Amazing Saving
Amazing Saving
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ejen luar biasa 'Found 808 Related Products
By
ATTACK ON TITAN 進撃の巨人 : THE FINAL SEASON (PART 2) VOL.1-12 END (DVD) JAP / ENG(E / C / M) Turning against his former allies and enemies alike, Eren Yeager sets a disastrous plan in motion. Under the guidance of the Beast Titan, Zeke, Eren takes extreme measures to end the ancient conflict between Marley and Eldia—but his true intentions remain a mystery. Delving deep into his family's past, Eren fights to control his own destiny. Meanwhile, the long-feuding nat Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
KIMETSU NO YAIBA 鬼滅之刃 JAP/ENG (E / C / M) Since ancient times, rumors have abounded of man-eating demons lurking in the woods. Because of this, the local townsfolk never venture outside at night. Legend has it that a demon slayer also roams the night, hunting down these bloodthirsty demons. For young Tanjirou, these rumors will soon to become his harsh reality... Ever since the death of his father, Tanjirou has taken it upon himself to support his family. Although Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
MASHIN SENTAI KIRAMAGER 魔进战队煌辉者 VOL.1-45 END(DVD) JAP (E / C / M) "When people shine, a miracle is born. That shine is the symbol of the warriors who can change the future! KIRAMAI GO! " A princess from a land of jewelry and Kiramai Stones comes to Earth in search of people with a “shining spirit” called Kiramental, a source of outstanding charm and talent. She seeks them out to make them into warriors to defend Earth from an evil army. Five are chosen by t Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Nichijou 日常 JAP/CAN/ENG (TV SERIES) JAP/ENG (OVA) (E / C / M) Siri ini mengikuti kehidupan sekumpulan pelajar sekolah menengah dan sekolah mereka. Antara adegan aneh dan tidak masuk akal adalah seperti gadis robot yang dibuat oleh seorang saintis yang merupakan seorang gadis yang berusia lapan tahun, kanak-kanak yang menunggang kambing ke sekolah dengan butlernya, seorang gadis yang boleh mendapatkan pelbagai senjata api secara tiba-tiba, kucing yang boleh bercakap dan Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 36.72 (-20%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By
Isekai Shokudou 异世界食堂 JAP/ENG (E / C / M) The Western Restaurant Nekoya[Jp. 2] is a restaurant situated in a mundane corner of an undisclosed Tokyo shopping district which offers a lot of Japanese versions of Western dishes. It opens during usual business hours but is closed during holidays and weekends. But secretly it is also open on Saturdays, as on this particular day it creates doorways to another world inhabited by elves, dragons, animal men and other fan Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 36.72 (-20%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Haitun Kamarazaman
Dia menantu yang tidak diiktiraf, hanya kerana dirinya seorang gadis kampung tang tiada gelaran. Sejak anak dan suaminya dibawa pergi, hidup Jeha berubah 360 darjah. “Aku tak gila. Sumpah aku tak gila! Yang gila, orang yang pisahkan aku dengan anak aku.” – JEHA Ditakdirkan selepas 20 tahun, anak itu kembali ke Lipis mencarinya, namun kisah duka belum berakhir. Penghinaan demi penghinaan terpaksa dihadapai angkara kisah silam ibunya. “Mustahil kota bersatu Izz, cinta Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By INCHE LEBAH
Fakhrul lahir dari keluarga yang mengongkong, cita-citanya sudah diatur sejak di dalam dakapan umi lagi. Namun selepas dia membaca novel bestseller yang dihadiahkan oleh Haris, jiwanya seolah olah terbang melepasi langit dunia, fikirannya semakin gila dengan impian untuk menghasilkan buku pertama. Ternyata, angan angan itu bukan sebuah hadiah yang mudah didakap gembira. Bahkan orang yang dipercaya selama ini adalah duri dalam daging. Dirobeknya tidak berperikemanusiaan. Ham Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

By SYAUQIE MK
Pabila bisikannya disahut, segenap urat darahmu akan terhasut. Along sedar yang matanya tiada berhijab. Kesilapannya menegur seorang kanak-kanak perempuan di gigi jeram pada suatu senja telah menjerumuskan keluarga mereka dengan gangguan tanpa henti. “Budak perempuan tu... dia ikut kita balik, ayah. Dia ada kat luar tu..” “Lembaga tu selalu datang dalam mimpi Along. Dia kata dia Panglima Hitam.” - ALONG Aminuddin mula mengesyaki kejadian itu pasti ada kaitan deng Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By USAKO PRINCESSZ
Di balik cantingan berus nyatuh yang menari, menjadi saksi cinta yang lama terabadi Obsesi! Jumud! Dakar! Tiga kata pemeri bagi pemilik tubuh genit bermata bundar itu. Tanpa sekelumit lelah dan mengah, dia terus mengejar sang teruna idaman dengan sejuta lagam dan ragam. “Nun nak buat kejutan. Nun nak masuk melamar abang,” – SITI HANUN HIDAYAH Bola mata jejaka itu membuntang luas. Tingkah Hanun luar biasa. Memecah adat yang menjadi warisan. Dia yang sudah punya piliha Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By SHADHIA
NUR NADIA Seorang gadis pendek yang berumur 20 tahun. Memakai kaca mata tebal akan tetapi dia bukan sembarangan nerd. Tidak mudah dibuli, dia mempunyai prinsip dan meskipun cara pemakaiannya yang 'up to date' itu tidak ada alasan bagi dia untuk tidak menutup aurat. Seorang gadis ceria dan peramah, dia juga rajin menolong orang yang memerlukan bantuan. TENGKU ADRIAN HARIS Lelaki tinggi lampai yang berumur 29 tahun. Berwajah tampan dan digilai oleh semua perempuan diluar sana Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

Out of stock

By Xanseviera
Kelas Zulaikha dapat tugasan menjahit apron. Zulaikah yang kreatif mula melakar apron dengan reka bentuk sendiri. Masalahnya... mampu ke Zulaikha jahit apron unik tu? Ikuti Zulaikha menjalani kehidupan seharian sambil belajar cara untuk kurangkan sikap pelupa, kepentingan melakukan aktiviti kecergasan di luar, cara menzahirkan penghargaan untuk persahabatan dan banyak lagi! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Anis Akhir
Permulaan yang luar biasa, untuk kisah lama. “Semua tutup mata. Hanya buka disaat aku sebut kala camellia.” Hana, gadis biasa yang mula mencari cara menyara keluarga. “Kamu yakin ke resort tu masih beroperasi? Pak cik tengok keadaan sini sunyi saja. Macam tak ada orang.” Kisah lama yang dahagakan nyawa. “Dia bunuh sesiapa sahaja yang masuk ke sini. Kemudian, dia seru dan puja semangat untuk bangkitkan semula orang yang dia dah bunuh.” Kerana matinya satu nyawa, Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

Out of stock

By Daneen Nizar
Perancangan Faizan, seorang ASMRtist dan Mukbanger untuk merakam dan memuat naik konten terbaru iaitu vlog di sebuah kawasan pedalaman iaitu Kampung Gosong Hitam berukar menjadi tragedi apabila salah seorang rakan baiknya tiba-tiba menghilangkan diri. “Beberapa tahun dulu, ada orang kampung hilang lepas mereka masuk ke dalam hutan dekat hujung kampung. Ada juga yang cerita, makhluk tu akan hukum orang yang bersalah. Ibarat menghukum orang yang berdosa.” - Inara “Saya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

Out of stock

By Shafinaz Hanafi
Mampukah bahagia mencelah di kala hati dipenuhi dendam? Hidup yang selama ini disangka normal, bertukar secara tiba-tiba apabila identiti dirinya berubah. “You’re adopted, Daniel. You’re Daniel Henry, the one that supposedly died 16 years ago.” Daniel Henry mengalami satu perubahan yang besar dalam hidupnya apabila mendapat tahu yang keluarga kandungnya terlibat dalam satu kejadian pembunuhan kejam. Lebih malang lagi apabila dia dapat tahu dia telah kehilangan mem Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

Out of stock

By 朴持厚 , 尹灿荣 , 赵怡贤 , 朴所罗门 , 刘仁秀 , 李瑜美
A virus outbreak occurs at Hyosan High School. The infected quickly turn into human eating zombies. Students at the high school must now fight for their lives, while they look for a way out. Nam On-Jo (Park Ji-Hu) & Lee Cheong-San (Yoon Chan-Young) have been friends since they were children. They are two of the students trapped in a classroom and surrounded by flesh eating zombies. Meanwhile, the Korean military work to isolate the outbreak and protect the country from an eve Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.90 (-20%)

MEMBER: RM 39.90 (-20%)

By Zint
Setelah melalui pelbagai cabaran berliku, pertandingan lumba pertama Alif kini tiba! Dengan kehebatan skil lumba diasah, pasti kemenagan dalam genggamannya!Tapi... tak semudah tu Alif nak menang. Persaingan sengit di antara dia dan Nafiy menunjukkan sebaliknya. Dapat tak Alif kalahkan Nafiy dan menjadi sang juara?Paling penting, boleh ke Alif buktikan pada keluarga terutama ayahnya yang dia bukanlah sekadar 'rempit lumba malam'Saksikan kesudahan kisah Alif dan cinta pertamany Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Blast Team
Zack mendapat tahu Richard dan Timothy ingin keluar Kelab Badminton Pine Hill. Ketika mencari mereka, dia bertembung dengan Dean yang sedang bersedia untuk mencabar pemegang lencana Ular Berganda. Maskman mahu membantu Dean tetapi mereka tidak handal dalam permainan beregu. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Hasrizal Abdul Jamil
Mengapa sebenarnya seseorang gagal mencapai apa yang diinginkan dalam hidup? Walhal cita-cita sudah jelas, azam sudah sempurna, dan semangat juga sudah melangit. Rupa-rupanya, yang hilang daripada kita adalah sikap. Ia merupakan sains dan sunnatullah di sebalik mana-mana kejayaan. Mahu menjadi keluarga terbaik, tetapi tidak proaktif dalam menzahirkan cinta. Mahu menjadi teman akrab, tetapi sentiasa menjatuhkan antara satu sama lain. Mahu menjadi masyarakat unggul, te Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Ieya Sya
" Naira – Gadis manis yang murah dengan senyuman. Tetapi menangis terluka ketika sendirian. Ada kesedihan dan rasa terkilan menjadi bebanan yang sukar dilepaskan. Karl – Pemuda yang cukup pakej sebagai lelaki pujaan, punyai segala-galanya termasuklah tiga sahabat yang setia. Namun dingin dan menutup pintu hatinya untuk wanita lain. Mereka dipertemukan di Langkawi atas alasan cuba mencari keserasian dalam perjodohan keluarga. Sekembalinya dari sana, si gadis yang mula Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Emmiyah
"Ira Yasmina telah diarahkan pergi ke Afrika atas tugasan membuat biografi sebuah syarikat permata. Malangnya dia terpaksa berurusan dengan anak pemilik Ibriz Jewellery yang dingin, ego dan degil bernama Syed Suffi. Lebih teruk lagi, lelaki itu langsung tidak mahu memberi kerjasama. “Encik Suffi, tolonglah beri kerjasama.” - Ira “I’m not interested to get involved.” - Suffi Hubungan yang pada mulanya penuh drama, akhirnya seperti ada sesuatu yang menyentuh Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad , Eb Feeza , Asraff Shaari
"SEMBANG KARI Gadis itu mula megesot cuba untuk menghampiri Harun, Tangannya mula menolak tubuhnya sendiri. Kepalanya masih lagi ditundukkan. Seolah-olah berat untuk diangkat. Harun terus kaku. “Mak! Hantu!!!” Melengking suara Harun menjerit cuba mengatasi bunyi deru hujan yang turun. Serentak dengan itu dia mengorak Langkah seribu, Tidak peduli pada simen licin, Harun mahu menyelamatkan dirinya, Terpekik-terlolong dia menjerit. SANG KEKASIH “Sayangku… Kau dan a Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Daisy Zahara , Hasreeyati Ramli , Nurul Omar
"KOLEJ MAHLIGAI Kaki yang pucat lesi itu terbuai-buai ke kiri dan kanan di depan mata Maya. Bagaikan terpukau, dia tetus memerhati kaki itu yang mengenai kea rah cabinet sebelum perlahan-lahan kaki itu terhenti. Dia ingin menjerit memeinta tolong, tapi mulutnya bagaikan digam, tidak dapat dibuka langsung. “Ma… ya… ak! Ak!” Susuk itu mula bersuara memanggil. “Tak! Kau dah mati! Dah mati!” – MAYA THE PANTRYGESIST “Kenapa kau usik cabinet tu?” - ALEX Ti Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Syeraho
"Jangan kalah dengan diri kau, Athena!" Setelah misi menyelamatkan isteri presiden yang diculik menemui kegagalan, negara Erudayn gempar pula dengan berita pembunuhan presiden dan serangan android pengganas. Rentetan tragedi itu membuatkan Athena merasakan kewujudannya sebagai manusia ciptaan adalah penyebab utama. "Kau hanyalah manusia ciptaan yang mengecewakan!” Keadaan semakin genting apabila Athena tiba-tiba bertukar menjadi makhluk bengis yang tidak mampu di Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Wan Muhd Naqiuddin
Izinkan aku mencuri sayangmu... Tengku Nina Az-Zahrah… Kerana dendam, dia kembali ke tanah air. Dendam terhadap Tengku Soleha, ibu tirinya yang telah menyebabkan kematian adik dan mamanya. Bukan itu sahaja, wanita jahat itu merampas seluruh harta yang menjadi milik keluarganya. Dia kembali menuntut haknya dengan imej baharu sebagai Nina Khalid. Devan Rafandra... Kerana dendam, dia menjadi mangsa. Ditangkap khalwat dan terpaksa berkahwin dengan Nina Khalid sedangkan dia su Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
Izinkan aku mencuri sayangmu... Tengku Nina Az-Zahrah… Kerana dendam, dia kembali ke tanah air. Dendam terhadap Tengku Soleha, ibu tirinya yang telah menyebabkan kematian adik dan mamanya. Bukan itu sahaja, wanita jahat itu merampas seluruh harta yang menjadi milik keluarganya. Dia kembali menuntut haknya dengan imej baharu sebagai Nina Khalid. Devan Rafandra... Kerana dendam, dia menjadi mangsa. Ditangkap khalwat dan terpaksa berkahwin dengan Nina Khalid sedangkan dia su Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.20 (-20%)

By Maria Kajiwa
Selama berada di pulau ini, bersaudaralah kita manusia dan bunian Sebutir geliga bunian menjadi paksi kekuatan kerajaan bunian lautan sejak ratusan tahun. Mengikut cerita ayah aku, pulau tu memang ada bunian. Hantu pun ada.”- ZAHID Pada tahun 1801 Masihi, dua orang pemuda, terpaksa berlindung di sebuah pulau yang dikatakan berpuaka. Demi menyelamatkan nyawa adiknya, Damak terpaksa mencari air sehingga tersesat di dalam hutan tebal. Dia kemudiannya diselamatkan oleh seora Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Yana Agasshi
Pilihanku hanyalah mencintaimu... Dia umpama cahaya dalam botol kaca. Meski sekelilingnya rapuh, dia sentiasa membuat orang lain bahagia. Tawanya didengar sampai kampung sebelah. Gila-gila tapi polos, sudah cukup untuk menggambarkan gadis itu. Kedatangan Amar Luthfi di kampungnya membuatkan dia bergelar 'stalker tegar'. "Dari hujung rambut sampai hujung kaki, abang memang idaman Ara. Ara yakin ada jodoh kita." NURUL ZAHRA. Ternyata Amar Luthfi juga menyimpan rasa special b Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Hyun Yunzz
Sengsara di alam realiti, melangkaui aurora halusinasi yang tiada infiniti. Dia didera, dikurung dalam bilik bawah tanah oleh keluarga sendiri sejak kecil. Gadis ini bangkit semula dengan mewujudkan sebuah permainan video yang mustahil sehingga mematikan ramai manusia. Dia mencipta satu watak permainan video Owarinashi yang tertanam pelbagai memori indah untuknya alami. Dia mahukan kebahagian seperti Faye Mnemosyne. Enam orang lelaki terkurung di dalam bangunan usang keran Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Laydee Amarfi
Pencarian isteri A.Rafie berakhir apabila dia bertemu dengan Natasha, stafnya sendiri. “I’m looking for a woman to marry.” – Rafie “Rich hot dude macam you ni Tuan Rafie, banyak perempuan di luar sana beratur untuk jadi wife you.” – Natasha Terperangkap dalam mainan Rafie, Natasha akhirnya bersetuju mengahwini duda kaya itu. Dia akur pada prinsip dirinya yang cintakan wang. Tapi tanpa diduga, rupa-rupanya ada harga yang dia perlu bayar untuk kehidupan barunya Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-42 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 33.00 (-27%)

MEMBER: RM 33.00 (-27%)

By Aisyahros
You are the best gift from the God. “I’d believe you the best gift from are the God. Tapi, saya tak percaya Tuhan itu wujud. Jadi, saya tak boleh simpan awak dalam hidup saya.” – Vanessa Willians Hidup gadis itu tampak penuh berseri pada luarannya. Namun, andai tersingkap di mata sekalian manusia akan hakikat yang tersembunyi di sebalik wajah penuh jelita itu, maka… tidak akan ada yang berani mendekatinya kerana ‘sumpahan’ yang terpalit padanya. Namun, berbez Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Syu Ariani
Kamu, yang takkan pernah aku lepaskan. Kadang-kadang satu keadaan boleh bawa kita pada kebahagiaan yang sejati. Kadang-kadang satu niat buruk boleh bawa kita pada keikhlasan yang tak bertepi. Namun, jika tersilap haluan bersedialah membawa ke neraka dunia. York menjadi saksi Akif dan Syadha bernikah tanpa rasa cinta, York juga menjadi saksi mereka saling jatuh cinta. Namun sekembalinya ke Malaysia. “Nur Syadha Alani... I’m proposing to you to be my wife. My real wife. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Syaz Sufiy
Kisah epik zaman sekolah Azad Hakeem dan Naina Mikayla yang langsung tak boleh bertemu. Bagai anjing dengan kucing. Ada sahaja mahu diusik oleh si bad boy genius, Azad. Suka melihat cik luar biasa yang pantang dicabar, Naina. "Apa hal pandang-pandang ha, Neyney?" soalnya keras. Kerusi yang dijongkang-jongketkan tadi berhenti. Tajam matanya menikam ke anak mata Naina bagai mahu ditelan sahaja Naina itu hidup-hidup. "Apa? Neyney?" soal Naina agak pelik. Muka Azad dipandang Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Ombak Pantai
Memburu atau diburu, membunuh atau dibunuh. Dendam darah perlu dibayar? Hidup bukan perlumbaan, akan ada satu hari nanti, kau berada di sebuah persimpangan yang membawa kisah lalu menjadi titik penyebab tercetusnya beberapa peristiwa getir pada masa kini. Benar, peristiwa yang berlaku pada 20 tahun memberi dampak hingga menghancurkan kepercayaan dan amanah yang dipertanggungjawabkan. "Walau apa pun terjadi, jangan sesekali memperlihatkan berlian ini pada orang lain." - MAK Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Reen Syazreena
Adakah cinta itu akan terus tidak terungkap hanya kerana satu kesilapan? Bila firasat hati sudah menjangka derita, sampai bila perlu ditanya apa itu bahagia? Seberapa banyak indah yg kau lukiskan, kenapa akhirnya selalu saja duka yg kau berikan? Demi menyelamatkan perniagaan milik keluarga yang ditimpa masalah kewangan, Maya Ariana diminta berkahwin dengan Adam Ezriey. Waktu itu, Adam sedang bercinta dengan Hana Darlina yang juga merupakan sahabat baik Maya. Mengetahui diri Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Suri Ryana
Pertemuan pertama di antara Thalia Aysara dan CEO Al-Hayyan Group, Tuan Faleeq Al-Hayyan telah mencetuskan salah faham hingga menyebabkan Tuan Faleeq mengelar Thalia pencuri manakala Thalia pula menggelar Tuan Faleeq sebagai penculik. Walaupun mereka saling bercakaran namun, Tuan Faleeq telah membantu membebaskan Thalia daripada cengkaman Abang Joe, lelaki hidung belang yang beristeri dua. Kebarakan di kilang Al-Hayyan Group telah menyebabkan Thalia secara tidak sengaja men Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-0%)

By Pustaka Ilmuwan
“ Tidaklah mereka menjelajah di muka bumi, supaya mereka mempunyai hati yang dapat memikirkan atau telinga dapat digunakan untu mendengar? Kerana sebenarnya bukan mata yang buta, tetapi yang buta ialah hati dalam dada. ” -Surah al-Hajj : ayat 46 Kembara merupakan perjalanan yang panjang. Kembara juga pengalaman yang tidak mudah diukir jika kita tiada upaya berusaha untuk melangkah lebih jauh. Kembara adalah satu sikap berani manusia yang berdepan dengan pelbagai konflik Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Roshayati Jamaludin
Setiap orang pasti ada cara memasak mereka tersendiri, yang mana kita gelarkan sebagai air tangan, bermula daripada teknik menyediakan bahan, hinggalah saat api ditutup menandakan makanan sudah siap dimasak. Oleh sebab itu, rasa makanan tetap berbeza jika dimasak oleh individu yang berbeza. Lebih-lebih lagi jika masakan kita disediakan ikhlas dari hati, dijamukan pula kepada orang yang tersayang. Menghimpunkan pelbagai menu yang menjadi kegemaran beliau seperti Rendang A Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Pustaka Ilmuwan
Naskhah Parent, Thanks! meneruskan kesinambungan daripada buku PARENT, THINK!. Kali ini, membawakan mesej dalam setiap cerita, bahawa setiap tindakan yang dilakukan ibu bapa hari ini kepada anak-anak, sekalipun tidak serta-merta, pasti satu hari nanti akan mengundang syukur dan terima kasih daripada mereka. Parent, Thanks! menganjurkan didikan kepada anak-anak dengan mempertimbangkan perkembangan spiritual, fizikal, intelektual dan emosi. Disajikan dalam bahasa yang santai Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-42 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By
TENSEI SHITARA SLIME DATTA KEN 關於我轉生變成史萊姆這檔事 SEA1+2+5OVA(JAP / ENG) TENSURA NIKKI (JAP) E / C / M Lonely thirty-seven-year-old Satoru Mikami is stuck in a dead-end job, unhappy with his mundane life, but after dying at the hands of a robber, he awakens to a fresh start in a fantasy realm...as a slime monster! As he acclimates to his goopy new existence, his exploits with the other monsters set off a chain of events that will change his new world f Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM10.95

NOW: RM 10.95 (-0%)

MEMBER: RM 9.86 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM9.65

NOW: RM 9.65 (-0%)

MEMBER: RM 8.69 (-10%)

By Blast Team
Pertandingan dengan Sekolah Menengah Wu Ting menyebabkan pemain Kelab Badminton Pine Hill sedar terdapat jurang besar antara mereka. Jurulatih Reaper segera mengaturkan siri latihan luar biasa. Zack pula sanggup berdepan latihan khas Jurulatih Reaper di 'Dewan Hantu'. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM11.95

NOW: RM 11.95 (-0%)

MEMBER: RM 10.76 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

By
RE:ZERO KARA HAJIMERU ISEKAI RE: 從零開始的異世界生活 SEASON 1+2+SHIN HENSHUU-BAN (VOL.1-63 END) + 2 SPECIAL (MEMORY SNOW & THE FROZEN BOND) (8DVD) SEA1+2(JAP/ENG) SHIN HENSHUU-BAN +2 SP (JAP) (E / C / M) Lonely thirty-seven-year-old Satoru Mikami is stuck in a dead-end job, unhappy with his mundane life, but after dying at the hands of a robber, he awakens to a fresh start in a fantasy realm...as a slime monster! As he acclimates to his goopy new existence, his e Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM9.35

NOW: RM 9.35 (-0%)

MEMBER: RM 8.42 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

By Kaoru
Demi menenangkan pelajar Akademi Momos yang runsing memikirkan krisis kewangan mereka, ahli-ahli MPP menganjurkan sebuah konsert menggunakan dana daripada keluarga Shao Long. Tetapi apabila Putera Albert terpaksa pulang untuk melawat mentornya yang sakit, MPP kekurangan ahli pula. Mampukah Alex dan rakan-rakan menganjurkan konsert tersebut dengan jayanya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM11.65

NOW: RM 11.65 (-0%)

MEMBER: RM 10.49 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

By
Buku “JAWI SOFY-SUKU KATA TERBUKA” diterbitkan khusus untuk membimbing dan menarik minat kanak-kanak dalam mengenal suku kata huruf Jawi. Suku kata yang diakhiri dengan huruf vokal. Biasanya dalam jumlah abjad yang genap. KENAPA PERLU MEMILIKI BUKU INI? • Pengenalan “huruf sombong” Jawi Sofy. • Keseronokan menjelajah huruf jawi. • Meransang pemikiran kreatif & kritis. • Pentaksiran bilik darjah yang kreatif. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Buku “JAWI SOFY-SUKU KATA TERTUTUP” diterbitkan khusus untuk membimbing dan menarik minat kanak-kanak dalam mengenal suku kata huruf Jawi. Merupakan suku kata yang diakhiri dengan huruf konsonan, biasanya dalam jumlah abjad yang ganjil. KENAPA PERLU MEMILIKI BUKU INI? • Teknik yang mudah dan berkesan. • Keseronokan menjelajah huruf jawi. • Meransang pemikiran kreatif & kritis. • Pentaksiran bilik darjah yang kreatif. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM9.65

NOW: RM 9.65 (-0%)

MEMBER: RM 8.69 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM11.65

NOW: RM 11.65 (-0%)

MEMBER: RM 10.49 (-10%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM11.65

NOW: RM 11.65 (-0%)

MEMBER: RM 10.49 (-10%)

1-808 of 808

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top