Amazing Saving
Amazing Saving
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ezza Mysara 'Found 8 Related Products
By 撒迦利亞·西琴
眾神與人們的故事,就是地球與人類的整體歷史 近900條名詞解釋,打開地球與人類起源的大門 總結並補充橫跨地球編年史系列全七冊的重要知識與觀念 帶你快速看懂複雜的阿努納奇眾神、人類與地域的關係   在地球編年史系列中,撒迦利亞‧西琴博士收集了大量有關人類古代文明的資料,地域範圍從近東、非洲、歐洲到美洲,內容則涵蓋了神話、宗教、天 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 73.90 (-0%)

By Michael Grant
Box Set includes: Fear This is a blood-pumping, white-knuckle sci-fi thriller of epic proportions. Night is falling in the FAYZ. Even though it’s been nearly a year since everyone over the age of fifteen disappeared, the sun has continued to shine on the kids of Perdido Beach. Now, though, the gaiaphage has blotted out the sun and plunged the FAYZ into perpetual gloom. Divided and dispirited, the survivors face their greatest enemy yet – the darkness of their own minds Learn More
USUAL: RM269.90

NOW: RM 129.90 (-52%)

MEMBER: RM 129.90 (-52%)

By EZZA MYSARA
Hidup Asiah jadi huru-hara bila dia tiba-tiba dilamar oleh dua lelaki serentak. Dua-dua pun duda. Yang seorang, duda Asiah sendiri dan yang seorang lagi, duda a.k.a bos sendiri. “Marry me, again. Beri abang peluang kedua.” – Dayyan. “Kalau awak pilih saya, saya tak akan minta peluang kedua.” - Iskandar. Dayyan dan Iskandar saling merebut tempat di hati Asiah. Ada sahaja benda yang hendak digaduhkan. “Kau ni pun kalau nak teman As menangis, bawalah stok tisu.” - Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-0%)

By Iwan Reaz
Cerpen Bisa Taring Syaitan menunjukkan betapa syaitan berusaha untuk memujuk seorang manusia yang alim dan baik yang akhirnya terpedaya. Oleh itu, kita janganlah mudah percaya dengan pengakuan sesiapa yang mengatakan bahawa mereka tahu akan detik kematian seseorang. Syaitan boleh menjelma dalam bentuk manusia bagi menyesatkan kita secara halus. Manakala dalam cerpen Hasutan Alam Jin, Hafifi terpengaruh dengan keindahan di dunia jin yang nyata berbeza dengan alam ma Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Ezza Mysara
Orang kata, tak kenal maka tak cinta. Tapi bagaimana pula jika terlebih kenal hingga hilang rasa cinta? “Maaf. Saya memilih untuk tinggal di hati yang lain.” Haura Ameena. “Saya mencintai awak sepenuh hati, tapi awak sekadar menyintai saya separuh hati?” Ariq Zafri. Haura yang degil. Haura yang ego. Tapi kenapa masih Haura yang bertahta dalam hati Ariq? Demi menyelamatkan Haura dari lelaki seperti Muaz, Ariq merancang sesuatu. “You kahwin je dengan Ariq. Buat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By Abu Muhammad As-Saadi
Iqra' adalah satu kaedah belajar Al-Quran yang tidak asing lagi di negara ini. Kaedah Iqra' adalah salah satu kaedah yang terbukti berkesan apabila ramai pelajar zaman-berzaman yang dapat menguasai Al-Quran dalam masa yang singkat melalui kaedah ini. Maka terbitlah buku Iqra' Al-Furqan ini demi mempelbagaikan lagi pilihan kepada ibu bapa dan para pelajar, di samping memberi nafas baru kepada kaedah penulisan Iqra' yang ada dalam pasaran. Tampil dengan versi 2 warna yang mena Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.00 (-0%)

By Dhila Asyfa
Tersedar dari koma, Jasnita tertanya-tanya tentang status dirinya sebagai isteri Ezzat. Lelaki itu pula, sukar berterus-terang bila ditanya berkaitan masa lampau. “Saya kenal lagilah macam mana rupa tangga, tingkap, pintu, katil.” – Jasnita “Tapi masih tak kenal Ez lagi, kan?” - Ezzat “Sekurang-kurangnya awak kena bersyukur sebab saya masih hidup.”- Jasnita. Segalanya makin mengelirukan dengan kemunculan Amzar sebagai Along Ezzat. Setiap apa yang diluahkan lelak Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Ezza Mysara
“You rasa, marah yang selalu you bawa tu marah terkeji atau marah terpuji?” – Nuryn Nafeesa. Yang suka marah itu ialah Fahim Aiman. Yang sangat beku itu juga Fahim Aiman. Dan yang mulut tidak ada insurans itu juga Fahim Aiman. Nuryn yang sederhana, tapi sangat istimewa di mata semua. Cuma Fahim yang tidak pernah mahu mengakuinya. Cuma Fahim yang cuba menidakkannya. Namun, bila tiba detik di mana dia perlukan pertolongan, Nuryn lah orangnya yang dicari dan Nu Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

8 Item(s)

*

Back to Top