3 3 Promotion 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' GEMPAK STARZ 'Found 2341 Related Products
By Hitsuji Tsujinaga
Ciri lelaki macam mana buat kau jatuh cinta pandang pertama...?Lelaki bertelinga haiwan, ahli band muzik ataupun lelaki silap mata? Bila mata bertentang mata... jantung terus berdegup kencang! (> Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kron
HEI, BUAT APA TU @ TEPI JALAN?KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & JANTUNG BERDEGUP KENCANG. PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN. SIRI 'AKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG!"Hoi, bahayalah bergurau kat tepi jalan macam ni!"Teguran sebegini memang kena terima sebab ia demi keselamatan bersama. Tapi..."Ada orang kat belakang kita ke tadi?"BANGG!!!Kemalangan ngeri mungkin tinggalkan 'sesuatu' menyeramkan. Jadi, bila berseorangan kat tepi jalan tu, hati-hati... 'dia' bukan k Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Max
3 trio ternakal; Axel, budak degil, suka cari fasal dan gila figura.Chad, kipas-susah-mati 'Kamen Rider' yang lurus bendul.Bobby, paling lembik dan penakut.Walaupun perangai masing-masing berbeza, tapi bila bergabung, bukan setakat budak lain naik darah, cikgu pun pening na Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Fuji
Hans Christian Andersen hanya benarkan kamera tangkap gambarnya dari sisi?Fakta menarik untuk dipelajari dengan mudah!Segala fakta menarik yang kamu belum ketahui tentang Ikon Budaya ada di dalam!Picasso bakar lukisan sendiri untuk hangatkan tubuh? Learn More

USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By 蓝国清
肉眼看不见的鬼怪、诅咒……往往都让人恐惧。《疯魔剪刀人》收录了4篇惊悚漫画,借着“鬼怪”引发的事件,展现出人性之脆弱及黑暗。披着人皮的鬼怪,比鬼怪更邪恶的人,你更害怕哪个呢?无论是何者,你都要小心被盯上,以免变成“他们”的替死鬼…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蓝国清
渝童和光进为了得到渝童的关注而常常作弄她,所以他们俩总是打打闹闹。某天,渝童不再理会光进,对他的作弄视若无睹,这令光进非常不满,联合三个同学一起恶作剧,想不到引起很大的风波,导致校方开记者会澄清,这到底怎么一回事? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 饶国林
有人阻止宇宙最强俱乐部关闭最后一座动物王国的无线电塔?! 被动物们推崇,号称“动物化身”的人类出现了!连宇宙最强俱乐部都不是他的对手?!苏门答腊森林不再和平,动物们都认为大森是叛徒而群起攻击。此外,X探险特工队还得面对熊狸、豹等动物的威胁。这趟的任务困难重重,难道真的是巧合? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 刘怡廷
小亚历习惯每个星期都写信给留在家乡的妈妈,尽管热衷于研究植物和昆虫的妈妈从来没有回信,小亚历也坚持写信。一天,小亚历寄出的信件竟然因无人签收收而被退回来了,他还收到妈妈寄来的植物样本的包裹,那是妈妈最珍贵的宝物。难道妈妈发生了什么意外吗?小亚历和王子们想尽办法联系她,到底他们能否成功呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hasumi Fujita & Lain-lain
Bukan satu... bukan dua... tapi empat sentuhan mengasyikkan berkisar gadis model yang penuh dengan keajaiban dari barisan mangaka hebat! #MestiBaca Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nao Maita dan lain-lain
Antologi seram kisah pembunuhan kejam dan pelik menyasarkan gadis sebagai mangsa.Agak-agak korang selamat? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Takasi
Haiwan tak reti bercakap ni bercita-cita nak takluk dunia? Pelik betullah. Jangan kelirukan kitorang, boleh tak?Lion, Rocky dan Elastein ada misi tersembunyi bila masuk dunia manusia. Hmm, kita tengok dulu apa diorang nak buat ni.Karya terkini Takasi pasti mengundang gelak tawa dengan perangai sewel tiga miau. Jom layan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kaoru
When Principal Evan tells a tale about how Momosu was saved from a beast, no one takes him seriously except for Prince Albert. But the Prince of England soon finds himself entangled in his own tales when a mysterious person claims to be the masked man who once saved Lilian. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 张瑞成
为了寻找长生不老药的材料,阿土与小比来到了天寒雪山,竟遇到原以为已灭绝的雪山猿人! 不过,雪山猿人们被兽王白狼迫害已久,日子过得苦不堪言。得知此事的阿土与小比,决定要替雪山猿人一族除害,并且得到长生不老药的第五种材料——兽王白狼之眼! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Xeno
Tasked with clarifying the cause of the continued African animal animosity, Jake and Louis lead a foray into feral territory, only to find a city in the grip of mandrill mayhem! With survival taking priority, who will be our hero? Does conflicted Dr. Charles have what it takes to salvage the insanity that was once his greateest dream? Returninng to a world of primal powerhouses, how will humanity fare against nature, red in TOOTH AND CLAW? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By August King
DOES THE ELIXIR OF LIFE REALLY EXIST?Legend has it that it takes seven incredibly rare ingredients to concoct the elixir of life.To obtain essential elixir element no.1, Atu and Bhir enter the forested wetlands in search of the heart of... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Konomi Wagata & Lain-lain
Kompilasi kisah seram berlatar kat sekolah. Mungkin ada insiden pelik menanti dan tak mustahil berlaku berdekatan tempat tinggal korang! Ada 6 karya termasuk 'Kehidupan Normal' oleh Konomi Wagata, 'Kayangan! Ketua Pelajar Diva' oleh Tonoko Nishimura dan lain-lain. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nishiki
Sesiapa saja pasti kenal siapa Delaila, gadis berusia 14 tahun yang viral sebab sering muncul live membuat mufin, biskut dan brownies.Semuaya pasti 'menjadi' walaupun hakikatnya indah khabar dari rupa.Misi Dalaila... mencari 'hero' yang selamatkan dia dulu.Bila dia berpindah ke Sekolah Menengah Cahaya Bintang, pelajar di situ teruja dan bangga jadi kawan Delaila. Gadis terkenal kot!Malangnya rahsia yang selama ini kekal rahsia bakal dibongkar rakan sekelas. Rahsia apa tu? Ber Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kaoru
Candy JEM telah dijemput untuk menyertai sebuah pertandingan nyanyian antara sekolah, dengan syarat empat ahli satu kumpulan. Mereka terkejut apabila mendapat tahu Cikgu Suzy telah memilih Sofia sebagai ahli keempat mereka.Mampukah Candy JEM bekerjasama dengan kawan sekelas yang keras kepala itu demi memenangi pertandingan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By August King
Wujudkah eliksir kehidupan abadi? Menurut legenda, terdapat tujuh ramuan ajaib diperlukan untuk menghasilkan eliksir kehidupan abadi. Demi mendapatkan ramuan pertama, Atu dan Bhir terpaksa meredah hutan tanah lembap untuk memiliki jantung… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Xeno
Pasukan X-VENTURE diserang sekumpulan mandil agresif dalam satu misi di Afrika. Sementara itu, Charles kecewa dan meninggalkan pasukan menuju ke menara radio berdekatan.Pertempuran TARING DAN CAKAR dalam Siri X-VENTURE Dunia Haiwan III terkini lebih mengujakan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 黄福基
印度哭着过新年? 苏格兰的愚人节有两天? 重点摘录,一读就通! 你不知道的节日庆典,全部都在这本书里! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 张家辉
“爱捣蛋”的斯仔、“无厘头”的清补凉、“满脸烦恼”的暗疮男、“零鸡蛋天王”的零分男和“正义又神秘”的青蛙王子,带你们闹翻校园,让你们笑翻天! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 冯静仪
明明应该将这份感情封印起来,却控制不了内心的萌动。 表面上,邱真妍是一个普通的高一生;实际上,身为木偶皮诺丘的后代,她背负着一旦说谎,鼻子立即变得红彤彤的秘密。一次偶然,真妍的秘密不小心暴露在男同学——贺炜诚的面前。究竟真妍的命运将会发生怎么样的转变呢? Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Clay
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 林诗敏
小宇坠入幻界生死未卜,X探险特工队一行人为了救他,决定要找到幻使魔比斯,并从他口中套出进入幻界的方法。同时,幻使魔比斯为了得到龙血,也利用变身术混入X寻龙基地……而在此时,艾蜜和石头却遭到了幻兽康加玛托的袭击,孤军奋战的石头能否逃离险境? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 伊卡
在新晖高中的社团招生展上,出现了一对举止十分亲密的情侣——如玺和若琀。身为全场焦点的他们,不但被训导主任轻易放过,而且还出人意表地加入了成立仅仅两年的“超能力研究所”。 这个社团向来低调,表面上研究超能力为名,但其实所有社员都是超能力者,却从来都不为人知。 然而,随着玺琀二人与其他新生的加入,全社十二人就已被卷入一条不可 Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Veon/Vezill
With evil Munarian Emperor Rorroti on the brink of victory, the only thing that can stop him lies hidden away, to be wielded by one who shares its inventor's bloodline. It's up to Rain, of all people, to save the world!Forging an uneasy alliance with Sean's father and his alien henchman, Lakusa, can our tetchy trio trust each other? Facing the prospect of revolt or annihilation, what's Director Emma's next move? Can the Exobot Academy come to the aid of the Elite 8 in time? T Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kaoru
Alamak! Seseorang dalam masalah lagi dan kali ini Cikgu Daigo yang amat tegas itu.Seorang murid yang dia denda tiba-tiba pengsan. Kemudian Cikgu Daigo dimarahi ibu murid tersebut dan guru besar sekolah.Adakah Cikgu Daigo terpaksa meletak jawatan? Bagaimana Candy JEM dapat membantunya? Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Koleksi GempakTM X UtopiaTM kembali dengan jilid ke-7 berjudul ‘Amukan Halilintar'~ Kali ni lebih mencabar dan pantang dicabar! Eh? Bukan setakat kisah aksi je, komik cinta, seram… senang cerita semua genre pun ada. Wah~ Semuanya ada dalam satu koleksi. Woohoo! Haa, mana kipas-susah-mati ni? Rembat cepat sebelum terlambat! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Manz
Suri yang mengandung anak pertama terkejut dengan imej ngeri dalam imbasan ultrasound-nya. Tiada penjelasan lanjut dari doktor yang gagal mengesannya. Suami Suri yang teramat risau terus merujuk kepada seorang bidan.Rupanya Suri membawa 'saka' dalam tubuhnya! Kenapa dan bagaimana ia terjadi? Adakah ianya betul anak Suri atau 'saka'?Ketahuinya dalam 8 kisah seram mitos tempatan yang setiap satunya bakal buat korang sukar tidur malam! Selami dunia angker WARIS SAKA karya MANZ n Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 阿毛 , Kin
后山藏着一只豆豆鬼?愤怒的小丑要抓小孩?理发店里居然有剃刀鬼在捣蛋?这……究竟是怎么回事呢?快来追随林右及其小伙伴的步伐,一同探究这些故事里的秘密吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 黄庆荣
铁一刚自小与爷爷铁雄在雨林中生活,并练就了比同龄人更敏捷的身手和强大的空手道技术。因爷爷要出门远行,一刚离家来到松泽中学就读,而在报到的第一天,他就误打误撞加入了第三空手道社,还扬言要挑战社内的所有人!一刚越战越强的空手道旅程,就此展开! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 吕寿聪
雷雨天,千万不要到户外这么做!遇到陌生人尾随该怎么办? 本书收录了12篇户外安全课题,以丰富有趣的漫画将小读者带入情境。每个课题附上图文并茂的专栏,让你轻松学知识! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蓝国清
谁在沟渠监视你?沟渠给人的感觉就是阴暗的、潮湿的,住着许多老鼠、蟑螂。甚至还有许多垃圾堆积在那里,发出一阵阵的臭味……而最令人害怕的,是你走在沟渠旁边时,突然被一只冷冰冰的手拖入沟渠里,不管你怎么喊也没用,最后消失在那里……瞬间让你起鸡皮疙瘩的恐怖漫画、心跳加速的惊悚小说、不寒而栗的99%真是档案、《听说》系列令你处于诡异 Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 刘怡廷
健次准备带一位爱咬指甲的学生到训导室去,但这位学生却被另一位女同学强行带走。原来这位女同学是辅导社的成员,而那位学生因为心理压力而咬指甲。到底健次该如何帮助那位学生摆脱不良习惯呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Fuji
Hans Christian Andersen only allowed his face to be photographed from the side!Fun facts to learn in a flash! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 刘怡廷
内含糖果系列帆布着色板和最新一期漫画!绝无仅有!不容错失! 糖果系列漫画48+糖果系列帆布着色板(实际尺寸:22.5cmx22.5cm)糖果系列48·《拜拜坏习惯,迈向健康生活》·生活好习惯篇 健次准备带一位爱咬指甲的学生到训导室去,但这位学生却被另一位女同学强行带走。原来这位女同学是辅导社的成员,而那位学生因为心理压力而咬指甲。到底健次 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-39 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More

USUAL: RM10.00

NOW: RM 9.00 (-10%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Ayaka Torino
Alamak! Apa nak buat ni? Nampaknya pengantin yang tengah sibuk nak kahwin.... ...jadi sasaran penculik Kasihannya Mari. Anak hartawan ni dipaksa kahwin. Tapi dalam kekalutan tu, Nero si penculik misteri bawa dia lari. Macam-macam hallah pula jadi. Kenapa Nero culik dia? Habis tu, jadi ke Mari kahwin? Ada tiga bab dan dua kisah lain; 'Pernah Nampak Bidadari?' dan 'Pertunangan Bebunga Cinta'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Meme Iwaoka
Ayu, cantik... tapi sebenarnya gadis XX?!!Aku, Torame Koeda, pelajar tahun 2 sekolah menengah.Err... patut ke aku beritahu hal ni?Aku ni anak orang kaya dan aku nak jalani hidup macam orang biasa. Langkah pertama, aku kena tukar sekolah dulu. Tapi... tak semudah tu! Ada dua bodyguard yang kena perhatikan gerak-geri aku! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By SisYoujae
Tiada larangan bagi umat Islam untuk berhias, berdandan atau dalam kata lain, berstail. Islam sendiri menggalakkan umatnya kemas + cantik + bersih secara BERSEDERHANA.Tapi… yang jadi persoalan… adakah cara bergaya ini PATUH SYARIAH? Cuba belek koleksi pakaian kesayangan, lepas tu check foto OOTD yang di-upload dalam IG, FB atau Twitter, adakah personaliti diri selama ni 'lulus'? Adakah ia HALAL atau HARAM?Siri 30 Wadah jilid ke-6 ini membicarakan soal #BolehKe dalam kehid Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By TadaTada
Pakatan Global mengeluarkan arahan pada Alex dan pasukan untuk mencari Mejar Roger dan Leftenan Graham dalam masa sepuluh hari atau dikenakan tindakan. Dalam usaha menjejak pengkhianat, mereka menyertai pertandingan jentera dan tanpa sengaja mengetahui identiti genius di sebalik Mesin Pindahan Jiwa. Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Solar Team
ALWAYS ON ADVENTURE! TRACKING DOWN THE TRAITORS! The Global Alliance has issued an order to Alex and his team: find Major Roger and Lieutenant Graham within 10 days or face punishment. In an attempt to locate the traitors, they join a mecha contest and unwittingly discover the identity of the genius behind the Soul Transfer Machines... Peek into Alex's Adventure Log for amazing facts about Australia! Challenge your brain with logic puzzles! Are you ready to fight mec Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李国靖
病毒细菌变种,疫情肆虐,死亡率日渐攀升,造成人心惶惶。大家都生活在被疫情笼罩,互相猜测对方是否已经染病的恐惧之中。这时,城市里流传了一个能抵抗这场疫情的消息,于是小宇等人出发前去查探,却从中发现更多不为人知的秘密…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李国权
大飞、查尔斯与静野深入非洲某地下洞穴进行探险,顺道探望老同学——赞恩与克里斯蒂。然而,前去洞潜的赞恩貌似遇上了麻烦。为此,大飞与静野计划潜入地底湖,营救失联4小时的赞恩。就在这时,他们发现洞穴里和水源中冒出许多怪异的毒蝎子!他们是否能够顺利救出赞恩,并且摆脱毒蝎群、逃出生天呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Michael Chuah
Tasked with investigating a suspicious tragedy, little do Ray, Moodoo, and the rest of our favourite X-Sector interns realise that the malodourous miscreant's mysterious murder is just a step in the bloody path of an elusive evil targeting UMAs! The further into the malevolent mystery, a hidden truth slowly begins to emerge, exposing revelations that shake the team to its core! Someone is hiding a well-guarded secret! Who might it be, and why? In search of the truth, one must Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kaoru
Who gets left in charge of the kids when all the mummies go off on a short weekend getaway? The dads, of course! But can these happy-go-lucky fathers who aren’t used to chores and babysitting do a good job of looking after their children without burning the house down? Will Candy JEM be able to help them or will they make matters worse?   Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 冯静仪
身为高中戏剧社的台柱,柏芷杉积极参与各种试镜活动,梦想是成为有实力的著名演员。在追逐梦想的路上,芷杉邂逅了她一直以来憧憬的全能偶像——岳竣,以及超级星二代——司徒铭。难道他们其中一人是芷杉命中注定的他吗? Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 追梦者
肉眼看不见的鬼怪、诅咒……往往都让人恐惧。《红柿子怪谈》收录了4篇惊悚漫画,借着“鬼怪”引发的事件,展现出人性之脆弱及黑暗。披着人皮的鬼怪,比鬼怪更邪恶的人,你更害怕哪个呢?无论是何者,你都要小心被盯上,以免变成“他们”的替死鬼…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hot-Blooded Souls
The truth behind Dr. Darwin's coma is revealed! However, the X-Venturers must now race to save Jake! Will they be able to rescue him before it's too late? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蓝国清
从宝儿小时候开始,父母的关系就一直很不好。两人总是为了生活中的大小事情吵架,爸爸认为妈妈必须以家庭和孩子为重,妈妈则希望能在工作和家庭之间取得平衡,感情降至冰点的他们最终只能选择离婚……而在宝儿的心目中,她最想要的究竟是? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By 维珊灵异
半夜上厕所,发现有人悄悄地躲在门后偷望你,若他向你打招呼,你会回应他吗?废弃的屋子门后,有人向你挥挥手,你又会搭理他吗?无论是大白天还是半夜,好兄弟都无所不在,小心躲在门后向你挥手的……不是人! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 伊卡
阿寒年幼丧父,却因亡父的污名而没有获得同情。无论在学校,或是在公寓,他都是同龄孩子们喜欢欺负的对象。 某天,有个自称“小载”的陌生男孩出现,挺身而出,为他解围。小载的勇敢机智,令阿寒仰慕不已,并且下定决心要以小载为学习榜样。 然而,当阿寒遇上歹徒时,他却抛下小载一个人,自己落荒而逃。等到他冷静下来,鼓起勇气向邻居们求助时 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 刘怡廷
霍特先生康复后继续做采访,当问及莫莫西岛的开创历史,尔文校长说出一个英雄打败凶兽,拯救村民的神话故事。众人都不相信,除了英国的阿伯特王子。这时,一个神秘人出现,说他是之前拯救了丽丽安的蒙面侠。明明那个蒙面侠是阿伯特王子假扮的,这到底是怎么一回事?到底谁是神秘人? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Redcode
When the ordinary suddenly becomes extraordinary and friends turn into flends, it's all Rain's pint-sized rival can do to strive to remain alive! The mention of his "twin" brings the X-Venture Xplorers onto the scene, but nothing could have prepared them for the nauseating nastiness they encounter!What is going on?Why are the people acting like that?Once again, it's up to Rain, Sean, Stone, with a little help, to deal with the revelations of their POISONOUS PURSUIT! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Xanseviera
Dalam kehidupan ini kita dikurniai banyak rezeki. Contohnya kawan rapat, kesihatan baik, keluarga memahami dan masa. Ikuti kisah Zulaikha dan kawan-kawan kali ini yang memfokuskan pada kelebihan menghargai masa, keseronokan bersukan, adab bergurau dan banyak lagi. Eh... hantu perpustakaan muncul lagi...? Warghhh! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Mashiro Ooki
Cinta & Boyfriend Pertama...Dah tiga bulan Hiina masuk sekolah menengah. Entah kenapa semua orang suka sangat borak tentang cinta. Hiina tak faham pun apa itu cinta dan tak pernah terfikir pun fasal tu.Tiba-tiba seorang ahli Kelab Bola Keranjang popular bernama Kashino luahkan perasaan dan ajak Hiina dating. Apa Hiina nak jawab ni?! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Yuri Azuki
Katakura Hijiri ni pelajar bijak tapi garang orangnya. Entah macam mana dia tertukar badan dengan budak sekelas yang juga selebriti popular, Kirihara Touya. Tidakkk!Untuk masuk semula dalam badan masing-masing, Hijiri dan Touya terpaksa berjanji untuk bekerjasama. Tapi... apa jadi lepas tu agaknya?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Redcode
Keenan bersama guru dan rakan sekelas berkhemah di hutan. Namun secara tiba-tiba semua menggila dan menyerangnya. Dia melarikan diri sehingga menemui orang yang menolongnya tetapi sebelum Keenan pengsan dia menyebut nama Remy... Pasukan X-VENTURE telah dipanggil kerana timbul kekeliruan dan siasatan mereka telah menemukan konspirasi besar.    Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-2341 of 2341

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top