0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' DK 'Found 333 Related Products
By Hannah Kaner
INSTANT#1 INTERNATIONAL BESTSELLER AND USA TODAY BESTSELLER! “An epic fantasy odyssey begins.” — Entertainment Weekly "A richly rendered world . . . Kaner writes action that's both fun and intelligible . . . If "The Last of Us" didn't slake your thirst for stories of a grizzled fighter taking a tough kid on the road, then Godkiller should be your jam.” — Charlie Jane Anders, The Washington Post Enter a land of gods and monsters, soldiers and mercenaries, secrets Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 55.50 (-15%)

MEMBER: RM 48.90 (-25%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kesemua agama yang mempunyai aktiviti ritual adalah direka-reka dan diada-adakan oleh musuh-musuh Allah. Tujuan Tuhan mengutus pembawa-pembawa utusan-Nya (rasul-rasul-Nya) bukanlah untuk mewujudkan apa-apa agama tetapi mereka menyampaikan satu 'deen' atau satu 'cara hidup' yang direstui oleh Allah SWT. Tanggungjawab manusia ialah untuk merestui atau menerima ajaran-ajaran-Nya dengan mempercayai segala yang termaktub dalam Kitab-Nya tanpa mencampuradukkannya dengan mana-mana a Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.32 (-20%)

Out of stock

By Syaznixon
"Ada beberapa hal dalam hidup yang kita perlu ungkapkan aksaranya tetapi takdir tak pernah menyebelahi kita berdua." Kata orang, cinta itu saling melengkapi. Itukah yang dimaksudkan bila Arjuna Nara, jejaka bisu dipertemukan dengan Embun, gadis buta? “Kalau awak ada dekat saya, awak kena ketuk dua kali macam ni. Okey?” – Embun Kemunculan Embun di teratak keluarga Arjuna Nara membuatkan jejaka itu tertanya-tanya, siapa Embun sebenarnya. Rasa ingin tahunya terhadap gad Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

Out of stock

By DK
Introductory Japanese language course, fully updated and refreshed, with a redesigned free audio app Teach yourself Japanese in just 12 weeks with this fun, user-friendly, and uniquely visual language course. DK's 15 Minute Japanese is the perfect course for busy people who want to learn Japanese fast. Twelve themed chapters are broken down into five daily 15-minute lessons with an easy-to-follow structure and spanning a range of practical themes, including leisure, busines Learn More
USUAL: RM62.95

NOW: RM 62.95 (-0%)

MEMBER: RM 56.66 (-10%)

By DK
Teach yourself Arabic in just 12 weeks with this fun-filled language course. DK's 15 Minute Language is the perfect course for busy people who want to learn Arabic fast. The 12 themed chapters are broken down into easy-to-follow 15-minute daily lessons, spanning a range of practical themes, including: leisure, business, food and drink, travel, and shopping. Each lesson combines vocabulary and grammar essentials with attractive full-colour images, making it quick, easy, and Learn More
USUAL: RM62.95

NOW: RM 62.95 (-0%)

MEMBER: RM 56.66 (-10%)

By Lincoln Peirce
"Fantastic! I loved it!" -DAV PILKEY, New York Times bestselling author of the DOG MAN series "Max is epic fun!" -JEFF KINNEY, New York Times bestselling author of the DIARY OF A WIMPY KID series Max wants to be a knight! Too bad that dream is about as likely as making friends with a fire-breathing dragon. But when unlucky Uncle Budrick is kidnapped by the cruel King Gastley, Max has to act--and fast! Joined by a band of brave adventurers--the Midknights--Max sets out on Learn More
USUAL: RM56.95

NOW: RM 56.95 (-0%)

MEMBER: RM 51.26 (-10%)

By Miszhann
Sekuat apa pun kita berkehendak, Dia yang Maha Berkuasa Life is short… kerana itu dia inginkan hidup yang tenang. Namun, untuk mewujudkan keinginan itu akan bermula malapetaka yang dibubuh dengan kebencian, permusuhan dan badai yang tertinggal dari masa silam. Ya, ada orang yang inginkan nyawanya. Disebabkan itu, Naaila sentiasa berjaga-jaga dengan setiap orang yang baru sahaja dia kenal. Biarpun begitu, Naaila masih lagi gadis normal yang sentiasa mendambakan cinta. Bagi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By
MAOU GAKUIN NO FUTEKIGOUSHA 魔王學院的不適任者~史上最強的魔王始祖,轉生就讀子孫們的學校~ (SEASON 1 + 2 PART 1) VOL.1-25 END (3DVD) GM 0667JAP / ENG (E / C / M) MAOU GAKUIN NO FUTEKIGOUSHA 魔王學院的不適任者~史上最強的魔王始祖,轉生就讀子孫們的學校~ After 2,000 years of countless wars and strife, the demon king Anos Voldigoad made a deal with the human hero, Kanon, to sacrifice his own life to ensure peace could f Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By DK
Combining bold graphics with easy-to-understand text, Simply Nutrition is the perfect introduction for those who are short of time but hungry for knowledge. Covering a range of topics - from a healthy gut and the essential function of vitamins and minerals, to the pros and cons of plant-based diets, and the reasons why highly processed foods tend to be less good for us - each entry provides a clear and simple explanation of all of the key aspects of nutrition. Organized Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Tanith Carey 
Parenting just got tougher. As your child’s brain rewires, hormones kick in, and independence beckons, a perfect storm for family conflict emerges. But help is at hand. Divided into two sections – aged 8 to 10 and aged 10 to 12 – this practical parenting book is grounded in evidence-based psychology, exploring the science at work during this period of your child’s development. Taking 75 everyday scenarios, the book tackles real-world issues head-on, from sibling cla Learn More
USUAL: RM98.95

NOW: RM 98.95 (-0%)

MEMBER: RM 89.06 (-10%)

By Iddin Ramli
Healing buka soal melupakan. Tapi untuk menerima segala yang telah menjadi kenyataan. Sebelum kamu mampu menerima, kamu harus bersederhana. Sederhana itu kesannya besar buat hidupmu. Kamu harus sedar kamu itu manusia tak mampu mewujudkan apa-apa. Kamu harus sederha dalam mencuba, berharap, mencintai, rasa ingin memiliki agar tiada luka-luka yang hadir kerana harapanmu yang menggunung tinggi. Kerana manusia akan sentiasa perkecilkan keperluan untuk sederhana sehingga luka hadi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Iddin Ramli
Healing buka soal melupakan. Tapi untuk menerima segala yang telah menjadi kenyataan. Sebelum kamu mampu menerima, kamu harus bersederhana. Sederhana itu kesannya besar buat hidupmu. Kamu harus sedar kamu itu manusia tak mampu mewujudkan apa-apa. Kamu harus sederha dalam mencuba, berharap, mencintai, rasa ingin memiliki agar tiada luka-luka yang hadir kerana harapanmu yang menggunung tinggi. Kerana manusia akan sentiasa perkecilkan keperluan untuk sederhana sehingga luka ha Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
Buku cerita ini merupakan himpunan karya - karya kreatif yang sangat sesuai di baca oleh lapisan masyarakat. Setiap cerita dipersembahkan menerusi grafik yang menarik dan berwarna - warni untuk membantu pemahaman jalan cerita di samping mewujudkan pengalaman membaca yang menyeronokkan. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Michal Oshman
Embark on a journey of self-discovery as you learn the secrets to living a fearless, meaningful life. Today, more than ever, we act out of fear. We fear change, rejection, failure, and suffering. But what if we could find a way to live that looks to the future instead of the past? What if we could replace our fear with purpose, and discover our potential for growth instead of focusing on our limits? Global mentor for leaders in some of the world's biggest tech companies, Mi Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

By Esther McCann
Achieve life goals and increase your happiness through the power of manifestation. Super-charge your manifesting power with this beautiful guided journal designed to help you achieve a life filled with abundance, purpose and happiness. Full of information and practical tips, it also provides space for you to structure your own practice to suit your needs. To guide you through your manifestation journey, different sections focus on key techniques including scripting; 369, 55x Learn More
USUAL: RM63.95

NOW: RM 63.95 (-0%)

MEMBER: RM 57.56 (-10%)

By DK
DK's 15 Minute French is the perfect course for busy people who want to learn French fast. Twelve themed chapters are broken down into five daily 15-minute lessons with an easy-to-follow structure and spanning a range of practical themes, including leisure, business, food and drink, travel, and shopping. Each lesson combines vocabulary and grammar essentials with attractive full-colour illustrations, annotated images, and simple pronunciation guides for every word, making it Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By
SWORD ART ONLINE -PROGRESSIVE- SCHERZO OF DEEP NIGHT (MOVIE) 刀劍神域劇場版 -PROGRESSIVE- 陰沉薄暮的詼諧曲 (DVD) JAP (E / C / M) After vanquishing another boss and stepping through the gates of the fifth floor, the misfit duo Kazuto "Kirito" Kirigaya and Asuna Yuuki are greeted with a beautiful landscape of crumbling ruins and catacombs steeped in mystery. This idyllic adventure is short-lived, however. Tensions between the Dragon’s Knights Brigade and the Ai Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Ben Le Fort
Stop falling for nonsense advice peddled by "#finfluencers" online and start investing successfully. Whether you're an investment veteran or just starting out, this concise, finance-focused guide will unpick risky "get rich quick" myths, explain proven investment strategies using real-life case studies, and grow your confidence in the markets. Learn about: • How to achieve a new investment mindset; one that's analytical, well-informed, and cultivates beneficial qualities Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Bunda Ary
Rasulullah bersabda, "Sesungguhnya telah diperlihatkan kepada saya tempat hijrah kalian. Ia memiliki kebun kurma yang terletak antara dua dataran yang subur." Tempat yang dimaksudkan baginda ialah Yasrib (Madinah). Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sweta Kartika
Nama aku Sukma. Aku mampu melihat alam ghaib, tetapi aku tidak maksudkan makhluk mistik biasa. Alam ghaib bukan sekadar hantu semata-mata. Banyak hal lebih tabu yang tidak terjangkau oleh usiaku. Sudah lama aku rasakan kemampuanku ini wujud untuk tujuan tertentu. Tujuan yang mungkin lebih besar daripada apa yang aku mampu bayangkan. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 悉瓦南達瑜伽吠檀多中心
~源自古印度的性靈與療癒傳統~ ★美國亞馬遜4.7星至高好評! ★繁體版由「Sonia Gitanjali/甘乃夏空間阿育吠陀執行師」專業審定!   《阿育吠陀實作入門》將指引你踏上一趟為你量身打造的身心健康之旅。   用這本實用的現代阿育吠陀指南,   由悉瓦南達瑜伽吠檀多中心的頂尖導師共同撰寫,   將古印度的性靈與療癒傳統轉譯為精美且易於操作 Learn More
USUAL: RM115.50

NOW: RM 115.50 (-0%)

MEMBER: RM 103.95 (-10%)

By
Ciri-Ciri Istimewa - Nota yang ringkas, tepat dan padat - Kod QR memuatkan maklumat tambahan - Praktis SPM berorientasikan soalan-soalan SPM - Soalan berasaskan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) merangsang pemikiran kritis dan kreatif - Jawapan untuk rujukan dan semakan Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By DK
Understanding AI has never been easier with Simply Artificial Intelligence. Combining bold graphics with easy-to-understand text, Simply Artificial Intelligence is the perfect introduction to the world of AI for those who are short of time but hungry for knowledge. Covering a broad range of fields within AI - from computing and mathematics to politics and philosophy - entries demystify what artificial intelligence is and how it works, how it has dramatically changed the way Learn More
USUAL: RM62.95

NOW: RM 62.95 (-0%)

MEMBER: RM 56.66 (-10%)

By MUNA ‘IZZAH FADZIL
Ibarat dunia yang sentiasa berubah, hidup kita juga harus lebih baik daripada sebelumnya. Ia seperti rumah yang sering diubah suai dan ditambah baik sehingga menjadi cantik dan wow! Adakah kita seorang introvert atau ekstrovert? Bagaimana untuk mengimbangkannya? Atau wujudkah sikap lama kita yang perlu diubah dan bagaimana mahu memulakannya? Fasa mengenal diri adalah proses memantapkan kekuatan dan memperbaiki kelemahan, akan menyerlahkan potensi diri melalui kekuatan yang se Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By AMIRUL MU'MIN
Pengembaraan Jualan RM1,000.000 yang Pertama. Jualan RM 1 Juta adalah impian dan gol kebanyakan usahawan yang mahu jenama, syarikat dan perniagaan mereka kekal berjaya untuk tempoh masa yang lama. Namun, apa yang berlaku ialah usaha kita kelihatan seperti hit-and miss. Lantas kita melihat kepada mereka yang benar-benar berjaya dan segera bertanya kepada diri sendiri; " Bagaimana beliau melakukannya, dan apakah rahsianya?" Persoalan di atas dikupas dalam buku ini di mana penul Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By RUBY ANNAS , DINI HANANI , MOHAMAD KAMAL
TAJAU - RUBY ANNAS Mengikut legenda Iban, antu pala berapi adalah paling digeruni. Setiapkali menjelang Gawai Hantu, upacara miring akan dilakukan. Namun, setiap 23 tahun juga, antu pala berapi akan berlegar-legar dan mengganggu penduduk kampung di sekitarnya. Pada keesokan harinya, pasti ada nyawa yang terkorban. Selang 23 tahun kemudian, satu pertelingkahan antara dua puak kaum Iban terjadi dalam merebut cinta seorang wanita bernama Ambon. Ambon telah memilih Sana iaitu seo Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

Out of stock

By Aisyahros
Cepat atau lambat, karma itu sentiasa dekat! Haydar dan Rose semakin tersepit dalam takdir yang memedihkan. Satu demi satu teka-teki yang selama ini tersembunyi mula menampakkan jawapannya lantas mengundang lebih banyak derita di antara mereka. “Kau faham tak perasaan aku bila aku tahu orang-orang yang aku sayang semuanya bertopeng semata-mata?! Aku rasa bodoh, Rose! Aku rasa bodoh!” – Haydar Black “Awak kata saya mainkan awak? Tak, Haydar! Awak! Awak yang mainkan se Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nor Shahid Mohd Nor
PENJARA PUDU mula dibina oleh Kerajaan Inggeris pada 1891 dan siap sepenuhnya pada tahun 1895. Ketika itu ia dkatakan salah sebuah penjara termoden di dunia, mempunyai 600 bilik tahanan. la dibina di kawasan Hutan Pudu seluas 10 hektar di tapak perkuburan Cina. la diambilalih oleh tentera Jepan yang memerintah Malaya dari tahun 1941-1045. Tentera Jepun juga mengebumikan ramai tentera yang terkorban selepas menang Perang Dunia Kedua di Malaya. Ini menjadikan kawasan sekitar Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
-根据最新课程和DKSP编写 '- 图文并茂的彩色笔记 '- 附21世纪教学活动和KBAT技能 '- 三语数学常用词对照、科学和历史常用词双语对照 '- 年终模拟评估与Wordwall二维码 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
-根据最新课程和DKSP编写 '- 图文并茂的彩色笔记 '- 附21世纪教学活动和KBAT技能 '- 三语数学常用词对照、科学和历史常用词双语对照 '- 年终模拟评估与Wordwall二维码 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
-根据最新课程和DKSP编写 '- 图文并茂的彩色笔记 '- 附21世纪教学活动和KBAT技能 '- 三语数学常用词对照、科学和历史常用词双语对照 '- 年终模拟评估与Wordwall二维码 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
-根据最新课程和DKSP编写 '- 图文并茂的彩色笔记 '- 附21世纪教学活动和KBAT技能 '- 三语数学常用词对照、科学和历史常用词双语对照 '- 年终模拟评估与Wordwall二维码 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
-根据最新课程和DKSP编写 '- 图文并茂的彩色笔记 '- 附21世纪教学活动和KBAT技能 '- 三语数学常用词对照、科学和历史常用词双语对照 '- 年终模拟评估与Wordwall二维码 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Buku Rujukan 2023 : Revisi Cepat UASA KSSM Tingkatan 1. 2. 3 / Form 1 . 2 . 3 (Format Terkini) Grafik & Berwarna • Ciri-ciri istimewa buku ini : • Nota ringkas,tepat dan padat sesuai sebagai teks rujukan UASA. • Nota berbentuk grafik dan peta pemikiran i-THINK untuk membantu murid memahami sesuatu topik dengan berkesan. • Galeri info sebagai maklumat tambahan dalam topik terpilih. • Semak Cepat untuk menguji pemahaman murid tent Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

Out of stock

By
Buku Rujukan 2023 : Revisi Cepat UASA KSSM Tingkatan 1. 2. 3 / Form 1 . 2 . 3 (Format Terkini) Grafik & Berwarna • Ciri-ciri istimewa buku ini : • Nota ringkas,tepat dan padat sesuai sebagai teks rujukan UASA. • Nota berbentuk grafik dan peta pemikiran i-THINK untuk membantu murid memahami sesuatu topik dengan berkesan. • Galeri info sebagai maklumat tambahan dalam topik terpilih. • Semak Cepat untuk menguji pemahaman murid tent Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

Out of stock

By DK
The human brain is a most remarkable organ, but how well do we really understand the way it works? What is a brain and what is the mind? Do you only use 10% of your brain? Why do some people hear colour? If you find yourself seeking the answers to these questions and many more, then Simply The Brain may be the book for you! Simply The Brain explores everything that goes on in the brain when you think, feel, and perceive the world around you. If you're seeking a guide that b Learn More
USUAL: RM62.95

NOW: RM 62.95 (-0%)

MEMBER: RM 56.66 (-10%)

By Dk
**The spellbinding new retelling of the Trojan War drawn from the perspective of the fearless women at the heart of it all.** 'The story and its characters swept me up and engulfed me, I could not put this one down' REAL READER REVIEW 'I was glued to it from beginning to end and could not wait to recommend to my friends afterwards.' REAL READER REVIEW 'Jennifer Saint has breathed new life into this myth and put her own stamp on it' REAL READER REVIEW 'A brilliant read' Wo Learn More
USUAL: RM145.00

NOW: RM 145.00 (-0%)

MEMBER: RM 130.50 (-10%)

By Umesato
Wujudkah masa depan buat klon? Di suatu tempat, 1/3 rakyatnya adalah klon termasuk Yukari. Jasad seperti dirinya yang berlegar di mana-mana membuatkan Yukari sedih dan terganggu. Walaupun dia tahu klon hanya berkongsi sel sama dan personaliti setiap satunya berbeza… “Jauh di sudut hati, aku masih tak rasa macam tu.” Dapatkah Yukari mengubah fikiran dan mencipta dunia ideal buat dirinya? Terimalah kompilasi penuh suka duka, membuka mata dan menghangatkan jiwa~ Men Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Waniel
Kerana sebuah pertemuan, terjalinlah tadkir dua jiwa yang saling bertentangan. Impian adalah milik insan yang percaya pada keindahan mimpi mereka. Hidup Aqirah berubah sekelip mata apabila dia ditakdirkan bertemu dengan Syakir. Kerana satu kesilapan, menjadi titik pemula kisah Aqirah sebagai seseorang tak bergaji di Vila Bahagia. Itulah sebuah kenyataan pahit yang harus ditelan, umpama mimpi ngeri yang tak berpenghujung. Impian yang tersimpan langsung terkubur di tengah lan Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Fatin Harh
Kenyataannya, manusia lebih takut pada apa yang mampu aku lakukan. Jiwanya adalah dunia gelap. Di situlah, sepasang hati bertemu. Kota Sicily menjadi titik ujian terbesar kepada gadis yang mencari kebenaran yang belum ternoktah. Saat Ariana bertemu Nichole, semuanya berlaku terlalu pantas. Kehilangan orang yang disayangi dan kehadiran Nichole yang begitu membingungkan. Nichole yang berbahaya dan Nichole yang sukar diduga, Nichole yang…. “Mahu larikan diri daripada aku? Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Gregg , Susan
Reduce stress, improve mental health, and find peace within Meditation is a powerful tool with well-documented benefits, including lowering anxiety, enhancing self-awareness, and improving sleep. Learn how to quiet your mind and improve the quality of your life with simple techniques and visualizations. Release your limitations, enjoy life more deeply and passionately, and approach each day with mindfulness and gratitude. Author Susan Gregg is a spiritual teacher and life c Learn More
USUAL: RM70.50

NOW: RM 70.50 (-0%)

MEMBER: RM 63.45 (-10%)

By Rod Judkins
Everyone would benefit from reading Judkins, if only because he is so entertaining . . . packed with counterintuitive insights and hard truths' - Psychology Today Make Brilliant Work is an inspiring guide to unlocking your creative potential, showing you the methods and techniques that will transform your efforts and help you achieve your best ever work. You don't have to be brilliant to produce brilliant work. Many of the characters you will meet in this book failed at sch Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By JULES
Alkisah Qaseh, gadis happy-go-lucky, cemerkap dan seringkali dihakimi sebagai anak bongsu, walau pada hakiki dia tidak sama sekali berkiblatkan kemewahan. Dia pendengar setia sekali gus penyelesai masalah. Hobinya meringankan beban mangsa yang ditindas oleh pasangan mereka. Acapkali badai menimpa dialah srikandi abad ke-21, alfu ke-3. Peribahasa berpantang maut sebelum ajal dijulang tinggi saat kecelakaan melingkari situasi. Akibatnya, Qaseh dimurkai ayahanda ekoran mempert Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Candy Factory
Banteras Buli Ada seorang murid baru di akademi. Orangnya tinggi, kacak dan nampak bergaya, tetapi sebenarnya sangat penakut. Apabila hal ini diketahui, ketua kelas mula menyebarkan khabar angin dan mengusik untuk mewujudkan konflik antara murid itu dan Adam. Bagaimana Joni, Emilia dan Mia dapat membantu murid tersebut? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 安妮特·穆德維爾
~綜覽全球咖啡文化~   ★暢銷8年不墜全新修訂版,美國亞馬遜最高榮譽5星好評!   ★48大咖啡產區履歷、13種咖啡器具介紹、70款花式咖啡沖泡法!   時下最流行的植物奶配方收錄;新增那不勒斯顛倒壺、卡爾斯巴德壺等手沖壺使用法;增添象牙海岸共和國、剛果民主共和國、喀麥隆、尚比亞、辛巴威等等新大13國咖啡產地。   咖啡廳對於咖啡 Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By Veronica Dearly
Life doesn't come with a manual but this illustrated guide to navigating its ups, downs and WTFs is the next best thing. Learn More
USUAL: RM82.00

NOW: RM 82.00 (-0%)

MEMBER: RM 73.80 (-10%)

By Ann Hann
“Boleh kita jumpa nanti?” Jon membongkok sedikit ketika berbisik dari tepi bahuku. Jon, bolehlah kurekodkan sebagai lelaki yang paling aku tidak ingin jumpa di mana-mana pun di dalam dunia ini. “Aku nak kau menyamar jadi teman wanita aku hanya untuk beberapa bulan, untuk yakinkan ayah aku,” “Kau gila!” Tetapi Nami Rose Adams telah terperangkap dalam rancangan licik Jon Aragon Holland yang tidak disangka-sangkanya. Menyamar sebagai kekasih Jon untuk menipu kedu Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Haizan Runsah
Memang benar. Hutan dan gunung sarat dengan segala keindahan, keajaiban dan ketenangan, membuatkan kita terpukau. Namun, merasai nikmat keindahan ini tidak semudah disangka. Cabaran dari sudut mental dan fizikal perlu ditempuhi sebelum dapat merasai nikmat keindahan. Buku ini merekodkan catatan pendakian penulis ke 16 puncak gunung yang tertinggi di Malaysia dan di beberapa negara. Buku ini bukan sekadar cerita berkaitan keindahan alam, penulis turut berkongsi ilmu asas pend Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By HINKLER
Each jigsaw includes a leaflet featuring techniques from renowned neuroscientist Dr Stan Rodksi. Dr Rodski has over 30 years of experience focusing on peak performance and brain science research. These techniques will help consumers harness the power of science to enhance their brains while having fun. Incorporating these practices while enjoying this spectacular jigsaw will help everyone find fun, new ways to solve the puzzle, and, more importantly, will create brain food fo Learn More
USUAL: RM33.90

NOW: RM 33.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.51 (-10%)

By DK
Discover the key battles, tactics, technologies and turning points of the Second World War—the epic conflict that shaped the modern world. Combining authoritative, exciting text and bold explanatory graphics The World War II Book explores the causes, key events, and lasting consequences of the Second World War. Using the original, graphic-led approach of the series, entries profile more than 90 of the key ideas and events during and surrounding the conflict—from the ris Learn More
USUAL: RM110.50

NOW: RM 110.50 (-0%)

MEMBER: RM 99.45 (-10%)

By DK
Discover everything you need to know about political history and thought, and the inner workings of governments around the world with this unique graphic guide. Combining clear, jargon-free language and bold, eye-catching graphics, How Politics Works is a comprehensive and user-friendly guide to all aspects of politics. Covering everything from political theory to methods of government, the book presents the ideas and theories of key political philosophers, leaders, movem Learn More
USUAL: RM98.95

NOW: RM 98.95 (-0%)

MEMBER: RM 89.06 (-10%)

By DK
For centuries, human history has been shaped by politics, power, and war - but what about love? Mark Antony's love for Cleopatra led to war between Rome and Egypt; Emperor Xuanzang of Tang relinquished the Mandate of Heaven for Yang Guifei; and the English Reformation was borne out of Henry VIII's passion for Anne Boleyn. Over the centuries since, these great loves - and many others - have been celebrated, recorded, and memorialized to stand alongside the annals of war, peac Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Suzanne Martin
About 15-Minute Better Back Fit exercise into your busy life with short but effective programmes for the back. Does the daily grind take a toll on your back? Do you struggle to find time for exercise? Stress no more: these four 15-minute programmes for beginners offer the flexibility and ease of use that busy lifestyles demand. At home, with just a mat, you can strengthen your core and back muscles and banish aches and Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

Out of stock

By Suzanne Martin
About 15-Minute Stretch Fit exercise into your busy life with short but effective stretching programmes. Do the demands of modern life leave you feeling stiff and sore? Do you struggle to find time for exercise? Stress no more: these four 15-minute programmes for beginners offer the versatility and ease of use that busy lifestyles demand. Build these 15-minute stretching routines, that you can do at home with just a mat, int Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

Out of stock

By
Mahouka Koukou No Rettousei 魔法科高校的劣等生 JAP/ENG JAP(MOVIE+SP) (E / C / M) Siri ini disetkan dalam sebuah dunia di mana sihir wujud dan telah digunakan sebagai teknologi. Bagaimanapun, kebolehan menggunakan sihir ditentukan oleh genetik, mengehadkan bilangan ahli sihir yang wujud. Pada tahun 2095, Tatsuya Shiba dan adiknya Miyuki Shiba adalah pelajar baru mendaftar di Universiti Gabungan Magik Sekolah Swasta ( Sekolah Tinggi Pertama) . Pelajar akan ditentukan Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
An extensive guide to over 300 dog breeds, with detailed entries featuring high-quality photography and precise text The clearest and sharpest recognition guide to over 300 dog breeds from around the world Authoritative text, crystal-clear photography, and a systematic approach make this the most comprehensive and concise pocket guide to dogs of the world. Packed with more than 1,000 full-colour photographs of over 300 dog breeds, Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 55.35 (-10%)

By DKZ
The album comes with: 1. 1 Package Cover 2. 1 Photo Book 96pgs 3. 1 CD 4. 2 Random Photo Card 5. 1 Random Postcard 6. 1 Random 4cut Photo Film 7. 1 Random ID Card 8. 1 Sticker *All your buying from us wil be reflected on Hanteo & Gaon Chart Learn More
USUAL: RM140.00

NOW: RM 140.00 (-0%)

MEMBER: RM 126.00 (-10%)

By DKZ
The album comes with: 1. 1 Package Cover 2. 1 Photo Book 96pgs 3. 1 CD 4. 2 Random Photo Card 5. 1 Random Postcard 6. 1 Random 4cut Photo Film 7. 1 Random ID Card 8. 1 Sticker *All your buying from us wil be reflected on Hanteo & Gaon Chart Learn More
USUAL: RM140.00

NOW: RM 140.00 (-0%)

MEMBER: RM 126.00 (-10%)

By SUHAILAH SELAMAT
Kau mengajarkanku mengenal cinta sehingga membuatkan aku benar-benar jatuh cinta, tetapi tidak cara untuk berhenti. Setiap pertemuan ada rencananya sendiri. Setiap pertemuan selalu membawa kita ke destinasi yang lain. Pertemuan itu juga membawa kepada sebuah kisah cinta. Tetapi, tidak semua pertemuan itu indah belaka. Bagaikan buku bertemu dengan ruas, buat pertama kalinya, Isabel bertemu dengan seseorang yang level mulutnya hampir sama dengan dia! Siapa lagi kalau bukan det Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By MARNIE OLD
The ultimate visual course for wine lovers seeking no-nonsense practical information that brings the subject to life The essential, jargon-free guide for anyone who wants to get more out of their wine glass. Which end of a bottle of chianti is the "nose"? How are you meant to smell notes of honeysuckle in that glass of sauvignon blanc? Does expensive really mean better quality? Wine: A Tasting Course is a practica Learn More
USUAL: RM116.00

NOW: RM 116.00 (-0%)

MEMBER: RM 104.40 (-10%)

1-333 of 333

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top