0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Gempak Starz 'Found 2258 Related Products
By Solar Team
Pangu's axe sends our heroes back in time to the Age of the Dinosaurs. There, they encounter Fenrir's enstranged brother Rafael who desires to exact revenge on Alex and co. But just as the fight begins, a red demon appears! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 刘怡廷
之前顺利解决莫莫西男子学院的灵异事件后,尔文校长奖励学生会干部们,送他们到迪拜去度假。小亚历和王子们共乘一台飞机;而意大利吉安王子等人则乘坐另一台飞机飞往迪拜。可是抵达目的地的只有吉安王子一行人,到底小亚历和其他王子们去了哪里?难道他们发生了什么意外吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 黄福基
林肯曾梦见自己死亡? 秦始皇未曾杀过大臣? 重点摘录,一读就通! 你知道吗?这些帝王领袖改变了世界历史! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By 黄美锦
擅长制作精致甜点的傅巧雨转校到星树中学的第一天,因知名网络直播主的身份在校内引轰动。在众人倾慕的目光下而暗自得意的巧雨,却不知她极力隐藏的大秘密被同班的小吉发现!巧雨更不知道的是被自己亂视的小吉,似乎是她一直要寻找的英雄? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 阿毛 , Kin
林右和小伙伴们在一次的班级旅行中,入住了一家酒店。夜半时分,“它们”就会蜂拥而出。有的在走廊玩耍、有的躲在电梯里吓人、有的跑到房间里捣蛋…… 等等……同学们的神色好像很怪?难道是被“它们”附身了? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 追梦者
鬼怪究竟是否存在,向来都是各执一词。但人类的善与恶,往往是在一念之间。《诡异的四楼》中收录了4篇惊悚漫画,借助“鬼怪”事件展现出人性之黑暗。你是否想过,身边的究竟是披着人皮的鬼,还是比鬼更邪恶的人类?无论是何者,你都要小心被盯上,以免变成“他们”的替死鬼…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 周茶一
林伊衣自五年前起就连续做同一个噩梦,她梦见自己倒在血泊中死了。而当梦境成真,命悬一线的那瞬间,一个男生救下了她。那是她高中三年的暗恋对象——叶璟。自此以后,她就像得到恋爱之神的眷顾,开启了一段甜蜜又心动的大学生涯。 当暗恋对象成了救命恩人?这就是命中注定的缘分! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Lokman Hakim
Arus pemodenan meletakkan masyarakat di tempat sesak. Dalam 5 minit, gaji habis untuk membayar pelbagai macam. Tekanan kerja. Masalah sosial. Depression. Ketagihan media sosial. Macam-macam hal lagi! Sebelum terjerat ke kancah lebih menakutkan, apa kata kita celik mata dahulu? #HidupPerluDiteruskan Ayuh survive di 'dunia' sekarang! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Candy Factory
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dreamer
Ada roh jahat bersembunyi dalam patung. Bila Lydia jadikan patung untuk melepaskan amarah setiap hari, si patung jadi pendendam. Selamat ke Lydia bila dia dan si patung bertukar badan? Menganalogikan 'hantu' sebagai elemen gangguan dan sisi gelap sikap manusia. Hayati kisah ngeri yang pasti buat jantung korang berdegup kencang! Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Qizeaq
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Blast Team
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Nishiki
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 伊卡
在高中二的下半年才加入图书馆服务团的元宇宙,像是逃避什么似的,总在值班时到四楼的隔间内偷懒睡午觉。 在这个刚落成的图书馆之中,流传着地下埋藏某种秘密基地的传说;不巧的是,在某个雷击导致图书馆跳电的午后,服务团的学弟就遇上了灵异事件。 而在灵异事件发生的同时,午睡中的元宇宙也做了一个诡异的梦。等到他从梦中醒来,朦胧之间,赫 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 黄彩政
十个和校园有关的灵异故事,来自于真实撞鬼经历与传说。球场里经常传来的怪声、图书馆的木柜有住客、常在学校后山游荡的情侣魂、在楼梯间徘徊的少女……到底这些故事的背后,隐藏着什么秘密呢? Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 蔡诗中
大气层巨兽和南极人造人,谁才是最终赢家? 莫氏特的真正身份终于被揭晓!凯哲在战斗中遭到莫氏特伤害,导致雷的情绪失控,进而将最强怪物——大气层巨兽引了出来!雷为了营救队友,即使是生死战也毫不畏惧地往前冲!究竟X生物调查队最终会面临什么样的命运?大家又能否平安地活下来呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李幺傻
在逐渐繁华进步的城市里,总有一处黑暗隐秘的角落,生活着一群底层人士。她们在岁月中颠沛流离,为了生活绞尽脑汁。她们不偷不抢,靠着自己的劳动换取收入。可是,却被社会歧视看轻,唾弃厌恶。没有哪个人会愿意舍弃美好单纯,只是现实迫使人们妥协,而那是她们生存的选择。她们心怀希望,努力与这泥泞世界搏斗,然而得到的结局却截然不同。 重 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Neko
最近正男偷偷养了一只天竺鼠。为了照顾它,正男的生活变得一团糟。到底正男该如何收拾残局呢?无论身为家庭成员、学生或宠物主人,我们都必须清楚自己扮演的角色和责任。一起来看看正男、小宣和佳佳如何学习当个有责任感的好孩子吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Air Team
When the Ayamu Empire calls on our heroes to aid it in its efforts to quash the threat of rebellion, Rain, Sean, and Stone soon find themselves at the centre of a tug-of-war over the ownership of a monstrous weapon! Venturing further into the convoluted quarrel that turns 2 former allied factions against each other, splitting the empire in 2, the role of the mysterious coated figures slowly becomes clear! Will our heroes succeed in healing the wounds of betrayal or will all h Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Air Team
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Jekyll Gyzma
Bagasi hitam sudah lusuh. Bagasi hitam ada kesan darah. Bagasi hitam mampu memuatkan mayat seorang budak lelaki. Gean berhenti melangkah. Dia terkedu. Dia sedikit pun tiada kekuatan hendak membuka bagasi hitam depan mata. Tapi dia cukup pasti. Intuisi yang membara kini telah hilang. Kakinya longlai. Apabila Bront terjebak dalam kancah sindiket tidak berperikemanusiaan, apa yang mereka cungkil jauh lebih dahsyat daripada disangka. Gean bertembung dengan Myla yang diper Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Solar Team
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Apabila Joni, Emilia dan Mia dapat tahu Daniel menjadi sukarelawan di rumah orang tua dan anak yatim pada hujung minggu, mereka buat keputusan untuk turut serta. Di sebuah rumah anak yatim, mereka bertemu seorang budak lelaki degil dan bersikap memberontak. Bagaimana mereka mencari jalan untuk menangani budak itu atau terus berputus asa sahaja? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Frog
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 青蛙
天气炎热,瀑布是其中一个消暑的好去处。除了可以在那里野餐、聊天、玩闹等,最主要的是能够浸身于冰凉的瀑布中,将身上的燥热都驱散!不过有些潭是深不可测的,一不小心,就会溺水!而且潭中还有可能藏着你看不见的东西哦…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 李国权
《大冒险时代系列》从零到所有细节的诞生、从未公开展示过的设计图与概念草稿图尽收录于此!内含全新的16页漫画,揭开亚卡·星空的昔日故事!并且首度曝光太阳兵团各团员对于本作的心情语录! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
末日危机降临大地,阿土率队全力迎敌!强大的暗黑兵团随时会再度来袭,阿土在天国人的指导下刻苦训练,全力备战。然而,暗黑兵团这次的侵略目标不是天国,而是大地!眼看大地面临末日浩劫,阿土能否联合大地上的各族,齐心协力地化解史上最大的危机?当实力深不可测的暗黑魔王降临大地时,阿土等人又该如何应对? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sisyoujae
#Complicated? #Kompleks? Betul ke kaum Adam dan Hawa COMPLICATED? Tak kisahlah perhubungan antara keluarga, persahabatan, rakan sekolah, colleagues atau kekasih hati... masing-masing tak nak kalah bila bercakap soal complicated. MUNGKIN... Perempuan perlulah lebih perhatian! Lelaki pula kurang peka! NO! Jangan judge terlalu awal, ya. Jangan anggap kerumitan tu suatu beban. Semua masalah ada penyelesaiannya dan isyah-Allah buku ni boleh tolong korang untuk #deal semua a Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Rino Mizuho
Ada manga ekstra 'Magis Manis Coklat ~Kakao Theobroma~' untuk korang. Ketahui kisah lampau Kakao dan rahsia kelahiran Blanche. Jom kenali semua watak! Bongkar sisi berbeza diorang. Senarai coklat di chocolat noir dari setiap volum merangkumi: Nama coklat + kuasa + 'bayaran' yang Shokora kenakan. Zoom in BILIK PRIVASI Ruang dalaman Chocolat Noir dan hutan misteri. Interviu Ekslusif + Info rare tentang Rino Mizuho. Ilustrasi berwarna pensel. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Leoz
After suffering a blow to his confidence, Jun Ming seeks refuge in an online chatroom. There, he meets and befriends someone called 'Dandelion'. Will his friendship with Dandelion give Jun Ming the courage to face the real world again? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
After Han Hua's daughter transfers to his old primary school, he keeps running into his former primary school classmates and even their teachers. And so, Han Hua and his old friends decide to organise a class reunion… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Rino Mizuho
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Atsushi dan Kyouka yang terpisah dari rakan lain jumpa bekas musuh diorang. Fitzgerald untuk guna Eyes of God dan cari Mushitarou, satu-satunya petunjuk diorang. Manakala Yosano dan dua orang lagi yang ada di bawah jagaan Port Mafia kebetulan berjumpa dengan Mori. Mori tipu tentang perjanjian dia dengan Fukuzawa dan asak Yosano untuk sertai Port Mafia. Antara ramalan Fitzgerald, Anjing Pemburu yang semakin menghampiri dan hubungan antara Yosano dan Mori... Volum 16 penuh d Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Kino/Leo/Steven
KUCHISAKE-ONNA VS BADUT SIAPAKAH LEBIH MENAKUTKAN? Ray dan ahli X-Sector lain menyiasat kes culik kanak-kanak. Semasa pencarian mereka menemui tiket dan taman hiburan dalam hutan tetapi ia hanyalah helah ilusi badut. Mereka perlu menang dalam pemainan untuk keluar dari situ. Namun yang peliknya kenapa Kuchisake-Onna berada di dunia badut? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Scho
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Aku Dengar Studio
Sebut je nak pergi ke kedai mainan, kanak-kanak mesti melompat kesukaan. Tempat ni memang mengujakan sebab ada macam-macam barangan menarik. Nampak meriah dan berwarna-warni tapi....korang jangan suka sangat. Pernah dengar tak suara patung bercakap dan kereta control bergerak sendiri? Ada makhluk ghaib merasuk barang mainan tu ke? Atau ianya hidup?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 文煌 , 周文杰
宇宙帝王罗洛提现身了,它的阴谋正一步步地笼罩着地球。另一边,小宇终于回到了水坝基地,但只见到了小天,父母却失踪了。小天尝试追踪父亲的去向,并发现父母到了复活岛,而在那里迎接X探险特工队的正是幽暗术士的手下——幻觉改造人米罗波斯! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 饶国林
小翼虽然死了,但动物王国在进行着更恐怖的行动! 为了阻止动物王国,查尔斯,大飞和X探险特攻队相继来到非洲群岛。大勇等人发现当地居民正被一大群双髻鲨攻击,他们到底该继续寻找失去联络的大飞和查尔斯,还是帮助当地居民避难呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 林诗敏
群龙肆虐,大地即将被毁灭。小宇等人决定出发寻找羽蛇神魁扎尔科亚特尔来拯救地球,并设法取得三眼族的召唤术秘诀,以降服龙母——姆希龙尔特。与此同时,X寻龙基地突然遭受袭击……究竟,众人能否顺利地守护基地,以及成功解除地球被毁灭的危机? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 王修捷
宇新自幼丧父,一贫如洗的他刻苦买下人生第一台单眼相机,从此展现他过人的摄影天赋。随着他的才华越来越耀眼,他身边围绕的人越来越多,开始卷入一些麻烦事。 发现不良集团侵占原住民土地后,宇新与朋友们决定使用相机揭露对方丑陋一面。对方为了应付宇新而高薪聘请顶尖摄影师。宇新同时陷入对摄影的迷思:摄影究竟是一种虚构的艺术,还是写实 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Candy Factory
Eksklusif di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By 冯静仪
生长在三个姐姐一个妹妹的双薪家庭里,家中唯一男丁——柏璟轩背负所有家务的重担。在家见惯了姐妹们的各种恶习,璟轩自然变得讨厌女生,更讨厌那些沉溺在恋爱中的少年少女。 第一次与杞凌彩见面时她掉落在沟渠里,当时还以为她是女鬼。之后遇见她时,不是受困在校门横匾上、在走廊上跌倒,就是眼镜被踩坏等狼狈不堪的情况。不知道为什么,璟轩 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Cross
由于母亲工作繁忙,依琳独自照顾卧病在床的爷爷。爷爷对自己曾经经营茶室的那段日子念念不忘,经常提起与他一起工作的伙伴。眼见爷爷的精神每况愈下,依琳决定启程前往城市寻找爷爷的伙伴,并安排他们与爷爷相见。究竟,依琳是否能在偌大的城市内顺利地找到他们呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
前所未闻的号角声响彻大地,似乎预示着灾难快要降临。灵儿听出这是来自天国的号角声,赶紧带领阿土与小比前去解救天国人!另一方面,魔人族大王委派小儿子塔罗除掉阿土这个头号大敌!誓要替哥哥报仇的魔人族小王子塔罗,会成为阿土他们拯救天国的阻碍吗? 天国若是被敌军攻下,接下来沦陷的就是大地。阿土他们能成功保护天国吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak St
Hooray! Hooray! It's a holi-holiday! Koleksi GEMPAK™ X Utopia™ latest ni memang sesuai dibaca masa korang nak lie back, relaks dan dengar lagu Eurodisco. Sarat dengan komik best yang confirm takkan kecewakan korang. Eh, jangan biar je buku ni kat sini! Cepat rembat dan jadikan koleksi! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Rino Mizuho
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Air Team
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 伊卡
周家廉是个父母双亡、孤苦伶仃的初二生。 他羡慕着班上新来的转学生兄妹,羡慕他们像龙凤般深受大家的喜爱;可他,却像只蟑螂一般,被所有人讨厌着。 面对霸凌,他曾经反抗,但没想到会带来更激烈的报复。在一个无人后巷的墙角里,他被寻仇的学长们围堵,混乱之中,他被滚水烫、烈火烧,以致性命垂危。 就在他奄奄一息,眼看生命之火即将熄灭之际 Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By 刘怡廷
最近越来越多人弃养宠物,爱心宠物之家收留的宠物也日渐增加,开销变得很大,经营变得很困难,晓生为此苦恼不已。正辉、正男、小宣和佳佳该如何帮助晓生?爱心宠物之家能不能度过这次的难关呢? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Leoz
Annie excels in her studies, art, and playing the piano. But what is the painful secret behind her pursuit of perfection? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Leoz
Wei Min has to stay with his grandparents in a small town while his parents live and work in the city to support them. Unhappy with his grandmother's nagging and his cranky invalid grandfather, Wei Min feels out of place among his classmates and longs to live with his parents in the big city. But then an unexpected disaster comes along... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Oga
MAMPUKAH MENENTANG KAWANAN LEBAH BERBISA? Dr. Da Vinci menerima kes pelik melibatkan kematian haiwan dan menghantar Pasukan X-VENTURE untuk menyiasat. Di sana mereka bertemu dengan ahli pemuliharaan Encik Shan dan anak-anaknya. Bertembung dengan sekumpulan lebah yang sangat agresif bukanlah berita baik. Bolehkah Pasukan X-VENTURE bertahan dengan serangga kecil tapi berbisa ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蔡诗中
奇美拉大战科学怪人,谁能战胜对方? 由于穆杜被莫氏特抓走了,凯哲、雷和贝儿在情急之下,跟着穿越到了一个实验室,并发现莫氏特困住许多UMA的真正目的!在寻找穆杜的过程中,科学怪人突然现身阻止了他们,并且告诉他们穆杜神秘的身份…… Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kemon Kawamoto
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SATOMI NAKAMURA
Hai, nama aku Alice. Tugas aku nampak je mudah. Aku cuma perlu tunjuk cara kat korang yang ada masalah cinta atau persahabatan. Segalanya akan selesai kalau korang akur dengan syaratnya. Tapi semua ni mungkin tak semudah yang korang fikir. Apa? Hendak cuba? Dah fikir masak-masak dan sanggup hilang nyawa untuk penuhi hasrat korang ni? Kalau berani, aku akan tunjuk caranya! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By ARTIS KOMIK RE:ON COMICS
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By BISCO HATORI
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-2258 of 2258

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top