Amazing Saving
Amazing Saving
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Hamid Prasetya Subagja 'Found 26 Related Products
By Norhafsah Hamid
Sarah—an introvert and a law student in England, struggling to stay true as a Muslim. Things started to go wrong when Sarah crossed paths with Linda. Everything about Sarah irked Linda, especially her outdated and devout lifestyle. Whilst Sarah endured the backlash from her peers, Jonah–the ‘Romeo’, came into her life and attempted to woo her like the other women he had charmed. While Sarah endured the nightmare of vicious rumors and being ostracized, Linda was surp Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.00 (-0%)

By Norhafsah Hamid
Crying doesn't mean you’re questioning God’s plan. It means that you’re human. ”Sarah—now a full-fledged lawyer, struggling to balance her work and life. As Sarah and her friends were tussling to adjust with adulthood, Jonah the ‘Romeo’ started a new religious journey. Just when she thought life was about to get rosy, test and hardships came rolling in. Sarah was taunted and accused of being barren by a family member and had to ward off a shameless seducer awa Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.00 (-0%)

By Norhafsah Hamid
Hassan sat down next to his mom and dad as he stared vacantly at the grave. He felt numb. His other siblings were behind him, sobbing quietly. The imam began his sermon. Hassan’s mind started drifting off. He wondered if the body inside the grave will be okay. Will he be lonely? Will he be afraid? He wondered if the body can still hear them. Hassan’s own tears rolled down his cheeks. He felt a lump in his throat. The tragedy has shreds the heart to pieces. Hassan never k Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Anna Milia
Cinta bukanlah mencari yang sempurna, tapi menerima dengan sempurna. NAILI. Demi memenuhi amanat terakhir ibunya, dia mencari lelaki yang didakwa sebagai ayahnya. Dia mahu lelaki itu tahu akan kewujudannya. Itu sahaja. Namun, dalam sekelip mata, hidupnya berubah. Dia bukan lagi anak yatim piatu. Dia mempunyai ayah yang kaya-raya, malah dijodohkan dengan Yusouf. Semuanya indah, namun tidak ubah seperti burung tempua yang singgah di dahan tinggi. Jatuhnya cukup memeritkan. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

Karya terjemahan sulung ini dikarang istimewa khusus buat pasangan pengantin baharu, dan amnya buat pengantin lama yang masih ingin sentiasa membuai dan meremajakan ikatan rumah tangga. Kadangkala, kita sebagai manusia alpa apabila berada dalam comfort zone sehingga mengabaikan hal-hal yang dianggap remeh, namun impaknya nyata begitu besar dan bermakna. Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.00 (-0%)

By Norhafsah binti Hamid
“If you love Allah and take care of your relationship with Him, He will take care of the people whom you love." *** Amy is a 30-year-old doctor who strives to live a meaningful life, choosing to focus on enjoying the company of her friends and committed in nurturing her faith. The unexpected presence of someone from her friend’s past stirs up feelings within her. What she was afraid to dream of before this, presented itself to her like a ray of hope from God. Just as Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Siti Hazneza Abdul Hamid
Akan aku palam retak hatimu dengan kasih cinta membara Melur itu sifatnya bersih dan suci. Ia tenang. Cemar pada melur hanya menceritakan tentang noda pada tangan pemegangnya. Kelopak melur yang terusik hanya menggambarkan kurang cermatnya si pemegang. Tidak ada salahnya pada si melur. Panggilan daripada Natasha pada suatu malam mengejutkan Farihin. Telah lama gadis itu dijauhinya gara-gara patah hati. Ya, Natasha telah bertunang tanpa sempat dia meluahkan rasa. Gadis it Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

USUAL: RM36.90

NOW: RM 33.21 (-10%)

MEMBER: RM 29.52 (-20%)

By NORHAFSAH HAMID
Sarah is a Muslim girl faced with challenges and obstacles to remain true to her religion. Whilst she endures hardship, she also found friendship and love. Jonah is the 'modern day' Rome and enjoys the company of women but when he met Sarah, his whole world changed. Both are from different backgrounds and religion but yet their path kept crossing. Is it fate or just a coincidence? Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 33.00 (-0%)

By Norhafsah Hamid
“Divine Blessings is where it all ends. It focuses more on adulthood issues; marriage, careers, having children, and ultimately, in dealing with tragedy/loss. The story started with how Sarah and Jonah grew in their life and careers. Interestingly this time, there is an antagonist that really wants them to break up. The couple had to endure the lost of a loved one and it tested their trust in Allah. The journey also revolve around the friendship between three beautifu Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By If Moses
"Aku hanya mahukan sebuah negara rasmi untuk bangsa aku - Yahudi, dan negara itu ialah Palestin." Semenjak Sultan Abdul Hamid II digulingkan, tanah Palestin telah hilang pelindungnya. Pihak British mula memainkan strategi licik bagi memenangi perang dunia pertama ketika itu - dengan menjanijikan tanah Palestin sebagai ganjaran. Apa yang lebih mengejutkan adalah, bukan sahaja Zionis yang mahu tanah Palestin, tetapi juga bangsa Arab yang selama ini menentang Empayar Uthmaniyah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Shamsuddin Kadir & Amin Hamid
PANDUAN MELAKSANAKAN BACAAN KHUTBAH PUSAKA SELEPAS MAJLIS PENGEBUMIAN BUKU INI SEBAGAI RUJUKAN DAN BAGI MENGELAKKAN: 1. Harta lambat diagihkan 2. Elak bergaduh antara waris 3. Supaya waris cepat agih harta pusaka 4. Supaya waris tahu semua waris yang berhak 5. Jadi lebih bijak untuk urus harta pusaka Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By Norhafsah Hamid
In Dear God (the sequel to Letters To God), author Norhafsah Hamid weaves a tender story of young love, second chances and a soul that is lost, seeking to find what has been missing in his heart all along. Jonah thought he had everything a guy could ever needed to sail through life. A family that is supportive, cool friends that made university life a breeze and looks that won him the affection of many girls. Except for one - Sarah. An encounter with Sarah made Jonah reali Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By 莫欣·哈密
  國界消失了,打開一扇門,就能穿梭到未知的城市,走進他人的生命……   當今世界最需要的一本小說   走進這扇門,我們終能在不安之中,看見溫柔   ◆ 撼動35國讀者,歐巴馬、時代雜誌、紐約時報、衛報、亞馬遜書店一致列為年度選書!   ◆ 羅素兄弟搶下電影版權,交由《模仿遊戲》導演掌鏡改編!   ◆ 闖入曼布克獎、國際都柏林文學 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.45 (-0%)

By Abdullah Abdul Hamid
Kenapa buku ini dihasilkan? Siapakah yang perlu membacanya? Apakah mesej yang terkandung di dalamnya? Buku Apabila Wartawan dan Artis Menangis adalah catatan daripada perjalanan dan pengalaman penulis di beberapa buah negara terutamanya ketika menjalankan tugasan Wartawan dan misi kemanusiaan, antaranya Tebing Barat dan Semenanjung Gaza di Palestin, Syria dan Bangladesh. Buku ini dihasilkan untuk menyampaikan pelbagai kisah yang disaksikan dan dirasai sendiri oleh penulisnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Pitchaya Sudbanthad
Places remember us... 'An important, ambitious, and accomplished novel. Sudbanthad deftly sweeps us up in a tale that paints a twin portrait: of a megacity like those so many of us call home and of a world where sanctuary is increasingly hard to come by' Mohsin Hamid A missionary begs to be sent home. A jazz pianist is hired to perform for ghosts. An army colonel smells the food of home for the last time. A girl designs herself a new face. An old woman uploads her consciousne Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Saridah Hamid
“Ibu tak sayang kita lagi ke Kak Ana? tanya Im. “Tak baik cakap macam tu. Ibu buat begitu ada sebabnya,” jawab Ana. “Sebab Im ni jahat, kan? Sebab tu inu bersetuju dengan Pak Long nak hantar kita ke sana!” Pertanyaan Im itu membuatkan Ana tersentak. Ana tahu, keputusan ibu tentu menggangu jiwa Im. Jika benar itu yang terbaik buat kami, Ana akan cuba yang terbaik untuk membahagiakan mereka semua. Tapi, mampukah Ana menggalas tanggungjawab sebagai kakak dalam me Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By Cik Tet
Perwatakan Husna yang degil dan suka melawan telah membuahkan rasa cinta dalam hati Amzar, seorang jejaka yang berumur awal 40-an. Lagi kuat Husna melawan, lagi besar keinginan dalam hatinya untuk memiliki anak manja Pak Cik Hamidi itu. “Una nak kahwin dengan saya?” “Tak naklah, Una. Dahlah tua, muka penuh dengan semak-samun. Gelilah, pak cik. Nak cari bibir pun tak jumpa.” “Kenapa nak cari bibir saya? Una nak buat apa dengan bibir saya ni?” Walau luaran Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By Norhafsah Hamid
What is Rough Diamond all about? Linda is a rich heiress who seems to have it all; beauty, brains, wealth and social standing. Desired by men and envied by women, Linda’s life seems perfect. But, deep down inside, Linda longs for true love and contentment. Trapped between the glamorous world that she was brought up in and the overwhelming desire to find solace, Linda finds herself lost. Misery became her companion. Will Linda continue her pretentious sociali Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By Hj Lokman Abdul Hamid
Bahagian I: Apa itu Kanser? Inilah sebuah buku yang membicarakan Kanser dari dimensi yang belum pernah and abaca atau lihat. Buku ini menyingkap kanser secara menyeluruh dalam bahasa umum. Anda tentu ingin mengetahui bentuk gaya hidup yang bakal mengundang kanser. Atau anda perlu tahu bagaimana kanser merebak dan tip makanan yang perlu dikurangkan. Satu perbandingan antara perubatan moden vs rawatan Al-Quran yang mengupas isu-isu pro dan kontra, terhadap kedua-duanya. Baha Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 45.00 (-0%)

By Prof Dato’ Dr Hamid Arshat
Setiap pasangan pasti ingin menimang cahaya mata yang sihat dengan secepat mungkin. Namun, kita hanya mampu merancang, dan Allah-lah yang menduga kita dengan pelbagai ujian. Ada yang berjaya mendapat zuriat dan ada yang terpaksa tunggu bertahun-tahun, bahkan ada yang disahkan mandul. Insya-Allah, buku ini akan membantu semua pasangan, sama ada yang akan menimang cahaya mata atau yang berusaha ke arah itu. Antara perkara PERLU TAHU yang ada dalam buku ini: • Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By 莫欣.哈密
現在讀的,是一本成長書,教各位如何在新興亞洲致富, 但在這之前,要先找個主角, 對對對,那人就是你!   連矽谷CEO都推薦,影響自己創業的小說   你,時而狡詐,時而帶有人情味,從偏遠省分出發尋找自己的命運;   你,無名氏,但內心感情卻為人深知,愛情故事非常感人,   你,代表了新興亞洲成百上千萬人的慾望和挫折。    Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 43.10 (-0%)

By 潘卡吉.米什拉
《經濟學人》譽為「薩依德的繼承者」 《外交政策》評為「全球百大思想家」 2012年獲選《經濟學人》年度最佳圖書 諾貝爾文學獎得主帕慕克大力推薦 何謂亞洲的價值? 亞洲各國如何從西方帝國的廢墟中重生? 亞洲各地富有獨立思考能力的思想家、知識份子,試圖擺脫傳統的框架,尋求抑制西方國家對亞洲大陸日漸增長的支配欲望、尋找亞洲重生的道 Learn More
USUAL: RM55.80

NOW: RM 55.80 (-0%)

MEMBER: RM 55.80 (-0%)

By Nassim Nicholas Taleb
'Really made me think about how I think' - Mohsin Hamid, author of Exit West Tough times don't last. Tough people do. In The Black Swan, Taleb showed us that highly improbable and unpredictable events underlie almost everything about our world. Here Taleb stands uncer-tainty on its head, making it desirable, even necessary. The antifragile is beyond the resilient or robust. The resil-ient resists shocks and stays the same; the antifragile gets better and better. Jus Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 75.50 (-0%)

By Paulo Coelho
The Winner Stands Alone is the enthralling new novel by the incomparable Paulo Coelho. The story is set during the Cannes International Film Festival and the entire action plays out over 24 hours. Igor is a wealthy Russian businessman. His wife Ewa left him two years ago and Igor has never really come to terms with their break up, especially as Ewa is now remarried to a famous fashion designer, Hamid Hussein. Igor is insanely jealous and when Ewa left him Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.90 (-0%)

By HAJI LOKMAN ABDUL HAMID
Buku Perubatan Al-Quran Rawatan Penyakit Gangguan Jin, Sihir dan Saka ini ialah buku ketiga dalam siri Perubatan Al-Quran. Buku Ini dibahagikan kepada 4 bahagian iaitu Bahagian 1: Memahami Alam Jin. Bahagian 2: Memahami Gangguan Sihir dan Saka keturunan. Bahagian 3: Kaedah Rawatan dengan Al-Quran. Bahagian 4: Jurnal Pesakit. Buku ini didedahkan dengan ''The Power of Quarnic Medicine''. Kaedah rawatan yang dinyatakan dalam buku ini ialah dengan amalan bacaan ayat-ayat al-qur Learn More
USUAL: RM70.00

NOW: RM 70.00 (-0%)

MEMBER: RM 70.00 (-0%)

26 Item(s)

*

Back to Top