0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Dia dambaan hati 'Found 6970 Related Products
By Rachel Renée Russell
"Nikki Maxwell’s summer is packed with drama in this fourteenth installment of the #1 New York Times bestselling Dork Diaries series! Nikki and her bandmates are looking forward to an AWESOME summer on tour as the opening act for the world famous Bad Boyz! Nikki is a little worried when her frenemy, MacKenzie Hollister, weasels her way into a social media intern position with the tour. But she has a total MELTDOWN when she learns that MacKenzie is her new roommate! Will Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 35.50 (-24%)

MEMBER: RM 35.50 (-24%)

By Jeff Kinney
"In Wrecking Ball, an unexpected inheritance gives the Heffley family a chance to make major improvements to their home. but they soon find that construction isn't all it's cracked up to be. When things get rough, will the Heffleys be able to stay . . . or will they be forced to move? Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 44.90 (-25%)

MEMBER: RM 44.90 (-25%)

By Oyinkan Braihwaite
A literary sensation' Guardian 'A bombshell of a book... Sharp, explosive, hilarious' New York Times 'Glittering and funny... A stiletto slipped between the ribs and through the left ventricle of the heart Financial Times When Korede's dinner is interrupted one night by a distress call from her sister, Ayoola, she knows what's expected of her: bleach, rubber gloves, nerves of steel and a strong stomach. This'll be the third boyfriend Ayoola's dispatched in, quote, self-de Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By BTS
Package come with: a. Photobook (192pgs) b. Making DVD (about 90mins) c. Folding paper fan d. Charm & String e. Folding Screen f. Mini poster (7pcs) g. Folding Poster h. Drawing Diary (20pgs – *Random version*) **Not actual covers. Official covers will be released soon*** Learn More
USUAL: RM375.90

NOW: RM 319.52 (-15%)

MEMBER: RM 319.52 (-15%)

By Paul Gordon , Janine Robertson
Have you ever wondered why some people are naturally good with money? No matter your age or your income it is your spenditude - your attitude to money - that influences your financial success. Spenditude shows you how to tackle your habits and behaviours to uncover what drives your spending and allows you to gain financial security and live the life you want. This book is not about tedious budgets, get-rich-quick schemes, or giving up your daily coffee. Instead you will l Learn More
USUAL: RM92.40

NOW: RM 69.30 (-25%)

MEMBER: RM 69.30 (-25%)

By Wang Guang Wu
The book shows how the Chinese are now confident of their capacity to learn all they need from the developed world and are keen to know which parts of the past they would need to build a modern Chinese civilization. They are very conscious of the challenges coming from the United States, and are looking for ways and means to respond to a superpower that wants to preserve its dominant position in the international status quo. The book seeks to explain what China is doing and w Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Jeff Kinney
*It's the 13th hilarious book in Jeff Kinney's bestselling Diary of a Wimpy Kid series!* 'Kinney is right up there with J K Rowling as one of the bestselling children's authors on the planet' - Independent When snow shuts down Greg Heffley's middle school, his neighbourhood transforms into a wintry battlefield. Rival groups fight over territory, build massive snow forts, and stage epic snowball fights. And in the crosshairs are Greg and his trusty best friend, Rowley Jeff Learn More
USUAL: RM34.95

NOW: RM 34.95 (-0%)

MEMBER: RM 31.46 (-10%)

By Richard Reeves
The fully revised new edition of the international bestseller THE 80 MINUTE MBA is your short-cut to business brilliance. A traditional MBA is for either the time-rich, very wealthy or lucky few with a generous corporate sponsor. So what happens if you want to get a hit of high-quality business inspiration without spending two years back at school? THE 80 MINUTE MBA is the gateway to fresh thinking, in less time than it takes a standard meeting to get past coffee and donuts Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Aesya Azahar
Disebabkan tidak percaya dengan plot cerita novel dan drama yang cliché bagi mereka, telah mencetuskan idea gila antara dua sahabat. “Since kau kata tadi kau tak percaya lelaki boleh berubah hanya semata-mata sebab perempuan, aku cadang kita buat something yang boleh cabar hipotesis kau tu!” – Farah Zhafri Adam, seorang lelaki yang kaki perempuan dan pemabuk telah menjadi calon eksperimen itu. Maka bermulalah Ops Goda+Ubah=Success (Tinggalkan). Dengan menggunakan tig Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Cik Tet
Terjatuh hati dengan bos sendiri, itu yang sedang dialami oleh Anggun Cempaka. Bukan salah dia. Semua itu Encik Ikhlas punya pasal. Layanan dan bicara manis pemuda itu buat dirinya sentiasa di awangan. “Kalau saya nak dessert, saya tak nak makan benda lain. Saya nak awak aje.” – Encik Ikhlas “Jangan nak mengarutlah, encik. Pergilah sana.” - Anggun Namun dia sedar dengan kedudukan diri sendiri. Lebih-lebih lagi bila ada bunga lain yang sudah lama menanti. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Azieana
Perkahwinan Intan dan Faris bukanlah sesuatu yang manis untuk dikenang. Tapi ia bukanlah satu penyebab untuk tidak meneruskan ikatan itu. Namun, campur tangan orang ketiga dan kepercayaan yang dikhianati telah meleraikan ikatan hati yang baru terbina. “Selangkah you keluar dari rumah ni, I haramkan kaki you pijak ke sini lagi. Ingat tu!” – Faris “Awak boleh ceraikan saya tapi saya mahukan pampasan sebagai balasan.” – Intan Pertemuan selepas 5 tahun be Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By
USUAL: RM300.00

NOW: RM 300.00 (-0%)

MEMBER: RM 270.00 (-10%)

By 湯雅·海斯特
厭倦為薪水工作,為休假而活, 不想工作到六、七十歲才退休,渴望選擇做自己喜歡的工作, 規劃「多型態退休」,從此不再為五斗米折腰!   ★上市即攻占Amazon.com暢銷榜理財類第1名   ★《紐約時報》、《紐約郵報》大力推薦   ★《時代》雜誌、《富比士》雜誌、《MONEY》雜誌、彭博、Yahoo!、Vice Media、LifeHacker、Buzzfeed各大媒體專題報導   許多職 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Nick Hornby
*THE SIDE-SPLITTING NEW COMIC SHORT FROM ONE OF BRITAIN'S BEST-LOVED WRITERS, SOON TO BE A MAJOR BBC TV SERIES* ______________________________ Each week, Tom and Louise meet for a quick drink in the pub before they go to meet their marriage counsellor. Married for years and with two children, a recent incident has exposed the fault lines in their relationship in a way that Tom, for one, does not wish to think about. In the ten minutes in the pub they talk about the agenda Learn More
USUAL: RM49.95

NOW: RM 49.95 (-0%)

MEMBER: RM 44.96 (-10%)

By Jean Sasson
In the international bestseller, Princess: The True Story of Life Behind the Veil in Saudi Arabia, Princess Al-Sa’ud and the acclaimed author Jean Sasson began a remarkable series of books. Now, more than twenty-five years later, this compelling journey continues as we follow the fortunes and the dazzling life of the Princess, her friends and her family. But, of course, there is a less glamorous, much darker side to this engaging series, and in Stepping Out of the Shadows Learn More
USUAL: RM49.95

NOW: RM 49.95 (-0%)

MEMBER: RM 44.96 (-10%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Richard Bolles
In today's challenging job-market, the time-tested advice of What Color Is Your Parachute? is needed more than ever. Recent grads facing a shifting economic landscape, workers laid off mid-career, and people searching for an inspiring work-life change all look to career guru Richard N. Bolles for support, encouragement, and advice on which job-hunt strategies work--and which don't. This revised edition combines classic elements like the famed Flower Exercise with updated tips Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By 賈德·戴蒙
  歷史上到底發生了什麼事,讓世界這麼不平等?   「我們這個時代的達爾文」賈德‧戴蒙經典不墜之作   最具原創性與影響力的一萬三千年人類簡史   榮獲普立茲獎、英國皇家學會科學圖書獎、紐約時報暢銷書   36國語言譯本,全球銷售超過數百萬冊   |25週年暢銷紀念版|   為什麼現代社會中的財富和權力分配,是以今日此種面貌呈 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Pitchaya Sudbanthad
Places remember us... 'An important, ambitious, and accomplished novel. Sudbanthad deftly sweeps us up in a tale that paints a twin portrait: of a megacity like those so many of us call home and of a world where sanctuary is increasingly hard to come by' Mohsin Hamid A missionary begs to be sent home. A jazz pianist is hired to perform for ghosts. An army colonel smells the food of home for the last time. A girl designs herself a new face. An old woman uploads her consciousne Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Zoe Folbigg
Heart-warming, wonderful escapism and brimming with charm. I marvelled!' Christie Barlow. 'I absolutely LOVED this! The Note was fabulous and this follow-up was a real treat!' Mandy Baggot. The sequel to the bestselling phenomenon The Note - based on the true story of one girl and her 'Train Man'... A year after the kiss that brought them together in a snowy train-station doorway, Maya and James are embarking on another journey - this time around the world. The trip s Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Egmont
Did you hear about the creeper's birthday party? It really went off with a BANG! Why does Alex love redstone lamps? Because they light up her life. Where do tired miners sleep? On bedrock. The official Minecraft Joke Book is packed full of hilarious jokes that will have you laughing your blocks off! There's something for every Minecrafter, whatever their age. Collect all of the official Minecraft books to become the best Minecrafter you can be: Minecraft Guide to Exp Learn More
USUAL: RM30.90

NOW: RM 30.90 (-0%)

MEMBER: RM 27.81 (-10%)

By Egmont
Have you ever wanted to build an entire land dedicated to battling zombies? This guide will show you how it's done! Inside you'll find build ideas for everything from a zombie arena and a spooky, zombie-infested graveyard to an entire undead city and a top secret lab where zombies are created and cured. Just follow the steps for each build, and before you know it you'll have an entire Land of Zombies. Then, it's just a matter of teaming up with friends to take them out! Coll Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Norshiemah Md Yasan
Hariz dan Hakeem, dua beradik yang berbeza prinsip hidup. Hariz, si teruna tampan yang sejuk beku tetapi penuh dengan kasih sayang dan cinta hanya untuk keluarga. Hakeem, si Romeo kampung yang kacak dan bermulut manis tetapi tidak serius dalam semua perkara. Tak cukup dua orang kekasih, ada hati nak tambah lagi. Tiba-tiba Pak Talib merancang nak jodohkan Raisya untuk Hariz. Macam cacing kepanasan si adik apabila buah hati nak kena pinang dengan abang sendiri. Puas H Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Bonda Nor
Eksklusif di Popular Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Kendra Fortmeyer
For every reader who grew up loving R.J. Palacio's Wonder comes a hilarious, heartbreaking, and magical YA debut about what it means to accept the body you're given. What if the empty space was what made you whole? Morgan Stone was born with a hole in her middle: a perfectly smooth, sealed, fist-sized chunk of nothing near her belly button. After seventeen years of hiding behind lumpy sweaters and a smart mouth, she decides to bare all. At first she feels liberated . . . unti Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Hannah Orenstein
Love at First Like is the perfect rom-com for anyone who's ever looked for love online!'Such a perfect book for this digital age' 5* reader review'The perfect vacation read!' 5* reader review'I inhaled this book' 5* reader reviewIf you love Jo Watson, Zara Stoneley and Sophie Ranald, you'll LOVE Hannah Orenstein!WHAT DOES IT TAKE TO FAKE THE PERFECT LOVE LIFE?Eliza Roth and her sister Sophie co-own a jewelry shop in Brooklyn. One night, after learning of an ex's engagement, Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By 松本大洋 , 永福一成
  ★ 首刷限量套書內容:《竹光侍7》+《竹光侍8》+台灣獨家彩印小海報+劍鬼決鬥大海報(附松本大洋全介紹)   ★ 第八集台版獨家收錄松本大洋、永福一成後記   ★ 第八集台版獨家收錄作家吳明益近六千字長篇專文解說   ★ 繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈!   ★ 成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超 Learn More
USUAL: RM76.00

NOW: RM 76.00 (-0%)

MEMBER: RM 76.00 (-0%)

By 松本大洋 , 永福一成
★繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈! ★華文讀者跪求十年,首度中文化! ★成熟洗練的時代劇漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作 ★台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻譯、旅日動漫達人馬世儀日文審定、漫畫家力本書法手寫字更上層樓,匯集各界死忠鐵粉達人超熱血製作!   《竹光侍》榮獲日本重量級漫畫大獎肯 Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.00 (-0%)

By 松本大洋 , 永福一成
★繼《惡童當街》、《乒乓》、《花男》,松本大洋作品第四彈! ★成熟洗練的時代劇武俠漫畫,松本大洋再度超越自我,浮世繪畫風藝術大作。 ★第八集台版獨家收錄松本大洋、永福一成後記 ★第八集台版獨家收錄作家吳明益近六千字長篇專文解說 ★華文世界讀者跪求十年,首度中文化! ★眾所期待!驚心動魄的完結篇! ★台灣版由Mangasick副店長黃鴻硯翻 Learn More
USUAL: RM42.00

NOW: RM 42.00 (-0%)

MEMBER: RM 42.00 (-0%)

By Moira Fowley-Doyle
The stunning new novel about silenced female voices, family secrets and dangerous truths from the author of The Accident Season. 'Exquisite . . . This is a book to hold tightly to your chest' Irish Times 'Lyrical . . . Compelling' Guardian 'Astonishingly potent' Booklist 'Uncompromising, raw, devastating' Publishers Weekly 'I am in absolute awe of it' Melinda Salisbury On Deena's seventeenth birthday, the day she finally comes out to her family, her wild and mysterious Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By 水野雅登
糖尿病無法根治,只能一輩子吃藥控制? 跟著日本糖尿病名醫這樣做,全員斷開胰島素注射,脫離率100%!   來自臨床診間第二型糖尿病患的驚人實證:   「半年後,糖化血色素就從11.2%下降至6.0%!」   「糖尿病史長達25年的患者,半年內就停止施打胰島素。」   「原本每天施打97單位胰島素,現已斷開注射,還成功減重14公斤!」   本書作 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Liane Moriarty
"If three characters were good in Big Little Lies, nine are even better in Nine Perfect Strangers." --Lisa Scottoline, The New York Times Book Review From the #1 New York Times bestselling author of Big Little Lies Could ten days at a health resort really change you forever? In Liane Moriarty's latest page-turner, nine perfect strangers are about to find out... Nine people gather at a remote health resort. Some are here to lose weight, some are here to get a reboot on life Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Rafina Abdullah
Berkahwin dengan seorang lelaki yang sering menyimpan curiga, bukanlah satu keadaan yang menyenangkan bagi Ariana. Setiap hari yang dilalui, dia perlu berhati-hati dalam setiap langkah. ARIANA "Sebagai pembantu peribadi mak su, Rin tak boleh elak dari berjumpa Haji Fahmi kalau ada apa-apa urusan berkaitan." Izudin... kegagalan rumah tangganya bersama wanita yang dikasihi, menjadikan dia seorang yang over protective selepas berkahwin dengan Ariana. Pantang telinganya mende Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Tiffirah
Caramu berbicara, kalimatmu, kata-katamu, aku masih ingat setiap darinya. Kau kata aku adalah masa depanmu jadi aku memberikan segalanya, namun kini aku adalah masa silammu. -Teja Setelah menghabiskan waktu denganmu, seperti yang dijangka aku mengucapkan selamat tinggal. Aku tidak memiliki apa-apa pun, sekarang aku membiarkan air mataku mengalir. Aku tidak bisa mengambil sehari bahkan sejam untuk merindukanmu. -Tuah Berlayar mengenderai angin, ku bentangkan layar ini. Beru Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Zaif AB
Gempar apabila satu kematian telah berlaku di sebuah hutan lipur yang agak popular. Detektif Osman dan sarjan Rohana diarahkan untuk menyiasat kematian tersebut. Hasilnya kematian itu diklafikasikan sebagai kematian mengejut. Namun lain pula dengan cerita yang disampaikan oleh beberapa orang anggota renjer di kawasan tersebut. Kisah hutan itu berpuaka mula tersebar. Saiful, seorang wartawan majalah, cukup berminat untuk menyelongkar misteri ini. “Sedar-sedar dia terde Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zarini Mansur
Ketika melalui satu jalan pintas, enam sahabat singgah bermalam di sebuah rumah penginapan yang misteri kewujudannya. Kemunculan seorang wanita yang menggelar dirinya Nek Yah menimbulkan rasa curiga kepada Jun. Pesan Nek Yah, “Rumah ni tak sebesar mana. Tapi nenek nak nasihatkan, jangan pergi mana-mana. Takut nanti tak jumpa jalan balik. Lagi satu, jangan diusik barang yang bukan hak kita. Buruk akibatnya.” Kata Fadhli, “Aku rasa ada yang tak kena. Apa kata kita t Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ann Wan Seng
Sama ada dari dahulu atau sekarang, seseorang tidak akan dapat menjadi insan yang berilmu jika tidak belajar. Belajarlah menjadi kuat daripada suatu kehilangan. Buku ini adalah siri ke-3 “Jumaat bersama Tok Guru” yang saya tulis. Pengisiannya masih lagi membicarakan mengenai tafsir Al-Quran yang disyarahkan oleh Tok Guru. Antara kandungan yang menarik, adalah; :: Menelusuri Hikmah Kejadian Diri :: Peristiwa Pada Tahun Kelahiran Nabi Muhammad :: Mencari Redha Tuhan Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Fahd Razy , Rasydan Fitri
Sains Menulis Puisi' menyorot penulisan puisi dari perspektif yang unik. Penulisan puisi yang kebiasaannya abstrak, seni, dan subjektif telah dipasang pada kerangka yang teoretik, teknikal, praktikal, 'reproducible' dan mudah diaplikasi oleh penulis, baru atau lama. Menulis puisi bukan lagi satu 'proses terawang-awang' tetapi berpijak dan fizikal. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Fahd Razy
Hospital adalah sebuah gelanggang yang sukar diduga. Pelbagai kerenah, ragam, juga warna manusia saling bergelumang dan mencelorengkan. Bergelar petugas kesihatan umpama melihat ke dalam cermin kehidupan. Menjadi pemerhati yang tajam, juga sesekali terheret sama ke kancah yang menikam. 25 KES daripada 25 PENULIS ini merakam pengalaman itu. Sejumlah pertembungan yang kemas pada ingatan seperti retak sekeping cermin. Sentiasa ada setiap kali mereka merenung ke dalamnya. Tha Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Shafie Abdul Rahman
Sesungguhnya, jika hadiah Nobel telah mula diperkenalkan sejak abad ke-9 lagi, tidak syak lagi bahawa penerima anugerah tersebut bermula daripada abada ke-9 hinggalah abad ke-15, semuanya akan dibolot oleh cerdik pandai Islam! Pelbagai ikon menjadi pujaan dan sebutan dalam kalangan generasi muda serta anak-anak remaja kini. Ada antara mereka termasuklah para artis dan selebriti baik di peringkat antarabangsa mahupun di peringkat tempatan. Namun kurang sekali antara kita khus Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Mohd Arif Ariffin
Dahulu golongan khunsa dan transeksual ini adalah antara golongan yang dirahsiakan identitinya. Tiada siapa yang tahu kewujudan jantina unik ini. Dalam masyarakat, golongan ini menjadi golongan minoriti dan dianggap memalukan nama baik keluarga dan keturunan. Namun begitu, pada zaman sekarang semakin ramai golongan ini yang keluar ke masyarakat dan secara terang-terangan menonjolkan diri mereka tanpa rasa malu atau rendah diri. Mereka ini terdiri daripada golongan profession Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By James Crabtree
SHORTLISTED FOR THE FT & MCKINSEY BUSINESS BOOK OF THE YEAR AWARD 2018 A Financial Times Book of the Year and an Amazon Top 100 Book of the Year India's explosive rise has driven inequality to new extremes, with millions trapped in slums as billionaires spend lavishly and dodge taxes. Controversial prime minister Narendra Modi promised `to break the grip' of the Bollygarchs, but many tycoons continue to thrive amidst the scandals, exerting huge influence over business Learn More
USUAL: RM49.95

NOW: RM 49.95 (-0%)

MEMBER: RM 44.96 (-10%)

By Monarth
Publisher's Note: Products purchased from Third Party sellers are not guaranteed by the publisher for quality, authenticity, or access to any online entitlements included with the product. The go-to guide to successful leadership, updated with new tools and insights to help you stand out among the competition at every turn in your career Talent and skills are important, but what separates successful leaders from their less successful peers is the ability to harness the power Learn More
USUAL: RM114.00

NOW: RM 114.00 (-0%)

MEMBER: RM 102.60 (-10%)

By Mohd Daud Bakar
"Syariah dan fekah perlu bertindak balas dengan perwatakan dan pemboleh ubah dalam masyarakat. Fekah adalah satu intrumen yang hidup dan sehubungan itu, perlu bersosialisasi dengan semua isu dan permasalahan dalam masyarakat berdasarkan tempat dan masa. Adakala Syariah dilihat memberikan pelbagai solusi kepada isu yang sama bukan kerana Syariah tidak konsisten tetapi kerana isu dan struktur masyarakat yang berbeza dan berubah. Malah, pemikiran dan kepercayaan bahawa Syariah Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mohd Daud Bakar
Hutang dalam masyarakat moden adalah sudah menjadi perkara biasa. Kalau tidak hutang, banyak perkara tak boleh buat. Namun, ada hutang yang baik dan ada yang 'memeningkan kepala'. Saya dan Razman cuba memberikan beberapa tips dalam pengurusan hutang secara berhemah. Hutang tidaklah buruk kalau diuruskan dengan baik sebab agak susah untuk hidup tanpa berhutang...ada hutang biasa dan ada hutang untuk bisnes. Penawar kepada budaya hutang ialah pengurusan aliran tunai yang sihat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Mohd Daud Bakar
Buku pertama dan kedua saya dalam genre motivasi adalah I Have 25 Hours A Day dan Pulun. Buku baru saya Engsel Kehidupan adalah buku ketiga saya dalam genre motivasi dan self improvement. Dalam kehidupan terdapat banyak engsel kehidupan seperti mama pintu dan tingkap rumah dan bangunan perlu kepada engsel. Rumah boleh wujud tanpa pintu yang berengsel tapi tidak akan sempurna. Pintu akan terkehel dan lama2 terpelenting dan rumah akan terpelahang. Bagitulah kehidupan kita Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Julia Basri
Hidup bergelumang dengan dosa, perkara biasa bagi Umaira. Farok, Zaman dan Razif buat hidup Umaira kian celaru hingga akhirnya dia lari jauh membawa diri. Bahana dosa silam Umaira terpaksa ditanggung Adamia Qaisara. Izwan pula tak putus-putus mengambil kesempatan pada Adamia. Pertemuan tak di duga melakar kisah baru antara Adamia dan Adam Hakimi. Masing-masing ada agenda tersendiri. Adamia tidak rela dirinya dimiliki Izwan. Adam pula muak dengan cinta murahan Karina. “ Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Fitri Umairah 
SEORANG diri berjalan dekat kawasan ni memang sedikit menggerunkan. Terkadang terasa macam ada mata-mata yang memerhatikan tingkah lakukanya secara diam-diam dan sembunyi-sembunyi. Rayyana menebarkan pandangannya ke sekeliling jalan, tiada sesiapa. Rumah yang ada dekat tepi jalan ni pun macam tak berpenguhuni. Eh apa pula, cuba tengok jam dah pukul berapa... nak senja. Kebiasaan orang kampung sini bila hari dah nak senja anak-anak semua mereka akan arahkan untuk masuk k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Nurhayati Ishak
Antara Issam dan Haider mana satu harus kupilih. Kedua-duanya aku cinta. Issam, manusia yang disumpah menjadi seekor kuda putih. Haider yang disumpah menjadi naga. Kedua-duanya kejap disimpan di dalam hati. Nakalnya Haider membuatkan hati ini geram! Tetapi dalam nakalnya, dia sangat mengambil nberat, membuakan aku terus jatuh cinta. Sikap selamba Issam ada kala melemaskan. Tetapi raut wajah dan keterampilannya membuatkan hati ini gedebuk! Jatuh tanpa sengaja. Aku juga cintaka Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Mardhiah
Kisah silam yang sentiasa melukakan. Namun kisah cinta aku hadir seperti langit yang meneduhkan ********** “Kalau kita ditakdirkan berpisah, you nak cari lelaki yang macam mana?” Khalil “Kalau dia senyum kan, hati I mesti akan rasa berdebar-debar. Macam ada gendang tau kat hati I nanti.” Sara Namun bilang emak, Sara ini tak akan sesekali beroleh bahagia. Sumpah itu sendiri telah diiakan oleh Sara, bahawa memang takdirnya akan begitu. Bahagia takkan pernah s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By Meg Leder
Parker struggles to reconnect with her twin brother, Charlie—who’s recovering from cancer—as she tries to deal with her anxiety about the future in this powerful new novel. Twins Parker and Charlie are polar opposites. Where Charlie is fearless, Parker is careful. Charlie is confident while Parker aims to please. Charlie is outgoing and outspoken; Parker is introverted and reserved. And of course, there’s the one other major difference: Charlie got cancer. Parker did Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By Tadatada
SASARAN PENGEMBARA NO.1! FEROCIOUS FOUR MESTI DIHALANG! Ferocious Four melarikan diri ke Pulau Sentinel Utara yang terpencil. Lulu dan pengembara lain terus megejar mereka. Kekalahan Ferocious Four dalam pertempuran sebelum ini mendorong Void melakukan sesuatu di luar jangkaan. Dia telah menyuntik dirinya dengan darah Raksasa Langit dan Alex 'berhubung' dengannya. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Nishiki
Meow ternampak pemuda baik hati bagi kucing terbiar makan. Tapi lepas dia bagi makan, peket makanan dibiarkan kat situ dan sisa makanan pun tak dibersihkan. Niat nak bagi kucing makan tu memang bagus, tapi... hmm, apa Meow patut buat ni? Meow ke kena bersihkan semuanya? Saksikan ragam dan sisi kucing yang tak pernah diketahui dalam jilid ke-8 ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Shiki Mizuchi
Kisah Keajaiban dua jiwa yang melangkaui masa~ Pertemuan dengan Tokiwa Matsuri mengubah warna hidupku. Namun dia hilang semasa musim panas dua tahun lepas. Dia gadis pertama aku suka dan semua yang berlaku terlalu sukar untuk aku terima. Pada hari lahirku yang ke-20, entah kenapa aku kembali ke musim bunga lalu. Sambil mencerna apa yang berlaku, aku jumpa Matsuri semula! Setiap hari aku jalani hidup berbeza dari sebelum ini, menikmati detik berdua dan luahkan perasaan p Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Azimah Lily
HELENA ISABELLA gadis kacukan Melayu Sepanyol yang membesar di luar negara. Selepas tamat pelajaran, Helena mengambil keputusan bekerja di Malaysia. Atas faktor kerja, Helena menyewa di rumah sewa Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah sehingga projek syarikatnya di utara semenanjung tamat. Mulanya Helena kekok tetapi Helena belajar sesuaikan diri dengan suasana kampung yang begitu asing baginya. Kehadiran tetamu di rumah Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah tidak disenangi oleh Helena. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Farhah Aiddin
Hijab Qasyaf bukanlah hadir dengan semula jadi, tapi hijabnya terbuka atas hatinya yang hitam dan dendamnya dengan Nada, kakaknya. Qasyaf Ilmi memiliki perangai yang cukup memeningkan keluarganya. Akhirnya, dia dihantar tinggal bersama datuknya. “Mereka hantar cara baik, mereka nak ambil pun cara baik. Jangan fikir bukan-bukan.” Atok menasihatinya. Kepulangannya di rumah membuatkan Qasyaf menjadi lebih tertekan dan pelbagai gangguan mengganggunya, malah cuba menced Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Faizah Mohd Noh
"Manusia! Penuh dengan alasan kan? Kalau kita sibuk, dia kata dia sunyi. Kalau kita sentiasa ada, dia kata kita mengongkong."- DIANA "Susah juga. Bila kita terpaksa berhadapan dengan orang yang salah, tapi menipu untuk raih kemenangan." – SYAFIQ Dua insan berbeza. Bertemu kerana dendam. Kisah silam yang disimpan rapat oleh Diana, kini diungkit-ungkit Syafiq. Lelaki yang hadir dalam hidupnya kerana satu titik noda yang membawa kepada kehancuran. Diana cuba lari, na Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Mirei May
‘Perampas! Tak kahwinlah kau sampai ke tua!!!’ Demi Allah, tohmahan itu terlalu memeritkan. Demi Rabbnya Yang Maha Pengampun, dia rela mengalah asalkan wanita yang disakitinya itu, menemukan cinta sucinya semula. Lantas dia berkelana, membawa kesedihan nun jauh ke Kota Seoul. Bagi UMAIRAH HUSNA, tiada insan yang lebih teruk ditimpa ujian daripada Yang Maha Esa, melainkan dirinya. SHEIKH MUZAMMIL FARHAN, Encik Penunjuk Arah setibanya Maira di Seoul, nampak garang di lu Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 26.40 (-20%)

MEMBER: RM 26.40 (-20%)

By Air Team
GOPHER MEN DALAM BAHAYA! PASUKAN X-VENTURE, BERSEDIA! Setelah menerima misi baru, Pasukan X-VENTURE menuju ke Mexico untuk mencari Gopher Men misteri. Mereka yang menganggap tugasan diberi ringkas dan mudah berdepan ancaman bahaya di dalam pembetung! Adakah Remy, Shah dan Jumbo berjaya menyelamatkan Gopher Men dan mengelak dari PEMBURU MAKHLUK ASING? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

1-6970 of 6970

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top