0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Dr. Hassan Noor 'Found 560 Related Products
By 盧安娜.馬奇斯
勇敢,是可以練習的!   ★如果你在該堅強的時候膽怯,在該堅決的時候卻屈服了,這本書是你的解藥。   ──丹尼爾.品克,暢銷書《未來在等待的人才》《動機,單純的力量》作者   ★作者研究獲蓋茲基金會與橋水基金創辦人達利歐慈善基金會大力支持。   面對不舒服的新處境、壓力過大的新挑戰,   不能只用Just Do It為自己打氣!   在 Learn More
USUAL: RM66.20

NOW: RM 66.20 (-0%)

MEMBER: RM 59.58 (-10%)

By 唐納.米勒 , J.J.彼得森
  ★ AMAZON讀者4.7顆星好評:「行銷界的必讀之書!」「從事商業的人都要看!」   ★ 任何產業做了絕對有效的行銷5步驟,從此不再為無效行銷浪費時間與金錢!   ★ 解世博(行銷表達技術專家)、電商人妻Audrey(社群玩家) 好評推薦!   如何在10秒鐘內留住客戶,並成功讓他們下單?   備受好評的《極簡商業課》作者唐納.米勒這次帶來「極 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Sesungguhnya sekarang ini kita masih hidup. Tetapi suatu hari nanti kita akan mati. Hanya Allah SWT yang mengetahui bila dan di mana kita akan mati. Kematian sebagai pintu gerbang menuju kehidupan akhirat setelah mengalami Sakaratul Maut. Ia adalah peristiwa yang sangat dahsyat. Rasulullah SAW pun merasakan Sakaratul Maut. Bagaimana Rasulullah SAW, sahabatnya, orang-orang shalih serta orang derhaka dijemput dan mengalami Sakaratul Maut? Selain Sakaratul Maut, dikupaskan juga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Dr. Muhammad Arif Musa
Perumpamaan juga dikenali sebagi amthal, telah didatangkan oleh Allah SWT dalam al-Quran sebagai kefahaman manusia terhadap sesuatu isu yang dibincangkan. Antara perumpamaan atau kiasan yang didatangkan menyentuh beberapa aspek kehidupan seperti akidah, syariat akhlak dan pemikiran. Menggunakan laras bahasa yang mempunyai nilai estetika, membuatkan setiap perumpamaan yang diterjemah, menghasilkan mesej penting untuk diteladani. Bahkan, memudahkan setiap manusia menghayati pa Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 20.70 (-10%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Dr. Rosnah Mat Zin
Kamus ini dibangunkan dengan tujuan utama untuk membantu pelajar dan semua golongan bagi memperkaya perbendaharaan kata dan mempertingkatkan pemahaman mereka dalam kedua-dua bahasa; Melayu dan Inggeris. Dalam marcapada yang semakin memerlukan komunikasi yang berkesan dan berinteraksi dengan mantap, kemahiran berbahasa yang baik adalah kunci untuk berjaya dalam pelbagai aspek kehidupan. Dengan pilihan kata dan frasa yang teliti dan tepat, kamus ini dicerakinkan untuk memenuhi Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 35.10 (-10%)

MEMBER: RM 31.20 (-20%)

Out of stock

By Syud
Dia tu macam... vignette. Keliling gelap, tengah-tengah sahaja yang jelas. Dan tiada garis jelas yang memisahkan antara keliling yang gelap dengan tengah yang terang itu. Macam mimpi. [i] Kata Najiha: “Aku nak kekalkan sikap aku yang hanya akan ingat benda gembira. “Eloklah tu. Ubah angin, ubah tempat. Hijrah itu satu benda yang elok.” Dia berhijrah untuk memulihkan hatinya yang sedikit calar. Calar yang tak ada kesan pun… kan? “Najiha.” Dia memperkenal Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

Out of stock

By Rose Harissa
Mikanadira, tidak pernah bermimpi akan memiliki seorang lelaki bergelar komando dalam hidupnya. Apatah lagi lelaki itu datang dari salah satu elemen di bawah naungan 21 GGK, Skuadron Uniform — 11 RGK. Kematian papanya akibat terbunuh dalam satu insiden pergaduhan membuat Mika membenci anggota-anggota pasukan beruniform. Tapi takdir menemukannya dengan Umar Alhaidhar dalam tiga pertemuan yang dia sendiri tidak sedari lelaki itu adalah orang yang sama. Orang kata cinta itu b Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

Out of stock

By
Dr. STONE 新石纪 New World Season 3 JAP/ENG (E / C / M) With the ambitious Ryuusui Nanami on board, Senkuu Ishigami and his team are almost ready to sail the seas and reach the other side of the world—where the bizarre green light that petrified humanity originated. Thanks to the revival of a skillful chef, enough food is being prepared for the entire crew, and the incredible reinvention of the GPS promises to ensure safety on the open sea. Preparations for the upcomi Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Dr. STONE 新石纪 Season1-3 JAP/ENG (E / C / M) One fateful day, all of humanity was petrified by a blinding flash of light. After several millennia, high schooler Taiju awakens and finds himself lost in a world of statues. However, he’s not alone! His science-loving friend Senku’s been up and running for a few months and he's got a grand plan in mind—to kickstart civilization with the power of science! 全人类被神奇的现象一瞬间石化后过了几千年 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Matthew Blake
THE WORLD WILL KNOW HER NAME What if your nightmares weren’t really nightmares at all? We spend an average of thirty-three years of our lives asleep. But what really happens, and what are we capable of, when we are sleeping? Anna Ogilvy was a budding twenty-five-year-old writer with a bright future. Then, one night, she stabbed two people to death with no apparent motive—and she hasn’t woken up since. Dubbed “Sleeping Beauty” by the tabloids, Anna suffers from a Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

By 戴月芳
死亡不代表結束,而是生命的又一次旅行。   人面對死亡,很少灑脫,因為害怕失去,恐懼面對未知的死亡。作者在她的人生遇見了四次死亡,從以為父親出國旅行到母親病痛離世,這些對死亡的認知轉變需要歲月和閱歷給她智慧面對。   藏傳佛教生死輪迴學像是經驗老到的死亡之旅導遊,鉅細靡遺向我們介紹中陰世界的景象和旅遊須知,最棒的是向我 Learn More
USUAL: RM89.30

NOW: RM 89.30 (-0%)

MEMBER: RM 80.37 (-10%)

By Noor Suraya
“Ayah diserang strok, Dahlia! Ayah tiba-tiba jadi teringat padamu. Kamu tu cekal macam Opah Orkid!” puji ayah tiba-tiba. Padahal dulu, bukankah aku telah disuruh pergi? Bukankah selepas peristiwa menyayat hati itu, aku bagaikan sudah menjadi anak perempuan orang lain, ayah? Itulah asalnya kenapa Dahlia, pembantu kurator di Muzium Orang Asli Canberra pulang ke Malaysia. Dahlia sang archaeologist yang tidak tahu apa-apa tentang kebun teh, dan tidak ingin ambil tahu apa-ap Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

Out of stock

By JUMP.COMIC出版編輯部 、 鳥山明
世界最邪惡的軍隊‧紅領巾軍復活了!他們讓超級天才Dr.赫德打造出人造人。察覺異變的比克潛入紅領巾軍的秘密基地!在基地裡,他得知了最凶惡的兵器‧終極賽魯的存在。比克與孫悟飯一起對上了人造人伽瑪1號、2號。被逼急的紅領巾軍總帥,終於讓終極賽魯失控。世界崩壞迫在眉睫,能拯救這次危機的是? Learn More
USUAL: RM61.00

NOW: RM 61.00 (-0%)

MEMBER: RM 61.00 (-0%)

By Dr. YOUTH 金裕洙
今天正確的運動和姿勢,造就明天的膝蓋 專業復健科醫師教你,四階段打造不會痛的健康膝蓋 第一階段消除、第二階段重建、第三階段強化、第四階段治癒 打造可以使用到100歲的膝蓋!   ▶吃葡萄糖胺對膝蓋痛有效嗎?   ▶退化性關節炎,一定要動手術?   ▶戴護膝會讓肌肉變弱,所以不能長時間戴?   ▶打玻尿酸、PRP注射有用嗎?   「啊! Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Sri Rohayu Mohd Yusop
Hassan Basri terjumpa buku lama pusaka datuknya. Rupa-rupanya itu adalah jurnal Tun Cempaka pada era Perang Bendahara Pahang. Tun Cempaka menjadi saksi kepada pengajian seni pantun Kakandanya, Hassan Perwira dengan anak saudara Gabenor British, Katherine Cavenagh. Menjadi persoalan yang besar. Kenapa perempuan inggeris itu berminat hendak mendalami seni pantun Melayu sedangkan hubungan Melayu dan British sedang tegang? Hassan Basri tersentak. Sahabatnya Khadija menunjuk Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By June Eding , Dr. Debbie Ellis
Innovative and refreshing strategies for how to love, understand, and communicate with difficult people—at home, at work, and in your community Most of us know someone who, for whatever reason, always seems to cause problems, irritate others, or incite conflict. Often, these people are a part of our daily lives. The truth is that these troublemakers haven’t necessarily asked to be this way. Sometimes we need to learn new approaches to deal with people who are harder to g Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Gill Thackray 
Best-selling author of The 5 Love Languages(R) Gary Chapman shares the pathway to creating happy-hearted, unbreakable, whole families! You have hopes and dreams for your family. Yet, it's easy to become overwhelmed and discouraged. Strong, healthy families are possible and do exist. But they do not happen without help and support. To establish vibrant, well-founded patterns in your own family, you will need to learn how to recognize and apply the qualities that healthy famil Learn More
USUAL: RM67.90

NOW: RM 67.90 (-0%)

MEMBER: RM 61.11 (-10%)

By Neil Fiore
Learn how to overcome procrastination and enjoy guilt-free play! One of the most effective programs to combat procrastination, THE NOW HABIT has sold over 100,000 copies, has been translated into 11 languages, and is now revised and updated. Featuring a new preface and a new section providing strategies to understand and deal with the role technology plays in procrastination today, The Now Habit offers a comprehensive plan to help readers lower their stress and increase thei Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By 手塚治虫 , 田畑由秋 , 大熊由護
作畫與劇情皆極度紮實、值得收藏的劃時代超蛻變話題作!!!   手塚治虫《怪醫黑傑克》堪稱醫療漫畫的頂尖之作。   作中主角間黑男(即後來的黑傑克)   是為了什麼而開始無照行醫、成為收取天價醫療費的密醫呢…   ★「如月篇」開始,也是青年黑傑克的「終章」開幕──   ★在原作中有超高人氣的如月,與黑傑克相遇的故事登場!    Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.00 (-0%)

By Veon , Vezill
Dendam Matthew Berpunca Dari Zaman Kanak- Kanak? Ketika berusia tujuh tahun, Matthew mengidap penyakit aneh. Dia sering muntah dan pengsan seolah- olah diracun sehinggalah pada suatu hari, seorang doktor bernama Rita muncul. Dengan bantuan Dr. Rita, Matthew semakin sihat dan pulih. Namun, apa yang berlaku seterusnya menimbulkan dendam di dalam hati. Kembali ke masa kini, Remy dan rakan- rakan terus berusaha menyelamatkan bumi. Adakah mereka akan berjaya? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Dr. Amir Syahir , Fakhrur Radzi
Sejak kecil, hidup kita sudah ada susunan yang tersendiri – bermula dengan sekolah dan berakhir dengan universiti. Apabila keliru, akan ada ibu bapa dan guru membimbing. Namun, setelah masuk ke alam dewasa, kita terpaksa memutuskan banyak hal sendiri, termasuk arah tuju kerjaya dan hidup. Kalau tersilap pilih, rasa macam ketinggalan bertahun-tahun. Adakah cara untuk tidak gagal sejak awal? Perjalanan mengejar kerjaya impian bukanlah seperti berjalan di atas garis lurus. Cit Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Pilkey , Dav
The Cat Kid Comic Club is in crisis! After learning that one of their comics will be published, the baby frogs are filled with anxiety and doubt. How will they get their creative groove back? Will Naomi or Melvin emerge as a leader? Will Flippy convince them to finally straighten up and fly right? The story is hysterical, thought-provoking, and full of action-packed mini-comics: ""Frogzilla vs. Mechafrogzilla,"" ""I Am Dr. Fredric Wertham,"" ""Two Birds,"" and ""RoboChubbs."" Learn More
USUAL: RM57.90

NOW: RM 48.90 (-16%)

MEMBER: RM 42.90 (-26%)

By Areila Sahimi
Hanya dengan satu mesej Whatsapps, semudah itu Helmy Redza mengucapkan kata perpisahan. Walau pedih, Syikin harus sedar diri. Helmy yang sekarang bukan lagi seperti Helmy yang dulu. Helmy sekarang seorang bintang. Dia pula, masih lagi gadis biasa yang rupa tak seberapa, bakat pula tiada. Namun disebabkan satu insiden buat Syikin yang bukan siapa-siapa, menjadi perhatian netizen Malaysia. Video viral yang tersebar telah mengubah hidup Asyikin Badarudin. Sekelip mata dia yan Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 22.90 (-21%)

MEMBER: RM 22.90 (-21%)

By
这本书将与您分享有关股权与房产投资的策略,这些策略将帮助您在小资本的基础上实 现财富的增长。本书深度剖析了房地产投资生命周期(土地征用、建筑发展、物业管理、 装修、翻新、重建)和企业投资生命周期(初创、成长、扩展、成熟)等等的十大概念。 这些概念由Adj. Prof. Dr. Ts. Maxshangkar提出,为您提供了前所未有的投资洞察。 在房地产投资领域,我 Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Neal D.Barnard
Your Body in Balance provides step-by-step guidance for understanding what's at the root of your suffering-and what you can do to feel better fast. Few people realize that a simple food prescription can help you tackle all these and more by gently restoring your hormone balance, with benefits rivaling medications. Neal Barnard, MD, a leading authority on nutrition and health, offers insight into how dietary changes can alleviate years of stress, pain, and illness. What's more Learn More
USUAL: RM99.95

NOW: RM 99.95 (-0%)

MEMBER: RM 89.96 (-10%)

By Nouriel Roubini
"Read and pay attention" (Martin Wolf, the Financial Times): the bestselling author of Crisis Economics argues we are heading toward the worst economic catastrophe of our lifetimes, unless we can defend against ten terrifying threats. Renowned economist Nouriel Roubini was nicknamed “Dr. Doom,” until his prediction of the 2008 housing crisis and Great Recession came true--when it was too late. Now he is back with a much scarier prediction, one that we ignore at our peril Learn More
USUAL: RM99.95

NOW: RM 99.95 (-0%)

MEMBER: RM 89.96 (-10%)

By Robyn Silverman
A step-by-step guide to answering your kids' toughest questions "When people die, where do they go?" "Why is her skin darker than mine?" "But how does the baby get in there?" Don't panic. While we know that the first step to connecting deeply with our kids is being able to communicate, empathize, and answer their biggest queries, what do you do when that tricky-to-answer question comes out of the blue? Sometimes we just don't know what to say, so we simply change the subject Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 84.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.46 (-10%)

By David J. Schwartz
Millions of readers have discovered the secrets of success in this classic guide to achieving your dreams. Whether your goal is to earn more, lead better, or simply find more confidence and satisfaction in life, this inspiring and actionable guide will show you the way. Motivational expert Dr. David J. Schwartz presents a carefully designed program for getting the most out of your job, your relationships and family life, and your community. He demonstrates that you don’t n Learn More
USUAL: RM76.95

NOW: RM 76.95 (-0%)

MEMBER: RM 69.26 (-10%)

By Farah Aisyah Ahmad
"Setelah saya membuat penelitian terhadap buku Haid & Istihadah for Dummies buah tangan Ustazah Farah Aisyah Ahmad ini, saya dapati bahawa buku ini bertepatan dengan fiqh darah wanita menurut pandangan Mazhab Syafi'i, dan ia cukup sesuai untuk dihidangkan kepada adik-adik wanita di tempat kita.”- Ustaz Abu Usamah Mohd Hanapiah Hj. Hussin "Buku ini mengandungi panduan asas tentang cara mengira haid dan istihadah. Ia dipermudahkan dengan memberikan contoh dan rajah bagi setia Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Dr. Yahya Bin Osman & Nur Aliyatul Husna Yahya
Buku Siri Motivasi Sri Saujana bagi Tajuk 'Pemimpin dan Karakter' sangat istimewa dengan tajuk-tajuk yang sangat menarik sebagai persiapan untuk menjadi seorang pemimpin organisasi yang cemerlang: Kepimpinan Kompentensi Diri Pemimpin Kepimpinan Akademik Pemimpin Sebagai Pengurus Perubahan Kepimpinan Berteraskan Kepercayaan dan Inspirasi Kemahiran Kejurulatihan dan Pementoran Kepimpinan Dalam Memacu Pembinaan Karakter Kepimpinan Dalam Menghadapi Cabaran VUCA Penulis seorang ya Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Aznur Aisyah Abdullah & Normalis Amzah
Pn. AZNUR AISYAH merupakan guru bahasa Jepun di Pusat Kajian Bahasa dan Linguistik, Fakulti Sains Soisal dan Kemanusiaan, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Beliau memiliki ijazah sarjana (Linguistik) dari UKM dan ijazah sarjana muda (Kejuruteraan) dari Universiti Gunma, Jepun. Beliau telah berkhidmat di UKM selama 11 tahun dan pernah dilantik sebagai pensyarah pelawat di Tokyo University of Foreign Studies (TUFS), Jepun. Bidang kajian beliau adalah pengajaran dan pembelaj Learn More
USUAL: RM65.00

NOW: RM 65.00 (-0%)

MEMBER: RM 58.50 (-10%)

By Noorshahira Ghazalli
Tidak mengapa jika kita rasa tersakiti atau menangis atau sedikit down dengan ujian yang datang. It’s okay! Rasa yang kita rasai dan raga yang menzahirkan tindakan bukan tanda kita wanita lemah. Itu tanda kita sedang berdamai dengan apa yang menimpa. Kita hanya mengambil sedikit masa untuk berasa lega. Tapi bagaimana jika kita tahu ujian-ujian yang kita hadapi itu pernah terjadi kepada wanita-wanita solehah yang hidup terlebih dahulu daripada kita? Kehidupan mereka in Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By 夏琳
2022鍾肇政文學獎長篇小說類評審推薦獎 400年前桃園以豐富的鹿皮資源初次登上貿易舞台 如今已演變為工業大城與國際關隘 桃園古今兩代人的超時空連線 述說著桃園這塊豐沃大地的前世今生   血腥與破壞、希望與重建,生死交融,生命一代又一代地延續。   山崖之南,一個被統稱為南崁四社的平埔族聚落,在大半北桃園區域存在了四百年以上,以豐富 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Dr. EE Zhang
What do you know about getting healthy and staying healthy? Eat better, exercise, and sleep more... But what should we eat and why? Do our daily food choices really impact our hearts, lungs, and brain? Is getting sick an inevitable occurrence or one we have control over? Much of our medical knowledge is gated behind complicated concepts that are too hard to understand. As a result, we have a heavy dependence on doctors and a blind reliance on prescriptions and medical tec Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Dato' Dr. Abdul Basit Hj. Abdul Rahman
Al-Quran sering menggunakan kalimah wa absyiru (khabar gembira) untuk menenteramkan hati orang mukmin, agar tetap berada di jalan lurus. Datangnya kalimah ini umpama angin sejuk di kala teriknya kehidupan yang penuh dengan rintangan dan cabaran. Dijanjikan syurga, nikmat buat yang sabar, diberi ganjaran pahala berganda dan ditanam kasih sayang dalam hati, merupakan antara khabar gembira daripada Allah SWT buat golongan beriman. Walaupun terpaksa berjalan di atas ‘duri’ du Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 30.60 (-10%)

MEMBER: RM 27.20 (-20%)

By Prof Madya Dr. Taufik Ismail , Fuad Ismail
Buku ini membawakan perbahasan empat mazhab utama dalam mazhab fiqah yang agung, iaitu mazhab Hanafi, Maliki, Syafi‘i dan Hanbali. Hal ini dikatakan demikian kerana permasalahan solat adalah permasalahan yang penting dalam perbahasan keempat-empat mazhab dan permasalahan yang mempunyai banyak perbezaan pendapat antara mereka. Namun demikian, kita perlu mengamalkan mazhab Syafi‘i secara umumnya dalam kehidupan seharian kerana masyarakat kita sejak dahulu lagi mengamalkan m Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Dato' Dr. Abdul Basit Abdul Rahman
Buku Islam adalah Cara Hidup ini diterbitkan sebagai wadah untuk membantu kita agar lebih mengetahui dan memahami konsep Islam dengan lebih menyeluruh dari segenap aspek. Buku ini meliputi syariat Islam, ibadat, fitrah beragama Islam, akhlak dan juga hubungan dengan Allah SWT. Semoga ia dapat memberikan manfaat kepada para pembaca dan seluruh umat Islam dalam memaknai ‘Islam sebagai Cara Hidup’ agar dapat kita rasai manisnya beragama Islam. Learn More
USUAL: RM59.00

NOW: RM 59.00 (-0%)

MEMBER: RM 53.10 (-10%)

By John Link
One of the most comprehensive and bestselling books on breast cancer treatment and survival, completely revised and updated The seventh edition of The Breast Cancer Survival Manual provides essential updates on treatment and care, enhancing the basic information that has made this the most trusted guide for women diagnosed with breast cancer for the past two decades. This edition includes the most current advice on: · The genomic basis of breast cancer and recent changes i Learn More
USUAL: RM105.90

NOW: RM 105.90 (-0%)

MEMBER: RM 95.31 (-10%)

By Gail Gross
Winner of the 2019 National Parenting Product Award • Ranked #1 by BookAuthority for 2019 Best New Parenting Books Your child’s DNA is not destiny; you are at the helm, guiding their course. With this book, you can learn how to: Harness your power as a parent Use science to guide and nurture your child so they can achieve all of their dreams Shape your child's brain in early years and set a healthy foundation that will enrich the rest of their lives Avoid parenting pi Learn More
USUAL: RM91.90

NOW: RM 91.90 (-0%)

MEMBER: RM 82.71 (-10%)

By 史蒂芬·法默
  ★中文版獨家贈禮★   1.春花媽占卜獨家心法——「自然神諭占卜卡vs.春花媽宇宙藥輪動物牌卡」聯合使用說明,為你帶來雙倍的護持與多方位解讀   2.高級絨布牌卡收納袋——量身訂製絨布收納袋,隨身占卜超便利   《靈性動物完全指南》作者史蒂芬・法默博士最新力作   重啟直覺,讓自然靈重新回歸生活   享有全宇宙的指引與護持   知 Learn More
USUAL: RM184.80

NOW: RM 184.80 (-0%)

MEMBER: RM 166.32 (-10%)

By  Jennifer McAdam
*A NEXT BIG IDEA CLUB MUST-READ BOOK FOR AUGUST 2023* "[An] exhilarating mix of memoir and true crime. . ." — Publishers Weekly (starred review) The astonishing true story of the coal miner’s daughter who took on the creators of the world’s biggest financial fraud and helped the FBI to convict them The OneCoin global cryptocurrency fraud stole tens of billions of dollars from ordinary people around the world. Unlike Madoff or Enron, who relieved the world’s wealthi Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

By Dr. Caroline Leaf
Every Parent's Guide to Supporting a Child's Mental Health Is your child struggling with toxic thoughts or mental health challenges brought on by stress, breaks in routine, isolation from friends, bullying, or social pressure? If left unaddressed, these mental messes can follow your child into their teens and adulthood, causing mental, emotional, relational, and physical problems that will steal their peace and joy in life. If you're seeing the signs of a mental mess, there Learn More
USUAL: RM66.90

NOW: RM 66.90 (-0%)

MEMBER: RM 60.21 (-10%)

By Dr. Wan Fahmi , Dr.
Keluarlah mengembara ke seluruh pelusuk dunia melihat setiap ciptaan Allah yang luar biasa Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Amly , Noorjehan
Apakah perkara rukun dan sunat berwuduk? Bagaimanakah cara betul? Apakah 13 rukun solat? Bagaimanakah cara solat yang betul bagi lelaki? Adik - adik boleh mengetahui jawapan kepada soalan - soalan di atas dalam buku ini. Buku Belajar Solat bersama Alif disertakan dengan gambar yang adik - adik boleh lakukan aktiviti mewarna di atasnya. Ada juga stiker yang adik - adik boleh lekatkan pada muka surat bahagian pergerakkan solat. Selain itu, adik - adik juga boleh mendengar bacaa Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Amly , Noorjehan
pakah perkara rukun dan sunat berwuduk? Bagaimanakah cara betul? Apakah 13 rukun solat? Bagaimanakh cara solat yang betul bagi lelaki? Adik - adik boleh mengetahui jawapan kepada soalan - soalan di atas dalam buku ini. Buku Belajar Solat bersamam Alya disertakan dengan gambar yang adik - adik boleh lakukan aktiviti mewarna di atasnya. Ada juga stiker yang adik - adik boleh lekatkan pada muka surat bahagian pergerakkan solat. Selain itu, adik - adik juga boleh mendengar bacaan Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 陳盈君
華文世界最重要的13月亮曆法書全新改版上市 IN LAK’ECH! 13月亮曆是你打開天賦力量的窗口 帶你找到天生自帶的支援團隊,在生命長河裡不再踽踽獨行 協助你辨識出內建的挑戰與課題,打破原生模式循環   只有自己才能超越自己,改版大更新:   +新增20圖騰關鍵力量解說,天賦能力更清晰,找到適合發揮的職業與方向   +新增20圖騰的可愛清單以及 Learn More
USUAL: RM104.70

NOW: RM 104.70 (-0%)

MEMBER: RM 94.23 (-10%)

By James Patterson
Dr. Brandt Savage is on sabbatical from the University of Chicago. Instead of doing solo fieldwork in anthropology, the gawky, bespectacled PhD finds himself enrolled in a school where he is the sole pupil. His professor, “Meed,” is demanding. She’s also his captor. Savage emerges from their intensive training sessions physically and mentally transformed, but with no idea why he’s been chosen, and how he’ll use his fearsome abilities. Then his first mission with Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Gary Chapman
Best-selling author of The 5 Love Languages(R) Gary Chapman shares the pathway to creating happy-hearted, unbreakable, whole families! You have hopes and dreams for your family. Yet, it's easy to become overwhelmed and discouraged. Strong, healthy families are possible and do exist. But they do not happen without help and support. To establish vibrant, well-founded patterns in your own family, you will need to learn how to recognize and apply the qualities that healthy famil Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By 馬克·奇斯勒
\美國亞馬遜藝術類暢銷書《一枝鉛筆就能畫1》最新系列作!/ ★百萬人的第一門畫畫課★ /最受世界各地大小朋友歡迎的25堂奇想天開教學\   ●從0延伸∞創意,開啟屬於自己的奇幻冒險   ●掌握12條關鍵繪畫法則,跟隨步驟自然學會   ●沉浸30分鐘畫畫時光,培養專注和感受的能力   「我的一位十歲諮商個案對我說:『傑佛瑞醫生,畫出這些 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Tadatada
MENJADI YANG TERBAIK! ANCAMAN BESAR MENUJU KE BUMI! Alex bersama rakan-rakan menuju ke Taiwan mencari Dr. Logue dan pengembara bernama Leia yang telah hilang selama beberapa hari. Di sana, mereka terjumpa pintu masuk ke Shambhala dan memutuskan untuk melihat lebih dekat. Namun penyiasatan ini membawa mereka bersemuka dengan musuh yang sangat kuat dan jahat. Siapa agaknya?! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Dr. Morgan Elyse Levine
The definitive guide to you and your age, showing you how to live your best life healthy and happy. Research suggests that only 10-30% of our lifespan is determined by our genetics. This means that the vast majority of how we age is directly related to choices we make everyday - how and what we eat, exercise and sleep quality, to name a few. So, while ageing itself may be inevitable, what if there were a way to measure our biological age? And what if there were strategies to Learn More
USUAL: RM72.90

NOW: RM 72.90 (-0%)

MEMBER: RM 65.61 (-10%)

By 克里斯蒂安·贾勒特
2022年人格與社會心理學協會圖書獎 跟過去不一樣很正常嗎? 黑幫頭目怎麼可能成為年輕人的榜樣? 吸毒成癮者為什麼變成超跑運動員? 極度害羞的少女如何變成好萊塢巨星?   一直以來,我們都被告知,終此一生都會被與生俱來的性格所束縛:   內向者永遠被封印在自己的外殼裡;而自戀者將永遠被困在鏡中凝視自我。   但是,如果你可以利用人 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Xeno
With The Beastmaster On The Prowl, X-Central Is Code Red! With protests outside X-Central building to a fever pitch demanding the release of 'Nature's Champion', X-Central staff are declared 'Critically Endangered' by Hansie's escape! Taking Dr. Charles hostage, it's all our heroes can do to negotiate his safe release but what are the Beastmaster's demands?! Meanwhile, Tazen and Anna find themselves in the Canadian wilderness, in pursuit of Tazen's lost voice! With tensio Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Helmy Effendy
Siapa sangka, percutian para pelajar Universiti Tun Dr. Mahathir ke Langkawi untuk menyiapkan assignment dirundung malang besar. Pesawat Boeing 777-300ER, penerbangan MH707 yang dinaiki mereka terhempas di sebuah pulau misteri. Afiq Zaki, Tengku Nizariff dan Ummu Habibah, tiga orang sahabat baik antara penumpang pesawat itu. Siapa sangka, pulau itu menyimpan seribu misteri yang menanti untuk dibongkarkan mereka yang terselamat daripada nahas besar itu. Entah kenapa juga, t Learn More
USUAL: RM37.00

NOW: RM 37.00 (-0%)

MEMBER: RM 33.30 (-10%)

By J won
  ◤ 絕版書價飆漲22倍的傳奇長銷書,讀者敲碗增訂版!   ◤ 教保文庫、YES24、阿拉丁書店……韓國各大書店讀者評價近滿分9.9星!   ◤ 畢德歐夫│最會說故事的理財作家、愛瑞克│《內在原力》系列作者/TMBA共同創辦人、Jet Lee│「Jet Lee的投資隨筆」版主、Dr.Selena楊倩琳博士│小資理財教主 一致推薦!   富者其實一點也不特別,他們只是懂得應 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Buku ini membahas tentang dosa dan cara membersihkan diri daripadanya. Diterangkan mengapa orang mudah berbuat dosa dan menyimpang dari ajaran Islam sebenar. Kemudian diterangkan pula kesan dan keburukan dosa. Dihuraikan hal-hal yang merangsang untuk bertaubat, jalan menuju hidayah dan cara mendekatkan diri kepada Allah SWT. Dan seterusnya diterangkan syarat-syarat bertaubat dan cara bertaubat yang betul. Oleh itu jangan berputus asa dan segeralah bertaubat sebelum terlambat. Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Aiman Azlan & Datuk Dr. Harlina Halizah Siraj
“Kenapa kita dah tak macam dulu lagi? Awak cuma ada secara fizikal, tapi emosi dan fikiran di tempat lain.” Orang cakap, makin lama berkahwin, kita makin kenal dan faham pasangan. Sepatutnya makin serasi. Tapi, kenapa ada hubungan yang terasa semakin hambar? Perbualan harian hanya sekitar perkara rutin. Ada waktunya, lebih banyak berselisih faham daripada bersefahaman. Adakah perhubungan dikira gagal apabila perasaan cinta dan kasih memudar? Hakikatnya, membangunkan sebua Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Noor Husna Zulkifli
Pemimpin yang terbaik tahu cara untuk berkomunikasi secara jelas dan persuasif. Bagaimanakah prestasi anda berbanding dengan mereka? Jika anda tidak membaca apa-apa bahan lain tentang komunikasi efektif, bacalah koleksi 10 artikel ini. Learn More
USUAL: RM59.00

NOW: RM 59.00 (-0%)

MEMBER: RM 53.10 (-10%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Mengkaji sirah perjalanan hidup Rasulullah SAW adalah amat penting bagi orang yang beriman agar dapat menjadikan Baginda SAW sebagai uswah dan qudwah. Justeru, buku ini dapat dijadikan panduan untuk lebih memahami dan mendalami bagaimana Baginda menggunakan sepenuh masa hayatnya untuk membawa umatnya ke jalan kebenaran. Buku ini juga disusun satu per satu berdasarkan peristiwa secara ringkas dan mudah melalui jalur kronologi dan garis masa berdasarkan rujukan kitab-kitab sir Learn More
USUAL: RM130.00

NOW: RM 130.00 (-0%)

MEMBER: RM 117.00 (-10%)

By Yumi Hyra
Pahlawan Café menjadi saksi manisnya pertemuan kali pertama Qadr Naufal dan Layla Tihani. Layla dan Qadr; seolah-olah gabungan nama mereka mempunyai chemistry kerana mereka bertemu pula di Sedapnya Café, Kota Paris. Betapa terkejutnya Layla kerana Qadr bukan lagi si gentleman yang pernah menghadiahkan dia chocolate fondant dahulu. “Awak tak perlu rasa kasihan dekat saya ataupun Orked.” ~ Qadr “Saya bukannya kasihan, Qadr.” ~ Layla “Then?” ~ Qadr “Kasih, Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

1-560 of 560

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top