Best of 2021
Best of 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Cerdik publication 'Found 601 Related Products
By Ebit Lew
Tugas kita yang sebenar sebagai seorang hamba Allah SWT ialah menjadikan musibah ini untuk memperbaiki hubungan dengan Allah SWT. Perbaiki segala yang tersilap dan mulakan hidup dengan norma atau rutin yang baharu. Namun jika kita masih gagal dan kembali seperti dahulu juga selepas musibah ini maka kita pasti akan menjadi di kalangan manusia yang dalam kerugian. Jangan biarkan urusan rutin yang terlebih sibuk membuat kita alpa kembali. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada 10
Kunci sebuah persahabatan adalah bagaimana cara silaturahim itu dijaga. Buku ini mengisahkan tentang sahabat Syurga berdasarkan variasi sudut pandang oleh penulis-penulisnya. Gabungan kisah-kisah dalam naskhah ini membentuk suatu gambaran yang hampir sempurna tentang dunia persahabatan dan perkaitannya dengan destinasi dambaan setiap muslim iaitu Syurga Allah SWT. Adakah wujud sahabat Syurga mutakhir ini? Atau ia hanya sekadar fantasi? Adakah kita perlu menanti, mencari atau Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Shakirah Md Din
Pasport Jenazah 2 merupakan sambungan kisah Ceq yang diuji dengan kanser. Sebelum sempat melengkapkan sesi rawatan, Ceq dijemput menunaikan haji. Ditemani si cinta hati, Pokji Laling di sisi, permusafiran selama 42 hari menjadi bukti dalam mengejar cinta yang hakiki. Sesungguhnya ujian kesakitan yang diberi hilang dibawa angin lalu, apabila Ceq dijemput menjadi memori betapa kanser adalah pasport untuk mencari reda Ilahi. Semoga Pasport Jenazah 2 menjadi asbab untuk kita yaki Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada 11
Adakah cukup dakwah sekadar memberitahu? Atau dakwah itu perlu bersungguh mengajak? Setiap daripada kita pasti ada cerita 'perjuangan' tersendiri. Kerana Syurga dicipta, bukan untuk kita seorang sahaja. Untuk meraih Syurga, hidup ini memerlukan pengorbanan, kesabaran dan ketabahan dalam melalui jalan-jalan kebaikan. Kepenatan dalam melaksanakan dakwah akan hilang, tetapi pahala kebaikan akan terus berkekalan, mudah-mudahan. Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada 12
Senyum, tak perlu kata apa-apa… Senyum, muka pun jadi manis… Senyum, muka pun jadi menawan… Senyum kerana Allah itu, sedekah… Senyum kerana Allah itu, ikhlas… Senyum merawat luka. Mungkin kalau bukan merawat lukamu sendiri, ia mungkin bisa mengubati luka hati-hati yang memandangnya. Walaupun ada senyuman kepuraan, boleh jadi lama-kelamaan ia menjadi senyuman kebahagiaan. Maka, senyumlah kerana jika aku senyum, kau senyum, dunia juga akan turut senyum bersama! Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada 11
Terlihat lembaran cerita dai yang menghidupkan jiwa terus bertebaran di sekeliling kita. Cerita seorang hamba yang berazam untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang khalifah, juga seorang dai, membuatkan kita rasa kuat untuk bersama menjalankan kerja dakwah peninggalan Rasulullah SAW. Dakwah itu luas. Kerana itu, tanggungjawabnya bukan di bawah gelaran ustaz dan ustazah sahaja, tapi buat hamba-hamba-Nya yang mengucap kalimah "Lailahaillallah"! Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Tim Man Jadda Wajada 12
Senyum antara kebaikan yang paling senang dilakukan. Hanya perlu menegangkan dua bibir ke atas dengan ikhlas, maka terhias cantik di wajah. Namun, tidak semua senyum itu tanda bahagia. Ada senyuman yang terukir menutup luka. Ada senyuman yang terpapar menampal duka. Ada juga yang tidak mampu mengaris senyum. Senyum itu pelbagai ragam dan maknanya. Senyumlah, ia menarik kebaikan untuk memayungi kamu. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Tim Man Jadda Wajada 10
Setiap daripada kita, pasti merasakan bahawa kita mempunyai sahabat dan kita juga merupakan seorang sahabat kepada seseorang yang lain. Tapi, sahabat bagaimana yang kita inginkan? Adakah sama dengan definisi sebenar sahabat? Atau sebenarnya kita masih belum temui sahabat sejati? Atau kita juga belum menepati ciri-ciri sahabat kepada rakan-rakan kita? Lebih teruk lagi, adakah sebenarnya kita masih buta untuk menilai mana satu madu dan mana satu racun bagi hidup kita? Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.40 (-20%)

By Brad Stone
From the bestselling author of The Everything Store, an unvarnished picture of Amazon's unprecedented growth and its billionaire founder, Jeff Bezos, revealing the most important business story of our time. With the publication of The Everything Store in 2013, Bloomberg journalist Brad Stone revealed how the unlikely Seattle start-up Amazon became an unexpected king of ecommerce. Since then, its founder has led Amazon to explosive growth in both size and wealth. In less th Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By
Yoon Hye-jin (Shin Min-a), an intelligent and pretty dentist living in the big city, loses her job after she righteously accuses the clinic's head doctor of overdoing patients' treatment for profit. She embarks on a trip to the idyllic seaside village of Gongjin, where she meets jack-of-all-trades Hong Du-sik (Kim Seon-ho). Du-sik is held in high esteem in the village because he takes care of the elders and does not shy away from any odd jobs. By chance, the paths of the two Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By If Moses
“Hebron akan lindungi Abang Gaza sampai syahid. Sebab Hebron sayang Abang Gaza… kerana Allah!”Hebron terus berdiri di antara Gaza dan jentera besar yang memecut laju di hadapannya.“HEBRON, KE TEPI!!!”Sejak penjajahan British ke atas Palestin, berbondong-bondong Yahudi Zionis memasuki tanah itu.Kumpulan militan Yahudi Zionis mula muncul; merampas rumah dan tanah rakyat.Rakyat mula bangkit dan menentang kezaliman Zionis – demi melindungi Palestin!Apabila Gaza dapat Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Khubaib Akhi
Kita selalu disajikan dengan kisah hidup Nabi SAW yang penuh keajaiban dan mukjizat. Namun, ia sering kali membuatkan sirah yang dibaca semakin jauh daripada realiti hidup kita yang tidak sempurna. Bagaimana jika kita berkenalan semula dengan Baginda SAW sebagai seorang manusia? Andai diteroka sedalamnya, apa yang kita lalui sehari-hari mempunyai persamaan dengan apa yang dilalui oleh Nabi SAW. Baginda SAW insan maksum, nam Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Imran Zaki
Sebenarnya, apakah respons al-Quran terhadap kesedihan yang kita bahkan para nabi rasai? Imran Zaki menerusi buku ini membawakan perspektif al-Quran yang mendakap diri kita saat dirundung kesedihan. Al-Quran menganjurkan tata cara mengurusnya, serta membimbing tangan kita untuk move on dan melangkah ke hadapan. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
Aktiviti yang disediakan membantu meningkatkan daya pemikiran dan ingatan kanak-kanak serta merangsang kemahiran berfikir kritis dan kreatif Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By
An incredibly motivational and inspiring publication that will mesmerize and entice young scholars to master more than 1000 common sight words. Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.41 (-10%)

By
Designed for the young readers to learn basic rules of Englich language in a fun way, hence help them to speak and write simple sentences. 8 set of grammar books focusing on prepositions for children. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
Aktiviti yang mencabar membantu mengasah minda sekaligus merangsang pemikiran dan ingatan kanak-kanak serta memupuk kemahiran berfikir kritis dan kreatif Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By Azieana
“Cik Dian binti Azlan. Awak memang nak kena!” Satu suara keras akhirnya mencecah telinga Dian. Jelas lelaki itu betul-betul bengang dikenakan Dian. Dian terus melambak tawa. Dah tahu suara itu milik siapa. “Eh, suara Encik Sufian rupanya. Ingatkan siapa yang hantar mesej kat what apps dan hubungi saya tadi.” Dian tetap gelak. Dalam diam dia separuh lega kerana bukan Syafiq yang menghubunginya. “Hish....awak ni. Nakal ya. Kalau awak ni ada depan mata, memang saya Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Fara Hana
“Saya…saya janji saya akan bayar setiap sen yang saya dah ambik. Saya tak sengaja…saya sangat perlukan duit waktu tu. Tuan tolonglah…tolong jangan bunuh saya. Saya janji saya akan bayar balik.” “Kau ada duit?” ringkas soalan yang dilontarkan Beast memotong percakapan Ratu yang sepertinya banyak lagi yang mahu dituturkan. Ratu tidak dapat mengesan nada sedang marah mahupun tidak pada suara itu tapi dia yakin lelaki seperti Beast tidak boleh dipandang remeh. Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 32.40 (-10%)

MEMBER: RM 28.80 (-20%)

By Syaari Ab Rahman
Keluarga yang bahagia bukanlah keluarga yang tiada masalah. Bahagia bukanlah bererti tiada anak yang tidak mendengar kata. Ia hadir apabila ibu bapa tidak putus asa dan terus mendidik, seperti Nabi Nuh AS dengan anaknya. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By Desmond Shum
THE BOOK CHINA DOESN'T WANT YOU TO READ' CNN In the headline-making and bestselling tradition of Bill Browder's Red Notice comes a unique and incendiary memoir from an entrepreneur who rose to the zenith of power and money in 21st century China and whose wife was disappeared - and then mysteriously reappeared four years later on the eve of Red Roulette's publication and global media coverage about it. As Desmond Shum was growing up impoverished in China, he vowed his life wo Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Michael H. Hart
In 1978, when Michael Hart’s controversial book The 100 was first published, critics objected that Hart had the nerve not only to select who he thought were the most influential people in history, but also to rank them according to their importance. Needless to say, the critics were wrong, and to date more than 60,000 copies of the book have been sold. Hart believed that in the intervening years the influence of some of his original selections had grown or lessened and that Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

Out of stock

By Tom Bradby
It was supposed to be a quiet family weekend away. But for Senior MI6 officer Kate Henderson, nothing is ever that simple... Kidnapped in Venice by a Russian defector, Kate knows she's in trouble. But all is not as it seems. The spy offers her conclusive evidence that the British Prime Minister is a live agent working for Moscow. Kate's holiday quickly becomes the start of her next mission. With proof of the PM involved in a sordid scandal and a financial paper trail that u Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

Out of stock

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By Tim Man Jadda Wajada 7
Bagaimana seorang pelajar dari Malaysia yang bernama Huda boleh dikebumikan di Jabal Muqottam, Mesir? Jabal Muqottam merupakan suatu tempat di mana ramai ulama dan aulia Allah SWT dimakamkan di tanah perkuburan tersebut. Istimewa sangatkah dirinya? Apa kebaikan yang telah dia lakukan hingga dia pergi dalam keadaan sebaik-baik pengakhiran sebegitu? Pemergiannya di hari yang mulia, hari Jumaat. Setelah pemergiannya, seorang demi seorang kenalannya mula membuka mulut dan berceri Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

Out of stock

By Tim Man Jadda Wajada 7
"Satu-satunya gadis dari Malaysia yang ditanam berhampiran dengan makan para ulama. Siapa? Huda." Tuhan tidak pernah menyalahi janji-Nya. Di saat seseorang hamba itu mencintai Allah, maka semua makhluk bumi akan turut mencintainya. Kisahnya dibongkarkan satu demi satu. Pemergiannya pada hari Jumaat yang penuh dengan keberkatan, ketenangan dan dimakamkan di Jabal Muqottam, suatu tempat yang dipenuhi dengan makam para ulama dan aulia, Mesir. Ikuti perkongsian kisah benar ini, s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

By Tim Man Jadda Wajada 7
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

By Teme Abdullah
Bokor, sebuah kapal besi gergasi yang asalnya dicipta untuk menghadapi bencana hujan tahi bintang menjadi satu-satunya tempat manusia berlindung. Meski terasing daripada ancaman dunia luar, penghuninya telah dijangkiti pelbagai jenis penyakit dan diasingkan mengikut sektor masing-masing — termasuklah Aria dan adiknya. Namun, kondisi adiknya lebih parah dan memerlukan rawatan segera. Beban Aria semakin terasa apabila bapanya sendiri tidak pernah mempedulikan mereka berdu Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Teme Abdullah
Jika ada satu sistem yang gagal berfungsi, seluruh Bokor akan turut lumpuh. Itulah yang sedang dialami Bokor – kapal gergasi berusia 571 tahun yang menjadi tempat berlindung semua manusia. Sementara sistem jentera dibaik pulih, Aria bersama beberapa wakil sektor lain mempertaruhkan nyawa untuk mendapatkan bekalan air bersih daripada sumber luar. Tanpa diduga, pengalaman di luar Bokor menjadi mimpi ngeri buat Aria. Keadaan semakin meruncing apabila Aria dituduh sebag Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By ARIANA GRANDE
Positions is the sixth studio album by American singer Ariana Grande. It was released by Republic Records on October 30, 2020. Grande worked with a variety of producers on the album, including Tommy Brown, Anthony M. Jones, London on da Track, Murda Beatz, the Rascals, Scott Storch, Shea Taylor, and Charles Anderson, accompanied by longtime co-writers Victoria Monét and Tayla Parx. Thematically, Positions is built around endearment, romantic devotion and sexual intimacy. Mu Learn More
USUAL: RM97.90

NOW: RM 97.90 (-0%)

MEMBER: RM 88.11 (-10%)

By Penulis Tim Man Jadda Wajada Legasi 6
Bagaimana seorang pelajar dari Malaysia yang bernama Huda boleh dikebumikan di Jabal Muqottam, Mesir? Jabal Muqottam merupakan suatu tempat di mana ramai ulama dan aulia Allah SWT dimakamkan di tanah perkuburan tersebut. Istimewa sangatkah dirinya? Apa kebaikan yang telah dia lakukan hingga dia pergi dalam keadaan sebaik-baik pengakhiran sebegitu? Pemergiannya di hari yang mulia, hari Jumaat. Setelah pemergiannya, seorang demi seorang kenalannya mula membuka mulut dan berceri Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Penulis Tim Man Jadda Wajada Legasi 6
"Satu-satunya gadis dari Malaysia yang ditanam berhampiran dengan makan para ulama. Siapa? Huda." Tuhan tidak pernah menyalahi janji-Nya. Di saat seseorang hamba itu mencintai Allah, maka semua makhluk bumi akan turut mencintainya. Kisahnya dibongkarkan satu demi satu. Pemergiannya pada hari Jumaat yang penuh dengan keberkatan, ketenangan dan dimakamkan di Jabal Muqottam, suatu tempat yang dipenuhi dengan makam para ulama dan aulia, Mesir. Ikuti perkongsian kisah benar ini, s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Pahrol Mohamad Juoi
Ada waktunya kita rasa hidup ini kurang bermakna, sedangkan segala-galanya nampak cukup dan sempurna. Seharusnya kecukupan ini mendatangkan bahagia yang didamba. Di manakah sebenarnya ketenangan? Saban hari, dari pagi hingga malam kita mencari dan mengimpikan rasa tenang. Ia sentiasa datang dan pergi dengan sendiri. Ketenangan itu tidak pernah kekal dengan kita, dan akan selalu didamba. Mungkin sebenarnya, ketenangan hakiki itu tidak terletak di dunia. Tenang hadir hanya seme Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Pahrol Mohamad Juoi
Gelisah, risau, takut, putus asa. Mengapa emosi sebegini yang selalu membekas dalam hati kita? Ia datang bersilih ganti, sama ada kita sedar ataupun tidak. Kita mencuba bermacam-macam cara untuk keluar daripada rasa gelisah. Adakalanya ia menyembuhkan, namun adakalanya meninggalkan luka yang semakin mendalam. Buku ini menawarkan teduhan buat mereka yang berasa gelisah. Bukan teduhan palsu, kerana di samping merungkai letak duduk kegelisahan dalam hati, Ustaz Pahrol Mohamad Ju Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Pahrol Mohamad Juoi
Namun, hati kita tetap berasa kosong. Mengapa? Hakikatnya/ternyata, bahagia yang sebenar bukanlah terletak pada nilaian kerjaya, wang dan harta. Bahagia, terletak pada bahagianya sebuah hati. Melalui buku ini, Ustaz Pahrol Mohamad Juoi mengajak kita untuk berkenalan semula dengan hati bagi mengisi kekosongan yang dirasai. Melalui pengalaman yang tersulam hikmah, beliau merungkai peranan hati dalam mendatangkan kebahagiaan buat pemiliknya. Barulah kebahagiaan yang diburu itu b Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Akif Basri
"Aku nak tolong kawan aku, tapi aku tak tahu nak cakap macam mana. Aku patut dengar saja ke, atau aku patut cakap sesuatu...?” Kadangkala, apabila kawan datang kepada kita untuk meluahkan, timbul perasaan serba salah dalam diri; “Aku patut buat apa ni?” Diam salah, cakap pun salah. Risau nanti tersalah respons. Kekok betul. Sebenarnya, bilakah waktu yang sesuai untuk kita memberi respons? Adakah cukup dengan hanya mendengar? Menjadi pendengar yang baik bukan sekadar Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

Out of stock

By
KANDUNGAN KAMUS INI MEMENUHI KEPERLUAN PROSES PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN KANAK-KANAK. PEMILIHAN PERKATAAN SESUAI DENGAN PERBENDAHARAAN KATA ASAS PERINGKAT KANAK-KANAK.SETIAP PERKATAAN DISERTAI GAMBAR YANG MENARIK DAN BERWARNA-WARNI. Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.41 (-10%)

1-601 of 601

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top