0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' HJ MUZAFFAR DATO' HJ MOHAMAD 'Found 137 Related Products
By HJ. MOHD HASNIL ABU BAKAR
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By MEJAR (B) MOHAMMAD QAYYUM
Setelah 24 tahun tersingkir oleh tangan-tangan jahat, maka pada 24 November 2022 sejarah termetri dengan perlantikan PM 10 yang bakal menghurai kebuntuan politik negara.dato seri anwar sendiri adalah satu institusi yang mempunyai korektor national mampu membawa semua kelompok masyarakat yang dahagakan satu kehidupan yang harmoni dan sejahtera. Karisma beliau mampu merakyatkan kepimpinan. Kebijaksanaan beliau membina kesepakatan antara parti sehingga mencapai lebih 2/3. Sosok Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By 金惠英 , 李洙蘭
──Yes24網路書店讀者9.5顆星大好評── ──TOP 100進榜6週!── 內心的不安與混亂,需要一點日常心理學! 「為什麼又忍不住亂發脾氣」、「明明就想立刻著手進行,卻還是拖拖拉拉」…… 韓國Apple Podcast評選人氣播客&諮商專家, 精選最有共鳴主題、提供超有感解方,讓你懂一點心理學, 理解自我狀態&提升心理自癒力,生活、工作、人際更輕鬆!   Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By AZIMAH LILY
Ungku Aziz Bin Ungku Adam, lelaki berusia 30 tahun yang merupakan anak tunggal Dato’ Ungku Adam dan Datin Ida. Sejak di bangku sekolah lagi, Aziz memasang impian melancong seluruh dunia. Tetapi impian Aziz ditentang Datin Ida kerana Datin Ida mahu Aziz menolong dia menguruskan empayer perniagaan mereka selepas kematian suaminya Dato’ Ungku Adam. Aziz membuat perjanjian dengan ibunya sekiranya membenarkan Aziz melancong ke luar negara selama tiga tahun, selepas itu Aziz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Members of the May 13 Oral History Group
“As May 13, 1969, has lived on as one of Malaysia’s most iconic moments of political transition and change, it deserves to be told and retold through many lenses and by many interlocutors. How did those palpably touched by the ordeal, and lost friends, neighbors, and family members survive the aftermath of the violence? As the narrators in this book recount these experiences, they weigh and judge the history of the nation, from below. This book thus makes for a powerful Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Nik Nazmi Nik Ahmad
Malaysian Son is the story of Nik Nazmi Nik Ahmad, the Member of Parliament (MP) for Setiawangsa. Growing up privileged under the authoritarian regime of Prime Minister Dr Mahathir Mohamad, the imprisonment of Anwar Ibrahim led him to join the Reformasi movement. As a member of the multiracial People's Justice Party (KEADILAN), he later became the youngest elected state representative in the 2008 General Elections. In 2018, as Youth Leader of the Pakatan Harapan (PH) coalit Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

By Hj Ahmad Tifla
Hajinya Yang Terakhir sebuah travelog ibadah haji yang sarat dengan panduan, pengajaran dan teladan luar biasa. Dalam bahasa yang sangat mudah tapi begitu membekas di hati, Almarhum Tuan Guru memahamkan bahawa haji bukan semata-mata ibadah jasmani yang memerlukan kudrat dan tenaga tetapi juga ibadah hati. Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Azieana
Dia milikku yang sah. Edreez menyelamatkan Alya dengan membayarkan wang sebanyak RM100 ribu kepada Taukeh Wong selepas dia diculik oleh Leman, ayah tiri Alya, yang mahu melangsaikan hutang judinya. Kerana tidak mampu membayar balik wang itu, Alya bersetuju untuk menjadi perempuan milik Edreez sekali gus tinggal bersama Edreez. Tapi, dia menetapkan beberapa syarat. Dan syarat-syarat itu dipersetujui oleh Edreez. Bila Alya dah tinggal bersama Edreez, lain pula yang jadi. Ed Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

Ensiklopedia ini menggabungkan empat buah buku soal jawab remeh-temeh agama yang merangkumi puasa, zakat, munakahat dan seks, lantas menjadi sebuah buku besar yang dikenali sebagai ensiklopedia. Susunan bab dan soal jawab disusun dengan sistematik, kemas dan mudah dirujuk selain terdapat juga penelitian terhadap hadis-hadis yang dibentangkan dalam satu bab dan menisbahkan kepada perawinya semampu boleh seperti Imam al-Bukhari, Muslim dan lain-lain. Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By Hj. Burhanuddin Md. Radzi
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

This autobiography is reflective of the many dimensional attitudes of the author, Dato’ Jeyaraj C. Rajarao. As he recounts his life story it is evident that he has lived a life with passion, integrity, wit and mischief. A life of black and white, with very little grey in it. The narrative begins with a simple story of love that spans decades. It then takes the reader through a young boy’s experience of the Japanese occupation of Malaya until she gains independence. It is Learn More
USUAL: RM100.00

NOW: RM 80.00 (-20%)

MEMBER: RM 80.00 (-20%)

By Tun Suzana @ Suzana Hj Othman , Muhammad Afif Yahya
Kedaulatan raja-raja Melayu sebagai pemegang amanah kuasa khalifah Allah, hukum adat bersendi kitabullah, bahasa Jawi, ciri bumbung tiga lapis pada masjid-masjid, perlembangan kudup bunga teratai dalam ragam hias, bilangan tempat butang baju Melayu dan poket baju Melayu, seni bela diri sebagai pertahanan agama, bangsa dan watan, keakraban Melayu dengan fenomena alam serta banyak lagi contoh-contoh lain mempamerkan jati diri emas dalam wajah kehidupan beragama masyarakat nusan Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By Tun Dr Mahathir Mohamad
Capturing Hope follows chronologically the events described in Tun Dr Mahathir Mohamad’s best-selling book, A Doctor in the House. This standalone work chronicles not just the unexpected journey of Dr Mahathir back to the premiership but also the great changes taking place within Malaysia today. The story starts with his retirement, which finally gave him the time and means to pursue matters close to his heart—the plight of the Palestinian people, and the criminalisatio Learn More
USUAL: RM100.00

NOW: RM 75.00 (-25%)

MEMBER: RM 75.00 (-25%)

Fiqah merupakan salah satu cabang ilmu yang sangat penting. Ia sangat berkait rapat dengan kehidupan sebagai seorang Muslim. Ia merangkumi kesemua aspek sama ada dari sudut ibadat, muamalat dan sebagainya. Bagi wanita, persoalan - persoalan berkenaan dengan haid dan isu-isu kewanitaan sentiasa menjadi topik yang dibincangkan. Hal ini demikian disebabkan ia sangat berkait rapat dengan kehidupan mereka sebagai seorang wanita. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Mohamad Jebara
An accessible biography of Muhammad, Islam's founding prophet, tracing his development from orphan to political leader and providing insights into his personal life and tastes Learn More
USUAL: RM149.90

NOW: RM 149.90 (-0%)

MEMBER: RM 134.91 (-10%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 40 x 63mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM7.20

NOW: RM 7.20 (-0%)

MEMBER: RM 6.48 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 40 x 63mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM7.20

NOW: RM 7.20 (-0%)

MEMBER: RM 6.48 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 40 x 63mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM7.20

NOW: RM 7.20 (-0%)

MEMBER: RM 6.48 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 40 x 63mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM7.20

NOW: RM 7.20 (-0%)

MEMBER: RM 6.48 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 40 x 63mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM7.20

NOW: RM 7.20 (-0%)

MEMBER: RM 6.48 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 56 x 90mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM9.20

NOW: RM 9.20 (-0%)

MEMBER: RM 8.28 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 56 x 90mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM9.20

NOW: RM 9.20 (-0%)

MEMBER: RM 8.28 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 56 x 90mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM9.20

NOW: RM 9.20 (-0%)

MEMBER: RM 8.28 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 56 x 90mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM9.20

NOW: RM 9.20 (-0%)

MEMBER: RM 8.28 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 56 x 90mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a Learn More
USUAL: RM9.20

NOW: RM 9.20 (-0%)

MEMBER: RM 8.28 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 67 x 106mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 67 x 106mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 67 x 106mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 87 x 143mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 87 x 143mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By ARTLINE
•Size: 87 x 143mm •Waterbased Ink, dye stuff ink, refillable •Artline stamp pad that won’t dry out when left open for a prolonged period of time. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Dato' Desmond Kong , Datin Grace Chan
SATU JUTA BUKAN WANG Learn More
USUAL: RM68.00

NOW: RM 68.00 (-0%)

MEMBER: RM 61.20 (-10%)

By Pahrol Mohamad Juoi
Ada waktunya kita rasa hidup ini kurang bermakna, sedangkan segala-galanya nampak cukup dan sempurna. Seharusnya kecukupan ini mendatangkan bahagia yang didamba. Di manakah sebenarnya ketenangan? Saban hari, dari pagi hingga malam kita mencari dan mengimpikan rasa tenang. Ia sentiasa datang dan pergi dengan sendiri. Ketenangan itu tidak pernah kekal dengan kita, dan akan selalu didamba. Mungkin sebenarnya, ketenangan hakiki itu tidak terletak di dunia. Tenang hadir hanya seme Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Pahrol Mohamad Juoi
Gelisah, risau, takut, putus asa. Mengapa emosi sebegini yang selalu membekas dalam hati kita? Ia datang bersilih ganti, sama ada kita sedar ataupun tidak. Kita mencuba bermacam-macam cara untuk keluar daripada rasa gelisah. Adakalanya ia menyembuhkan, namun adakalanya meninggalkan luka yang semakin mendalam. Buku ini menawarkan teduhan buat mereka yang berasa gelisah. Bukan teduhan palsu, kerana di samping merungkai letak duduk kegelisahan dalam hati, Ustaz Pahrol Mohamad Ju Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Pahrol Mohamad Juoi
Namun, hati kita tetap berasa kosong. Mengapa? Hakikatnya/ternyata, bahagia yang sebenar bukanlah terletak pada nilaian kerjaya, wang dan harta. Bahagia, terletak pada bahagianya sebuah hati. Melalui buku ini, Ustaz Pahrol Mohamad Juoi mengajak kita untuk berkenalan semula dengan hati bagi mengisi kekosongan yang dirasai. Melalui pengalaman yang tersulam hikmah, beliau merungkai peranan hati dalam mendatangkan kebahagiaan buat pemiliknya. Barulah kebahagiaan yang diburu itu b Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Dato' Dr Ismail Kamus
Isi buku Indahnya Hidup Bersyariat Jawi ini merupakan panduan untuk diri sendiri (fardu ain), seisi keluarga, masyarakat dan umat sejagat (fardu kifayah). Ia merangkumi syariat ketika kelahiran, fardu ain untuk kanak-kanak, penekanan pendidikan remaja, hukum-hakam muamalat , munakahat serta amalan zikir, doa dan adab. Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Dato' Dr Azizon Othman
Tiba-tiba dunia dikejutkan dengan pandemik baharu yang dahsyat! Entah secara kebetulan atau memang begitu kejadiannya. Dunia diserang dengan wabak luar biasa ini setiap 100 tahun. Pada tahun 2020 serangan Corona Virus melanda dunia. WHO telah mengisytiharkan COVID-19 sebagai pandemik pada 11 Mac 2020. Siapa sangka pandemik COVID-19 ini berlangsung dalam tempoh masa yang agak lama. Pandemik ini turut mengubah car ahiduo kebanyakkan kita. Pergerakan setiap orang terbatas. Namun Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Amyra Aimi
Kisahnya ibarat cerita dongeng Cinderella versi lelaki. Makan apa yang ada. Tidur beralaskan tikar. Tinggal merempat pula. Puas dimaki, puas dicerca. Dibelasah lelaki yang merupakan ketua samseng di kampung. Itu semua sudah menjadi ‘makanan’ yang dia kena hadam. Fareez Iskandar sudah lali hidup susah. Sehinggalah, pertemuan dengan seorang lelaki yang berpangkat Dato’. Dia ditawarkan pula pekerjaan sebagai pemandu peribadi kepada anak tiri orang kenamaan tersebut. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Fatinilam Sari Ahmad
Satu rahsia, yang tersembunyi jauh di lubuk hati Nufa, tidak akan pernah dikongsikan dengan sesiapa jua termasuk kekasih hatinya, Rahimi. Terkadang Nufa takut dan bimbang dengan hakikat dirinya tidak seperti insan lain yang punya sebuah keluarga bahagia. Sudah begitu lama dia hidup sendiri tanpa keluarga. Dan satu-satunya keluarga yang dia ada hanya Salmah - ibunya yang terkurung di suatu tempat yang jauh. Namun kehadiran Auguste seorang lelaki yang amat misteri bagi Nufa, Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Pahrol Mohamad Juoi
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By DATO' MUHAMMAD ZAKARIA
USUAL: RM79.00

NOW: RM 79.00 (-0%)

MEMBER: RM 71.10 (-10%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka kemb Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Janet Tashjian
My Life as a Coder is the ninth book in Janet Tashjian's much-loved, diary fiction My Life series starring reluctant reader Derek Fallon, featuring illustrations by Jake Tashjian. Derek Fallon receives an exciting new gift--a laptop! But there's a catch: it has no Wi-Fi so he can't use it for gaming. If he wants to play computer games, he'll have to learn how to code them himself. Another unforgettable adventure awaits in Book 9 of the My Life series, this time involving tec Learn More
USUAL: RM40.90

NOW: RM 40.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.81 (-10%)

USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By DR. ZULKIFLI MOHAMAD AL-BAKRI
Buku ini memaparkan sejarah hidup empat Imam yang terkenal di dalam Islam. Mereka sangat masyhur kepada seluruh umat dari zaman lalu hingga sekarang. Merekalah imam-imam bagi empat mazhab yang berkembang dalam Islam, yang terus kekal dan dipegang oleh kebanyakan umat Islam seluruh dunia iaitu Imam Abu Hanifah (Mazhab Hanafi), Imam Malik (Mazhab Maliki), Imam al-Syafi'e (Mazhab Syafi'e) dan Imam Ahmad bin Hanbal (Mazhab Hanbali). Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By VEPAC
• Size (inch) : 31" x 31" • 50gsm Paper • White Colour • 25 Sheets per Roll Learn More
USUAL: RM10.29

NOW: RM 10.29 (-0%)

MEMBER: RM 10.29 (-0%)

By AZIMAH LILY
Kepulangan Fatini dari Switzerland bersama anak kecil mengejutkan semua ahli keluarganya. Kehadiran anak kecil bernama Baiduri menjadi penghalang untuk ibu Fatini, Puan Rokiah melaksanakan rancangannya terhadap Fatini. “Kalau along masih anggap mama ni ibu along, Along hantar budak tu balik Switzerland.” - PUAN ROKIAH “Mama, Baiduri tak ada sesiapa pun di sana.” - FATINI Walaupun ditentang hebat oleh ibunya, Fatini tetap berkeras menjaga Baiduri. Amanah terakhir a Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Al-Fadhil Al-Ustaz Hj Ahmad
(Kelebihan Amalan-amalan untuk Mendekatkan Diri Kepada Allah SWT) Yang bermaksud: "Sesungguhnya Allah SWT telah berfirman: "Barang siapa yang memusuhi wali (kekasih-Ku) maka Aku isytiharkan peperangan ke atasnya. Tidaklah seorang hamba-Ku mendekatkan dirinya dengan mengerjakan amalan-amalan fardhu yang telah Aku wajibkan ke atasnya melainkan ianya adalah lebih Aku sukai dari yang selainnya, dan berterusanlah hamba-Ku mengerjakan amalan-amalan nawaafil (sunat) sehinggalah Aku Learn More
USUAL: RM9.00

NOW: RM 9.00 (-0%)

MEMBER: RM 8.10 (-10%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Buku ini merupakan kompilasi risalah atau tips nasihat berkenaan dengan isu perkahwinan untuk pengantin baru yang sesuai untuk dihadam dalam bentuk bacaan santai. Antara nasihat yang terkandung di dalam buku ini ialah - Dalam perkahwinan bukan semuanya manis dan indah, tetapi hakikat kehidupan penuh dengan ranjau dan duri. Justeru itu, sebarang bentuk ombak, onak dan duri perlu deselesaikan dengan penuh hikmah dan bijaksana. - Buangkanlah sifat “awak salah” dan “saya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Rasya Haikal
Membesar di rumah Dato' Haikal sebagai anak pembantu rumah, Nur merasakan seperti hidup dalam neraka. Gara-gara naif dalam berhias dan berdandan, Nur sering diperlekehkan oleh penghuni banglo itu. Kemunculan Daniel, anak saudara Dato' Haikal disangka akan memberi sinar harapan dalam hidupnya, namun ternyata tidak. Malahan, Nur dihantar pulang semula ke kampung kerana fitnah Amira, anak kandung Dato' Haikal sendiri. DANIEL - "Kau adalah manusia paling keji sekali yang aku pe Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hj. Abdul Rahman Salleh
Persediaan yang lengkap adalah amat penting bagi semua bakal Haji dan Umrah sebelum menyahut panggilan Baitullah. Bukan sahaja dari segi fizikal, kesihatan dan kewangan, malah persediaan dari segi psikologi dan ilmu amat dituntut. Khas bagi bakal tetamu Allah, buku ini memuatkan nota-nota Kursus Ibadah Haji dan Umrah bagi para jemaah memahami dan mengikuti kursus Haji dan Umrah. Semoga buku ini menjadi asbab para jemaah sekalian memperoleh Haji yang mabrur, Amin. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By DATO PROFESSOR LAU SIU WAI (DR.)
THE MAN WITH IRON WILL Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Cik Tet
Demi menyelamatnya nyawa insan yang paling disayanginya, Anggerik bersetuju untuk dinikahkan dengan Dato’ Firdee Arhan. Seorang pemuda yang ego dengan cintanya. “Awak boleh jadi isteri saya, tapi awak takkan dapat cinta saya.” ~ FIRDEE “Mahal sangat ke cinta Dato’ tu? Tak layak untuk perempuan miskin macam saya ni?” ~ ANGGERIK Sikap dingin beku pemuda itu memaksa Anggerik untuk menjadi seorang penggoda yang nakal demi untuk memikat hati si suami yang mula berta Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 藤崎彩織
  日本超人氣樂團   「SEKAI NO OWARI 世界末日」   鋼琴手藤崎彩織,耗時五年之首部小說。   「對我而言,這是必須在   世界末日到來之前寫下的作品。」   ★直木賞入圍★   ★一個月內,銷量突破10萬冊★   無比渴望成為什麼人的特別,我稱之為「悲傷」。   想要被人需要、想要被人珍惜,我悲泣不已。   所以那時他給了 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 39.00 (-30%)

MEMBER: RM 39.00 (-30%)

By Riduan Makhtar
kisah benar bagaimana seorang pemuda yang dulunya hidup miskin dan pernah bekerja sebagai pengutip sampah namun akhirnya berjaya menjadi jutawan serta hartawan. Mohamad Azlan Al-Amin yang lahir dari keluarga termiskin di Kg Tok Raja, Besut, Terengganu pada tahun 1987 juga pernah dibuang sekolah kerana masalah disiplin. Bekerja sebagai pengutip sampah serta bergelumang dengan bau busuk sisa buangan, pengalaman mahupun kesukaran yang dilalui akhirnya bertukar menjadi suntikan Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Hj Abdul Rashid Bin Hj Ali
Pengembaraan sememangnya sesuatu yang begitu menakjubkan. Kehidupan ini juga adalah merupakan sebuah pengembaraan. Maka buku ini “Jurnal travelog Rashid Trekker Vol: 1 Kembara Mesir (Egypt)…Pengembara Di Bumi Tandus” mengisahkan cerita pengembaraan serta pengalaman saudara Rashid Trekker yang telah mengembara di bumi Mesir. Beliau ingin berkongsi kejayaan dan pengalaman yang berharga ini kepada pembaca semua. Hanya kepada yang pernah melaluinya akan faham tentang erti Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

1-137 of 137

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top