebat, para pejuang Islam tidak pernah memandang mereka yang memusuhinya itu sebagai musuh, sebaliknya senantiasa berdoa agar mereka menerima Islam dan perjuangannya pada suatu masa kelak. Justeru inilah matlamat Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By Mohd Nadzri Kamsin
Empayar China telah melakar sejarah sebagai salah satu empayar agung yang wujud pada masa lampau dan kini terus hidup melalui fasa revolusi dan transformasi, sesuai dengan peredaran zaman. Banyak khazanah yang telah ditinggalkan baik dalam bentuk arkeologi mahupun pengajaran yang berguna untuk umat manusia. Buku ini menampilkan kisah perkembangan empayar China dari zaman penubuhan hingga ke zaman moden. Babak permulaan mengisahkan tentang bagaimana empayar ini terbentuk dan m Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.32 (-20%)

By Ustaz Ibnu Selamat
Solat merupakan kewajipan dalam kehidupan umat Ialm. Nabi Muhammad SAW diisrakkan ke langit untuk menerima perintah solat. Solatlah amalan pertama yang akan dihisab di akhirat kelak. Oleh yang demikian, marilah kita sama-sama memperbaiki kualiti solat kita. Namun begitu, tanpa kita sedari terdapat beberapa kesilapan yang kita lakukan ketika mengerjakan ibadah solat yang sangat dituntut ini. Semoga dengan terhasilnya buku ini dapat memberi sedikit panduan kepada kita agar ber Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
ENSIKLOPEDIA Sistem Tubuh Manusia Ensiklopedia Sistem Tubuh Manusia ialah siri buku yang menerangkan tentang tubuh manusia dan peranannya dengan terperinci. Padat dengan fakta dan ilustrasi menarik serta huraian yang lengkap. la pastinya akan menarik perhatian pembaca sekali gus menambah pengetahuan Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 20.61 (-10%)

MEMBER: RM 18.32 (-20%)

Out of stock

By
ENSIKLOPEDIA Sistem Tubuh Manusia Ensiklopedia Sistem Tubuh Manusia ialah siri buku yang menerangkan tentang tubuh manusia dan peranannya dengan terperinci. Padat dengan fakta dan ilustrasi menarik serta huraian yang lengkap. la pastinya akan menarik perhatian pembaca sekali gus menambah pengetahuan Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 20.61 (-10%)

MEMBER: RM 18.32 (-20%)

Out of stock

By
ENSIKLOPEDIA Sistem Tubuh Manusia Ensiklopedia Sistem Tubuh Manusia ialah siri buku yang menerangkan tentang tubuh manusia dan peranannya dengan terperinci. Padat dengan fakta dan ilustrasi menarik serta huraian yang lengkap. la pastinya akan menarik perhatian pembaca sekali gus menambah pengetahuan Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 20.61 (-10%)

MEMBER: RM 18.32 (-20%)

Out of stock

By
ENSIKLOPEDIA Sistem Tubuh Manusia Ensiklopedia Sistem Tubuh Manusia ialah siri buku yang menerangkan tentang tubuh manusia dan peranannya dengan terperinci. Padat dengan fakta dan ilustrasi menarik serta huraian yang lengkap. la pastinya akan menarik perhatian pembaca sekali gus menambah pengetahuan Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 20.61 (-10%)

MEMBER: RM 18.32 (-20%)

Out of stock

By
ENSIKLOPEDIA Sistem Tubuh Manusia Ensiklopedia Sistem Tubuh Manusia ialah siri buku yang menerangkan tentang tubuh manusia dan peranannya dengan terperinci. Padat dengan fakta dan ilustrasi menarik serta huraian yang lengkap. la pastinya akan menarik perhatian pembaca sekali gus menambah pengetahuan Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 20.61 (-10%)

MEMBER: RM 18.32 (-20%)

Out of stock

By
ENSIKLOPEDIA Sistem Tubuh Manusia Ensiklopedia Sistem Tubuh Manusia ialah siri buku yang menerangkan tentang tubuh manusia dan peranannya dengan terperinci. Padat dengan fakta dan ilustrasi menarik serta huraian yang lengkap. la pastinya akan menarik perhatian pembaca sekali gus menambah pengetahuan Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 20.61 (-10%)

MEMBER: RM 18.32 (-20%)

Out of stock

By Siti Sujinah Sarnap
Ada info sejarah yang disangka benar tetapi kemudian apabila dilakukan kajian terperinci ia tidak tepat. Tidak terlepas juga sejarah tentang tamadun Melayu. Sejarah berubah dari masa ke masa apabila kajian dan penelitian terus dilakukan. Pada suatu masa kita pernah mengambil maklumat sejarah kita dari bangsa 'Orang Putih' yang kemudian baru kita sedar ia suatu penipuan. Penjajah telah keluar dari negara kita tetapi mereka meneruskan penjajahan melalui minda kita (ghuzwatul fi Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

Out of stock

By Lulu Mayo
Buku mewarna ini dapat memberi suatu pengalaman menarik dan luar biasa. Aktiviti mewarna bukan sahaja mampu melatih minda malah dapat meransang kreativiti dan menyerlahkan bakat. Mengandungi 4 siri, bertemakan cats, owls, cute animals dan sweet things. Semoga penerbitan buku ini dapat meningkatkan tumpuan dan kemahiran pemerhatian individu. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.90 (-0%)

By Lulu Mayo
Buku mewarna ini dapat memberi suatu pengalaman menarik dan luar biasa. Aktiviti mewarna bukan sahaja mampu melatih minda malah dapat meransang kreativiti dan menyerlahkan bakat. Mengandungi 4 siri, bertemakan cats, owls, cute animals dan sweet things. Semoga penerbitan buku ini dapat meningkatkan tumpuan dan kemahiran pemerhatian individu. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.90 (-0%)

By Lulu Mayo
Buku mewarna ini dapat memberi suatu pengalaman menarik dan luar biasa. Aktiviti mewarna bukan sahaja mampu melatih minda malah dapat meransang kreativiti dan menyerlahkan bakat. Mengandungi 4 siri, bertemakan cats, owls, cute animals dan sweet things. Semoga penerbitan buku ini dapat meningkatkan tumpuan dan kemahiran pemerhatian individu. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.90 (-0%)

By Lulu Mayo
Buku mewarna ini dapat memberi suatu pengalaman menarik dan luar biasa. Aktiviti mewarna bukan sahaja mampu melatih minda malah dapat meransang kreativiti dan menyerlahkan bakat. Mengandungi 4 siri, bertemakan cats, owls, cute animals dan sweet things. Semoga penerbitan buku ini dapat meningkatkan tumpuan dan kemahiran pemerhatian individu. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.90 (-0%)

By
Setiap buku dalam siri ini mengandungi beberapa buah cerita aesop yang menarik dan menghiburkan. Tema cerita pastinya berkisar tentang kehidupan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

Out of stock

By
Setiap buku dalam siri ini mengandungi beberapa buah cerita aesop yang menarik dan menghiburkan. Tema cerita pastinya berkisar tentang kehidupan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

Out of stock

By
Buku ini merupakan himpunan cerita kreatif dan unik untuk menarik minat pembaca. Kisah Pengambaraan klasik yang penuh dengan watak mencabar dan lucu pasti berjaya mendapat tempat di hati pembaca. Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

Out of stock

By Syaznixon
"Ada beberapa hal dalam hidup yang kita perlu ungkapkan aksaranya tetapi takdir tak pernah menyebelahi kita berdua." Kata orang, cinta itu saling melengkapi. Itukah yang dimaksudkan bila Arjuna Nara, jejaka bisu dipertemukan dengan Embun, gadis buta? “Kalau awak ada dekat saya, awak kena ketuk dua kali macam ni. Okey?” – Embun Kemunculan Embun di teratak keluarga Arjuna Nara membuatkan jejaka itu tertanya-tanya, siapa Embun sebenarnya. Rasa ingin tahunya terhadap gad Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Syud
Dia tu macam... vignette. Keliling gelap, tengah-tengah sahaja yang jelas. Dan tiada garis jelas yang memisahkan antara keliling yang gelap dengan tengah yang terang itu. Macam mimpi. [i] Kata Najiha: “Aku nak kekalkan sikap aku yang hanya akan ingat benda gembira. “Eloklah tu. Ubah angin, ubah tempat. Hijrah itu satu benda yang elok.” Dia berhijrah untuk memulihkan hatinya yang sedikit calar. Calar yang tak ada kesan pun… kan? “Najiha.” Dia memperkenal Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

Out of stock

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Bahasa : Bilingual (Matematik / Mathematics) Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Bahasa : Bilingual (Matematik / Mathematics) Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Bahasa : Bilingual (Matematik / Mathematics) Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Bahasa : Bilingual (Sains / Science) Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Bahasa : Bilingual (Sains / Science) Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Siri Get READY! UASA memenuhi keperluan pentaksiran formatif​ dan sumatif dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD). ​ Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP, buku teks serta format UASA yang baharu, semua latihan ini dirancang secara sistematik supaya dapat menambah baik pembelajaran murid dan mengembangkan potensi mereka pada tahap optimum. Bahasa : Bilingual (Sains / Science) Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

1-2894 of 2894

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top