Stock Take
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Fara Hana 'Found 459 Related Products
By Catherine Shanahan , M.D
A proven plan to optimize your health by reclaiming your natural ability to burn body fat for fuel. The ability to use body fat for energy is essential to health—but over decades of practice, renowned family physician Catherine Shanahan, M.D., observed that many of her patients could not burn their body fat between meals, trapping them in a downward spiral of hunger, fatigue, and weight gain. In Learn More
USUAL: RM82.90

NOW: RM 82.90 (-0%)

MEMBER: RM 74.61 (-10%)

Out of stock

By UMAHANA
● Available in 2 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By UMAHANA
● Available in 2 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By UMAHANA
● Base 5.5cm ● Available in 2 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By UMAHANA
● Available in 2 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By UMAHANA
● Available in 2 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM48.90

NOW: RM 48.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.01 (-10%)

By UMAHANA
● Base 14cm ● Available in 2 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 119.90 (-0%)

MEMBER: RM 107.91 (-10%)

By Neko
Ada banyak kes serangan mensasarkan perempuan berlaku di akademi! Adakah Joni, Emilia dan Mia mampu melindungi diri? Adakah penjenayah akan berjaya ditangkap? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By
While searching through his grandfather's attic, Hikaru Shindou stumbles upon an old go board. Touching it, he is greeted by a mysterious voice, and soon after falls unconscious. When he regains his senses, he discovers that the voice is still present and belongs to Sai Fujiwara no, the spirit of an ancient go expert. A go instructor for the Japanese Emperor in the Heian Era, Sai's passion for the game transcends time and space, allowing him to continue playing his beloved ga Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
Shōyō Hinata began playing volleyball after seeing the "small giants" who played the sport when he was in elementary school. He suffers a crushing defeat in his first and last tournament in middle school at the hands of his rival Tobio Kageyama. So, Hinata joins Kurasuno High School's volleyball team, vowing revenge against Kageyama. However, Kageyama is also on Kurasuno's team. The former rivals form a legendary combo with Hinata's mobility and Kageyama's precision ball-ha Learn More
USUAL: RM159.90

NOW: RM 159.90 (-0%)

MEMBER: RM 159.90 (-0%)

By Michael Chuah
Reaper membuat penilaian setiap pemain Kelab Badminton Pine Hill dan mendapati mereka tidak menerima bimbingan dan latihan asas formal. Mereka perlu berlatih lagi sebelum pertandingan seterusnya. Pusingan ketiga Kejohanan Stellar Eight pula berlangsung. Siapakah bakal memiliki lencana Serigala Hitam? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By
The protagonist, Baki Hanma, trains with an intense focus to become strong enough to surpass his father, Yujiro Hanma, the strongest fighter in the world. Five of the world's most violent and brutal death row inmates are gathering to face Baki. Their objective is to taste defeat -- their unmatched strength and skill have led them to grow bored of life itself, and they now seek out Baki in the hopes that he can overwhelm and utterly crush them. In this crisis, other undergroun Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Nurin Insyirah
Badan Lisa diikat kemas di kerusi! Hingga tangan dan kakinya langsung tidak dapat bergerak.“Uncle buat apa ni? Apa uncle nak dari saya?!!” soal Lisa ketakutan.Takashi gelak mengekek mendengar soalan Lisa.“Jangan risau. Lepas keluarga kau bayar tebusan tiga juta, aku bebaskan kau."Bermula dengan percutian di Jepun. Keterujaan Lisa bertukar pilu. Siapa sangka mommy dan daddy-nya ada agenda lain dalam perlancongan mereka. Dan satu persatu rahsia terungkai tatkala Lisa bert Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By SisYoujae
Tiada larangan bagi umat Islam untuk berhias, berdandan atau dalam kata lain, berstail. Islam sendiri menggalakkan umatnya kemas + cantik + bersih secara BERSEDERHANA.Tapi… yang jadi persoalan… adakah cara bergaya ini PATUH SYARIAH? Cuba belek koleksi pakaian kesayangan, lepas tu check foto OOTD yang di-upload dalam IG, FB atau Twitter, adakah personaliti diri selama ni 'lulus'? Adakah ia HALAL atau HARAM?Siri 30 Wadah jilid ke-6 ini membicarakan soal #BolehKe dalam kehid Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By
About half a year after the defeat of the Kitoralzers, mysterious giant beings suddenly appear from space lead by both Nahane and Ohanefu, and are planning to take over the Earth. During these attacks, the Shinkansen Ultra Evolution Institute has been busy developing a new prototype unit - the Shinkalion ALFA-X. Suddenly, a 9-year old Hokuto appears from across time and space. Having no choice, the Shinkansen Ultra Evolution Institute appointed the young Hokuto to become the Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
A stout, weak, yet highly passionate Sora Kurumatani enters Kuzuryuu High School with hopes that he'll fulfill his mother's wishes to dominate his first high school tournament. However, the basketball club—turned den for delinquents—does anything but play basketball! Its club members, Momoharu Hanazono, a skilled blocker who can do power jumps but is horrible at shooting, and his twin brother Chiaki, a talented point guard, has also lost interest in the sport. With just o Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Ustaz Abu Usamah & Mohd Hanapiah Haji Hussin
Banyak sekali pertanyaan dan persoalan yang berkait dengan agama pernah diajukan oleh sahabat-sahabat sama ada melalui lisan, talian telefon, WhatsApp, Facebook dan lain-lain. Boleh dikatakan kesemua jawapan yang terkumpul ini akan disertakan sandarannya daripada dalil-dalil syarak ataupun petikan daripada kitab-kitab muktabar.Bagi jilid 3 ini, soal jawab bab berkaitan puasa, haji, korban dan akikah dikumpulkan bagi menjawab pertanyaan dan persoalan yang pernah diajukan. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Ustaz Abu Usamah & Mohd Hanapiah Haji Hussin
Banyak sekali pertanyaan dan persoalan yang berkait dengan agama pernah diajukan oleh sahabat-sahabat sama ada melalui lisan, talian telefon, WhatsApp, Facebook dan lain-lain. Boleh dikatakan kesemua jawapan yang terkumpul ini akan disertakan sandarannya daripada dalil-dalil syarak ataupun petikan daripada kitab-kitab muktabar.Bagi jilid 2 ini, soal jawab bab berkaitan solat, solat musafir, jenazah, zakat dan puasa dikumpulkan bagi menjawab pertanyaan dan persoalan yang perna Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Azwin Nalisa
Sekali aku tersungkur, beribu kali aku bangkit… Nida Amelia. Nida maknanya seruan. Patutlah menyeru-nyeru panggil saya mengurat. - Baihaqi Bermula dari sapaan berani itu, mereka bercinta, mereka disatukan. Sungguh indah sekali kenangan yang tercipta antara dia dan Aki. Tujuh tahun Nida Amelia dan Baihaqi membina mahligai namun akhirnya diruntuhkan oleh Baihaqi sendiri. Kehadiran Iman dan Akhbar sebagai bukti benih cinta mereka sendiri tidak berjaya menghalang Baihaqi untuk Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ana Farhana
Fia merasakan kehidupannya sudah cukup lengkap. Hidup berdua dengan Reza, tidak bermakna tiada yang datang mengganggu. Keadaan bertambah buruk selepas dia diganggu dan dikejar oleh Syah, lelaki yang masih berstatus suami orang. “Aku mesti dapatkan perempuan tu. Masa tu baru kau tahu yang Ahmad Syahrin ini hebat ke tidak.” - Syah Fia cuba sedaya upaya untuk mengelak, namun namun lelaki itu seperti tidak mengenal erti putus asa. Oleh kerana kerap diganggu dan diserang Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Ustaz Abu Usamah & Mohd Hanapiah Haji Hussin
Banyak sekali pertanyaan dan persoalan yang berkait dengan agama pernah diajukan oleh sahabat-sahabat sama ada melalui lisan, talian telefon, WhatsApp, Facebook dan lain-lain. Boleh dikatakan kesemua jawapan yang terkumpul ini akan disertakan sandarannya daripada dalil-dalil syarak ataupun petikan daripada kitab-kitab muktabar.Bagi jilid 1 ini, soal jawab bab berkaitan taharah, darah wanita dan solat dikumpulkan bagi menjawab pertanyaan dan persoalan yang pernah diajukan. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By 拉娜·福洛荷
從操縱心智到壟斷市場、從散播仇恨到影響投票, 科技巨頭正逐步掌控人類生活和破壞民主自由, 如何監管這些演算法惡霸?抵抗這股數位暗黑力量?   「我們非常幸運,福洛荷以狠準的眼光和有力的財經分析探討科技巨頭……對於如何限制科技公司的暗黑力量,各界的辯論越來越熱烈,本書為此提供關鍵的貢獻,挑明科技公司應該對人們與社會真正的需 Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 77.00 (-0%)

MEMBER: RM 69.30 (-10%)

By Airisz
Nama aku Fauziah Hanim. Panggil Jee saja. Aku anak sulung. Bawah aku ada enam lagi adik. Selepas tiga hari emak melahirkan Ammar Hakim, ayah meninggal dunia dengan tiba-tiba saja. Petang tu ayah rebah di ruang tamu. Tanpa pesan, tanpa kata-kata, ayah pergi begitu saja meninggalkan kami buat selamanya. Emak tak mampu terima kenyataan yang ayah sudah tiada. Dua hari mak kemurungan dan selepas itu mak terus hilang daya ingatan. Orang kampung sebut mak gila meroyan. Sejenis pe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Suhana Mat Lazim
Dengan kematian Siti Fatimah pada malam berdarah itu, bermulalah rasa takut dan gerun penduduk-penduduk kampung Lubuk Dalam. Ironisnya, kematian Darus turut berlaku pada malam yang sama, oleh pembunuh yang sama, tetapi dibunuh dengan cara yang berlainan. Kematian Darus bersaksikan anaknya, Dharwisy. “Ibu akan hantar kamu ke tempat lain. Ibu risau dengan kelebihan yang ada pada kamu. Ibu takut nasib kamu akan jadi seperti bapak kamu.” “Ke mana ibu mahu hantar Abang Dhar Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Jules
Sekon Juliet rusuk Romeo, laksana terhenti... Abadi cinta hati Evian vs grape sparkling juice menemukan kembali Railynn dan Marc di MyAngel’s Café, sejak pertemuan pertama mereka 14 tahun lalu. Kini, gadis yang digelarnya My Angel benar-benar ada di hadapannya. Marc tekad menawan Railynn. Bermacam cara dilakukan bagi mengukuhkan janji, sumpah dan akad yang dimeterai termasuklah mengekori Railynn hingga Marc mendapat jolokan male-escort. “I sudah bersumpah… berjanji… Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Walter Tevis
NOW A MAJOR NETFLIX SERIES starring Anya Taylor-Joy from Academy-Award nominee Scott Frank and BAFTA nominee Allan Scott 'Superb' Time Out 'Mesmerizing' Newsweek 'Gripping' Financial Times 'Sheer entertainment. It is a book I reread every few years - for the pure pleasure and skill of it' Michael Ondaatje 'Don't pick this up if you want a night's sleep' Scotsman When she is sent to an orphanage at the age of eight, Beth Harmon soon discovers two ways Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Ilyana Hani
Gara-gara salah sangka, Irdina menyerang Rizqi apabila melihat lelaki itu melayan mesra seorang gadis. Dia ingatkan lelaki itu Rafie, tunang Suhana merangkap kawan baiknya. Sumpah, dia tidak tahu pun Rafie punya kembar bernama Rizqi. Akibat kekecohan yang ditimbulkan oleh Irdina, semua hura-hara. Rizqi muncul, menuntut agar Irdina meyakinkan Najwa bahawa dia tidak bersalah dan menuntut untuk menyatukan semula dia dengan kekasih hatinya. Komplot cinta dilancarkan. Kata Rizqi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Iruka Asami
Sekuntum rindu yang mekar anggun.Bila dia sedarkan aku tentang impian, nama dia je yang aku boleh panggil waktu kesusahan...Zaman Meiji di Yoshiwara baru.Ayame merupakan gadis pelayan kat Hanakago-ya.Tapi dia bencikan lelaki. Suatu hari...Yasaka Kazumi, anak pemilik bisnes berpengaruh buat pertaruhan dengan Ayame."Kalau dah sampai tiga kali aku selamatkan kau, kau kena jadi isteri aku."Adakah kisah mereka akan berputik dan terjatuh cinta? Atau Ayame tetap dengan sikapnya yang Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Enid Blyton
The first magical story in the Faraway Tree series by one of the world's most popular children's authors, Enid Blyton. Joe, Beth and Frannie find the Enchanted Wood on the doorstep of their new home, and when they discover the Faraway Tree they fall into all sorts of adventures! Join them and their friends Moonface, Saucepan Man and Silky the fairy as they discover which new land is at the top of the Faraway Tree. Will it be the Land of Spells, the Land of Treats, or the La Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By Enid Blyton
The second book in the magical Faraway Tree series by one of the world's most popular children's authors, Enid Blyton. Joe, Beth and Frannie's cousin Rick comes to stay, reluctant at first to share in their adventures at the top of the Faraway Tree. Join them and their friends Moonface, Saucepan Man and Silky the fairy as they discover which new land is at the top of the Faraway Tree. Will it be the Land of Dreams or the Land of Topsy-Turvy? Discover the magic! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By Enid Blyton
The third book in the magical Faraway Tree series by one of the world's most popular children's authors, Enid Blyton. The mischievous Connie comes to enjoy a few days with Joe, Beth and Frannie while her mother is sick. Connie refuses to believe in the Faraway Tree or the magical folk who live in it, even when the Angry Pixie throws ink at her! Join the children and their friends Moonface, Saucepan Man and Silky the fairy as they discover which new land is at the top of the Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By Fizziany
Naufal Hadi, bapanya seorang ahli politik terkemuka negara. Ibunya, seorang ahli perniagaan berjaya. Punyai seorang kakak yang amat prihatin terhadapnya. Namun, dia leka dan gemar berfoya-foya. Menghabiskan masa muda dengan perkara sia-sia. Hidup langsung tak kenal erti tangungjawab sementelah sejak kecil, semuanya sudah tersedia depan mata. Sehinggalah satu ketika, dia terlanggar seorang lelaki dengan anak kecilnya sehingga menyebabkan kematian. Bagi seorang Izara Hana, ke Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Pynat Mouri
Hanya aku tahu perangai gila kau... Difitnah berkhalwat ketika tahun menduduki SPM, memberi kesan besar kepada Erhan. Tidak dia sangka, gadis yang digelar pelakon opera Cina itu begitu kuat pembohong! Huh! Akhirnya dia juga yang nampak jahat bak dalam cerita filem Tamil. Erhan takkan berdiam diri. Hilani patut dapat pengajaran! “Kenapa buat aku macam ni? Kenal hang pun tak pernah. Bila masa aku selalu belanja hang air kotak dan roti? Weh, aku kalau nak cari awek, aku cari y Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Jamaliah Juni
Buku ini mengisahkan tentang tiga sahabat baik bernama Suhaibah, Raqib dan Taufid yang hidup sederhana bersama keluarga masing - masing. Suatu hari ketiga - tiga sahabat sebaya itu berehat - rehat di bawah sebatang pokok yang rendang. Mereka berbual - bual tentang keseronokan hidup dalam kemewahan. Kehidupan mereka berubah setelah mereka menjumpai banyak harta karun di sebuah bukit tinggi. Namun sifat tamak telah meracuni fikiran ketiga - tiga sahabat baik itu. Apakah yang ak Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
"Hanako-san, Hanako-san...are you there?" At Kamome Academy, rumors abound about the school's Seven Mysteries, one of which is Hanako-san. Said to occupy the third stall of the third floor girls' bathroom in the old school building, Hanako-san grants any wish when summoned. Yashiro Nene, an occult-loving high school girl who dreams of romance, ventures into this haunted bathroom...but the Hanako-san she meets there is nothing like she imagined! Kamome Academy's Hanako-san...i Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
In the year 2199, Earth faces its greatest crisis. Due to unrelenting bombings by the alien race known as "Gamilas," the planet can no longer sustain its inhabitants. In exactly one year, humanity is set to become extinct. In desperation, the people of Earth establish the Earth Defense Force, their last defense against the power-hungry Gamilas Empire. However, humanity finds a glimmer of hope after receiving a message from the mysterious planet Iscandar, which offers them a d Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By ZILI AILIE
Benarkah perempuan dan lelaki tidak boleh menjadi kawan selamanya? Amylea dan Dean, salah satu kisah kawan baik yang akhirnya ‘terbabas’ rasa. Namun, segalanya bagai tak terluah. Sehinggalah mereka berada dalam situasi memaksa dan Amylea terpaksa meminta pertolongan Dean. “Trial and error kita lain sikit. Kita kena kahwin dulu.” – Dean. Berkahwin dengan kawan sendiri, bukan yang Amylea mahukan. Apatah lagi, Dean Hanafi itu adalah teman baik bekas kekasihnya. Tapi, d Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Komachi Kurokawa
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Illa Shanahila
Nura hampir nak hantuk kepala ke meja bila dia ‘terpaksa rela’ menjadi pembantu kepada Aryan yang digelar si Putera dari Antartika. Dah la sinis semedang dan beku memanjang, super pembuli tak payah cakap. “I nak you iklankan cari secretary baru untuk gantikan you. Ciri-cirinya, berperwatakan menarik, bujang, umur 27 tahun ke bawah dan sedap mata memandang.” - Aryan. Bulat mata Nura memandang encik bos di depannya. Hari pertama masuk pejabat, sudah mahu mencari pengga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Andrea Hirata
Mata Inspektur semakin sendu menatap papan tulis itu. Keadaan yang tenteram ini perlahan-lahan akan membuat polisi di dalam dirinya terlena, lalu terbaring, lalu pingsan, lalu mati. Inspektur sungguh khawatir. Wahai kaum maling, ke manakah gerangan kalian? Untuk pertama kalinya, Andrea Hirata menulis novel dalam genre kejahatan. Dalam novel istimewa ini, pembaca akan berjumpa tokoh-tokoh unik dengan pikiran menakjubkan. Dari mereka, kita akan belajar betapa mudahnya bahag Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Siri ini membantu kanak-kanak belajar menulis dengan cepat dan tepat. Setiap tajuk dirancang dengan teliti supaya pembelajaran kanak-kanak menjadi lebih menyeluruh dan bermakna. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
Siri ini membantu kanak-kanak belajar menulis dengan cepat dan tepat. Setiap tajuk dirancang dengan teliti supaya pembelajaran kanak-kanak menjadi lebih menyeluruh dan bermakna. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
Siri ini membantu kanak-kanak belajar menulis dengan cepat dan tepat. Setiap tajuk dirancang dengan teliti supaya pembelajaran kanak-kanak menjadi lebih menyeluruh dan bermakna. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
Siri ini membantu kanak-kanak belajar menulis dengan cepat dan tepat. Setiap tajuk dirancang dengan teliti supaya pembelajaran kanak-kanak menjadi lebih menyeluruh dan bermakna. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Mitch Albom
Chika Jeune came into Mitch Albom's life by chance. Growing up in the aftermath of the devastating 2010 Haiti earthquake, at three years old she tragically lost her mother and was brought to the orphanage run by Mitch and his wife, Janine. Chika made a quick impression. Brave and self-assured, she delighted those around her. But everything changed when Chika was diagnosed with a terminal disease that no doctor in Haiti could treat. This discover sparked a two-year, around-the Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
Jashin-chan, a devil from Hell was abruptly summoned to the human world by Yurine Hanazono, a stoic college student who lives in a run-down apartment in Jinbocho. They're forced to become roommates since Yurine doesn't know how to send Jashin-chan back. But according to Jashin-chan, she could return by killing Yurine, so she takes action...?! A viperous roomie comedy that keeps you on your toes! 一位少女与恶魔“邪神酱”展开的略危险的同居生活喜剧! Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.90 (-0%)

By Michael Chuah
In search of a cure for Belle's condition, Lucy takes her on a girl's trip... to a creepy castle! Who do they seek and what secret do they share?  Finding their quarry in dire straits leads to a troubling question; who could defeat such a fearsome foe? To learn the truth they must contend with the castle's malevolent guardians! With time ticking away, can our dynamic duo outwit the mischievous malice of the TINY TERRORS? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Menjadi gadis backpackers di bumi gajah putih merupakan Impian buat Hana, Ekin, Syirah dan Kila. Namun, perjalanan leih 10 jan dengan Hatyai Express atas tiket persembahan teater yang disertai Syirah berubah menjadi sebuah mimpi ngeri bersiri. Tanpa mereka sedari, wang bernilai ratusan ribu ringgit terus menghantui tanpa henti. Makin jauh dibuang, makin banyak masalah yang datang! Bagaimana nasib mereka? Mampukah kebijaksanaan Hana, keberanian Kila, Kekalutan Ekin, termasukl Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By FARA HANA
" Kata orang kecewa dalam percintaan itu perkara biasa tapi tidak pada seorang lelaki yang bernama Tengku Kayden. Sakitnya terkandas dalam percintaan itu sangat sukar ditelan sehingga menjadikan dia seorang pendendam. Dek kerana itulah dia dan Zandra Nur Tatiana disatukan walaupun tanpa kerelaan gadis itu. Tujuannya hanya satu, dendamnya perlu terbalas. Kesakitan yang dirasakan selama ini perlu ada yang turut merasainya supaya hatinya puas! Adakah adil buat Zandra untuk terse Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By DR. ZULKIFLI MOHAMAD AL-BAKRI
Buku ini memaparkan sejarah hidup empat Imam yang terkenal di dalam Islam. Mereka sangat masyhur kepada seluruh umat dari zaman lalu hingga sekarang. Merekalah imam-imam bagi empat mazhab yang berkembang dalam Islam, yang terus kekal dan dipegang oleh kebanyakan umat Islam seluruh dunia iaitu Imam Abu Hanifah (Mazhab Hanafi), Imam Malik (Mazhab Maliki), Imam al-Syafi'e (Mazhab Syafi'e) dan Imam Ahmad bin Hanbal (Mazhab Hanbali). Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By SEVENTEEN
The album comes with: a. 1 ENVELOPE b. 1 random BOOK c. 1 STICKER d. 1 CD e. 1 LYRIC PAPER f. 2 random PHOTOCARD g. 1 random BOOKMARK *All images used are for illustrative purposes only Learn More
USUAL: RM116.90

NOW: RM 116.90 (-0%)

MEMBER: RM 105.21 (-10%)

By Frank Faranda
"Fear, Contemporary Society, and its ConsequencesFor anyone suffering from the global pandemic anxiety surrounding the new coronavirus, comes a long awaited exploration of one of the most powerful and primitive human emotions. A history and culture of fear. Over the last five hundred years, life for the average human being has changed dramatically-plagues no longer wipe out entire families, and no longer do we empty our chamber pots into the street. But, progress in the We Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By
Seri Koyuki is just trying to have a normal school life, but instead he ends up acting as the straight man to his odd classmate, Kabuto Hanadori. Kabuto is a delusional high school student, whose fantasies range from believing he is a knight on a journey, to claiming that removing his eyepatch will release a darker alter-ego who he refers to as Michael Offenbarung Dunkelheit. Seri is determined not to let himself get pushed around by Kabuto, but it seems that this will be eas Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By DANISYARAHMAT
“Dengan ini saya Khalil Zahrain bin Ali menceraikan Sofia Rahman dengan talak 3”. - KHALIL Puas sudah. Bukan satu malah tiga sekali talak dilepaskan pada Sofia di hadapan hakim mahkamah syariah. Dikhianati oleh insan yang paling disayangi dalam hidupnya membuatkan Khalil membawa diri setahun hidup di Sabah bekerja di pelantar minyak. Hidup hampir murung kerana tidak dapat menerima hakikat dicurangi oleh isteri tersayang. “Menikah dengan kau, adalah satu penyesalan yang Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By PLUS JAPAN
•Refillable Type •Tape Width 5mm •Tape Length: 6m Learn More
USUAL: RM12.50

NOW: RM 7.90 (-37%)

MEMBER: RM 6.90 (-45%)

By
anime where Japanese folklore meets with modern Japanese high school life.Mononokean is a mysterious tea room. There lives a man whose purpose is helping the youkai (demons and creatures from the Underworld in Japanese folklore). Ashiya Hanae, a high schooler boy, who has been experiencing problems with the youkai is forced to ask for the Mononokean owner’s help and thus their adventures begin! 所谓驱妖,指的是将本应居住在隐世,却因为一些原因停留 Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By Enid Blyton
When Joe, Beth and Frannie move to the countryside, they discover that their new house lies next to the Enchanted Wood! And in that wood stands the Magic Faraway Tree. This is no ordinary tree - it is home to more magical lands full of elves, pixies, talking creatures and wonderful adventures than the children ever imagined possible! Join the children and their new friends Moon-Face, Saucepan Man and Silky the Fairy as they explore this most magical of all fairytale worlds i Learn More
USUAL: RM54.90

NOW: RM 54.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.41 (-10%)

By Satomi Nakamura
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Set to become the romcom of the year - a Sleepless In Seattle for the 21st century' Sunday Express 'The new Jojo Moyes... This has all the ingredients of Me Before You' Cosmopolitan 'Funny and winning... a Richard Curtis rom-com that also has its feet firmly planted in real life. A real treat' Stylist 'The last book to completely emotionally absorb me in this way was Eleanor Oliphant Is Completely Fine, and I think fans of that will adore this' Daisy Buchanan ********** Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Khanani Intisar
For Princess Alyrra, choice is a luxury she's never had... until she's betrayed. Princess Alyrra has never enjoyed the security or power of her rank. Between her family's cruelty and the court's contempt, she has spent her life in the shadows. Forced to marry a powerful foreign prince, Alyrra embarks on a journey to meet her betrothed with little hope for a better future. But powerful men have powerful enemies - and now so does Alyrra. Betrayed during a magical attack, her Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

1-459 of 459

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top