0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri 'Found 920 Related Products
By Rai Mandeep
"The Values Compass takes us into the hearts, minds, and traditions of the cultures and people of the world. It demonstrates how interconnected we are and how the divisions that exist between us stem from acting with narrow self-interest rather than concern for the good of our human family. I hope that the book will contribute to making our world a happier place." -THE DALAI LAMA Broadcast journalist Dr. Mandeep Rai takes us on a journey across 101 countries, highlighting a Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By 麥特·瑞克托
Amazon書店5顆星盛讚: 破解我們對免疫系統的認知,21世紀最具里程碑意義的書!   《紐約時報》最具開創性醫學報導!諾貝爾生醫獎得主等數十位專家訪談!   從癌症、愛滋病、失智症、自體免疫失調等重症,   深入探究免疫系統這人體最精微奧妙的奇蹟武器!   免疫系統是人類健康與安適、生或死的關鍵,   本書探索人類免疫系統和健康的祕 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By 楊倩琳
繼《月入23K也能投資理財》 Dr.Selena「理財特訓班」再升級!   學會理財,可以改變未來命運;   環遊世界不是夢,而是你投資理財的最佳投報率!   #最強小資理財攻略+擁抱財務自由=人生第一桶金成就達成!      《富爸爸,窮爸爸》作者羅伯特•清崎說過:「不要終身為金錢工作,而是要終身讓金錢來為你工作,才能夠達到財務自由,並且 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Oga
MAMPUKAH MENENTANG KAWANAN LEBAH BERBISA? Dr. Da Vinci menerima kes pelik melibatkan kematian haiwan dan menghantar Pasukan X-VENTURE untuk menyiasat. Di sana mereka bertemu dengan ahli pemuliharaan Encik Shan dan anak-anaknya. Bertembung dengan sekumpulan lebah yang sangat agresif bukanlah berita baik. Bolehkah Pasukan X-VENTURE bertahan dengan serangga kecil tapi berbisa ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Riduan Makhtar
kisah benar bagaimana seorang pemuda yang dulunya hidup miskin dan pernah bekerja sebagai pengutip sampah namun akhirnya berjaya menjadi jutawan serta hartawan. Mohamad Azlan Al-Amin yang lahir dari keluarga termiskin di Kg Tok Raja, Besut, Terengganu pada tahun 1987 juga pernah dibuang sekolah kerana masalah disiplin. Bekerja sebagai pengutip sampah serta bergelumang dengan bau busuk sisa buangan, pengalaman mahupun kesukaran yang dilalui akhirnya bertukar menjadi suntikan Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By 稲垣理一郎
  靠著熱氣球探索,千空等人得到珍貴素材的地圖,村民增加卻也讓他們面臨糧食問題。於是他們打算靠著「製作好吃又能長期保存的麵包」達成糧食革命!另一方面,搭乘實驗性小型船出海的千空,也將有驚人的遭遇? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By Hilal Asyraf
Pertembungan antara kebenaran dan kebatilan semakin memuncak. Inteligen Kerajaan Malaysia masih tidak berputus asa memburu Nobu sebelum impiannya untuk merentas masa direalisasikan. Tetapi pasukan Afam, Bakri, Faisal dan Mus'ab juga tidak berdiam diri dan bersedia untuk kemungkinan yang terburuk. Nobu dengan kelicikannya berjaya merentas masa, dengan satu misi yang besar - membunuh Muhammad SAW! Satu usaha drastik yang bermatlamatkan mengakhiri pertembungan antara Ryuken da Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Dr. Nisar Mohammad Ahmad
Buku PhD: Catatan Perjalanan Sebuah Universiti Kehidupan adalah hasil karya Dr Nisar Mohammad Ahmad, Pensyarah Kanan Fakulti Syariah dan Undang-Undang, Universiti Sains Islam Malaysia. Buku ini sarat dengan perkongsian pengalaman pahit dan manis beliau dalam melayari kehidupan sebagai se orang pelajar PhD yang boleh dijadikan sumber inspirasi. Selamat Membaca. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 班·林區
  基因不能決定命運!   28天這樣做,關掉生病的基因!   ★亞馬遜4.8顆星高評價   ★★同時攻占《華爾街日報》、《今日美國》、《華盛頓日報》、亞馬遜暢銷排行榜   ★★★眾重量級醫師給予一致的肯定   過敏、肥胖、憂鬱症、阿茲海默症、癌症等許多重大疾病都是源於遺傳基因,導致長期病痛與用藥,無法有效根治。全美最強的預防醫學 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Dr. Abdul Rahman Hj Abdullah
Dalam jilid 3 ini menumpukan perhatian kepada zaman moden Turki, ia bermula dengan ancaman penjajahan Barat yang memperkenalkan sistem secular di wilayah Mesih dan seterusnya di Turki sendiri. Pada peringkat awalnya, proses pembaratan berlaku melalui program Nizam-I Jedid oleh Sultan Selim 111, dan diikuti oleh program Tanzimat pada zaman Sultan Abdul Mejid. Sedangkan di kalangan tokoh-tokoh politik, proses pembaratan dijalankan oleh gerakan Uthmani Muda dan gerakan Turki Mud Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 36.72 (-20%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Prof. Dr. Engku Ahmad Zaki
Memang mudah untuk kita menjawab soalan- soalan tersebut. Tetapi cuba kita tanya pula "Bila maulidur Rasul ?", "Bila nisfu Syaaban?"ataupun "Bila Nuzul Al-Quran?" Nescaya tidak semudah itu kita boleh menjawabnya. Penekanan terhadap kalendar masihi dan pengaruh budaya barat dalam kehidupan seharian kita kadangkala menyebabkan kita lupa tentang kepentingan tarikah-tarikh penting atau hari-hari kebesaran dalam sejarah Islam. . Itulah yang ingin ditonjolkan dalam buku in Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Dr. Shuhadak Mahmud
Antara ciri yang perlu ada pada seseorang pendidik ialah kesempurnaan pada akal, tutur kata, pergerakan, penampilan, perwatakan dan tindakan. Semua perkara ini telah jelas terhimpun pada diri Junjungan Mulia kita, Nabi Muhammad SAW. Baginda tiada bandingan pada zamannya, zaman sebelumnya dan pada zaman selepasnya. Kesempurnaan peribadi Baginda dalam setiap aspek diperjelaskan dahulu agar pembaca menjadi yakin dan jelas mengapa teknik-teknik yang Baginda gunakan dalam mendidik Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Oga
Sistem komputer telah diserang besar-besaran oleh penggodam termasuk pangkalan X-Central! Dr. Da Vinci perlu berbuat sesuatu kerana sistem komputer dilumpuhkan. Ahli Pasukan X-VENTURE perlu menghalang penggodam melalui alam maya. Penggodam menguasai dunia maya yang merupakan sesuatu di luar kebiasaan Pasukan X-VENTURE. Adakah mereka dapat menghentikan perisian hasad ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Robert C.Hamilton Md
When pediatrician Dr. Bob Hamilton's video showing how to soothe a crying infant hit the web, he became a YouTube sensation, garnering over 15 million views in ten days. With 7 Secrets of the Newborn Dr. Hamilton brings parents clear, sensible, warm advice on the first year with baby. Dr. Hamilton covers topics such as: * Sleeping (teach them gently to do it themselves) * Vaccinations (get them, all of them) * Breast feeding (wonderful for baby, if possible for mom) * Scree Learn More
USUAL: RM82.90

NOW: RM 82.90 (-0%)

MEMBER: RM 74.61 (-10%)

By Dr.Subhashini Jayanath
This book is not intended as a textbook. It is a brief guide on autism spectrum disorder for parents of young children. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Kino , Leo , Steven
Ray dan kawan-kawannya tidak sengaja masuk ke kapal selam yang disalah sangka sebagai makmal. Kini mereka bersama Dr.Michio menyisat naga laut di laut dalam. Secara kebetulan kesahihan kisah silam yang dicari Niler selama ini juga terungkai apabila bertembung dengan "mata merah". Bagaimana mereka berdepan makhluk legenda dalam keadaan gelap dan jauh di bawah air? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Shaze Alma
Dr. Hayra dan Dr. Zeyl... mereka berdua diiktiraf genius kerana memegang gelaran pakar psikiatri dalam usia yang masih muda. Tapi, mereka sebenarnya tak ikhlas langsung dengan kerjaya itu. Seorang teringin nak jadi pramugari, seorang lagi berangan nak jadi karyawan seagung Shakespeare. Masing-masing sekadar ikut kehendak orang tua yang mahu menjaga reputasi keluarga yang berstatus elit itu. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Kino , Leo , Steven
When Ray and the gang tag along on an unexpected descent in pursuit of the enigmatic sea serpent, the light of truth is cast upon Dr. Michio's monstrous mania! Further complications lie in wait as a hidden terror from Nier's past resurfaces! With their bravery lessening the deeper into darkness they go, how will our heroes contend with the dweller in the deep? When a phanton menace rears its ugly head will they be dashed apart by the fury of the TEMPEST BELOW? Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Kino , Leo , Steven
When Ray and the gang tag along on an unexpected descent in pursuit of the enigmatic sea serpent, the light of truth is cast upon Dr. Michio's monstrous mania! Further complications lie in wait as a hidden terror from Nier's past resurfaces! With their bravery lessening the deeper into darkness they go, how will our heroes contend with the dweller in the deep? When a phanton menace rears its ugly head will they be dashed apart by the fury of the TEMPEST BELOW? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dr. Shamsul Mohd Nor
Buku ini menerangkan dengan jelas dan terperinci berkaitan jiwa, nafsu, dan hati yang merupakan perbahasan utama dalam ilmu Tasawuf. Sepertimana kita sentiasa membersih dan menghias tubuh badan, maka kita juga perlu berusaha untuk membersihkan dalaman kita daripada segala yang buruk dan menghiasnya dengan sifat-sifat yang baik. Hati yang baik dan jernih adalah padanan dengan amalan yang baik dan diterima. Mana mungkin amalan dan pekerjaan yang dilakukan dengan hati yang tidak Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Napoleon Hill
Discover the 13 powerful principles behind every great success story The timeless bestseller setting out Hills's formula for money-making success Napoleon Hill, America's most beloved motivational author, devoted 25 years to finding out how the wealthy became that way. After interviewing over 500 of the most affluent men and women of his time, he uncovered the secret to great wealth based on the notion that if we can learn to think like the rich, we can start to behave lik Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By 凃俐雯
★★國家隊隨隊隊醫、中西醫雙修復健專科醫師── 凃俐雯 醫師 最新力作!★★   >>只做按摩和伸展?難怪你老是舊傷復發、疼痛好不了!<<    沿著8個主要關節,喚醒身體10大肌群,   從局部到全身,現代人必備的保養&強化圖解大全集!   ◎上班族、市民運動員、專業防護員、職業選手,最想問的問題:   就算按摩激痛點,為什麼還 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 陳盈君
IN LAK’ECH! 當我們學習這套星際馬雅十三月亮曆, 也就準備開始與銀河系整體的能量同步運作, 並以更高維度的視角,調頻校準我們的人生。   在生命的旅途中,我們是否能夠察覺到,   自己有哪些與生俱來的天賦才能,以及尚未開展的可能?   什麼樣的人會為我帶來挑戰與成長?   什麼樣的人能為我帶來支持的能量,為生命平添精彩?   什麼 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By 稲垣理一郎
  遭到冰月背叛,讓司決意與千空合作!組成奇蹟搭檔對抗冰月!另一方面,為了找出石化現象之謎,千空等人企圖航向世界;而要在大海航行,需要船與船長……?邁入大航海時代吧! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By 謝明儒
  明星模特兒圈瘋傳、國內外企業名人爭相預約!   治癒台灣、歐美、東南亞、中國世界各地疼痛患者!   長達20~30年的疼痛重症者,不必打針吃藥都有機會痊癒!   「這本《醫學瑜伽 解痛聖經》裡埋了許多寶藏,極有可能就埋了解決你多年疼痛的那把鑰匙。」──名模、演員 蔡淑臻   【常年痠麻、嚴重疼痛患者的唯一救星──醫學瑜伽 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Dr. Kamilin Jamilin
"Buku ini menghimpunkan 101 coretan Untaian Nasihat, Risalah Dakwah, Isu Semasa & Kupasan Ilmu yang insyaAllah sangat bermanfaat buat kita semua. Moga Allah berkati hasil tulisan ini." -Dr. Kamilin Jamilin- Buku ini secebis legasi yang mampu penulis tinggalkan buat masyarakat dan generasi seterusnya. Ia merupakan catatan dan luahan berkaitan pelbagai isu yang dibahagikan kepada empat bab iaitu untaian nasihat, risalah dakwah, isu semasa dan kupasan ilmu. Keseluruhannya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Datuk Dr. Ustazah Norhafizah Musa
"Terima kasih ALLAH atas nikmat yang Engkau kurniakan. Terima kasih atas nikmat berkeluarga yang Engkau rezekikan. Maka kurniakan kami kesabaran dalam memenuhi amanah ini." - Datuk Dr. Ustazah Norhafizah Musa Tip bahagia dalam keluarga: - Mesti DEKAT dengan AL-QURAN. - Saling MENGHORMATI ibu ayah dan anak-anak. - 'BELI' jiwa dengan 'MEMBACA' personaliti mereka. - DIDIK anak dengan LEMAH LEMBUT kerana kekerasan akan menjauhkan mereka. - BERKORBAN untuk KELUARGA kerana kian ba Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Black Ink Team
WHO WINS? WHO KNOWS, WHEN A MURDER OF CROWS HUNT OUR HEROES! Concerned by chiropteran calamity, Dr. Darwin has Jake, Louis, and the rest of the team winging their way over to Honduras to put an end to some baffling bat bloodbaths! Shining a light onto a darkening plot, little do our heroes realise the Animal Kingdom's sinister scheme! Intent on keeping Dr. Charles captive, murder most fowl is the fatal solution! What hope have our heroes of emerging unscathed as they look up Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Black Ink Team
PEMBUNUH GAGAK MENGINTIP X-VENTURE? Dr. Darwin menghantar Pasukan X-VENTURE untuk menyiasat kes sejumlah besar kelawar ditemui mati di Honduras. Sementara itu, 'raja alam haiwan' menghantar kawanan gagak untuk menghapuskan X-VENTURE. Mereka mahu menghalang Dr. Charles pulang! Bolehkah Pasukan X-VENTURE bertahan pada masa akan datang? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dr.Farhan Hadi Fatimah
Jika masuk ke tempat seindah syurga sekalipun,jika di dalamnya ada wajah masam dan bahasa menyakitkan, apa perasaan kita? Hilang rasa suka. Kan? Sungguh, senyuman dan kata-kata yang baik itu antara ciri-ciri suasana dalam syurga abadi. . Jom kita jadikan hari ini syurga yang disegerakan. Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Dr.Nur Hanisah
Kehamilan bukan semata-mata menjadi (bakal) ibu, bahkan ia hadir dengan pelbagai harapan, tugas dan tanggungjawab lain. Ia proses alami yang amat besar nilai manusiawinya. Lantaran itu, gelaran ‘ibu’ dan segala keistimewaannya hanya dikalungkan ke leher dan bahu seorang wanita. Perjalanan dari mula hamil, kelahiran, seterusnya menyusu dan mendidik anak, sekalipun indah, tidak terlepas daripada ujian dan komplikasi. Kadangkala mendorong para wanita terpilih ini ke sudut Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff Johan Ismail
Panduan Solat di Luar Kebiasaan Kaedah berwuduk dalam kenderaan Kaedah menentukan arah kiblat Solat jamak dan solat qasar Kaedah solat semasa keuzuran Kaedah solat dalam kenderaan Kaedah solat dengan memakai kasut Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ummu Nurin , Rohamiah Muda , Mahalabiah Mohamad
Jalan Ke Syurga memaparkan kisah masyarakat yang dirakamkan oleh para penulisnya secara santai. Kisah keluarga dan masyarakat yang memerlukan sifat sabar, tekun, takwa dan tawakal menjadi tema kepada kisah yang dipaparkan. Moga kisah yang berlaku itu boleh dijadikan tauladan dan sempadan. Sesungguhnya, yang terbaik dalam kalangan kita adalah yang paling banyak jasanya kepada ummah. Hidup penuh dengan perjuangan, seperti pelajar yang berada di dalam dewan peperiksaan. Selur Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Kelly Weinersmith
The instant New York Times bestseller! A Wall Street Journal Best Science Book of the Year! A Popular Science Best Science Book of the Year! From a top scientist and the creator of the hugely popular web comic Saturday Morning Breakfast Cereal, a hilariously illustrated investigation into future technologies -- from how to fling a ship into deep space on the cheap to 3D organ printing What will the world of tomorrow be like? How does progress happen? And why do we not have a Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

By 稲垣理一郎
  科學王國與司帝國進入最終決戰!千空等人團結一致,發動奇蹟洞窟爭奪戰,然而此戰的結果卻得賭在20秒的奇襲上……?科學與力量,究竟哪一方才能引導人類──?命運的倒數計時即將開始! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By 梅默特·奧茲
  《紐約時報》暢銷書   耶魯大學預防研究中心主任、CNN醫療新聞特別推薦!   ◎想讓自己有快速入睡的好眠?試試「香蕉皮茶飲」,就寢前一小時喝最有效。   ◎每天大口喝6杯水,有效緩解慢性頭痛;咖啡加肉桂,更是雙效的抗氧化飲料。    ◎保護大腦,你要多吃薑黃;每週吃一次魚,能遠離失智,但要小心魚裡的汞。   ◎什麼食物能讓 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Dato’ Hj. Zulkifli Abdul Malek
Menariknya pendiri bisnes di negara Jepun dapat menjadikan bisnes mereka bertahan lama dan merupakan negara yang paling banyak mempunyai syarikat lebih 100 tahun di dunia. Pastinya mereka ada rahsia dan cara tersendiri dalam menguruskan bisnes mereka. Pengarang buku ini telah terlibat lebih daripada 30 tahun bersama para pemilik bisnes Jepun telah mengenal pasti 27 ciri dan budaya utama komuniti pendiri bisnes di Jepun. Learn More
USUAL: RM54.00

NOW: RM 54.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.60 (-10%)

By Faith G . Harper
With science and humour, Dr. Faith demystifies topics such as kink, consent, shame, and trauma recovery. Read this book to learn vital life skills like listening to your body and your gut, setting boundaries, and communicating your needs. If you're looking to heal from past wounds, make better choices, or improve an existing relationship, this book is for you. Better sex and relationships are totally possible! You've got this. Learn More
USUAL: RM76.90

NOW: RM 76.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.21 (-10%)

By Rin Ahmad
Delilah seorang playgirl, tak pernah serius dalam hubungan dan akan memutuskan hubungan dengan pasangannya sesuka hatinya. Pertemuan pertama Delilah dengan Ezaq ialah di sebuah hotel. Masing-masing dengan urusan sendiri, tapi cukup untuk meninggalkan kesan. Malangnya, Delilah sudah mempunyai kekasih. Ezaq tetap menjejak Delilah walaupun tahu dia sudah berpunya dengan alasan membayar baki upah kerana menolongnya semasa migrain tempoh hari. Namun, layanan Delilah sangat din Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Pahrol Mohamad Juoi
Sesungguhnya, masalah-masalah yang kita hadapi kini sebenarnya adalah satu cubitan kasih daripada Allah untuk menginsafkan kita agar kembali ke pangkal jalan. Insya-Allah, Allah sekali-kali tidak akan mengecewakan kita. Cuma kitalah yang sering menzalimi dan mengecewakan diri kita sendiri. Menerima Islam untuk diamalkan dan diperjuangkan samalah seperti menjemput kedatangan rahmat, kekuatan, keamanan dan keindahan. Menerima Islam tidak akan merugikan, menyusahkan dan menj Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Prof. Dr. Abdul Basith Muhammad As-Sayyid
MAKAN IBADAH SIHAT: CARA MAKAN RASULULLAH S.A.W Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
杜拉汉接收了别西卜的魔力,成为了新一代的疾病魔王,并且释放了多种疾病侵袭人族。小蚊众人全力阻挡。杜拉汉眼见情势逆转而下,便释放出埃博拉病毒。 埃博拉病毒削弱了小蚊及他的同伴们的力量与免疫力。千钧一发之际,小蚊拔出杜拉汉体外的接收器,救出别西卜。失去魔力的杜拉汉迅即被疾病反噬控制,被引领去攻击人族。 别西卜利用仅剩的魔力阻 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Dr. Bash
Welcome, welcome to Finale, the third and final book in Stephanie Garber's #1 New York Times bestselling Caraval series! A love worth fighting for. A dream worth dying for. An ending worth waiting for. It's been two months since the Fates were freed from a deck of cards, two months since Legend claimed the throne for his own, and two months since Tella discovered the boy she fell in love with doesn't really exist. With lives, empires, and hearts hanging in the balance, Te Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.31 (-10%)

By Dr.Farhan Hadi , Fatimah Syarha
Formula mengurus emosi diri dan memandu cara ibubapa bersikap saat bersama anak. Sumber naqli (al Quran dan al Sunnah) & aqli (Psikologi, Saintifik). Membangun ‘personal bonding’ dan ‘family bonding’.Kita mahu karakter anak jadi ‘penyejuk mata’? Kita dulu kena masukkan karakter hebat ni dalam diri kita. I- ikhlas C- Carinf U- Understanding T- Trusting A- Accepting P- Patience P- Positive Thinking L- Listening E- Empathy A- Assertive Parenting Jom! # Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By Dr.Farhan Hadi , Fatimah Syarha
Fatimah Syarha, Dr. Farhan Hadi Macam mana nak jatuh cinta dengan Al-Quran? Biar seronoknya tu lebih manis daripada saat bercuti di luar negara. Seperti mana Al-Quran yang dinanti-nantikan turunnya oleh generasi awal, 'live' penuh pengalaman, dinikmati dan segera diamalkan. Sama-samalah kita mencipta 'saat lazat' seisi keluarga bersama Al-Quran tidak kiralah samada kita seorang pelajar, pekerja, doktor, anak, ibubapa, suri ummah, raja atau siapa sahaja. Ciptakannya dengan m Learn More
USUAL: RM43.00

NOW: RM 34.40 (-20%)

MEMBER: RM 34.40 (-20%)

By Dr. Azrul Azlan , Muhammad Faris Izzuddin
Kisah Nabi Yusuf a.s merupakan antara kisah terbaik disebabkan oleh banyak faktor dari segi pengisahan dan isi kandungannya. Kisah agung ini memaparkan gambaran sifat sabar seorang hamba yang menghadapi ujian yang sangat berat daripada ujian dibuang oleh adik-beradik sendiri, dilemparkan fitnah melakukan perbuatan keji, dimasukkan ke dalam penjara serta pelbagai perkara lagi. Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By Dr.Mohd Nidzam
Ensiklopedia (atau ensaiklopedia) berasal dari bahasa Greek “egkyklios paideia” yang bermaksud sebuah lingkaran (a circle of instruction) yang lengkap. Soal Jawab Agama adalah satu kaedah mendapatkan ilmu pengetahuan yang pelbagai dalam hal ehwal agama secara pantas (fast track). Pengajian atau pembacaan tidak semestinya melalui penelitian hierarki ilmu step-by-step dari awal tetapi boleh sahaja ditanya serta mendapat jawapan spontan di mana-mana bahagian ilmu. KEISTIME Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By Dato'Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah
Setiap manusia mempunyai keistimewaan yang Allah ciptakan dalam diri. Namun, ada halangan-halangan yang membuatkan kita tidak menjumpai potensi dan keupayaan yang sebenar. Antaranya ialah gangguan dan godaan daripada syaitan yang tidak pernah cuti untuk menghasut manusia ke arah keburukan. Naskhah ini merupakan soal jawab mengenai permasalahan-permasalahan yang berlaku kepada diri, keluarga dan masyarakat. Penulis mengajak kita untuk tidak terlalu memikirkan masalah, tetapi Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Dr. Go
Kejadian yang menyeramkan serta mendebarkan hati telah berlaku! Namun, misteri kejadian-kejadian tersebut masih tidak dapat dirungkai oleh pasukan pemburu hantu. Para pembaca pasti turut berasa gementar, bukan? • Pasukan Pemburu Hantu • Hantu Berbola Mata • Siapa Dia? • Bunyi Di Atas Bumbung Bangunan • Barang yang Hilang • Lif • Tolong Selamatkan Saya • Rahsia Di Pusat Swabelajar • Bas Hantu • Kes Terakhir Pasukan Pemburu Hant Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Jordon B. Peterson
What does everyone in the modern world need to know? Renowned psychologist Jordan B. Peterson's answer to this most difficult of questions uniquely combines the hard-won truths of ancient tradition with the stunning revelations of cutting-edge scientific research. Humorous, surprising and informative, Dr. Peterson tells us why skateboarding boys and girls must be left alone, what terrible fate awaits those who criticize too easily, and why you should always pet a cat when Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 55.35 (-10%)

By Shankaran Nambiar
Transformation without thought runs the risk of being short term or a kneejerk reaction to events. Shaping the future requires forethought, planning and informed decision making. Nambiar has made it his business to encourage us all to think, and provides us with some trenchant thoughts and ideas to help us along the way. Datuk Seri Anwar Ibrahim. President, Parti Keadilan Rakyat A must read if you want op-eds about key issues in the economy before and after a momentous ev Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Aidah Bakri
Sembilan tahun berlalu. Dini yang dulunya naif, yang dianggap seperti dandelion yang rapuh oleh Harraz Rifqi, kini sudah bergelar Doktor Nurin Ardini. Kembalinya Dini ke bumi Malaysia bukan untuk merubah sejarah yang terlakar. Tapi pertemuan semula dengan Rifqi, mengingatkan dia pada sejarah lama. Sejarah luka yang amat menyakitkan. “Awak fitnah saya sampai saya terpaksa bernikah dengan awak. Kemudian, awak perkosa saya.” - Dini “Perkosa? Awak sudah menjadi isteri s Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Oga
CAN HEROES PREVAIL WHEN TECHNOLOGY WINS WITHOUT FAIL? When a series of cyber attacks turns thw world on its head, Rain, Sean, and Stone are faced with a hidden threat as X-Central is crippled from without! Surprises lie in store as the team races against time to thwart a crazy cracker conspiracy, with the invaluable aid of an unexpected ally! With more than his reputation on the line, Dr. Da Vinci sends our terrific trio... where they've been loads of times, the internet! Wit Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Adrienne Young
OND ELDR. BREATHE FIRE. Raised to be a warrior, seventeen-year-old Eelyn fights alongside her Aska clansmen in an ancient, rivalry against the Riki clan. Her life is brutal but simple: fight and survive. Until the day she sees the impossible on the battlefield―her brother, fighting with the enemy―the brother she watched die five years ago. Faced with her brother's betrayal, she must survive the winter in the mountains with the Riki, in a village where every neighbor is Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 39.68 (-25%)

MEMBER: RM 39.68 (-25%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
别西卜偷走鼠疫杆菌的活性标本,并将疫鬼释放出来。眼看疫鬼侵袭众人,小蚊立即前来救援,并阻止别西卜。 不料,小蚊一行人不幸感染鼠疫。在危急之下,小蚊解锁了终极免疫武器——铁娘子。他变身后,成功压制了别西卜与疾病。 别西卜心有不甘,执意要替妹妹复仇。小蚊使出最后一击,将别西卜击倒。在小蚊和弗兰肯的劝说下,别西卜终于醒悟,后悔 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Liza Suhana Ramli
Catatan ini ditulis genap 15 tahun penulis menyandang gelaran sebagai pendidik. Ya! Isu-isu remaja amat dekat dengan penulis sejak sekian lama. Pelbagai cerita pahit manis yang ditempuhi oleh siswa dan siswi telah penulis saksikan. Mendepani ragam remaja yang kian menginjak dewasa ini meninggalkan seribu satu kisah yang di antaranya menjadi garapan untuk habuan mata dan hati masyarakat di luar sana. Cabaran berdikari buat pertama kalinya tanpa pengawasan ibu bapa dan gu Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Zulkifli Che Noh , Zairoslina Ismail
Menjadi seorang anggota bomba memang sangat mengujakan. Semangat yang berkobar-kobar untuk melaksanakan tugas tidak terbendung. Setiap panggilan kecemasan umpama hadiah yang sangat bernilai. Apa tidaknya, umpama seorang adiwira yang dinanti-nantikan kemunculannya sebagai wira penyelamat. Kehadirannya bisa meredakan hati yang gundah, memberikan ketenangan dan membenihkan harapan. Sebab itulah, pakaian celoreng bomba dicipta menggunakan warna yang terang supaya mudah dilihat Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 沈克爾 , 巴克
孩子老是叫不動、講不聽、皮到不行、靜不下來? 不是孩子不聽話,而是壓力大! 與其仰賴「抗壓力」,不如找出壓力源,培養「調整力」! 所有怪、懶、壞、笨、慢,迎刃而解。   ★《出版人週刊》:「棘手的親子關係有解!」   ★《柯克斯評論》:「這本書可以幫助所有年齡的孩子,從混亂狀態中回復平靜。」   沒有問題小孩,只有不被了解 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 稲垣理一郎
  順利潛入司帝國的阿鉻等人,秘密地在地國境內開通行動電話!第一通電話究竟打給誰?另一方面,千空與科學王國正在挑戰開發汽車,過程中製造出蒸汽機,順利在石器時代掀起工業革命! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By 亞歷山大·艾爾德
  AMAZON讀者評價五顆星,暢銷全球的投資經典   《霸榮週刊》年度推薦書,金融交易者必讀的最重要作品   已翻譯成法、德、希臘、荷蘭、波蘭、中、日、韓、俄等多國語言   ★完整典藏:心法(Mind)、技術(Method)、資金控管(Money),交易3M的不傳之祕   第一冊│走進我的交易室:股市贏家交易全攻略──邁向市場王者的頓悟之書   ●你需 Learn More
USUAL: RM138.60

NOW: RM 138.60 (-0%)

MEMBER: RM 124.74 (-10%)

1-920 of 920

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top