0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' HANA 'Found 431 Related Products
By 劉雨涵
  ★魅力狂掃健身界!新世代女力May的最新「增肌減脂」企劃,重磅登場!   ★李婉萍營養師專業審訂,健身名人Peeta葛格、Ashlee咻咻、Hana漢娜一致推薦!   ★46道增肌減脂家常菜╳33組高效能徒手動作,用「飲食」和「運動」,打造自信體態!   什麼樣的健康料理,讓IG15萬粉絲吃上癮,敲碗喊續集?   什麼樣的徒手健身,讓Youtube點閱率破250 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 48.00 (-22%)

MEMBER: RM 48.00 (-22%)

By Liza Nur
Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya 'emak'. Cinta adalah sesuatu yang alien baginya. Pertemuan dengan semula dengan Johana membuatkan Amirul yakin terhadap perasaannya. Hidup Johana pula sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amiru Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By
Buku ini mengandungi 14 hadis yang disesuaikan dengan dialog ringkas yang mudah difahami oleh kanak-kanak. Hadis-hadis ini dikumpulkan daripada lagu-lagu Omar & Hana. Disertakan juga pengajaran hadis dan aktiviti menampal stiker. Jom belajar hadis! Alhamdulillah! Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 10.40 (-20%)

MEMBER: RM 10.40 (-20%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah nabi ulul azmi iaitu Nabi Isa A.S. Mengandungi cerita berkenaan mukjizat Nabi Isa A.S yang mampu membentuk seekor burung dan menghidupkan burung dengan izin Allah SWT. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbagai info lain juga diselitkan un Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah Nabi Ulul Azmi iaitu Nabi Nuh A.S. Mengandungi cerita berkenaan peristiwa banjir besar yang berlaku pada zaman Nabi Nuh. Kecekalan Nabi Nuh menerima setiap dugaan dalam menyebarkan ajaran agama Islam. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbag Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah nabi ulul azmi iaitu Nabi Ibrahim A.S. Mengandungi cerita Nabi Ibrahim telah dibakar oleh Raja Namrud. Tetapi dengan kekuasaan Allah SWT, Nabi Ibrahim terselamat. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbagai info lain juga diselitkan untuk p Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah Nabi Ulul Azmi iaitu Nabi Muhammad SAW. Mengandungi cerita berkenaan mukjizat Nabi Muhammad SAW iaitu al-Quran dan kebijaksanaan Nabi Muhammad SAW dalam menyelesaikan peristiwa perletakan Hajarul Aswad. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Buku belajar Alhamdulillah (AR) padat dengan cerita berkaitan sebutan Alhamdulillah. Ada aktiviti menarik, info dan lirik lagu Alhamdulillah. Jom belajar tentang Alhamdulillah bersama Omar & Hana! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Buku belajar Terima Kasih Cikgu (AR) padat dengan cerita berkaitan bagaimana cara untuk kita berterima kasih pada cikgu, ada aktiviti menarik, info, lirik lagu Terima Kasih Cikgu dan nilai murni yang perlu diamalkan apabila berhadapan dengan guru. Mari belajar bersama Omar Hana! Alhamdulillah! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Buku belajar Alif Ba Ta(AR) padat dengan cerita kenapa kita perlu belajar Alif Ba Ta. Ada aktiviti menarik, info dan lirik lagu Alif Ba Ta. Mari belajar Alif Ba Ta bersama Omar Hana! Alhamdulillah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Buku ini padat dengan cerita berkaitan sebutan Bismillah yang perlu diamalkan. Ada pelbagai aktiviti menarik, info, lirik lagu Bismillahirrahmanirrahim dan nilai murni yang perlu diamalkan. Seronoknya belajar bersama Omar dan Hana. Alhamdulillah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Padat dengan cerita, aktiviti, info,lirik lagu dan nilai murni. Seronoknya belajar bersama Omar dan Hana. Alhamdulillah. Buku ini padat dengan cerita berkaitan dengan cara-cara menghormati ibu bapa. Ada pelbagai aktiviti menarik, info, lirik lagu Sayang Mama Papa dan nilai murni yang perlu diamalkan jika kita menyayangi ibu bapa kita. Mari belajar bersama Omar Hana bagaimana cara kita perlu menyayangi ibu bapa kita. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By
Ini mengisahkan Nakajima Atsushi yang dihalau keluar dari rumah anak yatim, kebetulan menyelamatkan seorang lelaki yang cuba membunuh diri di tepi sungai. Lelaki tersebut bernama Dazai Osamu, bersama dengan rakannya Kunikida, ialah ahli agensi detektif khas. Mereka mempunyai kuasa ghaib dan kendali kes yang bahaya bagi polis dan tentera. Mereka sedang menjejak seekor harimau yang muncul di kawasan itu kebelakangan ini ketika Atsushi berada di situ. Nampaknya harimau tersebut Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 50.92 (-15%)

MEMBER: RM 50.92 (-15%)

By Jaja Udin
Bukan senang menjadi seorang yang bernama QASEH, gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang sederhana. Kematian ayahnya membuatkan kehidupan mereka sekeluarga mulai dihimpit kemiskinan. Qaseh menerima tawaran sebagai pembantu rumah kepada Datin Marina, seorang ahli perniagaan bagi membolehkan dia menanggung keluarganya dan juga untuk menyambung pelajaran. IQRAM... Kehadiran Qaseh banyak membawa perubahan dalam hidupnya. Setelah putus tunang dengan MYA ZARA, hatinya mula te Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Coggan Helena
Twenty years ago, the humans came for their gods. In the bloody revolution, gods were all but wiped out. Ever since, the children they left behind have been imprisoned in an orphanage, watched day and night by the ruthless Guard. Any who show signs of divine power vanish from their beds in the night, all knowledge of their existence denied. No one has ever escaped the orphanage. Until now. Seventeen-year-old Hero is finally free - but at a terrible price. Her sister has b Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Thirteen-year-old Hana Nono, a girl who aspires to be seen as mature, is beginning middle school in Hagukumi City when she encountered a strange baby named Hugtan and a hamster-like fairy named Harryham Harry who had appeared out of the sky. But amidst the encounter, Hana learned from them that they were pursued by the Crias Corporation, an evil conglomeration from the future who wants Hugtan's Mirai Crystal (ミライクリスタル Mirai Kuristaru) and to alter the present Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 50.92 (-15%)

MEMBER: RM 50.92 (-15%)

By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By 藤枝まつえ
  材料簡單,過程清晰,   只要把紙剪一剪、貼一貼、捲一捲、壓一壓,   就能做出擬真的花朵!   用簡單材料拼湊出來的紙花,   經過細心的剪裁、上色之後,就能轉變成惹人憐愛的花朵。   宛如具有生命力一般綻放,卻又不會隨著時間枯萎。   正因為不會枯萎,所以最適合拿來裝飾房間、餐桌,或是送給對自己而言有重要意義的人。   Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Hanan Al-Shaykh
Yvonne and Huda have come a long way. Attractive, successful and glamorous, their brilliant ascent has flung them far from Lebanon, and each other. Now it's only on their rarely snatched holidays that the friends can catch up. As they swim, drink and talk by the glittering Italian Riviera, Huda and Yvone ponder just how complicated it is to be free - and the eternal mysteries of love, sex, and getting a guy to call you back. Then, amid the glitz and chatter of London's Mayf Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Areej Airin
"Hana, kenalkan ini Syaz. Bodyguard merangkap pemandu Hana dan Syaz, ini Hana." Dek ancaman Dato' Zaki, Hana terpaksa menerima kehadiran pengawal peribadi merangkap pemandu demi menjaga keselamatannya. Kecurigaan memenuhi ruang hati Hana tatkala mengetahui kemunculan Syaz bersebab. Dia cuba merungkaikan rahsia itu. "Kenapa you selamatkan I, Syaz? Kenapa you tak biarkan dia orang ambil I je? Kenapa nak risikokan nyawa you?" "Saya dah cakap tugas saya menjaga keselamatan Cik Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Nia Afeerah
Sara Aryana gadis manja dan periang yang tidak pernah mengenal erti cinta menjadi keliru pada saat rasa itu mula mengetuk pintu hatinya. Berulang kali cuba dinafikan perasaan cinta yang mula berputik untuk Haqimie. Bagi Yana, Haqimie hanya dianggap seperti abangnya sendiri. Mengalah dengan mudah bukan salah satu prinsip dalam hidup Zacqryl Haqimie. Dua kali ditolak oleh Yana tidak menjadikan dia berputus asa untuk memperjuangkan cintanya. “Cinta ni hadir tanpa abang sed Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Zaif AB
Gempar apabila satu kematian telah berlaku di sebuah hutan lipur yang agak popular. Detektif Osman dan sarjan Rohana diarahkan untuk menyiasat kematian tersebut. Hasilnya kematian itu diklafikasikan sebagai kematian mengejut. Namun lain pula dengan cerita yang disampaikan oleh beberapa orang anggota renjer di kawasan tersebut. Kisah hutan itu berpuaka mula tersebar. Saiful, seorang wartawan majalah, cukup berminat untuk menyelongkar misteri ini. “Sedar-sedar dia terde Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By 漢娜
(網頁字體顏色以黑色為限) ★體重75➡52kg 體脂40%➡17%★ ★上萬IG粉絲推薦,跟著漢娜一起動吃瘦★ 相信我,這是你這輩子「最後一次減肥」! 曾經因為壓力,胖到體重顛峰75公斤、體脂40%;也曾經每天只吃800卡,瘦到體重45公斤,肌肉量只剩19公斤,只為了追逐著體重計上的數字;更曾經歷只要不小心多吃了一點,就瘋狂有氧運動2小時的時期。 漢娜 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 49.16 (-20%)

MEMBER: RM 49.16 (-20%)

By Hana Hadzrami
Doktor bius. Bukanlah watak yang disebut-sebut dalam kad ucapan pesakit. Bukan juga watak yang sering menyapa setiap pagi di wad, atau menuliskan surat discaj dan cuti sakit (yang ditunggu-tunggu). Dengan skrub biru dan bertopeng muka - doktor bius muncul ketika nyawa terimbang di hujung tanduk, tergantung pada seurat rambut. Wajah terakhir dilihat sebelum mata pesakit terpejam dan pertama setelah sedar kembali. Setiap denyut jantung. Setiap helaan nafas; menjadi perhitu Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Julia Basri
Hidup bergelumang dengan dosa, perkara biasa bagi Umaira. Farok, Zaman dan Razif buat hidup Umaira kian celaru hingga akhirnya dia lari jauh membawa diri. Bahana dosa silam Umaira terpaksa ditanggung Adamia Qaisara. Izwan pula tak putus-putus mengambil kesempatan pada Adamia. Pertemuan tak di duga melakar kisah baru antara Adamia dan Adam Hakimi. Masing-masing ada agenda tersendiri. Adamia tidak rela dirinya dimiliki Izwan. Adam pula muak dengan cinta murahan Karina. “ Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Mitch Albom
Chika Jeune was born three days before the devastating earthquake that decimated Haiti in 2010. She spent her infancy in extreme poverty, and when her mother died giving birth to a baby brother, Chika was brought to the Have Faith Haiti Orphanage that Mitch and his wife, Janine operate. Chika's arrival made a quick impression. Brave and self-assured, even as a three-year-old, she delighted the other kids and teachers. But at age five, Chika was suddenly diagnosed with a term Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 58.90 (-26%)

MEMBER: RM 58.90 (-26%)

By
In turn of the 20th Century Japan, a period characterized by widespread innovation and social restructuring, Benio Hanamura endeavors to take modernization to new heights. With a tomboy nature, Benio rails against traditional ideas that women should take care of the home—serving their husbands rather than pursuing their own dreams. Her values as a modern woman come under fire as the one man who supports her independence, Lieutenant Shinobu Ijuin, goes missing in action. Res Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By Jemaah Seram
Himpunan 11 cerpen seram dan thriller bertemakan pohon/pokok. Ilya Abdullah - Puaka Beringin Suhana Mat Lazim - Harum Bakawali Asraf Shaari - Pokok Durian Berdarah Ella Affandy - Pokok Nurhan Yusof - Lambaian Ara Acik Zaza - Misteri Pokok Ubi Kayu Balqis Jaz - Patin Tempoyak Daun Cemumur Alissa Alee - Jantung Zaif AB - Teksi Terakhir Zaif AB - Sakat Zaif AB - Lu Sudah Kena Main Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Zaza Qry
Kematian mengejut abang ipar dan kakaknya membuatkan Hanania menjadi ibu segera kepada dua orang anak saudaranya. Tidak pernah dia mengeluh walaupun terpaksa menjaga amanah itu. Cuma, ketika kawan sekolahnya datang bertemu dengannya, dia terpaksa menipu dek kerana didesak. Desakan itu membuatkan Hanania menunjukkan gambar bakal suaminya dalam sebuah majalah. Rupanya lelaki itu memang wujud. Wujud dalam versi yang amat menjengkelkan. Tambahan pula, Adrish Haqiey adalah bos tem Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Lucy Vine
Made me scream laughing. I enjoyed it SO much' Marian Keyes 'Have you ever messed up so badly you had to leave the country? This feelgood journey contains one of the best vagina jokes ever. We didn't want it to end' Heat Magazine Alice is turning thirty and is stuck in a rut. Her friends are all coupling up and settling down, while she's still working as a temp, trying (and failing) not to shag her terrible ex, getting thrown out of clubs, and accidentally sexting her boss Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Bonda Nor
Hati yang penuh prasangka, mulut yang mencebik dan tersenyum sinis, mata yang menjeling tajam penuh makna, juga kata-kata cerca. Subhanallah. Manusia bertuah mana yang mampu terselamat daripada semua ini? Ya, hanya Rasulullah saja yang diterima sebagai maksum. Kita tidak! Kita cuma manusia biasa yang penuh dengan kelemahan dan akan sentiasa berbuat kesalahan. Isunya, adakah kita sedar kesilapan kita? Jika pun sedar, adakah kita siap sedia mahu memperbetulkannya? Sungguh ti Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Bonda Nor
Sesekali bila takdir melampiaskan bahana kesilapan kita, memang terasa benar sakitnya. Tapi mengapa mesti mengeluh pada sesuatu takdir yang kita tak suka sedangkan itulah yang sedang mendidik kita? Ya. Takdir yang menyakitkan itu juga ada gunanya! SAKITNYA TU DI SINI! Adalah rangkuman pelbagai kisah kafarah dan teguran Allah yang sangat mahal ditemui ada semasa proses muhasabah. Dan inilah yang mahal tentang antologi ini. Betapa takdir yang tidak disukai juga adalah petanda Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Bonda Nor
Subhanallah. Ini memang betul-betul pendedahan eksklusif! Bukan semua orang boleh berlapang dada untuk berkongsi kisah-kisah seperti ini! Ini salah satu naskhah muhasabah diri yang membuka aib penulisnya sendiri. Tentang bagaimana mereka tersilap bicara, bahkan tersilap tafsir. Kemudian aturan takdir sesudah itu membuat mereka tersentak, sedar kesilapan dan cuba berubah untuk menjadi lebih baik! Ini bukan sekadar perkongsian mereka, bahkan ini juga mungkin kisah kita! Melu Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Athanasios Tzokas
Includes fifty bakery designs, chosen from all over the world The baking industry has seen a developing momentum in recent years. The competition is stiff; it's not just the quality of the food that attracts customers, so it's often necessary to ensure the design of the bakery itself is both creative and eye catching, while still being functional. A well-designed store can not only increase sales, but also help develop a brand identity. This book includes fifty bakery de Learn More
USUAL: RM120.00

NOW: RM 120.00 (-0%)

MEMBER: RM 108.00 (-10%)

By Phiraya Isaraphatthanasakul
圖示文法X句型拆解X延伸例句X擴充單字 句型拆得對、文法記得快,史上最好懂日語學習書!   聽到「文法」就害怕、看到「句型」就放空,   日文程度最多就到50音、再也沒有然後?!   快選這本──無門檻、不求人、一讀就懂,自學日文大丈夫!   從打招呼、自我介紹、時間日期,到打電話、購物問路、用餐點菜……   佛系圖解21種常用情境句 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Fara Hana
IRINA JASMINE yang buntu ditinggalkan mama dan papanya terpaksa menerima tawaran yang cukup lumayan daripada seorang ahli perniagaan yang berjaya. Tawaran yang membuatkan Jasmine sukar untuk menolak. Apatah lagi dalam keadaan dia dan adiknya yang diabaikan oleh kedua ibu bapa mereka. Mahu atau tidak Jasmine akur dengan kehendak takdir. Salam pertolongan itu disambut dengan resah. DRACO ENRIQUE VALIENTE punya agenda tersendiri, setiap wang yang dilaburkan ada balasannya dan Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sophilea
100 tahun lalu Suri di bawa lari oleh Musa di bantu oleh Mbah Timah ke negara seberang kerana tidak mahu di kahwin kan dengan penjajah Inggeris. Namun di Bukit Tinggi Suri jatuh cinta pada Hendra dan menghawini lelaki itu. Musa berdendam dengan pertolongan iblis yang di bela Mbah Timah Musa bunuh Hendra dan Suri pada satu malam. Namun dia terpaksa ikut syarat yang di tetapkan. “Syarat kedua kepala dan tubuhnya harus di pisahkan. Di tanam berasingan. Darah dari kepalanya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Aein Dhiyauddin
NUR HASNUL HISHAM – Seorang duda, baru kematian isteri. Menyalahkan dirinya sendiri atas kematian isteri dan anak mereka. Larut dalam kesedihan dan penyesalan hingga berniat mahu membunuh diri. NAJLA ATIKAH - Kelihatan seperti gadis biasa tetapi dia seorang luar biasa kerana mampu melihat apa yang orang lain tidak boleh nampak. Dia digelar monster kerana suka menjerit dan menengking tanpa sebab. Tiada kawan lain melainkan SUFIAN dengan HANA. “Adoi... Sakitlah. Ke Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By Hana Hanifah
" Kenalkah engkau denganku? Aku adalah temanmu, yang membangunkan lelap tidurmu, menggangu waktu malammu, mengasingkan dirimu dari keramaian, menghiasi lisanmu, kau tangiskan keagunganku, kau berikan kasih sayangmu, dan kau limpahkan segenap cintamu. Aku adalah Al-Quran yang selama ini bersamamu. Kini izinkan aku untuk kembali bersamamu, melepas kesepianmu, dan menunjukkanmu ke dalam syurga-Nya." Tatap kembali hati kita. Sudahkah ia mengenal Al-Quran yang menjadi fitrah Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Rinsya Chansiani
Aku, Abeer. Kata aje anak dara tua, tak kisah dah. Mak beria nak carikan aku jodoh. Kiranya kena kahwin tahun ini juga. Tapi, "dia" muncul dalam hidupku dengan tiba-tiba! Dia, lelaki yang mengagungkan budaya hedonisme. Rambutnya terpacak berwarna perang, pakaian berjenama mahal, kereta sentiasa bertukar-tukar, dan katanya... "I Jason!" Jason? Aku rasa nak gelak berguling-guling. Pertemuan kali pertama kami adalah tragedi. Dia yang angkuh membuatkan aku jadi hilang sa Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Annis Rizani
Sukar menerima hakikat bahawa dirinya menjadi mangsa kerakusan lelaki, Nur Zara membawa diri ke Rumah Raudhah. Impian cinta alam persekolahan tidak kesampaian apabila Hanafi mengundur diri. Separuh nyawanya terasa melayang. Dia sedar, dirinya tak mungkin menjadi wanita sempurna. Rasa aneh, tapi bahagia yang menderu bagaikan angin lalu yang mendamaikan menyapa hati Zara tatkala membaca nota-nota yang ditinggalkan di keretanya. Namun, perasaan itu seboleh mungkin cuba diabaik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ateen Khalid
Bukan mudah untuk Hana Aralyn penuhi permintaan ayahnya. Misinya mencari dan mendekati lelaki bernama Hadif Akashah sememangnya perlukan kesabaran yang tinggi. Perangai lelaki itu boleh buat dia pening. Namun, putus asa tidak sama sekali. Biar Hadif pening dengan perangainya pulak. “Macam mana saya tau rumah awak, saya tak boleh bagitau. Tapi, yang saya boleh cakap awak akan tatap muka ni mulai hari ini. Okey?” – Hana Aralyn Kemunculan Aralyn benar-benar telah por Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sloow Studio
CAN MEMORIES BE INHERITED? DO ORGAN TRANSPLANTS TRANSPLANT OTHER LIVES? When the latest in a series of dubious dissapearances has Team X looking into a deserted theatre, the stage is soon set for a shady showdown! When a bamboozled billionaire's orphanage obsession produces more questions, our heroes soon come to realise something sinister is afoot! Theatre or trap, which is it, and what role does its ornery owner have to play? When the past returns to haunt those involved Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hana Ilhami
Akak inspektor, tolonglah pulangkan duit mak saya! Saya tak tahu macam mana nak bagi tahu dia nanti. Mesti dia akan terkejut dan marah. Kesianlah kat mak saya. Dia susah payah kerja sebab nak sara anak-anak. Duit abah tu bukannya banyak mana. Hanya cukup untuk keperluan sekolah sehingga kami tamat belajar. Thursday, 13 June. 15.20 Akak, tolonglah! Saya merayu kat akak. Kalau tak pulangkan semua, akak pulangkanlah separuh. Asalkan dapat cover perbelanjaan persekolahan say Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
One day, fifth-grader Hinata Hoshino brings her friend Hana Shirosaki to her house, and Hinata's sister Miyako, a college student, falls in love with Hana at first sight. Miyako manages to get along with Hana somehow, but her clumsy behavior and shyness make Hana wary. Even so, Hana gradually opens up to Miyako, who wants to become closer to her. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By
The protagonist, Baki Hanma, trains with an intense focus to become strong enough to surpass his father, Yujiro Hanma, the strongest fighter in the world. Five of the world's most violent and brutal death row inmates are gathering to face Baki. Their objective is to taste defeat -- their unmatched strength and skill have led them to grow bored of life itself, and they now seek out Baki in the hopes that he can overwhelm and utterly crush them. In this crisis, other undergroun Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 35.62 (-15%)

MEMBER: RM 35.62 (-15%)

By 村上春樹
我想藉這個場合,也就是故事的開場, 簡單說說我過去所體驗過的不可思議的事情。 我只提出比較微不足道的、細微的體驗。 因為如果要談改變人生的不可思議事件的話, 可能大半的稿紙都會用光……。 村上春樹〈偶然的旅人〉   至親的失蹤、無解的死別、忘卻自己的姓名……。突然被奪走了重要事物的人們,在大都會一隅闖進了的是這個充滿著偶 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 34.48 (-20%)

MEMBER: RM 34.48 (-20%)

By Liza Suhana Ramli
Catatan ini ditulis genap 15 tahun penulis menyandang gelaran sebagai pendidik. Ya! Isu-isu remaja amat dekat dengan penulis sejak sekian lama. Pelbagai cerita pahit manis yang ditempuhi oleh siswa dan siswi telah penulis saksikan. Mendepani ragam remaja yang kian menginjak dewasa ini meninggalkan seribu satu kisah yang di antaranya menjadi garapan untuk habuan mata dan hati masyarakat di luar sana. Cabaran berdikari buat pertama kalinya tanpa pengawasan ibu bapa dan gu Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Al-Fatihe Hanafiah
Penulis ingin berkongsi pengalaman sebagai insan yang pernah berada di barisan paling belakang kelas, kelas paling corot! Sekaligus mengajak pembaca untuk melihat dunia ini dari perspektif yang berbeza. Bahawa, bukan semua anak-anak kelas corot akan gagal menjadi manusia berguna. Jika betul didikannya, mereka mungkin akan lebih berjaya daripada pelajar yang saban tahun naik pentas menerima anugerah! Ia sebuah penulisan ringan, santai tapi amat menarik, melibatkan i Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Hasumi Fujita
Chia berpindah ke Akademi Hanamori, sekolah elit yang ketat dengan disiplin dan peraturan. Namun Chia muncul membawa perubahan besar! Apalagi... haru-haralah pelajar kat situ. Nak ikut peraturan atau seronok belajar tanpa dikongkong? Demi selamatkan akademi, Chia buat gerakan pemulihan mengejut...?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Mamoru Hosoda
IT'S ALRIGHT. WE'VE GROWN UP. Breaking her promise to Hana, Yuki injures the transfer student Souhei while in her half wolf form. Ame's yearning for the forest grows stronger. And a fierce storm descends on the village and forest... The 13-year old journey of a mother and her children comes to a touching conclusion. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Mamoru Hosoda
RUN. LAUGH. LIVE. RIGHT HERE. Determined to start afresh in "his" hometown, the young mother and her children begin their new life in the countryside. Although Hana is initially overwhelmed by culture shock, the villagers extend helping hands to her. Meanwhile, Yuki and Ame are each growing up in their own way... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 胡慧沖
泰國通胡慧沖加盟經緯文化後,第二本的作品就是熱賣多年,一書成名的《冲遊曼谷》! 全新改革的《冲遊曼谷》,去蕪存菁後,資料更新更多,而且全書重新編輯,以遊客常用的空鐵及地鐵路線作為全書編寫的骨幹,讓大家方便四處找吃和買戰利品。除此之外,新書更加入大量專題報導,及曼谷的新人新事,務求將曼谷最新最有趣的玩樂熱點火速向讀者推 Learn More
USUAL: RM63.70

NOW: RM 63.70 (-0%)

MEMBER: RM 57.33 (-10%)

By 凱倫·樂文
  ★2002年甫出版即成為暢銷書,獲獎無數,版權發行40多個國家,感動全世界!   ★改編成膾炙人口的紀錄片「打開漢娜的旅行箱」,賺人熱淚、好評如潮。   ★收錄珍貴的漢娜家族照片及猶太集中營歷史文件,呈現第一手真實記錄。   ★歷史課最棒的教材,認識歷史最好的博物館教育,引帶領全世界兒童學會尊重差異、寬容和平的價值。   這個 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 葉秀雯
由香港讀者⼈數No.1雜誌《新假期》 編輯部專業班底精心製作 全書介紹超過 400個人氣景點,實地採訪,搜羅至新、至潮資訊,包括2018年11月新開的焦點商場ICONSIAM、離地3百⽶俯瞰曼⾕絕景觀景台King Power Mahanakhon Skywalk分區最齊全,教你遊勻 Siam、Chit Lom、Asok.Nana、Phrom Phong、Thong Lo、Ekkamai、Silom.Saphan Taksin、Ari 區 玩盡芭堤雅、華欣,⼀網打盡兩⼤⽔上樂園、 Learn More
USUAL: RM76.70

NOW: RM 76.70 (-0%)

MEMBER: RM 69.03 (-10%)

By Nazry Salam
Komik berkisah tentang Putera berdepan MISI yang mencabar dan getir untuk mengembalikan zaman kegemilangan Restoran Mankanan. (Dr Ezani Farhana, Juara MasterChef Malaysia Musim Pertama) Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By TheBingkisanHati
Allah Itu Dekat adalah sebuah karya motivasi yang menitipkan pesan dan nasihat tentang roda kehidupan yang sedang kita jalani. Ia menyentuh pelbagai ujian hidup dan bagaimana cara kita mengawal keadaan, bagaimana kita berusaha untuk bangkit dan meneruskan perjalanan. Kerana hidup yang teruji bukan untuk menyerah tetapi untuk diperjuangkan. Seharusnya tiada istilah putus asa dalam kamus kehidupan. Apa pun yang singgah, semuanya ada cara untuk mengatasinya. Insya-Allah. Buat Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Mamoru Hosoda
IBU... JANGAN RISAU, KAMI DAH BESAR. Yuki dengan sengaja cederakan Souhei dengan kuku serigalanya. Bererti... dia dah mungkir janji pada ibunya. Ame pula semakin cintakan hutan. Lantaran pada suatu hari ketika ribut melanda... suatu insiden berlaku melibatkan pilihan jalan hidup bagi Ame dan Yuki. Mampukah Hana menempuhinya? Kisah penamat menyentuh hati bagi perjalanan selama 13 tahun Hana sebagai seorang ibu. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-431 of 431

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top