Anniversary20
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Bunyi haiwan 'Found 335 Related Products
By Cahaya Ainn
Disebabkan terdesak, Shamsuria terpaksa menerima tawaran sebagai pemandu peribadi dan bodyguard kepada Tuan Syed Faeq. Walaupun gaji yang ditawarkan agak lumayan, namun tidak mudah untuk bekerja dengan lelaki bernama Syed Faeq. Keadaan semakin rumit apabila Syed Faeq menyangkakan yang dirinya seorang lelaki! “Take off my cloth.” ~ Syed Faeq “Saya akan...tanggalkan...tapi...dengan satu...syarat.” ~ Shamsuria “Oh, really? Apa syaratnya?” Lelaki itu bertanya sinis. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hot-Blooded Souls
Dr. Darwin tiba-tiba tidak sedarkan diri dan Jake bersama rakan-rakannya perlu mencari puncanya sebelum terlambat.Mereka telah masuk ke dalam badan doktor melalui eksperimen robot perubatan Dr. Bennett.Mereka meneroka sistem pencernaan dan respirasi tubuh doktor yang dalam krisis! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Xeno
Dr. Charles dan Jason Diggs mengetuai Pasukan X-VENTURE ke lokasi tersembunyi di kepulauan Afrika untuk menghentikan rancangan Kerajaan Haiwan. Jake, Louis dan yang lain mendapati mereka terjerumus dalam bahaya maut dengan kerumunan 'kepala tukul'. Masihkah boleh bertahan dengan serangan dari semua arah? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By MAYA ADIRA
“Seseorang untuk aku cintai” Siapa kata kahwin tu indah? Siapa cakap jatuh cinta itu macam pelangi, penuh warna-warni, hangat dan bahagia? Ashrafi Misterius dan pendiam. Lari daripada keluarga kerana perbezaan pendapat dan daripada cinta yang dirundung nestapa. Aisha Gadis polos dari kampung. Hijabnya terbuka sampai dia tak senang duduk. Selepas dibawa berubat, barulah lega. Sanctuary Kafe menemukan Ashrafi dan Aisha, mengikat mereka dalam ikatan perkahwinan. Aisha ha Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By ZAZA QRY
Dua tahun Abyana Ruzda melarikan diri daripada lintah darat. Dia ingatkan dia hanyalah penjamin kepada pinjaman wang Wazir, lelaki yang dia ingat akan menjadi khalifahnya hingga ke akhir hayatnya, rupanya dialah peminjam wang itu. Bertemu dengan Encik Lintah Darat yang kacak membuatkan hati Abyana Ruzda berdebar kencang. Tiba-tiba, Encik Lintah Darat buat perjanjian melupuskan hutangnya yang banyak itu. Hanya ada satu saja syaratnya. Kahwin dengan Encik Lintah Darat a.k.a Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By SHUKRIAH RODZI
Permainan bunuh-membunuh yang bersifat seperti teka-teki sebegitu benar-benar memberi adrenalin yang menggetarkan jantungnya. “Kau berani terima tak job ni? Dia ofer banyak bagus maaa! Memang upah lumayan kau boleh dapat. Kalau tolak, rugi la.” Zappp! Terus terbenam. Tanpa kekok, mata pisau skalpel yang tajam bersinar terus ditujah untuk membelah bahagian lapisan kulit perut yang telah kaku itu dalam satu garisan yang selari dan simetri. “Alahhh... Apa yang peliknya k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By FARHAH AIDDIN
Adakah mimpi itu nyata atau sekadar fantasi? Apa yang akan kau lakukan jikalau mimpi yang kau alami adalah sebuah kenyataan? Sama ada cepat atau lambat, kau tahu mimpi itu pasti akan terjadi. Kau bahagia… namun ada sesuatu yang kejam menanti… Ayyash Furqan, dia mangsa keadaan. Hidupnya sentiasa disulami konflik yang menyakitkan. Hanya dalam mimpi sahaja dia dapat merasai apa itu indah. Hulya Amaya, si gadis hujan yang sering dipulaukan kerana wajahnya berparut hodoh. P Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By DAISY ZAHRA
“Bilik tu dan bilik ni ada penghuninya!”- NABILA Zarina ragu-ragu. Masakan tiba-tiba rumah orang tua mereka itu berpuaka? Sehinggalah dia sendiri diganggu dan gangguan tersebut berlarutan sehingga dia pulang dari kampung. Nabila pula beria-ia mengatakan yang emak mereka ada membela saka, sama seperti yang dikatakan oleh orang-orang kampung. “Lagi teruk gangguan tu bila tuan tu dah meninggal, tapi benda tu tak diwariskan, atau tak sempat diwariskan. Kadang-kadang, tuan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Kaoru
Sedih dengan berita kebakaran di Australia, Alex dan putera mendermakan wang untuk membantu menyelamatkan haiwan di sana. Pada masa sama, Putera Jayvyn di Afrika Selatan sedang sibuk menyiasat kes penyeludupan haiwan liar. Siasatan tersebut membawa dia kepada Alex dan putera, lalu mereka bertelagah. Mampukah Alex dan putera menyelesaikan isu ini dan menyelamatkan haiwan dalam bahaya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
*Ditulis khas untuk murid-murid prasekolah yang telah mempelajari asas huruf bahasa Melayu *Buku ini memperkenalkan murid-murid tentang konsep dan penggunaan bunyi huruf secara sistematik dalam mengecam, mengeja, membaca dan menulis perkataan Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Blast Team
Ketika Zack sibuk menjalani latihan intensif, muncul seorang lelaki yang mempunyai impian untuk mengalahkan Maskman. Mampukah Zack menyembunyikan identitinya dan mengalahkan lelaki tersebut? Siapakah 'PEMECAH JARING' sebenarnya? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.00 (-0%)

By REDCODE / ALBBIE
TETAMU TIDAK DIUNDANG DI ' RUMAH ' DINOSAUR Semasa di Zaman Trias, Pasukan X - Venture berselisih faham dan berpecah kepada sua kumpulan. Kemudian terjebak pula di Zaman Jura di mana dinosaur bermaharajalela dan haiwan bukan dinosaur mula mengembangkan sayapnya. Hanya semangat kental dan keberanian paling penting bagi mereka di akhir Zaman Jura adalah 'rumah' bagi dinosaur terbesar di dunia! Penggembaraan ini pasti lebih sukar. Kompilasi Dunia Dinosaur dengan info terkini dan Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
Due to a sudden accident, Sang-Won’s (Ha Jung-Woo) wife dies. Sang-Won has a daughter Yi-Na (Heo Yool), but his relationship with Yi-Na becomes awkward. To recover his relationship with Yi-Na, they move to a new house. Sang-Won tries to get close to Yi-Na, but it's not easy. One day, Yi-Na tells him that she has a new friend. Since that time, she begins to laugh. But, Sang-Won hears strange sounds rom Yi-Na's closet and he notices unusual signs from Yi-Na. Sang-Won then beg Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Various Authors
Unik, pelik namun menarik! Bongkar 123 fakta tentang pelbagai haiwan dalam satu buku! Istimewa buat anda yang suka meneroka bersama ilustrasi hebat. Bersedia untuk kuasai alam dan spesies haiwan yang penuh misteri dah rahsia. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Black Ink
Olimpik Haiwan 2020 sudah bermula! Dr. Darwin menyediakan satu siri pertandingan sukan simulasi untuk menguji pengetahuan tentang haiwan. Bolehkah ikan marlin mengalahkan ikan suji todak dalam pertandingan berenang? Bagaimana agaknya ular tedung bertanding dengan ikan sumpit dalam acara menembak? Bolehkah fishing cat meluncur lebih hebat daripada golden retriever? Adakah sukan Olimpik luar biasa ini berjalan dengan lancar? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By ANA MUSLIM
Kelebihan Kad Imbas Memupuk "active recall" bagi melatih otak untuk mengingati maklumat dengan tepat dan pantas. Meningkatkan daya ingatan dan merangsang otak kanan. Maklumat mampu disimpan dengan lebih lama dengan rangsangan visual dan pendengaran. Pembelajaran bercicirkan konsep "Total Physical Response". Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By ANA MUSLIM
Kelebihan Kad Imbas 1. Melatih kemahiran pra-bacaan: menambah kosa kata. merangsang kemahiran naratik. pengetahuan tentang bentuk dan perbezaan huruf. "phonological awareness" terhadap bunyi huruf. 2. Memupuk "active recall" bagi melatih otak untuk mengingati maklumat dengan tepat dan pantas. 3. Meningkatkan daya ingatan dan merangsang otak kanan 4. Pembelajaran bercirikan konsep "Total Physical Response". Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Yoon Se-Ri (Son Ye-Jin) is an heiress to a conglomerate in South Korea. One day, while paragliding, an accident caused by strong winds leads Yoon Se-Ri to make an emergency landing in North Korea. There, she meets Ri Jeong-Hyeok (Hyun-Bin), who is a North Korean army officer. He tries to protect her and hide her. Soon, Ri Jeong-Hyeok falls in love with Yoon Se-Ri. 因遭受飓风及滑翔伞事故,韩国上位圈1%的财阀女继承人尹世丽(孙艺珍饰)紧急迫 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Norlela Zubir
Kisah pengalaman saya ini ditujukan khas buat insan yang ingin memujuk hati. Dalam kehidupan ini, ada ketikanya kita ditimpa musibah, lalu terpaksa menanggung beban emosi. Bukan mudah untuk kekal berbaik sangka kepada Allah. Bagi saya sendiri, tidak pernah terduga akan ditimpa musibah di tanah suci. Saya ditarbiah Allah selama tiga bulan sebelum suami yang sakit, ditakdirkan kembali ke Rahmatullah. Kehilangan suami dicintai satu ujian berat buat seorang wanita. Apatah lagi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Chef Marina Mustafa
Bila kita makan dan tiba-tiba ada inti yang sangat sedap tersembunyi di dalam makanan kita, itulah makanan yang saya sukai. Saya sangat suka Yong Tau Foo sebagai sarapan, Ikan Sumbat Kelapa untuk dimakan dengan nasi putih, meratah Paf Tauhu dan Karipap sepanjang hari dan makan Onde-Onde sebagai manisan. Seronoknya! Walaupun asal-usul kita bukan dari Kelantan, kita masih boleh memasak Ketupat Sotong yang berendam di dalam kuah santan yang sedap. Kita tidak perlu ke Yemen un Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By Black Ink Team
Selepas Dr. Darwin menugaskan Jake, Louis dan yang lain menyiasat aktiviti pelik haiwan di kutub utara dan selatan. Haiwan ini didapati berkumpul secara besar-besaran dan kemungkinan besar berkaitan dengan Kerajaan Haiwan! Apa yang bakal ditemui Pasukan X-VENTURE di kutub? Adakah sudah cukup bersedia untuk berdepan pergelutan berskala besar? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By D. Rafael , Syasya E Luna , Del
D. RAFAEL (JALAN KUBUR LAMA) - "Untuk malam ini, aku nasihatkan kepada semua yang ada di sini. Seandainya kamu semua terdengar suara-suara orang mengelur dari luar rumah, jangan sesekali bukakan pintu rumah kamu semua. Aku tak mahu ada sesiapa yang terpukau oleh benda itu lagi." Pesan Imam Ismail. Kesemua yang berada di situ mendengar dan mengangguk hampir serentak. "Ingat pesan aku. Benda itu mungkin boleh menyerupai sesiapa sahaja. Termasuk diri kita. Jangan sesekali kita t Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 10.00 (-23%)

MEMBER: RM 10.00 (-23%)

By
Siri Titik ke Titik ini bukan sahaja dapat melatih kanak-kanak mengenali perkataan dan suku kata melalui gambar-gambar, juga dapat meningkatkan kemahiran motor halus serta koordinasi mata dan tangan kanak-kanak Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By Dreamer
Ada roh jahat bersembunyi dalam patung. Bila Lydia jadikan patung untuk melepaskan amarah setiap hari, si patung jadi pendendam. Selamat ke Lydia bila dia dan si patung bertukar badan? Menganalogikan 'hantu' sebagai elemen gangguan dan sisi gelap sikap manusia. Hayati kisah ngeri yang pasti buat jantung korang berdegup kencang! Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Bear
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Bear
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Acik Lana
Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan-Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis-habisan. Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh lebih kaya pula. Hubungan selama dua tahun bersama Datuk Eusoff tidak menjadi, dan dia berpaling pula kepada Tan Sri Emran. Belum sempat mencapai angan-angan, satu insiden ngeri telah menimpa Keisha Edlina. Dia berputus asa untuk meneruskan hidup, namun kemunculan Kaef mengubah hal Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Rina Farizq
ROMEO. Lelaki itu bukan saja tampan dan memikat tapi, memiliki sepasang mata yang tajam dan membunuh. Lelaki berketurunan Turki itu juga telah membuatkan hati Armilia goyah. Walaupun tak suka dengan perangai Si Romeo, perasaannya semakin tak menentu bila bersama lelaki itu. "A real man stays faithful and knows one woman is enough." "Itu saja?" Amboi, 'itu saja' eh? "Tak ada lain yang you harapkan? Like... yang baik, romantik, handsome dan kaya ke? Kasut yang nak paka Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Eb Reeza , Maria Kajiwa , Rhea
Judul 1: HOMESTAY PUTIH NIAN Penulis: Maria Kajiwa Cerita ini mengisahkan usaha dua orang sahabat iaitu Razak dan Amran; untuk menukar sebuah rumah lama di tepi laut menjadi sebuah homestay. Melihatkan potensi rumah dan kawasan tersebut untuk dijadikan homestay, Razak telah membeli tanah itu daripada kawannya yang bernama Fuad tanpa menyedari akan kisah silam rumah tersebut. Amran ditugaskan untuk melakukan semua kerja yang diperlukan namun orang yang diupah membersihkan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By NORMI NAS
BRUNEI, sebuah negara yang kecil tetapi kaya dan unik. Ia merupakan sebuah negara dengan pemerintahan monarki mutlak. Terbahagi kepada dua bahagaian dan dipisahkan oleh Limbang, Sarawak. Mengembara ke Brunei, bunyinya seperti pelancongan santai dan tenang. Namun tidak kepada penulisnya. Baru sahaja kapal terbang yang dinaiki oleh Normi memasuki ruang udara Brunei, ia terus digegarkan dengan taufan. Angin yang sangat kuat yang menggoncangkan kapal terbang. Ramai mula ce Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Emy Roberto
Perkahwinan mereka yang bahagia selama ini tiba-tiba berubah apabila Syazan disahkan mengandung. Baru mereka sedar rupanya keinginan masing-masing berbeza. Syazan tak mahukan anak tapi, Raimie sangat mahukannya. Tindakan Syazan menyebabkan mereka hampir kehilangan anak yang dikandung. Dan apabila dia mula sedar, waktunya sudah terlewat. Dia kehilangan semuanya. Bahagia mereka musnah sekelip mata. Raimie pergi membawa anak mereka. Lima tahun berlalu.. Pertemuan semula anta Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ustaz Ahmad Dusuki Abd. Rani
Pintu syurga yang seluas 40 tahun perjalanan itu dibuka. Mendengar bunyi pintu syurga dibuka sahaja sudah mengasyikkan. Melihat pintu syurga dibuka untuk kita, perasaannya tidak mampu digambarkan. Segala nikmat syurga yang dahulunya pernah diceritakan kini terbentang di hadapan. Sungguh segalanya lebih indah, lebih hebat dan lebih mengagumkan daripada apa-apa yang pernah digambarkan. Syurga, Ganjaran Terindah menceritakan nikmat-nikmat dan keindahan syurga yang disebutkan dal Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Lonely Planet
If you believe that all you need to fight an evil bloodthirsty fiend is garlic or holy water, think again. What you need is to keep a cool head and reach for your copy of Atlas of Monsters and Ghosts! Have you heard of the headless man roaming Edinburgh Castle? Or the mysterious girl who asks for a ride to the cemetery and then disappears into the night? What about orcs, trolls, gremlins, krakens, bunyips and the Yara-Ma-Yha-Who? Join famous monster hunter Van Helsing on a Learn More
USUAL: RM81.90

NOW: RM 81.90 (-0%)

MEMBER: RM 73.71 (-10%)

By Khairul Ahmad
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Oga
MAMPUKAH MENENTANG KAWANAN LEBAH BERBISA? Dr. Da Vinci menerima kes pelik melibatkan kematian haiwan dan menghantar Pasukan X-VENTURE untuk menyiasat. Di sana mereka bertemu dengan ahli pemuliharaan Encik Shan dan anak-anaknya. Bertembung dengan sekumpulan lebah yang sangat agresif bukanlah berita baik. Bolehkah Pasukan X-VENTURE bertahan dengan serangga kecil tapi berbisa ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
This red-on-blue Hidden Pictures puzzle collection comes with a seek-and-find plastic lens, made of sturdy paper and shaped like a magnifying glass, to reveal hidden objects within 55+ disguised scenes. The easy-to-use and simple to store lens adds more challenge and play-value to everyone's favorite search-and-find puzzle. helps reinforce skills like attention to detail, visual perception, focus and persistence. Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.90 (-0%)

By
This red-on-blue Hidden Pictures puzzle collection comes with a seek-and-find plastic lens, made of sturdy paper and shaped like a magnifying glass, to reveal hidden objects within 55+ disguised scenes. The easy-to-use and simple to store lens adds more challenge and play-value to everyone's favorite search-and-find puzzle. helps reinforce skills like attention to detail, visual perception, focus and persistence. Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.90 (-0%)

By
After one of their shoplifting sessions, Osamu and his son come across a little girl in the freezing cold. At first reluctant to shelter the girl, Osamu's wife agrees to take care of her after learning of the hardships she faces. Although the family is poor, barely making enough money to survive through petty crime, they seem to live happily together until an unforeseen incident reveals hidden secrets, testing the bonds that unite them... 在东京都荒川区的某处, Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Iman Fadia
Hartini yang kematian ibu bapa dalam kemalangan jalan raya, kini tinggal menumpang dengan bekas orang gajinya, Minah. Kehidupan Hartini menjadi semakin tertekan dengan kejadian misteri di dalam sebuah bilik berkunci di rumah Minah. Hampir setiap malam, suara ketawa budak kecil dan bunyi tapak kaki berlari-lari berlaku. Tidak cukup dengan itu, bunyi lontaran barang ke dinding dan ke lantai. “Mak cik, apa sebenarnya dalam bilik berkunci tu?” – Hartini Bukan itu saha Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By
USUAL: RM7.99

NOW: RM 7.99 (-0%)

MEMBER: RM 7.19 (-10%)

By
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sloow Studio
MAKANAN BERACUN PENYEBAB SAKIT TULANG? Mayat kering dijumpai dalam rumah batu yang muncul semasa air pasang... sesuatu yang pelik dari awal lagi! Pasukan X-SENTRIK dipanggil untuk menyiasat rumah yang didakwa ada sumpahan. Ditambah lagi dengan penduduk sekitar yang menghidap penyakit misteri. Apakah kaitan antara kedua-duanya? Mungkinkah ada rahsia mistik yang tersembunyi? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Black Ink Team
SIAPA MENGETUAI DALAM KEBUNTUAN? Selepas kegagalan sebelum ini, raja kerajaan Haiwan masih tidak menyerah dan bertekad manghapuskan bumi! Malangnya Jake, Louis dan Diggs awal-awal lagi sudah tumbang dikalahkan semut peluru. Kini terserah kepada Bean, Yuna, Taz dan Sheri untuk menangani peperangan semut. Adakah mereka berjaya menghindari krisis kerumunan semut ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
ENSIKLOPEDIA PERTAMA SAYA: HAIWAN YANG MEMPUNYAI BAKAT ISTIMEWA Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By
ENSIKLOPEDIA PERTAMA SAYA: HAIWAN YANG MEMPUNYAI DERIA HEBAT Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By
ENSIKLOPEDIA PERTAMA SAYA: HAIWAN PEMBURU YANG MENAKUTKAN Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By
ENSIKLOPEDIA PERTAMA SAYA: HAIWAN YANG TANGKAS & LINCAH Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By M Azmin Abdullah
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Riley Fizan
Kalau tak dapat menjadi Sirius, kau perlu mampu menjadi Polaris.” ************************* “Awak masih hidup, Hakimi. Awak cuma hilang dan sekarang saya cuma perlu cari awak!” – ADRIYANA . Selepas enam tahun berlalu, bersama tekad itu Adriyana merancang untuk memulakan semula misi mencari Hakimi Adam Song, lelaki yang bersinar umpama bintang di matanya. Si bintang POLARIS. Mustahil manusia hilang begitu sahaja di dunia ini. Bersembunyi mahupun tersembunyi, p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Izzuddin Al-Jitrawiy
Sejarah yang diwar-warkan kepada kita sebahagiannya telah diubah malah yang lebih malang lagi apabila sejarah sebenar kita telah disembunyikan maklumatnya. Generasi muda sekarang terpinga-pinga dalam mencari identiti diri kerana tiada satu contoh atau ikutan dari kalangan bangsanya. Sedangkan bangsa kita adalah bangsa yang hebat, bangsa yang pernah menjadi tumpuan dunia. Apakah kekuatan yang menjadi sandaran moyang kita terdahulu sehingga anasir-anasir luar tidak mampu untuk Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Cik Tet
Terjatuh hati dengan bos sendiri, itu yang sedang dialami oleh Anggun Cempaka. Bukan salah dia. Semua itu Encik Ikhlas punya pasal. Layanan dan bicara manis pemuda itu buat dirinya sentiasa di awangan. “Kalau saya nak dessert, saya tak nak makan benda lain. Saya nak awak aje.” – Encik Ikhlas “Jangan nak mengarutlah, encik. Pergilah sana.” - Anggun Namun dia sedar dengan kedudukan diri sendiri. Lebih-lebih lagi bila ada bunga lain yang sudah lama menanti. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hanny Esandra
Patahnya hati Aamily bila dapat tahu Shawn curang dengan Tania, freshie yang ada agenda tersembunyi. Bila bertengkar sampai kena tindakan tatatertib, Aamily terpaksa masuk kelab Pembimbing Rakan Sebaya. Di situlah permulaan sesi suai kenal antara Aamily dan Juan. Laser macam mana pun mulut si Juan, lelaki itu juga yang jadi hero. Dia boleh muncul bila-bila masa yang Aamily perlukan. “Ucapan you are my hero dengan I love walaupun kau tak habiskan ‘you’ tu, aku terima. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Black Ink Team
GIGITAN IKAN MANGHANTUI MANUSIA!Jake mengetuai Pasukan X-VENTURE di Amazon untuk mencari seseorang dalam swafoto ayahnya. Jika mahu hidup mereka perlu bertahan dengan serangga merimaskan, ancaman mamalia dan reptilia serta sungai besar yang deras. Malangnya bot mereka tenggelam dan diserang pirana menggerunkan! Adakah Jake sempat bertemu ayahnya?Adakah alam haiwan mampu menguasai manusia?  Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Emiesha Nur Mk
“Tolong jadi kekasih olok-olok saya. Please… bertahan untuk beberapa bulan aje. Lepas tu, janji everything will be okey.” -LUQH “Ni semua kerja gila, tau tak? Tak pasal-pasal semua orang cop saya ni girlfriend awak.” – NUWA Menjernihkan hubungan Datin Dhina dan Luqh akhirnya membawa kepada kisah percintaan olok-olok antara Nuwa dan Luqh. Tugas yang diberikan memanglah tidak terlalu sukar. Lakonan mereka begitu mantap sekali gus memudahkan matlamat Luqh Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Fitri Umairah 
SEORANG diri berjalan dekat kawasan ni memang sedikit menggerunkan. Terkadang terasa macam ada mata-mata yang memerhatikan tingkah lakukanya secara diam-diam dan sembunyi-sembunyi. Rayyana menebarkan pandangannya ke sekeliling jalan, tiada sesiapa. Rumah yang ada dekat tepi jalan ni pun macam tak berpenguhuni. Eh apa pula, cuba tengok jam dah pukul berapa... nak senja. Kebiasaan orang kampung sini bila hari dah nak senja anak-anak semua mereka akan arahkan untuk masuk k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

1-335 of 335

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top