0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Hani 'Found 486 Related Products
By Mitch Albom
No act done for someone else is ever wasted...' Fifteen years ago, in Mitch Albom's beloved novel, The Five People You Meet in Heaven, the world fell in love with Eddie, a grizzled war veteran- turned-amusement park mechanic who died saving the life of a young girl named Annie. Eddie's journey to heaven taught him that every life matters. Now, in this magical sequel, Mitch Albom reveals Annie's story. --------------------------------------------- The accident that killed E Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Sara Holland
The New York Times bestselling series!Jules Ember confronts the girl who is both her oldest friend and greatest enemy in the highly anticipated sequel to Everless, praised by New York Times bestelling author Stephanie Garber as "an intoxicating blend of blood, secrets, and haunting mythology."Jules Ember was raised hearing legends of the ancient magic of the wicked Alchemist and the good Sorceress. But she has just learned the truth: She is the Alchemist, and Caro-a woman who Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Tara Shanie
Victim. Prostitute. Gangster's Wife. Survivor. Tara grew up in squalor on the island of Alderney. When she was only four, she was sexually abused by one of her mother's many lovers, a horror that continued for five long years. As a teenager, desperate to escape the toxic environment at home, she fled to London - but was swiftly drawn into working as a prostitute. She became involved with some of London's most notorious gangsters - even marrying one - but when she realised t Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.32 (-20%)

By Mark Burnell
Mark Burnell's riveting thriller The Rhythm Section begins with the crash of flight NEO027. The crash destroys Stephanie Patrick's life: her family was on board and there were no survivors. Devastated, she drops out of college and her life spins out of control as she enters a world of drugs and prostitution--until a journalist discovers that the crash wasn't an accident. There was a bomb planted on the plane. Filled with rage, and with nothing left to lose, she focuses on one Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Burgis Stephanie
Once upon a time, in a beautiful city famous for chocolate and protected by dragons, there was a girl so fearless that she dared to try to tell the greatest story of all: the truth. Silke has always been good at spinning the truth and storytelling. So good that since arriving as a penniless orphan, she has found her way up to working for the most splendid chocolate makers in the city (oh, and becoming best friends with a dragon). Now her gift for weaving words has caught the Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Stephanie Burgis
Sofia is the other princess. Not the crown princess - tha' s her perfect big sister, Katrin. Sofia is the princess who always says the wrong thing; who hates going to parties; who does' t like people; who just wants to sit and read her books. So when Sofia is shipped off on a stomach-churning dragon flight to make another royal visit, she decides i' s time for this princess to take a little break. In disguise, Sofia soon finds herself discovering a magical city of learning, n Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By 郭雅芸
【麵包機/攪拌器/手揉全適用】 從來沒讓人失望!眾多網友齊敲碗 辣媽Shania最具台味的秒殺手撕麵包食譜大公開! \ 獻給努力為全家人食安把關的媽媽 /   方形模、圓形模、中空模…全都可以拿來用,   將麵糰分成小塊放入模型中,一個接一個。   掰開、撕下,大口咬,   綿密的口感叫人欲罷不能,   這就是手撕麵包的魅力!    Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 45.00 (-19%)

MEMBER: RM 42.00 (-24%)

By Scott Keller , Bill Schaning
Double your odds of leading successful, sustainable change Leaders aren't short on access to change management advice, but the jury has long been out as to which approach is the best one to follow. With the publication of Beyond Performance 2.0, the verdict is well and truly in. By applying the approach detailed by authors, Scott Keller and Bill Schaninger, the evidence shows that leaders can more than double their odds of success--from thirty percent to almost eighty. Wher Learn More
USUAL: RM150.30

NOW: RM 150.30 (-0%)

MEMBER: RM 135.27 (-10%)

By Amy Reed
Billy Sloat and Lydia Lemon don't have much in common, unless you count growing up on the same (wrong) side of the tracks, the lack of a mother, and a persistent loneliness that has inspired creative coping mechanisms. When the lives of these two loners are thrust together, Lydia's cynicism is met with Billy's sincere optimism, and both begin to question their own outlook on life. On top of that, weird happenings including an impossible tornado and an all-consuming fog are Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Dr.Nur Hanisah
Kehamilan bukan semata-mata menjadi (bakal) ibu, bahkan ia hadir dengan pelbagai harapan, tugas dan tanggungjawab lain. Ia proses alami yang amat besar nilai manusiawinya. Lantaran itu, gelaran ‘ibu’ dan segala keistimewaannya hanya dikalungkan ke leher dan bahu seorang wanita. Perjalanan dari mula hamil, kelahiran, seterusnya menyusu dan mendidik anak, sekalipun indah, tidak terlepas daripada ujian dan komplikasi. Kadangkala mendorong para wanita terpilih ini ke sudut Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By 洛希妮·查克西 , 雷克·萊爾頓
  神話奇幻大師 雷克‧萊爾頓 全新策劃   開啟印度神話世界的奇異冒險   ★《紐約時報》暢銷榜 ★亞馬遜網路書店最佳童書   ★科克斯評論最佳童書選書 ★學校圖書館期刊年度好書   從油燈中逃出的印度魔神,開始凍結時間、凍結一切。   只剩九天,那位穿著蜘蛛人睡衣的女孩,   能否阻止蟄伏魔王毀滅世界?   十二歲的亞露 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Stephanie Green
An exhilarating insight into the life of a doctor at Heathrow Airport, where the truth is often stranger than fiction. For over a decade, Stephanie Green was a doctor on-call for one of the world's busiest airports, confronting dramatic, bizarre and sometimes heart-breaking situations. During her 24-hour shifts at Heathrow, Dr Green had to be ready for anything: from finding an abandoned suitcase leaking blood onto the carousel, to discovering a man smuggling heroin in a cor Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.32 (-20%)

By Syed Azharul Asriq
Ungkapan 'Berani kerana Benar' mudah diucapkan oleh sesiapa sahaja. Namun begitu, adakah mudah bagi kita melaksanakannya? Bagaimana pula sekiranya seteru kita itu jauh lebih besar dan lebih berkuasa daripada kita? Mampukah kita terus bangun dan menegakkan kebenaran atau kita akan tunduk lalu akur menerima kejahilan asalkan hidup kita mudah? Itulah ujian yang dihadapi oleh tokoh-tokoh yang diketengahkan dalam buku ini. Walaupun daripada pelbagai latar belakang dan zaman yan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Marjorie Blackman
The Noughts & Crosses series are still my favourite books of all time and showed me just how amazing story-telling could be' - Stormzy 'Stop it! You're all behaving like animals! Worse than animals - like blankers!' Sephy is a Cross: dark-skinned and beautiful, she lives a life of privilege and power. But she's lonely, and burns with injustice at the world she sees around her. Callum is a nought: pale-skinned and poor, he's considered to be less than nothing - a blanker, t Learn More
USUAL: RM48.50

NOW: RM 48.50 (-0%)

MEMBER: RM 43.65 (-10%)

By Sophilea
100 tahun lalu Suri di bawa lari oleh Musa di bantu oleh Mbah Timah ke negara seberang kerana tidak mahu di kahwin kan dengan penjajah Inggeris. Namun di Bukit Tinggi Suri jatuh cinta pada Hendra dan menghawini lelaki itu. Musa berdendam dengan pertolongan iblis yang di bela Mbah Timah Musa bunuh Hendra dan Suri pada satu malam. Namun dia terpaksa ikut syarat yang di tetapkan. “Syarat kedua kepala dan tubuhnya harus di pisahkan. Di tanam berasingan. Darah dari kepalanya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Hanif , Hidayah
Setelah sekian lama Hidayah menunggu jodohnya tidak kunjung tiba. Sampai satu tahap, dimana adiknya pula ingin mendirikan rumahtangga. Terasa berbolak balik hatinya. Hidayah seakan-akan berputus asa untuk terus menunggu dan dia merasakan seperti tiada lagi harapan untuknya mendirikan rumahtangga serentak dengan adiknya. Sedangkan mereka berdua sudah bercadang untuk berkongsi satu majlis bagi memudahkan urusan orang tua mereka serta ingin menjimatkan belanja. Tetapi, dia tidak Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Margaret Rogerson
All sorcerers are evil. Elisabeth has known that as long as she has known anything. Raised as a foundling in one of Austermeer’s Great Libraries, Elisabeth has grown up among the tools of sorcery—magical grimoires that whisper on shelves and rattle beneath iron chains. If provoked, they transform into grotesque monsters of ink and leather. She hopes to become a warden, charged with protecting the kingdom from their power. Then an act of sabotage releases the library’s Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By Nilam Tang
Buku ini mengisahkan tentang perjalanan Nilam Tang yang melakukan beberapa siri kunjungan ke Singapura untuk menyelami kerohanian dan melihat perkembangan agama islam di sebuah negara yang dianggap demokratik sekular. Pada masa yang sama menjejaki kenangan hidup emaknya sejak tahun 60-an hingga kini. Singapura yang dahulunya dihuni majoriti masyarakat melayu berubah lanskapnya setelah kedatangan inggeris dan kemasukan ramai pendatang luar menjadikan kuasa politkk dan majorit Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dr. Bash
Welcome, welcome to Finale, the third and final book in Stephanie Garber's #1 New York Times bestselling Caraval series! A love worth fighting for. A dream worth dying for. An ending worth waiting for. It's been two months since the Fates were freed from a deck of cards, two months since Legend claimed the throne for his own, and two months since Tella discovered the boy she fell in love with doesn't really exist. With lives, empires, and hearts hanging in the balance, Te Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.31 (-10%)

By Stephanie Diamond
Unlock the value in online marketing A well-executed digital marketing plan is a proven component of success in business, and Digital Marketing All-In-One For Dummies covers everything you need to build and implement a winning plan. Whether you're a novice in the online space or an expert marketer looking to improve your digital ROI, this book has easy-to-absorb tips and insights that will turn online prospects into loyal customers. This book compresses the essential inform Learn More
USUAL: RM171.80

NOW: RM 171.80 (-0%)

MEMBER: RM 154.62 (-10%)

By Hana Hanifah
" Kenalkah engkau denganku? Aku adalah temanmu, yang membangunkan lelap tidurmu, menggangu waktu malammu, mengasingkan dirimu dari keramaian, menghiasi lisanmu, kau tangiskan keagunganku, kau berikan kasih sayangmu, dan kau limpahkan segenap cintamu. Aku adalah Al-Quran yang selama ini bersamamu. Kini izinkan aku untuk kembali bersamamu, melepas kesepianmu, dan menunjukkanmu ke dalam syurga-Nya." Tatap kembali hati kita. Sudahkah ia mengenal Al-Quran yang menjadi fitrah Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Roshani Chokshi
Aru is only just getting the hang of this whole Pandava thing when the Otherworld goes into full panic mode. The god of love's bow and arrow have gone missing, and the thief isn't playing Cupid. Instead, they're turning people into heartless fighting-machine zombies. If that weren't bad enough, somehow Aru gets framed as the thief. If she doesn't find the arrow by the next full moon, she'll be kicked out of the Otherworld. For good. But, for better or worse, she won't be Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By Cik Amal Amina
Ahmad Han Ahmad Bin Ahmad Ibrahim. Kali pertama bertemu lelaki itu, Hanis sudah pelik. Dengan pakaian serba hitam dan merenung dia lama. “Ni muka saya, bukan peta dunia. Encik tak payah tengok lama-lama pun dah boleh hafal.” – Hanis “Ahmad Han tu nama saya, bakal suami awak. Tolong hafal tu.” – Han. Penuh misteri. Tapi lelaki inilah yang menyelamatkan Hanis dari menjadi mangsa dendam mama sendiri. “Kenapa kau tak mati je dulu?” – Mama. “Saya akan l Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Cik Fara Haniey
Tia Zahara… kegagalan perkahwinannya membuatkan dia membawa diri. 5 tahun berlalu dan dia selesa dengan kehidupan baharunya. Namun segalanya musnah apabila muncul seorang lelaki yang telah membuatkan hidupnya huru-hara. Erfan Rayyan… dia muncul dengan status duda kematian isteri. Kacak dan penuh pesona. Tapi sayang, kedinginan yang ditonjolkannya menyebabkan dirinya kesepian. Namun segalanya berubah setelah dia dipertemukan dengan Tia. Terdesak untuk kepentingan diri, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syakirin Yuslan , Afiq Syazwan
Komik ini mengumpulkan beberapa kisah benar, sentap serta menyentuh hati berkaitan dengan dunia remaja hari ini. Ia berdasarkan kepada pengalaman dua orang trainer muda daripada PROTAZZ LEGACY Training & Consultancy (PLTC) yang bergerak aktif dalam menyebarkan motivasi kecemerlangan dan kerohanian khususnya untuk para remaja di seluruh negara. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Dk Uk
Have you ever asked yourself how the inventions, gadgets, and devices that surround us actually work? Discover the hidden workings of everyday technology with this graphic guide. How Technology Works demystifies the machinery that keeps the modern world going, from simple objects such as zip fasteners and can openers to the latest, most sophisticated devices of the information age, including smart watches, personal digital assistants, and driverless cars. It includes inventi Learn More
USUAL: RM98.95

NOW: RM 79.16 (-20%)

MEMBER: RM 79.16 (-20%)

By
Yin and Ning are two sisters who have been wandering the land together ever since their village was destroyed by the villainous Taibai Empire. Their childhood friend, Zhao, has been enslaved by the Taibai himself, and uses his brilliance at tinkering and inventing to get by as a slave to the Empire's whims. One day, Yin accidentally discovers a legendary sword, which grants her fantastic abilities in combat, and allows her to summon a mystical, mechanical fox spirit named Yun Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Hani Fazuha
Dunia ini bukan hanya untuk kita dan hidup ini, bukan hanya untuk ketawa gembira. Payahnya menjadi seorang Adira Imani apabila dia ‘harus’ mengahwini Haris Aryan demi ‘membawa pulang’ Ikmal Reza. Kerana dia hanya si anak pungut, perkataan akur itu perlu atas nama membalas budi. Situasi menjadi lebih payah apabila orang yang dia anggap abang itu rupanya mencintai dirinya. Tapi, jalan untuk berundur ke belakang sudah tiada. “Dira isteri aku, Ikmal.” Suara Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By David Nott
For more than twenty-five years, David Nott has taken unpaid leave from his job as a general and vascular surgeon with the NHS to volunteer in some of the world’s most dangerous war zones. From Sarajevo under siege in 1993, to clandestine hospitals in rebel-held eastern Aleppo, he has carried out life-saving operations and field surgery in the most challenging conditions, and with none of the resources of a major London teaching hospital. The conflicts he has worked in for Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Aimy Haniya
Awkward. Aku pun tak tahu kenapa aku rasa janggal sangat nak berdepan dengan Hanis. Sebab apa yang pernah berlaku antara aku dengan dia ke? Atau sebab dia pernah confess pada aku? Takkanlah. Kalau itu sebabnya, bukan sepatutnya Hanis yang berasa janggal? Kenapa aku tengok dia okey aje bergelak ketawa? Kenapa aku pula yang rasa serba tak kena ni? . Duda. Sebab tak terima lamaran Hanis dulu dan kahwin dengan orang lain, sekarang ni gelaran terhormat itu yang aku sandang selepas Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Roshani Choshi
No one believes in them. But soon no one will forget them. It's 1889. The city is on the cusp of industry and power, and the Exposition Universelle has breathed new life into the streets and dredged up ancient secrets. Here, no one keeps tabs on dark truths better than treasure-hunter and wealthy hotelier Severin Montagnet-Alarie. When the elite, ever-powerful Order of Babel coerces him to help them on a mission, Severin is offered a treasure that he never imagined: his tr Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Abeben , Imanimex , Baman
Bulan Ramadan yang penuh dengan pelbagai ragam manusia dalam menjalani ibadah puasa. Ada yang berusaha untuk menjadi lebih baik, ada yang berusaha melawan nafsu, ada juga yang menjadi syaitan pada bulan Ramadan. Nauzubillah. Komik Ragaman Ramadan merupakan komik yang menggabungkan 3 pelukis iaitu ABEBEN, BAMAN dan IMANIMEX dengan harapan, komik ini akan memberi manfaat dan santapan rohani untuk pembacanya. Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Ustazah Dr. Anisah Ab Ghani , Ustazah Maznah Daud
Wajah Wanita memfokuskan perbincangan berkenaan muka atau wajah wanita dengan membawakan pengertiannya menurut syariat Islam, memperjelas batas atau sempadan muka dan jenis-jenis bulu yang tumbuh di muka. Penulis juga menerangkan hukum bagi perkara-perkara berikut: - Menutup muka di hadapan lelaki bukan mahram. - Tabarruj. - Menggunakan kosmetik dan alat solek. - Mencabut atau mencukur bulu di wajah. - Bertatu dan menjarakkan gigi. - Pembedahan kosmetik dan rawatan kecantikan Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Adry Tihani
“Saya takkan lupakan awak. Saya takkan lupakan wajah awak. Saya akan cari awak dulu, sebaik sahaja saya pulang ke Malaysia. Saya janji.” ADI FAKHRI. “Saya akan tunggu awak balik.” NAJIHAH. Najihah dan Adi Fakhri bertemu ketika mereka masih di bangku sekolah di Langkawi. Perpisahan terjadi apabila keluarga Adi Fakhri terpaksa berpindah ke luar negara. Najihah yang merupakan anak yatim dan tinggal di Rumah Nur terpaksa ditinggalkan Adi Fakhri dengan hanya satu janji. Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.60 (-20%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Hidayahtulhusra
Diterima bekerja sebagai personal assistant di Black Knight Home Design mempertemukan Afifa Fitiya dengan tujuh orang jejaka dengan karakter dan personaliti yang berbeza. Nazhirul Hanif yang panas baran dan workaholic; Abid Muttaqqin yang tenang dan penuh dengan karisma; Halim Zahidin yang kacak dan kebudak-budakkan; Nabil Amin yang sentiasa ceria dan menghiburkan; Adnan Syafi yang perfectionist dan memiliki senyuman yang manis; Ariqqin Naufal yang rajin dan sukakan dunia Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.60 (-20%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By E-man Sufi
Setelah tiga tahun menghilangkan diri, Aira Tihani pulang ke kampung menjelang pernikahan abangnya, Reyhan. Pertemuan semula dengan ahli keluarga serta anak yang telah ditinggalkan merubat segala kerinduan kecuali pertemuan semula dengan bekas suaminya, Andika Iman! Kepulangannya itu menggamit semula kenangan yang cuba dilupakan. Sakitnya luka lama masih terasa! “ Kau ni memang kejam kan? Kau tinggalkan dia tanpa tanya khabar. Hilang macam ditelan bumi dan sekarang kau ter Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Nazrey Johani
NAZREY JOHANI – Koleksi Emas (2CD) Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.61 (-10%)

Kucing telah mendominasi peradaban sejak zaman Nil lagi. Di mana ada manusia, di situ kucing mengiau. “Miau, miau, aummm…” Itulah jampi yang berkurun membuat manusia jatuh cinta pada bangsa berbulu yang licik, nakal, dan kaki jilat ini. Manuskrip ini jadi dalil betapa kucing telah menawan manusia. Di rumah. Di pejabat. Di kedai makan. Di tepi jalan. Segala-galanya kucing. Cuma AWAS. Jangan sampai buku ini sampai ke tangan bangsa anjing, burung, atau tikus! Panjang cer Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Sara Holland
"Sara Holland is a fierce storyteller. Everless gives new and terrifying meaning to the phrase running out of time." —Stephanie Garber, New York Times bestselling author of Caraval “Holland’s lush, intricately drawn world hides an undercurrent of darkness underneath a veneer of beauty and finery.”—Publishers Weekly In the kingdom of Sempera, time is currency—extracted from blood, bound to iron, and consumed to add time to one’s own lifespan. The rich aristocra Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Abdul Ghani Yahya , Umar Yusuf
"Semua Rasul diturunkan Allah S.W.T untuk membawa agama tauhid, yakni membimbing dan memberi petunjuk kepada manusia agar mengetahui dirinya dan Tuhannya. Tauhid yang disusun dan digubal oleh ulama Ahlul-sunnah seperti lmran Hasan al-Asy'ari dan Imam Maturidi telah lama diikuti oleh umat Islam di Nusantara sejak beratus-ratus tahun yang lalu. Bertolak dari sini, adalah sangat perlu memahami dengan lebih mendalam tentang Tauhid Ahlul-Sunnah menerusi dalil-dalil Aqli dan NaqI Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Rohaniah Noor
BACKPACK INDIA: 4 IDIOTS Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 凱倫·奧利佛
  ★主子熱愛的,由貓奴來製造!★   ☐你是燒錢買寵物用品,但貓老闆都不賞臉的無奈貓奴嗎?   ☐究竟是貓不愛,還是其實你根本不了解你的貓?   ————與其總是碰運氣,不妨自己動手體感貓真正愛什麼!   ————跟著書這樣「做」,把家裡的喵星人叫過來!   其實貓老早看穿了喵生重要大事:一個屬於貓的小地方、一個居高臨下 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Hani Fazuha
"Bagi Maisarah, cinta pertamanya adalah Airel dan kawan sehidup sematinya adalah Irfan. Dia tak boleh buang Irfan hanya kerana Airel tak suka. Tapi apabila kisah keluarganya memaksa dia dan Airel berpisah, Irfan datang bersama lamaran. Tak disangka rupanya selama ini Irfan mencintainya. “Kau pergilah masuk bilik dulu, aku nak siapkan kemas kat dapur ni.” Tangannya yang digenggam Irfan ditarik. Mata Maisarah mengecil memandang si suami. “Eh! mana tahu bilik yang mana sat Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Hani Amizam
Dia YUSUF ABID, dan aku BUNGA AISHAH. Dia orang panggil Usop Hantu, manakala aku pula orang sapa Ecah, Ecah? Tak glamour langsung, tapi tak apalah, nama Ecah lebih baik daripada digelar hantu macam Usop dan wajarlah orang gelar dia hantu. Dalam semua orang menyapa diriku dengan nama Ecah, hanya Usop sahaja yang memanggil namaku dengan panggilan Bunga. Bila kutanya mengapa memanggil namaku Bunga? Sahutnya kerana hidungku kembang seperti bunga raya. Kenyataan berani mati U Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Emily Suvada
Where can you hide if you're running from yourself? In bunkers and strongholds across the world, people are celebrating. There's a vaccine to the virus that has ravaged the planet for years. But the celebrations won't last for long. The vaccine isn't working. The virus is evolving. Catarina - genehacker, reluctant warrior - must find the one person who can help her. A man who is guilty of unimaginable crimes. Time is ticking, she only has three days before shadowy gentech Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Julie C. Dao
The Wrath and the Dawn meets Snow White and the Huntsman in this dark and mystical East Asian fantasy reimagining of The Evil Queen legend about one peasant girl's quest to become Empress. "A richly developed fantasy world . . . Julie C. Dao is a talent to watch."--Marie Lu, #1 New York Times bestselling author of The Young Elites Eighteen-year-old Xifeng is beautiful. The stars say she is destined for greatness, that Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By
Reinforce learning and deepen understanding of the key concepts covered in the syllabus; an ideal course companion or homework book for use throughout the course. •Develop and strengthen skills and knowledge with a wealth of additional exercises that perfectly supplement the Student's Book. •Build confidence with extra practice for each lesson to ensure that a topic is thoroughly understood before moving on. •Ensure students know what to expect with hundreds of rigoro Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Mitch Albom
Fifteen years ago, in Mitch Albom's beloved novel, The Five People You Meet in Heaven, the world fell in love with Eddie, a grizzled war veteran- turned-amusement park mechanic who died saving the life of a young girl named Annie. Eddie's journey to heaven taught him that every life matters. Now, in this magical sequel, Mitch Albom reveals Annie's story.The accident that killed Eddie left an indelible mark on Annie. It took her left hand, which needed Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Josie Silver
The sweetest love story . . . you're going to love it' Marian Keyes 'You'll fall head over heels for this book' Reese Witherspoon Looking for the perfect love story to snuggle up with on a cold afternoon? Get ready to escape into the heart-warming, feel-good bestseller that everyone's falling in love with. ___________________________ Laurie is pretty sure love at first sight doesn't exist. After all, life isn't a scene from the movies, is it? But then, through a misted-up Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Sebastien De Castell
The third book in the page-turning SPELLSLINGER fantasy series. Kellen, Reichis and Ferius are on their way to Gitabria, a city where amazing inventions are dreamed up and sold across the land of the Seven Sands. But when the three of them stumble across a tiny mechanical bird, magically brought to life, they quickly realise all is not as it appears. Meanwhile two strange Argosi appear, carrying secrets from Ferius' past, together with an unlikely Jan'Tep ally. And as t Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Aidil Fadzil
“Eh, kenapa Hanis masak mi letak susu ni? Pelik je opah tengok...” soal opah sambil memicit-micit kepalanya yang mula berdenyut. Cucu minah salehnya buat hal lagi lah ni! “Relax opah. This is carbonara.... Lemak berkrim disukai Hanis tau!” jawab Hanis dengan riak selamba. “Car... Car...! Haisy, apa bendanya tu?” soal opah lagi. Gelagat Hanis yang sentiasa mahukan makanan barat selama 24 jam telah memeningkan kepala opahnya. Memang payah untuk tekak minah sale Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syahirah Hani Mohamed Ali
Buku ini sememangnya lengkap untuk panduan ibu-ibu yang ingin membuat sendiri kelengkapan bayi. Jika dapat melakukannya sendiri, pasti lebih jimat dan mengurangkan kos. Malah, menjahit kelengkapan bayi ini boleh dijadikan sebagai pendapatan sampingan. Jadikan buku ini sebagai rujukan. Selamat mencuba! Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Guinness World Record
The Guinness World Records Gamer's Edition 2019 is the global authority on all things videogames. The 12th edition of the world's best-selling videogames annual is bursting with amazing records, remarkable feats and marvellous achievements by gamers just like you, who have been inspired by the games they love to play. Inside you'll be able to delve into your favourite games like never before - from returning favourites such as FIFA, Overwatch, Call of Duty, Minecraft, Super Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Dr. Nur Hanisah
"Best ke belajar medik kat India? Dengar cerita, banyak mayat kat sana." "Wah!Belajar kat India? Jumpa Shah Rukh Khan?" "Oh, belajar kat India! Reti la ni cakap bahasa Hindi?" Pelbagai soalan menghujani aku apabila aku memberitahu aku seorang pelajar perubatan di sebuah universiti di India. Tidak semua orang fasih berbahasa Hindi di India. Setiap daerah ada dialek mereka yang tersendiri. Tu belum cerita pasal gaya angguk kepala pun dah macam geleng kepala. Bayangkan kala Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ustaz Solahuddin Ashani
Kita Ingat Allah Allah Ingat Kita Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By
This book provides in-depth coverage of Mechanics for Cambridge International AS and A Level Mathematics 9709, for examination from 2020 onwards. With a clear focus on mathematics in life and work, this text builds the key mathematical skills and knowledge that will open up a wide range of careers and further study. •helps you master mathematics with varied practice to develop understanding, exam-style questions to test comprehension, and selected Cambridge past paper quest Learn More
USUAL: RM95.00

NOW: RM 95.00 (-0%)

MEMBER: RM 85.50 (-10%)

By Lana Popovic
"Lush. Delicious. Bewildering. And darkly magical. Popovic has created a world that you tumble into from the very first words and wish you could stay in forever." -Evelyn Skye, author of The Crown's Game"Wicked Like a Wildfire was like devouring a succulent fairy fruit-it will rob your time, settle into your dreams, and leave you starving for more." -Roshani Chokshi, New York Times bestselling author of The Sta Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
This book provides in-depth coverage of Further Mechanics for Cambridge International AS and A Level Further Mathematics 9231, for examination from 2020 onwards. With a clear focus on mathematics in life and work, this text builds the key mathematical skills and knowledge that will open up a wide range of careers and further study. •helps you master mathematics with varied practice to develop understanding, exam-style questions to test comprehension, and selected Cambridge Learn More
USUAL: RM95.00

NOW: RM 95.00 (-0%)

MEMBER: RM 85.50 (-10%)

By Hani Fazuha
Rihana dan Hakim, dua nama dari dua dunia berbeza, ditemukan dalam kancah penuh dosa. Bagi Hakim, Rihana itu tidak ubah seperti pelacur kelas atasan. Bagi Rihana, Hakim itu sama saja dengan lelaki kaya raya yang harus dilayan untuk mengeluarkan duit dari poketnya. “Kahwin dengan I Rin, I’ll pay you two million.” - Hakim “Dua juta tidak cukup untuk membeli maruah I, Hakim”- Rihana Segalanya berubah apabila Rihana bertemu hidayah-Nya dan meninggalkan dunia kelam unt Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Amyliey Haizani
Muadz Hazami adalah seorang lelaki yang tidak percaya kepada cinta. Baginya cinta itu menyakitkan dan membuang masa. Perkenalan dengan Inas yang bermula dengan rasa benci akhirnya membuahkan bibit-bibit cinta di dalam hati. Untuk mendapatkan gadis itu, Muadz Hazami telah bekerja dengan Dato’ Zahari, iaitu papanya sendiri sebagai budak pejabat! Pelbagai syarat yang diberi untuk dia berjaya mendapat kerja tersebut. Sebagai budak pejabat, Muadz Hazami diarahkan menghantar su Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

1-486 of 486

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top