0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' GEMPAK STARZ 'Found 2102 Related Products
By Candy Factory
Eksklusif di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Gudwood telah dicuri dan naga mula mengganas di pergunungan Alp. Naga-naga itu telah menyerang semangat pokok, jadi Lambo dan Adou mencari pemburu naga untuk menyelamatkan mereka. Ketika wira-wira pemburu telur naga melarikan diri dari Empayar Nightfold, mereka mencari jalan untuk meredakan keadaan di perkampungan semangat pokok. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SLOOW STUDIO
PERBUATAN SIHIR ATAU JANGKITAN PUNCA PEKERJA SEPERTI ZOMBI? Sekumpulan pelajar berada di tanah perkuburan dan terkejut apabila terserempak dengan si mati. Namun salah seorang masih meracau dan tidak dapat melupakan insiden menakutkan itu. Pasukan X-SENTRIK dipanggil untuk menyelesaikan kes itu. Siasatan mereka membawa ke sebuah lombong di pergunungan. Semakin dalam lombong itu semakin misteri... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 刘怡廷
这次,波波西女子学院的韩国水晶公主和学生合干部们要到莫莫西岛去进行文流。小亚历和王子们却怎么都等不到公主们的到来,才发现原来公主们被绑架了!小亚历和王子们该怎么做才能救出公主们?到底犯人有什么目的? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 黄美锦
人绦佳个性又活泼的晓云,和说话总是爱损人的毒舌男杰生,是两个截然不同性格的人,却又是自小就交好的青梅竹马。 原本以为每个明天都会和昨天一样日复一日地到来,却不知意外总是在毫无防备之降临。 而不可思议贩卖部的出现,又会对两人的关系产生怎样的变化呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李国权
朝着成为真正冒险家的目标前进! 这回,小航务必——找到斧头! 在跟红魔决斗的时候,小航一众人被送到了完异世界,并且把空无弄丟了!在找寻方法回到原来的世界的过程中,他们意外地救下了一名异世界的女子莱拉,并透过她认识蛇人——盘古的后代!而要离开异世界,则必须找到那把盘古曾用来开天辟地的荒斧头! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 阿毛 , Kin
咦,音乐室闹鬼了? 什么?!学校的林子里有吸血妖怪?! 班长还被饿鬼附身,吃个不停? 等等……你说,林右失踪了?这究竟是怎么一回事……? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Neko
时间篇 由于没有好好安排时间,正男的生活一团糟,常迟到,功课来不及完成,没时间练唱等。小宣,佳佳,宇哲和正辉哥哥正努力帮助正男修正坏习惯。到底正男能否掌握时间管理的窍门呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 刘洁淇 , 郑立伟
吃下了毒大米,骨头都碎掉了? 当海水退潮后,出现了一栋石屋,里头还有一具干尸……黑色簿小队被委派前去调查,发现只要接触过石屋的居民,都会变得倒霉,其中一些还患上了怪病!到底这栋石屋隐藏着什么秘密?还是有更大的阴谋在背后等着黑色簿小队呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Clarifying the clues found in his father's silly selfie, Jake leads the team deep into the Amazon rainforest to seek him out! When in Amazonia, it's time to do the only thing that makes sense, survive! Beset by bothersome bugs, peculiar plants, menacing mammals, and ridiculous reptiles, the mighty river offers our heroes no chance of respite! With a sinking skiff inviting a posse of verocious piranhas, will son reunite with father? What hope do they have, shunted by the Anima Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Oh no! The students of Momos Academy are displeased with the Student Council again! They're unhappy with Alex's dress sense! Consequently, Prince Ciel gives Alex a makeover. Also, Alex and the Princes visit the Princesses on Poposi to learn from them. What will the Princesses think of Alex's new look? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 卢继雄
一座荒废弃置的医院里埋藏着一段不为人知的往事。 一个重见天日的娃娃内蕴藏着一个哀怨执着的灵魂。 一群不知死活的学生中隐藏着一名冷酷无情的杀手。 一场险象环生的历险后躲藏着一个骇人听闻的真相。 没有人摆脱得了命运的安排……那么,如果不是人呢? Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 冯静仪
老师命令董茜茜送讲义到停学中的司马钧家里,她只好硬着头皮上。毕竟对方是“雷霆万钧的暴力男”,因为殴打学长而被罚停学一周。 董茜茜意外发现,除了无法拿捏自己的力度,说话和做事笨拙一点,其实司马钧也不像传闻中那样坏啊…… Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Clay
With the undying heart of the Gudwood tree stolen, the peace between dryads and dragons came to a calamitous end! Defying their chieftess's orders, Lambo and his trusty pal. Adou, seek potential saviours, only to find Rain, Sean, and Stone! With the Dragonfort fallen, our would-be-heroes eagerly seek to salvage some pride, even if they must risk it all in the face of THE DRAGONIC PERIL! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Slow Studio
ARE INCATATIONS OF INFECTIONS THE SOURCE OF THE WORKING DEAD? When a midnight meander lands a bunch of celebrating students in grave peril; it's up to Team X to get to the bottom of an uncanny undead undertaking that threatens the sanity and safety of a highland community! What role could a recent returnee from Haiti have to play? Why do the recently resurrected seek the mysterious mines? The deeper they go, the murkier the mystery of THE RESTLESS DEAD! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kafka Asagiri
Mushitaro Oguri is the man suspected of being involved in both Dostoyevsky's orchestration of Kunikida's imprisonment, and the murder of a mystery author that has sparked public uproar.Ranpo is forced to struggle like never before against insects manipulated by Mushitaro, who has the Ability to erase all evidence, "The Perfect Crime" - but meanwhile...!Dazai is arrested, the mysterious organisation "The Decay of Angels" pulls strings behind the scenes, and high-ranking gove Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李国靖 , 蔡诗中
第二场八星选拔赛即将在登嘉楼举办,松泽羽社的成员决定前往观赛。在那里,翔与角再次相遇。为了弥补之前犯下的错误,角要求队长让他代表三育羽社来对决布迪曼羽社。究竟他是否能获得胜利,夺下白虎微章? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 鱼丸
佩珊因父亲的工作缘故,必须与家人搬迁呈另一座城市。离别前,她与好友嘉雯约定一起参加全国羽球大赛。。但自从搬家后,佩珊却开始松解下来,与嘉雯渐行渐远。一年后,父亲再次被调职,佩珊回到原本居住的花园,并与嘉雯重逢....她们是否合履行约定呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 文煌 , 周文杰
总部为了要阻止幽暗术士的计划,委派了毛利舞者队前去调查,没想到却掉入幽暗术士设计的陷阱,迫使他们参加了一场“困兽游戏”!而另一边的小宇也及时赶到与毛利舞者队会合,然而却被魔吼兽的声波击倒,几乎全员灭亡!到底他们能顺利度过这一关吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 王彦涵
古田爷爷带着三个徒弟前往风梨礁岛——世界上最奢华的人造游乐园!虽然是为了工作前来,但谁都没想到等待他们的竟是一场大灾难!原来,人造乐园因为过度发展,凤梨礁岛如今已变得非常脆弱,处处可见骇人的裂缝!面对大自然的力量,他们究竟该怎么做才对呢?让我们拭目以待吧! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 黄嘉俊
名大企业的电脑系统遭到骏客攻击,造成巨额损失,连X基地的电脑系统也遭殃,达文西博士却束手无策。一个拥有高超骇客技术的少年解决了这场危机后,却发现幕后的主谋竟然入侵了国防部的主机,将导弹脑准X基地发射,究竟X探险特工队能阻止基地被炸毁吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蔡诗中
托由大战花子,谁才是设计陷阱的高手? 为了治疗贝儿,露西带着她去寻找吸血鬼伯爵,唯有拿到伯爵的血液,贝儿才能摆脱伯爵的控制!可是她们来到城堡后发现,伯爵竟然受了重伤,而她们也掉进了托由和花子所设下的陷阱里!这一次,她们必须跟两个小鬼斗智斗勇,究竟她们能够顺利拿到伯爵的血液吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 追梦者
《梦想成真》里使用了恐怖,刺激的呈现方式,为大家带来校园的灵异故事。里头借由所谓的“人性”,牵扯出许多“鬼怪”事件。善与恶,皆在一念之差。若故事的主角是你,你又会如何选择?记住,你可能将为你的抉择付出相等的代价。 Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 刘怡廷
最近天气十分炎热,惠心小学举办提升环保意识的活动,还教导字生们制作环保砖块。希均的家安装了冷气机,但长时间开冷气的后果是他们爪起昂贵的电费!希均该怎么办才好?正男,小宣,佳佳和健一又该如何帮助希均呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By CANDY FACTORY
This limited edition set comes with a glossy-covered comic & cute Candy pouch! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Yap Zhuo Yu , Sloow Studio
When a spot of well-deserved R&R is spoiled by a missing person mystery, it's up to Rain, Sean, and Stone to allay a sister's fears! When looking closer leads our terrific trio to observe the hairline cracks in the facade of hillside perfection, a hidden danger slowly begins to emerge! Is profir and prestige all that matters? Or will the villa villain have our heroes pay a steep price? With so much going down it's an uphill struggle when facing a LETHAL LANDSLIDE! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Tan
After achieving the biggest dream of his life – flying around the world solo – James Tan finds himself demoralised and devoid of desire, drive, and direction. But a phone call from his mentor in the United States starts him on a journey to King Salmon in Alaska! What is the reason for this trip? And will the perils of the wild helps James find passion and purpose in life once again? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 陈婷芳
夏晴的人生不似童话里幸福美满的故事,反而布满刺棘,路途坎坷。妈妈的离弃,爸爸的虐打,好友的污蔑,使得她伤痕累累,一颗心蒙上灰暗。只是,当阳光拨开迷雾,所谓的“真相”浮现,夏晴又是否能够敞开心房,原谅他们的过错呢? Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 慢漫画工作室
世界上每一个角落,都有着无法用常识和逻辑来解释的事物。常有飞机和船只失踪的神秘海域,一夜之间出现在农田上的超巨大几何图案,只存在于传说中的奇幻生物……这到底是一场美丽的误会,还是真有其事?一起来挖掘那些隐藏在都市传闻和神话轶事里的惊人真实吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 黄福基
工业革命等于“机器时代”? 哥伦布其实从未踏上新大陆? 重点摘录,一读就通! 你不知道的历史真相,全都在这本书里! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 佩汶
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 惠婉
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 子蕾
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 宝欣
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 佩汶
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 宝欣
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 佩汶 , 惠婉 , 子蕾 , 宝欣
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! 1) Yippee Yaya:哒哒哒!上学啦!(大自然篇) 2) Yippee Yaya:叩叩叩! Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 50.00 (-17%)

MEMBER: RM 50.00 (-17%)

By 子蕾
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 佩汶
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 子蕾
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 佩汶
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 宝欣
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 子蕾
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By 子蕾 , 佩汶 , 宝欣
《 YIPPEE YAYA》学前系列的内容丰富且有趣,并透过活泼可爱的角色吸引幼儿的注意力,让他们养成阅读的习惯与兴趣。 每一本故事书都将围绕一个主题,使幼儿在阅读的同时,还能认识新的知识与词汇。 现在就让你的孩子与克克,牙牙等角色一同愉快地学习和成长,为童年留下美好的回忆吧! 1) Yippee Yaya:走吧,去寻宝!(形状篇) 2) Yippee Yaya:擦一擦,亮晶 Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 50.00 (-17%)

MEMBER: RM 50.00 (-17%)

By Candy Factory
Abang Joni, Julian mula bekerja sebagai wartawan pelatih untuk menambah pengalaman kerja. Seperti Julian, Akio dan Sean juga menjadi pelatih dalam bidang masing-masing. Bagi Joni, Mia dan Emilia, menjadi pelatih adalah satu langkah besar ke arah dunia dewasa. Apakah yang bakal ditempuhi pelatih-pelatih ini? Apakah yang bakal dipelajari Candy JEM? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Tadatada
SASARAN PENGEMBARA NO.1! FEROCIOUS FOUR MESTI DIHALANG! Ferocious Four melarikan diri ke Pulau Sentinel Utara yang terpencil. Lulu dan pengembara lain terus megejar mereka. Kekalahan Ferocious Four dalam pertempuran sebelum ini mendorong Void melakukan sesuatu di luar jangkaan. Dia telah menyuntik dirinya dengan darah Raksasa Langit dan Alex 'berhubung' dengannya. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Nishiki
Meow ternampak pemuda baik hati bagi kucing terbiar makan. Tapi lepas dia bagi makan, peket makanan dibiarkan kat situ dan sisa makanan pun tak dibersihkan. Niat nak bagi kucing makan tu memang bagus, tapi... hmm, apa Meow patut buat ni? Meow ke kena bersihkan semuanya? Saksikan ragam dan sisi kucing yang tak pernah diketahui dalam jilid ke-8 ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Shiki Mizuchi
Kisah Keajaiban dua jiwa yang melangkaui masa~ Pertemuan dengan Tokiwa Matsuri mengubah warna hidupku. Namun dia hilang semasa musim panas dua tahun lepas. Dia gadis pertama aku suka dan semua yang berlaku terlalu sukar untuk aku terima. Pada hari lahirku yang ke-20, entah kenapa aku kembali ke musim bunga lalu. Sambil mencerna apa yang berlaku, aku jumpa Matsuri semula! Setiap hari aku jalani hidup berbeza dari sebelum ini, menikmati detik berdua dan luahkan perasaan p Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Tadatada
AIMING FOR THE TOP! STOPPING THE FEROCIOUS FOUR! The Ferocious Four flee to the isolated North Sentinel Island with Lulu and other Adventures hot on their heels! As the Ferocious Four engage the Adventurers in a losing battle, the Void pulls off a surprising move – he injects himself with the blood of the Sky Demon causing Alex to resonate with him... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Joni, Mia, and Emilia have been chosen to be role models for their school's "Filial Piety Month". During this time, a suspicious stranger is seen in school. Who is he and what are his motives? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Air Team
GOPHER MEN DALAM BAHAYA! PASUKAN X-VENTURE, BERSEDIA! Setelah menerima misi baru, Pasukan X-VENTURE menuju ke Mexico untuk mencari Gopher Men misteri. Mereka yang menganggap tugasan diberi ringkas dan mudah berdepan ancaman bahaya di dalam pembetung! Adakah Remy, Shah dan Jumbo berjaya menyelamatkan Gopher Men dan mengelak dari PEMBURU MAKHLUK ASING? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Hitsuji Harumi
Izumi pelajar terbaik jurusan seni yang suka chatting. Nickname dia IZU dan partner alam mayanya bernama KANON. Izumi amat kagumi KANON dan setiap hari diorang chatting. heart Suatu hari, seorang pelajar jurusan muzik bernama Sagami muncul. Izumi dengan Sagami ni tak pernah ngam. Dan... identiti sebenar Sagami ialah KANON! Tak lama lepas tu, Sagami sedar Izumi ialah IZU lalu jatuh cinta dengannya. Tapi Izumi terus dingin. Apa Sagami perlu buat untuk tambat hati gadis ni? b Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Hitsuji Harumi
Sagami a.k.a KANON adalah orang yang sama di alam maya. Dia seorang penulis lagu perempuan (padahal lelaki) dan selalu chatting dengan BFF-nya, IZU; seorang juruanimasi. Dalam diam, dia jatuh hati kat gadis tu! heart Sagami happy sangat bila tahu Izumi sebenarnya IZU. Bagi Izumi pula, Sagami tu musuh utama. Dia tak tahu langsung KANON tu Sagami. Sudahnya Sagami kecundang pada musuh yang berjaya ajak Izumi dating! Apa Sagami perlu buat? Jadi stalker? Eh, tak boleh! Sebab ra Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By  Soyoko Igari
YANG MERESAP DALAM JIWA... BUKAN SEKADAR MANISAN Kedai manisan Jepun Mitsuya hari ni pun sibuk macam biasa. Nampaknya manisan Tsujiura produk paling laris. Ia istimewa sebab ada kertas tilik nasib kat dalam. Tapi tiba-tiba ada pelanggan datang dan kembalikan Tsujiura berisi kertas bercorak pelik. Ada maksud tersembunyi ke? Lepas tu, dapat ke An rungkai misteri di sebalik Tsujiura dari hint yang mentor Tachibana beri? Nilah kisah volum terakhir tentang manisan yang hangat da Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Ichigo Takano
Pada malam sebelum Tahun Baru, Naho dan Kakeru bergaduh teruk menyebabkan jarak antara diorang semakin jauh. Naho yang rasa bersalah atas apa yang dah berlaku cuba perbetulkan keadaan. Tapi... Kakeru semakin jauhkan diri dan sentiasa mengelak dari Naho. Dengan panduan surat dari 10 tahun di masa depan dan bantuan kawan-kawannya, Naho berusaha untuk bercakap dan minta maaf pada Kakeru untuk selamatkan nyawa dan jiwa Kakeru. Adakah Naho akan berjaya? Dan apakah kesudaha Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Lealterego
#MORIB Pukul 1.00 pagi tu ada orang ketuk pintu bilik hotel. Housekeeping katanya. Kawan aku nak pergi buka. Tapi dia stop. Apa hal pukul 1.00 pagi ada housekeeping? #KETAPANG Bayangkan... melalui tingkap dalam rumah, kau nampak pocong bergolek tepi jalan. Dua malam berturut-turut benda tu tunjuk diri. #SETANGGI Rupanya dah lama makhluk tu menetap kat rumah ni. Satu keluarga. Jin Hindu. Tapi yang paling kuat ganggu kitorang sekeluarga, jin betina. #CINCIN Ada ben Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Air Team
IT'S GREEN LIGHT GO FOR THE GOPHER MEN NO SHOW! Fresh from their Chilean comeuppance, Rain, Sean, and Stone's zeal for alien action is quickly dampened when sent to make contact with sewer dwelling Mexican midgets! Shy and silent, the Gopher Mean pose no threat, but something else does! Who or what is after these tiny trash throwing tykes? Why are they being terrorised this way? Squaring off against the enigmatic coated man, questions must wait as our heroes face the fight of Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李娜娜
经过多年的潜伏,网络终于深深扎根于每个人的生活里,它充斥着神秘,谎话与暴力,总是曝露人性中最残酷的恶!别以为躲在屏幕后就安全了,当你浏览着网络时,网络也同样窥视着你!特此警告,别再上网!别上网!别上! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 林诗敏
小宇等人来到特南波城,伊娜和艾蜜被那里丧尸捉走了!在前去拯救她们的途中,小宇发现杀害爷爷的火龙就在附近。于是,他决定瞒着伙伴们去寻找火龙……另一方面,受到阿吉·塔哈卡龙诱惑的贝恩,是否会顺利地拔出龙魂宝剑,释放姆希龙尔特? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-2102 of 2102

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top